Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA


Oceniono 107 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EKO OKNA
Spacerowa 4
47-480 Kornice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-06-30 12:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2014-06-29 22:51:24]:
ja tam uważam , że alkomat jest dobrym pomysłem. Tylko oczywiście konsekwencje powinny być dla wszystkich takie same w związku z jego wynikami
zdjecie uzytkownika
eko - 2014-07-01 19:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2014-06-29 22:51:24]:
Ciekawe skąd masz takie informacje? Moim zdaniem jest całkiem odwrotnie. Jakiś czas temu jeden wyleciał
zdjecie uzytkownika
józek - 2014-07-03 20:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eko - 2014-07-04 08:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [józek - 2014-07-03 20:23:50]:
Ale co widziałeś? Że nie miał cyfry? Czy zapaliło się czerwone?
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-08 00:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezalezny - 2014-06-18 21:48:11]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
małgorzata t. - 2014-07-15 21:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu szukają do działów eksportowych? tak słabo płacą że nie ma chętnych? znam francuski i włoski, ciekawe z którym bardziej potrzebują? nie wie ktoś który język jest w lepszej "cenie"???
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-08-15 18:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tego pracodawcy. panuje w zakładzie ogromny nieład, którego nie potrafią poukładać dyrektorzy oraz kierownicy ponieważ w firmie pracują ludzie z nieodpowiednimi kompetecjami.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-17 17:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem od ponad 10 lat ich odbiorcą więc na spojrzeniu z trochę innej strony, Jako partner handlowy - organizacja doprowadzona do perfekcji w stosunku do innych firm (terminowość dostaw,kontakt z biurem handlowym) Płace? - nie wiem jakie sa ale jak rozmawiam z kierowcami czy paniami obsługujacymi to opinia taka - pracować trzeba ale kasa jest (a kazdy pewnie chciałby jeszcze więcej)
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-08-24 10:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wyglada praca na stanowisku kierowca?
zdjecie uzytkownika
tomasz t - 2014-08-29 18:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki i prowizje dla handlowców z językiem obcym?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-09-01 08:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomasz t - 2014-08-29 18:56:23]:
czy Ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat, jak wygląda sytuacja w firmie w przypadku handlowców z językiem obcym? jaka atmosfera, warunki itp? Z góry dziękuję za odp.
zdjecie uzytkownika
PAT - 2014-09-02 00:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W EKO wszystko byłoby dobrze gdyby pewien kierownik(dyrektor) P.M. nie wprowadzał durnych zakazów na produkcji i niepotrzebnego chaosu. Czaisz ze nawet nie mozesz wyjśc na palarnie sobie zapalic? oczywiście na przerwie jak i na biurowcu ów zakaz nie obowiązuje. ciągłe gnębienie pracowników, masz pracowac od np 14-22 najlepiej nie sprzatając swojego stanowiska bo przeciez dla nich się norma liczy...tylko dziwne ze nie płaca dodatkowej kasy za nadnormę...;/
zdjecie uzytkownika
Zdzichu - 2014-09-04 06:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do PAT -przecież wszystko co wypracujesz idzie na Twoje konto w formie premii ,ktoś goni cię do tego żebyś lepiej zarabiał-to nie świadczy dobrze o Twojej postawie.
na mojej nitce każdy wie co ma robić , a premii wszyscy nam później zazdroszczą
i satysfakcja też jest.
pozdrawiam zespół L2B
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-04 20:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypisujcie złych opinii o Firmie ,kto w okolicy daje tyle pracy i miejsc zatrudnienia?
gwarantowane podwyżki i premie na koniec roku?
piszmy też dobre rzeczy a nie tylko narzekania.
tych dobrych przecież nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
PAT - 2014-09-04 22:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy jeden dzień chorobowego lub telefonu na żądanie a wszystko co wypracuje przez cały miesiąc przechodzi na konto firmy. i gdzie tu sprawiedliwosc ja się pytam?!
zdjecie uzytkownika
pasjonat profili pcv - 2014-09-06 08:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PAT - 2014-09-04 22:43:57]:
a czemy ktos kto nie szedl na l4 lub nie bral na zadanie ma miec taka sama premie jak ty ?
Sprawiedliwośc jest/
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-09-08 13:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
% premii z nitek idzie na przygotówkę. jak wiemy jest linia 0a i 0b pilaż. z linii b tnie materiał na nitkę np. 3 a premia z tej nitki idzie na linie 0a trochę to dziwne? czy może o czymś nie wiem.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-09-11 18:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam dużo znajomych u Was i chwalą ,że porządek ,dobra kasa i firma dba ,rzadkie to u dzisiejszych biznesmenów ,także chyb nieźle trafiliście,dobry przykład daje wasz właściciel -doceńcie kochani ,bo normalnie tak nie ma ,.
zdjecie uzytkownika
liber - 2014-09-13 21:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon - 2014-09-11 18:26:00]:
dobry właściciel to obecnie podstawa do tego żeby zbudować porządną firmę - tu się z Tobą zgodzę. Zastanawiam się nad stanowiskiem referenta ds sprzedaży w Eko Okna i przyznam szczerze, że niektóre komentarze na tym forum przekonują mnie do tego, że Eko Okna będą dobrym wyborem przyszłego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
ktos 284 - 2014-09-15 17:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma eko okna to dobra firma tylko pn prezez powinien czsami wysychać ludzi co majom o powiedzenia .tak naprawde ludzie som tam traktowani jak murzyny walczom o swoje racjie .byłam tam pracownikiem 5 lat i pracowałem tam sumieńie zawsze bylem dostepny .ale po 5 latach pracy podziekowali .powud podziekowania to l4 i dni nie obecne czli choroba .dlateo uwarzajcie na l4 dlatego teraz po tych latach prcy stwierdzam ze kierownicy poprostu wybierajom se ludzi do prcy uwarzajcie
zdjecie uzytkownika
izi - 2014-09-16 08:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos 284 - 2014-09-15 17:43:49]:
Firma na 100% nie zwalnia za zwolnienie lekarskie. Piszesz , że miałeś "nie obecne" - czyżby chodziło o nieusprawiedliwioną nieobecność w pracy. Jeszcze nie słyszałem o pracodawcy, który za takie zachowanie nie zwalnia. To chyba normalne, więc nie wiem o co Ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-09-16 12:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem świeżo po technikum (technik budownictwa) posiadam zawód i maturę. Od października planuje rozpocząć studia zaocznie (soboty i niedziele w szkole) A w tygodniu gdzieś pracować. Tylko pytanie gdzie? Zastanawiam się nad praca w Eko oknach lecz mam kilka pytań dla osób tam pracujących. Zauważyłem że aktualnie prowadzone są nabory na różne stanowiska w Eko oknach(M.in. pakowacz). Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca pakowacza w Eko, ile mniej więcej zarabia taki gość,jak wygląda system zmianowy i czy w ogóle można pogodzić pracę w Eko ze studiami, czy soboty są np obowiązkowe w pracy. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-17 12:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca pakowacza polega na ściąganiu okien z linii produkcyjnej, zapakowaniu, ułożeniu ich na stojaku transportowym i przygotowaniu stojaka do transportu. Ogólnie dziennie jest do przerzucenia ok 150 okien, które mają różne gabaryty. Pakowacze także uzupełniają "niedokończone zamówienia" czyli szukają okien i drzwi by kompletować dostawy. Praca na trzy zmiany, często trzeba też zachaczyć weekend by skompletować zamówienia. Za pierwszy miesiąc dostaniesz najniższą krajową, jeśli nie zrezygnujesz oraz jeśli ogarniesz swoje obowiązki zostaniesz nagrodzony aneksem do umowy oraz dodatkiem motywacyjnym. Prace w weekend nie jest obowiązkowa ale rzutuje na wysokość aneksu czy premii motywacyjnej. godziny pracy 6-14, 14-22, 22-6 (za godziny nocne jest dodatek). Godziny nadliczbowe nie są wypłacane,są "do wybrania" w dogodnym terminie. Z Raciborza kursuje autobus pracowniczy więc problem z dojazdem odpada
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-11
Żródło: Gowork.pl
Kornice
(śląskie)
                                poszukuje kandydatów na stanowisko: Przedstawiciel handlowy teren Niemiec lub Francji Miejsce pracy: Niemcy/Francja Obowiązki: aktywne pozyskiwanie nowych klientów na powierzonym teren
zdjecie uzytkownika
ktoś 284 - 2014-09-18 13:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
izi .. yo malo wiesz na temat tej firmy znam ponad 30 ludzi ktorzy za l4 zostali zwolnieni moze nie majom tego na seiadectwie ale kazdy wie swoje nie obecnosc w pracy tak tylko że to był urlop na rzodanie które ludziom sie nalerzy ale tylko widocznie w tej firmie niema urlopow na rzodanie i to bul powud zwolnienia mnie i ponad 20 paru ludzi kto pracowal
zdjecie uzytkownika
you - 2014-09-18 19:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciebię zwolnili chyba za podrobienie świadectwa z gimnazjum
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x