EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

Dino 2016-02-10 10:49:12
Witam, czy ktoś może dokładnie sprecyzować jaką kwotę proponują na start na produkcji?
46
Vivien 2016-02-14 11:56:48
Szukam wspólnego dojazdu z Wodzisławia lub Pszowa od 29.02 lub 07.03 (nowa rekrutacja) praca na produkcji.
pozdrawiam
5
kar 2016-02-14 19:34:20
ViVien, napisz jeszcze na ktora zmiane bys jechala... Pozdr.
Vivien 2016-02-15 14:48:55
Jeszcze nie wiem, dostałam dokumenty do wypełnienia,będą dzwonić kiedy będzie szkolenie.
pozdrawiam
Marek 2016-02-25 13:59:01
Ja jestem z Pszowa tez jade na rekrutacje 29.02 na 10.30 a tty ?
Vivien 2016-02-26 10:51:39
Nie dostałam jeszcze odpowiedzi, mam badania zrobione, dokumenty i czekam, jak będę mieć info to się do Ciebie odezwę
Misiek 2016-03-04 17:08:25
Mam pytanie, ile czasu trwa od zrobienia badań do rozpoczęcia pracy? I czy skierowanie na badania daje już gwarancję zatrudnienia w firmie? Czy później jest jeszcze jakaś "selekcja"?
7
ssd 2016-03-05 16:35:18
Jak dostałeś skierowanie na badania to znaczy że jesteś przyjęty. Robisz badania i zaczynasz pracę. Nie czeka się długo i nie ma już później selekcji.
Misiek 2016-03-06 09:54:33
Dzięki za info. Pytam bo w piątek (4 marca) dzwonili mi,że mam się zgłosić po skierowanie na badania. No i właśnie jutro jadę (7 marca). A jeśli chodzi o zarobki to jak wygląda sprawa? Wiem, że przez pierwsze 3 miesiące jest najniższa krajowa. Ale chodzi mi o to czy można liczyć na jakąś premię do wypłaty. Jest to dla mnie ważne bo w jedną stronę mam 27 km i chcę wiedzieć ile mniej więcej zostanie mi "na czysto" po odliczeniu kosztów paliwa. Z góry dzięki za odpowiedź.
2
Misiek 2016-03-06 09:59:38
Dziękuję za info. W piątek (4 marca) dzwonili mi, że mam się zgłosić po skierowanie na badania. Jutro tj. 7 marca jadę po skierowanie. Mam jeszcze 2 pytania. Jak wygląda kwestia zarobków? Można liczyć na jakieś premie (praca na produkcji)? Słyszałem, że jedzie bus z Rybnika do Eko okien - czy to prawda?
12
Misiek 2016-03-10 10:06:17
Komplet dokumentów złożony w kadrach. Start od poniedziałku:) Jakby ktoś z okolic Rydułtów jeździł od poniedziałku (14 marca) na drugą zmianę to możemy się dogadać z transportem. Podaje maila do kontaktu: fiesta9@op.pl
Pozdrawiam.
1
Marek 2016-03-10 17:43:29
ja jestem z pszowa tez jade 14 na 2 zmiane wiec mozna pogadac
abcd 2016-03-13 15:25:16
wystarczy bardzo dobra znajomość SQL
1
ja 2016-04-04 16:51:51
a skad maja niby zatrudniac ludzi? z Kornic jedynie?? Wez ty sie zastanow
1
Aga 2016-04-07 21:43:00
Chciałabym wiedzieć ile się zarabia na rękę na początek pracy
16
jo 2016-04-10 14:39:27
plus dodatek nocny teraz dostałem 1520 zł bez dodatku nocnego wychodzi 1450zł
2
Bloy 2016-04-12 14:25:46
A orientuje sie ktos jak wyglada sprawa po okresie probnym? Sa jakies uznaniowki czy robi sie na akord? Jutro ide na rozmowe i musze podjac decyzje czy ekookna czy inna propozycja.
kicia 5 2016-04-13 13:27:15
Z tego co się orientuję w EKO płacą pensję zasadniczą plus premia uznaniowa. Nie ma żadnego akordu. Są też gwarantowane podwyżki uzależnione od tego ile przepracujesz. Uważam , że zarobki są OK.
4
na wrocław 2016-04-13 20:57:30
dla handlowca z językiem obcym i doświadczeniem w stolarce okiennej jaka możliwość zarobku na samych prowizjach?
1
Bloy 2016-04-14 11:03:15
A jak wyglada sprawa socjalu(swieta, wczasy pod grusza itp)? I czy po rozmowie dlugo czekaliscie na tel z informacja o przyjeciach?
abcd 2016-04-17 21:24:35
wczasów pod gruszą już nie ma, ale na święta premia była 4 cyfrowa
5
Paweł84 2016-06-21 19:47:46
Witam dojezdżam ze wodzisławia mozemy sie spisac zostawiam e mail pawelgrzegoszczyk@gmail.com
2
Asd1234 2016-06-26 11:12:14
Szukam osób do wspólnego dojazdu do pracy z okolic lubomii. Zmiana A. Kontakt ( usunięte przez administratora )
1
martyna 2016-08-02 18:14:06
gdzie znajdują się biura obsługi klienta zagranicznego we wrocławiu? gdzie przeprowadzana jest rekrutacja dla kandydatów z wrocławia?
7
tiks 2016-08-03 11:21:14
Ogarnijcie się ludzie!!! Błądzicie szukając właściwej drogi. Błąd za błędem popełniacie.
Hania 2016-08-17 19:57:04
Czy droga meilowa mozna wysylac cv? Jest to brane pod uwage?
5
Ola 2016-08-19 08:17:40
A co należy do zadań specjalisty z danym jęz. obcym? Wprowadzanie danych do systemu, przyjmowanie zamówień, odbieranie tel. od klientów itp.? Czy są jakieś benefity dla pracowników - mutisport, luxmed itp.? Ktoś coś wie?
1
Toja 2016-09-01 21:06:22
Mam pytanie czy po rozmowie kwalifikacyjnej długo się czeka na odpowiedz?
Matek 2016-09-01 21:25:14
Czy po rozmowie kwalifikacyjnej długo się czeka na odpowiedź?
marek 2016-09-08 22:17:24
Poszukuję chętne osoby które chcą jechać z auchan do Kornice? Pracujemy na 2 zmiany przy oknach. Jak ktoś chętny proszę dać znać na anulka1389@o2.pl
Fafik 2016-09-16 08:58:18
Kurcze ja juz tez czekam 7 dzien i nic zadnego kontaktu . Napiszcie jak sie do was odezwą ile czekaliscie .
ona 2016-09-16 22:50:34
Ja czekalam 2 tygodnie od zlozenia Cv i dzisiaj zadzwonili ze mam przyjsc na rozmowe kwalifikacyjna
ona 2016-09-17 23:33:22
A jakie pytania mieliscie na rozmowie kwalifikacyjnej na produkcje?
ta 2016-09-18 21:44:00
Czy mozna u nich pracowac tylko na dwie zmiany(mam male dziecko)
Fafik 2016-09-22 16:57:12
A po rozmowie kwalifikacyjnej odrazu dostaliscie prace czy czekaliscie na telefon i ile czasu ??
Qwerty 2016-09-26 21:54:55
Generalnie, by znać czas oczekiwania na odpowiedź po rozmowie kwalifikacyjnej wystarczyłoby zapytac rekrutera w jakim czasie można spodziewać się odpowiedzi. Jeśli chodzi o pozostałe elementy wynagrodzenia, na pewno dowiecie się po akceptacji Waszej osoby przez dział kadr. W większości firm standardem są karty sportowe, medyczne itp więc biorąc pod uwagę wielkość firmy, można się takowych spodziewać. Padło również pytanie odnośnie zakresu obowiązków na stanowisku specjalisty ds. Sprzedaży. Jako że to firma produkcyjna cała praca zwiazana jest właśnie z obsługą kontrahentów. Dokumentacja, kontakt z obecnymi i nowymi partnerami handlowymi, ogólna obsługa klienta. Praca przyjemna dla osób z chęciami i odrobiną zmysłu technicznego. Wielu rzeczy można nauczyć się już w trakcie, wystarczy to poczuć. W punkcie znajomości języka na pewno trzeba go znać, przynajmniej na poziomie B, gdyż jako dział eksportowy właśnie w języku obcym przebiega większość pracy. Jeśli chodzi o terminy techniczne, produktowe etc. tego trzeba się nauczyć, chyba że ktoś z Was miał już styczność z oknami w danym języku. Mam nadzieję, że tych kilka informacji będzie Wam przydatne. Pozdrawiam, ex pracownik
4
ktośkonkretny 2016-09-28 16:28:20
Jestem zainteresowany pracą w eko oknach w okolicy Raciborza, może ktoś mi napisze ile się zarabia na miesiąc przy normalnych godzinach pracy na produkcji ? gg4969281
1
Doti 2016-10-11 15:12:00
Czy ktoś dojeżdża do Kornic z Wodzisławia lub okolic.
Proszę o kontakt na maila, dotim@interia.eu
pozdrawiam
Doti 2016-10-11 16:02:08
Witam
Dojeżdża ktoś z Wodzisławia lub okolic do Kornic.
Proszę o kantakt mailowy, dotim@interia.eu
pozdrawiam
kuba 2016-10-11 16:24:32
Idealnie, że zatrudnienie u nich odbywa się w ramach umowy o pracę @Ma. W końcu to doskonały dowód na to, że relacje między pracownikami są całkiem niezłe, bo oprócz stałej pensji dorzucają jeszcze jakieś benefity socjalne, które urozmaicają pracę u nich
1
frenchspeaker 2016-10-25 14:50:35
U nich nie liczy sie pracownik... tylko kwota zarobiona !!!
8
ololol 2016-11-07 09:53:53
Liczy sie pracownik, ale liczy sę też zarobiona kwota.... mając firmę sprzedającą pewien produkt jest to raczej naturalne, że im więcej sprzedasz tym jesteś lepiej postrzegany w oczach pracodawcy...Generalnie oceniam na plus, dobry kontakt ze wszystkimi działami, praca przyjemna, zarobki ok.
robert 2016-11-17 22:47:12
zalosne zarobki
4
makaron 2016-11-23 09:28:41
na produkcje w wiekszosci przyjmowani sa ludzie bez wiedzy i doswiadczenia w tej branzy, czesto zaraz po skonczeniu szkoly jest to ich pierwsza praca i praktycznie przez pierwsze miesiace ucza sie i nabieraja wprawy, i wg ciebie powinni zarabiac po kilka tysiecy na "dzien dobry"? wg mnie placa na poczatku jest adekwatna do umiejetnosci i wykonywanej pracy
XX 2016-11-24 21:51:09
ciagle podnoszenie poprzeczki (usunięte przez administratora)
makaron 2016-11-25 20:48:14
a co maja ci ja obnizac ? firma sie rozwija, wiec i dzial sprzedazy musi miec wiecej roboty
1
Monter 2016-12-01 16:05:32
Pracuje pare miesiecy i poki co mam tylko podwyzki. Nie znalazlem w okolicy firmy w ktorej w tak krotkim czasie pozwalaja zarobic. Okres probny minimum a pozniej tylko w gore. Wymagan na dziendobry zero. Pozniej trzeba tylko udowodnic ze nie jest sie skonczonym idiota. Jak czlowiek jest sprawny i umi sie czegos nauczyc szybko to bedzie mial sie tam dobrze. Pracuje sie elegancko. Jak potrzebujesz narzedzi to idziesz, gadasz i dostajesz bez proszenia sie. Wszystkie negatywne opinie sa od ludzi ktorym jakby kasa z nieba leciala to i tak beda narzekac.
Exportowiec 2016-12-02 09:00:00
Co tam się dzieje w tym ich dziale eksportu że od lat co 3 miesiące te same ogłoszenia o pracy dla "specjalisty ds. eskportu z językiem...." ??? Wykopki co chwila czy ludzie sami odchodzą a może rozwój? Jakie REALNE zarobki na tych stanowiskach bo nie wiem czy aplikować w ogóle. Dzięki za info
rafal 2016-12-03 12:23:35
witam może mi ktoś powiedzieć czy sa przyjęcia do eko okien w kornicy na produkci
blabla 2016-12-05 14:54:45
dla Exportowiec, ciągły rozwój, ludzie nie są wyrzucani a jak już to trzeba się postarać. Dodać mogę tylko, że w ciągu 4 miesięcy zatrudniono kilkadziesiąt osób z językiem... nowych do nowych biur w Bielsku, Rybniku, Katowicach..
2
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA