Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA


Oceniono 115 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EKO OKNA
Spacerowa 4
47-480 Kornice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-09-08 13:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
% premii z nitek idzie na przygotówkę. jak wiemy jest linia 0a i 0b pilaż. z linii b tnie materiał na nitkę np. 3 a premia z tej nitki idzie na linie 0a trochę to dziwne? czy może o czymś nie wiem.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-09-11 18:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam dużo znajomych u Was i chwalą ,że porządek ,dobra kasa i firma dba ,rzadkie to u dzisiejszych biznesmenów ,także chyb nieźle trafiliście,dobry przykład daje wasz właściciel -doceńcie kochani ,bo normalnie tak nie ma ,.
zdjecie uzytkownika
liber - 2014-09-13 21:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon - 2014-09-11 18:26:00]:
dobry właściciel to obecnie podstawa do tego żeby zbudować porządną firmę - tu się z Tobą zgodzę. Zastanawiam się nad stanowiskiem referenta ds sprzedaży w Eko Okna i przyznam szczerze, że niektóre komentarze na tym forum przekonują mnie do tego, że Eko Okna będą dobrym wyborem przyszłego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
ktos 284 - 2014-09-15 17:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma eko okna to dobra firma tylko pn prezez powinien czsami wysychać ludzi co majom o powiedzenia .tak naprawde ludzie som tam traktowani jak murzyny walczom o swoje racjie .byłam tam pracownikiem 5 lat i pracowałem tam sumieńie zawsze bylem dostepny .ale po 5 latach pracy podziekowali .powud podziekowania to l4 i dni nie obecne czli choroba .dlateo uwarzajcie na l4 dlatego teraz po tych latach prcy stwierdzam ze kierownicy poprostu wybierajom se ludzi do prcy uwarzajcie
zdjecie uzytkownika
izi - 2014-09-16 08:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos 284 - 2014-09-15 17:43:49]:
Firma na 100% nie zwalnia za zwolnienie lekarskie. Piszesz , że miałeś "nie obecne" - czyżby chodziło o nieusprawiedliwioną nieobecność w pracy. Jeszcze nie słyszałem o pracodawcy, który za takie zachowanie nie zwalnia. To chyba normalne, więc nie wiem o co Ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-09-16 12:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem świeżo po technikum (technik budownictwa) posiadam zawód i maturę. Od października planuje rozpocząć studia zaocznie (soboty i niedziele w szkole) A w tygodniu gdzieś pracować. Tylko pytanie gdzie? Zastanawiam się nad praca w Eko oknach lecz mam kilka pytań dla osób tam pracujących. Zauważyłem że aktualnie prowadzone są nabory na różne stanowiska w Eko oknach(M.in. pakowacz). Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca pakowacza w Eko, ile mniej więcej zarabia taki gość,jak wygląda system zmianowy i czy w ogóle można pogodzić pracę w Eko ze studiami, czy soboty są np obowiązkowe w pracy. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-17 12:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca pakowacza polega na ściąganiu okien z linii produkcyjnej, zapakowaniu, ułożeniu ich na stojaku transportowym i przygotowaniu stojaka do transportu. Ogólnie dziennie jest do przerzucenia ok 150 okien, które mają różne gabaryty. Pakowacze także uzupełniają "niedokończone zamówienia" czyli szukają okien i drzwi by kompletować dostawy. Praca na trzy zmiany, często trzeba też zachaczyć weekend by skompletować zamówienia. Za pierwszy miesiąc dostaniesz najniższą krajową, jeśli nie zrezygnujesz oraz jeśli ogarniesz swoje obowiązki zostaniesz nagrodzony aneksem do umowy oraz dodatkiem motywacyjnym. Prace w weekend nie jest obowiązkowa ale rzutuje na wysokość aneksu czy premii motywacyjnej. godziny pracy 6-14, 14-22, 22-6 (za godziny nocne jest dodatek). Godziny nadliczbowe nie są wypłacane,są "do wybrania" w dogodnym terminie. Z Raciborza kursuje autobus pracowniczy więc problem z dojazdem odpada
zdjecie uzytkownika
ktoś 284 - 2014-09-18 13:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
izi .. yo malo wiesz na temat tej firmy znam ponad 30 ludzi ktorzy za l4 zostali zwolnieni moze nie majom tego na seiadectwie ale kazdy wie swoje nie obecnosc w pracy tak tylko że to był urlop na rzodanie które ludziom sie nalerzy ale tylko widocznie w tej firmie niema urlopow na rzodanie i to bul powud zwolnienia mnie i ponad 20 paru ludzi kto pracowal
zdjecie uzytkownika
you - 2014-09-18 19:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciebię zwolnili chyba za podrobienie świadectwa z gimnazjum
zdjecie uzytkownika
jenisej5505 - 2014-09-21 10:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do wszystkich ktorzy pracuja w eko oknach w kornicach ,a dojezdzaja z Rybnika.Czy kursuje jakis autobus albo minibus ktory dowozi pracownikow do firmy.Jesli tak ,to gzie jest przystanek w rybniku.Dziekuje za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
abcde - 2014-09-22 20:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Rybnika wszyscy dojeżdżamy swoimi samochodami, kiedyś był bus, ale koszt 7tyś/m-c to przesada nawet dla Kłoska. Za niedługo sprawa się jeszcze bardziej skomplikuje gdy cała produkcja zostanie przeniesiona do Kornic
zdjecie uzytkownika
jenisej5505 - 2014-09-23 17:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abcde-dzieki za odpowiedz.Mam pytanie .Ile firma daje pracownikom na dojazdy do pracy z Rybnika i jak jest traktowany pracownik w firmie.
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-25 13:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie a czy ktoś się orientuje jakie są warunki dla handlowców z językiem? Atmosfera w pracy itd..itp.
zdjecie uzytkownika
bratek - 2014-09-26 22:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla tych którzy zastanawiają się nad podjęciem pracy w EKO OKNACH szczególnie na stanowisku specjalista ds. sprzedaży z j. obcym - serdecznie polecam, praca przyjemna, płaca bardzo dobra a premie jeszcze lepsze!
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-26 22:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bratek-co znaczy bardzo dobra płaca? możesz określić chociaż widełki miesięcznych zarobków pracowników z doświadczeniem i dłuższym stażem? jakie premie można wyciągnąć w dobrych miesiącach?
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-29 09:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bratek - 2014-09-26 22:36:35]:
Dzieki za odpowiedż! widziałam ogłoszenie ze poszukuje teraz z językiem francuskim jestem ciakawa jaką dają podstawę bo wiesz na początek podejrzewam ze premii raczej nie daja..a są normy sprzedażowe?
zdjecie uzytkownika
do Suzi - 2014-09-29 16:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Suzi - 2014-09-29 09:52:09]:
Podstawa jest taka jaka sobie wynegocjujesz. Im bardziej pokażesz że zależy Ci na pracy, tym ta stawka będzie niższa.
Normy sprzedażowe są, zazwyczaj nie do osiągnięcia. Roboty mnóstwo, jak pokażesz iż jesteś w stanie pracować po kilkanaście godzin dziennie (oczywiście bez wynagrodzenia, bo jest premia, która powinna Cię zadowolić)to kierownictwo nie będzie się czepiać. Praca z odpowiedzialnością finansową- premii może nie być jeśli popełnisz najmniejszy błąd. I za L4, nawet jeśli ktoś faktycznie był chory. Atmosfera wiecznego kija i brak ustalonych zasad, duże znaczenie ma widzi mi się kierownika, a to zależy od jego zmiennego humorku. Generalnie praca na chwilę....
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-29 19:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za fachową odpowiedź!wreszcie ktoś szczery się wypowiedział!!!zaoszczędziłeś nam czasu i rozczarowań!!!dzięki!!!
zdjecie uzytkownika
sonny - 2014-09-29 23:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Suzi - 2014-09-29 16:16:59]:
szkoda , że nie zaczną stosować metody kija i marchewki bo ta wydaje mi się bardziej skuteczna. co do ofert pracy jakie obecnie proponuje Eko Okna to są to głównie prace na wyjazdach zagranicznych w Niemczech i Francji. Nie widziałem ostatnio , żeby poszukiwali kogoś w kraju. Ale na zagranicznych wojażach pewnie też lepiej płacą
zdjecie uzytkownika
okropnie mi z tym - 2014-10-03 08:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie na czasie co z palaczami w naszej firmie? przykład kolegi średnio 20minut dziennie nie ma go na stanowisku pracy 20*20(dni )=400minut *12mc. daje 48000czyli 80godzin nic nie robienia czyli 10 dni urlopu FIRMOWEGO a pozostali w tym czasie muszą odbierać telefony ,montować okna itp. a premia taka sama? czyli jest motywacja do pracy. dziękuję dobranoc
zdjecie uzytkownika
niepalacz - 2014-10-03 12:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okropnie mi z tym - 2014-10-03 08:37:25]:
haa !! toś dobrze powiedział ! Brawo, czyli niepalący nie powonni iść wogole na urlop wg obliczen :D
zdjecie uzytkownika
Romini - 2014-10-10 17:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dalej bedzie szlo, to ludzie będa mieli gleboko gdzies premie, a co za tym idzie będa nie starali sie o jakosc okien ktore robią, bo nie bedzie im z czego tej premii zabrac. Takze..
zdjecie uzytkownika
dasgfeqw - 2014-10-19 13:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam ludzi chetnych do wspolnego dojazdu do pracy z okolic branic,włodzienina,wojnowice mogą byc,w celu zmniejszenia kosztów dojazdu.Na odpowiedz czekam na tej stronie/gg 6620665/
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-19
Żródło: Gowork.pl
Racibórz
(śląskie)
Kierownik Lakierni Proszkowej Miejsce pracy: Racibórz Opis stanowiska   Nadzór nad procesem malowania proszkowego i ciekłego, Zapewnienie produktu najwyższej jakości poprzez zachowanie wszelkich standardów jakościowych oraz podejmowanie akcji korygujących, jeśli to  konieczne, Odpowiedzialność za rzetelne wypełnianie niezbędnej dok
zdjecie uzytkownika
szaweł - 2014-10-21 04:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, czy możecie powiedzieć kilka słów o pracy w firmie Eko Okna na stanowisku specjalisty ds sprzedaży exportowej ze znajomością języka niemieckiego. Opis stanowiska wygląda w porządku. Zastanawiam się jedynie co tak naprawdę będzie wchodziło w zakres moich obowiązków i jak wygląda wynagrodzenie w firmie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-21 22:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto usunął moje opinie na temat tej firmy??? ciekawe? Szaweł - było sporo na temat tego stanowiska ale usunięto. Wynagrodzenie 2500 netto i nie licz na więcej przez rok, sam zdobywasz klientów od zera i klepiesz niepłatne nadgodziny. Widzę że firma nadal szuka a ponoć na pęczki jest ludzi znających biegle niemiecki
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x