Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paparacci - 2014-11-21 23:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesteście żałośni, piszecie na forum a pisać nie potraficie, po waszej ortografi widać jacy prości z was ludzie. Czy wszyscy z was skończyli tylko podstawówke? więc do niczego sie więcej nie nadajecie, a to że jest w Tonnies tak źle to tylko wasza zasługa, ale jesteście zbyt tępi i mało obyci żeby to zauważyć. Sami sobie jesteście winni, nikt więcej
zdjecie uzytkownika
gomez - 2014-11-30 22:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prędkość świń zbliża się do 1 macha testy w toku najlepiej próby wytrzymują kosmonauci z polski
zdjecie uzytkownika
kolo85 - 2014-12-10 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłem i odradzam tam jest ważniejsz szynka niż człowiek, mnie samego okantowali, byłem tam skierowany przez firme mil-x warci tego tonniesu
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2014-12-15 11:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OD ZARAZ !Avenwedde Gütersloh 3 pokojowe mieszkanie na poddaszu 82m2 + garaż+parking+piwnica 390 Euro na Zimno(kalt)+45 Nebenkosten za osobe. Kaucja 780 Euro.Tel:01633601062
zdjecie uzytkownika
Robak - 2015-02-11 18:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszecie o Tunisie a to nie on was kantował tylko Ms meat i machura. Pracowalem u nich 4 lata. Chcecie sie czegoś dowiedziec. Napiszcie maila. Odpisze
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-02-15 14:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...dobrowolny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stracisz zdrowie fizyczne i psychiczne.
zdjecie uzytkownika
tom666 - 2015-02-19 12:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robak - 2015-02-11 18:45:45
x
Wiesz jak się tam dostać, na jaki adres słać cv?
zdjecie uzytkownika
LENA - 2015-02-21 14:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mam tam nie długo jechać do pracy,jak tam dojechać i czy warto jakie warunki i zarobki?
zdjecie uzytkownika
LEN - 2015-02-22 10:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z okolic Bydgoskiego ma sie stawic w Rhedzie na 2 marca na 8;00?
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-02-22 14:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LENA - 2015-02-21 14:30:38]:
zjedziesz szybciej niewyczymasz tygodnia
zdjecie uzytkownika
LENA - 2015-02-23 19:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PISZE SIE NIE WYTRZYMASZ I JAK WSZYSCY TAK WITAJĄ NOWYCH LUDZI JAK TY TO NAPEWNO NIE .
zdjecie uzytkownika
slayer - 2015-03-06 18:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LENA - 2015-02-23 19:08:23]:
jak mozna sie dostac sdo tej pracy masz moze nr tele mozemy sie wybrac razem.a jak nie to mozna pojechac gdzies indziej pisz na e-mail slayermita@interia.pl albo podaj swoj
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-11 22:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam Wyjeżdżam na 16/03/2015. Mam wolne miejsca. Trasa Wołów-Ścinawa-Lubin-Legnica-Zgorzelec. Kontakt tel. (usunięte przez administratora)email kaska4451@wp.p
zdjecie uzytkownika
Pit - 2015-03-17 18:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: ile średnio zarabia się tam na początek?
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-03-21 21:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez nie polecam zarobki na czysto ok 400 euro kanty kanty....... jak sie nie szanujesz to jedz ,to ci sie odechce za 400 e
zdjecie uzytkownika
Daria - 2015-03-26 10:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna1957.8@o2.pl - 2014-06-20 20:40:37]:
witam chciałam się dowiedzieć w jaki sposob dostac sie do pracy w rheda-wiedenbruck tonnies fleisch ?
zdjecie uzytkownika
Dawid Brudnicki - 2015-03-29 16:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam 6 Kwietnia wyjeżdzam to toonisu w rhedzie z woj kujawsko pomorskiego jeżeli by ktoś był chętny na wyjazd z miłą chęcią zabiore 6 kwietnia z okolic włocławka inowrocławia torunia koła aleksandrowa kujawskiego radziejowa wrazie jakich kolwieg pytań dzwonić pod numerem telefonu( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
wk - 2015-04-07 22:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest niezle.Maz pracyuje od sierpnia 2014 roku,jestem w trakcie zalatwiania rodzinnego.Zarobki sa dobre.
zdjecie uzytkownika
milusia - 2015-04-07 22:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktos z okolic szczecina?Czy ktos zna Mariusza z rozladunku?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-04-08 21:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Czy ktoś wybiera się do Rhedy na 20 kwietnia na 8;00?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-04-09 06:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się wybieram właśnie na ten termin, napisz to mój mail frelak@interia.pl
zdjecie uzytkownika
playa posse - 2015-04-12 13:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2015-03-21 21:25:17]:
bo nie miałeś numeru podatkoweogo który przychodzi poczta a po dostarczenu go do biura wyrównuja w nastepnym miesiacu
zdjecie uzytkownika
zielony - 2015-04-20 14:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym sie dowiedzieć czy firmy zatrudniające zapewniają:noże,kolczugi i cały sprzęt??? będąc rzeźnikiem z zawodu ile mozna zarobić powiedzmy na trybowaniu a ile na klasowaniu?? dzięki z góry za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-04-22 21:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jade do tunisu na 4 maja. mam wolne miejsca jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac na maila michalnormann@gmail.com jade z rawicza na poznan- świecko
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-04-24 16:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robic nie narzekac PO sprowadza murzynow do Polski z afryki trzeba im dac socjal wiec tyrac polaczki i slac ojro do PL
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tonnies Fleisch?
Zadaj pytanie