Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 13:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pr, no się zastanawiam nad tonnies fleisch, ale rozwazam także inne firmy. Pracowałem juz kiedyś w ubojni, to mam doświadczenie, chociaż pewnie zabijają gazowo i robota to tylko rozbieranie mięsa, mam rację? Nie szukają kogoś? Jakieś przestoje z robotą? Polecasz?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-09-09 18:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba pracowac jak wszedzie i malo sie odzywac.mozna przywyknac
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-09-09 18:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ze tam jest rozpusta to jest prawda.ja mam te szczescie ze jestem tam ze swoja kobieta.co niektorym to nie przeszkadza ze jestes tam w parze bo nawet na ich oczach probuja cie(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 14:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marcin, a dostaliście mieszkanie, czy pokój ,by razem mieszkać? Naprawdę jest za free? Jakieś koszta ponosicie w ogóle w Tonnies Fleisch, typu dojazd?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-09-16 17:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazda para ma tutaj swój pokuj,wspolna kuchnia i lazienka.placi sie 60euro miesiecznie za osobe.do pracy dowoza busy za ktore sie nie placi.we dwoje mozna nawet niezle zarobic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 13:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marcin, a ilu pokojowe jest Wasze mieszkanie? Internet macie? Jak tam cenowo z jedzeniem? Sa jakieś obiady pracownicze?
zdjecie uzytkownika
klu - 2013-12-11 18:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiele mowic o tej firmie. Zmieniaja nazwy chorych wywalaja raczej potrzebuja mocno pracujacych. Mialem tam kilka kontraktów, znam ten zakład. Zeby tam jechac trzeba na starcie zaopatrzyc sie w stalowe nerwy.
zdjecie uzytkownika
franc - 2013-12-27 18:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktoś powiedziec jakie warunki panuja obecnie w tonnies fleisch? Po ile godzin dziennie sie pracuje i co ile sa zjazdy do domu?
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-01-06 22:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie mam pytanie czym kobiety zajmują sie w tej firmie zastanawiam sie nad ta pracą..na jaki okres dawane sa umowy ?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-01-07 01:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy rozbiór w tonnies fleisch działa? Jakie warunki? Co jaki czas można wyjść na przerwę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-01-09 22:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla rozbioru z ms smit i machura.ponoc nowe umowy sa juz na ubezpieczeniu niemieckim. a co pzez to idzie wraz ztym automatycznie mniejsze wyplaty.jakie sa tego wogule zalety bo jedna zwat jak rozumiem to to ze po rozwiazanej umowie wpolsce nie bedzie mozna pociagnac na zwolnieniu albo moze o to wlasnie chodzi pracodawcy.ZA PODPOWIEDZI ZGORY DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-01-20 23:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, dobrze w takim razie, że w ogóle jest ubezpieczenie w Tonnies Fleisch, ale szkoda, że kasy mniej, ale bezpieczeństwo najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-02-06 21:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Możecie mi powiedzieć jak to wygląda z mieszkaniem dla Par. to znaczy Mój chłopak już tam jest a ja tam dojeżdżam do niego niedługo i chcemy mieszkać razem, może mi ktoś powiedzieć jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-07 12:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ilu mozna zarobic w tym tonnies fleisch rheddzie przy pakowaniu mięsa?? ile meisiecznie wychodzicie?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-02-10 10:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włąsnie jakie zarobki sa w tonnis fleisch w rheda wiedenbruck? ile miesięcznie mozna wyjść
zdjecie uzytkownika
anonim2014 - 2014-02-14 16:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spanie i pokoje są ok. (usunięte przez administratora)nie radze tam nikomu jechac psychika wam szybko siądzie a fizycznie po 2dniu juz bedziecie myślec o zjechaniu do domu
zdjecie uzytkownika
anonim2014 - 2014-02-14 16:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli juz tam ktos pojedzie to uwazajcie na brygadziste o ksywie ZAJĄC to jest najwiekszy HU- na zakładzie a po nim jest brygadzista KOGUT jezdzą po człowieku masakra to jest dział WOŁOWINA zarobki to max 1000euro
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-02-15 13:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az tak zle jest tam? a meiszkania jak wygladaja po ile oosb w pokoju i jak daleko do zakladu???
zdjecie uzytkownika
lucky - 2014-02-22 10:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się chcę dobrze zarobić przy mięsie to trzeba mieć mocną psychikę i wytrzymałe plecy, także wiadomo z góry, że tam łatwo nie ma
zdjecie uzytkownika
Zająć - 2014-02-23 10:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukasz - 2014-02-15 13:29:08]:
Pisząc cokolwiek, pamiętajcie o tym że świat jest bardzo mały i że prędzej czy później informacja dotrze do źródła.
Komu chce się pracować to pracować będzie, a lenie wylatują z roboty (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rpk - 2014-02-24 18:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zajac a co straszysz? hahah
zdjecie uzytkownika
kaś - 2014-03-26 14:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , Jestem zainteresowana pracą w Tunies . Mieszkam W Gutersloh .Chętna od zaraz ... Czy ktoś wie czy są teraz jakie przyjęcia ?
zdjecie uzytkownika
es - 2014-04-01 11:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś wie jak mogę dostać sie do tej pracy?? chodzi mi o nr telefonu albo maila. Będę wdzięczny za pomoc. mój nr gg 50317276.
zdjecie uzytkownika
Alfers - 2014-04-15 23:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [es - 2014-04-01 11:38:07]:
Musisz się modlić , jestem pewien że sam Ferdynand Tonnies zadzwoni po Ciebie ...
zdjecie uzytkownika
paker - 2014-04-16 05:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajac jak chcesz robic leske faszystom to masz prawo a od polakow to sie odwal bo do papy ci njkt nie da
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x