Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMZ Poland

Pracowałeś w firmie BMZ Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robol zmianowy BMZ - 2014-02-14 22:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-12 20:30:52]:
oczywiście możesz się przyjąć ale pod warunkiem że jesteś odporny/a psychicznie c(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-25 18:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najgorsza robota,jaka mi się przytrafiła,(usunięte przez administratora) po kilku dniach gonią jak starego pracownika.(usunięte przez administratora).Ogólnie omijać tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-03-18 18:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM mam propozycje odnosnie zabierania premi za buble wolalbym odrobic kilka godzin niz tracic kase kazdy sie myli ,sa firmy tu na strefie ktore stosuja ta metode,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-27 13:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lunatyk - 2014-03-18 18:12:28]:
Pomysl może nie glupi ale kiedy chcesz to odrabiać jak pracujemy po 12 godzin soboty no i jeszcze niedziele na akord !(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
-jeszcze pracownik:) - 2014-04-17 15:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-02-25 18:15:28]:
Gonią?
To chyba nie jedyny zakład na strefie, gdzie po kilku dniach pracujesz normalnie bez taryfy ulgowej:)wybacz zeby stary pracownik zapieprzał, a nowi mają wytłumaczenie - bo są nowi - to co pracować nie umieją?Ktoś ci tłumaczy co masz robić potem obserwujesz co i jak i kiedy nie masz co robić możesz pomóc komuś:) proste:)Jak komuś zależy na pracy będzie pracował. Jak się patrzy na niektóre osoby, to tylko wyczekują jak zadzwoni dzwonek i strzała do wyjścia:)a jeśli się zajmiecie pracą, czas szybciej zleci i nie trzeba będzie blatów podpierać;)
lunatyk - 12h?kiedy?chyba na początku roku, teraz trzy zmiany dla niektórych linii.
Prawda jest taka - kto chce mieć pracę, pracuje i nie marudzi. Kto liczy na to, że przez 8h będzie mógł pościemniać, powinien zwolnić miejsce bardziej potrzebującemu. generalnie praca ok, atmosfera też niczego sobie. Koleżanek nie ma w pracy szczególnie, ale to pewnie wiecie:) A kierownika to dawno powinni wymienić na lepszy model:P facet chce czegoś dokonać, ale czasem mu nie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
inkasent - 2014-04-19 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
BMZ - Bardzo Mierny Zakład
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-04-21 12:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [inkasent - 2014-04-19 20:16:38]:
nie mozesz wszystkich nowych wrzucac do jednego worka.sa bystrzy i mniej bystrzy maja 3 miesiace na okres probny.czasem nowy od poczatku stoi na zgrzewarce i nie wie co sie dzieje dalej lider nie ma czasu go przestawic bo sztuki,a gdy juz lider nowego przestawi to ten wolniejszy ale dokladniejszy kazdy taki byl!strach zeby nie zrobic bubla!pozdrawiam nowych!powodzenia glowa do gory
zdjecie uzytkownika
madx - 2014-05-06 15:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za takie zarobki za duże wymagania.
Nawet jak idziesz do ubikacji to pilnie obserwują i liczą czas, czasem to nawet boisz się iść.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-21 19:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spozniaja sie z wypłacaniem premii
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-05-23 19:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prosze o wyszczegolnienie 1-jaka kwota z premi jest odliczana za kazdy dzien urlop 2-jaka kwota jest zabierana za bubla .Mam propozycje aby takie informacje wisialy na tablicy.Ile -za co.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-02 17:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okolo 24/25zl za dzien urlopu
za bubla? zalezy jakiego
jak QS znajdzie na linii i sie uprze zeby ukarać - 5% premii - 25zl
jak pracowanik chowa buble przed liderem to moze to sie zle skonczyc
najlepiej ich nie robic. a jak juz to dac liderowi
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-06-12 15:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie praca w BMZ jest fajna :) zarobki fakt nie są najlepsze, a jeśli chodzi o liderów to zależy od linii, mi czasu nikt nie liczy kiedy ide do toalety. Dla mnie jest spoko :)
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-12 18:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli generalnie jest tak jak wszędzie, zdarzają się różne osoby, tak? interesuje mnie stanowisko technika elektromechanika, bo wiem, że tam dobrze płacą, ale nie wiem jak z liderami w tamtym dziale...
zdjecie uzytkownika
~pracownik bmz - 2014-06-13 14:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiktor - 2014-06-12 18:45:16]:
Dokładnie tak, zależy na kogo się trafi. Z tego co wiem w dziale na stanowisko, które Cię interesuje kierownik, liderzy są na produkcji i kontroli jakości. Nie wiem, jakie relacje są między pracownikami biurowymi, ale firma ogólnie się rozrasta. Warto spróbować, zawsze można zmienić pracę:)pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-13 17:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo, super, dzięki za odpowiedź! w takim radzie jeszcze przygotuje moje CV i podeślę, bo praca wydaje się być naprawdę spoko
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-06-19 19:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA CHCĘ PRACOWAC W SOBOTY DOBROWOLNIE I ZA PIENIADZE.URLOPU MAM DUZO I NIE POTRZEBUJE WIECEJ.CHCE ZAPLATY ZA SOBOTY
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-23 17:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tymi sobotami, jest jakiś problem w płatnościach? może ta kwota za weekendy jest wypłacana np. co 3 miesiące, ja tak miałem w poprzedniej pracy i wszyscy na to poszli, fajnie dostać raz na jakiś czas taką kasę ekstra
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-23 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest 12-miesieczny okres rozliczeniowy
za soboty nastepnym razem zaplaca w marcu 2015
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-24 16:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie, to już mało poważne jeśli firma tak się zachowuje, dlaczego nie zmienicie pracy skoro tak wygląda okres rozliczeniowy?
zdjecie uzytkownika
~ktoś - 2014-07-01 23:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmienić oczywiście można - od ręki, pod warunkiem, że się mieszka u rodziców lub ma oszczędności albo inną pracę na horyzoncie, ale też taka, która jest na 100& pewna. Mówić jest łatwo o zmianach, a przy obecnej sytuacji na rynku pracy to pracodawcy rozdają karty i mają ludzi w szachu. Czyli zasada "nie podoba się, na twoje miejsce jest 10 innych".
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
Gliwice
(śląskie)
BMZ Poland BMZ Poland Sp. z o.o., z siedzibą w Gliwicach jest częścią międzynarodowej korporacji założonej w 1994 r. w Niemczech. Obecnie jest liderem wśród europejskich producentów zestawów akumulatorowych dla przemysłu ogrodniczego i medycznego. Specjalizuje się w projektowaniu i produkcji inteligentnych systemów podtrzymywania energii.Aktualnie BMZ Poland poszukuje: Technik Elektromechanik Miejsce pracy: Gliwice Opis stanowiska:Do podstawowyc
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-07 11:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma lamie prawo i usuwa opinie na ten temat!
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-07-07 16:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja o tej firmie usłyszałem jak byłem na Słowacji i faktycznie jak teraz patrze tam też działa firma plus tez w Polsce i na terenie Czech. Zgadzam się w zupełności z @~ktoś, w tej chwili to pracodawca ma najwięcej do powiedzenie i możemy się z tym zgadzać albo nie, ale to są fakty. BMZ ma wiele tytułów i ciężko im zaprzeczać. Są jednym z największych producentów drutów nisko- i wysokowęglowych, sprężynowych dla urządzeń wysokociśnieniowych i tym się szczycą na każdym kroku. W Polsce mam wrażenie są trochę mniej znani, ale może to już moja własna opinia z wyjazdu. Na Słowacji mają całkiem dobrą opinię.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-16 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemek jakich drutów?
to nie ten bmz ^^
zdjecie uzytkownika
jakojb - 2014-07-17 17:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze, szukam pracy w zawodzie i znalazłem parę ofert od nich w Gliwicach, własnie się zastanawiam czy się opłaca. Zrobiłem mały reserch po innych forach, ale jednak tutaj więcej osób się wypowiada. Interesuje mnie oferta technika elektomechanika, minimum 2 lata doświadczenia w wytwarzaniu urządzeń produkcyjnych ( pneumatyka, elektropneumatyka);umiejętność wykonywania podzespołów według szkicu lub rysunku technicznego; podstawowa wiedza z zakresu elektrotechniki / elektroniki; umiejętność czytania rysunku technicznego - to wszystko spełniam i chyba złoże do nich apikację, bo nie są to wymagania z kosmosu, patrząc na inne oferty jest to samo, ale jak szukają fachowców to nic dziwnego, jest tez kilka bardziej "mile widziamych" punktów ale to raczej umiejętności pracy w grupach, prawo jazdy itd.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-07-19 16:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-12 20:30:52]:
Ja pracuje w innej firmie od 7 lat i mam na czysto 1620zł i nie opisuje swój zakład jak wy tutaj ,a na pewno mam więcej lat przepracowane w życiu . Zwielkim szacunkiem dla wszystkich ,ale przesadzacie troszke .Idziecie na łatwizne i tyle.Moje zdanie jak tam jest tak żle ,to poszukajcie lepszej pracy i tyle !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x