Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-13 21:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
za takie pieniądze to chyba będą sami fedrować
zdjecie uzytkownika
bolo 8 - 2014-10-14 15:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gengotek przydupas!!
Gadomski oszust złodziej kiełbasiasz!!!!
1200zł ????????? Jak żyć??? Kolejny miesząc??????
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-10-16 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie spółka(perkis) na staszicu !!!taki wojtynek cie wyrucho bez mydła płaci na dwie raty jak bydzie miol i chcioł kartki my widzieli ostatnie w grudniu-które doł po świętach w styczniu -zusów nie płaci a ostatnio mu odcieli tel.i inter.komornik go tnie a on nos -i jak ci sie nie podobo to sie zwolnij albo rób na niego za 1700zł pod ziemią i narażej życie!!to jest prawdziwy obraz górnictwa w spółce-takich ludzi powinno sie zamykać w rybniku...
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-10-17 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kk w oświęcimiu numer i sztygar który by cię zajęb... robota a bez słowa ci 1100 zł za czarne dni i 1 świętego dadzą a tu kkk 2 bajtli i baba na utrzymaniu tu trzeba pip skarbowy interwencję uwaga powiadomić wiele firm zgłosic wiele osób zastraszania i bieganie w pracyte instytucje same na nich zarobią bo i dadzą wyroki posadza w kryminał to się człowieka naucza szanowac
a emeryty bez zagarnieęcia 2500 el3000. Na a tu rodziny z głodu umierają
Doigra się szefuncio skandalu
A rudego dyrektora pod abw
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2014-10-17 10:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co przebudowy spagowanie naprawa obudowy dokładnie przewoźników czy łopatą kulig w skrajnie ciężkich warunkach od 500 do 900 metrów podziemia kosztuje tyle samo co kasa fiskalna w niedrogie
Nóż kkkk nic innego ino się wiuchnac bo kkk samemu się utrzymać ciezko
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2014-10-17 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 moja opinia a nic żadnej fajna strona
Też płacimy w świat
He
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-10-18 19:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niewolnik - 2014-10-17 09:30:02]:
(usunięte przez administratora)WSZYSTKO CO ROBI TO ZARŻNIE A PRZY OKAZJI TYLKO LUDZIE Z CAŁYMI RODZINAMI CIERPIĄ ,TEGO POKURCZA POWINNI ZAMNKNĄĆ !!!
zdjecie uzytkownika
dol - 2014-10-31 02:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [waldek - 2014-10-18 19:22:48]:
Cały czas problem z wypłatami ? Przecież charytatywnie nikt nie będzie robił... niestety jest coraz gorzej :/ A co tam jeszcze się dzieje że aż właściciela zamykać chcecie?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-11-05 18:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada sprawa przyjec bez doswiadczenia ? Mam skonczone 2 klasy mechanika technikum . Poradzicie co ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-07 23:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
52zł za dniówkę na dole i kiełbaska do tego, tak wygląda w remagumie polecam
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-13 16:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-11-07 23:04:16]:
witam jak zarobki w tej firmie wygladają dla modego pracownika ? i czy jakieś socialne dodatki ?
zdjecie uzytkownika
Junior - 2014-11-16 03:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
słownik ortograficzny się kłania. Potem pisz lizusie z pseudofirmy jak to tam jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli ktoś potrzebuje pracy to przestrzegam przed tą Firmą-idźcie gdziekolwiek byle NIE do REMAGUM-u.Za 15 czarnych dni i jedną sobotę-mąż kombajnista zarobił 702 zł!!!Tłumaczenia Prezesa i dyr.d/s technicznych były takie,że skoro nie było metrów (wypracowano 51 m ) to nie ma pieniędzy-KREDYTU NIE WIEŹMIE!!!A prawda jest taka ,że po okresie próbnym mąż nie podpisał z nimi umowy ,więc go w ten sposób ukarano.Dniówka wyszła 50 zł na ścianie,na kombajnie.Dojazd do Bożych Darów z naszej miejscowości to 70 km dziennie,więc mąż zarobił jedynie na paliwo.Dyrektor i Pani księgowa to szczyt arogancji-nie ma co liczyć na wypłacenie czegokolwiek.ŚMIEJĄ się z ludzi i nadal siedzą w pięknych gabinetach,a na parkingu kilka drogich samochodów,którymi jeżdżą dzięki takim robolom jak mój mąż.Każdy kto tam pracuje niech ucieka jak najszybciej bo to firma która żeruje na naiwności ludzkiej.
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2014-11-17 12:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
Twój ojciec i dziadek to chyba ze wstydu umarliby na bzdury jakie piszesz!Do szkoły chłopczyku bo do przodka to trzeba ludzi nie tylko pracowitych ale i mądrych,a Ty ani jedno ani drugie.Masz 25 lat i siedzisz na garnuszku rodziny to może kilka zł Ci wystarczy na imprezki bo jak będziesz miał swoją rodzinę to inaczej będziesz śpiewał...
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-19 11:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [góral - 2014-10-13 15:41:25]:
zatrudniają co środę bo po każdej wypłacie wykwalifikowani pracownicy uciekają z tej firmy-takie kokosy płacą,że szkoda iść do kasy!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-11-21 22:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45]:
Zgadzam się z Panią w 100%
zdjecie uzytkownika
Likas - 2014-11-25 01:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były Możesz podać trochę więcej faktów na temat tych pieniędzy? Zastanawiam się o jakich finansach my w ogóle rozmawiamy bo przyznam nie wiem czego mógłbym się spodziewać po tym pracodawcy a trochę grunt pod nogami mi się pali. Planują jakieś przyjęcia i jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna? Dzięki za sugestie.
zdjecie uzytkownika
figo - 2014-11-25 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Likas - 2014-11-25 01:36:43]:
szukaj gdzie indziej, gra nie warta świeczki. wszystkich stać tylko na obietnice ale na tym się kończy.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-11-27 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak maja w tej firmie elektrycy? moze ktos wie ?
zdjecie uzytkownika
Fago - 2014-12-04 15:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś barbórka,chłopcy pewnie znowu po wódce i bułkach.
A przecież mogliby dać z 10 kilo kiełbasy.
zdjecie uzytkownika
Fcb - 2014-12-04 15:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45]:
Któś tu usuwa wypowiedzi więc powtórze raz jeszcze że ma Pani 100% racji
zdjecie uzytkownika
Kombajnista - 2014-12-07 22:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystkim wszystkiego dobrego z okazji Barbórki!!
Pitejcie z tej firmy to oszuści i złodzieje!!!!
Nie dajcie sie zarżnąć Gadomskiemu!!!
zdjecie uzytkownika
anomin - 2014-12-09 16:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzisiaj wypalty za czarne dni po 1500lzl! To jest kur*a kpina! Na kasie w zabce tyle sie dostaje a nie ku*wa na dole za zapierdalanie a wyplat nie ma bo nie ma metrow!? Sranie w banie na staszicu na samym poziomie 830 w miesiac wyfedrowane 212m gdzie kopalnia wyfedrowala na najlepszym przodku 150 TO JEST KPINA ! na jednym poziomie fedry tyle ze cala firma hajsu ma w chu a do tego jeszcze metry z poziomow 500 i 900
zdjecie uzytkownika
Oleksandr - 2014-12-10 00:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [góral - 2014-10-13 15:41:25]:
Dobry wieczór! Mam doświadczenia górnika kombajnista 3 lata. Mój telefon (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2014-12-10 19:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wypłaty za czarne dni 1600 zł!!! Tyle jest warta praca na dole dla firmy REMAGUM za tyle to ludzie na kasie w marketach pracują, jak tu wyżyc za taką pensję jeden miesiąc mówią że nie ma metrów , jak są metry tak jak kolega wyżej pisze na KWK Staszic to mówią że mało dniówek i tak w koło ciulają, nie polecam firmy kto ma szanse niech ucieka jak najszybciej. Firma dla pawulonów i ludzi którzy uważają się k... za nie zastąpionych w górnictwie szkoda pisać. Szczęśc Boże
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PUG REMAGUM-SERWIS?
Zadaj pytanie
x