Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tonnies Fleisch

Pracowałeś w firmie Tonnies Fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robin Hodd - 2015-07-02 14:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej miejscowości pracuje w tym obozie kilku chłopaków. Dziwię się im, że mając w Polsce po 2500 PLN pojechali tam. Do tego są palący i pijący. Suma sumarum zostaje mniej niż w Polsce. Cudze chwalicie swojego nie znacie.
zdjecie uzytkownika
Benek - 2015-07-03 13:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo Polacy żadnej pracy się nie boją. Są silni i przyzwyczajeni do przeciwności. I są nie do zajechania.
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-07-04 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i oswiecim byl treblinka dachauu riwensbruck katyn charkow syberia i nadal niczego sie nie nauczyli i nie naucza a szkoda aaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
Marek Suchy - 2015-07-04 21:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jaja! Zarobki z 1980 roku. 4.86 Euro netto. Robota dla ludzi z wyrokami.
zdjecie uzytkownika
aiwenhol - 2015-07-05 07:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Robin Hodd - 2015-07-02 14:20:59]:
Kupia starego passata oczywiscie TDI a rece po pracy w wiadrze z zimna woda trzymaja,lub masci bengaj.Wielcy kontraktowcy ,jeden chce byc lepszy od drugiego,kto szybciej,palanty,buraki.A niemcom pasuje.po co dwoch na stanowisku jak burak z polski zrobi to sam.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-07-10 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kathe - 2015-06-10 23:26:27]:
chłopaku na czym ty robiłes że bardzo ciepłe ciuchy trzeba zabrac?praca na klepce i będziesz pracował w samej bluzie bo pot zaleje ci oczy!
zdjecie uzytkownika
dygus22@op.pl - 2015-08-04 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam tam mam byc 10 sierpnia jako pakowacz czy ktos jedzie z zachodniopomorskiego?
zdjecie uzytkownika
bambo - 2015-08-05 18:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade proszę o kontakt mój numer to ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-06 02:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bambo - 2015-08-05 18:59:44]:
bambo nie jedz poczytaj tu komentarze http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,102091
zdjecie uzytkownika
Odkuć się i wracać - 2015-08-07 12:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na 17 sierpnia ? Szukam transportu dla dwóch osób :)
zdjecie uzytkownika
Adrian123 - 2015-08-11 21:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak masz za dużo kasy to tam jedź. Poczytaj fora i filmiki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To są naciągacze, praca jak w obozie. Odradzam nawet największemu wrogowi. Za 3€ na h, po odliczeniu kar i transportu to siedzę w domu. Są oferty pracy bliżej polski za 9,1€ netto! Przy skręcaniu silosów na zboże. Wymagany bardzo podstawowy język. Prawo,lewo,podaj itp.
zdjecie uzytkownika
Pit - 2015-08-12 15:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Adriana 123
Proszę podaj namiary na ta robotę za 9 E
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-08-19 01:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pracuję już w tej firmie od kilku lat i nie zgodzę się z większością negatywnych opinii które można przeczytać o Tonnies Fleisch . Zazwyczaj gdy trafiałem u nich do pracy to stawka była naprawdę przyzwoita. Można było narzekać na różne sprawy podczas wyjazdów , ale akurat nie na to moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-08-19 23:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na tych naciągaczy!!!! Na dzień dobry zabierają dow.osobisty!!! Przed wyjazdem proście o umowę! Umowa niemiecka ma inne zapisy niż ta tłumaczona. Jeśli odejdziesz z pracy przed końcem pierwszego m-ca zarobek wynosi zero!!! Za wszystko są kary. Tempo pracy nie do wytrzymania. Twardziele po wyrokach wytrzymują max. 14 dni. Innych pracowników tam nie ma!!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-08-20 14:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie jedzcie tam na prawdę mówię serio.. ja sam też nie uwierzyłem w te opinie tutaj że tak niby jest tam ale to prawda mieszkania zasyfione, ludzie to hieny nie mają żadnych zahamowań!! wytrzymałem tam 3 dni i wróciłem do polski.. biuro i całe te kierownictwo ma cię gdzieś i twoje prośby ich to nie obchodzi pracujesz albo nie.. a jakie nie to won z hotelu i radź sobie sam jak wrócisz teraz do polski..nie słuchajcie tych bajek co wam wciskają bo TAK NIE JEST !!!! wywiozą was do jakiegoś zasyfionego hotelu nie wiadomo jak daleko od zakładu (w moim przypadku 15km) i powiedzą radź sobie sam teraz jak trafisz do pracy itd... nie masz czym to pozostaje iść na piechotę ale to jest nie realne jak nie znasz miasta żeby tam dotrzeć!!! NA PRAWDĘ NIE JEDZCIE TAM BO NIE WARTO ZA WSZELKĄ CENĘ.. JUŻ JEST LEPIEJ TU W POLSCE NIŻ TAM MÓWIĘ SERIO... ALE JEŚLI CHCESZ JECHAĆ I PŁAKAĆ O POWRÓT DO POLSKI TO TRUDNO....
zdjecie uzytkownika
mario7688 - 2015-09-03 16:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Stoi nad Tobą Czarny H..J i drze na Ciebie ryja jeśli nie dajesz rady.Dziennie idzie kilkadziesiąt tys. połówek świni.Z tych którzy przyjeżdżają zostaje promil.Zaczyna brakować Polaków to zaczęli werbować Bułgarów i Rumunów.A najgorsze jest to że zaczynają lokować w domkach naszych i ich.Jesteś chory musisz radzić sobie sam,to samo jest z transportem.Miałem to szczęście że posiadałem własny transport.Wytrzymałem tydzień chociaż ciężkiej pracy się nie boję,ale najgorsze jest dla mnie to że jakiś CZARNUCH Tobą pomiata.Powodzenia wszystkim którzy mają zamiar robić w charakterze niewolnika.
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-09-18 13:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy wiecie, ale ta firma jest przedstawicielem w Polsce jednego z największych producentów mięsa wieprzowego i wołowego w Europie, a to już coś. Mają naprawdę wiele odznaczeń w swojej branży, wszystkie certyfikaty są na ich stronie tak naprawde, wiec w każdej chwilimoże zobaczyć jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
joy - 2015-09-26 11:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc. Jade do Rhedy na 5X z Lublina. Czy moze ktos jedzie w to miejsce z okolic swoim autem?
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-09-29 14:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja też mam zamiar się wybrać na 5 października do Rheda-Wiedenbrück. Jestem z świętokrzyskiego i szukam osoby z autem która by mnie zabrała ? :) bez swojego auta widzę że może być lipa z tego względu że do pracy też jakoś trzeba dojeżdźać.
zdjecie uzytkownika
xxxlubuskie - 2015-09-29 21:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wybieram się do Rheda-Wiedenbruck na 12 października kogoś chętnego z Lubuskiego mogę zabrać.
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-09-30 12:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Chetnie pojechalabym tam do pracy ale czy może ktoś podać mi namiary jak tam sie dostac.
zdjecie uzytkownika
xxxlubuskie - 2015-09-30 13:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wejdz na pracuj.pl i znajdz ta firme i oferte od nich
zdjecie uzytkownika
MarlenA - 2015-09-30 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja tez jade na 12 pazdziernika
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2015-09-30 17:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To moj e-mail marlena22x@wp.pl czekam na kontakt
zdjecie uzytkownika
Marlena do xxxlubuskie - 2015-09-30 20:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakiego jestes miasta bo ja z dębna
zdjecie uzytkownika
Xxx lubuskie - 2015-10-11 16:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jedno wolne miejsce na jutro do wiedenbruck chaos chetny
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-10-14 17:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jadę do Rheda-wiedenbruck na 19.10.2015 mieszkam w lubuskim i mogę kogoś zabrać ze sobą .
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-10-14 18:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jadę do Rheda Wiedenbruck na 19.10.2015 z Wielkopolski . Mogę kogoś zabrać.
zdjecie uzytkownika
zanielokojona - 2015-10-15 12:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy tam naprawde jest az tak zle? Bo moj maz ma jechac ale po tym co tu przeczytalam to nie wiem czy to jest taki dobry pomysl.... :/
zdjecie uzytkownika
lubelanka - 2015-10-16 19:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam widzialam pracowalam . Niech Bog broni i trzyma w opieceLubelakow.
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-10-16 23:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokaż firmę która nie ma złej opini! Każdy gada ze to ze tamto... Transport w swoim zakresie firma od początku o tym mówi a ktoś się żali ze zostawiają cie 15km od firmy i radzi sobie Sam ale przecież informują cie o tym jesteś dorosły wiedz co oczekujesz od ludzi jedziesz tam zapierdala* tak jak wszędzie e Polsce źle w Niemczech źle.. Czego wy oczekujecie.. Niech zamiana ulice na pewno będzie lepiej sojedzie będzie źle wróci.. wypowiada się ktoś kto był ok ale ile z siebie dal to duża różnica. A co do mieszkań to nie firma je niszczy yo nie firma w nich mieszka tylko ludzie którzy się w niej zatrudniają nie sprzątasz ty i ktoś nie będzie tego robił..
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-10-18 16:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej powiedzcie cos wiecej o tych wyjazdach, jezdzicie wszyscy w sensie wszystkih wysyłają tam na umowy do pracy na ubojnik, czy są różne działy i czy tylko w okolice Rhedy czy tez jakies inne, na jakiej to dziala zasDZIE, jak tam aplikować, nie wiem czy sie oplaca, czy to praca sezonowa, jakiś kontrakt, napiszcie
zdjecie uzytkownika
rzeznik - 2015-10-20 13:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam roboty w tej sasranej firmie chcesz byc niewolnikiem ta firma jest idealna dla ciebie nawet na wysranie sie niemasz czasu a co mowic o kan apce kradna noze wszystko nawet rekawiczki i kanapki zero pomocy ze strony biura najgorszy jest burak ten z biura rusek udajacego niemiecka podrobke owczarka jego lac tyllko w leb wynagrodzenia z sobotami 1100 euro porazka naprawde strasza cie karami choc nie maja prawa nic takiego zrobic jestes chory to ich to nie interesuje radzisz sobie sam poprostu jestes bialym murzynem
zdjecie uzytkownika
rzeznik - 2015-10-20 13:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do pracy biora kogo popadnie nawet po 65 roku zycia slepy gluchy nawet kobiety w ciazy naprawde placa euro 7 ero do reki ale zapierdziel nie da sie tego opisac poprostu odradzam chyba ze jestes glupi to jedz i strac czas zdrowie i pieniadze ja wrocilem w pt pozdrawiam a i na przerwe jak chcesz isc to trzeba biegnac zeeby miec pzerwy chociaz 8 minut
zdjecie uzytkownika
NNNNNNNNNN - 2015-10-31 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli jedziecie do rhedy i prace załatwiacie przez Marinę nie wiezcie w ani jedno słowo kłamie i wyludza pieniadze,dopiero na miejscu okazuje sie dużo ważnych spraw czyste oszustwo i złodziejstwo nic wiecej
zdjecie uzytkownika
Poznanianka - 2015-11-11 16:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jest tam drugi dzień,praktycznie odkąd wyjechał nie mam z nim kontaktu(nikły),wiem tylko,ze robi popołudniowa zmianę,która zaczyna się o 12 w południe,a kończy o 23.30,telefony mają pozamykane w szafkach,ale to normalka bo w Polsce też tak jest.Z negatywnych opinii,które tutaj wyczytałam bardzo dużo się zgadza.Mój mąż określił to jednym słowem Auschwitz-w pierwszy dzień dostali już w d... mój mąż mówił,ze nie moze ruszać rękoma(rozbieracz-wykrawacz)i nogi strasznie bolą,a mąż jest facetem silnym fizycznie,pracował już jako brukarz,budowlaniec,więc ciężkiej pracy się nie boi,acha jeśli ktoś nie dał rady,a chciałby wrócić to albo na własny koszt albo niestety musi wytrzymać tam 2 tygodnie,bo po 2 tygodniach autokar jedzie do Polski.Zastanawiam się czy męża nie będę musiała ściągać szybciej do domu.

Nie zdążyłam zapytać o warunki mieszkalne,ale internetu nie ma,każdy musi załatwić sobie we własnym zakresie,tak samo nie wiem jak to wygląda z drogą do pracy,jak się dowiem to napiszę
zdjecie uzytkownika
Poznanianka - 2015-11-11 16:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jest tam drugi dzień,praktycznie odkąd wyjechał nie mam z nim kontaktu(nikły),wiem tylko,ze robi popołudniowa zmianę,która zaczyna się o 12 w południe,a kończy o 23.30,telefony mają pozamykane w szafkach,ale to normalka bo w Polsce też tak jest.Z negatywnych opinii,które tutaj wyczytałam bardzo dużo się zgadza.Mój mąż określił to jednym słowem Auschwitz-w pierwszy dzień dostali już w d... mój mąż mówił,ze nie moze ruszać rękoma(rozbieracz-wykrawacz)i nogi strasznie bolą,a mąż jest facetem silnym fizycznie,pracował już jako brukarz,budowlaniec,więc ciężkiej pracy się nie boi,acha jeśli ktoś nie dał rady,a chciałby wrócić to albo na własny koszt albo niestety musi wytrzymać tam 2 tygodnie,bo po 2 tygodniach autokar jedzie do Polski.Zastanawiam się czy męża nie będę musiała ściągać szybciej do domu.
Nie zdążyłam zapytać o warunki mieszkalne,ale internetu nie ma,każdy musi załatwić sobie we własnym zakresie,tak samo nie wiem jak to wygląda z drogą do pracy,jak się dowiem to napiszę
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-11-13 17:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-10-18 16:52:47]:
prawda w 100%
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-11-14 07:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DSI GmbH & CO. KG kupferstrasse 11 A Rheda Wiedenbruck. Bardzo bym prosiła o opinie tej firmy... Był ktoś?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-11-18 22:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pracowałem przez dwa miesiące, jednym słowem masakra, nie polecam nikomu. Byłem zatrudniony przez pośrednika DSI. Miałem wypadek w pracy i dwa tygodnie w szpitalu, "panowie" z DSI od razu chcieli rozwiązywać umowę, nic nie rozwiązałem ale dziwnym trafem podczas pobytu w szpitalu z mieszkania zgineła mi moja umowa o pracę. Mam prośbę, czy ma ktoś z was ten niemiecki nip tego DSI GmbH & Co.Kg. Bo nie mogę przedłużyć zwolnienia w Polsce.
zdjecie uzytkownika
kel - 2015-11-23 16:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja ówarzam ze ardzo mi sie podobają tunisy niż jakieś inne zakłady pracowałem tam rok czas było super le zjechałem d tunisu we weisenfelss tam jest najlepiej pozdro:)
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-11-24 16:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Tunisie juz okolo 3,5 mies. i nie jest az tak zle. Robie duzo godzin, ale wyplata zawsze punktualnie na 10 jest na kontcie. Mieszkania sa jakie sa. Nie jest zaden luksus, tylko proste mieszkania. Troche odnowilismy i zalozylismy sobie internet. niczego nam nie brakuje. jedyny problem to dojazd do pracy, ale tez dalismy rade sie zorganisowac, lecz musze powiedziec, ze wiedzialem ze mnie bedzie to czekalo, jak wyjezdzam bez samochodu do innego kraju.

Praca jest ciezka, ale w polsce tez nie moglem innej pracy znalesc. Placa 8,60 euro i mieszkanie jest bezplatne. A w polsce jeszcze nie mialem oferty ze placa mi 35-40 euro i za mieszkanie. Tak dlugo jak sie nie zmieni sytuacja w polsce mam nadzieje ze bede mogl dalej pracowac w Tunisie.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-11-30 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O i wreszcie jakiś dobry post, dziękuję @robert - czyli kasę płacą, nie jest źle, da się zamieszkać gdzieś i jeszcze w mieszkaniu mieć względne wygody. To cenne informacje
zdjecie uzytkownika
Orzech - 2015-11-30 17:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, muszę dojechać do Rheda-Wiedenbrück na 7 listopada z Pomorza, wybiera się ktoś może? Albo może znacie jakieś dobre opcje dojazdu?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-12-10 16:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie nie kazdy oczekuje luksusow, wiadomo ze nie jedzie sie tam by zwiedzac i lezec w domu a pracowac, a przede wszystkim wiekszosc dnia i tak spedza sie w pracy
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-12-27 22:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam,pracowałem 2 lata za grosze,najlepiej wyjeżdżajcie w parach bo baby same wchodzą chłopom do łóżek i odwrotnie.jest tam pare takich lafirynd niestety.max 1100 euro,,NIE POLECAM 1!!!! szukajcie innych miejsc pracy,nie rheda !!!!!
zdjecie uzytkownika
Sjs - 2016-01-02 16:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mario maksymalnie 1100 euro to na miesiąc mam rozumieć? Jeśli tak, to moim zdaniem wcale nie są takie złe pieniądze, a wręcz przeciwnie! Tym bardziej, że euro obecnie dość wysoko stoi.
zdjecie uzytkownika
dsikora - 2016-01-18 15:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam gdzie można znaleźć ofertę pracy z tej firmy
chciałbym zacząć tam pracować od marca i nie wiem gdzie szukać oferty
informacji jak się tam dostać
zdjecie uzytkownika
On oszukany - 2016-01-19 15:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Złodziejstwo 3 dni pracy umowa podpisana na rok czasu i mimo że zwolnienie jest od lekarza to Cię zwalniają z dwutygobiowym wypowiedzeniem i to nie zwolnienie na przeziebienie tylko zlamanie nogi czy reki co nie bylo z winy pracownika ale wiadomosc zwrotna od pani Wroblewskiej byla taka ze ja to nie interesuje nie jestes dyspozycyjny wiec nara i mimo ze umowa podpisana na rok moga cie zwolnic nawet jak masz zwolnienie za ktore oczywiscie nie placa. Pierwszy dzień pracy bezpłatny badania i szkolenia bezpłatne 3 dni masz jesteś chory na cokolwiek nawet aniemie i już nie masz roboty
zdjecie uzytkownika
Hub3432 - 2016-02-07 13:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na posrednikow same zlodziejstwo i klamczuchy!!!!!!!!!!! mialem jechac ale w ostatniej chwili zrezygnowalem i dobrze zrobilem potrojny negatyw!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tonnies Fleisch

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert