Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-02-06 21:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Możecie mi powiedzieć jak to wygląda z mieszkaniem dla Par. to znaczy Mój chłopak już tam jest a ja tam dojeżdżam do niego niedługo i chcemy mieszkać razem, może mi ktoś powiedzieć jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-07 12:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ilu mozna zarobic w tym tonnies fleisch rheddzie przy pakowaniu mięsa?? ile meisiecznie wychodzicie?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-02-10 10:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włąsnie jakie zarobki sa w tonnis fleisch w rheda wiedenbruck? ile miesięcznie mozna wyjść
zdjecie uzytkownika
anonim2014 - 2014-02-14 16:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spanie i pokoje są ok. (usunięte przez administratora)nie radze tam nikomu jechac psychika wam szybko siądzie a fizycznie po 2dniu juz bedziecie myślec o zjechaniu do domu
zdjecie uzytkownika
anonim2014 - 2014-02-14 16:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli juz tam ktos pojedzie to uwazajcie na brygadziste o ksywie ZAJĄC to jest najwiekszy HU- na zakładzie a po nim jest brygadzista KOGUT jezdzą po człowieku masakra to jest dział WOŁOWINA zarobki to max 1000euro
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-15 13:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az tak zle jest tam? a meiszkania jak wygladaja po ile oosb w pokoju i jak daleko do zakladu???
zdjecie uzytkownika
lucky - 2014-02-22 10:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się chcę dobrze zarobić przy mięsie to trzeba mieć mocną psychikę i wytrzymałe plecy, także wiadomo z góry, że tam łatwo nie ma
zdjecie uzytkownika
Zająć - 2014-02-23 10:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2014-02-15 13:29:08]:
Pisząc cokolwiek, pamiętajcie o tym że świat jest bardzo mały i że prędzej czy później informacja dotrze do źródła.
Komu chce się pracować to pracować będzie, a lenie wylatują z roboty (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rpk - 2014-02-24 18:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zajac a co straszysz? hahah
zdjecie uzytkownika
kaś - 2014-03-26 14:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , Jestem zainteresowana pracą w Tunies . Mieszkam W Gutersloh .Chętna od zaraz ... Czy ktoś wie czy są teraz jakie przyjęcia ?
zdjecie uzytkownika
es - 2014-04-01 11:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś wie jak mogę dostać sie do tej pracy?? chodzi mi o nr telefonu albo maila. Będę wdzięczny za pomoc. mój nr gg 50317276.
zdjecie uzytkownika
Alfers - 2014-04-15 23:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [es - 2014-04-01 11:38:07]:
Musisz się modlić , jestem pewien że sam Ferdynand Tonnies zadzwoni po Ciebie ...
zdjecie uzytkownika
paker - 2014-04-16 05:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajac jak chcesz robic[usunięte przez administratora] to masz prawo a od polakow to sie odwal bo do papy ci njkt nie da
zdjecie uzytkownika
polak - 2014-06-14 14:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jesteście w stanie powiedzieć mi coś na temat pracy w Tonnies Fleisch? jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
anna1957.8@o2.pl - 2014-06-20 20:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duzo piszecie o pracy ,ale nic o ludziach co tam pracuja. Znam parke co tam pracuje.Ja szuka policja zWloclawka ,a jego policja z Kola .Obai okradali sklepy ,on spowodowal po pijaku wypadek iuciekl z miejsca wypadku .Juz wiecie o kogo chodzi ,uwazwjcie na nich.
zdjecie uzytkownika
beton - 2014-07-14 20:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
silnych parobkow do tego co rumun i bulgar nie zrobi tam potrzebuja. Polak posmiewisko europy. dojazd do pracy nawet 15 km w jedna strone we wlasnym zakresie traktowanie ponizajace robisz podwojna robote zarobki smieszne ale dla desperatow jest to jakas alternatywa.
zdjecie uzytkownika
Michu - 2014-09-12 15:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze robilem na uboju i powiem tak firma milex robi w ch,... z godzinami rabiesz po 280-300h a oni licza 160 bez ubezpieczenia za lekarza sam placisz taka
tam praca i nic tylko mandaty by sypali o .
zdjecie uzytkownika
river - 2014-09-15 22:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michu - 2014-09-12 15:35:26]:
następny będzie opowiadał , że nie śpi i nie jje tylko siedzi i robi w robocie. Musiałbyś pracować po 12-14 godzin dziennie żeby móc mówić o takich godzinach pracy a nie podejrzewam że jesteś na tyle wytrzymały. Jeszcze napisz mi teraz , że za te robotę dostajesz najniższą krajową to już będzie podsumowanie Twojego wpisu
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-09-30 22:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mi ktoś powiedzieć czy mężczyźni pracują tam z kobietami? I czy mieszkają razem w hotelach?
zdjecie uzytkownika
romans - 2014-10-20 19:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby ktoś tutaj szukal jakiegoś romansu czy coś? :D powiem wam szczerze, żę w sumie jak tak się wyjeżdża i nikogo nie zna to mozę być całkiem ciekawie - można sobie fantazje uruchomić. Tak poza tym to ktoś teraz na dniach słyszał o jakiś wolnych miesjcach. Pobijam temat ze wspólnym mieszkaniem - piszcie
zdjecie uzytkownika
michela7 - 2014-11-01 16:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michu - 2014-09-12 15:35:26]:
A ja powiem od siebie ze pracowalam tam z chlopakiem i szczerze to jest bardzo ciezka praca.Dalismy rade tam tylko miesiac i jeszcze nas okantowali na wyplacie.Poprostu brak slow i nie polecam!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
genek - 2014-11-17 12:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes parobkiem niewolnikiem systemu nic nie zrobisz albo robisz i masz pieniadze albo nedza polska o to chodzilo polak murzyn europejski maż przy taśmie a baba podmywa starego niemca praca dla polaka
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-18 00:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos jeszcze miał takie przygody jak michela7? Bo jak czytam, ze kogos okantowali, to mam mieszane uczucia. Może to był przypadek lub to michela7 z chłopakiem pomylili sie jakos w rozliczeniach, albo chodziło zupełnie o co innego, bo w sumie koleżanka nie napisała szczegółów. Także nie wiem, czy warto aplikowac do Tonnies Fleisch. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-19 13:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktos w stanie powiedziec w jakich godZ sie pracuje TZN OD ktorej do ktorej zaczynaja sie zmiany . ? Jacy sa tam ludzie . ktory dział najlepiej
zdjecie uzytkownika
paparacci - 2014-11-21 23:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesteście żałośni, piszecie na forum a pisać nie potraficie, po waszej ortografi widać jacy prości z was ludzie. Czy wszyscy z was skończyli tylko podstawówke? więc do niczego sie więcej nie nadajecie, a to że jest w Tonnies tak źle to tylko wasza zasługa, ale jesteście zbyt tępi i mało obyci żeby to zauważyć. Sami sobie jesteście winni, nikt więcej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x