brak logo

Getinge Group Shared Services sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Getinge Group Shared Services sp. z o.o.

admin 2015-08-21 15:35:39
Wiesz coś na temat firmy Getinge Group Shared Services sp. z o.o., charakteru i warunków pracy? Napisz nam czy warto podjąć zatrudnienie u tego pracodawcy.
17
ola 2015-11-13 11:47:17
Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda atmosfera w firmie w Krakowie? Jakie są zarobki, jak wygląda proces rekrutacji?
2
Kasia 2016-02-20 12:32:35
Kompletny brak profesjonalizmu ze strony działu HR... poinformowanie o wyniku rekrutacji , rowniez negatywnym, powinno być standardem dla każdej firmy chcącej mieć jakikolwiek prestiż wśród pracodawców na rynku. Zwłaszcza, że konkurencja na rynku centrów świadczących podobne usługi jest spora i sądząc po rozmiarach rekrutacji, która prowadzą od paru miesięcy, wcale nie są tak obleganą przez potencjalnych pracowników firmą... co do samej rozmowy: wyjątkowo niepozytywne wrażenie, atmosfera najgorsza ze wszystkich rozmów rekrutacyjnych, na których byłam w swoim życiu, niektóre pytania niemajace związku z pracą. W skrócie, odradzam zatrudnianie się w tej firmie, jeśli tak ma wyglądać ich podejście do pracownika.
Gosc 2016-03-19 12:48:43
Jakie pytania pojawiaja sie na rozmowie rekrutacyjnej?
Ak 2016-03-20 13:09:31
Czy ktoś miał okazję odbywać praktyki/staż w tej firmie? Na jakim poziomie są mniej-więcej zarobki (nie tylko jeśli chodzi o staż, ale też o stanowisko specjalisty)?
ad 2016-03-21 21:05:53
Ktoś wie, ile można zarobić na stanowisku AP Accountant?
Milena 2016-04-06 11:05:01
Po rozmowie kwalifikacyjnej brak kontaktu z działem HR, głucha cisza, zero informacji.
Gosc 2016-05-03 18:53:00
Ja dostałam maila z informacja o negatywnym wyniku procesu rekrutacji ale dopiero po miesiacu.
gosc 2016-08-31 22:20:38
dzial HR-brak informacji zwrotnej-srednio profesjonalne podejscie-bralam udzial w procesie rekrutacyjnym w kwietniu i do tej pory zero odpowiedzi
A. 2016-10-07 14:52:57
Strasznie mnie wkurza, jak wchodzę znaleźć opinie na temat jakiejś firmy i przeszło połowa jest pisana przez hr-owców tej firmy, udających niby zainteresowanych kandydatów z wyjątkowo szeroką wiedzą na temat wszystkich stanowisk, na które obecnie trwają rekrutacje. Co druga strona z opiniami na goworku to ma, to jakiś pieroński trend - robić firmie sztuczny pozytywny image. Jak ktoś jest wystarczająco kumaty i sprawdził na goworku niejedną firmę, to wyhacza takie fejki bez większego problemu. Koszmarek. Tutaj oczywiście też tak jest.
34567 2016-10-07 18:24:06
@gość no ale przecież jest tak ze oni z firmy z cala pewnoscia odzywaja się tylko do wybranych osob do tych z którymi chcą podjąć wspolprace tak mi się przynajmniej wydaje nie sadze żeby odzywali się do każdej ososby która wziela udział w procesie rekrutacji
gg 2016-10-24 23:45:39
firma spoko, korpo jakich w KRK wiele (oczywiście jest w KRK sporo gorszych, znajdą się pewnie i lepsze), płaca przyzwoita (ale bez szału), że tak powiem "średnia półka", socjal taki sobie (standardowy pakiet), stanowiska normalne jak to w księgowości - zależy gdzie trafisz to będziesz mieć sporo pracy albo i luz przez pół miesiąca z kilkoma dniami zamknięcia, które trzeba przetrwać.
Atmosfera też zależy od teamu: w jednym jest spoko, w innym trochę sztywno (bo np. mają tyle roboty że nie mają czasu na fun), no ale zależy co komu pasuje.
HR nie odpowiadają bo pewnie nie nadążają z robotą... może nie chcą mówić NIE, jeśli za miesiąc będą potrzebować kolejną osobę na podobne stanowisko (?) i jeszcze się odezwą.
Ogólnie - polecam, sama jestem zadowolona.
Zostaw swoją opinię o Getinge Group Shared Services sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getinge Group Shared Services sp. z o.o.