Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA


Oceniono 98 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EKO OKNA
Spacerowa 4
47-480 Kornice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
piękny kawaler - 2014-06-04 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piszecie wyżej, że zarobki w Eko Okna takie sobie raczej. mozecie doprecyzowac? na zakupy w biedronce dla kawalera wystarczy?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-06 11:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamil - 2013-12-03 22:54:19]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-06-06 14:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-06-06 11:22:18]:
przestań już upubliczniać swoje dziwne przemyślenia. Gdyby tak było to nie pisałbyś że to praca jak każda inna
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-06-18 20:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki w działach eksportowych?
zdjecie uzytkownika
niezalezny - 2014-06-18 21:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [megi - 2014-06-18 20:58:20]:
na jakim rynku? niemcy, francja czy Jakis inny kraj?
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-06-19 18:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widziałam ogłoszenie na rynek włoski, mimo że na stronie w kontaktach widnieje wielu pracowników obsługujących ten rynek, więc czemu nadal szukają nowych? duże rotacje, słabe warunki pracy i ludzie uciekają,czy może rozwój formy na włoskim rynku i stad potrzeba nowych?
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-06-19 18:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sądzę aby to była kwestia pracy , a podejścia tyh pracowników po prostu do życia. Robią to bo to lubią
zdjecie uzytkownika
Eko-Okna - 2014-06-24 08:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [megi - 2014-06-19 18:05:30]:
Firma Eko-Okna jest w ciągłym rozwoju i pragnie utrzymywać wysoki poziom obsługi klientów. Ciągłe zapotrzebowanie na nowych chętnych do pracy ludzi, którzy swym zaangażowaniem będą promować Firmę oraz jej produkty w kraju jak i zagranicą jest podstawą do dalszego działania.
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-06-25 21:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro Eko Okna stawia na wysoki poziom obsługi klientów to oczywiście musi zatrudniać bardzo profesjonalnych ludzi na stanowiskach specjalistów ds. eksportu. jeśli tak, to działa to w dwie strony, firma posiada wykwalifikowanych pracowników ale tacy pracownicy "trochę" kosztują...moje pytanie: od jakich stawek zaczyna się w działach eksportu w Eko Okna, dla osób z doświadczeniem w eksporcie?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-06-26 19:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zwykle bywa z handlowcami jest podstawa + premia, a konkretów dowiesz się podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Aktualnie pracuje już kilkanaście osób z centralnej Polski więc widocznie się opłaca. Pozostaje pytanie czy jesteś "specjalistą" w branży okiennej, ogarniasz biegle np. chorwacki, ogarniasz program Winpro.
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-06-27 20:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli to całe wymagania w Eko Okna, to przyznam że niewiele ich jak na specjalistę...
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-06-28 01:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [megi - 2014-06-27 20:01:21]:
nie no nikt nie napisał, że są to jedyne wymagania. Zresztą spójrz na to czego wymagają w ich obecnych ofertach
zdjecie uzytkownika
józek - 2014-06-29 22:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej mi się w firmie podoba ALKOMAT przynajmniej człowiek wie że wszyscy równo zapier..... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-06-30 12:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2014-06-29 22:51:24]:
ja tam uważam , że alkomat jest dobrym pomysłem. Tylko oczywiście konsekwencje powinny być dla wszystkich takie same w związku z jego wynikami
zdjecie uzytkownika
eko - 2014-07-01 19:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2014-06-29 22:51:24]:
Ciekawe skąd masz takie informacje? Moim zdaniem jest całkiem odwrotnie. Jakiś czas temu jeden wyleciał
zdjecie uzytkownika
józek - 2014-07-03 20:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eko - 2014-07-04 08:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2014-07-03 20:23:50]:
Ale co widziałeś? Że nie miał cyfry? Czy zapaliło się czerwone?
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-08 00:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezalezny - 2014-06-18 21:48:11]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
małgorzata t. - 2014-07-15 21:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu szukają do działów eksportowych? tak słabo płacą że nie ma chętnych? znam francuski i włoski, ciekawe z którym bardziej potrzebują? nie wie ktoś który język jest w lepszej "cenie"???
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-08-15 18:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tego pracodawcy. panuje w zakładzie ogromny nieład, którego nie potrafią poukładać dyrektorzy oraz kierownicy ponieważ w firmie pracują ludzie z nieodpowiednimi kompetecjami.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-17 17:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem od ponad 10 lat ich odbiorcą więc na spojrzeniu z trochę innej strony, Jako partner handlowy - organizacja doprowadzona do perfekcji w stosunku do innych firm (terminowość dostaw,kontakt z biurem handlowym) Płace? - nie wiem jakie sa ale jak rozmawiam z kierowcami czy paniami obsługujacymi to opinia taka - pracować trzeba ale kasa jest (a kazdy pewnie chciałby jeszcze więcej)
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-08-24 10:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada praca na stanowisku kierowca?
zdjecie uzytkownika
tomasz t - 2014-08-29 18:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki i prowizje dla handlowców z językiem obcym?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-11
Żródło: Gowork.pl
Kornice
(śląskie)
Poszukuje kandydatów na stanowisko Specjalista ds. jakości (ISO 9001) Miejsce pracy: Kornice (powiat raciborski) Do głównych obowiązków będzie należało wsparcie Pełnomocnika ds. jakości w: planowaniu i rozwoju strategii i polityki jakościowej, której celem jest utrzymanie/uzyskanie aktualnie obowiązujących standardów w branży; przygotowan
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-09-01 08:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomasz t - 2014-08-29 18:56:23]:
czy Ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat, jak wygląda sytuacja w firmie w przypadku handlowców z językiem obcym? jaka atmosfera, warunki itp? Z góry dziękuję za odp.
zdjecie uzytkownika
PAT - 2014-09-02 00:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W EKO wszystko byłoby dobrze gdyby pewien kierownik(dyrektor) P.M. nie wprowadzał durnych zakazów na produkcji i niepotrzebnego chaosu. Czaisz ze nawet nie mozesz wyjśc na palarnie sobie zapalic? oczywiście na przerwie jak i na biurowcu ów zakaz nie obowiązuje. ciągłe gnębienie pracowników, masz pracowac od np 14-22 najlepiej nie sprzatając swojego stanowiska bo przeciez dla nich się norma liczy...tylko dziwne ze nie płaca dodatkowej kasy za nadnormę...;/
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski