brak logo

Kam-Tech

Toruń

Opinie o Kam-Tech

ona44 2014-07-13 18:39
jest ok
1
Zainteresowany 2015-03-09 16:54
witam, czy ktoś może napisać jakąś wiarygodną opinie o tej firmie i pracodawcy?

Mają ogłoszenia o pracę
monter 2016-01-18 09:29
Generalnie jest dobrze. Co prawda zdarzały się lekkie opóźnienia za wypłatę nadgodzin ale teraz wszystko jest wypłacane na bieżąco. Pojawiają się nawet możliwości wyjazdu na kontrakty zagraniczne. Firma jak firma w tej branży. Ogólne nie jest źle. I cały czas potrzebują ludzi do pracy.
wyjazd 2016-01-21 10:12
Organizują wlasnie wyjazd do belgi
wiite 2016-04-24 14:26
super, teraz właśnie podobno naparwde warto inwestowac w Belgię własnie i w wyjazdy za granicę na pewno.
Monter 2017-08-09 11:13
Pracowałem w kilku firmach jako monter. Teraz pracuje w Kamtechu. Rzeczywiście zdarzają się opóźnienia w wypłatach. Ale sporadycznie. A winnych firmach nie ma opóźnień? Nie wiem czemu nie masz nadgodzin. Kto chce ten ma. Może jesteś małoobrotny? Prezes Kamiński jest jaki jest, ale na pewno nie oszukuje na kasie. Ile masz tyle dostaniesz i tyle. Może czas zmienić robotę?...I nie zwalniają tylko cały czas potrzebują do roboty.
Monter 123 2017-08-28 00:39
Pani Anno ile szef pani płaci za pozytywne wpisy?
3
Spawacz 2017-09-15 12:35
Oczywiście to prawda zdarzają się opóźnienia w wypłatach, ale nie jest to nagminne a opóźnienia nie są duże. Ja pracuję w firmie od 7 lat i naprawdę nie mogę narzekać. Prezes.... jak to Prezes czasem ma lepszy dzień czasem gorszy. Ale ogólnie mogę polecić.
1
spawacz79 2017-09-19 18:53
Witam! Kamtech poszukuje pracowników-spawaczy ,monterów itd.Już miałem wysyłać CV ,ale trafiłem na tę stronę i ze zgrozą czytam te opinie.Włos się jeży na głowie!! Czy to wszystko prawda co tu napisano?Jeżeli tak ,to raczej poszukam innego ,bardziej wiarygodnego pracodawcy!Jestem spawaczem z takimi upr.111 131 114 121 135 136 137 141 15 ktoś coś?
1
gosc88 2017-09-19 21:55
Szymon daj sobie spokoj z tymi pozytywnymi opiniami
1
Szukam zajęcia 2017-09-20 09:30
Też szukam pracy. Jak się Was czyta można by pomyśleć że jesteście tam za karę. Po co tam pracujecie tak na marginesie ?
1
On88 2017-09-20 10:35
Juz nie dlugo
1
Korcz 2017-09-23 00:30
Zgłoś się do sąsiedniej firmy zza płotu-nazywa sie podobnie-KMTech, bo oni maja lepsze warunki i takie fachowcy jak ty, zwłaszcza spawacze -zawsze u nich mile widziani. Byłem kiedys na próbkach, ale potem znalazłem prace w innej firmie bliżej domu
1
Spawacz79 2017-09-24 15:15
Daj spokoj !!maja nie lepsza opinie niz ta firma,ale wysle CV i umowie sie .zobaczymy.WKamtechu zmienilo sie cos?
1
JA 2017-09-24 22:06
Trochę przesadzacie, firma jak każda inna, jak podłapią dużą konstrukcję to pracy jest więcej i nadgodziny można piękne wyrobić, jak nie ma dużego zlecenia to czasem tylko jedna zmiana, ale jak pracujesz uczciwie to kasa się zgadza, czasem wyjazd, większość na miejscu w hali, ludzie różni ale normalni, zdarzało mi się pracować z gorszymi agentami. Nikt mnie się tam nie czepiał bez powodu, jak coś się czasem spier*** to był opierdziel, ale bez przesady.
2
Tam Bylem 2017-09-24 23:09
co do jednego masz racje w Kamtechu jedynie ludzie sa na plus!
2
Tam Bylem 2017-09-27 15:32
Widze cenzura tu tez obowiazuje!! usuwa sie niewygodne dla pracodawcy opinie!
2
Gosc34 2017-09-28 12:40
Nie polecam!jedna wielka pomylka i żenada!
1
Zostaw swoją opinię o Kam-Tech - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kam-Tech