Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-06-11 00:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zynus masz racje pracowalem kilkanascie dni i dziekuje piszesz dokladnie jak tam jest , ja rowniez odradzam ale i tak wiem ze wiekszosc pojedzie z mojej grupy bylo 70 osob dwa tygodnie i zostalo 12 ci co musza ( komrniki kredyty itp0
zdjecie uzytkownika
01742465737 - 2015-06-13 13:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przejazdy dla pracownikow Tönnies Fleisch na trasie Rheda-Poznan-Warszawa.Wyjazdy co piatek,powrot ndz.wieczor.Rheda-Drezden-Wroclaw.Wyjazd pt.wieczor-powrot ndz.wieczor.
zdjecie uzytkownika
zxc1205 - 2015-06-14 15:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę tam po 23.06. Czytając opinie odechciewa się. Ile godzin tam pracujecie dziennie? Ile dni w tygodniu? Opłaca się aż tak zasuwać za te kilka euro? Jakby ktoś jechał zabrałbym się z nim. Okolice tarnowa, krakowa.
zdjecie uzytkownika
mcm - 2015-06-14 19:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje sie od 10-14 godzin dziennie to i tak zalezy jaki dział bo czasem wiecej i od 6-7 dni w tygodniu. To zalezy komu sie opłaca....
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-06-24 09:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2015-06-11 00:34:27]:
wybieram się na 06.07 jadę z Chełma woj. lubelskie. kawał świata....ale lepiej być na miejscu ponoć zmotoryzowanym w razie potrzeby piszcie na e-maila: agnisia33@vp.pl pozdrawiam Janusz
zdjecie uzytkownika
pani helga - 2015-06-26 12:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie robiłam już na produkcji wieprzowiny i wołowiny, praca nie jest lekka, wymaga pewne odporności psychicznej, a @mcm jak się robi 14 godzin dziennie to sporo i trzeba bardzo twardym być. ja jednak spróbuję, bo ta firma to dla mnie szansa jako przedstawieciel wielkiego europejskiego koncernu. jak się chce to i w mięsie się karierę zrobi
zdjecie uzytkownika
pani helga - 2015-06-26 13:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie robiłam już na produkcji wieprzowiny i wołowiny, praca nie jest lekka, wymaga pewne odporności psychicznej, a @mcm jak się robi 14 godzin dziennie to sporo i trzeba bardzo twardym być. ja jednak spróbuję, bo ta firma to dla mnie szansa jako przedstawieciel wielkiego europejskiego koncernu. jak się chce to i w mięsie się karierę zrobi
zdjecie uzytkownika
mcm - 2015-06-26 20:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani helga - 2015-06-26 13:01:22]:
to jest napisane bez sensu ale ok jak bylas to jak sprobujesz widze psychika zryta
zdjecie uzytkownika
Zynuś - 2015-07-02 00:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mcm zgadam sie
@pani helga Ja jakos odnioslem wrazenie jakbyc nyla conajmniej przedstawicielem handlowym probujacym od dolu dostac sie do tonnies, tak nie ma, nie ma czegos takiego jak Awans. Na tej firmie sie nie da zrobic kariery, chocby nie wiem jak sie chcialo, tytaj najlepiej przyjechac, odkuc sie, przelicznik zrobi zwoje i zawijac jak najdalej z tad, to nie jest praca, to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Ja osobiscie z tad spadam po wyplacie, no nie ma sensu tu siedziec dluze, jak masz dobra psychike to przerob miesiac albo dwa i uciekaj jak cie nie trzymaja kredyty, albo do pierwszej zaliczki.

OSTRZEGAM PRZED TYM OBOZEM PRACY

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Robin Hodd - 2015-07-02 14:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej miejscowości pracuje w tym obozie kilku chłopaków. Dziwię się im, że mając w Polsce po 2500 PLN pojechali tam. Do tego są palący i pijący. Suma sumarum zostaje mniej niż w Polsce. Cudze chwalicie swojego nie znacie.
zdjecie uzytkownika
Benek - 2015-07-03 13:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo Polacy żadnej pracy się nie boją. Są silni i przyzwyczajeni do przeciwności. I są nie do zajechania.
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-07-04 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i oswiecim byl treblinka dachauu riwensbruck katyn charkow syberia i nadal niczego sie nie nauczyli i nie naucza a szkoda aaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
Marek Suchy - 2015-07-04 21:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jaja! Zarobki z 1980 roku. 4.86 Euro netto. Robota dla ludzi z wyrokami.
zdjecie uzytkownika
aiwenhol - 2015-07-05 07:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Robin Hodd - 2015-07-02 14:20:59]:
Kupia starego passata oczywiscie TDI a rece po pracy w wiadrze z zimna woda trzymaja,lub masci bengaj.Wielcy kontraktowcy ,jeden chce byc lepszy od drugiego,kto szybciej,palanty,buraki.A niemcom pasuje.po co dwoch na stanowisku jak burak z polski zrobi to sam.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-07-10 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kathe - 2015-06-10 23:26:27]:
chłopaku na czym ty robiłes że bardzo ciepłe ciuchy trzeba zabrac?praca na klepce i będziesz pracował w samej bluzie bo pot zaleje ci oczy!
zdjecie uzytkownika
dygus22@op.pl - 2015-08-04 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam tam mam byc 10 sierpnia jako pakowacz czy ktos jedzie z zachodniopomorskiego?
zdjecie uzytkownika
bambo - 2015-08-05 18:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade proszę o kontakt mój numer to ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-06 02:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bambo - 2015-08-05 18:59:44]:
bambo nie jedz poczytaj tu komentarze http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,102091
zdjecie uzytkownika
Odkuć się i wracać - 2015-08-07 12:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na 17 sierpnia ? Szukam transportu dla dwóch osób :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Adrian123 - 2015-08-11 21:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak masz za dużo kasy to tam jedź. Poczytaj fora i filmiki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To są naciągacze, praca jak w obozie. Odradzam nawet największemu wrogowi. Za 3€ na h, po odliczeniu kar i transportu to siedzę w domu. Są oferty pracy bliżej polski za 9,1€ netto! Przy skręcaniu silosów na zboże. Wymagany bardzo podstawowy język. Prawo,lewo,podaj itp.
zdjecie uzytkownika
Pit - 2015-08-12 15:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Adriana 123
Proszę podaj namiary na ta robotę za 9 E
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-08-19 01:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pracuję już w tej firmie od kilku lat i nie zgodzę się z większością negatywnych opinii które można przeczytać o Tonnies Fleisch . Zazwyczaj gdy trafiałem u nich do pracy to stawka była naprawdę przyzwoita. Można było narzekać na różne sprawy podczas wyjazdów , ale akurat nie na to moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-08-19 23:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na tych naciągaczy!!!! Na dzień dobry zabierają dow.osobisty!!! Przed wyjazdem proście o umowę! Umowa niemiecka ma inne zapisy niż ta tłumaczona. Jeśli odejdziesz z pracy przed końcem pierwszego m-ca zarobek wynosi zero!!! Za wszystko są kary. Tempo pracy nie do wytrzymania. Twardziele po wyrokach wytrzymują max. 14 dni. Innych pracowników tam nie ma!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 14:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-08-20 14:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie jedzcie tam na prawdę mówię serio.. ja sam też nie uwierzyłem w te opinie tutaj że tak niby jest tam ale to prawda mieszkania zasyfione, ludzie to hieny nie mają żadnych zahamowań!! wytrzymałem tam 3 dni i wróciłem do polski.. biuro i całe te kierownictwo ma cię gdzieś i twoje prośby ich to nie obchodzi pracujesz albo nie.. a jakie nie to won z hotelu i radź sobie sam jak wrócisz teraz do polski..nie słuchajcie tych bajek co wam wciskają bo TAK NIE JEST !!!! wywiozą was do jakiegoś zasyfionego hotelu nie wiadomo jak daleko od zakładu (w moim przypadku 15km) i powiedzą radź sobie sam teraz jak trafisz do pracy itd... nie masz czym to pozostaje iść na piechotę ale to jest nie realne jak nie znasz miasta żeby tam dotrzeć!!! NA PRAWDĘ NIE JEDZCIE TAM BO NIE WARTO ZA WSZELKĄ CENĘ.. JUŻ JEST LEPIEJ TU W POLSCE NIŻ TAM MÓWIĘ SERIO... ALE JEŚLI CHCESZ JECHAĆ I PŁAKAĆ O POWRÓT DO POLSKI TO TRUDNO....
zdjecie uzytkownika
mario7688 - 2015-09-03 16:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Stoi nad Tobą Czarny H..J i drze na Ciebie ryja jeśli nie dajesz rady.Dziennie idzie kilkadziesiąt tys. połówek świni.Z tych którzy przyjeżdżają zostaje promil.Zaczyna brakować Polaków to zaczęli werbować Bułgarów i Rumunów.A najgorsze jest to że zaczynają lokować w domkach naszych i ich.Jesteś chory musisz radzić sobie sam,to samo jest z transportem.Miałem to szczęście że posiadałem własny transport.Wytrzymałem tydzień chociaż ciężkiej pracy się nie boję,ale najgorsze jest dla mnie to że jakiś CZARNUCH Tobą pomiata.Powodzenia wszystkim którzy mają zamiar robić w charakterze niewolnika.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tonnies Fleisch?
Zadaj pytanie
alert