Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxlubuskie - 2015-09-29 21:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wybieram się do Rheda-Wiedenbruck na 12 października kogoś chętnego z Lubuskiego mogę zabrać.
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-09-30 12:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Chetnie pojechalabym tam do pracy ale czy może ktoś podać mi namiary jak tam sie dostac.
zdjecie uzytkownika
xxxlubuskie - 2015-09-30 13:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wejdz na pracuj.pl i znajdz ta firme i oferte od nich
zdjecie uzytkownika
MarlenA - 2015-09-30 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja tez jade na 12 pazdziernika
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2015-09-30 17:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To moj e-mail marlena22x@wp.pl czekam na kontakt
zdjecie uzytkownika
Marlena do xxxlubuskie - 2015-09-30 20:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakiego jestes miasta bo ja z dębna
zdjecie uzytkownika
Xxx lubuskie - 2015-10-11 16:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jedno wolne miejsce na jutro do wiedenbruck chaos chetny
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-10-14 17:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jadę do Rheda-wiedenbruck na 19.10.2015 mieszkam w lubuskim i mogę kogoś zabrać ze sobą .
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-10-14 18:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jadę do Rheda Wiedenbruck na 19.10.2015 z Wielkopolski . Mogę kogoś zabrać.
zdjecie uzytkownika
zanielokojona - 2015-10-15 12:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy tam naprawde jest az tak zle? Bo moj maz ma jechac ale po tym co tu przeczytalam to nie wiem czy to jest taki dobry pomysl.... :/
zdjecie uzytkownika
lubelanka - 2015-10-16 19:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam widzialam pracowalam . Niech Bog broni i trzyma w opieceLubelakow.
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-10-16 23:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokaż firmę która nie ma złej opini! Każdy gada ze to ze tamto... Transport w swoim zakresie firma od początku o tym mówi a ktoś się żali ze zostawiają cie 15km od firmy i radzi sobie Sam ale przecież informują cie o tym jesteś dorosły wiedz co oczekujesz od ludzi jedziesz tam zapierdala* tak jak wszędzie e Polsce źle w Niemczech źle.. Czego wy oczekujecie.. Niech zamiana ulice na pewno będzie lepiej sojedzie będzie źle wróci.. wypowiada się ktoś kto był ok ale ile z siebie dal to duża różnica. A co do mieszkań to nie firma je niszczy yo nie firma w nich mieszka tylko ludzie którzy się w niej zatrudniają nie sprzątasz ty i ktoś nie będzie tego robił..
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-10-18 16:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej powiedzcie cos wiecej o tych wyjazdach, jezdzicie wszyscy w sensie wszystkih wysyłają tam na umowy do pracy na ubojnik, czy są różne działy i czy tylko w okolice Rhedy czy tez jakies inne, na jakiej to dziala zasDZIE, jak tam aplikować, nie wiem czy sie oplaca, czy to praca sezonowa, jakiś kontrakt, napiszcie
zdjecie uzytkownika
rzeznik - 2015-10-20 13:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam roboty w tej sasranej firmie chcesz byc niewolnikiem ta firma jest idealna dla ciebie nawet na wysranie sie niemasz czasu a co mowic o kan apce kradna noze wszystko nawet rekawiczki i kanapki zero pomocy ze strony biura najgorszy jest burak ten z biura rusek udajacego niemiecka podrobke owczarka jego lac tyllko w leb wynagrodzenia z sobotami 1100 euro porazka naprawde strasza cie karami choc nie maja prawa nic takiego zrobic jestes chory to ich to nie interesuje radzisz sobie sam poprostu jestes bialym murzynem
zdjecie uzytkownika
rzeznik - 2015-10-20 13:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do pracy biora kogo popadnie nawet po 65 roku zycia slepy gluchy nawet kobiety w ciazy naprawde placa euro 7 ero do reki ale zapierdziel nie da sie tego opisac poprostu odradzam chyba ze jestes glupi to jedz i strac czas zdrowie i pieniadze ja wrocilem w pt pozdrawiam a i na przerwe jak chcesz isc to trzeba biegnac zeeby miec pzerwy chociaz 8 minut
zdjecie uzytkownika
NNNNNNNNNN - 2015-10-31 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli jedziecie do rhedy i prace załatwiacie przez Marinę nie wiezcie w ani jedno słowo kłamie i wyludza pieniadze,dopiero na miejscu okazuje sie dużo ważnych spraw czyste oszustwo i złodziejstwo nic wiecej
zdjecie uzytkownika
Poznanianka - 2015-11-11 16:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jest tam drugi dzień,praktycznie odkąd wyjechał nie mam z nim kontaktu(nikły),wiem tylko,ze robi popołudniowa zmianę,która zaczyna się o 12 w południe,a kończy o 23.30,telefony mają pozamykane w szafkach,ale to normalka bo w Polsce też tak jest.Z negatywnych opinii,które tutaj wyczytałam bardzo dużo się zgadza.Mój mąż określił to jednym słowem Auschwitz-w pierwszy dzień dostali już w d... mój mąż mówił,ze nie moze ruszać rękoma(rozbieracz-wykrawacz)i nogi strasznie bolą,a mąż jest facetem silnym fizycznie,pracował już jako brukarz,budowlaniec,więc ciężkiej pracy się nie boi,acha jeśli ktoś nie dał rady,a chciałby wrócić to albo na własny koszt albo niestety musi wytrzymać tam 2 tygodnie,bo po 2 tygodniach autokar jedzie do Polski.Zastanawiam się czy męża nie będę musiała ściągać szybciej do domu.

Nie zdążyłam zapytać o warunki mieszkalne,ale internetu nie ma,każdy musi załatwić sobie we własnym zakresie,tak samo nie wiem jak to wygląda z drogą do pracy,jak się dowiem to napiszę
zdjecie uzytkownika
Poznanianka - 2015-11-11 16:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jest tam drugi dzień,praktycznie odkąd wyjechał nie mam z nim kontaktu(nikły),wiem tylko,ze robi popołudniowa zmianę,która zaczyna się o 12 w południe,a kończy o 23.30,telefony mają pozamykane w szafkach,ale to normalka bo w Polsce też tak jest.Z negatywnych opinii,które tutaj wyczytałam bardzo dużo się zgadza.Mój mąż określił to jednym słowem Auschwitz-w pierwszy dzień dostali już w d... mój mąż mówił,ze nie moze ruszać rękoma(rozbieracz-wykrawacz)i nogi strasznie bolą,a mąż jest facetem silnym fizycznie,pracował już jako brukarz,budowlaniec,więc ciężkiej pracy się nie boi,acha jeśli ktoś nie dał rady,a chciałby wrócić to albo na własny koszt albo niestety musi wytrzymać tam 2 tygodnie,bo po 2 tygodniach autokar jedzie do Polski.Zastanawiam się czy męża nie będę musiała ściągać szybciej do domu.
Nie zdążyłam zapytać o warunki mieszkalne,ale internetu nie ma,każdy musi załatwić sobie we własnym zakresie,tak samo nie wiem jak to wygląda z drogą do pracy,jak się dowiem to napiszę
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-11-13 17:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-10-18 16:52:47]:
prawda w 100%
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-11-14 07:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DSI GmbH & CO. KG kupferstrasse 11 A Rheda Wiedenbruck. Bardzo bym prosiła o opinie tej firmy... Był ktoś?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-11-18 22:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, pracowałem przez dwa miesiące, jednym słowem masakra, nie polecam nikomu. Byłem zatrudniony przez pośrednika DSI. Miałem wypadek w pracy i dwa tygodnie w szpitalu, "panowie" z DSI od razu chcieli rozwiązywać umowę, nic nie rozwiązałem ale dziwnym trafem podczas pobytu w szpitalu z mieszkania zgineła mi moja umowa o pracę. Mam prośbę, czy ma ktoś z was ten niemiecki nip tego DSI GmbH & Co.Kg. Bo nie mogę przedłużyć zwolnienia w Polsce.
zdjecie uzytkownika
kel - 2015-11-23 16:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja ówarzam ze ardzo mi sie podobają tunisy niż jakieś inne zakłady pracowałem tam rok czas było super le zjechałem d tunisu we weisenfelss tam jest najlepiej pozdro:)
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-11-24 16:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Tunisie juz okolo 3,5 mies. i nie jest az tak zle. Robie duzo godzin, ale wyplata zawsze punktualnie na 10 jest na kontcie. Mieszkania sa jakie sa. Nie jest zaden luksus, tylko proste mieszkania. Troche odnowilismy i zalozylismy sobie internet. niczego nam nie brakuje. jedyny problem to dojazd do pracy, ale tez dalismy rade sie zorganisowac, lecz musze powiedziec, ze wiedzialem ze mnie bedzie to czekalo, jak wyjezdzam bez samochodu do innego kraju.

Praca jest ciezka, ale w polsce tez nie moglem innej pracy znalesc. Placa 8,60 euro i mieszkanie jest bezplatne. A w polsce jeszcze nie mialem oferty ze placa mi 35-40 euro i za mieszkanie. Tak dlugo jak sie nie zmieni sytuacja w polsce mam nadzieje ze bede mogl dalej pracowac w Tunisie.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-11-30 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O i wreszcie jakiś dobry post, dziękuję @robert - czyli kasę płacą, nie jest źle, da się zamieszkać gdzieś i jeszcze w mieszkaniu mieć względne wygody. To cenne informacje
zdjecie uzytkownika
Orzech - 2015-11-30 17:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, muszę dojechać do Rheda-Wiedenbrück na 7 listopada z Pomorza, wybiera się ktoś może? Albo może znacie jakieś dobre opcje dojazdu?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-12-10 16:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie nie kazdy oczekuje luksusow, wiadomo ze nie jedzie sie tam by zwiedzac i lezec w domu a pracowac, a przede wszystkim wiekszosc dnia i tak spedza sie w pracy
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-12-27 22:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam,pracowałem 2 lata za grosze,najlepiej wyjeżdżajcie w parach bo baby same wchodzą chłopom do łóżek i odwrotnie.jest tam pare takich lafirynd niestety.max 1100 euro,,NIE POLECAM 1!!!! szukajcie innych miejsc pracy,nie rheda !!!!!
zdjecie uzytkownika
Sjs - 2016-01-02 16:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mario maksymalnie 1100 euro to na miesiąc mam rozumieć? Jeśli tak, to moim zdaniem wcale nie są takie złe pieniądze, a wręcz przeciwnie! Tym bardziej, że euro obecnie dość wysoko stoi.
zdjecie uzytkownika
dsikora - 2016-01-18 15:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam gdzie można znaleźć ofertę pracy z tej firmy
chciałbym zacząć tam pracować od marca i nie wiem gdzie szukać oferty
informacji jak się tam dostać
zdjecie uzytkownika
Hub3432 - 2016-02-07 13:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na posrednikow same zlodziejstwo i klamczuchy!!!!!!!!!!! mialem jechac ale w ostatniej chwili zrezygnowalem i dobrze zrobilem potrojny negatyw!!!!
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2016-02-23 13:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak miało być ładnie.. pojechałem pracowałem mies. wracam a oni kpinę sobie robią i mówią ze nie mam gdzie nocować. i żebym w samochodzie przenocował albo w hotelu.. :D pięknie.. a w pracy też traktują cie jak woła. wszędzie tak upiększają a w rzeczywistości to prawdziwa rzeźnia,ale dla ludzi.
zdjecie uzytkownika
złodziej - 2016-02-23 14:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę uważać na naciągacza w Kole.. Hubercik niby łatwi taką zajebistą robotę a w rzeczywistości tylko zgarnia kasę i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cię ma. juz go nie obchodzi czy wyjedziesz czy nie.. mógłby ktos mu narobić koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Eldo - 2016-03-01 15:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwiekszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki mozna sobie wyobrazic,wywiaza cie na mieszkanie do 15 km od tunisu i musisz sobie radzic sam zeby dotrzec do pracy,bez auta to masakra,ludzie na hotelu to hieny w wiekszosci,krana,chleja,w pracy to samo,najgorzej na rozbiorze.Stoja nad toba i sie dra.zarobki w porownaniu do tej meczarni gorzej niz smieszne,,za l4 mi nie zaplacili do tej pory,a minelo pare miesiecy. Jak jechalem tam i czytalem te komentarze to myslalem ze pisza to ludzie ktorym sie nie chce robic,ale sie pomylilem,,odradzam kazdemu jechanie tam,,w biurze polacy gadaja ze soba po niemiecku.
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-03-07 09:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zna ktoś aktualny numer do biura
zdjecie uzytkownika
szuka pracy - 2016-03-18 11:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno w koncowce lutego w Tonnies Rheda byl pozar. To prawda?
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-03-30 10:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wyjezdza 4 kwietnia do Rheda-Wiedenbrück ?
zdjecie uzytkownika
piggy - 2016-04-07 08:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kochani, chyba im się się bardzo dobrze powodzi bo gdzieś na portalach spożywczych czytałaś że chcieli przejąć inną firmę z branży mięsnej dużą, to prawda?
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-04-10 18:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
prosze o kontak osoby która tam pracuje na @ monia1985_1989@o2.pl
a najlepiiej prosze o numer telefonu chce sie dowiedziec pare rzeczy
zdjecie uzytkownika
08/15 - 2016-04-27 10:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szuka pracy - 2016-03-18 11:18:13]:
nie
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-04-28 13:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, 15 km od Rhedy macie przyzwoite Zakłady Mięsne!
Hotel spacerkiem 5 min. od zakładów, umowa o pracę, wszystko jest! nie dajcie się wyzyskiwać. Ja tez pracowałam w Tonnies i dałam sobie spokój. Pracuje tutaj już 5 miesiąc i jest naprawdę o niebo lepiej. Szukajcie kontaktu do firmy JOB COMPLEX
zdjecie uzytkownika
roland - 2016-05-09 18:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Odkuć się i wracać - 2015-08-07 12:17:15]:
nie wiesz jak sie dostac do roboty do tonnisa mieszkam w redzie i chce isc tam do pracy
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2016-05-10 14:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej to chyba osobiście @ronald bo ostatnio zero ofert pracy
zdjecie uzytkownika
Muszek - 2016-05-16 22:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdro - 2016-05-10 14:27:16]:
Witam,
zaczynam pracę w Tönnies Fleisch 30 maja 2016, czy jedzie ktoś z Katowic lub okolic do Rhedy?

Pozdrawiam,
Zbyszek
zdjecie uzytkownika
Muszek - 2016-05-16 22:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozdro - 2016-05-10 14:27:16]:
Witam,
zaczynam pracę w Tönnies Fleisch 30 maja 2016, czy jedzie ktoś z Katowic lub okolic do Rhedy w tym okresie?

Pozdrawiam,
Zbyszek
zdjecie uzytkownika
serum - 2016-05-17 11:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Muszek - 2016-05-16 22:19:29]:
witam mam termin tez na 30 maja jestem z kujawsko-pomorskiego
zdjecie uzytkownika
Muszek - 2016-05-17 19:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serum - 2016-05-17 11:02:32]:
Witam,
a czy Pan jedzie autem i na którym przejściu przekracza granicę?

Pozdrawiam,
Zbyszek
zdjecie uzytkownika
serum - 2016-05-18 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Muszek - 2016-05-17 19:42:52]:
niestety nie tez szukam kogos kto pojedzie swoim autem
zdjecie uzytkownika
Muszek - 2016-05-22 10:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serum - 2016-05-18 17:11:17]:
Rozumiem,
dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
Serum - 2016-05-26 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam muszek zrezygnowales z wyjazdu
zdjecie uzytkownika
Muszek - 2016-05-26 11:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Serum - 2016-05-26 09:52:55]:
Witam,

nie zrezygnowałem, znalazłem jedynie przewoźnika, którym pojadę do Rhedy, koszt 280 zł w jedną stronę z Katowic do Rhedy.

Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tonnies Fleisch!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert