Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tuwim - 2014-05-22 06:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyraźniej zawsze będzie źle, zawsze będzie mało i tragicznie. My mamy pesymizm wypisany na twarzach, ale patrząc na te warunki ciężko coś innego powiedzieć.
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-05-31 15:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To trzeba przyznac, że Polak lubi sobie czasem ponarzekać, ale faktycznie mogliby płacic więcej niz 1600, chociaz to i tak plus, bo więcej niz minimalna.
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-06-29 17:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Juna : Trzeba by zapytać tych emerytów co zabieraja miejca pracy młodym.Trudno nie narzekac pracujac w tej firmie za 8,70 brutto na dole.Cóż,Ci co tam maja zarobic to zarobia a reszta to białe (usunięte przez administratora) i tak juz bedzie niestety.Pozdrawiam optymistow i wytrwalych w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-06-30 02:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio pracujecie jedynie za 8,70 brutto? to ile Wam wychodzi miesięcznie? Chyba jest szansa dorobienia jakąs premią, czy nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-07-06 20:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak serio.Wychodziło koło 1400-1600zł.Nadgodziny i premie to juz sprawa indywidualna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-11 22:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1300zl za caly miesiac pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmaa i tyle a sztygar dziopa to najwiekszy cham i prostak jakiego znam tylko drzec ryja potrafi i tyle mysli se ze jest bog wie kim a tak naprawde jest zwyklym sztygarem czyli pionkiem
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-07-12 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lekkie rozbieżności dostrzegłem, ale rozumiem, że to 1400 jest realne. Powyżej to dzięki premii i nadgodzinom. Także zapytam, czy nadgodziny są częste?
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-07-14 08:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
1200 zl za cały miesiąc pracy!!! dziekuje panie preezesie!!!
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-07-16 22:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prezes Gadomski jezdzi nowym merolem,!! racja sponsoruje co sie da byle być na świczniku, a pracownicy do gara nie mają co wlożyć!! Zarobiłem 1300zł mam rodzine i co jak żyć??!! Ciul i tyle!!
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-07-17 01:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie, może nie brzmi to za dobrze, ale to jest uczciwa stawka. Ja wiem, że jest cięzko, ale to nie remagum serwis trzeba winić, a nasze państwo.
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-07-17 09:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uczciwa stawka?To jest kopalnia a nie Tesco.Co do tego państwa to już szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
dwd - 2014-07-17 16:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zna ktoś jakieś firmy które wysyłają do pracy zagranice np. do Czech czy do Niemiec
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-07-17 20:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasem ważniejsze jest, że jest praca, minimalna krajowa to zawsze więcej niz zasiłek dla bezrobotnego. Obecnie remagum poszukuje do pracy pod ziemią: - górników - górników kombajnistów chodnikowych - górników rabunkarzy - elektryków ze znajomością kombajnów chodnikowych - ślusarzy - strzałowych Jedyne co to konieczne jest już doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-07-17 22:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Płaca za minimalna za zapier... na kopalni!! 1200 to za grabienie lisci!!!
A prezes sie buja i o wielu sprawach nie wie za wiela zadupcają ludki na mesia!!
Wina państwa a pewnie zagłosujcie na Tuska jeszcze Wam kopalni nie sprzedał!!
A gdyby nie układy łapówki to remagum buty by szyło
zdjecie uzytkownika
Buła - 2014-07-18 16:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Róbcie dalej za 1200 i ten wuszt póki wam go nie zabiorą.Kiełbasa mieszana ze srajtaśmą.
zdjecie uzytkownika
dwd - 2014-07-18 16:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno chodzą z firmy i sprawdzają tych co są na rewirach czy są w domu,
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2014-07-18 22:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dwd - 2014-07-18 16:51:01]:
Z firmy do domu, to se mogą do ... Gadomskiego iść!!!
Na wurst ochydny!!1
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2014-07-19 23:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). rozumiem że jeżeli dosteje sie 1200zł na miesiąc to jest mało tym bardziej że ma sie na utrzymaniu rodzine. ale wiecie co? powiem wam tylko tyle, jesteście bandą śleprów nadających sie jedynie na łopate jeżeli nie potraficie zrozumieć że żeby dostać trzeba na to zapracować i nikt nie powie mi że jak było dobrze i wszystkie kombajny szły to nie były dobre wypłaty wiem bo pracuje w tej firmie. aktualnie pracuje jeden kombajn to za co wy chcecie dostawać wypłate?! za obecność?! to nie jest szkoła podstawowa albo gimnazjum którego większość z was napewno nie skończyła.
a co do emerytów owszem zgodze sie że zabierają miejsce młodym, ale jezeli miałbym wybrać między doświadczeniem a młodym pracownikiem który potrafi tylko narzekać a nie stawić się na miejscu pracodawcy to wybrałbym emeryta który bedzie pokazywał i uczył młodych.
sam tak jak mówiłem pracuje w tej firmie i owszem zdarzają sie ciężkie chwile które nie są spowodowane tym czy prezes ma nowe auto czy nie ma nowego auta tylko tym czy jest robota czy jej nie ma.
pozdrawiam wszystkich zacofanych, patrzących tylko na swoje nosy i narzekających ile sie da. popatrzcie na to w ten sposób, macie prace, owszem teraz mało zarabiacie ale macie prace, będize lepiej będizecie zarabiać więcej.
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-20 15:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie,ten co wozi kierowników już nie nadaje sie na łopate.
zdjecie uzytkownika
wulu - 2014-07-21 11:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hajer - 2014-07-20 15:56:40]:
Co ty chłopie pier..!! Jebaczka przy żelazie potem stojaki SV lub wieszanie szynówki 8-10szt za taką kase co mnie obchodzi ze jeden kombajn fedruje Przychodze uczciwie ciężko pracuje nie mam L-4, bumel!
Sam jesteś zacofany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 1200 TO WŁAŚNIE POWINNO BYĆ ZA SAMO PRYJŚCIE!!!
Dostać żeby zapracowć i tu masz racje jesteśmy bandą śleprów że jeszcze pracujemy powinniśmy zjechać machnąć łopatą i tyle a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I żelazo do przodka nosić!! A obrażać to se możesz!!!! tam tych w biurach ciekawe ile zarobili!!!
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-21 22:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wulu - 2014-07-21 11:38:37]:
Wulu chyba pomyliłeś nicki,kieruj to do anonim1
zdjecie uzytkownika
Tzw - 2014-07-22 11:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SPALMY ICH,cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
wulu - 2014-07-22 21:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hajer - 2014-07-21 22:33:54]:
Ja sorki!! Bo mnie żyłka skoczyła!!
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2014-07-22 22:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to popytajcie ile zarabiają w administracji, zobaczymy czy znajdzie się ktoś kto dostaje na rok więcej niż wy.
wasz przykład to jest genialny przykład ludzi którzy doprowadzają polskie górnictwo do takiego stanu jaki jest teraz. dostać za to że sie zjedzie. ok nie mówie że jeżeli ktoś pracuje uczciwie, nosi żelastwo fedruje metry są to mu sie nie należy, jak najbardziej, dałbym wam i 3/4 z tego co by zarobiła firma gdybym mógł, ale tu trzeba zrozumienia że jeżeli firma nie ma pieniędzy to trzeba sie cieszyć choćby z tego że ta praca jest.
zdjecie uzytkownika
Hajer - 2014-07-29 22:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim1 - 2014-07-22 22:26:57]:
To idź i popytaj,potem się podziel tymi informacjami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski