Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMZ Poland

Pracowałeś w firmie BMZ Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karolek - 2014-09-10 17:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy nie wiesz, że tam zachodzi spora rotacja? kolega mi trochę na ten temat opowiadał, więc jakoś się orientuje w sytuacji, ale to nie jest jeszcze nic takiego strasznego jeśli zmieniają kadre czy jakieś kierowniczki, przecież to stanowisko jest jak każde inne, mam nadzieje, że wszyscy po tych zmianach będa zadowoleni
zdjecie uzytkownika
monter23 - 2014-09-11 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanowisko donczi to może jest jak każde inne to fakt i pracować trzeba ale p.CZ.jest jedna i współczuje tym co ona im doradza powiem tak wpędzi ich jeszcze większe kłopoty niż im się wydaje tzn ona wyżej sra jak ma jak to mówią i dalej zaznaczam że nie jestem i nie byłem pracownikiem tej firmy ale jak dla mnie to ja bym jej nigdzie francy nie zatrudnił na całej strefie bo to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla takiego prezesa ciągnie wszystkich na dół miałem okazje ją poznać i powiem tak że mój psiak robi lepsze pierwsze wrażenie niż ona hahahahahha no i lubi ten sport hahahahaaa.
zdjecie uzytkownika
kiwi15 - 2014-09-16 13:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kłopoty to jej specjalność, ma ich nadmiar i chce się nimi podzielić, ale żeby jeszcze za to brać kase , to już tylko Pani CZ. może wpaść na taki pomysł
A o jakim sporcie mowa????????????????????????
zdjecie uzytkownika
mistrz6 - 2014-09-17 08:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy nie wiecie ze pani cz. ma firmę ?????????????????????
zdjecie uzytkownika
monter23 - 2014-09-17 14:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie wiemy ale to co jeszcze ją BMZ zatrudnia? no to musiała się dobrze napracować żeby taką fuchę łapnąc zresztą co będę dużo gadał te godziny długie w biurze ,potajemne narady z prezesem zrobiły swoje hahahahahaaa ciekawe co ona jeszcze potrafi???????????????????/ myśle że wiele ale najlepiej wychodzi jej wk......e innych bo ona z plebsem nie rozmawia,GDZIE ten dawny super BMZ się podział gdzie zasady z początku firmy ja myśle że odkąd pani CZ. się pojawiła w tej firmie to prezesowi się mózg zlasował a skoro ja też jestem sternikiem sam sobie to gdyby zaczął prezes słuchać bardziej ludzi niż pop.......ńca to może by firme BMZ na strefie ludzie poważali bardziej a tak ma złą opinie na strefie na mieście i w miastach ościennych wszyscy wiedzą co firma BMZ potrafi z ludżmi zrobić gdyby tak szło to naprawdę co po niektórych ludzi jeszcze teraz bym wyrzucił z pracy ale jak mówie nie mogę bo tam nie pracuje ,a prezes cały czas ma klapki na oczach i wielu rzeczy nie widzi co się dzieje hahahaha a ciekawe kiedy się w końcu pozamykają? pozdrawiam dziewczyny z BMZ bo to uczciwe pracownice i żal mi ich trochę ale to już nie ten sam BMZ co kiedyś>
zdjecie uzytkownika
kiwi15 - 2014-09-18 07:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to widzę tak, wyleciała z pracy , a jeść trzeba. A to nie jest osoba , która pojdzie do Biedronki na kase,
zdjecie uzytkownika
Janek76 Berlin - 2014-09-18 16:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracowałem z tą firmą już dwukrotnie. Kiedy kończyło mi się zlecenie, zadzwoniłem, od razu pomogli mi znaleźć drugą pracę. Tym razem mam umowę na stałe, całkiem niezłe zarobki, mieszkanie też OK. Bardzo podoba mi się współpraca, ludzie bardzo mili, konkretni i zaradni. Miesiąc temu pomogli znaleźć pracę również dla mojej małżonki, która również jest zadowolona z pracy.
zdjecie uzytkownika
felko - 2014-09-25 16:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super, @Janek76 Berlin, dziękuję za Twoją opinie, właśnie kogoś takiego szukałem, żeby się dowiedzieć konkretów, a jak piszesz, że bardzo Ci się podobało i podajesz swoje konkretne przykłady to widać, że miałeś z tym już większa styczność i mozna na Twojej opinii polegać na pewno, jeszcze raz dzięki
zdjecie uzytkownika
~biedronka:) - 2014-10-04 17:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Biedronki tez nie kazdy sie nadaje, bo kasa to nie tylko siedzenie i kasowanie,jak sie wydaje niektorym osobom. Rozladunek towaru, dostawy, dokladanie na półki, obsluga (czasem upierdliwego) klienta, sprzątanie itp. Duzo osob pracuje ale nie "czuje" tej pracy, bo zeby pracowac dobrze nie wystarczy zrobic "na (usunięte przez administratora). Trzeba sie odrobine przylozyc. To nie jest tylko odbębnić swoją dniowke.Praca w handlu to ciezki kawalek chleba, kto pracowal ten wie. BMZ nie jest zly, nie narzekajcie tyle tylko zakasujcie rekawy i do pracy, a nie na pogaduchy. Kiedy mozna gadac to mozna, ale praca jest priorytetem. Ja tam nie narzekam, robie swoje, nie zwracam uwagi na ludzi, nie spoufalam sie. I dobrze mi z tym:)Wiem, zaraz ktos powie ze takie zarobki to szczyt marzen:) Nie, ja poprostu biore co mam, inni maja gorzej, w miedzyczasie mozna sie doksztalcac i zmienic prace:)
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-10-10 16:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w każdej pracy trzeba się trochę przyłożyć no i tutaj pojawiają się dwie opcje, albo szef da Ci szansę na rozwój albo też nie da. A co Ty potem zrobisz to już Twoja sprawa, warto sobie odpowiedzieć na pytanie co chce się tak naprawdę robić, wziąć tez pod uwagę zarobki, atmosferę prace i inne czynniki, ale ostateczny bilans łatwo powinien Ci pójść.
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-10-30 13:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam firma pani CZ prosperuje? kto wie?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-11-05 00:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka, Interesuje mnie podjęcie pracy w BMZ Poland, mam niezbyt duży bagaż doświadczenia. Czy przyjmują osoby z takim doświadczeniem na staż z ewentualną późniejszą współpracą na dłużej? Jakie dają wynagrodzenie na początek? Stali pracownicy mają dość mieszane zdanie o firmie ale może na niezbyt długi okres i zdobycie doświadczenia BMZ się nadaje? Byłbym wdzięczny za podpowiedź
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-29 15:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BMZ już coraz bardziej schodzi na psy, w tym roku już nawet paczek dla dzieci na mikołaja nie ma, wstydziliby się.
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-12-01 18:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo chcialbym miec wolne miedzy swietami jak wiekszosc z nas tez trzymam urlop na ta okazje .czy nasz zaklad bedzie w tej mniejszosci pracujacej.wiekszosc zakladow ma zaplanowane urlopy.
zdjecie uzytkownika
cytrtn - 2014-12-06 17:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jeszcze nie tak jest w tej firmie poszukuje pracy i dobrze byłoby wiedziec takze jaka jest atmosfera w pracy czy mozna liczyc na pomoc takze pracodawcy, czy umowe zawieraja na cały etat? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju? dziekuje bardzo za odpowedz.
zdjecie uzytkownika
cytrtn - 2014-12-06 17:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co jeszcze nie tak jest w tej firmie poszukuje pracy i dobrze byłoby wiedziec takze jaka jest atmosfera w pracy czy mozna liczyc na pomoc takze pracodawcy, czy umowe zawieraja na cały etat? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju? dziekuje bardzo za odpowedz.
zdjecie uzytkownika
pracownik:) - 2015-02-03 15:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytasz co jest nie tak...jest kilka rzeczy, ale myślę że w każdej innej dużej firmie coś się znajdzie. Atmosfera - większość pracowników to kobiety, więc czasami jest jakieś spięcie, ale to chyba normalne:)teraz większość osób jest zatrudniana przez agencję, po kilku miesiącach można przejść pod firmę. Rotacja też jest dość duża, bo nie wszystkim odpowiadają warunki i kasa. Ale jeśli widzą co podpisują, za ile będą pracować nie rozumiem pretensji. Oczywiście zależy też u jakiego lidera jesteś itp. Zależy też czy będziesz pracownikiem fizycznym czy biurowym, tu na pewno jest różnica w wynagrodzeniu. Podsumowując dobrze mi się tam pracuje, czasem się ponarzeka ale koniec końców nie jest źle. Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-02-04 13:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, może zadam typowe pytanie i oczywiste, no ale jednak jestem ciekawy - lepiej zarabia pracownik biurowy czy ten fizyczny? bo w 4 firmach spotkałem się z różnymi wynagordzeniami i teraz tak myśle w którą strone pójsć, bo mam odpowiednie kompetencje i tu i tu tak naprawde i kalkuluje teraz.
zdjecie uzytkownika
~pracownik - 2015-02-05 15:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2015-02-04 13:01:41]:
Nie sądzę, żeby jakiś specjalista w biurze pracował za 1300 netto:)ale może się mylę:)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-06 16:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wlasnie dostalem od nich oferte pracy jako magazynier, czy ktos sie orientuje jak jest stawka na tym stanowisku? i jakie warunki ogolne?
zdjecie uzytkownika
ggfy - 2015-02-18 23:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dolaczam się do pytania Pana nade mna
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-02-25 13:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie, nikt chyba nie za bardzo chce się o nich wypowiadac - troche to zastnawiające jest czemu właściwie? też szuka pracy jako magazynier i tak trafiłem do nich, ale chciałem jeszcze poznac inne zdania osób, które tutaj faktycznie pracowały i maja juz konkretne doświadczenie w tym temacie, ktoś taki jest?
zdjecie uzytkownika
~asd - 2015-02-27 12:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo nie dla wszystkich jest to firma marzenie, proste:) większość narzeka, ale nie zwolni się i nie idzie gdzie indziej, bo tak jest wygodnie. Takich, którzy sami się zwolnili można policzyć na palcach. Firma nie jest zła, ale niektórzy nie nadają się na pewne stanowiska i zaczyna się robić chaos, o przepływie informacji nie wspomnę. Mnie póki co dobrze się pracuje, ale jak nic się nie zmieni to nie wiem czy nie zmienię pracy. Wszystko zależy od ludzi na jakich się trafi.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jako takiej rozmowy kwalifikacyjnej nie ma - liczy się wynik testów na hali produkcyjnej
Pytania:
zdjecie uzytkownika
smiech - 2015-02-27 16:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do magazynu:tragedia nie wiem skąd tych tepych ludzi biorą..masakra..patrzą na kartki i w regały i znów w kartki...i tak az czas zarcia przyjdzie..jedna z top 10 najgorszych firm pod względem zaladunkow.
zdjecie uzytkownika
^bmz - 2015-02-28 00:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smiech - 2015-02-27 16:30:20]:
A kim jesteś kierowcą z zewnątrz? Czy byłeś/jestes pracownikiem? albo w zyciu na zadnym magazynie nie byles i cwaniakujesz:) Gwarantuje Ci,że nikt nie patrzy tępo w kartki:)są numery lokalizacji,komponentów czy gotowych palet itp.A Największy minus to słaby przepływ informacji i czasem robi się chaos. I nie obrażaj mi tu kolegów z magazynu bo są spoko:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BMZ Poland?
Zadaj pytanie