Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMZ Poland

Pracowałeś w firmie BMZ Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozsmieszona - 2013-08-02 20:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluje dziewczynom ktore w piatek wygraly sprawe o bezpodstawne zwolnienie z pracy ! i Wracaja :)
zdjecie uzytkownika
zasmucona - 2013-08-08 09:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozśmieszona,kto ci takich głupot nagadał ?
zdjecie uzytkownika
Zajebista - 2013-08-08 15:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kto !? Pani [usunięte przez moderatora] nie przekazała na zakład ze 2 z 3 spraw sa wygrane :) Kolejna 10 Września też bd wygrana Buhahah....
zdjecie uzytkownika
usmiechnieta - 2013-08-16 07:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wyrok jaki zapadl jest prawomocny?
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2013-08-17 13:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie :)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 20:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kto jest teraz w BMZ
bhp-owcem ?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-10-04 23:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt :d
zdjecie uzytkownika
viola - 2013-10-17 21:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
zastanawiam się jakie warunki oferuje pracodawca?jak jest atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-18 14:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszyscy wiemy jak się tam pracuje
zdjecie uzytkownika
majki - 2013-11-18 23:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BMZ - bardzo mało zarabiam lub BZM - bardzo małe zarobki. BMZ nie polecamy!
zdjecie uzytkownika
mocki - 2013-12-11 16:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z Dawidem z UTR ?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-19 23:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dyrekcja najpierw obiecuje różne podwyżki - później obarcza winą związkowców, że nie mogą ich wprowadzić w życie.
Kierownik okłamuje cały zakład, strasznie miesza..
ogólnie zakład jest dobry jeśli ktoś ma nóż na gardle - jeśli masz wybór - SZUKAJ NORMALNEJ PRACY!! BMZ NIE JEST DLA CIEBIE!!
Jest bardzo niewiele osób, które są pozytywnie nastawione do pracowników. Brawa dla większości liderów z zmiany brygadzistki Renaty.
Kierownik, dyrektor, prezes - ich czas przeminął
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-20 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co jest grane w tej firmie najpierw zwalniaja ludzi ze redukcje , absencje itp. a po trzech miesiacach zatrudniaja ponownie zwolnione osoby ktore ponoc byly beznadziejne. To tylko u nas moze tak byc.
zdjecie uzytkownika
bor.....k - 2014-01-10 15:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-12-20 18:02:57]:
najpierw trzeba spytać panią(usunięte przez administratora). za co zwolniła a potem spytać się dlaczego zatrudniła z powrotem jak się pali (usunięte przez administratora) co niektórym nierobom w tej firmie to co ma zrobić innego ,ja czekam tylko na to kiedy pani (usunięte przez administratora) stanie tam gdzie jest jej miejsce(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-10 22:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tez na to czekam ale nie tylko ta pani ale jeszcze do niej powinien dolaczyc pan brygadzista i pani lider kontroli jakosci wszyscy do jednego worka jednym slowem praca ok ale rzadzacy do du..
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-01-21 13:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wiadoma pani dobrze się zakotwiczyła, ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ono - 2014-01-31 09:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM
Jakie zarobki na produkcji czy magazyn?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-12 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkcja - 1680 podstawa
350 premia - po okresie próbnym
wszystko brutto
zdjecie uzytkownika
robol zmianowy BMZ - 2014-02-14 22:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-12 20:30:52]:
oczywiście możesz się przyjąć ale pod warunkiem że jesteś odporny/a psychicznie c(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-25 18:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najgorsza robota,jaka mi się przytrafiła,(usunięte przez administratora) po kilku dniach gonią jak starego pracownika.(usunięte przez administratora).Ogólnie omijać tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-03-18 18:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM mam propozycje odnosnie zabierania premi za buble wolalbym odrobic kilka godzin niz tracic kase kazdy sie myli ,sa firmy tu na strefie ktore stosuja ta metode,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-27 13:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lunatyk - 2014-03-18 18:12:28]:
Pomysl może nie glupi ale kiedy chcesz to odrabiać jak pracujemy po 12 godzin soboty no i jeszcze niedziele na akord !(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
-jeszcze pracownik:) - 2014-04-17 15:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-02-25 18:15:28]:
Gonią?
To chyba nie jedyny zakład na strefie, gdzie po kilku dniach pracujesz normalnie bez taryfy ulgowej:)wybacz zeby stary pracownik zapieprzał, a nowi mają wytłumaczenie - bo są nowi - to co pracować nie umieją?Ktoś ci tłumaczy co masz robić potem obserwujesz co i jak i kiedy nie masz co robić możesz pomóc komuś:) proste:)Jak komuś zależy na pracy będzie pracował. Jak się patrzy na niektóre osoby, to tylko wyczekują jak zadzwoni dzwonek i strzała do wyjścia:)a jeśli się zajmiecie pracą, czas szybciej zleci i nie trzeba będzie blatów podpierać;)
lunatyk - 12h?kiedy?chyba na początku roku, teraz trzy zmiany dla niektórych linii.
Prawda jest taka - kto chce mieć pracę, pracuje i nie marudzi. Kto liczy na to, że przez 8h będzie mógł pościemniać, powinien zwolnić miejsce bardziej potrzebującemu. generalnie praca ok, atmosfera też niczego sobie. Koleżanek nie ma w pracy szczególnie, ale to pewnie wiecie:) A kierownika to dawno powinni wymienić na lepszy model:P facet chce czegoś dokonać, ale czasem mu nie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
inkasent - 2014-04-19 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
BMZ - Bardzo Mierny Zakład
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-04-21 12:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [inkasent - 2014-04-19 20:16:38]:
nie mozesz wszystkich nowych wrzucac do jednego worka.sa bystrzy i mniej bystrzy maja 3 miesiace na okres probny.czasem nowy od poczatku stoi na zgrzewarce i nie wie co sie dzieje dalej lider nie ma czasu go przestawic bo sztuki,a gdy juz lider nowego przestawi to ten wolniejszy ale dokladniejszy kazdy taki byl!strach zeby nie zrobic bubla!pozdrawiam nowych!powodzenia glowa do gory
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
70 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x