Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
mogin - 2015-03-08 21:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli komus nie pasuje,zawsze moze prace zmienic.nikt nikomu nie da za darmo pieniedzy.a co do okien to i tak kierowcy najbardziej dostaja po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jako ostatni przed klijentem
zdjecie uzytkownika
k...93 - 2015-03-08 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego brygadzisto, który zostawiłeś komantarz, że premia 1000 zł brutto jest nierealna, wiesz co mówisz? Pracuję na produkcji od dwóch lat i w sezonie(maj-październik) premia 1000 zł brutto zdarza się bardzo często. A 800 brutto to już w sezonie norma.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-03-11 15:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to za niepracowanie w soboty i niedziele nie zwalniają, tylko zabierają premię...
Nie znam kogos kogo by za to zwolnili..
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-11 15:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarówno wynagrodzenie jak i premia są wypłacane, regularnie i punktualnie.(usunięte przez administratora)W tym roku do tego doszły ogromne inwestycje (to czy były dobrze przemyślanie się jeszcze okaże). Szkoda tylko tyle czasu marnować na ciągłe przeprowadzki pomiędzy halami
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-19 10:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jakie sa te etaty kierownicze??
zdjecie uzytkownika
ubu - 2015-04-11 09:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawie niewolniczej akurat żeby odłożyć na bilet w jedną stronę wiecie gdzie a posty są wycinane czyli negatywy to prawda!
zdjecie uzytkownika
waldi - 2015-04-11 13:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-22 15:46:08]:
zmniejszonom!
zdjecie uzytkownika
brek - 2015-04-12 01:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) praca na montażu do lekkich nie należy. Może nie jest bardzo ciężko ale na pewno bardzo monotonnie :) przez 8 godzin robi się dosłownie to samo i tak przez cały tydzień. Na dodatek przerwa w pracy to tylko 15 min :/ a nogi bolą z pracowania na stojąco.... ale to tam nie jest aż tak wielki problem :) problemem są mało sympatyczni kierownicy i brygadziści :) dogadać się z nimi baaaardzo cięzko... firmę nie polecam chyba że komuś taka praca odpowiada...
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-04-12 07:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był taki zajebisty brygadzista dbał o ludzi a ludzie wzamian robili mu najlepsze wyniki w całej fabryce ale juz go nie ma bo sie zwolnił szkoda
zdjecie uzytkownika
lubu - 2015-04-12 14:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Negatywne opinie i tak beda usunięte ,przeciez potrzeba taniej sily roboczej,a czym mniej ludzie wiedza tym lepiej.Bylo jedenaście stron a tu raptem jedna strona zostala Cos w tym jest .....!?
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-04-12 23:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co racja to racja. Dych dobrych to już nie wiele zostało.Trzeba gdzieś jakieś inne forum dopisanie znaleźć gdzie nie zostanie wykasowane.Wielu dobrych kierowników oraz brygadzistow już nie ma. Zostali nie liczni.
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-15 19:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sens?? kto tu się jest teraz w stanie doszukać sensu.Kto wyleci?prawdopodobnie ktoś z góry,kto został jeszcze z byłych rządzących?
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-04-16 08:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
tak bardzo mocnym szczegulnie ze ci ludzie pracowali w dwa razy wiekszych firmach i duzo bardziej rozwinietych nie znasz sie na stolarce w polsce co z tego ze eko postawiło chale jak druga stoi pusta .
zdjecie uzytkownika
gr - 2015-04-16 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Racja nigdzie nie ma miodu. Firma miała potencjał, ciekawe co będzie dalej.
Wystarczy ze się dyr.handlowy zwinie do konkurencji i tej hali nigdy już nie napełnicie:)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-17 20:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, mam wrażenie że Wasza wiedza na temat tego co się dzieje w Eko-oknach jest niedostateczna a nawet mierna, więc przestańcie snuć domysły i weźcie swoje życie we własne ręce i zajmijcie się własnymi sprawami - a jak ktoś tego nie potrafi to morda w kubeł i do zgrzewarki albo na okuwanie.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-04-20 21:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki na obsłudze klienta zagranicznego?
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2015-04-21 07:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są te przyjęcia bo zbywają mnie cały czas co tam jest grane
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-04-22 21:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hhhhh - 2015-04-21 07:50:06]:
rekrutacja wstrzymana na 3 tygodnie
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-04-24 16:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to wielka ściema ze potrzebują ludzi do pracy
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2015-04-24 16:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hale wybudowali nowom znowu buduja a hala na łonkowej i jedna na kornicach stoji pusta juz jest maj to kiedy a maja zatrudniac niby w czerwcu to kiedy ten sezon sie zaczyna w poowie roku potem sa wakacje i tez nie ma tyle zamówien jedna wielka sciema
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-24 22:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fenedo firma powiązana z Eko Oknami szuka do pracy - może dam warunki dla przedstawicieli na rynki francuskie są lepsze.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-04-25 07:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzzz - 2015-04-24 16:40:44]:
Która hala w Kornicach stoi pusta? lokalizacja na łąkowej jest kłopotliwa ze wzdlędu na kompletację dostaw
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-04-25 08:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co 1 hala jest zagospodarowana moze w 40 procntach a hala nr 2 w 60 procentach a łonkowa pusta
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
r - 2015-04-25 13:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1600-1800 na reke w tym bezplatne nadgodziny i robote zabierasz do domu,podpisujesz lojalke na 5 lat i odpowiadasz finansowo za wszystko + mobing, mobing, mobing, rotacja non stop
wieksza stabilnosc pracy chyba w biedrze uwaga zaraz to wytną
zdjecie uzytkownika
r - 2015-04-25 13:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2015-04-20 21:56:22]:
1600-1800 na reke w tym bezplatne nadgodziny i robote zabierasz do domu,podpisujesz lojalke na 5 lat i odpowiadasz finansowo za wszystko + mobing, mobing, mobing, rotacja non stop
wieksza stabilnosc pracy chyba w biedrze uwaga zaraz to wytną
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie