Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-05-17 14:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba bardziej kłopoty z kasa. Nowe hale, maszyny, nowi ludzie a roboty więcej nie ma. Widać po tym co nam na linii zchodzi ze robimy to czego inne firmy się nie podejmują. Jeszcze nie zaczęliśmy normalnie pracować a już maszyny znów przestawiamy. Z dnia na dzień mamy niespodzianki i do końca nie wiadomo co jeszcze będzie się działo
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-05-17 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ilość a jakość się liczy 18linii przy wykonaniu normy produkowało 2772okna po wprowadzeniu nowej normy 16linii wyprodukuje 3200okien
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-05-17 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie - 2015-05-17 20:27:52]:
Nie ma żadnej nowej normy, trzeba uruchomić dwie nowe linie (nowe zgrzewarki) bez konieczności zatrudniania nowych ludzi, więc nie pozostało nic innego jak przerzucić ludzi na inne zmiany. Magazyn, przygotówka i pakowanie nadal będą funkcjonować w trybie 3-zmianowym, na liniach produkcyjnych ma pracować więcej ludzi (21-22 osoby)+ dodatkowa zgrzewarka i czyszczarka. Założenia są by produkować 1500 okien na zmianę, więc teoretycznie dwie zmiany wyprodukują 3000szt/dziennie. A jak bedzie czas pokaże
zdjecie uzytkownika
franc - 2015-05-28 18:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma żadnego przetargu. Kierownicy już są.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-05-30 16:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az taka lipa tam jest a ile maja zamówien
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-05-30 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ma byc na nowych halach i czy w kietrzu beda budowac
zdjecie uzytkownika
iiigłsa - 2015-06-03 18:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bbbb cieszy mnie twoje info że mają więcej hal budować, bo to oznacza że więcej miejsc pracy z pewnością będzie. już teraz widzę że sporo ogłoszeń się pojawia, np. na specjalistę do spraw sprzedaży różnego rodzaju., i chyba skorzystam, chcą żeby znać np. holenderski, włosi, niemiecki to ja się tak składa że znam
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-07-09 15:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziela po wsiach ulotkami ze szukaja ludzi do roboty , jak mnie kiedy zwolnia to przyda wam pomoc
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-07-09 16:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
nie rozumiem dlaczego ciagle poszukuja specjalistow do spraw sprzedazy?a ci poprzedni ? cos nie dziala?
zdjecie uzytkownika
Runnerek - 2015-07-09 23:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Mam Pytanie dowiedziałem się że szukają w waszej firmie osoby na stanowisko Mechanik Jestem osobą która pracuje w dużej firmie w dziale utrzymania ruchu właśnie jako mechanik w Rybniku, jestem zainteresowany jak wygląda praca na tym stanowisku jaka panuje atmosfera i jak kształtują się zarobki.
Proszę o wasze opinie i gorąco Pozdrawiam ! ;)
zdjecie uzytkownika
rex - 2015-07-10 10:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Runnerek - 2015-07-09 23:51:19]:
Jeśli interesuje Cię praca na stanowisku mechanika to proponuję wysłać swoje CV (rekrutacja@ekookna.pl) i czekać na zaproszenie na rozmowę. Na rozmowie dowiesz się szczegółów.
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-07-11 00:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2015-07-09 16:26:05]:
wszystkiemu winny jest aktualny wzrost sprzedaży, i prognozy na przyszłość
zdjecie uzytkownika
bateria - 2015-07-12 23:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na produkcje przyjmuja tez kobiety, np jako monter okien lub pakowacz (sa to aktualne oferty pracy z ich strony)?
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-07-13 18:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bateria - 2015-07-12 23:44:42]:
Kobiet jest sporo, więc na monterkę możesz śmiało startować :)
zdjecie uzytkownika
OOO - 2015-08-11 13:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Czy ktoś może mi powiedzieć co dzieje sie w Eko , tam ktos wogóle panuje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wow - 2015-08-14 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma rodzinna to normalne dbaja o siebie
zdjecie uzytkownika
waldzio - 2015-08-15 04:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem że jesteście zadowoleni bo ja nie zabrał więcej niż dał, wynagradzają swoich
zdjecie uzytkownika
Troll - 2015-08-15 19:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ze zwolnieniami na produkcji będą? Po 3 osoby przy jednej maszynie raczej stać nie będą, no chyba że te 2 zmiany tylko chwilowe.
zdjecie uzytkownika
brk - 2015-08-16 09:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to prawda że referenci na aluminium zarabiają 6k netto ? i mają 2 premie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-16 18:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-16 18:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 3wolne miejsca w aucie na 6ta rano,moj nr tel 6( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dojazd - 2015-08-17 10:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebuję dojazdu z Wodzisławia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-17 18:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mam 2,3 miejsca w aucie z Wodzia .Zmiana na 6 rano. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-08-19 20:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miesiąc temu umówiłam się na pomiar okien i nikt nawet się nie odezwał a,firma jak dla mnie beznadziejna .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 05:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Lol - 2015-08-20 05:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowilas sie ze sprzedawcą/posrednikiem czy z firmą bo to jest zasadnicza roznica
zdjecie uzytkownika
panna marysia - 2015-09-02 12:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kochani, nie wiem czy dobrze sprawdziłam ale jakiś czas temu widziałam że poszukiwali doradców klienta z językiem niemiecki, prosze napiszcie jak bardzo musi to być zaawansowany niemiecki. nie wiedziałam że sprzedają okna do Niemiec swoje ale to fajnie i daje to zawodowe możliwości, a narzekania powinno być zdelegalizowane
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie
alert