Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jeżeli ktoś potrzebuje pracy to przestrzegam przed tą Firmą-idźcie gdziekolwiek byle NIE do REMAGUM-u.Za 15 czarnych dni i jedną sobotę-mąż kombajnista zarobił 702 zł!!!Tłumaczenia Prezesa i dyr.d/s technicznych były takie,że skoro nie było metrów (wypracowano 51 m ) to nie ma pieniędzy-KREDYTU NIE WIEŹMIE!!!A prawda jest taka ,że po okresie próbnym mąż nie podpisał z nimi umowy ,więc go w ten sposób ukarano.Dniówka wyszła 50 zł na ścianie,na kombajnie.Dojazd do Bożych Darów z naszej miejscowości to 70 km dziennie,więc mąż zarobił jedynie na paliwo.Dyrektor i Pani księgowa to szczyt arogancji-nie ma co liczyć na wypłacenie czegokolwiek.ŚMIEJĄ się z ludzi i nadal siedzą w pięknych gabinetach,a na parkingu kilka drogich samochodów,którymi jeżdżą dzięki takim robolom jak mój mąż.Każdy kto tam pracuje niech ucieka jak najszybciej bo to firma która żeruje na naiwności ludzkiej.
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2014-11-17 12:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
Twój ojciec i dziadek to chyba ze wstydu umarliby na bzdury jakie piszesz!Do szkoły chłopczyku bo do przodka to trzeba ludzi nie tylko pracowitych ale i mądrych,a Ty ani jedno ani drugie.Masz 25 lat i siedzisz na garnuszku rodziny to może kilka zł Ci wystarczy na imprezki bo jak będziesz miał swoją rodzinę to inaczej będziesz śpiewał...
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-19 11:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [góral - 2014-10-13 15:41:25]:
zatrudniają co środę bo po każdej wypłacie wykwalifikowani pracownicy uciekają z tej firmy-takie kokosy płacą,że szkoda iść do kasy!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-11-21 22:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45]:
Zgadzam się z Panią w 100%
zdjecie uzytkownika
Likas - 2014-11-25 01:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były Możesz podać trochę więcej faktów na temat tych pieniędzy? Zastanawiam się o jakich finansach my w ogóle rozmawiamy bo przyznam nie wiem czego mógłbym się spodziewać po tym pracodawcy a trochę grunt pod nogami mi się pali. Planują jakieś przyjęcia i jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna? Dzięki za sugestie.
zdjecie uzytkownika
figo - 2014-11-25 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Likas - 2014-11-25 01:36:43]:
szukaj gdzie indziej, gra nie warta świeczki. wszystkich stać tylko na obietnice ale na tym się kończy.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-11-27 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak maja w tej firmie elektrycy? moze ktos wie ?
zdjecie uzytkownika
Fago - 2014-12-04 15:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś barbórka,chłopcy pewnie znowu po wódce i bułkach.
A przecież mogliby dać z 10 kilo kiełbasy.
zdjecie uzytkownika
Fcb - 2014-12-04 15:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45]:
Któś tu usuwa wypowiedzi więc powtórze raz jeszcze że ma Pani 100% racji
zdjecie uzytkownika
Kombajnista - 2014-12-07 22:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszystkim wszystkiego dobrego z okazji Barbórki!!
Pitejcie z tej firmy to oszuści i złodzieje!!!!
Nie dajcie sie zarżnąć Gadomskiemu!!!
zdjecie uzytkownika
anomin - 2014-12-09 16:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzisiaj wypalty za czarne dni po 1500lzl! To jest kur*a kpina! Na kasie w zabce tyle sie dostaje a nie ku*wa na dole za zapierdalanie a wyplat nie ma bo nie ma metrow!? Sranie w banie na staszicu na samym poziomie 830 w miesiac wyfedrowane 212m gdzie kopalnia wyfedrowala na najlepszym przodku 150 TO JEST KPINA ! na jednym poziomie fedry tyle ze cala firma hajsu ma w chu a do tego jeszcze metry z poziomow 500 i 900
zdjecie uzytkownika
Oleksandr - 2014-12-10 00:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [góral - 2014-10-13 15:41:25]:
Dobry wieczór! Mam doświadczenia górnika kombajnista 3 lata. Mój telefon (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2014-12-10 19:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wypłaty za czarne dni 1600 zł!!! Tyle jest warta praca na dole dla firmy REMAGUM za tyle to ludzie na kasie w marketach pracują, jak tu wyżyc za taką pensję jeden miesiąc mówią że nie ma metrów , jak są metry tak jak kolega wyżej pisze na KWK Staszic to mówią że mało dniówek i tak w koło ciulają, nie polecam firmy kto ma szanse niech ucieka jak najszybciej. Firma dla pawulonów i ludzi którzy uważają się k... za nie zastąpionych w górnictwie szkoda pisać. Szczęśc Boże
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-12-25 09:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idźcie nieroby jedne na kase do żabki, dostaniecie 5 zł/h i umowe zlecenie i w końcu nauczycie się co to jest praca i dlaczego należy ją szanować. Cieszcie się, że macie etat, w żadnej normalnej firmie nikt wam nawet tych 1600 zł nie zapłacił.
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2014-12-28 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duży ty chyba jesteś jakimś pi....nym idiotą co ty w ogóle piszesz :)
zdjecie uzytkownika
SMOK20 - 2014-12-29 00:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
TY mosz w łbie nasrene chopie moja na kasie siedzi i na renka mo 1800 a ty jeszcze o normalnej firmie godosz wyleź tam u wos na parking i pomyśl co tam stoi a co chopcom płacicie nic tylko sie smioć z nich można nic wincy
zdjecie uzytkownika
Grubiorz - 2014-12-30 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
Chłopie weź porządny rozbieg i przywal se łbem o kombajn,ale ściągnij kask.
zdjecie uzytkownika
Duży - 2015-01-03 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idźcie do Żabki. Tylko skoro Żabka lepiej płaci to skąd są ci ludzie pod bramą?? Czemu nie stoją po Żabką??
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2015-01-19 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
jak mąż miał narażać życie pracując na ścianie w metanie za 1600 zł to faktycznie lepiej miałby w żabce,tam co najwyżej z półki spadnie na głowę makaron a nie kęs węgla jełopie DUŻY!!!
zdjecie uzytkownika
je banany socjal - 2015-01-25 23:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam nie odpowiadają zarobki to ssię zwolnijcie. Ludzie złoci nie ma przymusu pracy, sam zrobiłem w tej firmie ale się przekwalifikowalem i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
CH4 - 2015-02-07 03:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Duży - 2015-01-03 09:40:55]:
Czy już niedługo wszyscy pracujący na dole dostaną najniższą krajową?
zdjecie uzytkownika
CH₄ - 2015-02-07 03:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-07 10:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polują na pracowników do zwolnienia i Pan Dyr będzie dawał nagany dla łatwego zwolnienia. Nagany za byle coś. Nie podpisujcie nagan i upomnień. to niezgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-02-28 11:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W i t Y i j AAAA /=:) - 2014-09-14 20:09:15]:
poznalem cie po stylu i bledach mieszkasz w Chorzowie jezdzisz clio a wczesniej z Romkiem jezdziles na Staszic i na POKOJ.MASZ tylko gimnazjum i iloraz inteligencji ponizej 15.i te twoje bokserki ze sie cos tam piesci itryska.DAWIDZIE
zdjecie uzytkownika
leniwcu - 2015-03-12 21:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2015-02-28 11:13:44]:
leniwcu kopa w zeby wylapiesz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PUG REMAGUM-SERWIS?
Zadaj pytanie