Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 13:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marcin, a ilu pokojowe jest Wasze mieszkanie? Internet macie? Jak tam cenowo z jedzeniem? Sa jakieś obiady pracownicze?
zdjecie uzytkownika
klu - 2013-12-11 18:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiele mowic o tej firmie. Zmieniaja nazwy chorych wywalaja raczej potrzebuja mocno pracujacych. Mialem tam kilka kontraktów, znam ten zakład. Zeby tam jechac trzeba na starcie zaopatrzyc sie w stalowe nerwy.
zdjecie uzytkownika
franc - 2013-12-27 18:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktoś powiedziec jakie warunki panuja obecnie w tonnies fleisch? Po ile godzin dziennie sie pracuje i co ile sa zjazdy do domu?
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-01-06 22:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie mam pytanie czym kobiety zajmują sie w tej firmie zastanawiam sie nad ta pracą..na jaki okres dawane sa umowy ?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-01-07 01:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy rozbiór w tonnies fleisch działa? Jakie warunki? Co jaki czas można wyjść na przerwę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-01-09 22:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla rozbioru z ms smit i machura.ponoc nowe umowy sa juz na ubezpieczeniu niemieckim. a co pzez to idzie wraz ztym automatycznie mniejsze wyplaty.jakie sa tego wogule zalety bo jedna zwat jak rozumiem to to ze po rozwiazanej umowie wpolsce nie bedzie mozna pociagnac na zwolnieniu albo moze o to wlasnie chodzi pracodawcy.ZA PODPOWIEDZI ZGORY DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-01-20 23:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, dobrze w takim razie, że w ogóle jest ubezpieczenie w Tonnies Fleisch, ale szkoda, że kasy mniej, ale bezpieczeństwo najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-02-06 21:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Możecie mi powiedzieć jak to wygląda z mieszkaniem dla Par. to znaczy Mój chłopak już tam jest a ja tam dojeżdżam do niego niedługo i chcemy mieszkać razem, może mi ktoś powiedzieć jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-07 12:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ilu mozna zarobic w tym tonnies fleisch rheddzie przy pakowaniu mięsa?? ile meisiecznie wychodzicie?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-02-10 10:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włąsnie jakie zarobki sa w tonnis fleisch w rheda wiedenbruck? ile miesięcznie mozna wyjść
zdjecie uzytkownika
anonim2014 - 2014-02-14 16:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spanie i pokoje są ok. (usunięte przez administratora)nie radze tam nikomu jechac psychika wam szybko siądzie a fizycznie po 2dniu juz bedziecie myślec o zjechaniu do domu
zdjecie uzytkownika
anonim2014 - 2014-02-14 16:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli juz tam ktos pojedzie to uwazajcie na brygadziste o ksywie ZAJĄC to jest najwiekszy HU- na zakładzie a po nim jest brygadzista KOGUT jezdzą po człowieku masakra to jest dział WOŁOWINA zarobki to max 1000euro
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-15 13:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az tak zle jest tam? a meiszkania jak wygladaja po ile oosb w pokoju i jak daleko do zakladu???
zdjecie uzytkownika
lucky - 2014-02-22 10:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się chcę dobrze zarobić przy mięsie to trzeba mieć mocną psychikę i wytrzymałe plecy, także wiadomo z góry, że tam łatwo nie ma
zdjecie uzytkownika
Zająć - 2014-02-23 10:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2014-02-15 13:29:08]:
Pisząc cokolwiek, pamiętajcie o tym że świat jest bardzo mały i że prędzej czy później informacja dotrze do źródła.
Komu chce się pracować to pracować będzie, a lenie wylatują z roboty (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rpk - 2014-02-24 18:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zajac a co straszysz? hahah
zdjecie uzytkownika
kaś - 2014-03-26 14:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , Jestem zainteresowana pracą w Tunies . Mieszkam W Gutersloh .Chętna od zaraz ... Czy ktoś wie czy są teraz jakie przyjęcia ?
zdjecie uzytkownika
es - 2014-04-01 11:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś wie jak mogę dostać sie do tej pracy?? chodzi mi o nr telefonu albo maila. Będę wdzięczny za pomoc. mój nr gg 50317276.
zdjecie uzytkownika
Alfers - 2014-04-15 23:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [es - 2014-04-01 11:38:07]:
Musisz się modlić , jestem pewien że sam Ferdynand Tonnies zadzwoni po Ciebie ...
zdjecie uzytkownika
paker - 2014-04-16 05:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajac jak chcesz robic[usunięte przez administratora] to masz prawo a od polakow to sie odwal bo do papy ci njkt nie da
zdjecie uzytkownika
polak - 2014-06-14 14:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jesteście w stanie powiedzieć mi coś na temat pracy w Tonnies Fleisch? jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
anna1957.8@o2.pl - 2014-06-20 20:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duzo piszecie o pracy ,ale nic o ludziach co tam pracuja. Znam parke co tam pracuje.Ja szuka policja zWloclawka ,a jego policja z Kola .Obai okradali sklepy ,on spowodowal po pijaku wypadek iuciekl z miejsca wypadku .Juz wiecie o kogo chodzi ,uwazwjcie na nich.
zdjecie uzytkownika
beton - 2014-07-14 20:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
silnych parobkow do tego co rumun i bulgar nie zrobi tam potrzebuja. Polak posmiewisko europy. dojazd do pracy nawet 15 km w jedna strone we wlasnym zakresie traktowanie ponizajace robisz podwojna robote zarobki smieszne ale dla desperatow jest to jakas alternatywa.
zdjecie uzytkownika
Michu - 2014-09-12 15:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze robilem na uboju i powiem tak firma milex robi w ch,... z godzinami rabiesz po 280-300h a oni licza 160 bez ubezpieczenia za lekarza sam placisz taka
tam praca i nic tylko mandaty by sypali o .
zdjecie uzytkownika
river - 2014-09-15 22:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michu - 2014-09-12 15:35:26]:
następny będzie opowiadał , że nie śpi i nie jje tylko siedzi i robi w robocie. Musiałbyś pracować po 12-14 godzin dziennie żeby móc mówić o takich godzinach pracy a nie podejrzewam że jesteś na tyle wytrzymały. Jeszcze napisz mi teraz , że za te robotę dostajesz najniższą krajową to już będzie podsumowanie Twojego wpisu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x