brak logo

Kam-Tech

Toruń

Opinie o Kam-Tech

ona44 2014-07-13 18:39
jest ok
1
on 2014-11-10 14:44
jak ok?
ten syf nazywasz ok??????
cos sie z Tobą stało????
bzdury
nie jest ok
byly 2015-01-10 13:15
AAAAAAAA jest OK bo pewnie KAMINSKI ci cala kase oddal
Zainteresowany 2015-03-09 16:54
witam, czy ktoś może napisać jakąś wiarygodną opinie o tej firmie i pracodawcy?

Mają ogłoszenia o pracę
monter 2016-01-18 09:29
Generalnie jest dobrze. Co prawda zdarzały się lekkie opóźnienia za wypłatę nadgodzin ale teraz wszystko jest wypłacane na bieżąco. Pojawiają się nawet możliwości wyjazdu na kontrakty zagraniczne. Firma jak firma w tej branży. Ogólne nie jest źle. I cały czas potrzebują ludzi do pracy.
wyjazd 2016-01-21 10:12
Organizują wlasnie wyjazd do belgi
wiite 2016-04-24 14:26
super, teraz właśnie podobno naparwde warto inwestowac w Belgię własnie i w wyjazdy za granicę na pewno.
Tam Bylem 2017-07-22 13:30
Tam bylem tam jestem .Nie polecam o każdą zlotówkie trzeba walczyc ! Jesli ktos jest niewygodny jest zwalniany nadgodziny dla wybrancow brak ciaglosci produkcji i przestoje i spoznienia w wyplatach to rzecz normalna.To ,ze szef zapomina o wyplaceniu tobie kasy za nadgodziny to norma.Zalega w hurtowniach za towar ogencji za ukraincow i za stancje dla pracownikow w delegacji ,Nazbieralo sie troche tego szukam innej pracy.Jedyny plus to ludzie na produkcji kierownik Lukasz i Mateusz (bo nie z rodziny) Jeszcze raz przestrzegam i nie polecam tej firmy!!
Monter 2017-08-09 11:13
Pracowałem w kilku firmach jako monter. Teraz pracuje w Kamtechu. Rzeczywiście zdarzają się opóźnienia w wypłatach. Ale sporadycznie. A winnych firmach nie ma opóźnień? Nie wiem czemu nie masz nadgodzin. Kto chce ten ma. Może jesteś małoobrotny? Prezes Kamiński jest jaki jest, ale na pewno nie oszukuje na kasie. Ile masz tyle dostaniesz i tyle. Może czas zmienić robotę?...I nie zwalniają tylko cały czas potrzebują do roboty.
Tam bylem 2017-08-11 23:07
Jesli 10 lub 15 dni opoznienia w wyplacie to drobny poslizg.To gratulacje!! Pracowalem w wielu firmach i taki stan rzeczy nie mial miejsca .Co do nadgodzin to daruj sobie ten przytyk nie bede tego komentowal.Jesli uciekaja z pracy ukraincy i rodzina prezesa to cos musi chyba byc nie tak.Ten statek chyba juz tonie!
Zostaw swoją opinię o Kam-Tech - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kam-Tech