logo BMZ Poland

BMZ Poland

Opinie o BMZ Poland

Ola 2017-03-10 21:51
A jak tam z miejscami parkingowymi:)?
Sandra 2017-03-11 13:47
Czy jeżdzi ktoś może do Tulipan park do Kleszczowa przez Smolnice to koło (Żernica ,Ostropa Sośnicowice)
Joanna 2017-03-13 11:43
@Ola kiedy rozpoczynasz pracę? Chętnie również poznamy Twoją opinię na temat warunków pracy, czy też przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.
Ola 2017-03-22 11:50
Zaczynam 27.03
Milena 2017-03-22 16:18
Witam, mam zamiar aplikować do waszej firmy na produkcję czy może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają godziny pracy i czy to prawda że pracujecie po dwanaście godzin, trochę mnie to niepokoi.
Madziara 2017-03-22 17:20
Witam zaczynam prace od 27 .03 szukam kogoś kto ma wolne miejsce w aucie na ranna zmiane lub druga z Knurowa .
Madziara 2017-03-22 20:20
Ola ja również zaczynam prace w BMZ 27 .03 2017 r
tylko jeszcze nie wiem na którą zmiane jestem z knurowa i szukam dojazdu autkiem .
Jutro jade podpisać umowe . Prosze daj znać.
Ola1 2017-03-27 13:40
Cześć, nie wiecie może jak wygląda praca technika jakości? Znalazłam ogłoszenie na pracuj.pl może ktoś ma jakieś doświadczenia?
Sylwia 2017-04-02 09:17
Cześć, czy są może do was przyjęcia na produkcję? oraz czy warto aplikować ?
Madziara 2017-04-03 20:49
Przyjecia tak są , a czy sie opłaca jak lubisz prace na produkcji ?
Joanna 2017-04-04 09:00
@Madziara rozumiem, że rozpoczęłaś już pracę w firmie. Jak pierwsze wrażenia?
Terefe 2017-04-05 04:52
Joanno z jakiej firmy jestes ? Na forum kazdej firmy Cie widac. Robisz jakies badanie rynku czy jak ?
Joanna 2017-04-05 08:56
@Terefe jak możesz zobaczyć po najechaniu na mikrofon przy moim imieniu, jestem redaktorem serwisu gowork.pl
Rzeczywiście nie jest to jedyny wątek, na którym się wypowiadam.
Zależy mi na poznaniu tego jak firma BMZ Poland jest postrzegana jako pracodawca oraz by ten wątek mógł służyć pomocą osobom szukającym informacji na temat firmy. A Ty pracujesz w BMZ Poland? Chętnie usłyszę jaka jest Twoja opinia.
xxx 2017-04-06 15:20
Z kasą szału nie ma nawet bym powiedziała żę mało za te siedzenie na tych 12
8
Terefe 2017-04-07 02:07
Dziekuje za odowiedz. Nie pracuje w BMZ tylko w konkurencyjnej firmie na terenie strefy ekonomicznej .
Zenek 2017-04-10 18:26
Witam ja jestem pracownikiem firmy i nie jestem z niej zadowolona,
Dwa tygodnie dwunastej w Mc bardzo męczące i wyczerpujące. Atmosfera w pracy różna zalezy na jaką linie trafisz. Ślepy los. Uważam że w tej pracy potrzebne są osoby, które nie mają swego zdania i takie, którymi można manipulować(usunięte przez administratora) Niektórym to odpowiada więc zostają.
(usunięte przez administratora)/> Nikomu znajomemu nie polecę tej pracy.
(usunięte przez administratora)
13
Madziara 2017-04-11 00:14
Jak narazie jestem zadowolona zobaczymy jak bedzie dalej
Joanna 2017-04-11 09:57
@Madziara a co najbardziej na razie odpowiada Ci w firmie?
taki sobie 2017-04-18 10:55
Witam.
Ktoś z was może mi powiedzieć jak wygląda tam praca na magazynie?
monio 2017-04-20 14:30
czy dojeżdża ktoś na tulipan park z Bytomia?
BleBle 2017-04-21 11:40
Witam. Zaczynam pracę od 8 marca. Jestem z Zabrza. Szukam kogoś kto ma wolne miejsca w samochodzie.

Pozdrawiam.
BleBle 2017-04-21 11:42
8 maja
1
Joanna 2017-04-21 11:54
@BleBle rozumiem, że niedługo rozpoczynasz pracę w BMZ Poland. Możesz powiedzieć kilka słów na temat tego jak wyglądał w Twoim wypadku proces kwalifikacyjny do firmy?
Była pracownica 2017-04-22 20:41
BMZ TO JAKAŚ PORAŻKA ,ZAROBKI MARNE, BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKÓW,LIDERZY BEZCZELNI GONIĄ LUDZI DO PRACY A SAMI CAŁY DZIEŃ NIC NIE ROBIĄ. ODRADZAM TĄ FIRMĘ
10
Joanna 2017-04-24 12:10
@Była pracownica w czym przejawiał się brak szacunku, o którym wspominasz?
5
Nick 2017-04-24 21:22
Witam, Czy ktoś wie jak wygląda w tej firmie praca kierownika projektu/produktu? projekt/produkt menadżera? Jest ogłoszenie o prace i jestem ciekaw zarobków i atmosfery w pracy?
1
stiepana 2017-05-12 00:08
mają niezłe bryki pod firmą czyli mało niezarabiaja...
Hmmmm 2017-05-13 17:43
Pracuję tam od niedawna.
Warunki.... No średnio. Ale na początek już umowa o pracę na okres próbny. Więc zawsze to lepiej niż umowa zlecenie.

Trzeba robić szybko, szybko... I dobrze.
Można łatwo się zniechęcić z racji tempa. To napewno.

Co do atmosfery. Chyba kwestia do jakiej Lini kto trafii. U mnie jest w miarę. Zobaczy się dalej.

Joanna 2017-05-15 10:03
@Hmmmm rzeczywiście, to że od razu rozpoczyna się pracę na umowie o pracę na okres próbny to ważna informacja dla osób zainteresowanych pracą w BMZ Poland. Mówisz, że pracujesz w firmie od niedawna. Co możesz powiedzieć o tym jak wygląda wdrażanie nowego pracownika do pracy?
katy 2017-05-20 18:39
bylam na probe w bmz na leonarda da vivci skierowala mnie agencja na gornych walow w ciagu niespelna godziny mialam opanowac prawie dziesiec stanowisk po nie spelna godzinie chyba brygadzistka blond kasia powiedziala ze sie nie nadaje na produkcje tylko bym sie meczyla tymczasem ja na produkcji pracowalam 6 lat przedstawicielka w tej agencji powiedziala ze stopniowo sie bede uczyla odradzam prace w tej firmie chyba ze jest sie robotem
2
Izuk 2017-05-21 13:26
Witam. Pracuje Pani tam jeszcze?Słyszałam, że te dwunastki to "tylko" do lipca może Pani coś więcej wie? Tak naprawdę to idę tam tylko dlatego bo pilnie potrzebuję kasy, bo niedawno straciłam pracę. Jak tam jest np. z przerwami? I jak wygląda praca przy maszynach dla nowego pracownika?
Izuk 2017-05-21 22:51
To były testy czy już po testach?
Patrycja 2017-05-29 14:42
Cześć
Jak wygląda i ile trwa rozmowa kwalifikacyjna na produkcję?
Ferdek 2017-05-30 19:20
Pewnie liderką jesteś, że tak bronisz
2
Hmmmm 2017-06-01 23:38
Pracuję już w BMZ koło miesiąca. Nie jest tragicznie.... Kwestia przyzwyczajenia. Wcześniej nigdy na produkcji nie pracowałam stąd było mi ciężko wytrzymać pracę stojąca... Teraz lepiej. :) na początek robi się łatwa w miarę robotę. Czyli układa bateryjki. A później przechodzi na inne trochę trudbiejsze rzeczy. Ale na mojej Lini nikt nie popedza na początku jak się czegoś jeszcze nie potrafi.
Opowiem jak to u mnie na początku wyglądało...
Złożyłam CV przez internet, dostałam telefon w celu przyjścia na rozmowę. Ma rozmowie poinformowano mnie o warunkach płacy. Nie jest źle, bo jak pisałam w innym komentarzu ponad minimalna na rękę, umowa o pracę na okres próbny 3 miesięcy. Jeśli się praca spodoba i lider będzie zadowolony kolejna umowa na 3 lata... Na rozmowie potem wzięto mnie na test. Trwał jakieś 20 minut. Pokazano jak układać bateryjki, potem jak się zgrzewa a potem jak lutuje. Jak pokażesz że ogarniasz w miarę to zdajesz test... I możesz dostać skierowanie na badania jeśli też Ci się to wszystko podoba... Potem badania w Gliwicach i szkolenie które trwalo koło 6 godzin... No i następny dzień do pracy...
Pracownica 2017-06-02 14:48
Witam, nie polecam tej pracy ze względu na warunki oraz atmosferę moje pierwsze wrażenie ? Większość to element społeczny jak jesteś za wolny nie przedłuża umowy, liderki za plecami się śmieją a udają ze są wyrozumiałe a jak się postawisz to nie przedłuża ci umowy
4
Joanna 2017-06-05 09:34
@Barbaraa a co mogłabyś powiedzieć o tym jak wygląda Twój typowy dzień pracy? Wspominasz, że praca nie jest ciężka. Kto według Ciebie dobrze się w niej odnajdzie?
dydy 2017-06-07 06:36
witam a mam pytanie czy mozna cos kupic w bmz ogniwa plytki itp ?
pestka 2017-06-07 08:26
Kurcze, duzo ostatni hejtu leci na BMZ. Jak ktoś pracował albo pracuje w strefie to wie jakie są tu firmy i możliwości. Ja pracowałam juz w kilku i w BMZ jak do tej pory jest mi najlepiej.
Joanna 2017-06-07 09:02
@pestka Co sprawia, że BMZ Poland pozytywnie wyróżnia się na tle Twoich poprzednich miejsc pracy?
pestka 2017-06-08 08:43
Przede wszystkim nie udaje pseudo korporacji i mnie sie to podoba. WIedza kim są i skąd się wywodzą. To co ta firma osiągnęła w polsce w porównaniu z możliwościami które miała to naprawdę imponujące. Ale tak po ludzku powiem że tu ludzi nie opatrzą na ciebie z wyższością !!!. Pracowałam już na produkcji dla kilku firm ze strefy. WIelkie Pany kierowniki nawet ci dzień dobry nie powiedzą. Podoba mi się że tu jest normalnie.
1
gaba 2017-06-08 21:14
Cześć
Dojeżdża może ktoś z Pyskowic ?
Kotoro 2017-06-12 08:34
Hej, my dojeżdżamy do strefy. Jak się chcesz załapać to mamy wolne miejsce, jeśli o to pytasz. Pisz na kotoro97@o2.pl
Nikola 2017-06-12 20:47
Witam czy możecie mi powiedzieć jakie busy jeżdżą z placu Piastów do bmz??
Klaudia93 2017-06-14 16:32
jaką miałam ostatnio sytuację. Byłam na spotkaniu rekrutacyjnym w firmie u kadrowej w takiej firmie ze strefy i mi babeczka mówi - o widze że pani w BMZ pracuję, to bardzo dobrze. Ja sie pytam - a czemu? A ona mi na to, że mają 2 osoby które pracowały w BMZ i się świetnie sprawdzają i że generalnie widza że mają wysokie standardy pracy. I tak mi się miło zrobiło ze ja pierdziele :D
3
Kennedy 2017-06-16 09:09
O ja pierdacze, ja miałem taką samą akcje. MOże byliśmy w tej samej firmie na rozmowie :D
1
Adi 2017-06-21 10:28
Przyjmują ludzi? Są jakies nowe nabory?
Teresa 2017-06-21 13:45
Standardy pracy w domyśle(wspaniali roboto-niewolnicy)
1
FunMan 2017-06-23 08:35
Zgadzam się z ta opinią. Pracuje tam jeden Iron-Man, pięciu CYber- Manów. Wczoraj mijałem się na korytarzu z C3PO i R2D2. Za ochroniarza robi Robo-Cop i słowo daje że wczoraj mi mignął gdzieś koło kibla terminator :D
Joanna 2017-06-23 14:11
Obecnie trwa wiele procesów rekrutacyjnych do BMZ Poland. Pojawiły się nowe oferty pracy między innymi na Młodszego specjalistę działu wdrożeń, Magazyniera, czy też do pracy na produkcji. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w poszczególnych działach firmy. Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym właśnie tymi ofertami?
1
Zostaw swoją opinię o BMZ Poland -
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland