brak logo

Getinge Group Shared Services sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Getinge Group Shared Services sp. z o.o.

admin 2015-08-21 15:35
Wiesz coś na temat firmy Getinge Group Shared Services sp. z o.o., charakteru i warunków pracy? Napisz nam czy warto podjąć zatrudnienie u tego pracodawcy.
24
ola 2015-11-13 11:47
Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda atmosfera w firmie w Krakowie? Jakie są zarobki, jak wygląda proces rekrutacji?
5
Kasia 2016-02-20 12:32
Kompletny brak profesjonalizmu ze strony działu HR... poinformowanie o wyniku rekrutacji , rowniez negatywnym, powinno być standardem dla każdej firmy chcącej mieć jakikolwiek prestiż wśród pracodawców na rynku. Zwłaszcza, że konkurencja na rynku centrów świadczących podobne usługi jest spora i sądząc po rozmiarach rekrutacji, która prowadzą od paru miesięcy, wcale nie są tak obleganą przez potencjalnych pracowników firmą... co do samej rozmowy: wyjątkowo niepozytywne wrażenie, atmosfera najgorsza ze wszystkich rozmów rekrutacyjnych, na których byłam w swoim życiu, niektóre pytania niemajace związku z pracą. W skrócie, odradzam zatrudnianie się w tej firmie, jeśli tak ma wyglądać ich podejście do pracownika.
1
Gosc 2016-03-19 12:48
Jakie pytania pojawiaja sie na rozmowie rekrutacyjnej?
Ak 2016-03-20 13:09
Czy ktoś miał okazję odbywać praktyki/staż w tej firmie? Na jakim poziomie są mniej-więcej zarobki (nie tylko jeśli chodzi o staż, ale też o stanowisko specjalisty)?
2
ad 2016-03-21 21:05
Ktoś wie, ile można zarobić na stanowisku AP Accountant?
Milena 2016-04-06 11:05
Po rozmowie kwalifikacyjnej brak kontaktu z działem HR, głucha cisza, zero informacji.
Gosc 2016-05-03 18:53
Ja dostałam maila z informacja o negatywnym wyniku procesu rekrutacji ale dopiero po miesiacu.
gosc 2016-08-31 22:20
dzial HR-brak informacji zwrotnej-srednio profesjonalne podejscie-bralam udzial w procesie rekrutacyjnym w kwietniu i do tej pory zero odpowiedzi
A. 2016-10-07 14:52
Strasznie mnie wkurza, jak wchodzę znaleźć opinie na temat jakiejś firmy i przeszło połowa jest pisana przez hr-owców tej firmy, udających niby zainteresowanych kandydatów z wyjątkowo szeroką wiedzą na temat wszystkich stanowisk, na które obecnie trwają rekrutacje. Co druga strona z opiniami na goworku to ma, to jakiś pieroński trend - robić firmie sztuczny pozytywny image. Jak ktoś jest wystarczająco kumaty i sprawdził na goworku niejedną firmę, to wyhacza takie fejki bez większego problemu. Koszmarek. Tutaj oczywiście też tak jest.
34567 2016-10-07 18:24
@gość no ale przecież jest tak ze oni z firmy z cala pewnoscia odzywaja się tylko do wybranych osob do tych z którymi chcą podjąć wspolprace tak mi się przynajmniej wydaje nie sadze żeby odzywali się do każdej ososby która wziela udział w procesie rekrutacji
gg 2016-10-24 23:45
firma spoko, korpo jakich w KRK wiele (oczywiście jest w KRK sporo gorszych, znajdą się pewnie i lepsze), płaca przyzwoita (ale bez szału), że tak powiem "średnia półka", socjal taki sobie (standardowy pakiet), stanowiska normalne jak to w księgowości - zależy gdzie trafisz to będziesz mieć sporo pracy albo i luz przez pół miesiąca z kilkoma dniami zamknięcia, które trzeba przetrwać.
Atmosfera też zależy od teamu: w jednym jest spoko, w innym trochę sztywno (bo np. mają tyle roboty że nie mają czasu na fun), no ale zależy co komu pasuje.
HR nie odpowiadają bo pewnie nie nadążają z robotą... może nie chcą mówić NIE, jeśli za miesiąc będą potrzebować kolejną osobę na podobne stanowisko (?) i jeszcze się odezwą.
Ogólnie - polecam, sama jestem zadowolona.
2
Migotka 2017-01-19 20:59
Hej, a mogę wiedzieć, na jakim stanowisku pracujesz ?
kilkuletni pracownik 2017-04-27 19:54
Firma miała bardzo dobry początek, konkurencyjne wynagrodzenie, dobra atmosfera, dbanie o pracowników - startowali, potrzebowali reklamy, i ją sobie zrobili. Z czasem jednak pani dyrektor chciała coraz bardziej zaimponować swoim szwedzkim przełożonym i rozpoczęła cięcie kosztów. Zaczęło się od sztucznego stworzenia dodatkowych stanowiskach i teraz nie awansuje się w systemie Junior - Accountant- Senior, tylko Junior - Experienced Junior - Accountant - Exp Accountant - Senior. Wydłuża to czas awansu, a jednocześnie obniża koszty pracownika - zmyślny fortel! Awansu nie dostaje się za zaangażowanie i wiedzę, a znajomości z kierownictwem i staż pracy. Osoby bez jakiegokolwiek wykształcenia kierunkowego czy kursów, klepiące tylko kilka lat faktury AP potrafią awansować i zarabiać więcej niż ci wykształceni i zasługujący na to. Jeżeli jednak do awansu dochodzi, to kwoty są śmieszne.

Organizowane są co prawda szkolenia, ale pracownicy wysyłani są na nie bezmyślnie. Np. szkolenia z rachunkowości - zrobiono jeden poziom, na który obowiązkowo poszli wszyscy, więc połowa osób (ci po studiach finansowych) się nudziła, a połowa nie miała pojęcia o czym jest mowa. Ale kasa na kurs poszła, więc pracownik powinien się cieszyć, że był, że firma stwarza możliwości!

Jeśli chodzi o same procesy, to z kilkoma wyjątkami, do Polski przeniesiono "linię produkcyjną" księgowości. Głównie działy AP i część obszarów AR. Praca na GL wygląda głównie tak, że klepie się księgowania na zlecenie biznesu, a na zamknięcie wklepuje się do systemu raporty, również przygotowane przez biznes, a wkład intelektualny pracownika ogranicza się do uzgadniania kont.

Do tego dochodzą kolejne pomysły usprawniające kierownictwa: mierzenie czasu procesów, kontrola każdego księgowania przez TL (nawet wykonywanego przez Seniora...), itd.

Firmę można polecić z pewnością stażystom (konkurencyjne stawki na umowie zlecenie) i juniorom, ale osoby chcące pracować na wyższych stanowiskach nie mają tutaj czego szukać.
8
Lidia 2017-07-20 08:48
@kilkuletni pracownik czyli, jeśli dobrze rozumiem, uważasz że ta firma jest dobrym miejscem pracy dla osób, które dopiero zaczynają swoją karierę zawodową. Mógłbyś powiedzieć jak wyglądają pierwsze dni/miesiące nowego pracownika? Czy może on liczyć na wdrożenie do pracy na nowym stanowisku, czy też kursy wprowadzające?
1
kilkuletni pracownik 2017-09-29 00:58
Z kursów wprowadzających, to jest szkolenie BHP ;) Nie ma czegoś takiego, że nowy pracownik uczestniczy w ustrukturyzowanym szkoleniu - szkoli go inny pracownik, zazwyczaj odchodzący, więc możesz się domyślić jak to wygląda - szkoli Cię osoba, której już na niczym nie zależy, a najmniej na rzetelnym przekazaniu wiedzy. Zostają Ci oczywiście procedury, ale nad ich aktualnością nikt nie czuwa, więc niewiele dają. Jeżeli przyjdziesz w momencie, kiedy Twojego poprzednika już nie ma, to współczuję, nauka procesu głównie z procedur, ewentualnie od osób trzecich, które zapewne raz czy dwa widziały proces jako backupy. Nikt Cię przecież nie wyśle do biznesu na doszkolenie, bo nie dość że to koszty, to jeszcze musieliby się przyznać do braku umiejętności zarządzania kadrami, a na to pani dyrektor pozwolić sobie nie może.
Najlepiej z początkujących pracowników mają stażyści. Oni pracują pod osobami na etacie, więc zawsze mają nad sobą kogoś kto je nauczy i pomoże w każdym momencie. Ale jeżeli chcesz przyjść na juniora, bez żadnego wcześniejszego doświadczenia w procesie, to możesz trafić bardzo kiepsko. W sąsiednim zespole było stanowisko, na którym w przeciągu pół roku pracowały 3 osoby (juniorzy) i wszyscy odeszli po okresie próbnym. Ostatecznie pani menedżer musiała wywalić tę "niebotyczną" kasę i zatrudniono specjalistę, które ostatecznie podołał burdelowi na stanowisku, ale trzeba było to przetrawić i w pierwszej kolejności na siłę iść po kosztach...
senior 2017-10-17 15:41
kilkuletni pracownik, czyli uważasz, że nie warto aplikować na seniora w tej firmie? napisz proszę jaki mają pakiet socjalny i widełki na stanowisku seniora. z góry dzięki za info.
Zostaw swoją opinię o Getinge Group Shared Services sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getinge Group Shared Services sp. z o.o.