Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
benek - 2014-11-27 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jak maja w tej firmie elektrycy? moze ktos wie ?
zdjecie uzytkownika
Fago - 2014-12-04 15:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś barbórka,chłopcy pewnie znowu po wódce i bułkach.
A przecież mogliby dać z 10 kilo kiełbasy.
zdjecie uzytkownika
Fcb - 2014-12-04 15:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [żona kombajnisty - 2014-11-17 10:50:45]:
Któś tu usuwa wypowiedzi więc powtórze raz jeszcze że ma Pani 100% racji
zdjecie uzytkownika
Kombajnista - 2014-12-07 22:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszystkim wszystkiego dobrego z okazji Barbórki!!
Pitejcie z tej firmy to oszuści i złodzieje!!!!
Nie dajcie sie zarżnąć Gadomskiemu!!!
zdjecie uzytkownika
anomin - 2014-12-09 16:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzisiaj wypalty za czarne dni po 1500lzl! To jest kur*a kpina! Na kasie w zabce tyle sie dostaje a nie ku*wa na dole za zapierdalanie a wyplat nie ma bo nie ma metrow!? Sranie w banie na staszicu na samym poziomie 830 w miesiac wyfedrowane 212m gdzie kopalnia wyfedrowala na najlepszym przodku 150 TO JEST KPINA ! na jednym poziomie fedry tyle ze cala firma hajsu ma w chu a do tego jeszcze metry z poziomow 500 i 900
zdjecie uzytkownika
Oleksandr - 2014-12-10 00:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [góral - 2014-10-13 15:41:25]:
Dobry wieczór! Mam doświadczenia górnika kombajnista 3 lata. Mój telefon (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2014-12-10 19:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wypłaty za czarne dni 1600 zł!!! Tyle jest warta praca na dole dla firmy REMAGUM za tyle to ludzie na kasie w marketach pracują, jak tu wyżyc za taką pensję jeden miesiąc mówią że nie ma metrów , jak są metry tak jak kolega wyżej pisze na KWK Staszic to mówią że mało dniówek i tak w koło ciulają, nie polecam firmy kto ma szanse niech ucieka jak najszybciej. Firma dla pawulonów i ludzi którzy uważają się k... za nie zastąpionych w górnictwie szkoda pisać. Szczęśc Boże
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-12-25 09:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idźcie nieroby jedne na kase do żabki, dostaniecie 5 zł/h i umowe zlecenie i w końcu nauczycie się co to jest praca i dlaczego należy ją szanować. Cieszcie się, że macie etat, w żadnej normalnej firmie nikt wam nawet tych 1600 zł nie zapłacił.
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2014-12-28 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duży ty chyba jesteś jakimś pi....nym idiotą co ty w ogóle piszesz :)
zdjecie uzytkownika
SMOK20 - 2014-12-29 00:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
TY mosz w łbie nasrene chopie moja na kasie siedzi i na renka mo 1800 a ty jeszcze o normalnej firmie godosz wyleź tam u wos na parking i pomyśl co tam stoi a co chopcom płacicie nic tylko sie smioć z nich można nic wincy
zdjecie uzytkownika
Grubiorz - 2014-12-30 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
Chłopie weź porządny rozbieg i przywal se łbem o kombajn,ale ściągnij kask.
zdjecie uzytkownika
Duży - 2015-01-03 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idźcie do Żabki. Tylko skoro Żabka lepiej płaci to skąd są ci ludzie pod bramą?? Czemu nie stoją po Żabką??
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2015-01-19 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
jak mąż miał narażać życie pracując na ścianie w metanie za 1600 zł to faktycznie lepiej miałby w żabce,tam co najwyżej z półki spadnie na głowę makaron a nie kęs węgla jełopie DUŻY!!!
zdjecie uzytkownika
je banany socjal - 2015-01-25 23:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam nie odpowiadają zarobki to ssię zwolnijcie. Ludzie złoci nie ma przymusu pracy, sam zrobiłem w tej firmie ale się przekwalifikowalem i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
CH4 - 2015-02-07 03:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Duży - 2015-01-03 09:40:55]:
Czy już niedługo wszyscy pracujący na dole dostaną najniższą krajową?
zdjecie uzytkownika
CH₄ - 2015-02-07 03:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-07 10:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polują na pracowników do zwolnienia i Pan Dyr będzie dawał nagany dla łatwego zwolnienia. Nagany za byle coś. Nie podpisujcie nagan i upomnień. to niezgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-02-28 11:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W i t Y i j AAAA /=:) - 2014-09-14 20:09:15]:
poznalem cie po stylu i bledach mieszkasz w Chorzowie jezdzisz clio a wczesniej z Romkiem jezdziles na Staszic i na POKOJ.MASZ tylko gimnazjum i iloraz inteligencji ponizej 15.i te twoje bokserki ze sie cos tam piesci itryska.DAWIDZIE
zdjecie uzytkownika
leniwcu - 2015-03-12 21:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2015-02-28 11:13:44]:
leniwcu kopa w zeby wylapiesz
zdjecie uzytkownika
By£y - 2015-04-02 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak Panowie na święta po 1kg białej kiełbasy od Remagumu ?
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-04-20 11:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobisci pracowalem w remagum i nie narzekalem nigdy wyplata na czas i sporo nie wiem kto w tej girmie zarobil 1500 zl chyba na guziku, z przodka firma placi bardzo dobre dniowki wiadomo ze emeryci raz tyle co mlodzi ale kolo 3 zawsze bylo :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-04-22 12:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-11-19 11:08:04]:
Firma dla emerytów na rozmowie o prace ci powie wielki bhpowca ze państwo ma cie wykształcić w kursy dołowe a oni potem kokosy zbijać i sami emeryci potrzebni ,młody po szkole zero szans ,super firma
zdjecie uzytkownika
trol - 2015-07-23 18:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy narzekają i narzekają i ciągle ściemniają że pracują.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ZERO PROFESJONALIZMU ,CHĘĆ ZYROWANIA NA LUDZIACH EMERYTACH KTORZY MAJA KURSY ZROBIONE POD PANSTWOWA KOPALNIA .A ty mlody szkole masz praktyki masz ale idz sobie SKANDAL
Pytania: iLE lad pracy na dole? Emeryt pan jest?
zdjecie uzytkownika
trol - 2015-07-23 18:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Firmie Remagum i dziwie się że co niektórzy piszą takie bzdury,przeważnie piszą o małych zarobkach i o złych warunkach pracy. Powiem tak brać się lenie do roboty a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
trol c..l - 2015-07-24 22:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się jakiś (usunięte przez administratora)bardzo pracowity
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PUG REMAGUM-SERWIS?
Zadaj pytanie
alert