EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

PFKwojownik 2017-04-24 18:48
witam wysłałem 3 dni temu CV i zero odzewu a gadają ze 900 miejsc pracy aktualnie che zmienić miejsce pracy .
mam pytanie ile bym zarabiał na start jako pomocnik ślusarz bo pracuje jako pomocnik mam kurs na wózka widłowego jest możliwość dalej się kształcenia np na stanowisko : spawacz lub Kierowca C+E pózniej bym wybrał jeśli dał bym rady to ogarnąć narazie nie mam prawajazdy ...
6
marian 2017-04-25 11:08
mam wolne 4 miejsca do eko okien z okolić Wodzisławia Sl na nocki w tym tygodniu moj tel ( usunięte przez administratora )
Głubczyce 2017-04-25 11:50
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy wam coś wiadomo na temat budowy zakładu eko okna w Głubczycach :-) proszę o odp :-)
A.O. 2017-04-27 14:07
Raz CV zawiozłam osobiście, a kilka dni temu wysłałam mailem i nic, cisza, zero odzewu... a bardzo mi zależało na tej pracy, gdyż chciałabym zmienić obecną a o eko oknach słyszę same dobre opinie i tyle osób już słyszałam, że po dwóch dniach dostawało telefony... a ja nic. :(
Prezes82 2017-04-27 19:29
Czesc ja jestem z Turzy i też zaczynam prace w Eko Okna. Jak co to można się dogadać co do dojazdu.
Mariola 2017-04-30 04:40
a to ciekawe znam kogoś kto dostał pracę umiejąc jedynie porozumieć się po włosku bez jakiejkolwiek znajomości branży raptem ze skończonym ogólniakiem.... jeśli to prawda co napisałaś to doprawdy brak mi słów
Goblin 2017-05-01 12:01
Złożyłem cv przeZ net i zawiozlem sam. Był poniedziałek i zadzwonili w piątek. W poniedziałek na Rozmowie Pani Dała mi od razu do zrozumienia ze mnie chcą bo z mojego cv wynika że jak pracuje to pracuje a nie wale w ch... i na L4 nie laze. We wtorek zrobiłem badania a od środy byłem już na zmianie. Po 2 tygodniach robię sam chociaż jeszcze idzie mi ciężko co mnie wnerwia bo jestem ambitny. Mam nadzieję ze wyrobie się i będę szybciej pracował. Autobus spoko jeździ a i każdy pomocny i dostrzega problemy i chce pomóc.
4
Edi 2017-05-02 16:19
Witam. Mam takie pytanie, ide do Eko na stanowisko pakowacz. Ale piałem z gościem który tam robił i twierdzi że jest tam masakra a po trzech dniach kregoałup wysiada... jest rzeczywiscie taki zapierdziel? wspominał ze 200kg okna szarpali we dwóch. i tak przez 8 godzin. Proszę o szybką odpowiedz bo nie mam zamiaru wyladować na rencie.
Feliks 2017-05-03 19:52
EKO OKNA to jest świetna firma, może niektórym nie odpowiada ale jest na to rada. Dla delikatnych może być ciężko ale ambitny z pewnością sobie poradzi i będzie na 100% zadowolony. Firma cały czas zdobywa nowe rynki, dbają o jakość i wysokie standardy.
1
John Rambo 2017-05-04 18:32
On sie nie zaczymuje tylko zatrzymuje:)
Aneta 2017-05-05 10:05
@Feliks chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z firmą EKO OKNA. Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w firmie zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.
@Goblin to ważne móc w swoim miejscu pracy liczyć na pomoc. Jeśli chciałbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda Twoja praca, chętnie zapoznamy się z dodatkowymi informacjami. Bardzo szybko też w Twoim przypadku przebiegł proces rekrutacji. Czy inni również mają podobne doświadczenia?
1
Elok 2017-05-05 18:47
Praca nie jest najgorsza lecz racja, pakowacze nie raz taszczą okna 200kg+ w dwójkę więc lekko nie jest, płacą w miarę dobrze ale osobiście nie zostałbym tam pakowaczem, strasznie trudno się przenieść na inne stanowisko a po roku dwóch na pakowaniu kręgosłup wysiada.
Want3D-79 2017-05-07 17:40
Witam jestem z Rybnika i zaczynam prace od 08.05.17 w Eko-Oknach.Jesli ktoś byłby chętny na wspólne dojazdy albo ktoś kogos szuka na wspólne dojazdy zawsze można się dogadać.Moj tel 660478194
Majkel 333 2017-05-08 17:35
byłem tam dzisiaj to pani mi powiedziała że narazie nie przyjmują tylko oferty co na stronie są a na C+E to ja nie mam może w przyszłości zrobie :) mam nadzieje że zadzwonią jak zrobią się miejsca .
Janek 2017-05-10 09:36
EKO OKNA maja sporą ofertę pracy. Czyżby nowe rynki zbytu i szukają pracowników? Może ktoś podzieli się informacją?
Kris82 2017-05-11 10:32
Witam jestem z Turzy Śląskiej szukam osób chętnych na wsolny dojazd. Może być zrzutka na paliwo lub na przemian jazda samochodem.
Kontakt: 663801096
Krzys82 2017-05-11 12:52
Szukam osób na dojazd z Turzy Śląskiej. Chętnych proszę o kontakt.
Tel( usunięte przez administratora )
Kris82 2017-05-14 20:30
Witam tez jestem z Turzy z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu.
Kontakt ja coś (usunięte przez administratora)
Anna 2017-05-15 09:57
Czy może ktoś napisać kilka słów o pracy dla specjalisty ds. eksportu na rynek francuski? Jestem zainteresowana tylko chciałabym wiedzieć jak się pracuje w firmie? Jakie mają wymagania na początek? Czy to nowy rynek zbytu?
3
Tob 2017-05-23 19:13
Zamierzam zlozyc papiery do eko,wiec mam pytanie jak oceniacie prace w eko oknach,jakie warunki,atmosfera?
Anulik 2017-05-24 22:45
Właśnie zobaczyłem ofert pracy i myślę, że firma ma dobrą perspektywę przed sobą. Potrzebują specjalistów od eksportu na rynek francuski, holenderski i włoski. Jak firmie udaje się zdobywać nowe rynki to wiadomo, że pracownicy będą mieli prace i zarobki.
Agnus 2017-05-30 11:58
Czy ktoś ma informację o nowych rynkach zbytu, które firma pozyskała? Czasami zmiany w firmie dobrze robią, dodają nowej energii i chęci do działania a przecież o to chodzi! Pracuje tu długo i jestem zadowolony.
1
Radziu 2017-06-08 10:22
Witam. Jak sie ma sprawa zarobkow w pierwszym roku? Tzn w okresie probnym, po tym czasie oraz po "przyrobieniu" jakies soboty
6
maira 2017-06-10 12:08
Potwierdzam, znam tę osobę osobiście. Nie musi znac branży wszystkiego można się nauczyć. Najwazniejsze że zna język.Zarabia jak na swoje 19 lat dobre pieniądze.
3
Anulik 2017-06-11 22:48
EKO OKNA to naprawdę fajna firma, nie rozumiem niektórych osób. Dobrze mi się tu pracuje i myślę, że takich jak ja jest więcej, nieszczęśliwi sie jednak zdarzają.
1
Pracownik 2017-06-21 14:29
Witam jestem z Czyżowic z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu.
Kontakt jak coś na priv pracownikeko@onet.pl
Anulik 2017-06-22 08:33
Czyżby firma miała nowe rynki zbytu? W ostatniej ofercie mają duże zapotrzebowanie na specjalistów ds. eksportu na rynek zachodni. Może cos więcej wiecie w tym temacie? To może być ciekawe dla pracowników.
1
Spokojna 2017-07-14 08:36
EKO OKNA to prężna firma, rozwijająca swoje rynki zbytu. Myślę, że każdy powinien doceniać w jakiej firmie pracuje. Narzekać każdy potrafi to żadna filozofia. Firma z perspektywami to również spokojna przyszłość dla pracowników o tym nikt nie wspomina.
2
mucha 2017-07-16 23:14
Co sądzicie o kolejnym nowym zarządzającym? Kto miał z nim styczność?
masters 2017-07-19 22:56
już zapomniałeś o premii 4000zł oraz o dwóch miesiącach podwójnej premii, ciągle mało?
2
Iza 2017-07-20 10:37
Zawsze uważam, że jak człowiek trafi na swoje miejsce w pracy to będzie zadowolony. Firma ma różne profity ale to mało.
1
meg 2017-07-20 11:16
I dobrze, po licho jeszcze ona tu...
2
Adi 2017-07-22 15:21
Czy wie ktoś jak praca na serwisie ??? Jakie warunki i czy są wyjazdy za granicę. I co ważne czy dają auto do domu ??? Pytam bo jestem z daleka. Z góry dzięki. Pilne
eve 2017-07-24 07:55
Nowy Pan Dyrektor z całym szacunkiem jednakże to kompletna pomyłka i porażka dla firmy...
2
memo 2017-07-25 08:28
Może to i firma prężna dla tych co na zewnątrz, większość pracowników ma co innego do powiedzenia z tego co wiem.
4
Poldek 2017-07-25 12:18
Czy to nowa strategia firmy czy nowe rynki zbytu już pozyskane? Teraz firma szuka specjalistów ze znajomością języka na konkretny kraj? To są dobre perspektywy dla firmy i pracowników!! Ja bym się z tego cieszył.
1
black 2017-07-26 08:58
Premia 4000 tys. zl. to nic dobrego dla firmy. Pracownik ma zasłużyć na nagrodę, ma zostać zmotywowany do dalszej pracy ale nie poprzez wypłacanie premii ot tak sobie w takiej wysokości. jestem jak najbardziej za wynagradzaniem pracownika jednakże z głową.
3
Monika 2017-07-27 16:05
Fantastycznie to czytac, ja chce zjechac z Niemiec tutaj - koncze tu szkole jako handlowiec i znam jezyk.
Z Niemiec chce uciekac bo wiadomo... co tu sie wyprawia :)
Widze ze warto sprobowac.
Pracuje w extra firmie w niemczech i w sumie szukam czegos podobnego w Pl
To nadzieja nie gasnie

Dziekuje
Grzegorz N. 2017-07-28 21:33
Witam, chciałem sie dowiedzieć czy można jezdzic autobusem z EKO OKIEN tylko przez tydzien bez zglaszania tego w biurze? Ogolnie chodzi o to ze zaczal sie okres urlopowy i wszyscy moi kierowcy akurat w jednym czasie maja urlop i nie mam jak dojezdzac przez tydzien. Pilnie potrzebuje informacji. Z gory dziękuję
irena80 2017-07-31 14:04
W autobusie można zakupić bilet jednorazowy.
Ognik 2017-08-01 14:31
Cieszę się, że tu pracuję bo mam fajną pracę w fajnej firmie.
mam pytanie 2017-08-01 21:08
wie ktos moze jaki dzien z przyszlosci ;) byl odrabiany w zeszly weekend tj. 29 i 30 07. ? bo rozumiem, ze jezeli byl wpisany w grafik i w razie nieobecnosci trzeba bylo brac urlop w sobote lub niedziele to jakis dizen byl odrabiany ? niech mnie ktos oswieci :)
2
Mele 2017-08-03 21:45
Oczekują od nas żebyśmy pracowali i nawet w weekendy ale tak się nie da. Czy nikt nie potrafi zrozumieć że my jesteśmy zmęczeni? Zmęczeni ciepłem, temperaturą na hali. Zróbcie klimatyzacje na halach to zobaczycie jak ludzie będą pracować. Bez tego nikt nie będzie do roboty chodził
5
jechane 2017-08-04 06:59
sorry, klasyfikacja - pomysl nieekonomiczny ;))))
3
pani mandarynka 2017-08-06 14:03
Witam idscsdc, wiem ze twoj post juz jest stary, ale moze ktos z was wie ile zarabiaja specjalisty ds. exportu na rynek .... ? w ekookna ? dziekuje i pozdrawiam
J.F 2017-08-07 22:59
Firma heh...dajcie spokój była jest i będzie są ludzie którzy pracują i są tacy którzy nie chcą tam pracować ... nie chwały i też nie narzekajmy zdania są różne ... ja nie polecam ... przereklamowany zakład pracy ... ale trzeba spróbować i przekonać się na sobie by mieć doświadczenie i własne zdanie ... pozdrawiam.
2
Trener 2017-08-09 18:41
Cieszę się, że firma tak mocno postawiła na sprzedaż na eksport. To duża szansa na znaczną poprawę oraz dalszy rozwój. Pracuję tu od dawna i bardzo zależy mi na nowych rynkach zbytu bo to jest podstawa dla naszych produktów. Szkoda, że takie bzdury niektórzy wypisują.
Robert 2017-08-09 20:08
Nieudacznicy nie umiecie sami zadzwonic do firmy czy s
A wolne miejsc itp? Zarobki od
Jednego siedemset polskiego srebnego. Zaplecze sicjalne ok.
TOM TOM TOM2 2017-08-15 23:27
witam jak z zarobkami?? po 3 miesiącach można liczyć na 2000zł netto??
Niedoszły pracownik 2017-08-16 12:43
Znów szukają specjalisty ds. eksportu? A to dobre... Podpisują z Tobą list intencyjny, odchodzisz z dotychczasowej pracy, a dzień przed rozpoczęciem pracy w Eko Oknach dzwonią i mówią, że jest im przykro, ale nie mogą cię przyjąć, bo zatrudnili zbyt dużo osób. Zostajesz bez pracy i nawet zasiłek dla bezrobotnych nie przysługuje ci przez 90 dni, bo to ty rozwiązałeś umowę z poprzednim pracodawcą. Naprawdę żenada... Uważajcie zanim zdecydujecie się podjąć u nich pracę. Człowiek się dla nich nie liczy.
2
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA