brak logo

Carbosprzęt Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe

Katowice

Opinie o Carbosprzęt Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe

rocki 2013-05-16 20:14:56
Na razie to nie płacą ludzią w Niemczech opóznienia juz drugi miesiac...
jan 2013-06-28 20:53:00
fatalna firma nie płacą kasy wszyscy odchodza ,żle sie tam dzieje .banda złodzieji w niemczech fatalne warunki płacowe
ja 2013-07-07 13:56:04
Wykonczyli waf teras czas na carbosprzet .Ciekawy jestem jak to dlugo potrwa ,znowu bedziemy miec kolejne umowy z firma xxx czy najlepiej szukac nowej firmy?
mjetek 2013-07-11 20:04:58
a co się tam w ogóle dzieje? Wie ktoś? Czy[usunięte przez moderatora]. się rozstali?
dajcie znaka jakiegos o co kaman!
xxxx 2013-07-25 19:57:25
Roztali sie i pan [usunięte przez moderatora]. zabrał swoich ludzi. a dalej co słychać. Teraz przemondrzały [usunięte przez moderatora] sie ciagle mondrzy ma swoich [usunięte przez moderatora] , . a tak to co nie płaca na czas ponad 3 tygodnie czekałem ale juz dalem sobie z nimi spokój bo mnie [usunięte przez moderatora] Super [usunięte przez moderatora] który przenosi linki samochodowe sam . [usunięte przez moderatora]. co za błazen . Tylu fachowców co odeszli przez tego patałacha to naprawde. Panie [usunięte przez moderatora]. pogoń pan tego psełdo kierownika bo on pana rujnuje i pana reputacje. znajdz pan kogos na jego miejsce i pogon dziadostwo.pozdro carbiki bo juz nie wafiki hihi ]
Technik 2013-08-02 13:11:46
Umiecie pluc, a nie rzeczowo argumentowac. Nikt was nie okradl, to wy jak male szczurki udawacie hi hi itd. Nie stworzyliscie nic przadnego w swoim zyciu zawodowym. Chcecie to idzcie do [usunięte przez moderatora] bo dostaniecie 2 Centy wiecej, a pozniej von na zime na bezrobocie. Matoly z torbami [usunięte przez moderatora]. Jezeli jestescie tacy dobrzy, to dlaczego nikt z was nie byl kierownikiem. Elfam czeka, do pol roku, a potem [usunięte przez moderatora]wraz z rodzinka zjedza was. Co za perspektywa.
Technik 2 2013-08-03 20:37:39
Witamy Panie [usunięte przez moderatora]
A więc jednak zledzi Pan fora i niestety ponownie toczy Pan dialog jak to Pan nazwał MOTŁOCHEM. A wiec to jak można Pana nazwać?
Podobno ma Pan bardzo duzo pracy a szczególnie jak to Pan nazwał PISANIA . Teraz widzimy o jakie to pisanie chodzi. Sledzenie for i odpisywanie i prowadzenie jałowej dyskusji.....
Prosze Pana czy naprawde jest az tak żle z główką?????
a tak nawiasem to Won od tych których Pan w swoich wypocinach wspomina.
Bolków Tonie 2013-08-03 21:01:23
Panowie to co tytaj ma miejsce to pomsta do nieba. Oczywiscie myślę o ponownym dialogu Pana [usunięte przez moderatora] z Motłochem
Panie [usunięte przez moderatora] przesadził Pan. Zarząd poprzedniej firmy nie reagował na to co miało miejsce na stronach Opini WAF. A do czego to doprowadziło wszyscy wiemy. I nie chodzi tutaj oupadek firmy tylko fakt że nie było chetnych do pracy w firmie o takiej opini w internecie. Nie można dopuscic do tego ponownie. W związku z czym proponuję o korespondencje z Prezesem Zarządu Panem [usunięte przez moderatora] i poproszenie o natychmiastowa reakcję. Oczywiście postawimy zaptyanie o wykształcenie Pana Technika jak się nazwał. Wykształcenie tego Pana jest ZAWODOWE. Posiadanie odpowiednich kwalifikacji do sprawowania stanowiska kierowniczego na kontrakcie zagranicznym i oczywiście o poziom znajomości języka obcego co jest sprawą nadrzędna do sprawowania takiego stanowiska.
Mamy nadzieje że odzew Zarzadu będzie natychmiastowy i na stronach Opini pojawią sie NORMALNE opinie Pozdrawiam [usunięte przez moderatora].
Mam nadzieje że jestem rzecznikiem wielu osób chcących pracować w normalnej stabilnej firmie zarządzanej profesjonalnie.
Motłoch 2013-08-28 19:57:30
Panie [usunięte przez moderatora] a co Pan robi z ubraniami roboczymi bo jak wiem tylko kilka osob dostało odzież roboczą a to chyba sie należy.. a może też nie???
Wojuj chłopie z ludzmi to obudzisz sie z ręką w ..........
Technik nie mylic z ??? 2013-10-02 20:54:35
Slysze ujadanie pieskow na [usunięte przez moderatora]. Myslicie, kto pisze dzisiaj opinie. To ja - jeden z was, lecz nie pijak, lecz uczciwy pracownik. Nie podoba sie wam - to idzcie : do [usunięte przez moderatora]. C. Ewakuacja od dziadkow z czestochowy sie zaczela. Nawet ktos im powiedzial ??? - ale to nastepnym razem. Na [usunięte przez moderatora] mozecie bluznic, lecz[usunięte przez moderatora] was kopnie w [usunięte przez moderatora]Zuczki skoncza przed zima, lecz gdzie ???
2013-10-03 13:21:16
FAJNE BZDETY PISZECIE
WEŚCIE SIE ZA PRACE A NIE NARZEKACIE
TERAZ JEST DUZO LEPIEJ JAK NIE MA WARIATÓW
A CI CO NIE CHCA PRACOWAC I MYŚLĄ TYLKO ZE KASA IM SIE NALEŻY BO SĄ W NIEMCZECH TO WYPAD Z TEJ FIRMY .
JEST JESZCZE PARE OSÓB NA SAMOCHODÓWCE CO MĄCĄ I NIC IM NIE PASUJE ALE MOŻE KTOŚ ZROBI Z NIMI PORZĄDEK
NO I FACHOWCÓW TROCHE BRAKUJE ,MAŁO JUŻ ICH ZOSTAŁO W FIRMIE .POWIEM JEDNO KTO CHCE PRACOWAC TO PRACUJE I ZAROBI A KTO NIE CHCE TO WYPAD Z FIRMY
inny 2013-10-14 08:42:24
fatalna firma
Krys 2013-10-26 16:50:00
Mam pytanko - ile zarabia w firmie elektryk z doświadczeniem w niemczech i czy można dostać się do pracy bez znajomości języka ?
biedak 2013-11-27 23:29:39
[usunięte przez moderatora] każdemu pracownikowi skubnąć po trochu i coś się zaoszczędzi, z i tak marnych pieniędzy.
Kto 2013-12-28 10:20:05
Elektryk zarabia 7€ Fatalne warunki.
normalny 2014-01-09 16:37:41
Jestes prostak. zawsze jest stawka godzinowa brutto. Skoro jestes elektryk to umiesz troche liczyc, a nie tylko mendzic.
dyzma 2014-01-14 18:35:10
baranie liczy sie to co mam na reke a nie twoje brutto ja wiem ze 10 euro lepiej brzmi ale fakt jest taki ze do lapki sie liczy:)
Związkowiec 2014-02-06 21:56:40
ZALADAMY ZWIAZKI ZAWODOWE!!!
Firma 2014-02-22 21:53:31
Co za firma? Warsztat samochodowy!!!
elektryk 2014-03-09 19:04:57
Pan Kierownik chce wprowadzać nowe zwyczaje i nie wie i nie pamieta że kij ma dwa konce. Wprowadzenie przelania kosztów jazdy do Polski na pracowników już kiedys spowodował zwolnienie wielu osób z firmy przed kilkoma laty/ chyba miało to miejsce w Promusie. Teraz są inne czasy i wielu pracowników ma propozycje pracy w innych formach np bezpośrednio w firmach niemieckich lub pośredników niemieckich na warunkach niemieckich. Ludzie znają lub nauczyli sie jezyka i nie potrzebuja żadnego pośrednictwa firmy polskiej która okrada swoich pracowników.Ludzie odejda a Pan Kierownik zostanie bez pracowników a trudnosci juz teraz firma bardzo dotkliwie odczuwa. Jak to mówi jeden z prowadzących Nie ma Generałow bez wojska .... Panie kierowniku niech się Pan lepiej nad tym zastanowi,,, W innej firmie- jak Pan ja znajdzie nie będzie Pan Kierownikiem bo szkoły i kompetencji brak A Pana ludziom tego własnie nie brakuje... Pozdrówka
brygadier do elektryka 2014-06-12 21:14:31
Kochany elektryku - idz biegiem do firmy niemieckiej, bo tam na twoja fachowosc czekaja. W firmie niemieckiej - placisz za mieszkanie i do pracy dojezdzasz na wlasny koszt. Jezyk niemiecki znacie na pewno z czterech pancernych(usunięte przez administratora)
Alien 2014-06-26 00:00:16
Ogólnie nie polecam. jak ktoś musi bo np ma kredyt to pewnie skuli ogon i wytrzyma. Ale nie jest tak wesoło ja na początku wszyscy obiecują. Później okazuje się że są inne zwyczaje, obyczaje, stawki, które też zależą nie wiadomo od czego, pewnie w księgowości nawet nie wiedzą od czego... pan kierownik (niestety nie można napisać który) uważa się za nie wiadomo kogo, bo przecież to on wykonuje najcięższą prace i jest najbardziej zmęczony(usunięte przez administratora)Często lepiej robić za miniejszą kase, ale w normalnej atmosferze.
auslander 2014-07-02 22:43:55
Ja jakoś pracuje w tej firmie od dwóch miesięcy i nie narzekam, niczym nie różni się praca od innych polskich firm w których pracowałem w Niemczech, a to że kierownicy nie kumplują się z załogą to nic nowego
p.k. 2015-01-12 16:48:32
jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo,jaki jest kontakt z przełożonymi a szczegolnie jak wyglada u nich rozmowa kwalifikacyjna??
kasa 2015-01-29 12:53:45
Mamy juz 29.01.2015 i jestem ciekawy co dzieje sie z moimi pieniedzmi.Skoro na umowie jest wyraznie napisane do 10 kazdego miesiaca .CZY ZNA KTOS ODPOWIEDZ NA TAKIE PYTANIE?
elo 2015-02-16 15:26:03
w firmie coraz gorzej za przejazdy niekcom wracac za mieszkanie niekcom placic jak sie pojedzie na urlop to potroncac z pensji jak tak dalej pujdzie to ta firma upadnie spamientajcie sie szybko bo ludzie odejdom waf upadl a teraz carbo to czeka zamiast sie poprawic we firmie to sie robi coraz gorzej
widmo;) 2015-03-18 20:45:46
Pozwole sobie napisac to co mi slina na jezyk przyniesie. Prosze nie piszcie na kierownika fo.... co on jest winny gdzie prezes znajdzie innego giermka jak on?chlop bez szkoły bez pojecia taki, przynies klucz zawiez im tam skrzynke itd...karzdy chce pracowac a on w tym wieku gdzie znajdzie prace ?dobry jest!!! przyjedzie zagra ala... prezesa (malo wie a wiecej nic nie powie) taki pospolity gamoń jeden z wielu....
PEDAŁ 2015-03-18 21:25:40
baranie kiedys firma wnajmowala samochody i ludzie jezdzili sluzbowymi:)
-zgodziliscie sie jezdzic prywatnymi to jezdzicie:) firma zarabia....
-zaczeliscie jezdzic do domu raz drugi na wlasny koszt to jezdzicie:) firma zarabia.
firma ma sie dobrze:) tylko ludzie co tam pracuja to kretyni:) POZDRAWIAM PALANTÓW!!!
Kosmo 2016-05-13 18:04:11
No kolega chyba musi mieć wykształcenie techniczne @23we4r o ile chce się zatrudnić na inne stanowisko niż na produkcję, bo tam takiego wymogu akurat nie ma. I w sumie nie tak ciężko na produkcję się dostać.
Zostaw swoją opinię o Carbosprzęt Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carbosprzęt Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe