Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EKO OKNA

zdjecie uzytkownika
tom - 2015-02-08 01:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie dlaczego jest rotacja? pracuję w zakładzie 2 lata i nigogo nie zwolnil z mojego działu ,ludzie a raczej miernoty same uciekają po 1 ,2 dniach (rekord 3h)bo myślą że przyjdzie po stoi i kasa sama wpadnie do kieszeni,nawet ci którzy nie są zbyt rozgarnieci a CHCĄ pracować przenoszeni są na inne stanowiska może tam im lepiej pójdzie.A co do nad godzin to ja wole od polowy grudnia mieć urlop płatny jak dostać wypowiedzenie bo niby który zakład z taką liczbą ludzi jest w stanie utrzymać zatrudnienie w martwym sezonie
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-02-08 02:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a niby kogo na zime w tym roku zwolnili ?
Nie znam takowego...
A ten kto nie ma urlopu to w grudniu jedzie na bezplatynm.. a raczej tylko parę dni do konca roku
zdjecie uzytkownika
fros - 2015-02-08 15:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ktos z Wodzislawia Śląskiego dzis na nocke ? vidic15@o2.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-13 11:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-06 18:08:29]:
Osoby zainteresowane dojazdem z Wodzisławia,Rybnika i Głubczyc z tego co wiem mają się zgłaszać do kadr.
zdjecie uzytkownika
toster - 2015-02-15 12:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy robi produkcja dzisiaj na nocce?
zdjecie uzytkownika
ewald - 2015-02-15 12:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za zwolnienie lekarskie firma nie zwalnia tylko obcinają premię i przez pół roku nie można domagać się podwyzki- chora sprawa.

ogólnie ta fima do duży kombajn, który mieli ludzi, a temu komu sie nie podoba to sie zwalnia i na jego mijscu czeka 10 innych ponieważ w okolicy nie ma zadnego innego zakładu który mógłby wchłonić równie dużą liczbe pracowników.
moim mażeniem jest założenie firmy w okolicy z równie dużą liczbą zatrudnionych pracowników i wtedy szefowi oczka by sie chyba troche otwozyły. nie rozwijał by sie tak szybko eksportując dobra na europę.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-15 12:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
toster, co może robić produkcja- PRACUJE bo od tego są. do niczego innego .

widze że ta strona internetowa przerodziła sie w EKO-formum pracownicze .
mam nadzieję że administratorzystrony strony to kiedyś zmienią.


zamiast opinii o pracodawcy można poczytać co robi kierownik na drugiej zmianie u pani dyrektor :)
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-02-15 13:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedzie ktoś jutro z kietrza ???? na 8:00?
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-02-15 20:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nocki się zaczynają w poniedziałek o 22, czy w niedziele o 22?
zdjecie uzytkownika
jug - 2015-02-15 20:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-02-15 20:23:12]:
na nowym zakładzie okna typowe zaczynają nockę dzisiaj. zeszta jutrm
zdjecie uzytkownika
lole - 2015-02-15 22:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos na rano jutro z wodzislawia okolic?
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-02-17 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kogo obchodzą autobusy,czy kto z kim po godzinach w biurze siedzi.Ludzie lepiej piszcie co złego można spotkać kogoś pracującego w eko oknach.Jacy są kierownicy,on i ci dydyrektorzy. Czy to prawda że ochrona kontroluje alkomatem wchodzących na zakład do pracy?
zdjecie uzytkownika
eva - 2015-02-17 20:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie Ziomek! podajcie wreszcie jakie stawki w działach handlowych na eksport i jakie prowizje, bo nie wiadomo czy warto składac cv, czy jest odpowiedzialność finansowa i za co?
zdjecie uzytkownika
zbigniew - 2015-02-18 16:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alkomat jest podawany codziennie przed wejsciem do pracy :)
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-02-18 17:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eva - 2015-02-17 20:26:19]:
stawki były podane na tym forum ale szybko zostały ocenzurowane, w tej branży by móc samodzielnie sprzedawać trzeba się najpierw dokształcić a to niestety trwa.
zdjecie uzytkownika
lukaas - 2015-02-18 19:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Rozwiązywałem testy wiem ze inni tego nie mieli pani powiedziała ze sie skontaktuje trwa to 1 tydzien jakie sa szanse SZCZERZE pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xavi - 2015-02-20 15:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. ktos z wodzislawia od poniedzialku na rano ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-22 17:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wolne miejsce na 14 od poniedziałku,

jak coś to nagrania0@vp.pl
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-24 21:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z pracą na produkcji? już 2 miesiące temu bylam na rozmowie, dzwonie, kilka razy w tygodniu i za każdym razem dowiaduję się ze może za tydzień, a dzień póżniej widzę w necie wiadomość że szukają od zaras..
zdjecie uzytkownika
iker - 2015-02-25 15:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie są największe premie na szkleniu, produkcji czy pakowaniu?
zdjecie uzytkownika
mem - 2015-02-25 18:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma reguły nie wiem jak rozumieć wysokie premie 100- 300 złotych max ale liczy się też staż no i w okresie od listopada do maja premie bardzo małe 50-100 zł szału niema
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-02-26 11:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o premię to zależy od miejsca pracy na oknach typowych premię 400-1000brutto a co do podstawy to w tym kraju zawsze będzie bieda i będziemy jeździć 15letnimi autami, po 2latach ciężkiej pracy i gromadzeniu doświadczenia połączonego z odpowiedzialnością finansową , jest .............śmiech na sali . Przypominam kierownictwó że nowo przyjęci zarabiają za stanie ok 1350(najniższą krajowa)+premia ,wszystko to dotyczy produkcji oczywiście. Ech czasami też bym tak chciał nic nie wiedzieć i mieć te parę 100wek mniej zero stresu. A po za tym w okolicy płacą jeszcze gorzej patologia chory kraj.
zdjecie uzytkownika
zmiana abc - 2015-02-26 14:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym 1000 zł brutto nie przesadzaj max 400 zł brutto 1000 zł chyba kierownik jestem brygadzistą i dziele premie jak jest 8000 tys do podziału na 23 pracowników to jest bardzo dobry wynik wypracowany przez linie po odjęciu zepsutego materjału,zbitych szyb i reklamacji.Są linie które mają 3000 tysiące do podziału i takich jest więcej niż mniej .Na liniach zdażają się premie po 50 zł mają 1000 zł do podziału . Są reklamacje okien na zagranice i coś sie z oknami stanie w transporcie albo pęknie szyba w fixe przy montażu to linia ma po kieszeni może byc 5000 tys albo 10 000 więc jak mówię nie opowiadajcie bajek o premi 1000 zł pa nitkach wiem co mówię bo mam dostęp do danych ile nitki wypracowały i te dane dotyczą sezonu czyli od maja do pażdziernika sezon zimowy jest porażka przypominam ze ludzie robią po 6 dni w tygodniu na trzy zmiany tylko 2 zmiana robi 5 dni pozdrawiam . ludzie idą do pracy mają rachunki i muszą wiedzieć ile zarobią miesięcnie a nie raz premi 300 a nastepnym razem 100 wiem ze to zalezy ile nitka wypracuje ale czasami nitka sie bardzo stara wypracuje duza kwote a tu drobna reklamacja na zagranice i jeszcze nie z ich winy to i tak wcisną na linie np 1500 EURO to jest 6 tys tak samo jest z szybami linia wyłapóje wady zeby nie pojechało do klijeta uszkodzona a oni to dają na garb lini są szyby warte 2000 zł tak że jest to bardziej skomplikowane niż by to si ę mogło wydawać
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Coś nie wierzę, że zaproponowali Ci taką stawkę. Z tego co wiem wszyscy zaczynają od 1350 netto, a jak dobrze pamiętam to więcej niż minimum. Ja jestem przyjęty z doświadczeniem i spokojnie wynegocjowałem na początek 2000 netto plus premie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-27 18:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia w eko okna specjalista na rynek eksportowy z doświadczeniem w stolarce okiennej? bo nie wiem czy warto składać cv na ogłoszenie na wrocław, jaka podstawa, jakie prowizje (na wrocławskie warunki)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-28 00:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [specjalista - 2015-02-27 18:14:31]:
pracownicy podpisali klauzulę poufności nt wysokości wynagrodzenia, poza tym każdy dma o swoje interesy, jeśli pracujesz w tej branży to prowizje są podobne
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EKO OKNA?
Zadaj pytanie