EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

Edi 2017-05-02 16:19
Witam. Mam takie pytanie, ide do Eko na stanowisko pakowacz. Ale piałem z gościem który tam robił i twierdzi że jest tam masakra a po trzech dniach kregoałup wysiada... jest rzeczywiscie taki zapierdziel? wspominał ze 200kg okna szarpali we dwóch. i tak przez 8 godzin. Proszę o szybką odpowiedz bo nie mam zamiaru wyladować na rencie.
Feliks 2017-05-03 19:52
EKO OKNA to jest świetna firma, może niektórym nie odpowiada ale jest na to rada. Dla delikatnych może być ciężko ale ambitny z pewnością sobie poradzi i będzie na 100% zadowolony. Firma cały czas zdobywa nowe rynki, dbają o jakość i wysokie standardy.
1
John Rambo 2017-05-04 18:32
On sie nie zaczymuje tylko zatrzymuje:)
Aneta 2017-05-05 10:05
@Feliks chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z firmą EKO OKNA. Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w firmie zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.
@Goblin to ważne móc w swoim miejscu pracy liczyć na pomoc. Jeśli chciałbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda Twoja praca, chętnie zapoznamy się z dodatkowymi informacjami. Bardzo szybko też w Twoim przypadku przebiegł proces rekrutacji. Czy inni również mają podobne doświadczenia?
1
Elok 2017-05-05 18:47
Praca nie jest najgorsza lecz racja, pakowacze nie raz taszczą okna 200kg+ w dwójkę więc lekko nie jest, płacą w miarę dobrze ale osobiście nie zostałbym tam pakowaczem, strasznie trudno się przenieść na inne stanowisko a po roku dwóch na pakowaniu kręgosłup wysiada.
Want3D-79 2017-05-07 17:40
Witam jestem z Rybnika i zaczynam prace od 08.05.17 w Eko-Oknach.Jesli ktoś byłby chętny na wspólne dojazdy albo ktoś kogos szuka na wspólne dojazdy zawsze można się dogadać.Moj tel 660478194
Majkel 333 2017-05-08 17:35
byłem tam dzisiaj to pani mi powiedziała że narazie nie przyjmują tylko oferty co na stronie są a na C+E to ja nie mam może w przyszłości zrobie :) mam nadzieje że zadzwonią jak zrobią się miejsca .
Janek 2017-05-10 09:36
EKO OKNA maja sporą ofertę pracy. Czyżby nowe rynki zbytu i szukają pracowników? Może ktoś podzieli się informacją?
Kris82 2017-05-11 10:32
Witam jestem z Turzy Śląskiej szukam osób chętnych na wsolny dojazd. Może być zrzutka na paliwo lub na przemian jazda samochodem.
Kontakt: 663801096
Krzys82 2017-05-11 12:52
Szukam osób na dojazd z Turzy Śląskiej. Chętnych proszę o kontakt.
Tel( usunięte przez administratora )
Kris82 2017-05-14 20:30
Witam tez jestem z Turzy z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu.
Kontakt ja coś (usunięte przez administratora)
Anna 2017-05-15 09:57
Czy może ktoś napisać kilka słów o pracy dla specjalisty ds. eksportu na rynek francuski? Jestem zainteresowana tylko chciałabym wiedzieć jak się pracuje w firmie? Jakie mają wymagania na początek? Czy to nowy rynek zbytu?
3
Tob 2017-05-23 19:13
Zamierzam zlozyc papiery do eko,wiec mam pytanie jak oceniacie prace w eko oknach,jakie warunki,atmosfera?
Anulik 2017-05-24 22:45
Właśnie zobaczyłem ofert pracy i myślę, że firma ma dobrą perspektywę przed sobą. Potrzebują specjalistów od eksportu na rynek francuski, holenderski i włoski. Jak firmie udaje się zdobywać nowe rynki to wiadomo, że pracownicy będą mieli prace i zarobki.
Agnus 2017-05-30 11:58
Czy ktoś ma informację o nowych rynkach zbytu, które firma pozyskała? Czasami zmiany w firmie dobrze robią, dodają nowej energii i chęci do działania a przecież o to chodzi! Pracuje tu długo i jestem zadowolony.
1
Radziu 2017-06-08 10:22
Witam. Jak sie ma sprawa zarobkow w pierwszym roku? Tzn w okresie probnym, po tym czasie oraz po "przyrobieniu" jakies soboty
9
maira 2017-06-10 12:08
Potwierdzam, znam tę osobę osobiście. Nie musi znac branży wszystkiego można się nauczyć. Najwazniejsze że zna język.Zarabia jak na swoje 19 lat dobre pieniądze.
4
Anulik 2017-06-11 22:48
EKO OKNA to naprawdę fajna firma, nie rozumiem niektórych osób. Dobrze mi się tu pracuje i myślę, że takich jak ja jest więcej, nieszczęśliwi sie jednak zdarzają.
1
Pracownik 2017-06-21 14:29
Witam jestem z Czyżowic z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu.
Kontakt jak coś na priv pracownikeko@onet.pl
Anulik 2017-06-22 08:33
Czyżby firma miała nowe rynki zbytu? W ostatniej ofercie mają duże zapotrzebowanie na specjalistów ds. eksportu na rynek zachodni. Może cos więcej wiecie w tym temacie? To może być ciekawe dla pracowników.
1
Spokojna 2017-07-14 08:36
EKO OKNA to prężna firma, rozwijająca swoje rynki zbytu. Myślę, że każdy powinien doceniać w jakiej firmie pracuje. Narzekać każdy potrafi to żadna filozofia. Firma z perspektywami to również spokojna przyszłość dla pracowników o tym nikt nie wspomina.
2
mucha 2017-07-16 23:14
Co sądzicie o kolejnym nowym zarządzającym? Kto miał z nim styczność?
masters 2017-07-19 22:56
już zapomniałeś o premii 4000zł oraz o dwóch miesiącach podwójnej premii, ciągle mało?
2
Iza 2017-07-20 10:37
Zawsze uważam, że jak człowiek trafi na swoje miejsce w pracy to będzie zadowolony. Firma ma różne profity ale to mało.
1
meg 2017-07-20 11:16
I dobrze, po licho jeszcze ona tu...
2
Adi 2017-07-22 15:21
Czy wie ktoś jak praca na serwisie ??? Jakie warunki i czy są wyjazdy za granicę. I co ważne czy dają auto do domu ??? Pytam bo jestem z daleka. Z góry dzięki. Pilne
eve 2017-07-24 07:55
Nowy Pan Dyrektor z całym szacunkiem jednakże to kompletna pomyłka i porażka dla firmy...
2
memo 2017-07-25 08:28
Może to i firma prężna dla tych co na zewnątrz, większość pracowników ma co innego do powiedzenia z tego co wiem.
4
Poldek 2017-07-25 12:18
Czy to nowa strategia firmy czy nowe rynki zbytu już pozyskane? Teraz firma szuka specjalistów ze znajomością języka na konkretny kraj? To są dobre perspektywy dla firmy i pracowników!! Ja bym się z tego cieszył.
1
black 2017-07-26 08:58
Premia 4000 tys. zl. to nic dobrego dla firmy. Pracownik ma zasłużyć na nagrodę, ma zostać zmotywowany do dalszej pracy ale nie poprzez wypłacanie premii ot tak sobie w takiej wysokości. jestem jak najbardziej za wynagradzaniem pracownika jednakże z głową.
3
Monika 2017-07-27 16:05
Fantastycznie to czytac, ja chce zjechac z Niemiec tutaj - koncze tu szkole jako handlowiec i znam jezyk.
Z Niemiec chce uciekac bo wiadomo... co tu sie wyprawia :)
Widze ze warto sprobowac.
Pracuje w extra firmie w niemczech i w sumie szukam czegos podobnego w Pl
To nadzieja nie gasnie

Dziekuje
Grzegorz N. 2017-07-28 21:33
Witam, chciałem sie dowiedzieć czy można jezdzic autobusem z EKO OKIEN tylko przez tydzien bez zglaszania tego w biurze? Ogolnie chodzi o to ze zaczal sie okres urlopowy i wszyscy moi kierowcy akurat w jednym czasie maja urlop i nie mam jak dojezdzac przez tydzien. Pilnie potrzebuje informacji. Z gory dziękuję
irena80 2017-07-31 14:04
W autobusie można zakupić bilet jednorazowy.
Ognik 2017-08-01 14:31
Cieszę się, że tu pracuję bo mam fajną pracę w fajnej firmie.
mam pytanie 2017-08-01 21:08
wie ktos moze jaki dzien z przyszlosci ;) byl odrabiany w zeszly weekend tj. 29 i 30 07. ? bo rozumiem, ze jezeli byl wpisany w grafik i w razie nieobecnosci trzeba bylo brac urlop w sobote lub niedziele to jakis dizen byl odrabiany ? niech mnie ktos oswieci :)
2
Mele 2017-08-03 21:45
Oczekują od nas żebyśmy pracowali i nawet w weekendy ale tak się nie da. Czy nikt nie potrafi zrozumieć że my jesteśmy zmęczeni? Zmęczeni ciepłem, temperaturą na hali. Zróbcie klimatyzacje na halach to zobaczycie jak ludzie będą pracować. Bez tego nikt nie będzie do roboty chodził
6
jechane 2017-08-04 06:59
sorry, klasyfikacja - pomysl nieekonomiczny ;))))
3
pani mandarynka 2017-08-06 14:03
Witam idscsdc, wiem ze twoj post juz jest stary, ale moze ktos z was wie ile zarabiaja specjalisty ds. exportu na rynek .... ? w ekookna ? dziekuje i pozdrawiam
J.F 2017-08-07 22:59
Firma heh...dajcie spokój była jest i będzie są ludzie którzy pracują i są tacy którzy nie chcą tam pracować ... nie chwały i też nie narzekajmy zdania są różne ... ja nie polecam ... przereklamowany zakład pracy ... ale trzeba spróbować i przekonać się na sobie by mieć doświadczenie i własne zdanie ... pozdrawiam.
2
Trener 2017-08-09 18:41
Cieszę się, że firma tak mocno postawiła na sprzedaż na eksport. To duża szansa na znaczną poprawę oraz dalszy rozwój. Pracuję tu od dawna i bardzo zależy mi na nowych rynkach zbytu bo to jest podstawa dla naszych produktów. Szkoda, że takie bzdury niektórzy wypisują.
Robert 2017-08-09 20:08
Nieudacznicy nie umiecie sami zadzwonic do firmy czy s
A wolne miejsc itp? Zarobki od
Jednego siedemset polskiego srebnego. Zaplecze sicjalne ok.
TOM TOM TOM2 2017-08-15 23:27
witam jak z zarobkami?? po 3 miesiącach można liczyć na 2000zł netto??
Niedoszły pracownik 2017-08-16 12:43
Znów szukają specjalisty ds. eksportu? A to dobre... Podpisują z Tobą list intencyjny, odchodzisz z dotychczasowej pracy, a dzień przed rozpoczęciem pracy w Eko Oknach dzwonią i mówią, że jest im przykro, ale nie mogą cię przyjąć, bo zatrudnili zbyt dużo osób. Zostajesz bez pracy i nawet zasiłek dla bezrobotnych nie przysługuje ci przez 90 dni, bo to ty rozwiązałeś umowę z poprzednim pracodawcą. Naprawdę żenada... Uważajcie zanim zdecydujecie się podjąć u nich pracę. Człowiek się dla nich nie liczy.
6
Bozenne 2017-08-18 10:15
A w którym mieście tak Cię załatwili? Bo staram się o pracę jako specjalista ds. eksportu i mogę być w podobnej sytuacji
Tom 2017-08-18 16:05
Proszę o opinie nt. stanowiska specjalisty ds. exportu z językiem obcym. Jakie mogą być widełki? Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna. Czy praca jest rozwojowa?
Tom 2017-08-18 16:05
Proszę o opinie nt. stanowiska specjalisty ds. exportu z językiem obcym. Jakie mogą być widełki? Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna. Czy praca jest rozwojowa?
Gregor 2017-08-20 17:48
Generalna zasada w każdej firmie to należy wykonywać polecenia przełożonych. Powodzenia w szukaniu takiej żebyś Ty zarządzał.
Aneta 2017-08-21 14:44
@J.F - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w EKO OKNA? Na jakim stanowisku obecnie pracujesz? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Czy pracodawca zapewnia pracownikom dodatkowe benefity, na przykład w postaci prywatnej opieki medycznej? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Mika 2017-08-21 16:39
Zgadza się. Pod warunkiem że przełożony jest uczciwy.
Mika 2017-08-21 16:40
Zgadza się. Pod warunkiem że przełożony jest uczciwy.
1
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA