Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-20 15:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie,ten co wozi kierowników już nie nadaje sie na łopate.
zdjecie uzytkownika
wulu - 2014-07-21 11:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hajer - 2014-07-20 15:56:40]:
Co ty chłopie pier..!! Jebaczka przy żelazie potem stojaki SV lub wieszanie szynówki 8-10szt za taką kase co mnie obchodzi ze jeden kombajn fedruje Przychodze uczciwie ciężko pracuje nie mam L-4, bumel!
Sam jesteś zacofany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 1200 TO WŁAŚNIE POWINNO BYĆ ZA SAMO PRYJŚCIE!!!
Dostać żeby zapracowć i tu masz racje jesteśmy bandą śleprów że jeszcze pracujemy powinniśmy zjechać machnąć łopatą i tyle a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I żelazo do przodka nosić!! A obrażać to se możesz!!!! tam tych w biurach ciekawe ile zarobili!!!
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-21 22:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wulu - 2014-07-21 11:38:37]:
Wulu chyba pomyliłeś nicki,kieruj to do anonim1
zdjecie uzytkownika
Tzw - 2014-07-22 11:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SPALMY ICH,cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
wulu - 2014-07-22 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hajer - 2014-07-21 22:33:54]:
Ja sorki!! Bo mnie żyłka skoczyła!!
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2014-07-22 22:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to popytajcie ile zarabiają w administracji, zobaczymy czy znajdzie się ktoś kto dostaje na rok więcej niż wy.
wasz przykład to jest genialny przykład ludzi którzy doprowadzają polskie górnictwo do takiego stanu jaki jest teraz. dostać za to że sie zjedzie. ok nie mówie że jeżeli ktoś pracuje uczciwie, nosi żelastwo fedruje metry są to mu sie nie należy, jak najbardziej, dałbym wam i 3/4 z tego co by zarobiła firma gdybym mógł, ale tu trzeba zrozumienia że jeżeli firma nie ma pieniędzy to trzeba sie cieszyć choćby z tego że ta praca jest.
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-29 22:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim1 - 2014-07-22 22:26:57]:
To idź i popytaj,potem się podziel tymi informacjami.
zdjecie uzytkownika
Junior - 2014-09-05 14:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też pracuje w firmie Remagum. (usunięte przez administratora) to kawał chama, który myśli że wszystkie rozumy pozjadał a na dodatek bajkopisarz. Jego syn panoszy się i chwali że jest synem zastepcy kierownika i bardziej się opier**** (usunięte przez administratora)zarobić mają, są układy i układziki. Firmą powinien zająć się PIP i NIK. Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
bolo 8 - 2014-09-10 22:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadomski to złodziej i oszust!!! 1500 zł praca na dole + ohydna kiełbasa za zjazd wartość 1 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Junior - 2014-09-11 14:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złodzieje!!!! Admin niech nie usuwa tego co ludzie piszą bo piszą prawdę!!! Sztygar Dz... zawaliłby ludzi robotą i jeszcze mniej zapłacił!!! Zero poszanowania człowieka i jego wartości!!!
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2014-09-13 21:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tej firmie juz pare lat i szczeze nawed bym sie nie przeniusl pod kopalnie bo chociaz teraz jest ciezko to wiem ze to chwilowe. Mam 25 lat mam gurnika i w zeszlym roku zarobilem wiecej niz kolega z pod kopalni o 20 tysi. Tylko ze jestem przotkowcem i mam placone od roboty "zA metry" . Nie sluchajcie sleprow co siedza na kneflach bo niewiedza co to szacunek do roboty moj ojciec, dziadek, i pra dziadek robili na dole i nie wyobrazam sobie zeby przy kturyms nazekac na robote. Kto sie nadaje i zapierd...ten zarobi ale jednak sie narobi.
zdjecie uzytkownika
W i t Y i j AAAA /=:) - 2014-09-14 20:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest tak do dupy jak jeszcze nie było. i tyle ciężkie czasy nadeszły panowie w naszej firmie.
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-09-14 22:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
Polecam Ci abyś z tych Twoich 20 tysi
zainwestował w słownik ortograficzny bo aż się nóż otwiera w kieszeni.
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-28 02:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Remagum rozpoczęło swoją działalność usługową w 2001 roku, także doświadczenia już trochę posiadają. Siedziba firmy jest położona w Mysłowicach. Od prawie 8 lat są usługodawcą dla wielu podmiotów gospodarczych w szczególności dla kopalń Katowickiego Holdingu Węglowego S.A. i Kompanii Węglowej S.A..
zdjecie uzytkownika
JatoJa - 2014-09-28 21:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sam - 2014-09-28 02:07:39]:
Z wikipedii to skopiowałeś?
zdjecie uzytkownika
Maras pedal - 2014-10-10 09:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
miesiac zapierdalania na Staszicu i 1200zl hahaha jak najszybciej trzeba spierdalac z tej firmy
zdjecie uzytkownika
rogalik - 2014-10-10 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
1200zl kpina,prezes kupuje sobie nowe kombajny jedno wielkie badziewie,oplaca swoich przydupasow,a ludzie nie maja kur*a za co zyc,caly miesiac bez bumelki i z urlopem za 1200zl na staszicu,ta firma to jest dno trzeba uciekac jak najszybciej!!!
zdjecie uzytkownika
góral - 2014-10-13 15:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma chętnie zatrudnimy do pracy pod ziemią: górników, górników kombajnistów , chodnikowych, górników rabunkarzy, elektryków ze znajomością kombajnów chodnikowych, ślusarzy, strzałowych. Zatrudniają oczywiście tylko osoby z kwalifikacjami i doświadczeniem górniczym. Rekrutacje są w każdą środę o 10 w siedzibie firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-13 21:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
za takie pieniądze to chyba będą sami fedrować
zdjecie uzytkownika
bolo 8 - 2014-10-14 15:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gengotek przydupas!!
Gadomski oszust złodziej kiełbasiasz!!!!
1200zł ????????? Jak żyć??? Kolejny miesząc??????
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-10-16 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie spółka(perkis) na staszicu !!!taki wojtynek cie wyrucho bez mydła płaci na dwie raty jak bydzie miol i chcioł kartki my widzieli ostatnie w grudniu-które doł po świętach w styczniu -zusów nie płaci a ostatnio mu odcieli tel.i inter.komornik go tnie a on nos -i jak ci sie nie podobo to sie zwolnij albo rób na niego za 1700zł pod ziemią i narażej życie!!to jest prawdziwy obraz górnictwa w spółce-takich ludzi powinno sie zamykać w rybniku...
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-10-17 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kk w oświęcimiu numer i sztygar który by cię zajęb... robota a bez słowa ci 1100 zł za czarne dni i 1 świętego dadzą a tu kkk 2 bajtli i baba na utrzymaniu tu trzeba pip skarbowy interwencję uwaga powiadomić wiele firm zgłosic wiele osób zastraszania i bieganie w pracyte instytucje same na nich zarobią bo i dadzą wyroki posadza w kryminał to się człowieka naucza szanowac
a emeryty bez zagarnieęcia 2500 el3000. Na a tu rodziny z głodu umierają
Doigra się szefuncio skandalu
A rudego dyrektora pod abw
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2014-10-17 10:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co przebudowy spagowanie naprawa obudowy dokładnie przewoźników czy łopatą kulig w skrajnie ciężkich warunkach od 500 do 900 metrów podziemia kosztuje tyle samo co kasa fiskalna w niedrogie
Nóż kkkk nic innego ino się wiuchnac bo kkk samemu się utrzymać ciezko
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2014-10-17 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 moja opinia a nic żadnej fajna strona
Też płacimy w świat
He
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-10-18 19:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewolnik - 2014-10-17 09:30:02]:
(usunięte przez administratora)WSZYSTKO CO ROBI TO ZARŻNIE A PRZY OKAZJI TYLKO LUDZIE Z CAŁYMI RODZINAMI CIERPIĄ ,TEGO POKURCZA POWINNI ZAMNKNĄĆ !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x