EKO OKNA

Kornice

Opinie o EKO OKNA

Gregor 2017-03-25 16:11
EKO OKNA w najnowszej ofercie pracy mają zapotrzebowanie na instalatora sanitarnego. Czy ktoś może dodać coś więcej na temat tej pracy? Na jakie zarobki tak ok. można liczyć? Ogólnie jak się pracuje w firmie?
Aneta 2017-03-27 09:59
@Nick rozumiem, że od czasu rozmowy bardzo szybko można rozpocząć pracę w firmie. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wyglądał sam proces rekrutacyjny?
ww 2017-03-28 07:49
Jedz to się przekaonasz a nie ciągle pytasz o to samo masakra
Kriss 2017-03-30 10:36
Cześć .Pracujesz w Eko i jesteś z Turzy śl jeśli masz wolne miejsce
w aucie daj znać .512 639 966
Macel 2017-03-30 12:57
Jak piszesz kfalifikacyjne zamiast kwalifkacyjne to 'dłógo'
3
elka 2017-03-30 20:33
Witam pracuję w eko oknach dojeżdżam z Włodzienina swoim samochodem i mam 3 miejsca wolne od przyszłego poniedziałku tj od 03.04 mam drugą zmianę jak ktoś chętny na transport to chętnie zabiorę
Ann 2017-03-30 20:39
Czy przyjmują w ogole kobiety? Wysyłam CV od stycznia, zanoszę osobiście, chodziłam ze skierowaniem z urzędu i cisza.
Stanisław Ignacy Mickiewicz 2017-03-31 17:32
Ja w 2012r. wysłałem CV i na drugi dzień miałem telefon z zaproszeniem na rozmowę. Na rozmowie od razu padła propozycja pracy (miałem wtedy roczne doświadczenie w pracy na produkcji gdzie indziej) i miałem zacząć od zaraz ale nie skorzystałem, bo mi za mało zaproponowali. Słyszy się jednak tu i ówdzie, że zarobki tam wraz ze stażem pracy wzrastają do bardzo dobrego poziomu. Jak się ma 5 lat doświadczenia to proponują stanowisko brygadzisty. Są też paczki na święta i premia od wartości okien, która teraz wzrosła z 1% na 2%. Zaletą są też firmowe autobusy. Wady to: nocki, praca w soboty (I i II zmiana) i niedziele (III zmiana) i ogólnie, że strasznie gonią i się trzeba narobić bardziej niż u konkurencji (niektórzy, co w EKO pracowali mówią, że nawet nie ma czasu się wody napić). A jak się nie sprawdzisz to bez ceregieli cię wyrzucają. No i alkomat na wejściu. Także coś za coś. Ja się tam na razie nie wybieram, bo daleko no i to co napisałem wyżej (wady). Ale nie wykluczone, że tam będę musiał kiedyś robić. Raczej nie powinni zbankrutować bo im dobrze idzie (są trzecim producentem okien w Polsce).
rafal 2017-04-03 20:12
Witam szukam dojazdu z Głubczyc do Eko Okien. Zaczynam pracę 05.03 na Pierwszej zmianie. Jeśli ktoś jeździ a szuka osob to poroszę o kontakt na nr tel. 787 697 859
życzliwa 2017-04-04 21:27
dzwon bo moj przyjaciel tez dzwonil i juz zalatwia wszystko :)pozdrawiam
życzliwa 2017-04-04 21:34
czy autobus zaczymuje sie w Radoszowach :)
zainteresowana 2017-04-04 21:53
czy przyjmuja do pracy kobiety po 50
Luna 2017-04-04 22:07
Czy na produkcji zawsze są 3 zmiany??? I jak czesto jest praca w weekendy? Prosze o odpowiedz
5
Allfo 2017-04-04 22:13
Jakie tam są zmiany? Mozna pracowac na produkcji tylko na jedna zmiane??
Natalia 2017-04-05 08:31
Czy ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji w temacie pracy dla specjalisty ds. eksportu na rynek angielski? Jak przebiega rekrutacja? Kaki poziom języka?
KAT 2017-04-05 13:47
WITAM JAKIE TERAZ SA ZAROBKI
KAT 2017-04-05 14:15
JAKIE TERAZ ZAROBKI TAM SA CZY KTOS MOZE POWIEDZIEC
wrozka zebuszka 2017-04-05 19:22
zawsze sa trzy zmiany, w weekendy praca od czerwca do listopada - grudnia - tak bylo np. w zeszlym roku
wrozka zebuszka 2017-04-05 19:24
nie mozna pracowac na jedna zmiane
wrozka zebuszka 2017-04-05 19:28
nikt ci tego tu nie napisze, bo kazdy "wtajemniczony" podpisuje zakaz ujawniania wysokosci pensji
olina 2017-04-05 20:56
Chaos? To chyba o innej firmie mówisz. Organizacja pracy super.
Luna 2017-04-06 00:48
Co przysługuje za prace w weekend? Jest bezplatny i jedynie mozna wybrac dzien wolny? Kurcze, juz bym zniosła te zmiany, ale praca przez pol roku w weekend? Nie ma sie zycia :( dzieki za ODP wróżko
wrozka zebuszka 2017-04-06 16:04
nie do konca kazdy weekend jest pracujacy, w miesiacu wypada ok. 3 dni dodatkowe (nieplatne, przysluguje tylko dzien do wybrania), bo pracuje sie w soboty jak wypada 1 zmiana i w niedziele jak zaczynaja sie nocki plus dla chetych nieobowiazkowe i dodatkowo platne (oprocz dnia do wybrania) sa niedziele 1 zmiany i soboty 2 zmiany, ale to jak juz naprawde jest duzo roboty
Malaczarna 2017-04-09 10:31
Praca na magazynie jest ciezka dla kobiety? Jakie stanowisko wpisac na cv byle by szybciej oddzwonili?
Aneta 2017-04-10 09:09
@olina co więcej możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda praca w firmie?
Sasa 2017-04-11 05:18
Szukam dojazdu z Rybnika do Kornic 8 -16. Sandra( usunięte przez administratora )
Aneta 2017-04-11 09:35
@Sasa rozumiem, że niedługo rozpoczynasz pracę w EKO OKNA. Chętnie dowiemy się o Twoich pierwszych wrażeniach.
Sasa 2017-04-11 17:58
Juz pracuje. Od 2 dni.
Paul149 2017-04-12 02:07
Ludzie czy was juz na prawde powaliło? Narzekacie na pracodawce i jestescie madrzy tylko w internecie bo jestecie kryci za ekranem monitora... powiem w skrocie tak ze dla niedobitkow ktorzy nie szanuja pracy a jest ich 4/5 ludzi na tym forum powinni otworzyc oddzial kamieniolomow bo jestescie skonczonymi debilami....

Sa tez osoby ktore jeszcze pracy nie zaczely a pytaja sie o zarobki i czy praca jest ciężka. ..na stronie macie numery telefonów to zadzwoncie i zapytajcie a nie smiecic forum...

A to ze wszedzie są normy i akordy to sami jesteście sobie winni bo pokazujecie ile mozna zrobic w jakim czasie a później z was sie smieja pelnymi pyskami....

Jak wam sie polskie zarobki nie podobaja to mozecie jechac za granice pracowac u murzyna albo innego turasa.... a jak juz pracujecie w eko oknach to stulcie mordy w kubel i do roboty nieudaczniki.....
1
Aneta 2017-04-12 09:00
@Paul149 a Ty jesteś pracownikiem firmy? Jaka jest Twoja opinia o firmie jako pracodawcy?
1
Paul149 2017-04-13 01:28
Aneta pracować trzeba wszędzie, nigdzie ciebie nie posadza. Za darmo pieniędzy tez nie dostaniesz wiec moze zamiast pytac co i jak to sie zatrudnij tam i będziesz miec wlasne zdanie.

Ci co narzekaja ze wszedzie zle kazda firma zla to zazwyczaj ludzie z marginesu społecznego. .. jedynie dobre warunki pracy będą miec u mamy w portfelu. ..

Kto chce wiedzieć gdzie i jak jest to niech sie zatrudni i bedzie wiedzieć
1
Aneta 2017-04-13 08:48
@Paul149 myślę, że przez opinię osób, które w firmie pracują będę w stanie przyjrzeć się temu jak wygląda praca w większym przekroju i zakresie niż pracując w niej samodzielnie. Dlatego też zachęcam do przedstawienia swojej opinii każdego użytkownika wątku.
1
Henryczek 2017-04-13 11:56
Witam. Tez podzielę się swoją opinia. W czerwcu kończyłem szkole , 1 lipca pracowałem. Wysłałem CV mailem , dosłownie po 20 minutach dostałem telefon kiedy mógłbym przyjechać na rozmowę. Po dwóch dniach byłem na rozmowie, wybrałem stanowisko na produkcji i dostałem skierowanie na badania. Po paru dniach już pracowałem. Po niespełna dwóch latach zarabiam srednio 3 tysiące netto. Praca nie najcięższa , atmosfera do zniesienia. Pozatym widać ze Prezes dba o pracowników na każdym kroku, np teraz premia 4000 zł całkowicie bez powodu. Wymagają tylko pracy, wiec uważam ze jak ktoś pracuje i chce pracować to Eko Oknach zarobi. Dodam ze po roku miałem umowę na czas nieokreślony. Jestem zadowolony i większość ludzi z którymi robię również. Pozdrawiam i życzę szczęścia przy rekrutacji ;)
1
Paul149 2017-04-13 12:16
Więc jak chcesz wiedzieć opinię to zatrudnij się tam. jeżeli potrafisz siedzieć na tym forum jak przysłowiowy "beton" czy "kloc" to potrafisz też ruszyć swój leniwy tyłek i się zatrudnić i sama się przekonasz. tyle w temacie.
1
Marek 2017-04-13 15:08
Hmmm.... wysłałem CV 12.04.2017r a dzisiaj rano(czyli 13.04.2017) Pani dzwoniła czy mógłbym przyjść na rozmowę ? ale akurat byłem w robocie i jutro idę . Dam znać co i jak !!!
1
wtf 2017-04-14 04:19
ale o co ci wlasciwie chodzi? zgodnie z opisem obok swojego imienia, jako jakis "redaktor" masz m.in. "przedstawic nam informacje dotyczace pracodawcy", ale to wlasnie ty od nas probujesz wyciagnac te informacje, wiec chodzi ci o to, zeby przedstawic nam informacje o ktorych juz wiemy, czy jak? tak z ciekawosci pytam, bo jezeli dostajesz za to jakas kase to raczej powinnas sie bardziej postarac i informacji szukac u zrodla a nie na jakims anonimowym forum
2
Daro 2017-04-14 17:42
Marek i jak po rozmowie?
Ccc 2017-04-18 21:14
Mona tak pytac o prace w nieskonczonosc as do emerytury hehe
Darek 2017-04-19 13:12
Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Rydułtów lub okolic? Jestem z Rydułtów i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć. nr. tel.( usunięte przez administratora )
1
Ola 2017-04-19 18:22
Witam
Ja jestem
Daj namiar
Anka12222 2017-04-20 01:51
Wyslalam swoje CV tydzien temu ponad juz i zero odzewu... A tu widze niektórzy jak pan Marek po jednym dniu dostają telefon.... Może przez to, że nie mam doświadczenia, eh przykro mi:(
Kokolino 2017-04-21 12:43
A czy ktoś wie jak tam z pracą dla kierowcy C+E? Jazda w kółkach i co ile zjazdy? Z góry dziękuję
Leon 2017-04-23 18:48
EKO OKNA to świetna firma, ciągle powiększają rynki zbytu. Dla pracowników to dobre perspektywy na przyszłość.
1
Galmeciarz 2017-04-23 21:59
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy nie wiecie coś na temat tego żeby się eko okna chciały budować w Głubczycach :-) bo takie info krąży po ogl :-) i jestem ciekawy czy to prawda :-) pozdrawiam wszystkich pracowników eko okna :-) proszę o odp :-) 08-16-01147-9
2
Galmeciarz 2017-04-23 22:00
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy nie wiecie coś na temat tego żeby się eko okna chciały budować w Głubczycach :-) bo takie info krąży po ogl :-) i jestem ciekawy czy to prawda :-) pozdrawiam wszystkich pracowników eko okna :-) proszę o odp :-)
1
PFKwojownik 2017-04-24 18:48
witam wysłałem 3 dni temu CV i zero odzewu a gadają ze 900 miejsc pracy aktualnie che zmienić miejsce pracy .
mam pytanie ile bym zarabiał na start jako pomocnik ślusarz bo pracuje jako pomocnik mam kurs na wózka widłowego jest możliwość dalej się kształcenia np na stanowisko : spawacz lub Kierowca C+E pózniej bym wybrał jeśli dał bym rady to ogarnąć narazie nie mam prawajazdy ...
marian 2017-04-25 11:08
mam wolne 4 miejsca do eko okien z okolić Wodzisławia Sl na nocki w tym tygodniu moj tel ( usunięte przez administratora )
Głubczyce 2017-04-25 11:50
Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy wam coś wiadomo na temat budowy zakładu eko okna w Głubczycach :-) proszę o odp :-)
A.O. 2017-04-27 14:07
Raz CV zawiozłam osobiście, a kilka dni temu wysłałam mailem i nic, cisza, zero odzewu... a bardzo mi zależało na tej pracy, gdyż chciałabym zmienić obecną a o eko oknach słyszę same dobre opinie i tyle osób już słyszałam, że po dwóch dniach dostawało telefony... a ja nic. :(
Prezes82 2017-04-27 19:29
Czesc ja jestem z Turzy i też zaczynam prace w Eko Okna. Jak co to można się dogadać co do dojazdu.
Zostaw swoją opinię o EKO OKNA - Kornice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKO OKNA