EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

Rybnik 2017-01-30 20:14
Czy sa obecnie przyjecia na produkcje.Ciezkiej pracy sie nie boje pracowalam 4lata w classen.pol tylko jak dojazdy z Rybnika
Italiano 2017-01-31 09:20
Widzę, że Eko Okna potrzebują specjalistę ds. exportu na rynek włoski. Znam dobrze język ale nie do końca znam tematykę okien. Czy jest szansa przygotowania od strony technicznej? Jak przebiega rozmowa rekrutacyjna? Czy poza językiem są jakieś trudne pytania?
nick 2017-01-31 16:29
na nocki musisz chodzic i jak jest potrzeba firmy to w weekendy tez musisz pracowac, jezeli nie masz udokumentowanego usprawiedliwienia typu szkoła, jezeli bardzo nie chcesz isc w weekend to musisz wybrac urlop, obowiazkowe i "darmowe" (jedynie dostajesz dzien wolny do wybrania) dni weekendu to sobota 1 zmiana i niedziela 3 zmiana, wszystkie inne zmiany w weekend sa dodatkowo platne i nieobowiazkowe
abcd 2017-01-31 22:55
Zanim zaczniesz samodzielnie pracować minie jakieś 3 miesiące, wszystkie nowe osoby przechodzą szkolenia, do Kornic przyjeżdzają nawet z Łodzi
ogl 2017-02-01 15:13
Dużo osób z Głubczyc pracuje w eko ? Bo nie wiem jak z dojazdami i czy warto się tam przyjmować :)
Marco 2017-02-02 15:24
Czy w Eko pracują jakieś osoby z Radlina i jak wygląda dojazd ??
1
Daro 2017-02-04 13:19
Witam.

Na okresie próbnym tez są nocki?
2
Xtx 2017-02-05 16:07
Mam pytanie,czy wie ktos jak wygladaja zarobki na produkcji badź na wózku widlowym?
nick 2017-02-05 19:09
no pewnie, ze sa
kat9640 2017-02-06 12:14
Byłam już na dwóch rozmowach pierwszą miałam w Wodzisławiu a druga w Kornice, ale ze nie było kierowniczki to nic nie załatwiłam i mam czekać zaś co myślicie mam zadzwonić do nich i dowiedzieć się co i jak?
Ela 2017-02-08 13:17
Byłam na rozmowie kfalifikacyjnej, jak długo bedę czekać na odpowiedz?
Nick 2017-02-09 19:10
Ja odpowiedź dostałem tego samego dnia zaraz na rozmowie kwalifikacyjnej,ale to na produkcji :)
Kasia 2017-02-11 19:26
Jak z kobietami po jakim czasie dostają odpowiedz czy zostaly zatrudnione?
3
edzio 2017-02-15 13:57
Są w tej chwili przyjęcia do firmy?
edzio 2017-02-15 13:58
Są w tej chwili przyjęcia do firmy?
Pozytywny 2017-02-15 15:24
Czy z Wodzisławia po ostatniej rekrutacji jakaś osoba została przyjęta do pracy
1
LIS 2017-02-16 07:59
TAK SA PRZYJECIA
Anka 2017-02-16 09:56
Widziałam ofertę pracy dla stażystów . Może ktoś wie cos więcej w tym temacie. Czy to ma być staż płatny.? W jakim czasie i jak długo będzie trwał ?
Viki 2017-02-16 10:11
Minął już miesiąc od rekrutacji w Wodzisławiu i cisza a tyle jest potrzebnych ludzi ja złożyłam cv osobiście w Wodzisławiu i wysłałam przez internet mimo że pracowałam na produkcji zero odzewu
Dorpolowy 2017-02-16 16:07
Sporo osób dojeżdża i jest Autobus na 3 zmiany, 62 złote za bilet miesięczny ;).
LUK 2017-02-18 16:40
Czy pracownik Eko-oknna ma znizki na zakup okien ?
Ann 2017-02-18 21:34
Staż z urzędu masz 6 miesięcy + pracodawca musi Cię po tym stażu zatrudnić na 3 miesiące. Staż jest płatny ok 900 zł dostaniesz.
Marta 2017-02-19 12:22
Mam pytanie czy po rozmowie kfalifikacyjnej moge byc pewna ze odzwonią do mnie , odzwaniają do wszystkich ludzi którzy byli zaproszeni na rozmowę kfalifikacyjną? Prosze dajcie znać jak wiecie.
XIX 2017-02-19 21:21
Z tego co słyszałam to zaraz po rozmowie kwalifikacyjnej jeżeli chcą cie przyjąć to dostajesz papiery na badania lekarskie ale być może coś się zmieniło
Anula 2017-02-24 19:40
Bardzo dobra i solidna firma, szanują pracowników ogólnie jest bardzo fajnie. Zarobki też nie są złe i zawsze na czas wypłacane co dla niejednej osoby jest bardzo wazne.
src 2017-02-25 11:35
Autobus jest. Skoro wiesz ze dużo osób pracuje w Eko z Glubczyc to się ich popytać.
Łukasz 2017-02-25 20:19
Witam,
Jak tam z zarobkami kierowców CE?
5
Aneta 2017-02-27 13:45
@Anula mogłabyś powiedzieć coś więcej o atmosferze panującej w firmie i oferowanych warunkach?
Radosław 2017-02-27 22:45
Śmiało możesz iść. Pracuje tam wiele kobiet ;)
Asia 2017-02-28 16:58
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na produkcje do tej pory nie odezwali się, jak myslicie odezwią się?
Mowili mi ze jak cos bedzie to zadzwonią co o tym myslicie?
Aneta 2017-03-01 10:27
@Asia długo już czekasz na odpowiedź? Jeśli minęło już dużo czasu może spróbuj skontaktować się z firmą? Kontakt z najdziesz w zakładce: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,17742,0,0,kontakt
Nowa 2017-03-09 13:38
Witam tez bylam na tej rozmowie 28.02 i wczoraj oddzwonili dzis bylam po skierowanie na badania
2
Aneta 2017-03-10 08:58
@Nowa gratulacje! A możesz opowiedzieć jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Jakie pytania podczas niej padały?
Ajax 2017-03-13 11:39
Czy są nadal przyjęcia? Jakie warunki dla nowych pracowników? Jak atmosfera, czy jest miła i sprzyjający pracy czy podpierdalanie, i straszenie jak to w fabrykach bywa?
1
Aneta 2017-03-13 15:53
@Ajax próbowałeś poszukać na stronie firmy? http://www.ekookna.pl/pl/praca tutaj znajdziesz aktualne oferty pracy. Na jakie stanowisko chciałbyś aplikować?
1
Kampos30 2017-03-17 11:18
Tak jestem z okolic wodzisławia dokładnie z turzy śląskiej, też szukam chętnych do zabrania do auta lub zabrania się z kimś na zmianę. Jesteś zainteresowany?
Kampos30 2017-03-17 11:35
Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Wodzisławia lub okolic? Jestem z Turzy i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć.
Kasia 2017-03-17 21:28
Napisałam do nich meila to nawet nie raczyli odpisać, no cóż to takie mają podejscie do ludzi. Nie warto zatrudniać się w tej firmie.
2
Nowa 2017-03-18 08:24
Tylko czy chce.pracowac pani zapytala nic wiecej
Kuba 2017-03-18 12:55
(usunięte przez administratora) nie polecam
Ewelina 2017-03-19 14:06
Masz racje przyjmują ludzi bez doświadczenia Ci którzy je mają są odrzucani z miejsca bardzo dziwne mają podejscie. Ja też ciągle byłam zbywana przez jedną z pan z kadr taką mlodą dziewczyne.
1
Natalia 2017-03-19 15:52
EKO OKNA to świetna firma i najbardziej dziwią mnie wpisy osób mających negatywną opinie o firmie. Na siłę chcą dostać sie do pracy w tej złej firmie, nie rozumiem. A może ktoś inspiruje takie wpisy, może konkurencja? Ludzie zrobią wiele dla kasy i nie patrzą czy to jest ok.
ziga 2017-03-19 19:39
czy aytobus zaczymuje sie w Radoszowach ?
1
Ajax 2017-03-20 13:31
A Twoja opinia jaka jest? Na jakim dziale pracujesz, jak długo? Praca ciężka, monotonna? Jak z zarobkami oraz pakiet socjalny? Czy zwracają za dojazd własnym samochodem?
Pozdrawiam
eeeee 2017-03-22 06:35
Co to za firma ze nawet na meila nie odpisza. Firma PORAZKA
Aneta 2017-03-22 10:42
@eeeee udało Ci się uzyskać odpowiedź? Może warto sprawdzić jeszcze raz czy masz dobry adres do firmy. Dane kontaktowe znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,17742,0,0,kontakt
eee 2017-03-22 17:21
Tak mam dobry adres ale juz nie warto do nich pisac. Beznadziejna firma.
Nick 2017-03-23 10:04
Podczas rozmowy w dziale rekrutacji zapytano mnie czy od poniedziałku mogę zacząć pracę (rozmowa była w czwartek). Aktualnie pracuję i pomimo, iż jestem bez doświadczenia to teraz jest zdobywami. Kwestia wyboru jak chcesz to bedziesz pracować. Czekałem od stycznia na odzew ekookien gdy osobiście zawiozłem swoje cv. Podobno do czerwca jest kolejka z cv i po kolei wzywają. Praca trzy zmiany. Daje radę. Czas pokaże czy rzeczywiscie jest szansa na rozwojowe środki finansowe, rekrutacja zapewniała.
Kampos30 2017-03-24 17:26
Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Wodzisławia lub okolic? Jestem z Turzy i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć.
Gregor 2017-03-25 16:11
EKO OKNA w najnowszej ofercie pracy mają zapotrzebowanie na instalatora sanitarnego. Czy ktoś może dodać coś więcej na temat tej pracy? Na jakie zarobki tak ok. można liczyć? Ogólnie jak się pracuje w firmie?
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA