Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMZ Poland

Pracowałeś w firmie BMZ Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-18 19:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ich zwolnieniu renata postraszyła, że każda następna osoba,która nie przyjdzie pójdzie do zwolnienia. I co zrobiliśmy NIC. A wystarczyło się postawić,wszystkich na raz nie zwolnią. Można w tej sprawie zgłosić się do związków, ale wolimy siedzieć cicho. Znasz te osoby,że mówisz na co zarabiają?? Praca za 1200 zł jest wszędzie, ale jak ta durna, ciemna, masa siedzicie i nic nie robicie, nawet cv nigdzie nie wysyłacie, to nic dziwnego,że nie macie pracy na oku. Dlatego ciesze się,że niebawem się zwalniam. A traktują was jak szmaty, więc lepiej by wam wyszła praca w burdelu, też jak szmaty traktują ale za lepszą kasę,doświadczenie już macie. Poddawajcie się dalej to za niedługo będziecie chodzić i w niedziele i święta. I całować dyrektorka po tyłu, w podzięce za prace. W BMZ jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo sami na to pozwoliliście, by wam weszli na głowę.
zdjecie uzytkownika
~tez pracownik - 2015-03-19 22:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-03-18 19:06:05]:
1200zł plus premia. Jak tak sobie podliczysz to jednak jest ciut więcej, aczkolwiek szału nie robi to fakt. Droga koleżanko - to nie jest tak, że wszyscy są ciemni i się boją, żyjemy w wolnym kraju i jest wybór - można się zwolnić. Straszyć to można małe dzieci. Nawet gdybyśmy się postawili to i tak znalazłby się jeden taki, który by się wyłamał, gwarantuję Ci. Zresztą niektóre z naszych koleżanek zachowują się i wyglądają tak (absolutnie nie oceniam nikogo za wygląd jakim jest człowiekiem) że mam ochotę powiedzieć że Bóg to widzi i nie grzmi, naprawdę ręce opadają.
Nie wiem jaka była sytuacja osób, które się zwolniły, ale ja np. mam zobowiązania i nie rzucę pracy z dnia na dzień jeśli nie mam 100% gwarancji na jakąś inną pewną,a nie usmiecha mi się żyć w imię zasady "jakoś to będzie" bo bank mi nie powie ok, poczekamy aż pani coś znajdzie i zacznie nam płacić:) Zwróć tylko uwagę, że dużo pracuje ludzi młodych, co albo się uczą, albo po prostu nie są na swoim i mieszkają z rodzicami i podejrzewam, że nie zostaną na lodzie jeśli nagle zechcą zmienić pracę.
Co do doświadczenia - mają je co niektóre "damy" w kablowaniu jedna na drugą, bo w łyżce wody mogłybyście kogoś utopić za podpieprzenie co zrobił a czego nie i co powiedział. Za długo tam pracuję żeby się wkręcać w dyskusje o bzdurach, zatem kończę temat, Robię swoje i nie patrzę na innych i mam spokój. I proszę nie wrzucaj mnie do jednego worka z doświadczonymi o których piszesz. Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-03-21 08:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie ta firma zniszczyła fizycznie i psychicznie. Zwolniłam nie mając nic na oku , a mam na utrzymaniu rodzinę i dom ( no mam tez męża ). Swoją drogą pozdrawiam wszystkich niekompetentnych liderów z którymi przyszło mi pracować. Większość z Was potrafi tylko narzekać i marudzić że nie lepszej pracy a jest i to dużo. Ja znalazłam robotę już 3 dni po zwolnieniu a 2 tyg. później już pracowałam. Zarabiam teraz 2000 i nikt mnie poniża , nie wykorzystuje i nie traktuje mnie jak szmaty!!! Nikt mnie nie zastrasza przez to lepsze są moje wyniki w pracy!!! Może praca jest dużo cięzsza fizycznie , ale za to atmosfera super. Tam gdzie ludzie godnie zarabiają nikt na drugiego wilkiem nie patrzy!!!
Szkoda tylko że firma nie widzi że traci dobrych pracowników , co gorsza wykwalifikowanych pracowników , na których poświęcili czas na szkolenia. Moim zdaniem w BMZ nigdy nie będzie dobrze bo góra nie szanuje pracowników , a to tylko dzięki nim firma istnieje. NIE MA PRACOWNIKÓW PRODUKCJI = NIE MA PRODUKTU.
Mam nadzieję ,że kiedyś się to zmieni i zostaniecie docenione... jak nie życzę powodzenia w szukaniu innej lepszej pracy. Obyście trafiły tak jak ja :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-03-22 14:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja równiez uważam że jeśli sie tylko chce to prace można znależć na BMZ życie sie nie kończy no chyba że człowiek psychicznie sie podłamie a tam to szybko mozna sie znależć w psychicznym dołku.Dyrektor jeżeli wogóle tego człowieka można dyrektorem nazwać (zero inteligencji chyba w domu go rodzice zapomnieli nauczyc szacunku do dugiej osoby zreszta jak i Czekanską) na miejscu tego człowieka nie przyznalabym sie ze jestem przedstawicielem tej firmy. Firmy z której ludzie uciekaja jak tylko mogą a on nic nie robi żeby ich zatrzymać i to właśnie świadczy o jego nieudolności jak i Czekańskiej w prowadzeniu firmy.Kazdy dobrze prosperujacy dyrektor dba o dobro firmy o pracowników którzy bądz co bądz pracują na niego ale on widac nie potrafi sam myślec robi to za niego Czekańska i jak widać z efektami zerowymi.Dalej jak wchodziłam na hale i słyszalam że mam sie bać Marka i Renaty ( gwiazdy tej firmy) to krew mnie zalewała człowiek do pracy ma podchodzić wypoczęty i niezestresowany a tu od razu z nóg zcina i człowiekowi wszystkiego się odechciewa.Marek prócz podglądania w swoim komputerku (nawet w domu czego mu robic nie wolno)nie robi nic więcej a Renatę pierwszą bym na linie postawiła dla przykładu bo nie ma tam chyba wikszej zakłamanej osoby jak ona udającej że zjadła wszystkie rozumy.Pracy jak można przestawianie palety pracą nazwać chwyta sie tylko jak jakaś delegacja przyjedzie żeby ja może ktoś zauważył.No i na koniec ci niektórzy liderzy potrafiący 8 godzin przestac z rekoma w kieszeniach bo jak uważaja oni sie już dość napracowali i to tylko dla niektórych kilka lat pracy a oni tacy przepracowani co bedzie po kilkunastu latach bedą musieli poleżeć na lini oczywiście nie można wszystkich liderów do jednego worka włożyc bo są i tacy którzy od dzwonka do dzwonka pracują i tu ukłon w ich stronę.wracająć do dzieczyn które dostały wypowiedzenie za postawienie sie Czekanskiej i nie przyjście w sobote do pracy gratulacje za odwagę zdążyłam je poznać i wiem że nie przychodziły do pracy zarabiać na waciki bo na waciki to ulotki by roznosiły a nie stały 8 godzin w zanieczyszczonej hali od cyny one przychodziły pracować ale widać szybko sie zorientowały jaki rezim panuje na tym zakładzie za pozwoleniem przełożonych i pokazały że nie można sie ich bać . Uważam że to one te walke wygrały a nie Czekanska i reszta a pracę znajdą a może już znalazły.
zdjecie uzytkownika
~ja - 2015-03-22 15:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doczepiliscie sie wacikow. Niewazne, na co kto zarabia. Nikt nie bral slubu z BMZ zeby tam dozywotnio pracowac. Ja wiem tylko ze troche osob z towarzystwa to ludzie mieszkajacy z rodzicami i tak naprawde nie musza sie martwic co wloza do gara i czym nakarmia dzieci. Pracy jest duzo, jak ktos chce to znajdzie.
Czekanska i jeszcze kilka osob z biura powinni isc na jakies lekcje z dobrego wychowania bo nawet powiedzenie zwyklego "dzien dobry" sprawia problem...Nie wiem jak mozna sie emocjonowac straszeniem Markiem, Renata czy kimkolwiek...smiac mi sie chce z waszych wypowiedzi. Malujecie taki obraz tej firmy jakby to nie wiem jaki byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Prawda jest taka, ze wszystko trzeba brac z dystansem i przymruzeniem oka i nie stresowac sie, a jak lider jest do d*** i caly czas gnoi ludzi trzeba to zglosic odpowiedniej osobie i powinien wyleciec, byli juz nie tacy chojracy w tej firmie. Rozumiem, ze za lepsza kase maja prawo wymagac, ale nie zarabiaja 4 tys. i praktycznie jada na tym samym wozku co jego podwladni. Ludzie, wyluzujcie i przestancie sie stresowac takimi bzdurami naprawde.
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2015-03-22 16:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lunatyk - 2014-12-01 18:40:51]:
Czy w naszej firmie beda podwyzki premii dla pracownikow produkcji bo slyszalem ze liderzy juz dostali?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-27 17:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, chyba atmosfer w firmie to do najlepszych chyba teraz nie zależy. Nie wiem jak wszystko wygląda, bo chciałbym już zacząc jakąś bardziej konkretną pracę, a nie tymczasową jednak. je,s.i macie takie oferty pracy to będe bardzo wdzięcnzy za każda nową informacje i pozdrawiam Was serdecznie.
zdjecie uzytkownika
dzień dobry - 2015-03-29 12:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znajomy BMZ-u jesteś super wreszcie napisałeś prawdę. Tak ruda CZ.dalej pracuje,nie wierzę, że jest po studiach podobno prawniczych i psychologii przynajmniej tak ma na fb. Babka w ogóle z wyglądu nie wygląda, gruba, obleśna babka,która uważa,że rozumy zjadła i podczas rozmowy próbuje gnoić i wmawiać,że ma rację, dlatego nie warto z nią gadać bo to jak z niewidomym o kolorach (nie obrażając niewidomych). Dla mnie jest karykaturą człowieka i jak ma problem pracować z ludźmi nie umie być uprzejma i kulturalna to powinna gdzieś w piwnicy pracować by nie mieć kontaktu z ludźmi jak ich nie lubi. Cała firma chyba jest dowodzona przez nią bo prezeski i gnida nie umieją podjąć bez niej żadnej decyzji. Co do mareczka to nie wiem jak koleś po zawodówce może kierować ludźmi. Gówno robi cały dzień, podgląda tych ludzi w pracy i w domu (monitoring,który jest nie legalny) i jeszcze bulwersuje się jak przed dzwonkiem ludzie sobie stoją (po zakończonej pracy) bo mają liczyć jakieś kable. Śmiech na sali, ale jak ktoś taki zarządza to to właśnie tak wygląda. Ja nawet śmiem uważać,że nawet zawodówki nie ma bo dzień dobry itp. to uczą dzieci w przedszkolu mówić do drugiego człowieka. Chyba na ulicy się wychowywał,zresztą jak wszyscy z kadry biurowej bo nikt tam kultury nie ma. Z tym mareczkiem to nawet krąży historia,że jedna z brygadzistek dzięki niemu właśnie stała się brygadzistką (nie muszę chyba mówić jak:)). Brygadziści i liderzy to największe nieroby BMZ. Najgorsza renata łazi węszy po hali gdzie tu jaką intrygę usłyszeć i koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludziom zrobić. Jest tak fałszywą wredną babą, trzyma się tego zakładu bo w innym by pracować musiała. Jak audyt jest to biega wokół tych facetów by ja zauważyli,że pracuje. Co do liderów to nie wiem jak można 8 godzin stać jak ciele i nic nie robić - w tym wygrywa piotrek 8 godzin stoi,rusza się jak mucha w smole, i tyje w oczach bo kalorii nie spala, oraz michał koleś łazi hali i myśli,że zajebisty. A pozytywne opinie o zakładzie to mam wrażenie,że piszesz TY renata bo co TY niby robisz przez te 8 godzin?? Albo ruda teraz ma brązowe CZ., bo nie wierzę iż ktoś może być dumne z tego, że pracuje w GÓWNIE.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-29 12:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi ludzie czysta wypłata to ok 1300zł jeśli dostaniesz premię to ona w całości wynosi 348,42 zł.Jak wy za to się utrzymujecie Sami.Bo wynajęcie mieszkania to ok.1000 zł + media- czyli ok. 1400 zł.NA ŻYCIE do końca miesiąca zostaje 248,42 zł. Jak wy za to się utrzymujecie??? Bo ja nie wiem a może macie jakiś sposób a ja jestem nieoszczędna. Skoro siedzicie w BMZ mówicie,że nie możecie się zwolnić bo tu się dobrze zarabia,jak wy to robicie???
zdjecie uzytkownika
ktoś2 - 2015-03-29 13:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
renatko zajmij się wreszcie pracą bo ręce opadają nad tym twoim nic nierobieniem. I nie podawaj się na forum za zadowolonych pracowników bo dajesz nieobiektywny obraz tej firmy a forum ma służyć by przestrzec ludzi przed tym zakładem. CZ.powinna się ogarnąć bo wygląda jakby to ona była z produkcji.A cały biurowy zarząd jak się wchodzi na hale to się mówi: dzień dobry. Jak już chwalicie się wykształceniem na fb czy goldenline to to wykształcenie zobowiązuje by mieć kulturę osobistą i podstawowe zachowania społeczne. Najlepszy człowiek bmz to człowiek o pseudonimie "inżynier" koleś bez internetu to zginie bo skąd czerpać będzie wszystkie genialne pomysły, bardzo podobało mi się jak wchodził na linię z kafelkom i miną, że wymyślił coś genialnego. I na takich ludzi to mają pieniądze a na podwyżki dla ludzi z produkcji to nie a to dzięki nim ten zakład zarabia.
zdjecie uzytkownika
dobry dzień - 2015-03-30 21:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A coś wiecie może co na tej drugiej hali się dzieję? kto tam z kim? Bo bardzo mnie ciekawi . Poszły tam i słuch o nich zaginął. Przynajmniej tu mamy od nich spokój
zdjecie uzytkownika
tez ktos:) - 2015-04-01 17:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-03-29 12:42:16]:
Nie kazdy wynajmuje mieszkanie. Czynsz wynosi polowe mniej:)
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2015-04-02 11:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma okropna atmosfera okropna .Liderzy stoja całe 8 godzin zzałozonymi rekami itylko bata im brakuje zeby poganiacpracowników .Premie za wszystko zabieraja więc pracuje się za 1300zl. a najgorsze jest to jak liderem zostanie zwykly pracownik bo sie podlize kierownikowi lub brygadzistce i juz jest tragedia.omijajcie BMZ z daleka.
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2015-04-04 11:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZYCZE WSZYSTKIM PRACOWNIKOM BMZ RADOSNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH .BADZCIE MILI I SERDECZNI DLA WSZYSTKICH! A BEDZIE WAM TO ODDANE.!
zdjecie uzytkownika
uwolniona - 2015-04-09 14:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsza firma na strefie ekonomicznej,atmosfera ciężka, o wszystko trzeba walczyć,przepływ informacji okropny, niezorganizowana, niekompetentni liderzy wyżywający się na współpracownikach .... presja , wyśmiewanie , zastraszanie to domena tej firmy , odradzam , chyba że chcecie sobie zszargać nerwy :)vuVW
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2015-04-09 18:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobry dzień - 2015-03-30 21:50:12]:
jak ty stad pojdziesz ,ale nie do tulipana to bedziemy od ciebie mieli spokoj swiety! wscibski typie! Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny z,,tulipana,,smutno jest bez Was!moze jeszcze kiedys popracujemy razem!
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-04-10 10:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lunatyk - 2015-04-09 18:15:03]:
Ja własnie z PUP Świętochłowice czytam że potrzebują pracowników produkcji ino nie uśmiecha mi się dojeżdzać z Świętochłowic do Gliwic kawał drogi autobusami ?? to ponad 3 godziny w jedną stronę
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2015-04-10 18:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2015-04-10 10:11:19]:
Czesc bezrobotny z Swietochlowic z tego co wiem to sa osoby ktore jada z Twojego miasta samochodem ,zreszta wiekszosc ludzi dojezdza samochodami np.z Bytomia,Tarnowskich Gor,Zabrza,Piekary ,musisz sie dowiedziec na miejscu.powodzenia
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2015-04-10 18:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uwolniona - 2015-04-09 14:51:53]:
Skoro BMZ ,,jest najgorsza firma na strefie,, wg.Ciebie to znaczy ze wszystkie juz oblecialas .Dobrze ze STREFA UWOLNILA SIE OD Ciebie.lataj dalej.wg.mnie, to Ci sie robic nie chcialo! vuVVV
zdjecie uzytkownika
rudzielec - 2015-04-20 12:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tofaktnajgorsza firma .Mobing zastraszanie i rzeczywisty oboz pracy.Liderki ktorym mezowie doprawiaja rogi wyzywaja sie w pracy.Pracuja tam te ktorym to odpowiada ilubia jak sie je poniza i gnebi.Beznadzieja.
zdjecie uzytkownika
pani wiesława sztuka - 2015-04-22 16:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałam się właśnie że bmz podobno poszukuje pracownika produkcji w gliwicach, proszę napiszcie coś na ten temat więcej jeśli posiadacie jakąś super wiedzę
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-22 21:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lunatyk - 2015-04-10 18:50:47]:
zastanów się, bronisz firmy która nikogo nie szanuje i z nikim się nie liczy , myślisz ze z Tobą jest inaczej? :) ile osób się zwolniło w przeciągu ostatnich 2-3 miesięcy , to raczej o czymś świadczy :) powodzenia
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-26 19:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To możesz kolego napisac ile tych osób sie zwolniło i dlaczego? Bo ja nie pracuje w BMZ, to i nie wiem jak tutaj aktualnie z warunkami i nie rozumiem niektórych aluzji, a rozważam aplikację - mają kilka ogłoszeń do Gliwic. Jak tez wygląda to nie szanowanie pracownika tutaj? Pozdrawiam i z góry dzieki za informacje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jako takiej rozmowy kwalifikacyjnej nie ma - liczy się wynik testów na hali produkcyjnej
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Wniosek - 2015-05-27 15:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma powinna dbać o pracowników.A z tego co ja zaobserwowałam to jest inaczej.A to do niczego dobrego nie prowadzi.
zdjecie uzytkownika
~moje zdanie - 2015-05-27 22:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz mało która firma dba o ludzi, dba raczej o swój interes. A szkoda, bo to dzięki pracownikom właśnie ma zyski. Gdyby podwyższyli pensje o parę stówek, każdy przychodziłby bez marudzenia. No ale jesteśmy w Polsce. Życzę więcej zatrzymanych palet i reklamacji;) może wtedy ktoś zrozumie, że lepiej zainwestować w wykwalifikowanego pracownika, który pracuje już kilka (naście) miesięcy czy kilka lat a nie brać kogokolwiek z ulicy, bo z całym szacunkiem nie każdy się nadaje na produkcję,to po pierwsze, a ludzi też trzeba wyszkolić. To kolejne koszty i czas. Gdybyście docenili tych ludzi, którzy od kilku lat są z wami i naprawdę przykładają się do swojej pracy byłoby super. Bo podejściem w stylu"na wasze miejsce przyjdą inni" nic nie osiągniecie. Przez kilka ostatnich miesięcy przez firmę przewalają się tabuny nowych ludzi, z których tylko garstka zostaje, bo albo się nie nadają, albo przecenili swoje umiejętności, albo znaleźli coś lepiej płatnego, albo są po prostu leniami, którzy myślą,"przyjdę, odp*** swoje a i tak należy się wypłata. I właśnie tacy najbardziej mnie wku**** bo ja robię swoją robotę sumiennie, a ktoś robi dobre wrażenie i popodpiera blaty przez większość dniówki i weźmie te same pieniądze za opierd*** się.
Ryba psuje się od głowy - proponuję wymienić kilka osób w biurze, ze szczególnym wskazaniem na panią Cz., bo odkąd jest w firmie, to wszystko zaczyna się sypać.Nigdy nie zwerbują na długo ludzi, większość pracowników to ludzie młodzi - studiujący albo na tzw.dorobku, więc każdy grosz się liczy i ludzie szukają lepiej płatnej pracy. Każdy chciałby w życiu móc coś kupić bez brania kredytów albo odłożyć coś z wypłaty, to chyba logiczne.
@olek - pytasz ile się zwolniło i dlaczego - dużo osób. Nie każdemu pasuje praca stojąca i poniekąd automatyczna - pracujesz na linii produkcyjnej.Przerwa 20min. zakaz używania tel.komórkowych na hali - nie wszystkim odpowiada taki system. Niektóre laski myślą, że będą stały z rączkami w górze i ładnie wyglądały - niestety, to nie ten adres:) trochę trzeba dać od siebie w tej pracy.Chociaż i tak tu produkcja nie ma źle, nie leci sobie taśma i nie robisz jak mały motorek żeby się wyrobić:)
Nie szanowanie pracownika - m.in. przez w/w przeze mnie panią z działu HR, lekceważenie problemów i brak chęci dogadania się w różnych kwestiach.
Boli też to, że nowi ludzie nie respektują w większości tego, co starsi stażem im mówią i pokazują, nie, oni wiedzą lepiej. Ja z pokorą przyjmowałam uwagi i sugestie innych i wyciągałam wnioski.
Oby tylko nie było w bmz gorzej,bo choć szału nie ma, to lubię swoją pracę, mam w miarę blisko do domu i pracuję z fajnymi ludźmi. Swoją drogą porównując zarobki do innych firm na strefie nie wypada to tak najgorzej,albo na tle biedronek czy np. innych sklepów płaca jest podobna. A w porównaniu do np. pracy w handlu - dużo lżejsza.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BMZ Poland?
Zadaj pytanie
alert