Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
iker - 2015-02-25 15:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie są największe premie na szkleniu, produkcji czy pakowaniu?
zdjecie uzytkownika
mem - 2015-02-25 18:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma reguły nie wiem jak rozumieć wysokie premie 100- 300 złotych max ale liczy się też staż no i w okresie od listopada do maja premie bardzo małe 50-100 zł szału niema
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-02-26 11:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o premię to zależy od miejsca pracy na oknach typowych premię 400-1000brutto a co do podstawy to w tym kraju zawsze będzie bieda i będziemy jeździć 15letnimi autami, po 2latach ciężkiej pracy i gromadzeniu doświadczenia połączonego z odpowiedzialnością finansową , jest .............śmiech na sali . Przypominam kierownictwó że nowo przyjęci zarabiają za stanie ok 1350(najniższą krajowa)+premia ,wszystko to dotyczy produkcji oczywiście. Ech czasami też bym tak chciał nic nie wiedzieć i mieć te parę 100wek mniej zero stresu. A po za tym w okolicy płacą jeszcze gorzej patologia chory kraj.
zdjecie uzytkownika
zmiana abc - 2015-02-26 14:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym 1000 zł brutto nie przesadzaj max 400 zł brutto 1000 zł chyba kierownik jestem brygadzistą i dziele premie jak jest 8000 tys do podziału na 23 pracowników to jest bardzo dobry wynik wypracowany przez linie po odjęciu zepsutego materjału,zbitych szyb i reklamacji.Są linie które mają 3000 tysiące do podziału i takich jest więcej niż mniej .Na liniach zdażają się premie po 50 zł mają 1000 zł do podziału . Są reklamacje okien na zagranice i coś sie z oknami stanie w transporcie albo pęknie szyba w fixe przy montażu to linia ma po kieszeni może byc 5000 tys albo 10 000 więc jak mówię nie opowiadajcie bajek o premi 1000 zł pa nitkach wiem co mówię bo mam dostęp do danych ile nitki wypracowały i te dane dotyczą sezonu czyli od maja do pażdziernika sezon zimowy jest porażka przypominam ze ludzie robią po 6 dni w tygodniu na trzy zmiany tylko 2 zmiana robi 5 dni pozdrawiam . ludzie idą do pracy mają rachunki i muszą wiedzieć ile zarobią miesięcnie a nie raz premi 300 a nastepnym razem 100 wiem ze to zalezy ile nitka wypracuje ale czasami nitka sie bardzo stara wypracuje duza kwote a tu drobna reklamacja na zagranice i jeszcze nie z ich winy to i tak wcisną na linie np 1500 EURO to jest 6 tys tak samo jest z szybami linia wyłapóje wady zeby nie pojechało do klijeta uszkodzona a oni to dają na garb lini są szyby warte 2000 zł tak że jest to bardziej skomplikowane niż by to si ę mogło wydawać
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-27 18:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia w eko okna specjalista na rynek eksportowy z doświadczeniem w stolarce okiennej? bo nie wiem czy warto składać cv na ogłoszenie na wrocław, jaka podstawa, jakie prowizje (na wrocławskie warunki)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-28 00:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [specjalista - 2015-02-27 18:14:31]:
pracownicy podpisali klauzulę poufności nt wysokości wynagrodzenia, poza tym każdy dma o swoje interesy, jeśli pracujesz w tej branży to prowizje są podobne
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-03-05 23:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-02-15 12:59:13]:
Jedna z najbardziej solidnych firm (pracodawców jaką znam). Szanują prawa pracownicze oraz posiadają godny system wzrostu wynagrodzeń. Szanują również kontrahentów w niespotykany w dzisiejszych czasach sposób.
Jeśli jesteś zwykłym nierobem to żadna praca nie będzie odpowiednia.
Cytując kolegę idiotę - marzy mi się otworzyć taka dużą firmę, wtedy nie mieli by tak dobrze - To we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do urzędu pracy złamasie i załóż działalność. Na taki z pewnością olbrzymi sukces pracuje się latami i trzeba jeszcze do tego mieć głowę na karku, której nie masz. Siedzicie na forach i narzekacie, a według mnie jak się komuś coś nie podoba to niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy z pracy czy od kobiety.
zdjecie uzytkownika
ggn - 2015-03-06 11:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gadaj gosciu głupot prawa pracownicze szanuja tylko w biurze chyba bo na pewno nie na produkcji robie 10 lat i ty smiesz mówic o prawach pracowniczych idioto skonczony chyba prawa dzungli.a co do kontrachentów łaski nie robia jak ktos zamawia i płaci duze pieniadze to te okna musza w zebach przywiez bo bez klijeta nie ma firmy baranie nie wiem czym ty sie chwalisz
zdjecie uzytkownika
alko - 2015-03-06 17:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomek - 2015-02-17 00:26:37]:
I bardzo dobrze że kontrolują ,bo o wypadek w takiej pracy nie jest trudno !
zdjecie uzytkownika
alko - 2015-03-06 18:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybacz,ale nigdy nikomu nikt nie dawał premii za okres przebywania na chorobowym !!
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-06 18:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro masz tyle nadgodzin powinieneś się cieszyć, już niedługo kończy się roczny okres rozliczeniowy
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-03-08 19:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie co się dzieje? Dopiero co zostałem zatrudniony a już słyszę że bedą
zwalniać? Miało być tak fajnie a tu atmosfera jakas nerwowa.
zdjecie uzytkownika
Mat - 2015-03-08 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tych co mają bieg "ganz langsam" (ślimaki) to zwolnią
zdjecie uzytkownika
mogin - 2015-03-08 21:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli komus nie pasuje,zawsze moze prace zmienic.nikt nikomu nie da za darmo pieniedzy.a co do okien to i tak kierowcy najbardziej dostaja po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jako ostatni przed klijentem
zdjecie uzytkownika
k...93 - 2015-03-08 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego brygadzisto, który zostawiłeś komantarz, że premia 1000 zł brutto jest nierealna, wiesz co mówisz? Pracuję na produkcji od dwóch lat i w sezonie(maj-październik) premia 1000 zł brutto zdarza się bardzo często. A 800 brutto to już w sezonie norma.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-10 16:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgodnie z kodeksem pracy okres rozliczeniowy czasu pracy wynosi 12mc.(było 3) i tyle czasu ma pracodawca ażeby wypłacić pieniążki za nadgodziny lub udzielić dnia wolnego za wypracowane nadgodziny nikt nikogo nie okrada ani nie oszukuje . Nikt nikogo nie zmusza pracować w eko jest sezon i zakład musi wywiązywać się ze zleceń. to nie piekarnia a jak komuś źle to zapraszam do mieszka tam to są super warunki szczególnie finansowe:-)
zdjecie uzytkownika
HHHH - 2015-03-10 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i taka gadka jak komus zle w eko oknach to zapraszam do mieszka a w mieszku to samo a jak komus zle to zapraszam pod most czy w tym kraju sie kiedykolwiek zmieni mam przykład ze nas jawnie okradaja PROSZE CZYTAC UWAZNIE PANI PRACUJE W SUPERMARKECIE W LIDLU W NIEMCZECH GDZIE CENY ZA TOWAR SA TAKIE SAME JAK W POLSCE A NAWET I TANSZE MAM RODZINE W NIEMCZECH TO WIEM TAKIE ZECZY I TEN SKLEP ZA SPRZEDANY TOWAR STAC ZEBY ZAPŁACIC TEJ PANI NAJNIZSZA KRAJOWA W NIEMCZECH KTÓRA JEST NA POZIOMIE 8.5 EURO ZA GODZINE PRACY TO JEST 36 ZŁOTYCH NA GODZINE TO JEST 6300 ZŁ MIESIECZNIE ZA 22 DNI PRACY A W POLSCE TEN SAM SKLEP TA SAMA PANI TEN SAM TOWAR TE SAME CENY A NAWET DROZSZE I W POLSCE JEST GENEROWANY WIEKSZY OBRUT PONIEWAZ W NIEMCZECH W NIEDZIELE MARKETY SA ZAMKNIETE A W POLSCE OTWARTE A MIMO TO TEN SAM LIDL W POLSCE PŁACI 7,5 ZL A GODZINE CO DAJE 1350 ZŁ ZA 22 DNI PRACY JAK DOJDA IM JESZCZE SOBOTY I NIEDZIELE ZA KTÓRE PRACODAWCA NIE MUSI PŁACIC TO JEST CHORE PRAWO W POLSCE JAWNIE PRACUJEMY JAK CZARNUCHY I NIE PIERR.....D......L FARMAZONÓW OLO LIDL ZAROBKI W NIEMCZECH 6300 ZŁ BEZ NIEDZIEL LIDL ZAROBKI W POLSCE Z NIEDZIELAMI 1350 DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-11 15:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarówno wynagrodzenie jak i premia są wypłacane, regularnie i punktualnie.(usunięte przez administratora)W tym roku do tego doszły ogromne inwestycje (to czy były dobrze przemyślanie się jeszcze okaże). Szkoda tylko tyle czasu marnować na ciągłe przeprowadzki pomiędzy halami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-19 10:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie sa te etaty kierownicze??
zdjecie uzytkownika
10 lat - 2015-03-28 01:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownicy po wieloletnim stażu zarabiają 2400 zł netto. a takiego co przyjdzie ze stazem co i tak nic nie potrafi i musi sie uczyc prawie tak samo jak chlop ktory nigdy nie robil w stolarce pcv, zarobi 2000 zł. gdzie jest sprawiedliwosc? Dlaczego nie sprawdzicie umiejestnosci ludzi co przychodza z innej firmy. oni najbardziej maja gdzieś tą robote. sciemniaja i chwala sie, że dobrze zarabiają.
zdjecie uzytkownika
BR - 2015-03-29 13:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik witam bardzo duzo zawdzieczam eko oknom to była moja pierwsza praca i bardo duzo sie tam nauczyłem nie było łatwo raz lepiej raz gorzej jak w kazdej pracy okna drzwi rolety ogólnie cała stolarka to bardzo dobry zawód bardzo porzadany za granica jak i w polsce tak ze trzeba docenic ze mamy taki zakad u siebie i mozemy nabierac kwalifikacji a co kto z nimi zrobi zalezy tylko od niego jak je wykorzysta .Zycze firmie powodzenia.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-03-30 11:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy są jeszcze przyjęcia do zakładu
zdjecie uzytkownika
oleksey - 2015-03-31 16:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ela - 2015-03-30 11:06:51]:
narazie nowych nie widac, ale na sezon pewnie przyjmą.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-03-31 21:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po sezonie zwolnia Tamia sila robocza
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-04-01 15:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2015-03-30 11:06:51]:
dziś przyszło 30 nowych na produkcję
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie