Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-12-13 19:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, na stronie Ekookien w dziale praca od jakiegoś czasu widnieje ogłoszenie na stanowisko Mechanik / Automatyk. Czy ktoś z Państwa mógłby mi powiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku oraz jakiego wynagrodzenia mogę się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-12-14 18:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na starcie wysokość wynagrodzenia głównie uzależniona jest od doświadczenia, praca polega na usuwaniu bieżących usterek, prac konserwatorskich, wymagana znajomość budowy maszyn, obsługi komputera na poziomie bardzo dobrym, dyspozycyjność oraz najważniejsze czyli piąty zmysł
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-12-15 01:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abcd - 2015-12-14 18:07:31]:
A mozesz podac konkrety czy piszesz z dziłu HR?
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-12-15 21:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie można złożyć cv do eko okien
zdjecie uzytkownika
Viki - 2015-12-17 14:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-17 18:03:43]:
Aktualny dojazd z wodzia?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-18 10:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Viki - 2015-12-17 14:16:58]:
Witam,moje ogłoszenie zobaczysz na tablicy ogłoszeń w Eko Oknach.
Hala nr.2 w kantynie,tam jest podany numer tel. do mnie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-18 12:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Viki - 2015-12-17 14:16:58]:
Na tblicy ogłoszeń w kantynie, na hali nr 2 jest moje ogłoszenie z nr. telefonu.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jemn - 2015-12-18 21:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, w eko na produkcji zatrudniaja tylko mlode osoby czy jest tez szansa dla osob 40 - 50 lat? zwlaszcza chodzi mi o kobiety... dziekuje za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-19 19:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jemn - 2015-12-18 21:17:16]:
To jest firma,dająca szansę każdemu kto chcę pracować.
Od niedawna robi ze mną kolega, po 40tce.
zdjecie uzytkownika
Mania - 2015-12-19 20:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoż dojezdza z Gorzyc/Gorzyczek?
zdjecie uzytkownika
lol2 - 2015-12-20 22:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-12-15 21:41:50]:
no wlasnie...lepiej osobiscie skladac cv czy przez ich strone internetowa?
zdjecie uzytkownika
kogut - 2015-12-26 03:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lol2 zawsze można spróbować i tak i tak, a ciekawe, że mają ogłoszenie na specjalistę ds sprzedaży z holenderskim. Trudny język, ale zapewniona jest pomoc w relokacji.
zdjecie uzytkownika
ghhg - 2015-12-28 14:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kogut z tego co widzialem to chyba oprocz jezyka holendrskiego to wymagali takze francuskiego, niespotykane ogloszenie, ale trzeba przynzac ze ciekawe
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-12-30 18:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli szukaja specjalisty to moze i uzasadnione to jest ze szukaja osob z tymi znajomosciami jezyka, skoro specjalista ds,sprzedazy to rozmowy obcojezyczne
zdjecie uzytkownika
lalek - 2016-01-02 00:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama nazwa "specjalista" mówi za siebie. Najczęściej jest to nadużywane, ale tutaj widać, że faktycznie szukają osób nadających się ze znajomością dobrą konkretnego języka.
zdjecie uzytkownika
nikki - 2016-01-04 13:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglada praca dla kobiet?
zdjecie uzytkownika
Picollo - 2016-01-04 17:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobrze to słyszeć @lalek to może dzięki temu się skuszę, bo jestem jeszcze dość młodym facetem i powiem szczerze, że nie mam wielkiego doświadczenia w tej branży. Czy znacie przedział zarobków?
zdjecie uzytkownika
niepełnosprawny - 2016-01-04 17:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy do EKo Okna przyjmują osoby niepełnosprawne? Bo jestem taka osoba i poszukuje pracy. Chcial bym złożyć tam aplikacje CV

Mam orzeczenie stopnia Lekkiego
zdjecie uzytkownika
frgthyj - 2016-01-06 23:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jezeli ktos z was umie jezyk francuski albo holenderski to ma szanse teraz dostac prace w firmie EKO-OKNA Sp. z o.o jako specjaslita do spraw sprzedazy
zdjecie uzytkownika
gandzia - 2016-01-08 14:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [niepełnosprawny - 2016-01-04 17:31:32]:
jezeli chodzi o produkcje to zalezy czy czujesz sie na silach, zeby tam pracowac, jezeli tak to na pewno nie ma przeciwwskazan do pracy a w sumie to nawet chyba nie ma koniecznosci, zeby sie z tym afiszowac... ale jezeli liczysz na ulgowe traktowanie z tego powodu to na pewno nie jest praca dla ciebie, w takim przypadku polecam Zaklad Pracy Chronionej M.....o ( o ile juz tam nie pracujesz ;), tam bedziesz mial luzy ale za mniejsze pieniadze niestety
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-08 19:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nikki - 2016-01-04 13:36:36]:
dolaczam sie do pytania, chodzi mi o prace kobiet na produkcji
zdjecie uzytkownika
halma - 2016-01-09 02:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie o pracy na stanowisko specjalisty bo tak szczerze nie wiem na jakim etapie jest ta rekrutacja, czy ona się już zakończyła no i ilu potrzebują 2-3 ?
zdjecie uzytkownika
jaca - 2016-01-11 20:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałem również zapytać o pracę w utrzymaniu ruchu jako automatyk. Czy jest to praca na zmiany? Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać po około roku pracy na tym stanowisku (mówię o osobie której chce się pracować i posiada duże doświadczenie w tej dziedzinie)?
zdjecie uzytkownika
Picollo - 2016-01-12 14:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wysłałem CV kilka dni temu i czekam na jakąś odpowiedź, ale póki co postanowiłem podzielić się z Wami tym faktem, wiem już że zarabiają powyżej 2000 na początek
zdjecie uzytkownika
Lol - 2016-01-13 19:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piccolo to chyba cię trzyma po sylwestra jezeli muslisz 2tyś. Na start
zdjecie uzytkownika
jop - 2016-01-13 21:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Picollo - 2016-01-12 14:23:19]:
brutto czy netto?
zdjecie uzytkownika
Renia - 2016-01-14 19:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znowu zmiana prezesa ,na jak długo?
zdjecie uzytkownika
ulotność chwili? - 2016-01-14 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rozwój, zmiany i jeszcze raz rozwój – rozmawiamy z nowym Prezesem Eko-Okien Zaintrygowani tak dynamicznym rozwojem i licznymi zmianami, zaprosiliśmy do rozmowy Michała Maciejewskiego, nowego Prezesa Zarządu Eko-Okna S.A.

Więcej informacji: https://www.oknonet.pl/
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-01-15 18:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
artykuł z oknonet'u jest już nieaktualny
zdjecie uzytkownika
otoja - 2016-01-15 18:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Picollo - 2016-01-12 14:23:19]:
jako specjalista od exportu owszem, ale na pewno nie produkcja
zdjecie uzytkownika
hr - 2016-01-15 20:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulotność chwili? - 2016-01-14 20:54:10]:
Raczej zmiany, zmiany i zmiany. Minęły 2 tygodnie i mamy kolejnego nowego prezesa, a raczej Panią Prezes :)
zdjecie uzytkownika
Web - 2016-01-16 15:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hr no i może to dobrze. Widocznie wcześniejszy prezes się nie sprawdził i trzeba było znaleźć nowego. A to właśnie świadczy o firmie, bo nie trzymają u siebie ludzi, którzy się do pracy nie nadają, jak to w niektórych firmach bywa. Bo tak to rotacji dużej nie ma, więc nie można mówić, że zwalniają na potęgę.
zdjecie uzytkownika
bart - 2016-01-18 20:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Web - 2016-01-16 15:49:43]:
nie do końca się z Tobą zgodzę , ze ten poprzedni prezes się nie sprawdzał. Nie do końca wiem co było powodem zwolnienia, ale mi ono jakoś nie do końca pasowało.
zdjecie uzytkownika
Retro 30 - 2016-01-18 23:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frgthyj - 2016-01-06 23:16:59]:
Witam można prosić o więcej informacji na temat stanowiska w dziale sprzedaży z francuskim? Na czym polega praca itd...
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2016-01-19 19:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś dojeżdża do pracy z Wodzisławia lub Rybnika i ma możliwość zabrania jednej osoby?
zdjecie uzytkownika
leszko - 2016-01-20 20:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Retro 30, z tego co widziałem w ogłoszeniu to opisali obowiązki jako: Obsługa i utrzymywanie relacji z klientami, przygotowywanie ofert oraz kalkulacji oraz prowadzenie korespondencji handlowej.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2016-01-22 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martyna - 2016-01-19 19:16:58]:
oczywiście co najmniej kilka osób dojeżdża z tamtych stron
zdjecie uzytkownika
kornik - 2016-01-22 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nie próżnuje i znów szuka kolejnych specjalistów ds sprzedaży z jezykiem obcym do 3 miast w Polsce. a oferują fajne warunki, bogaty socjal, szkolenia.
zdjecie uzytkownika
lip - 2016-01-23 19:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moglby ktos kto sie orientuje napisac jakie przykladowe prace wykonuja kobiety pracujace w hali produkcyjnej? dziekuje
zdjecie uzytkownika
QWERTY - 2016-01-25 19:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lip - 2016-01-23 19:41:09]:
wszystkie ;]
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-25 23:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) z prowizjami ostatnio ciężko
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-26 18:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy sa przyjecia na kierowce c+e + wózki widłowe bo posiadam takie uprawnienia lecz nie posiadam doświadczenia
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-26 21:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki dla handlowca z językiem i doświadczeniem w oknach? proszę o konkrety i coś więcej niż można wyczytać z ogłoszenia z treścią wałkowaną od lat...
zdjecie uzytkownika
Retro 30 - 2016-01-26 23:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś pracuje w dziale sprzedaży z językiem obcym to proszę o jakieś konkretne informacje jak Wygląda praca czy jest ciężko itd...
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-02 18:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chyba zawsze na dział sprzedaży jak rekrutują to potrzebują ludzi, którzy znają dobrze język chyba. Poza tym można jako egergetyk aplikowac jak ktoś nie zna angielskiego
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-04 21:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, ze język to podstawa w dzisiejszych czasach, ale wydaje mi się, ze jednak można spokojnie zaorbić te 2000 zł na podstawie pracując w sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
otoja - 2016-02-05 18:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Retro 30 - 2016-01-26 23:34:19]:
Znajomość języka jest ważna, ale nie trzeba być super biegłym- dla mnie rozczarowanie i ból uszu słuchając co poniektórych.
Praca ciekawa, cięzko jest przez pierwszy miesiąc dla kogoś nieobeznanego z branżą, ale programy są tak intuicyjne, że da się nauczyć.
Jeśli nie zniechęca Cię dojazd czy niskie podstawy i system prowizyjny, naprawdę spoko praca :) Nie na zawsze, ale na jakiś czas :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-02-06 10:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mania - 2015-12-19 20:47:14]:
Monia ja bede dojerzdzał ze skrzyszowa napisz jak co mozemy razem jezdzic napisz na adres pawelgrzegoszczyk@gmail.com
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa w języku obcym, nic wielkiego, podstawowe pytania, żeby sprawdzić biegłość.
Rozmowa trwała 30 minut i można było ściemniać w dowolny sposób, jak tylko ktoś wie jak to robić. Szefostwo pewnie robiło to samo, więc mamy 1:1.
Całość rozmowy bardzo przyjemna, choć mało konkretna.

Kwestie płacowe nieelastyczne i dalekie od ofert zaczerpniętych z internetu.
Jednak w związku z dogodnościami w postaci pomocy w dojazdach oraz prowizjach od sprzedaży zupełnie wystarczające.

Formalności załatwione profesjonalnie i szybko.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Adi - 2016-02-07 20:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że cały czas mówicie o ofercie na specjalistę ds. sprzedaży. Myślę, że to fajna fucha, ale ja niestety nie spełniam wymagań, dlatego bardziej podoba mi się oferta na pracownika produkcji. Wiem, że zarobki nie będą takie fajne jak na stanowisku specjalisty, oferują umowę o pracę, pakiet socjalny, a po roku możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
Dino - 2016-02-10 10:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś może dokładnie sprecyzować jaką kwotę proponują na start na produkcji?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EKO OKNA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert