logo BMZ Poland

BMZ Poland

Opinie o BMZ Poland

Basik2812 2016-09-13 15:54
Może ktoś opisać jak wyglądają testy na pracownika produkcyjnego?
Nick 2016-09-23 19:11
Czy ktoś wie jak wygląda praca Project managera w tej firmie oraz jakie są stawki? Widziałem kiedyś ogłoszenie i pytam z czystej ciekawości.
Beata 2016-09-28 13:03
Szukam pracy na strefie .Może ktoś mi doradzi,w której tam firmie opłaca się zatrudnić . W której firmie choć trochę więcej płacą i nie poniżają za bardzo pracownika .Pracy się nie boję, tylko chodzi mi o lepsze warunki pracy.
mati 2016-10-02 18:22
Witam. Jak kształtują się zarobki na produkcji ? Czy są tylko stanowiska stojące czy może siedzace tez się znajdą ? Pozdrawiam .
kiss me 2016-10-02 18:29
Specjalista ds. zakupów strategicznych na pewno ma zapewnione odpowiednie zarobki, a skoro premia jest normalnie doliczona to jeszcze lepiej o nich świadczy. Wiedzą, że dwuskładnikowe zarobki to dobry znak.
Ewa 2016-12-09 14:26
Witam,
czy mogłabym prosić o informację jakie są godziny pracy biura?
ola 2016-12-09 23:44
8-16 z reguły.
1
Życzliwa 2016-12-10 21:35
NIE POLECAM !!!!!
Moim zdaniem najgorszy zakład na całej strefie, obóz pracy to mało powiedziane ludzi traktuje się jak śmieci podaj, przynieś, pozamiataj... zero szacunku a wynagrodzenie jest poniżające za niebezpieczne warunki pracy i to prawda Liderzy czują się tam jak bogowie tylko norma norma i nic po za tym NIE POLECAM OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!! Jak już doczeka się premii to i tak nie ma co na nią liczyć ponieważ za byle co jest zabierana !!! Wstyd że taka firma jeszcze istnieje !!!
11
Ania 2017-01-15 20:09
hej wszystkim pracuję już na produkcji 1,5 roku i zastanawiam sie nad zmianą zakładu bo nie ukrywajmy najniższa krajowa bez żadnych premii (taką płace mamy na obecnym zakładzie) nie zachwyca i poszukuję czegoś normalniejszego gdzie choć troche doceniaja pracownika który nie rewiruje i sumiennie spełnia swoje obowiązki. Jest ktos w stanie pokazac mi rzeczywisty obraz firmy BMZ?
4
nick 123 2017-01-29 21:31
Witam. Dojezdzam z knurowa swoim autem. Mam 4 wolne miejsca. Moze ktos chce sie zgadac i dojezdzac ze mna ?
kasia 2017-02-05 15:29
pracujesz na tulipanie w bmz? od niedawna zaczełam prace szukam kogos na dojazdy równiez
wiosza9459 2017-02-05 19:32
witam jestem z knurowa powiedz mi jak tam się pracuje?
Zainteresowana 2017-02-20 21:01
Witam czy nadal masz wolne miejsce w aucie z Knurowa i na której jesteś zmianie bo ja od 27.02 mam na drugą zmianę
binhjgdthhsa 2017-02-26 00:10
Ja mam od 27.02 na pierwsza zmiane i mam 2 miejsca
ktostam 2017-02-28 13:43
Witam
Jakie zarobki dostaliście na początek w BMZ? Mam możliwość pracy tam, chciałbym się dowiedzieć co Wam zaoferowali i przez jaką agencję?
Joanna 2017-03-02 10:01
@ktostam jeśli wybierzesz się na rozmowę do firmy, chętnie dowiemy się coś więcej na temat oferowanych warunków pracy.
Hehe 2017-03-02 20:45
Witam. Czy tam praca jest siedzaca ? Lub czy bedzie ? Wie ktos cos moze ? Pozdrawiam
Sandra 2017-03-03 17:08
Witam zaczynam prace w BMZ od 06.03.17Tulipan Park czy ktoś jeździ z okolic Smolnicy ,Sośnicowice,Łan Wielkich?
Sandra 2017-03-03 17:26
Mam 3 wolne miejsca
Joanna 2017-03-08 11:10
@Sandra rozumiem, że w poniedziałek rozpoczęłaś pracę w firmie. Chętnie usłyszymy o Twoich pierwszych dniach pracy. Jak wrażenia?
Ola 2017-03-09 20:46
Witam zaniedlugo zaczynam prace w BMZ na Leonarda da Vinci pytanie mam gdzie ey wszyscy parkujecie samochody?zostalam poinformowana ze na terenie firmy sa przypisane miejsca pod osoby dane jak przypuszczam biura itd...gdzie parkuja pracownicy produkcji?:)i druga sprawa jak dlugo sa u was 12stki jest to dlugi okres czy jakis okreslony czas:)?a i jeszcze jedno bd dojezdzac z Czerwionki takze moge kogos zabierac po drodze (Czerwionka-Czuchow-Szczyglowice-Knurow-Gliwice Rybnicka)jakby ktos byl chetny to prosze sie odezwac tu na forum:)
sandra 2017-03-10 11:01
No napoczątek nie za dobre wrażenie ale teraz już ok :D
1
Joanna 2017-03-10 12:08
@sandra to dobrze, że masz pozytywne wrażenia z pracy. A możesz powiedzieć coś na temat tego jak wygląda wdrażanie do pracy? Jesteś w trakcie szkolenia, czy może już po?
Ola 2017-03-10 21:51
A jak tam z miejscami parkingowymi:)?
Sandra 2017-03-11 13:47
Czy jeżdzi ktoś może do Tulipan park do Kleszczowa przez Smolnice to koło (Żernica ,Ostropa Sośnicowice)
Joanna 2017-03-13 11:43
@Ola kiedy rozpoczynasz pracę? Chętnie również poznamy Twoją opinię na temat warunków pracy, czy też przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.
Ola 2017-03-22 11:50
Zaczynam 27.03
Milena 2017-03-22 16:18
Witam, mam zamiar aplikować do waszej firmy na produkcję czy może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają godziny pracy i czy to prawda że pracujecie po dwanaście godzin, trochę mnie to niepokoi.
Madziara 2017-03-22 17:20
Witam zaczynam prace od 27 .03 szukam kogoś kto ma wolne miejsce w aucie na ranna zmiane lub druga z Knurowa .
Madziara 2017-03-22 20:20
Ola ja również zaczynam prace w BMZ 27 .03 2017 r
tylko jeszcze nie wiem na którą zmiane jestem z knurowa i szukam dojazdu autkiem .
Jutro jade podpisać umowe . Prosze daj znać.
Ola1 2017-03-27 13:40
Cześć, nie wiecie może jak wygląda praca technika jakości? Znalazłam ogłoszenie na pracuj.pl może ktoś ma jakieś doświadczenia?
Sylwia 2017-04-02 09:17
Cześć, czy są może do was przyjęcia na produkcję? oraz czy warto aplikować ?
Madziara 2017-04-03 20:49
Przyjecia tak są , a czy sie opłaca jak lubisz prace na produkcji ?
Joanna 2017-04-04 09:00
@Madziara rozumiem, że rozpoczęłaś już pracę w firmie. Jak pierwsze wrażenia?
Terefe 2017-04-05 04:52
Joanno z jakiej firmy jestes ? Na forum kazdej firmy Cie widac. Robisz jakies badanie rynku czy jak ?
Joanna 2017-04-05 08:56
@Terefe jak możesz zobaczyć po najechaniu na mikrofon przy moim imieniu, jestem redaktorem serwisu gowork.pl
Rzeczywiście nie jest to jedyny wątek, na którym się wypowiadam.
Zależy mi na poznaniu tego jak firma BMZ Poland jest postrzegana jako pracodawca oraz by ten wątek mógł służyć pomocą osobom szukającym informacji na temat firmy. A Ty pracujesz w BMZ Poland? Chętnie usłyszę jaka jest Twoja opinia.
xxx 2017-04-06 15:20
Z kasą szału nie ma nawet bym powiedziała żę mało za te siedzenie na tych 12
3
Terefe 2017-04-07 02:07
Dziekuje za odowiedz. Nie pracuje w BMZ tylko w konkurencyjnej firmie na terenie strefy ekonomicznej .
Zenek 2017-04-10 18:26
Witam ja jestem pracownikiem firmy i nie jestem z niej zadowolona,
Dwa tygodnie dwunastej w Mc bardzo męczące i wyczerpujące. Atmosfera w pracy różna zalezy na jaką linie trafisz. Ślepy los. Uważam że w tej pracy potrzebne są osoby, które nie mają swego zdania i takie, którymi można manipulować. Masz robić jak robot w toksycznych oparach bo za to Ci płacą.
Niektórym to odpowiada więc zostają.
Kultura liderów niektórych bardzo niska.
Nikomu znajomemu nie polecę tej pracy.
Praca w warunkach szkodliwych i Niebezpiecznych
7
Madziara 2017-04-11 00:14
Jak narazie jestem zadowolona zobaczymy jak bedzie dalej
Joanna 2017-04-11 09:57
@Madziara a co najbardziej na razie odpowiada Ci w firmie?
taki sobie 2017-04-18 10:55
Witam.
Ktoś z was może mi powiedzieć jak wygląda tam praca na magazynie?
monio 2017-04-20 14:30
czy dojeżdża ktoś na tulipan park z Bytomia?
BleBle 2017-04-21 11:40
Witam. Zaczynam pracę od 8 marca. Jestem z Zabrza. Szukam kogoś kto ma wolne miejsca w samochodzie.

Pozdrawiam.
BleBle 2017-04-21 11:42
8 maja
Joanna 2017-04-21 11:54
@BleBle rozumiem, że niedługo rozpoczynasz pracę w BMZ Poland. Możesz powiedzieć kilka słów na temat tego jak wyglądał w Twoim wypadku proces kwalifikacyjny do firmy?
Była pracownica 2017-04-22 20:41
BMZ TO JAKAŚ PORAŻKA ,ZAROBKI MARNE, BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKÓW,LIDERZY BEZCZELNI GONIĄ LUDZI DO PRACY A SAMI CAŁY DZIEŃ NIC NIE ROBIĄ. ODRADZAM TĄ FIRMĘ
1
Joanna 2017-04-24 12:10
@Była pracownica w czym przejawiał się brak szacunku, o którym wspominasz?
3
Nick 2017-04-24 21:22
Witam, Czy ktoś wie jak wygląda w tej firmie praca kierownika projektu/produktu? projekt/produkt menadżera? Jest ogłoszenie o prace i jestem ciekaw zarobków i atmosfery w pracy?
Obrońca uciśnionych 2017-04-26 08:52
Witam serdecznie
Swoją opinię zacznę od kilku słów,a mianowicie nie jestem i nigdy nie byłem pracownikiem BMZ. Pracują lub pracowały w tym obozie pracy bo inaczej nie da się tego nazwać moje dwie znajome.Praca niewolnicza po 12-godzin,niektòre z dziewczyn dosłownie płaczą dręczone przez tzw.Liderki-baby ktòre mają za zadanie tylko jedno aby dziewczyny wyrabiały jak najwyższe normy (notorycznie słyszeć można zwiększaj tempo,musisz przyspieszyć itd..
Nikomu nie polecam tam pracy i powinno zgłosić się tą firmę do PiPu.
1
Zostaw swoją opinię o BMZ Poland -
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland