Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Michu - 2014-09-12 15:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze robilem na uboju i powiem tak firma milex robi w ch,... z godzinami rabiesz po 280-300h a oni licza 160 bez ubezpieczenia za lekarza sam placisz taka
tam praca i nic tylko mandaty by sypali o .
zdjecie uzytkownika
river - 2014-09-15 22:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michu - 2014-09-12 15:35:26]:
następny będzie opowiadał , że nie śpi i nie jje tylko siedzi i robi w robocie. Musiałbyś pracować po 12-14 godzin dziennie żeby móc mówić o takich godzinach pracy a nie podejrzewam że jesteś na tyle wytrzymały. Jeszcze napisz mi teraz , że za te robotę dostajesz najniższą krajową to już będzie podsumowanie Twojego wpisu
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-09-30 22:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś powiedzieć czy mężczyźni pracują tam z kobietami? I czy mieszkają razem w hotelach?
zdjecie uzytkownika
romans - 2014-10-20 19:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby ktoś tutaj szukal jakiegoś romansu czy coś? :D powiem wam szczerze, żę w sumie jak tak się wyjeżdża i nikogo nie zna to mozę być całkiem ciekawie - można sobie fantazje uruchomić. Tak poza tym to ktoś teraz na dniach słyszał o jakiś wolnych miesjcach. Pobijam temat ze wspólnym mieszkaniem - piszcie
zdjecie uzytkownika
michela7 - 2014-11-01 16:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michu - 2014-09-12 15:35:26]:
A ja powiem od siebie ze pracowalam tam z chlopakiem i szczerze to jest bardzo ciezka praca.Dalismy rade tam tylko miesiac i jeszcze nas okantowali na wyplacie.Poprostu brak slow i nie polecam!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
genek - 2014-11-17 12:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes parobkiem niewolnikiem systemu nic nie zrobisz albo robisz i masz pieniadze albo nedza polska o to chodzilo polak murzyn europejski maż przy taśmie a baba podmywa starego niemca praca dla polaka
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-18 00:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos jeszcze miał takie przygody jak michela7? Bo jak czytam, ze kogos okantowali, to mam mieszane uczucia. Może to był przypadek lub to michela7 z chłopakiem pomylili sie jakos w rozliczeniach, albo chodziło zupełnie o co innego, bo w sumie koleżanka nie napisała szczegółów. Także nie wiem, czy warto aplikowac do Tonnies Fleisch. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-19 13:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktos w stanie powiedziec w jakich godZ sie pracuje TZN OD ktorej do ktorej zaczynaja sie zmiany . ? Jacy sa tam ludzie . ktory dział najlepiej
zdjecie uzytkownika
paparacci - 2014-11-21 23:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesteście żałośni, piszecie na forum a pisać nie potraficie, po waszej ortografi widać jacy prości z was ludzie. Czy wszyscy z was skończyli tylko podstawówke? więc do niczego sie więcej nie nadajecie, a to że jest w Tonnies tak źle to tylko wasza zasługa, ale jesteście zbyt tępi i mało obyci żeby to zauważyć. Sami sobie jesteście winni, nikt więcej
zdjecie uzytkownika
gomez - 2014-11-30 22:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prędkość świń zbliża się do 1 macha testy w toku najlepiej próby wytrzymują kosmonauci z polski
zdjecie uzytkownika
kolo85 - 2014-12-10 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem i odradzam tam jest ważniejsz szynka niż człowiek, mnie samego okantowali, byłem tam skierowany przez firme mil-x warci tego tonniesu
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2014-12-15 11:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OD ZARAZ !Avenwedde Gütersloh 3 pokojowe mieszkanie na poddaszu 82m2 + garaż+parking+piwnica 390 Euro na Zimno(kalt)+45 Nebenkosten za osobe. Kaucja 780 Euro.Tel:01633601062
zdjecie uzytkownika
Robak - 2015-02-11 18:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszecie o Tunisie a to nie on was kantował tylko Ms meat i machura. Pracowalem u nich 4 lata. Chcecie sie czegoś dowiedziec. Napiszcie maila. Odpisze
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-02-15 14:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...dobrowolny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stracisz zdrowie fizyczne i psychiczne.
zdjecie uzytkownika
tom666 - 2015-02-19 12:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robak - 2015-02-11 18:45:45
x
Wiesz jak się tam dostać, na jaki adres słać cv?
zdjecie uzytkownika
LENA - 2015-02-21 14:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mam tam nie długo jechać do pracy,jak tam dojechać i czy warto jakie warunki i zarobki?
zdjecie uzytkownika
LEN - 2015-02-22 10:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z okolic Bydgoskiego ma sie stawic w Rhedzie na 2 marca na 8;00?
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-02-22 14:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LENA - 2015-02-21 14:30:38]:
zjedziesz szybciej niewyczymasz tygodnia
zdjecie uzytkownika
LENA - 2015-02-23 19:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PISZE SIE NIE WYTRZYMASZ I JAK WSZYSCY TAK WITAJĄ NOWYCH LUDZI JAK TY TO NAPEWNO NIE .
zdjecie uzytkownika
slayer - 2015-03-06 18:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LENA - 2015-02-23 19:08:23]:
jak mozna sie dostac sdo tej pracy masz moze nr tele mozemy sie wybrac razem.a jak nie to mozna pojechac gdzies indziej pisz na e-mail slayermita@interia.pl albo podaj swoj
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-11 22:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam Wyjeżdżam na 16/03/2015. Mam wolne miejsca. Trasa Wołów-Ścinawa-Lubin-Legnica-Zgorzelec. Kontakt tel. (usunięte przez administratora)email kaska4451@wp.p
zdjecie uzytkownika
Pit - 2015-03-17 18:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: ile średnio zarabia się tam na początek?
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-03-21 21:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez nie polecam zarobki na czysto ok 400 euro kanty kanty....... jak sie nie szanujesz to jedz ,to ci sie odechce za 400 e
zdjecie uzytkownika
Daria - 2015-03-26 10:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna1957.8@o2.pl - 2014-06-20 20:40:37]:
witam chciałam się dowiedzieć w jaki sposob dostac sie do pracy w rheda-wiedenbruck tonnies fleisch ?
zdjecie uzytkownika
Dawid Brudnicki - 2015-03-29 16:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam 6 Kwietnia wyjeżdzam to toonisu w rhedzie z woj kujawsko pomorskiego jeżeli by ktoś był chętny na wyjazd z miłą chęcią zabiore 6 kwietnia z okolic włocławka inowrocławia torunia koła aleksandrowa kujawskiego radziejowa wrazie jakich kolwieg pytań dzwonić pod numerem telefonu 721 079 835
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tonnies Fleisch?
Zadaj pytanie