Tonnies Fleisch

RHEDA-WIEDENBRUCK

Opinie o Tonnies Fleisch

MarlenA 2015-09-30 16:57:05
Hej ja tez jade na 12 pazdziernika
0
Marlena 2015-09-30 17:05:26
To moj e-mail marlena22x@wp.pl czekam na kontakt
1
Marlena do xxxlubuskie 2015-09-30 20:10:42
Z jakiego jestes miasta bo ja z dębna
0
Xxx lubuskie 2015-10-11 16:45:46
Mam jedno wolne miejsce na jutro do wiedenbruck chaos chetny
0
iza 2015-10-14 17:26:58
witam jadę do Rheda-wiedenbruck na 19.10.2015 mieszkam w lubuskim i mogę kogoś zabrać ze sobą .
0
marcin 2015-10-14 18:24:18
Witam. Jadę do Rheda Wiedenbruck na 19.10.2015 z Wielkopolski . Mogę kogoś zabrać.
0
zanielokojona 2015-10-15 12:14:10
Witam. Czy tam naprawde jest az tak zle? Bo moj maz ma jechac ale po tym co tu przeczytalam to nie wiem czy to jest taki dobry pomysl.... :/
0
lubelanka 2015-10-16 19:31:44
Bylam widzialam pracowalam . Niech Bog broni i trzyma w opieceLubelakow.
0
.... 2015-10-16 23:52:03
Pokaż firmę która nie ma złej opini! Każdy gada ze to ze tamto... Transport w swoim zakresie firma od początku o tym mówi a ktoś się żali ze zostawiają cie 15km od firmy i radzi sobie Sam ale przecież informują cie o tym jesteś dorosły wiedz co oczekujesz od ludzi jedziesz tam zapierdala* tak jak wszędzie e Polsce źle w Niemczech źle.. Czego wy oczekujecie.. Niech zamiana ulice na pewno będzie lepiej sojedzie będzie źle wróci.. wypowiada się ktoś kto był ok ale ile z siebie dal to duża różnica. A co do mieszkań to nie firma je niszczy yo nie firma w nich mieszka tylko ludzie którzy się w niej zatrudniają nie sprzątasz ty i ktoś nie będzie tego robił..
0
radek 2015-10-18 16:52:47
hej powiedzcie cos wiecej o tych wyjazdach, jezdzicie wszyscy w sensie wszystkih wysyłają tam na umowy do pracy na ubojnik, czy są różne działy i czy tylko w okolice Rhedy czy tez jakies inne, na jakiej to dziala zasDZIE, jak tam aplikować, nie wiem czy sie oplaca, czy to praca sezonowa, jakiś kontrakt, napiszcie
0
rzeznik 2015-10-20 13:49:42
odradzam roboty w tej sasranej firmie chcesz byc niewolnikiem ta firma jest idealna dla ciebie nawet na wysranie sie niemasz czasu a co mowic o kan apce kradna noze wszystko nawet rekawiczki i kanapki zero pomocy ze strony biura najgorszy jest burak ten z biura rusek udajacego niemiecka podrobke owczarka jego lac tyllko w leb wynagrodzenia z sobotami 1100 euro porazka naprawde strasza cie karami choc nie maja prawa nic takiego zrobic jestes chory to ich to nie interesuje radzisz sobie sam poprostu jestes bialym murzynem
0
rzeznik 2015-10-20 13:55:30
do pracy biora kogo popadnie nawet po 65 roku zycia slepy gluchy nawet kobiety w ciazy naprawde placa euro 7 ero do reki ale zapierdziel nie da sie tego opisac poprostu odradzam chyba ze jestes glupi to jedz i strac czas zdrowie i pieniadze ja wrocilem w pt pozdrawiam a i na przerwe jak chcesz isc to trzeba biegnac zeeby miec pzerwy chociaz 8 minut
1
NNNNNNNNNN 2015-10-31 18:18:20
Jezeli jedziecie do rhedy i prace załatwiacie przez Marinę nie wiezcie w ani jedno słowo kłamie i wyludza pieniadze,dopiero na miejscu okazuje sie dużo ważnych spraw czyste oszustwo i złodziejstwo nic wiecej
0
Poznanianka 2015-11-11 16:41:15
Mój mąż jest tam drugi dzień,praktycznie odkąd wyjechał nie mam z nim kontaktu(nikły),wiem tylko,ze robi popołudniowa zmianę,która zaczyna się o 12 w południe,a kończy o 23.30,telefony mają pozamykane w szafkach,ale to normalka bo w Polsce też tak jest.Z negatywnych opinii,które tutaj wyczytałam bardzo dużo się zgadza.Mój mąż określił to jednym słowem Auschwitz-w pierwszy dzień dostali już w d... mój mąż mówił,ze nie moze ruszać rękoma(rozbieracz-wykrawacz)i nogi strasznie bolą,a mąż jest facetem silnym fizycznie,pracował już jako brukarz,budowlaniec,więc ciężkiej pracy się nie boi,acha jeśli ktoś nie dał rady,a chciałby wrócić to albo na własny koszt albo niestety musi wytrzymać tam 2 tygodnie,bo po 2 tygodniach autokar jedzie do Polski.Zastanawiam się czy męża nie będę musiała ściągać szybciej do domu.

Nie zdążyłam zapytać o warunki mieszkalne,ale internetu nie ma,każdy musi załatwić sobie we własnym zakresie,tak samo nie wiem jak to wygląda z drogą do pracy,jak się dowiem to napiszę
0
Poznanianka 2015-11-11 16:45:43
Mój mąż jest tam drugi dzień,praktycznie odkąd wyjechał nie mam z nim kontaktu(nikły),wiem tylko,ze robi popołudniowa zmianę,która zaczyna się o 12 w południe,a kończy o 23.30,telefony mają pozamykane w szafkach,ale to normalka bo w Polsce też tak jest.Z negatywnych opinii,które tutaj wyczytałam bardzo dużo się zgadza.Mój mąż określił to jednym słowem Auschwitz-w pierwszy dzień dostali już w d... mój mąż mówił,ze nie moze ruszać rękoma(rozbieracz-wykrawacz)i nogi strasznie bolą,a mąż jest facetem silnym fizycznie,pracował już jako brukarz,budowlaniec,więc ciężkiej pracy się nie boi,acha jeśli ktoś nie dał rady,a chciałby wrócić to albo na własny koszt albo niestety musi wytrzymać tam 2 tygodnie,bo po 2 tygodniach autokar jedzie do Polski.Zastanawiam się czy męża nie będę musiała ściągać szybciej do domu.
Nie zdążyłam zapytać o warunki mieszkalne,ale internetu nie ma,każdy musi załatwić sobie we własnym zakresie,tak samo nie wiem jak to wygląda z drogą do pracy,jak się dowiem to napiszę
0
piotr 2015-11-13 17:56:10
prawda w 100%
0
Karolina 2015-11-14 07:36:56
DSI GmbH & CO. KG kupferstrasse 11 A Rheda Wiedenbruck. Bardzo bym prosiła o opinie tej firmy... Był ktoś?
0
Arek 2015-11-18 22:27:10
Witam, pracowałem przez dwa miesiące, jednym słowem masakra, nie polecam nikomu. Byłem zatrudniony przez pośrednika DSI. Miałem wypadek w pracy i dwa tygodnie w szpitalu, "panowie" z DSI od razu chcieli rozwiązywać umowę, nic nie rozwiązałem ale dziwnym trafem podczas pobytu w szpitalu z mieszkania zgineła mi moja umowa o pracę. Mam prośbę, czy ma ktoś z was ten niemiecki nip tego DSI GmbH & Co.Kg. Bo nie mogę przedłużyć zwolnienia w Polsce.
2
kel 2015-11-23 16:25:40
ja ówarzam ze ardzo mi sie podobają tunisy niż jakieś inne zakłady pracowałem tam rok czas było super le zjechałem d tunisu we weisenfelss tam jest najlepiej pozdro:)
2
robert 2015-11-24 16:03:57
Pracuje w Tunisie juz okolo 3,5 mies. i nie jest az tak zle. Robie duzo godzin, ale wyplata zawsze punktualnie na 10 jest na kontcie. Mieszkania sa jakie sa. Nie jest zaden luksus, tylko proste mieszkania. Troche odnowilismy i zalozylismy sobie internet. niczego nam nie brakuje. jedyny problem to dojazd do pracy, ale tez dalismy rade sie zorganisowac, lecz musze powiedziec, ze wiedzialem ze mnie bedzie to czekalo, jak wyjezdzam bez samochodu do innego kraju.

Praca jest ciezka, ale w polsce tez nie moglem innej pracy znalesc. Placa 8,60 euro i mieszkanie jest bezplatne. A w polsce jeszcze nie mialem oferty ze placa mi 35-40 euro i za mieszkanie. Tak dlugo jak sie nie zmieni sytuacja w polsce mam nadzieje ze bede mogl dalej pracowac w Tunisie.
0
Patryk 2015-11-30 13:45:09
O i wreszcie jakiś dobry post, dziękuję @robert - czyli kasę płacą, nie jest źle, da się zamieszkać gdzieś i jeszcze w mieszkaniu mieć względne wygody. To cenne informacje
0
Orzech 2015-11-30 17:33:04
Witam, muszę dojechać do Rheda-Wiedenbrück na 7 listopada z Pomorza, wybiera się ktoś może? Albo może znacie jakieś dobre opcje dojazdu?
0
radek 2015-12-10 16:56:22
dokładnie nie kazdy oczekuje luksusow, wiadomo ze nie jedzie sie tam by zwiedzac i lezec w domu a pracowac, a przede wszystkim wiekszosc dnia i tak spedza sie w pracy
0
mario 2015-12-27 22:19:37
Odradzam,pracowałem 2 lata za grosze,najlepiej wyjeżdżajcie w parach bo baby same wchodzą chłopom do łóżek i odwrotnie.jest tam pare takich lafirynd niestety.max 1100 euro,,NIE POLECAM 1!!!! szukajcie innych miejsc pracy,nie rheda !!!!!
0
Sjs 2016-01-02 16:49:54
@mario maksymalnie 1100 euro to na miesiąc mam rozumieć? Jeśli tak, to moim zdaniem wcale nie są takie złe pieniądze, a wręcz przeciwnie! Tym bardziej, że euro obecnie dość wysoko stoi.
0
dsikora 2016-01-18 15:26:39
Witam gdzie można znaleźć ofertę pracy z tej firmy
chciałbym zacząć tam pracować od marca i nie wiem gdzie szukać oferty
informacji jak się tam dostać
0
Hub3432 2016-02-07 13:52:15
Uwaga na posrednikow same zlodziejstwo i klamczuchy!!!!!!!!!!! mialem jechac ale w ostatniej chwili zrezygnowalem i dobrze zrobilem potrojny negatyw!!!!
1
zniesmaczony 2016-02-23 13:57:02
tak miało być ładnie.. pojechałem pracowałem mies. wracam a oni kpinę sobie robią i mówią ze nie mam gdzie nocować. i żebym w samochodzie przenocował albo w hotelu.. :D pięknie.. a w pracy też traktują cie jak woła. wszędzie tak upiększają a w rzeczywistości to prawdziwa rzeźnia,ale dla ludzi.
1
złodziej 2016-02-23 14:00:16
proszę uważać na naciągacza w Kole.. Hubercik niby łatwi taką zajebistą robotę a w rzeczywistości tylko zgarnia kasę i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cię ma. juz go nie obchodzi czy wyjedziesz czy nie.. mógłby ktos mu narobić koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
0
Eldo 2016-03-01 15:32:35
Najwiekszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki mozna sobie wyobrazic,wywiaza cie na mieszkanie do 15 km od tunisu i musisz sobie radzic sam zeby dotrzec do pracy,bez auta to masakra,ludzie na hotelu to hieny w wiekszosci,krana,chleja,w pracy to samo,najgorzej na rozbiorze.Stoja nad toba i sie dra.zarobki w porownaniu do tej meczarni gorzej niz smieszne,,za l4 mi nie zaplacili do tej pory,a minelo pare miesiecy. Jak jechalem tam i czytalem te komentarze to myslalem ze pisza to ludzie ktorym sie nie chce robic,ale sie pomylilem,,odradzam kazdemu jechanie tam,,w biurze polacy gadaja ze soba po niemiecku.
0
damian 2016-03-07 09:34:14
Zna ktoś aktualny numer do biura
0
szuka pracy 2016-03-18 11:18:13
Podobno w koncowce lutego w Tonnies Rheda byl pozar. To prawda?
1
Bartek 2016-03-30 10:25:05
Witam czy ktoś wyjezdza 4 kwietnia do Rheda-Wiedenbrück ?
0
piggy 2016-04-07 08:42:21
kochani, chyba im się się bardzo dobrze powodzi bo gdzieś na portalach spożywczych czytałaś że chcieli przejąć inną firmę z branży mięsnej dużą, to prawda?
1
monika 2016-04-10 18:12:53
witam
prosze o kontak osoby która tam pracuje na @ monia1985_1989@o2.pl
a najlepiiej prosze o numer telefonu chce sie dowiedziec pare rzeczy
0
08/15 2016-04-27 10:57:56
nie
1
Anka 2016-04-28 13:47:18
Ludzie, 15 km od Rhedy macie przyzwoite Zakłady Mięsne!
Hotel spacerkiem 5 min. od zakładów, umowa o pracę, wszystko jest! nie dajcie się wyzyskiwać. Ja tez pracowałam w Tonnies i dałam sobie spokój. Pracuje tutaj już 5 miesiąc i jest naprawdę o niebo lepiej. Szukajcie kontaktu do firmy JOB COMPLEX
0
roland 2016-05-09 18:42:01
nie wiesz jak sie dostac do roboty do tonnisa mieszkam w redzie i chce isc tam do pracy
0
pozdro 2016-05-10 14:27:16
Najlepiej to chyba osobiście @ronald bo ostatnio zero ofert pracy
0
Muszek 2016-05-16 22:18:12
Witam,
zaczynam pracę w Tönnies Fleisch 30 maja 2016, czy jedzie ktoś z Katowic lub okolic do Rhedy?

Pozdrawiam,
Zbyszek
0
Muszek 2016-05-16 22:19:29
Witam,
zaczynam pracę w Tönnies Fleisch 30 maja 2016, czy jedzie ktoś z Katowic lub okolic do Rhedy w tym okresie?

Pozdrawiam,
Zbyszek
0
serum 2016-05-17 11:02:32
witam mam termin tez na 30 maja jestem z kujawsko-pomorskiego
0
Muszek 2016-05-17 19:42:52
Witam,
a czy Pan jedzie autem i na którym przejściu przekracza granicę?

Pozdrawiam,
Zbyszek
0
serum 2016-05-18 17:11:17
niestety nie tez szukam kogos kto pojedzie swoim autem
0
Muszek 2016-05-22 10:43:44
Rozumiem,
dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia :)
0
Serum 2016-05-26 09:52:55
Witam muszek zrezygnowales z wyjazdu
0
Muszek 2016-05-26 11:18:21
Witam,

nie zrezygnowałem, znalazłem jedynie przewoźnika, którym pojadę do Rhedy, koszt 280 zł w jedną stronę z Katowic do Rhedy.

Pozdrawiam
0
gosc89 2016-06-01 18:24:59
Witam , warunki mieszkaniowe fatalne , zbiorowisko róznych ludzi DSI nawet nie robi ludziom badan przed przystąpieniem do pracy w zakladach mięsnych masz rece nogi ( usunięte przez administratora ) jak beduin w polu . na umowie masz 8.60 a na reke dostajesz 5 euro . kroją na wszystkim . każdemu odradzam tą pracę .
0
Tomek 2016-06-03 10:44:20
zaraz koło Rhedy jsest westphal w herzebroku. tam dostajesz 8,50 na reke na dzoen dobry. 5 euro? to ponizej godnosci ludzkiej.
0
Atix 2016-06-27 13:19:39
Witam pracowałem tam i mogę wam powiedzieć coś o niej praca jest ciezka ale idzie pracowac jeżeli trafi sie na wporządku brygadzistów i pracowników ale to co robią z naszymi wyplatami to smieszne obnizyli stawki do 5.2 euro za godzine i po przekroczonych 200 godzin na miesiac jeszcze jest jakis wysoki podatek to co pisali o mieszkaniach darmowych mieli wprowadzić -100 euro za mieszkanie gdzie mieszkaja w nich 10 ludzi nie dbaja. nie wieszcie tez w dowozy do pracy napewno ich nie ma trzeba kombinowac dowoz z innymi ludzmi .
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch