Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMZ Poland

Pracowałeś w firmie BMZ Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozsmieszona - 2013-08-02 20:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluje dziewczynom ktore w piatek wygraly sprawe o bezpodstawne zwolnienie z pracy ! i Wracaja :)
zdjecie uzytkownika
zasmucona - 2013-08-08 09:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozśmieszona,kto ci takich głupot nagadał ?
zdjecie uzytkownika
Zajebista - 2013-08-08 15:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kto !? Pani [usunięte przez moderatora] nie przekazała na zakład ze 2 z 3 spraw sa wygrane :) Kolejna 10 Września też bd wygrana Buhahah....
zdjecie uzytkownika
usmiechnieta - 2013-08-16 07:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wyrok jaki zapadl jest prawomocny?
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2013-08-17 13:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie :)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 20:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kto jest teraz w BMZ
bhp-owcem ?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-10-04 23:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt :d
zdjecie uzytkownika
viola - 2013-10-17 21:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
zastanawiam się jakie warunki oferuje pracodawca?jak jest atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-18 14:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszyscy wiemy jak się tam pracuje
zdjecie uzytkownika
majki - 2013-11-18 23:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BMZ - bardzo mało zarabiam lub BZM - bardzo małe zarobki. BMZ nie polecamy!
zdjecie uzytkownika
mocki - 2013-12-11 16:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z Dawidem z UTR ?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-19 23:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dyrekcja najpierw obiecuje różne podwyżki - później obarcza winą związkowców, że nie mogą ich wprowadzić w życie.
Kierownik okłamuje cały zakład, strasznie miesza..
ogólnie zakład jest dobry jeśli ktoś ma nóż na gardle - jeśli masz wybór - SZUKAJ NORMALNEJ PRACY!! BMZ NIE JEST DLA CIEBIE!!
Jest bardzo niewiele osób, które są pozytywnie nastawione do pracowników. Brawa dla większości liderów z zmiany brygadzistki Renaty.
Kierownik, dyrektor, prezes - ich czas przeminął
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-20 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co jest grane w tej firmie najpierw zwalniaja ludzi ze redukcje , absencje itp. a po trzech miesiacach zatrudniaja ponownie zwolnione osoby ktore ponoc byly beznadziejne. To tylko u nas moze tak byc.
zdjecie uzytkownika
bor.....k - 2014-01-10 15:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-12-20 18:02:57]:
najpierw trzeba spytać panią(usunięte przez administratora). za co zwolniła a potem spytać się dlaczego zatrudniła z powrotem jak się pali (usunięte przez administratora) co niektórym nierobom w tej firmie to co ma zrobić innego ,ja czekam tylko na to kiedy pani (usunięte przez administratora) stanie tam gdzie jest jej miejsce(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-10 22:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tez na to czekam ale nie tylko ta pani ale jeszcze do niej powinien dolaczyc pan brygadzista i pani lider kontroli jakosci wszyscy do jednego worka jednym slowem praca ok ale rzadzacy do du..
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-01-21 13:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba wiadoma pani dobrze się zakotwiczyła, ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ono - 2014-01-31 09:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM
Jakie zarobki na produkcji czy magazyn?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-12 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkcja - 1680 podstawa
350 premia - po okresie próbnym
wszystko brutto
zdjecie uzytkownika
robol zmianowy BMZ - 2014-02-14 22:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-12 20:30:52]:
oczywiście możesz się przyjąć ale pod warunkiem że jesteś odporny/a psychicznie c(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-02-25 18:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najgorsza robota,jaka mi się przytrafiła,(usunięte przez administratora) po kilku dniach gonią jak starego pracownika.(usunięte przez administratora).Ogólnie omijać tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-03-18 18:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM mam propozycje odnosnie zabierania premi za buble wolalbym odrobic kilka godzin niz tracic kase kazdy sie myli ,sa firmy tu na strefie ktore stosuja ta metode,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-27 13:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lunatyk - 2014-03-18 18:12:28]:
Pomysl może nie glupi ale kiedy chcesz to odrabiać jak pracujemy po 12 godzin soboty no i jeszcze niedziele na akord !(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
-jeszcze pracownik:) - 2014-04-17 15:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-02-25 18:15:28]:
Gonią?
To chyba nie jedyny zakład na strefie, gdzie po kilku dniach pracujesz normalnie bez taryfy ulgowej:)wybacz zeby stary pracownik zapieprzał, a nowi mają wytłumaczenie - bo są nowi - to co pracować nie umieją?Ktoś ci tłumaczy co masz robić potem obserwujesz co i jak i kiedy nie masz co robić możesz pomóc komuś:) proste:)Jak komuś zależy na pracy będzie pracował. Jak się patrzy na niektóre osoby, to tylko wyczekują jak zadzwoni dzwonek i strzała do wyjścia:)a jeśli się zajmiecie pracą, czas szybciej zleci i nie trzeba będzie blatów podpierać;)
lunatyk - 12h?kiedy?chyba na początku roku, teraz trzy zmiany dla niektórych linii.
Prawda jest taka - kto chce mieć pracę, pracuje i nie marudzi. Kto liczy na to, że przez 8h będzie mógł pościemniać, powinien zwolnić miejsce bardziej potrzebującemu. generalnie praca ok, atmosfera też niczego sobie. Koleżanek nie ma w pracy szczególnie, ale to pewnie wiecie:) A kierownika to dawno powinni wymienić na lepszy model:P facet chce czegoś dokonać, ale czasem mu nie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
inkasent - 2014-04-19 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BMZ - Bardzo Mierny Zakład
zdjecie uzytkownika
inkasent - 2014-04-19 20:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BMZ - Bardzo Mierny Zakład
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
70 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x