Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-07-16 22:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prezes Gadomski jezdzi nowym merolem,!! racja sponsoruje co sie da byle być na świczniku, a pracownicy do gara nie mają co wlożyć!! Zarobiłem 1300zł mam rodzine i co jak żyć??!! Ciul i tyle!!
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-07-17 01:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie, może nie brzmi to za dobrze, ale to jest uczciwa stawka. Ja wiem, że jest cięzko, ale to nie remagum serwis trzeba winić, a nasze państwo.
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-07-17 09:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uczciwa stawka?To jest kopalnia a nie Tesco.Co do tego państwa to już szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
dwd - 2014-07-17 16:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy zna ktoś jakieś firmy które wysyłają do pracy zagranice np. do Czech czy do Niemiec
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-07-17 20:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasem ważniejsze jest, że jest praca, minimalna krajowa to zawsze więcej niz zasiłek dla bezrobotnego. Obecnie remagum poszukuje do pracy pod ziemią: - górników - górników kombajnistów chodnikowych - górników rabunkarzy - elektryków ze znajomością kombajnów chodnikowych - ślusarzy - strzałowych Jedyne co to konieczne jest już doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-07-17 22:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Płaca za minimalna za zapier... na kopalni!! 1200 to za grabienie lisci!!!
A prezes sie buja i o wielu sprawach nie wie za wiela zadupcają ludki na mesia!!
Wina państwa a pewnie zagłosujcie na Tuska jeszcze Wam kopalni nie sprzedał!!
A gdyby nie układy łapówki to remagum buty by szyło
zdjecie uzytkownika
Buła - 2014-07-18 16:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Róbcie dalej za 1200 i ten wuszt póki wam go nie zabiorą.Kiełbasa mieszana ze srajtaśmą.
zdjecie uzytkownika
dwd - 2014-07-18 16:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno chodzą z firmy i sprawdzają tych co są na rewirach czy są w domu,
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2014-07-18 22:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dwd - 2014-07-18 16:51:01]:
Z firmy do domu, to se mogą do ... Gadomskiego iść!!!
Na wurst ochydny!!1
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2014-07-19 23:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). rozumiem że jeżeli dosteje sie 1200zł na miesiąc to jest mało tym bardziej że ma sie na utrzymaniu rodzine. ale wiecie co? powiem wam tylko tyle, jesteście bandą śleprów nadających sie jedynie na łopate jeżeli nie potraficie zrozumieć że żeby dostać trzeba na to zapracować i nikt nie powie mi że jak było dobrze i wszystkie kombajny szły to nie były dobre wypłaty wiem bo pracuje w tej firmie. aktualnie pracuje jeden kombajn to za co wy chcecie dostawać wypłate?! za obecność?! to nie jest szkoła podstawowa albo gimnazjum którego większość z was napewno nie skończyła.
a co do emerytów owszem zgodze sie że zabierają miejsce młodym, ale jezeli miałbym wybrać między doświadczeniem a młodym pracownikiem który potrafi tylko narzekać a nie stawić się na miejscu pracodawcy to wybrałbym emeryta który bedzie pokazywał i uczył młodych.
sam tak jak mówiłem pracuje w tej firmie i owszem zdarzają sie ciężkie chwile które nie są spowodowane tym czy prezes ma nowe auto czy nie ma nowego auta tylko tym czy jest robota czy jej nie ma.
pozdrawiam wszystkich zacofanych, patrzących tylko na swoje nosy i narzekających ile sie da. popatrzcie na to w ten sposób, macie prace, owszem teraz mało zarabiacie ale macie prace, będize lepiej będizecie zarabiać więcej.
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-20 15:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie,ten co wozi kierowników już nie nadaje sie na łopate.
zdjecie uzytkownika
wulu - 2014-07-21 11:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hajer - 2014-07-20 15:56:40]:
Co ty chłopie pier..!! Jebaczka przy żelazie potem stojaki SV lub wieszanie szynówki 8-10szt za taką kase co mnie obchodzi ze jeden kombajn fedruje Przychodze uczciwie ciężko pracuje nie mam L-4, bumel!
Sam jesteś zacofany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 1200 TO WŁAŚNIE POWINNO BYĆ ZA SAMO PRYJŚCIE!!!
Dostać żeby zapracowć i tu masz racje jesteśmy bandą śleprów że jeszcze pracujemy powinniśmy zjechać machnąć łopatą i tyle a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I żelazo do przodka nosić!! A obrażać to se możesz!!!! tam tych w biurach ciekawe ile zarobili!!!
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-21 22:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wulu - 2014-07-21 11:38:37]:
Wulu chyba pomyliłeś nicki,kieruj to do anonim1
zdjecie uzytkownika
Tzw - 2014-07-22 11:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SPALMY ICH,cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
wulu - 2014-07-22 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hajer - 2014-07-21 22:33:54]:
Ja sorki!! Bo mnie żyłka skoczyła!!
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2014-07-22 22:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to popytajcie ile zarabiają w administracji, zobaczymy czy znajdzie się ktoś kto dostaje na rok więcej niż wy.
wasz przykład to jest genialny przykład ludzi którzy doprowadzają polskie górnictwo do takiego stanu jaki jest teraz. dostać za to że sie zjedzie. ok nie mówie że jeżeli ktoś pracuje uczciwie, nosi żelastwo fedruje metry są to mu sie nie należy, jak najbardziej, dałbym wam i 3/4 z tego co by zarobiła firma gdybym mógł, ale tu trzeba zrozumienia że jeżeli firma nie ma pieniędzy to trzeba sie cieszyć choćby z tego że ta praca jest.
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-29 22:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim1 - 2014-07-22 22:26:57]:
To idź i popytaj,potem się podziel tymi informacjami.
zdjecie uzytkownika
Junior - 2014-09-05 14:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też pracuje w firmie Remagum. (usunięte przez administratora) to kawał chama, który myśli że wszystkie rozumy pozjadał a na dodatek bajkopisarz. Jego syn panoszy się i chwali że jest synem zastepcy kierownika i bardziej się opier**** (usunięte przez administratora)zarobić mają, są układy i układziki. Firmą powinien zająć się PIP i NIK. Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
bolo 8 - 2014-09-10 22:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadomski to złodziej i oszust!!! 1500 zł praca na dole + ohydna kiełbasa za zjazd wartość 1 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Junior - 2014-09-11 14:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje!!!! Admin niech nie usuwa tego co ludzie piszą bo piszą prawdę!!! Sztygar Dz... zawaliłby ludzi robotą i jeszcze mniej zapłacił!!! Zero poszanowania człowieka i jego wartości!!!
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-09-13 21:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie juz pare lat i szczeze nawed bym sie nie przeniusl pod kopalnie bo chociaz teraz jest ciezko to wiem ze to chwilowe. Mam 25 lat mam gurnika i w zeszlym roku zarobilem wiecej niz kolega z pod kopalni o 20 tysi. Tylko ze jestem przotkowcem i mam placone od roboty "zA metry" . Nie sluchajcie sleprow co siedza na kneflach bo niewiedza co to szacunek do roboty moj ojciec, dziadek, i pra dziadek robili na dole i nie wyobrazam sobie zeby przy kturyms nazekac na robote. Kto sie nadaje i zapierd...ten zarobi ale jednak sie narobi.
zdjecie uzytkownika
W i t Y i j AAAA /=:) - 2014-09-14 20:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest tak do dupy jak jeszcze nie było. i tyle ciężkie czasy nadeszły panowie w naszej firmie.
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-09-14 22:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
Polecam Ci abyś z tych Twoich 20 tysi
zainwestował w słownik ortograficzny bo aż się nóż otwiera w kieszeni.
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-28 02:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Remagum rozpoczęło swoją działalność usługową w 2001 roku, także doświadczenia już trochę posiadają. Siedziba firmy jest położona w Mysłowicach. Od prawie 8 lat są usługodawcą dla wielu podmiotów gospodarczych w szczególności dla kopalń Katowickiego Holdingu Węglowego S.A. i Kompanii Węglowej S.A..
zdjecie uzytkownika
JatoJa - 2014-09-28 21:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2014-09-28 02:07:39]:
Z wikipedii to skopiowałeś?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x