Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MEYN POLSKA

Pracowałeś w firmie MEYN POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2010-02-16 20:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usuniete przez administratora)GDYBYŚ SIĘ PRZYŁOŻYŁ DO ROBOTY MIAŁBYŚ MNIEJ CZASU NA TAKIE TEKSTY. ZAWSZE MOŻESZ ZMIENIĆ ROBTĘ!
zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2010-02-16 20:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usuniete przez administratora)GDYBYŚ SIĘ PRZYŁOŻYŁ DO ROBOTY MIAŁBYŚ MNIEJ CZASU NA TAKIE TEKSTY. ZAWSZE MOŻESZ ZMIENIĆ ROBTĘ!
zdjecie uzytkownika
gabi - 2011-03-07 13:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeżeli pracownicy w tej firmie są tacy jacy piszą to gratuluję. Wulgaryzm mówi sam za siebie
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2011-04-01 21:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś przedstawić sytuację jaka jest w firmie: czy pracowników się tam szanuje, wynagrodzenia na poziome czy głodowe itp.informacje potrzebne ludziom interesujacym się tym zakładem. Jak narazie widzę że za holendra był większy luz, a teraz "nie do konca uczciwi" boją się dyktafonów, z tego co wiem ci, którzy mają czyste sumienie nie musza sie obawiać "szpiegów".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-26 00:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usuniete przez administratora) zatrudnieni poganiacze - usprawniacze i zieloni koordynatorzy(usuniete przez administratora)
zdjecie uzytkownika
blady kris - 2011-05-26 00:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy chcecie !!! - wy jedne... nasz dyrektor jest najlepszy .''Cichoszept''
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2011-09-23 19:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała firma to jakieś nieporozumienie na pierwszy rzut oka jest ok. ale zaraz sie okazuje o co chodzi. (usuniete przez administratora)
zdjecie uzytkownika
robak - 2011-09-28 18:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakich osobach piszesz z biura?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-05-28 17:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak nie pasuje to zmień robotę nikt cie na siłę nie trzyma:) tym co pasuje niech zostaną i problem rozwiązany:)
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2012-05-29 22:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie jest ok. Tutaj dopiero stanąłem finasowo na nogi. A ci co tak mocno narzekają chyba nie pracowali u prawdziwego "prywaciarza". Zresztą nie ma przymusu pracy w tej firmie ;). Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 17:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie pieniądze można zarobić w tej firmie ? Jak wyglądają relacje pracowników z przełożonym (podobno bardzo się zmieniło po zmianie starego szefa). Będę wdzięczny za info.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-03 18:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz więcej ludzi przegląda na oczy i się zwalnia a pieniądze hehe ....... Coraz mniejsze wbrew pozorom nie ma już sobót pracujących nadgodzin . Zarobki co do tamtego roku to nawet 1500 zł mniej więc co tu dużo pisać . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 20:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak szefostwo traktuje pracowników? W sensie jest jakaś straszna napinka czy jest trochę luzu i da się normalnie pracować?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-03 21:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy od działu , osoby , stanowiska , umiejętności i czego ktoś chce :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 21:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak generalnie pytam jak wyglądają relacje pomiędzy pracodawcą a pracownikami. I jak wyglądają pensje w porównaniu z innymi firmami z branży?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-04 09:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Relacje jak dla mnie spoko a kasa hmmm ... Chyba zaczynają sie od 1900 albo 2000 brutto a żeby zarabiać 3000 netto to dopiero po 10 latach stażu ją pracuję ledwie 4 i mi dużo brakuje ..... Pozdeawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 20:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakieś możliwości rozwoju/awansu?Oferowane są jakieś kursy czy inne szkolenia dla pracowników? :)
zdjecie uzytkownika
kaszub - 2013-07-14 14:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To po kolejnych czterech latach zoriętujesz się że od kiedy jest nowy dyrektor to dobre zarobki się skończyły :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx a jaką umowę dostaje się na początku pracy w firmie Meyn Polska? po jakim czasie można przejść na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-11 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z laptopem/telefonem itp?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-22 18:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odnośnie tej spinki w zależności od działu, chciałbym wysłać CV na spawacza, jak to wygląda na tym dziale.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-23 21:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład jest jednym z najbardziej dbających o dobro pracownika w Lęborku, Pracownicy mają zapewnione bogate zaplecze socjalne, paczki, kursy, rejsy, karnety, imprezy. Wynagrodzenia są jedne z wyższych na lokalnym rynku i są płacone w terminie, pracownicy są zatrudniani na umowę o pracę. Dba się o bezpieczeństwo pracownika, atmosfera w pracy jest przyjazna, pracownicy są wysyłani na szkolenia, a kierownicy łącznie z Dyrektorem ich szanują.
zdjecie uzytkownika
Hektar - 2014-06-25 00:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no ,oprócz zapewnionego bogatego zaplecza socjalnego (jak ..paczki,kursy,rejsy,karnety )- są też imprezy na dzień dziecka.. tylko jedzenie i picie trzeba wziąść , swoje kiełbaski i kije - GRILL ROZPALONY GRATIS !
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-18 21:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Meyn Polska sp. z o.o. jest samodzielnym zakładem produkcyjnym wchodzącym w skład grupy MEYN mającej swoje zakłady m.in.: w Holandii, USA oraz Polsce. Produkują maszyny i urządzenia dla przemysłu spożywczego. Dodatkowo na rynku polskim wykonują inne elementy i urządzenia na zlecenia swoich klientów w bardzo szerokim zakresie. Począwszy od prostych elementów poprzez projektowanie i budowa kompletnych instalacji do montażu u klienta.
zdjecie uzytkownika
gosc2 - 2014-10-25 07:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Remik zwolnij sie bo osłabiasz firme...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEYN POLSKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x