Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMZ Poland

Pracowałeś w firmie BMZ Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
st - 2015-06-26 00:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja się zastanawiam, czy nie spróbowac przyjść do BMZ na płątny staż w dziale produkcji jak w ogłoszeniu http://www.praca.pl/platny-staz-w-dziale-produkcji_732030.html . W sumie nie wymagaja zbyt wiele, chyba wystarcza zdolności manualne. Chciałbym dorobić przez wakacje, to prosiłbym o informację ile orientacyjnie płaca na takim stażu.
zdjecie uzytkownika
Przyjaciel BMZ - 2015-06-28 13:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej myśliwy ty jeszcze nie wiesz kim jest panicz? to ja ci powiem tak po krótce jestto największy ku.......on jakiego BMZ zatrudnił ,gdy ją spotkasz na swej drodze to lepiej spi.......ac bo to wredne naturalne RUDE BABSKO nie jedna dziewczyna przez nią wylała morze łez gdyby ode mnie to zależało to już bym ją dawno rudzielca usadził ale nie mogę bo tam nie pracuje ale lepiej się orientuje w ich strukturach niż sami myślą a po drugie tak jak pisałem już kiedyś Ona to chyba jest lepsza niż ALGIDA I KORAL razem wzięci bo Prezes tej firmy to chyba nie widzi co się dzieje w tej firmie albo to Ona ma na niego jakieś HAKI dosłownie i on się jej po prostu BOI!!!!!!!! bo normalny prezes nie pozwoliłby na takie szarganie opinii firmy już nie tylko w obrębie maist ościennych ale i wjewodztwie wszyscy gdy słyszą słowo BMZ to pierwsze hasło pada jak tam pani CZ> i Marek to dwójka ludzi którzy powinni byliby pierwsi opuscic szeregi BMZ i wtedy było by ok tak jak na początku tej firmy gdy o Cz.nikt jeszcze nie słyszał i nie pisał,prezesie obudż się bo to już jest ten dzwonek kiedy pani CZ wysadzi cię z siodła tej firmy.
zdjecie uzytkownika
myśliwy - 2015-07-17 13:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś musiała nawyrabiać ta Pani , że w większości o niej mowa. Ruda szalona musi być mocna
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2015-07-27 19:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i doczekalem się!Mam podwyzkę!!!premii,stawki,i płacą ...za soboty!Jak mowi pismo..proscie a będzie wam dane.,,.Jestem zadowolony.pozdrawiam wszystkich zadowolonych ,nie zadowolonych tez co mi tam.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-08-01 15:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lunatyk - 2015-07-27 19:29:33]:
ile lunatyk 80 zł na rękę???
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-08-14 11:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i mam wrażenie jakbym pracowała w całkiem innej firmie. Nie zgadzam się z tym co ludzie piszą ( nie ze wszystkim ) Pracuje w tam 2 lata i wcale nie narzekam. Nie jest to prawdą, że liderzy nic nie robią. Zapierdzielają na linii tak samo reszta zespołu. Wiadomo, że są wyjątki np. pan Łukasz. Wszystko zależy od człowieka czy robotę ma we krwi czy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ogólnie polecam pracę w Bmz choćby dlatego, że dają umowy na 3 lata, co jest już rzadko spotykane. Dookoła sami pośrednicy i proponują umowy na 2 tygodnie lub tygodniowe. Ludzie tak narzekają na płace a wszyscy doskonale wiedzą jakie są realia. Nie ma takiej firmy co da na produkcji 2000 na rękę i to jeszcze przez pośrednika. Jeśli komuś się nie podoba i gardzi tym 1700 zł to przecież droga wolna.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu nowej, lepszej pracy...
zdjecie uzytkownika
~zadowolona - 2015-08-14 22:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z Ona. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka ale jak się mimochodem was posłucha to wiecznie nrzekanie, narzekanie i jeszcze raz narzekanie, jak to jest źle. Nawet jak lody dają na przerwach w upały, to słychać marudzenie, że zimne muszą w pośpiechu jeść...Ludzie trochę pokory i samokrytyki. Lepiej iść do marketu i mieć wolne tylko w ustawowo wolne dni w roku? Za samo przychodzenie do pracy nie dają pieniędzy niestety. Weźcie się w garść i dajcie coś od siebie, nie tylko wykrzywione narzekaniem twarze. Jak się was czasem słucha na przerwach to się odechciewa robić cokolwiek. Skoro macie takie aspiracje to czemu nie pracujecie gdzie indziej, w biurze itp? Podpisuję się pod postem koleżanki i pozdrawiam zadowolonych ;)
zdjecie uzytkownika
Ini - 2015-08-19 11:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-08-14 11:05:53]:
hej, miło się czyta zadowolone komentarze. Fajnie, że napisałeś bo wiadomo, że lepiej jest obsmarować firmę niż napisać coś miłego. Ja po twoim komentarzu zaaplikowałem do BMZ na stanowisko Specjalista ds. Zakupów i Zamówień z językiem chińskim bardzo jestem ciekaw jakie są na tym stanowisku zarobki.
zdjecie uzytkownika
Pk - 2015-09-15 09:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wie ktoś jak dojechać do tej firmy z Rudy Śląskiej ? to praca na dwie zmiany po 12 godzin ? czy dwa razy po 8 godzin ? pytam bo ja z Rudy i zupełnie na Gliwicach się nie znam , nie boje sie ciężkiej pracy dlatego chętnie bym tu złożył cv tylko nie wiem czy do jadę ;/ będzie mi miło jak by mi ktoś pomógł i udzielił odpowiedzi Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
dfgh - 2015-09-18 17:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tego co widziałem to w firmie BMZ Poland Sp. z o.o. poszukują obecnie osób na stanowisko specjalisty do IT, specjalisty do spraw jakości APQP, magazyniera, elektromontera zestawów specjalnych w Gliwicach..może warto spróbować do nich aplikować, czytałem że ludzie raczej chwalą sobie warunki tam panujące..
zdjecie uzytkownika
~pracownik - 2015-09-30 19:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Rudy śl. idzie dojechać autobusem, są dwie zmiany po 8h. Duzo ludzi jest tez z Zabrza czy Bytomia wiec moze moglbys sie z kims dogadac, kiedys pracowal jeden kolega z Rudy i wiem, że podróż zajmowała trochę czasu. Tym bardziej ze pierwsza zmiana zaczyna nietypowo bo 5:45 a autobusy sa raczej poustawiane na 6:00. z Rudy czyms do Zabrza (ewentualnie Gliwic) i przesiadka na pl.Piastow w kierunku Os. Warynskiego kursy wydluzone do strefy (brzezinka przemyska lub Kleszczow Petla).
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2015-10-12 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozrdowienia dla pana Michała z PM od dziewczyn z jego "ulubionej linii" :D
zdjecie uzytkownika
ajs - 2015-10-18 21:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starczy tych rozmów towarzyskich, wydaje mi się, że jeśli coś jest u was na rzeczy to spotkajcie się po pracy i po problemie, jeśli chodzi o frimę to praca w magazynie jest całkiem przyjemna, zarobki także nie są takie złe a co za tym idzie atmosfera jest na bardzo dobrym poziomie, co można nawet tu zauważyć.
zdjecie uzytkownika
K - 2015-10-22 17:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam 4 wolne miejsca w somochodzie jak jest ktos zainteresowany dojazdem. mam teraz ranna zmiane.
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-10-23 15:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. szukam chetnych osob ktore by chcialy dojezdzac do pracy samochodem, mam 4-6 wolnych miejsc, dojezdzam z knurowa. nastepny tydzien mnam na 2 zmiane.
zdjecie uzytkownika
titi - 2015-11-03 15:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracuje w bmz ktos z knurowa?
zdjecie uzytkownika
czechu - 2015-11-12 22:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, nie wiem czy widzieliście, ale ostatnio pojawiło się ogłoszenie pracy na dyrektora finansowego i zastanawiam się jakie są warunki pracy na tym stanowisku. Ogłoszenie wygląda ciekawie mimo że zakres obowiązków jest dość duży. Zapewniają elastyczne formy zatrudnienia, samochód służbowe i benefity chociażby naukę języków, więc warto z pewnością.
zdjecie uzytkownika
piak - 2015-11-16 15:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy warto to na pewno, tymbardziej ze mnie przekonuja te benfity i do tego nauka jezykow, cos pieknego
zdjecie uzytkownika
krzosek - 2015-11-18 21:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piak - 2015-11-16 15:38:23]:
no tylko nie dajcie się czasem zaczarować tymi dodatkami nie znając konkretnie na jaką kasę można tu liczyć
zdjecie uzytkownika
domiś - 2015-11-19 17:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2015-10-23 15:29:15]:
Nadal masz miejsca w samochodzie na dojazd z Knurowa bo byłabym chetna razem z koleżanką
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-11-21 00:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krzosek wydaje mi się, że firma nie może płacić bardzo małych pieniędzy. Zresztą, zawsze można kasę negocjować i np. próbować zrezygnować z dodatków na poczet wyższej pensji
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-06 13:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich Forumowiczów. Obecnie trwa nabór na stanowisko elektromontera zestawów specjalnych. Chcałbym zapytać czy elektryk bez większego doświadczenia da sobie radę, jakie jest średnie wynagrodzenie na tym stanowisku, jaka panuje atmosfera wśród współpracowników tego działu. Pozdrawiam Wszystkich
zdjecie uzytkownika
chomik - 2015-12-06 18:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy, myśle, że masz spore szanse, bo w ogłoszeniu skupili się na wymaganiach jak wykształcenie zawodowe lub średnie o profilu elektrycznym, elektrotechnicznym lub elektromechanicznym. Aczkolwiek doświadczenie w prowadzeniu prac elektrycznych, elektrotechnicznych jakieś wypadałoby mieć.
zdjecie uzytkownika
hadgvasd - 2015-12-08 14:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jeździ ktoś z Chorzowa samochodem ?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-12-09 12:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, jak to w końcu z tymi zarobkami,socjalem i pracującymi sobotami jest w tej firmie??Jest zorganizowany przez pracodawcę dojazd?(w ednej z ofert pracy taki punkt umieszczono).Czy staż ma znaczenie co do pensji?są jakieś związki zawodowe?może czas nad tym popracować?
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2015-12-13 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeździ ktoś z Bytomia?jak jest z dojazdem miejskimi?ma ktoś wolne miejsce w aucie?
zdjecie uzytkownika
piak - 2015-12-16 21:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej @ciekawa tyle pytan zadalas w jednym poscie ze az mi sie w glowie zakrecilo ;) tak owszem ejst zapewniony dojazd do pracy, zreszta widzialas sama gdyz w ofercie jasno to zaznaczyli ;)
zdjecie uzytkownika
Joseph - 2015-12-17 20:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejo, a ja mam pytanie z innej beczki. Aktualnie studiuje na Polsl na wydziale mechanicznym-technologicznym i chcialbym podjac prace w charakterze stazu/praktyk w bmz-poland w dziale technicznym/projektowym najlepiej. I mam pare pytan w zwiazku z tym:
1) Czy jest w ogole mozliwosc zrobienia stazu/praktyk w bmz-poland?
2) Czym w ogole sie tam zajmuje dzial techniczny?
3) Czy jest jakas rozmowa kwalifikacyjna?
4) Jakie sa tam zarobki?
5) Jaka panuje atmosfera w dziale technicznym?
6) Ktos mowil ze przyjmuja glownie inzynierow elektronikow czy to prawda?
7) Jaki zakres wiedzy trzeba miec zeby tam aplikowac na praktyki/staz?
8) Czy wymagaja znajomosci jezykow obcych?

Pytan wiem ze duzo, ale jakby ktos mi udzielil odpowiedzi bylbym wdzieczny :)
zdjecie uzytkownika
rijana - 2015-12-23 12:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapytaj panią bożenkę - ona ci odpowie
zdjecie uzytkownika
Joseph - 2015-12-25 22:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt się nie wypowie?

@Rijana Kto to jest Bożenka? To kierowniczka inżynierów?
zdjecie uzytkownika
headhunter - 2015-12-29 08:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Joseph - 2015-12-17 20:17:10]:
Joseph, ucz się, już na tym etapie nie przeszedłbyś żadnej rekrutacji!!!!"chcialbym podjac prace w charakterze stazu/praktyk w bmz-poland w dziale technicznym/projektowym najlepiej" "Czym w ogole sie tam zajmuje dzial techniczny?" Bardzo czegoś chcesz, ale już przebierasz, bo "najlepiej", natomiast w ogóle nie znasz firmy, nie zainteresowałeś się, chcesz pracować w dziale, a nie wiesz, czy taki jest.....ble-ble-ble-ble...W końcu, jak ci zależy, to podnieś du*ę, pokaż zainteresowanie,zadzwoń, umów się,przyjedź i spytaj na miejscu odpowiednich ludzi.
zdjecie uzytkownika
md - 2015-12-30 12:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie.Szukam pracy i chciałabym wiedzieć,czy warto się w tej firmie zatrudnić. Jakie tam są zarobki? Jak wygląda praca dla Kobiet? Jaka jest atmosfera w pracy? W jakich godzinach są zmiany? I jak jest z dojazdem? Jestem z Knurowa i nie mam samochodu
zdjecie uzytkownika
headhunter - 2015-12-30 19:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany standardowo: 6-14, 14-22, 22-6, trzeba być wcześniej o 10 minut. Wypłata z premią, jak się wyrabia norma, 2700 brutto, czasami można dorobić w soboty. W okresie próbnym premii nie ma. Z tego co wiem, są ludzie z Knurowa, które dojeżdżają samochodami; jak nie, to do Gliwic autobusami, i dalej autobusami linii 699, 692, 280. Praca wymaga zdolności i sprawności manualnych, cały czas na nogach. Atmosfera,: albo siedzisz w plotach i wszystkim się przyjmujesz i interesujesz, bo kobiet są setki i się znajdą wśród nich i złośliwe, i zawistne, kłótliwe i narzekalskie, albo robisz swoje i nie wnikasz w układy i układziki. Dużo fajnych dziewczyn w BMZ też pracuje, których pozdrawiam serdecznie i podziwiam, bo ja długo nie wytrzymałam tam fizycznie, bardziej lubiłam ludzi, jak pracę.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-12-31 11:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez zastanawiałam się,nad pracę w tej firmie.Jak pracuje się w tej firmie w Gliwicach? Jak tam jest traktowany zwykły pracownik przez pracodawcę?
zdjecie uzytkownika
headhunter - 2015-12-31 11:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczęśliwego Nowego Roku! Wysokich zarobków, premii, sukcesów i braku reklamacji! Nowych projektów i wysokich zysków! Zespołu zgranego niepodzielonego! Zadowolenia z pracy!!!!!
zdjecie uzytkownika
cvbnhmj - 2016-01-02 00:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc, ja widzialem ze firma BMZ Poland Sp. z o.o. wstawila ogloszenie o pracy, szukaja teraz elektromontera ze znajomoscia j. angislkiego z Gliwicach
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-11 21:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ludzie z Bytomia!
zdjecie uzytkownika
yro - 2016-01-12 03:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mnie ciekawi jak oni sprawdzają ten język podczas rekrutacji i czy rzeczywiście używa się go na co dzień w mowie i piśmie, bo jednak elektromonter poradzi sobie chyba i bez języka.
zdjecie uzytkownika
Oria - 2016-01-25 00:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Joseph widzę że nikt ci nie odpisał na pytania. nie pracuje w dziale technicznym tylko na produkcji ale na codzień mamy styczność z PMami więc to co wiem ci odpowiem.

1) Czy jest w ogole mozliwosc zrobienia stazu/praktyk w bmz-poland?

Musisz zadzwonić i się dowiedzieć tak jak ci już radzili.

2) Czym w ogole sie tam zajmuje dzial techniczny?

Projektują oni to co my robimy na produkcji, czyli zestawy baterii do różnych urządzeń. W ogóle u nas technicznych nazywa się PM'ami czyli project managerami (kierownikami projektów).

3) Czy jest jakas rozmowa kwalifikacyjna?

Pewnie jest, dziwne by było gdyby brali tam każdego z ulicy

4) Jakie sa tam zarobki?

To wiedzą chyba tylko PM-y ile oni tam zarabiają. I pewnie żaden z nich się tutaj w tej kwestii nie wypowie...

5) Jaka panuje atmosfera w dziale technicznym?

W tym dziale technicznym jest ich tam chyba kilkunastu są to osoby w różnym wieku, niektórzy chyba dopiero co po studiach. Generalnie zależy od osoby, ale ci młodsi są zdecydowanie fajniejsi :)

6) Ktos mowil ze przyjmuja glownie inzynierow elektronikow czy to prawda?

To by sie zgadzało bo firma zajmuje się elektroniką

7) Jaki zakres wiedzy trzeba miec zeby tam aplikowac na praktyki/staz?

To by trzeba było spytac sie pm-ów.

8) Czy wymagaja znajomosci jezykow obcych?

Na pewno angielskiego bo klientów mamy z całego świata i często nas odwiedzają.
zdjecie uzytkownika
noser - 2016-01-29 12:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szalony,przecież to nie jest jedyna osoba na zakładzie do której można się zwrócić o pomoc. Powiedzcie mi czy korzystaliście już z możliwości wyjazdów jako elektromonterzy? zastanawiam się bo na monsterpolska coś takiego mi się przewinęło.
zdjecie uzytkownika
~bmz - 2016-02-12 23:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [headhunter - 2015-12-30 19:39:59]:
Chyba masz nieaktualne informacje - nie ma zmiany nocnej. Nocki bywały w przypadku nadgodzin, ale to wyjątkowo jak trzeba nadgonić z produkcją.2700 brutto z premią - tak, ale dla pracownika pracującego 4 lata i więcej...
co do ludzi - racja, polecam robić swoje i nie wdawać się w układziki plotkujących:)
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2016-02-13 12:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@~bmz mówisz, że 2700 brutto z premią, a ta premia to jest za co? Bo ja jestem zainteresowany pracą jako inzynier programista - integrator i w ofercie nie było nic o premiach. Jedynie, że wynagrodzenie jest dobre, zapewniaja prywatną opiekę medyczną, kartę multisport oraz naukę języków obcych :)
zdjecie uzytkownika
madzia - 2016-02-18 20:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich ktos wie jak pracuje sie na tulipan-park w bmz bo tam mam zamiar sie wybrac do pracy Polecacie???z góry dziękuje za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
jolka - 2016-02-18 21:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no dobra, ale co powiecie o pracy jako Inżynier Programista - Integrator? bo wiem tylko, że premie są lepsze ale wydaje mi się, że jednak można spokojnie do nich iśc na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
345t6y - 2016-02-27 13:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie chyba najbardziej zainterwsowala od nich oferta pracy na stanowisko elektromontera w Gliwicach tylko wymagana jest znajomosc jezyka angielskiego
zdjecie uzytkownika
transport? - 2016-03-04 16:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.Dojezdza ktos z Bytomia, kto ma wolne miejsca w aucie?
zdjecie uzytkownika
Transport Ona - 2016-03-08 15:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś dojeżdża z Rudy Śląskiej ? Może ktoś ma wolne miejsce w aucie?Pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
Olekk - 2016-03-13 20:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez chwilę się nawet zastanawiałem dlaczego na stanowisku elektromontera potrzebna jest znajomość języka angielskiego. I dalej nie wiem, a chęcią bym się dowiedział, bo jest też oferta na elektromontera, gdzie angielskiego już nie trzeba. I jest nawet niezła, bo prywatna opieka medyczna, pełny etat, dwie zmiany i system premiowy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jako takiej rozmowy kwalifikacyjnej nie ma - liczy się wynik testów na hali produkcyjnej
Pytania:
zdjecie uzytkownika
PYSIA - 2016-04-12 13:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam własnie poszukują ludzi na produkcję proszę napiszcie jakie teraz panują tam warunki jaka płaca ? premie za co i ile? jaki czas dają na robienie normy? przerwy 2 czy jedna? praca pod agencje czy pod firmę ? z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Mejkie - 2016-04-12 20:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olekk no teraz wymagana znajomość języka angielskiego nikogo już nie dziwi, więc nie wiem skąd to pytanie. Oferty pracy mają fajne, języka angielskiego wymagają też na stanowisku specjalisty ds. planowania produkcji. Oprócz języka trzeba jeszcze minimum 2 - letniego doświadczenia w dziale planowania produkcji bądź zarządzania produkcją.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BMZ Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert