Panie niezorganizowane , zapytasz o coś z łaski odpowiadają, bardzo nieprzyjemne, (usunięte przez administratora), jak by za karę tam pracowały-to niech się zwolnią. Istny bałagan, nie dzwonią że wizyta przełożona, brak jakiekolwiek informacji.totalna obojetnosc, a przecież tam chodzą chore dzieci, trochę empati i serca(z kamienia).jak zapytasz one nic nie wiedzą....porażka ta cała poradnia. ...
Wiecie, czy Centrum Rehabilitacji Klonowa Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.K. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Chodzę z moją córka już czwarty turnus i jestem mega zadowolona jedynym minusem jest to że trudno się zapisać są mega kolejki w czasem przeżucaja nas do innego terapeuty polecam Pana Piotra, panią Kasie z integracji i Mateusza super terapeuci W ośrodku jest czysto tylko miejsc siedzących brakuje i ciężko zaparkować
Klonowa Siedlce Hm moja opinia?! Panuje tam prywata, zaborczość i ciekawość. Panie Rehabilitantki podobno pracuje z dziećmi. Ale ja jako rodzić mam co do tego ogromne zastrzeżenia. Podejście do dzieci jest wręcz chamskie. Pani jak dla mnie nie robią nic po za ploteczkami na temat rodziców i dzieci przy innych rodzicach i dzieciach. Wypowiedź pani Rehabilitantki tzw???? o jej znowu mi go wpisały, i to aż trzy razy, on jest taki i taki. Nam jako rodzicom na prawdę nie miło się tego słucha. Aż nie chce wiedzieć co mówia na mój temat. I tylko głupie śmieszki. A tak na dobrą sprawę jeśli chcodzi o rehabilitację nie robią kompletnie nic. Te same ćwiczenie jedno. Gdzie w innych ośrodkach przez 30 min pani potrafi zrobić minimum 5 ćw. I dziecko fajnie pracuje. A tu mają jeszcze jakieś głupie pretensje że dziecko płacze, krzyczy. Ja jak tam.prowadze dziec to mi się w kichcach gotuję. I przez to wszystko przestaniemy tam uczęszczać. Nie ma pomocy żadnej. Dla mnie te rehabilitantki przychodza jak do kawiarni na ploteczki. Szkoda rodzice czasu na to miejsce! Chyba że komuś nie zależy na dobru dziecka i jest mu obojętne jak ktoś zwraca się do Waszego dziecka i jak je traktuje. Ps drogie Pani rehabilitantki pora zdjąć korony i wsiąść się do pracy a jeśli nie odpowiada praca z dziecmi to czas zmienić!!!! Pozdrawiam
Jak się pracuje w Centrum Rehabilitacji Klonowa Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.K.?
Zobacz opinie na temat firmy Centrum Rehabilitacji Klonowa Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.K. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.