Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CH₄ - 2015-02-07 03:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-07 10:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polują na pracowników do zwolnienia i Pan Dyr będzie dawał nagany dla łatwego zwolnienia. Nagany za byle coś. Nie podpisujcie nagan i upomnień. to niezgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-02-28 11:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W i t Y i j AAAA /=:) - 2014-09-14 20:09:15]:
poznalem cie po stylu i bledach mieszkasz w Chorzowie jezdzisz clio a wczesniej z Romkiem jezdziles na Staszic i na POKOJ.MASZ tylko gimnazjum i iloraz inteligencji ponizej 15.i te twoje bokserki ze sie cos tam piesci itryska.DAWIDZIE
zdjecie uzytkownika
leniwcu - 2015-03-12 21:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2015-02-28 11:13:44]:
leniwcu kopa w zeby wylapiesz
zdjecie uzytkownika
By£y - 2015-04-02 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak Panowie na święta po 1kg białej kiełbasy od Remagumu ?
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-04-20 11:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobisci pracowalem w remagum i nie narzekalem nigdy wyplata na czas i sporo nie wiem kto w tej girmie zarobil 1500 zl chyba na guziku, z przodka firma placi bardzo dobre dniowki wiadomo ze emeryci raz tyle co mlodzi ale kolo 3 zawsze bylo :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-04-22 12:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-11-19 11:08:04]:
Firma dla emerytów na rozmowie o prace ci powie wielki bhpowca ze państwo ma cie wykształcić w kursy dołowe a oni potem kokosy zbijać i sami emeryci potrzebni ,młody po szkole zero szans ,super firma
zdjecie uzytkownika
trol - 2015-07-23 18:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy narzekają i narzekają i ciągle ściemniają że pracują.
zdjecie uzytkownika
trol - 2015-07-23 18:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Firmie Remagum i dziwie się że co niektórzy piszą takie bzdury,przeważnie piszą o małych zarobkach i o złych warunkach pracy. Powiem tak brać się lenie do roboty a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
trol c..l - 2015-07-24 22:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się jakiś (usunięte przez administratora)bardzo pracowity
zdjecie uzytkownika
ryl - 2015-08-05 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czepczor to jeszcze robi?
zdjecie uzytkownika
mody - 2015-08-11 17:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pit........ wszyscy narzekaja jo tez robie w tej firmie wszedzie ciezko ..... co jak co ale wyplata zawsze na czas !!!!
zdjecie uzytkownika
endrju - 2015-08-11 23:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie chce to sie zarobi.jak komu mało to miech prubuje kaj indziej.POWODZEIA
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-08-12 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trol - 2015-07-23 18:50:35]:
zaczynalem od niczego teraz po trzech latach mam górnika i pare kursow. Młodzi tez mogom tylko trzeba chciec!
zdjecie uzytkownika
malinka jasia - 2015-08-20 15:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robert w pełni popieram twoje podejście, w górnictwie można mieść osiągnięcia, nawet w dobie kryzysu, tylko trzeba pracować i cierpliwie walczyć o swoje. napisz proszę od zatrudnienia na jakim stanowisku zaczynałeś u nich chętnjie tez spróbuję skoro w tej firmie są realne perspektywy awansu i kariery
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-08-25 09:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo tam ni wiem, ale nie ma zle każdy mo normalno umowa i zawsze placa w terminie jak ma być. Kokosów ni mo, ale tera ni mo nigdzie.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-08-30 14:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile na początek idzie zarobić w Remagum mam Górnika.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-09-03 20:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są może jakieś przyjęcia do Remagum i na jakich kopalniach robią
zdjecie uzytkownika
Ryl z Wesołej kopalni - 2015-09-10 16:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-09-03 20:35:55]:
Rozmowy w sprawie przyjęć są w środy o 10 w siedzibie na oświęcimskiej, a przodki są na Staszicu i Wesołej. Zarobki za pracę w kopalni są takie że ledwo wystarcza na bardzo skromne życie od 10 do ostatniego. Chodzą słuchy że będzie jeszcze gorzej.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-09-14 21:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy zarobie na początek w firmie 2400zł
zdjecie uzytkownika
Praca 2 - 2015-09-15 14:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-09-14 21:33:39]:
Brutto z sobotami zarobisz, na rękę nie dostaniesz niestety tyle.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-09-15 20:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile zarobie neto bez świat
zdjecie uzytkownika
Praca 2 - 2015-09-16 20:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kto? Górnik, elektryk, ślusarz, sztygar?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-09-17 01:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45]:
mhm to ja tam rok robilem i nie wiedzialem ze tam remagum sciane mial spoko cale zycie czlowiek sie uczy szczeze to opowiesc chyba patykiem pisana po wodzie albo ktos gdzies poplynal z kasa i zonie niezly FAKE wciska pozdro
zdjecie uzytkownika
Bieda - 2015-09-18 14:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie zarobki to 1300 do 2000 max uciekajcie z tej firmy bieda
zdjecie uzytkownika
pers - 2015-09-20 01:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki na poziomie 2000 złotych to nie są złe zarobki, w wielu firmach nie dorobisz się tylu, a jeśli jesteś pracowity to na spokojnie właśnie te 2000 złotych zarobisz, pewnie jest też szansa żeby te 200 złotych więcej nawet wyciągnąć, no ale jednak trzeba się wykazać większym zaangażowaniem w tym wypadku.
zdjecie uzytkownika
NIKT - 2015-09-21 19:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pers, piszesz o tej pracy tylko hipotetycznie, nawet pojęcia nie masz jak trzeba się narobić żeby dostać marne 1400zł Ciekawe czy z następnej wypłaty prezes znowu każdemu odbierze 300-500zł tak jak teraz to miało miejsce.
zdjecie uzytkownika
az - 2015-10-11 10:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest żle panowie z dwoma świętami 1800 zł nie całe a będzie jeszcze gorzej czy ktoś ma namiary na w miarę solidną firmę z góry dziękuję za kontakt
zdjecie uzytkownika
erwin - 2015-10-11 20:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem 1400 ide do biedronki fedrować
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-10-20 07:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moge wiedzieć niby z jakich powodów prezes odebral kazdemu po 300-500 złotych z wypłaty, bo chyba jest jednak tutaj coś nie tak. Przeciez, żeby zrobic takie odciągnięcie od stawki, która ma się w umowie to potrzebna jest zgoda pracownika. Ewentualnie musi istnieć jakiś wyszukany system kar i nagród. Z góry dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-10-20 07:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2015-10-20 07:27:08]:
W umowie jest zawsze stawka godzinowa plus premia do 200%... stawka godzinowa oczywiście jest niska. Wystarczy tylko zręcznie manipulować premią i wszystko się zgadza... Należy też dodać, że nigdy nie dotrzymują słowa jeśli chodzi o umówioną stawkę... Pani kierownik kadr i płac w żywe oczy powie Ci, że "wszystko się zgadza"
zdjecie uzytkownika
remagum staszic - 2015-11-21 08:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie 300- 500 zabrał prezes po 1000-a nawet więcej górnik przodowy z dwoma świetami 2200 wypłaty skadal młode synki po 1100 zarobku było dobrze ale juz tak tu nie będzie.... 3 lata robiłem i zawsze tak samo luty marzec kwiecien ok potem maj i czerwiec ciulato bo prezes sponsoring siatkarek uprawia natępnie lipiec sierpien wrzesien ok potem swieta zas bez kasy w grudniu 13 świąt i 3000 wypłaty.... masakra nikt juz na rozmowy o prace tam nie przychodzi teraz prezes hale buduje i kasy długo długo niebedzie...
zdjecie uzytkownika
romiko - 2015-11-25 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, zeby 2200 zł każdy zarabiał, jedynie można tyle zarobić jeśli faktycznie jakiś czas się u nich pracuje. Z tego co wiem to mozna jeszcze dodatkowo zarobić na nadgodzinach, które sa możliwe, ale nie przymusowe, wiec jak ktoś po prostu potrzebuje to wtedy zostaje i nadrabia troche. A Wy co sądzicie o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-12-05 17:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-08-30 14:42:49]:
1600
zdjecie uzytkownika
garmo - 2015-12-05 20:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda tylko, ze nie maja zadnych ofert pracy. chcialbym co prawda znalezc cos dla syna tak zeby go to zycia nauczylo.
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-12-07 10:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie ploty chodza ze na swieta bedzie jeszcze gorzej juz nawet za swieta urywaja kase tak dobra firma
zdjecie uzytkownika
dno - 2015-12-09 14:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie też te ploty doszły, dzisiaj albo jutro się okaże jak będzie. Jest coraz gorzej i gorzej z zarobkami, nijak się to ma do tego jak ciężko trzeba zapieprzać w czarne dni i święta. I w dodatku jeszcze Remagum jest chyba jedyną firmą górniczą w której nie ma kartek za zjazdy, tylko klocek kiełbasy za szychta. Wstyd się komukolwiek do tego przyznawać, człowiek tylko przez to się na drwiny naraża.
zdjecie uzytkownika
NIKT - 2015-12-09 19:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, znowu zabrali mi z wypłaty. Wesołe święta będą ale u dyrektorów i prezesów tej złodziejskiej firmy. Bo my teraz będziemy się martwić jak tu w ogóle dożyć do następnego 10
zdjecie uzytkownika
ładowacz - 2015-12-13 10:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na guziku mam 1900 chyba lepiej w biedronce nic dziwnego jak dozoru tyle 1:2 firma biedna daremna
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-13 11:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wom płacą za same zjazdy a kartki po ile
zdjecie uzytkownika
he - 2015-12-13 12:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiełbasa to chyba jak ktos ma psa
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-12-15 12:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-12-13 11:53:13]:
NIE ma kartek! Jest ino jeden klocek wusztu za szychta.
zdjecie uzytkownika
44 - 2015-12-15 23:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@garmo no wlasnie ja niestety tez nie widzialem aktualnie zadnych aktualnych ofert pracy od nich, a szkoda bo tez chetnie bym podjac prace tam u nich.,
zdjecie uzytkownika
sazrem - 2015-12-16 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [44 - 2015-12-15 23:59:27]:
Lepiej złóż papiery do biedronki bo remagum pracuje się za kiełbasę. Chyba, że 1400 zł cie satysfakcjonuje wtedy śmiało jedz do ich firmy przyjmą każdego bo co mądrzejszy to spie..dala jak najdalej.
zdjecie uzytkownika
somin - 2016-01-03 23:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nie będzie problemu żeby zarobić lepsze pieniądze w tej firmie, tylko oczywiście trzeba chcieć. Po jakimś czasie można też zapytać o podwyżkę.
zdjecie uzytkownika
Zona przodowego - 2016-01-19 09:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mąż pracuje na przodku i marne grosze zarabia tyle samo co ci na guziku a narobi się jak wół a jak cos obiecują wiecej to się tylko kończy na gadce
zdjecie uzytkownika
nowak - 2016-01-23 12:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlaczego mąż, jak i jego koledzy nie powalczą o swoje @Zona przodowego? Skoro obiecują podwyżki w PUG Remagum, to powinni się tego trzymać. Ludzi nie można ciągać za nos.
zdjecie uzytkownika
wywiadowca - 2016-01-23 12:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś coś wie o sprawie sądowej za wpisy negatywne o firmie remagum ? która się toczy cały czas w sądzie w mysłowicach -bo ja dostałem wezwanie !!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ZERO PROFESJONALIZMU ,CHĘĆ ZYROWANIA NA LUDZIACH EMERYTACH KTORZY MAJA KURSY ZROBIONE POD PANSTWOWA KOPALNIA .A ty mlody szkole masz praktyki masz ale idz sobie SKANDAL
Pytania: iLE lad pracy na dole? Emeryt pan jest?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-02-04 13:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Remagum to firma krzak, zamierzam iść zrobic foto jak emeryci odbierają kase w okienku ( tzw lewą -po za przelewem ) i skrupulatnie opisać to do telewizji i gazety
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-02-05 15:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba trochę Cię pośpieszyło @były pracownik, może powiedz więcej o co Ci chodzi, bo ja już kompletnie tego nie czaję i nie łapię o co Ci chodzi, dawaj

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PUG REMAGUM-SERWIS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert