Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BMZ Poland

Pracowałeś w firmie BMZ Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-12 18:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli generalnie jest tak jak wszędzie, zdarzają się różne osoby, tak? interesuje mnie stanowisko technika elektromechanika, bo wiem, że tam dobrze płacą, ale nie wiem jak z liderami w tamtym dziale...
zdjecie uzytkownika
~pracownik bmz - 2014-06-13 14:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiktor - 2014-06-12 18:45:16]:
Dokładnie tak, zależy na kogo się trafi. Z tego co wiem w dziale na stanowisko, które Cię interesuje kierownik, liderzy są na produkcji i kontroli jakości. Nie wiem, jakie relacje są między pracownikami biurowymi, ale firma ogólnie się rozrasta. Warto spróbować, zawsze można zmienić pracę:)pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-13 17:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo, super, dzięki za odpowiedź! w takim radzie jeszcze przygotuje moje CV i podeślę, bo praca wydaje się być naprawdę spoko
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-06-19 19:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA CHCĘ PRACOWAC W SOBOTY DOBROWOLNIE I ZA PIENIADZE.URLOPU MAM DUZO I NIE POTRZEBUJE WIECEJ.CHCE ZAPLATY ZA SOBOTY
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-23 17:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tymi sobotami, jest jakiś problem w płatnościach? może ta kwota za weekendy jest wypłacana np. co 3 miesiące, ja tak miałem w poprzedniej pracy i wszyscy na to poszli, fajnie dostać raz na jakiś czas taką kasę ekstra
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-23 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest 12-miesieczny okres rozliczeniowy
za soboty nastepnym razem zaplaca w marcu 2015
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-24 16:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie, to już mało poważne jeśli firma tak się zachowuje, dlaczego nie zmienicie pracy skoro tak wygląda okres rozliczeniowy?
zdjecie uzytkownika
~ktoś - 2014-07-01 23:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmienić oczywiście można - od ręki, pod warunkiem, że się mieszka u rodziców lub ma oszczędności albo inną pracę na horyzoncie, ale też taka, która jest na 100& pewna. Mówić jest łatwo o zmianach, a przy obecnej sytuacji na rynku pracy to pracodawcy rozdają karty i mają ludzi w szachu. Czyli zasada "nie podoba się, na twoje miejsce jest 10 innych".
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-07 11:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma lamie prawo i usuwa opinie na ten temat!
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-07-07 16:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja o tej firmie usłyszałem jak byłem na Słowacji i faktycznie jak teraz patrze tam też działa firma plus tez w Polsce i na terenie Czech. Zgadzam się w zupełności z @~ktoś, w tej chwili to pracodawca ma najwięcej do powiedzenie i możemy się z tym zgadzać albo nie, ale to są fakty. BMZ ma wiele tytułów i ciężko im zaprzeczać. Są jednym z największych producentów drutów nisko- i wysokowęglowych, sprężynowych dla urządzeń wysokociśnieniowych i tym się szczycą na każdym kroku. W Polsce mam wrażenie są trochę mniej znani, ale może to już moja własna opinia z wyjazdu. Na Słowacji mają całkiem dobrą opinię.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-16 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemek jakich drutów?
to nie ten bmz ^^
zdjecie uzytkownika
jakojb - 2014-07-17 17:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze, szukam pracy w zawodzie i znalazłem parę ofert od nich w Gliwicach, własnie się zastanawiam czy się opłaca. Zrobiłem mały reserch po innych forach, ale jednak tutaj więcej osób się wypowiada. Interesuje mnie oferta technika elektomechanika, minimum 2 lata doświadczenia w wytwarzaniu urządzeń produkcyjnych ( pneumatyka, elektropneumatyka);umiejętność wykonywania podzespołów według szkicu lub rysunku technicznego; podstawowa wiedza z zakresu elektrotechniki / elektroniki; umiejętność czytania rysunku technicznego - to wszystko spełniam i chyba złoże do nich apikację, bo nie są to wymagania z kosmosu, patrząc na inne oferty jest to samo, ale jak szukają fachowców to nic dziwnego, jest tez kilka bardziej "mile widziamych" punktów ale to raczej umiejętności pracy w grupach, prawo jazdy itd.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-07-19 16:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-12 20:30:52]:
Ja pracuje w innej firmie od 7 lat i mam na czysto 1620zł i nie opisuje swój zakład jak wy tutaj ,a na pewno mam więcej lat przepracowane w życiu . Zwielkim szacunkiem dla wszystkich ,ale przesadzacie troszke .Idziecie na łatwizne i tyle.Moje zdanie jak tam jest tak żle ,to poszukajcie lepszej pracy i tyle !!!!
zdjecie uzytkownika
lunatyk - 2014-07-27 12:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZESC .CZY KTOS ZNA MIEJSCE BUDOWY NOWEGO BMZ /czy to jest na Bojkowskiej
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-08-27 14:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lunatyk, tak, chyba to jest to na bojkowskiej, bo robią coś tam i gdzieś w internecie w jakiejś prasie o tym pisali jakiś czas temu, że inwestycje tam prowadzą i coś w tym stylu, więc poniekąd zapamiętałam. Ale zarobki faktycznie nie porywają, raczej wszystko w granicach 1600 zł, 1700zł, zalezne od stanowiska
zdjecie uzytkownika
monter23 - 2014-08-31 22:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak ta firma jest ogólnie zła i czy komuś się to podoba czy nie od prezesa az do liderek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firma jest zle rządzona i będzie jeszcze gorzej co poniektórzy zapomnieli już albo nie chcą się przyznać jak było w tej firmie, dla mnie to ona jest zła nie robiłbym nawet za dopłatą u nich,prezes nie widział jeszcze w życiu jak powinna wyglądać dobrze zarządzana kadra zresztą co tu dużo mówić jak dziennikarz ma zarżadzać zasobem ludzkim? nigdy,i nigdy nie będzie dobrym marketingowcem bo po prostu nie potrafi a tak ogólnie skoro dziennikarz to czemu nie robi w zawodzie??? odpowiedz jest jedna! a dla info nie pracuje w tej firmie i nigdy nie pracowałem pozdrowienia dla p.CZ .jak jeszcze jest w tej firmie,bo ja bym ją pierewsza w.........ł na bruk.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-09 12:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to pracuje pani cz. czy zakonczyla już swoją błyskotliwą karierę?
zdjecie uzytkownika
donczi - 2014-09-10 14:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz zajmuje sie doradztwem w zakresie prawa
zdjecie uzytkownika
karolek - 2014-09-10 17:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy nie wiesz, że tam zachodzi spora rotacja? kolega mi trochę na ten temat opowiadał, więc jakoś się orientuje w sytuacji, ale to nie jest jeszcze nic takiego strasznego jeśli zmieniają kadre czy jakieś kierowniczki, przecież to stanowisko jest jak każde inne, mam nadzieje, że wszyscy po tych zmianach będa zadowoleni
zdjecie uzytkownika
monter23 - 2014-09-11 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanowisko donczi to może jest jak każde inne to fakt i pracować trzeba ale p.CZ.jest jedna i współczuje tym co ona im doradza powiem tak wpędzi ich jeszcze większe kłopoty niż im się wydaje tzn ona wyżej sra jak ma jak to mówią i dalej zaznaczam że nie jestem i nie byłem pracownikiem tej firmy ale jak dla mnie to ja bym jej nigdzie francy nie zatrudnił na całej strefie bo to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla takiego prezesa ciągnie wszystkich na dół miałem okazje ją poznać i powiem tak że mój psiak robi lepsze pierwsze wrażenie niż ona hahahahahha no i lubi ten sport hahahahaaa.
zdjecie uzytkownika
kiwi15 - 2014-09-16 13:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kłopoty to jej specjalność, ma ich nadmiar i chce się nimi podzielić, ale żeby jeszcze za to brać kase , to już tylko Pani CZ. może wpaść na taki pomysł
A o jakim sporcie mowa????????????????????????
zdjecie uzytkownika
mistrz6 - 2014-09-17 08:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy nie wiecie ze pani cz. ma firmę ?????????????????????
zdjecie uzytkownika
monter23 - 2014-09-17 14:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie wiemy ale to co jeszcze ją BMZ zatrudnia? no to musiała się dobrze napracować żeby taką fuchę łapnąc zresztą co będę dużo gadał te godziny długie w biurze ,potajemne narady z prezesem zrobiły swoje hahahahahaaa ciekawe co ona jeszcze potrafi???????????????????/ myśle że wiele ale najlepiej wychodzi jej wk......e innych bo ona z plebsem nie rozmawia,GDZIE ten dawny super BMZ się podział gdzie zasady z początku firmy ja myśle że odkąd pani CZ. się pojawiła w tej firmie to prezesowi się mózg zlasował a skoro ja też jestem sternikiem sam sobie to gdyby zaczął prezes słuchać bardziej ludzi niż pop.......ńca to może by firme BMZ na strefie ludzie poważali bardziej a tak ma złą opinie na strefie na mieście i w miastach ościennych wszyscy wiedzą co firma BMZ potrafi z ludżmi zrobić gdyby tak szło to naprawdę co po niektórych ludzi jeszcze teraz bym wyrzucił z pracy ale jak mówie nie mogę bo tam nie pracuje ,a prezes cały czas ma klapki na oczach i wielu rzeczy nie widzi co się dzieje hahahaha a ciekawe kiedy się w końcu pozamykają? pozdrawiam dziewczyny z BMZ bo to uczciwe pracownice i żal mi ich trochę ale to już nie ten sam BMZ co kiedyś>
zdjecie uzytkownika
kiwi15 - 2014-09-18 07:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to widzę tak, wyleciała z pracy , a jeść trzeba. A to nie jest osoba , która pojdzie do Biedronki na kase,
zdjecie uzytkownika
Janek76 Berlin - 2014-09-18 16:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracowałem z tą firmą już dwukrotnie. Kiedy kończyło mi się zlecenie, zadzwoniłem, od razu pomogli mi znaleźć drugą pracę. Tym razem mam umowę na stałe, całkiem niezłe zarobki, mieszkanie też OK. Bardzo podoba mi się współpraca, ludzie bardzo mili, konkretni i zaradni. Miesiąc temu pomogli znaleźć pracę również dla mojej małżonki, która również jest zadowolona z pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x