Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
W i t Y i j AAAA /=:) - 2014-09-14 20:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest tak do dupy jak jeszcze nie było. i tyle ciężkie czasy nadeszły panowie w naszej firmie.
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-09-14 22:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
Polecam Ci abyś z tych Twoich 20 tysi
zainwestował w słownik ortograficzny bo aż się nóż otwiera w kieszeni.
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-28 02:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Remagum rozpoczęło swoją działalność usługową w 2001 roku, także doświadczenia już trochę posiadają. Siedziba firmy jest położona w Mysłowicach. Od prawie 8 lat są usługodawcą dla wielu podmiotów gospodarczych w szczególności dla kopalń Katowickiego Holdingu Węglowego S.A. i Kompanii Węglowej S.A..
zdjecie uzytkownika
JatoJa - 2014-09-28 21:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sam - 2014-09-28 02:07:39]:
Z wikipedii to skopiowałeś?
zdjecie uzytkownika
Maras pedal - 2014-10-10 09:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
miesiac zapierdalania na Staszicu i 1200zl hahaha jak najszybciej trzeba spierdalac z tej firmy
zdjecie uzytkownika
rogalik - 2014-10-10 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
1200zl kpina,prezes kupuje sobie nowe kombajny jedno wielkie badziewie,oplaca swoich przydupasow,a ludzie nie maja kur*a za co zyc,caly miesiac bez bumelki i z urlopem za 1200zl na staszicu,ta firma to jest dno trzeba uciekac jak najszybciej!!!
zdjecie uzytkownika
góral - 2014-10-13 15:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma chętnie zatrudnimy do pracy pod ziemią: górników, górników kombajnistów , chodnikowych, górników rabunkarzy, elektryków ze znajomością kombajnów chodnikowych, ślusarzy, strzałowych. Zatrudniają oczywiście tylko osoby z kwalifikacjami i doświadczeniem górniczym. Rekrutacje są w każdą środę o 10 w siedzibie firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-13 21:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
za takie pieniądze to chyba będą sami fedrować
zdjecie uzytkownika
bolo 8 - 2014-10-14 15:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gengotek przydupas!!
Gadomski oszust złodziej kiełbasiasz!!!!
1200zł ????????? Jak żyć??? Kolejny miesząc??????
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-10-16 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie spółka(perkis) na staszicu !!!taki wojtynek cie wyrucho bez mydła płaci na dwie raty jak bydzie miol i chcioł kartki my widzieli ostatnie w grudniu-które doł po świętach w styczniu -zusów nie płaci a ostatnio mu odcieli tel.i inter.komornik go tnie a on nos -i jak ci sie nie podobo to sie zwolnij albo rób na niego za 1700zł pod ziemią i narażej życie!!to jest prawdziwy obraz górnictwa w spółce-takich ludzi powinno sie zamykać w rybniku...
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-10-17 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kk w oświęcimiu numer i sztygar który by cię zajęb... robota a bez słowa ci 1100 zł za czarne dni i 1 świętego dadzą a tu kkk 2 bajtli i baba na utrzymaniu tu trzeba pip skarbowy interwencję uwaga powiadomić wiele firm zgłosic wiele osób zastraszania i bieganie w pracyte instytucje same na nich zarobią bo i dadzą wyroki posadza w kryminał to się człowieka naucza szanowac
a emeryty bez zagarnieęcia 2500 el3000. Na a tu rodziny z głodu umierają
Doigra się szefuncio skandalu
A rudego dyrektora pod abw
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2014-10-17 10:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co przebudowy spagowanie naprawa obudowy dokładnie przewoźników czy łopatą kulig w skrajnie ciężkich warunkach od 500 do 900 metrów podziemia kosztuje tyle samo co kasa fiskalna w niedrogie
Nóż kkkk nic innego ino się wiuchnac bo kkk samemu się utrzymać ciezko
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2014-10-17 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 moja opinia a nic żadnej fajna strona
Też płacimy w świat
He
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-10-18 19:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niewolnik - 2014-10-17 09:30:02]:
(usunięte przez administratora)WSZYSTKO CO ROBI TO ZARŻNIE A PRZY OKAZJI TYLKO LUDZIE Z CAŁYMI RODZINAMI CIERPIĄ ,TEGO POKURCZA POWINNI ZAMNKNĄĆ !!!
zdjecie uzytkownika
dol - 2014-10-31 02:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [waldek - 2014-10-18 19:22:48]:
Cały czas problem z wypłatami ? Przecież charytatywnie nikt nie będzie robił... niestety jest coraz gorzej :/ A co tam jeszcze się dzieje że aż właściciela zamykać chcecie?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-11-05 18:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada sprawa przyjec bez doswiadczenia ? Mam skonczone 2 klasy mechanika technikum . Poradzicie co ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-07 23:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
52zł za dniówkę na dole i kiełbaska do tego, tak wygląda w remagumie polecam
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-13 16:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-11-07 23:04:16]:
witam jak zarobki w tej firmie wygladają dla modego pracownika ? i czy jakieś socialne dodatki ?
zdjecie uzytkownika
Junior - 2014-11-16 03:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
słownik ortograficzny się kłania. Potem pisz lizusie z pseudofirmy jak to tam jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli ktoś potrzebuje pracy to przestrzegam przed tą Firmą-idźcie gdziekolwiek byle NIE do REMAGUM-u.Za 15 czarnych dni i jedną sobotę-mąż kombajnista zarobił 702 zł!!!Tłumaczenia Prezesa i dyr.d/s technicznych były takie,że skoro nie było metrów (wypracowano 51 m ) to nie ma pieniędzy-KREDYTU NIE WIEŹMIE!!!A prawda jest taka ,że po okresie próbnym mąż nie podpisał z nimi umowy ,więc go w ten sposób ukarano.Dniówka wyszła 50 zł na ścianie,na kombajnie.Dojazd do Bożych Darów z naszej miejscowości to 70 km dziennie,więc mąż zarobił jedynie na paliwo.Dyrektor i Pani księgowa to szczyt arogancji-nie ma co liczyć na wypłacenie czegokolwiek.ŚMIEJĄ się z ludzi i nadal siedzą w pięknych gabinetach,a na parkingu kilka drogich samochodów,którymi jeżdżą dzięki takim robolom jak mój mąż.Każdy kto tam pracuje niech ucieka jak najszybciej bo to firma która żeruje na naiwności ludzkiej.
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2014-11-17 12:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonimm - 2014-09-13 21:46:32]:
Twój ojciec i dziadek to chyba ze wstydu umarliby na bzdury jakie piszesz!Do szkoły chłopczyku bo do przodka to trzeba ludzi nie tylko pracowitych ale i mądrych,a Ty ani jedno ani drugie.Masz 25 lat i siedzisz na garnuszku rodziny to może kilka zł Ci wystarczy na imprezki bo jak będziesz miał swoją rodzinę to inaczej będziesz śpiewał...
zdjecie uzytkownika
były - 2014-11-19 11:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [góral - 2014-10-13 15:41:25]:
zatrudniają co środę bo po każdej wypłacie wykwalifikowani pracownicy uciekają z tej firmy-takie kokosy płacą,że szkoda iść do kasy!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-11-21 22:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45]:
Zgadzam się z Panią w 100%
zdjecie uzytkownika
Likas - 2014-11-25 01:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były Możesz podać trochę więcej faktów na temat tych pieniędzy? Zastanawiam się o jakich finansach my w ogóle rozmawiamy bo przyznam nie wiem czego mógłbym się spodziewać po tym pracodawcy a trochę grunt pod nogami mi się pali. Planują jakieś przyjęcia i jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna? Dzięki za sugestie.
zdjecie uzytkownika
figo - 2014-11-25 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Likas - 2014-11-25 01:36:43]:
szukaj gdzie indziej, gra nie warta świeczki. wszystkich stać tylko na obietnice ale na tym się kończy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x