brak logo

Sokołów S.A.

Kalisz

Opinie o Sokołów S.A.

anonim 2011-02-01 03:08:36
Praca w Sokołowie to porażka, chamstwo, [usunięte przez moderatora]. Oszukują na wszystkim. Dziś dowiedziałam się w ZUSie, że nie płacą składek.
klijent 2012-01-11 18:34:57
kolego tomku piszesz takie pierdoly że aż mnie śmiech bieże ale zachowam kamienną tważ
3
jb 2012-02-13 15:45:47
Po co się udzielacie jak nie wiecie o pracy w Sokołów S.A- pierdoły Wy wszyscy piszecie !!!!!!!!!
1
XXX 2012-11-06 19:09:46
No cóż Tarnowski oddział Sokołowa to nie zakład pracy tylko [usunięte przez moderatora] ! Jestem byłym pracownikiem tego zakładu pracowałem na uboju wołowym , kierownictwo niewykształcone (bez matury) brygadzista po (gargamel) po 7 klasach szkoły podstawowej. Chamstwo i wszechobecne [usunięte przez moderatora], okradają dostawców (czwórka, pachwiny) okradają pracowników . Po uruchomieniu nowego uboju średni dzienny czas pracy to 6-7 godzin w miesiącu brakuje 2-3 dni i pracowników zmusza się do podpisywania urlopu . Jeżeli ktoś jest chory i pójdzie do lekarza a ten wyśle go na L4 to taki pracownik pozbawiany jest premii , akordu i bonus w miesiącu w którym chorował oraz przez 3 kolejne miesiące. Jak się dowiedziałem niedawno koledzy żegnali jednego z długoletnich pracowników który z tych wyżej wymienionych powodów zaniedbał leczenie i niestety zmarł . Praca w Sokołowie w jej tarnowskim oddziale to prawdziwa gehenna, o zarobkach nawet nie wspominam najstarsi pracownicy zarabiają jakieś 2200 zł młodzi pracownicy 1500 zł . Kadra kierownicza to banda sitwa jakich mało ich filozofia jest zastraszenie pracownika i wyzysk do granic możliwości . Lista największych chamów na których trzeba uważać Wybraniec, Skrabaczowa, Lotycz Najda, Zabawa , Kaczmarczyk. Gdyby ktoś tam trafił i miał świeże informacja jak jest to niech pisze bo ludzie powinni to wiedzieć. Pozdrawiam moich kolegów z linii ubojowej.
gość 2012-12-17 18:14:58
Witam.Jestem pracownikiem jednej z kilkudziesięciu hurtowni firmy Sokołów. Powiem wszystkim że praca gdziekolwiek zawsze zależy od ludzi jacy tam przcują. Jeśli ekipa jest choć troszkę zgrana to praca super.Jest jeszcze jeden warunek, jeśli pracujemy to wszyscy bo nie ma nic gorszego jeśli odwala się robotę za kogoś!!!!!!
W hurtowni w której pracuję atmosfera jest na poziomie dostatecznym z plusem. Pozdro dla wzsystkich
halimustafa 2013-06-01 06:23:11
ojej jaka zenada widac ze niemasz nic wspulnego z praca w oddzialalach.
tak naprawde tragedia [usunięte przez moderatora] jak kon od nocy czasami do wieczora przewaznie do poludnia robisz wszystko, wszystko!!!!!!
trzeba pracowac i szukac czegos innego.
1
nick 2014-01-09 07:21:17
Ciekawe czy ktoś z tych ludzi, mam na mysli kadre kierownicza wo gole to czyta ?
ninja 2014-07-30 19:37:15
słyszałam że w kielcach jest najgorzej podobno niema kto zarzadzac. Widze samochody sokolowa o 19 na mieście jak się kręcą. Współczóje
Adam 2014-08-02 12:42:47
W Sokołowie Podlaskim w głównej centrali to jest dopiero kołchoz pracy... śmieszne pieniądze, z ludzi robią debili, robota tylko dla osób którzy nie myślą i dają sobą pomiatać.
harry 2014-08-07 17:52:05
Oszukują na czasie pracy, a co za tym idzie na pieniądzach. Nie ma ubrań do pracy. Kierownicy ich zastępcy i przedstawiciele - wszystko protegowani. Klika złodzei którzy patrza jak tu kartami wyrwać towar i sprzedac na lewo. Co najciekawsze przyzwolenie dyrektora na to jest. Fikcyjne delegacjie i kasa za nie 9tys, podstawa 4tys i premia prawie 1,8 tys co daje 14,8 a człowiek tyra po 17g za 1900 niecałe, ciagle straszony ze zwolnia itd, bajki jak dla przedszkolekow. Dno najgorsze. Nie zycze nikomu zwabić sie do pracy z tymi ludzmi. Skonczy sie jak w biedronce.
1
nOnick 2014-10-17 20:23:00
Przepraszam za poprzedni wpis był błędny. Nie jest prawdą. Proszę o usunięcie.
Ph 2016-10-09 22:40:57
Do osób pracujących w tej firmie na stanowisku pH w Sokołów jakie są dokładnie warunki finansowe na początek jak wyglada premia. plany czy są realne , współpraca jak wyglada z klientami . Czy auto jest do użytku służbowego czy jest karta multi . Z góry dzięki za info....
Zostaw swoją opinię o Sokołów S.A. - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokołów S.A.