Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REMAGUM-SERWIS Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie REMAGUM-SERWIS Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rocky los super ktos - 2012-06-15 15:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma - robisz a prezes splaca mercedesy - - max zarobek to 2300pln ---- [usunięte przez moderatora] na pierwszym miejscu - upodlanie ludzi przez nadsztygarow emerytow [usunięte przez moderatora] ---- WYZYWANIE LUDZI [usunięte przez moderatora] na porzadku dziennym ------------ ( nie oczerniam prezesa bo pewnie nie wie o co chodzi ) - w firmie nie ma jednosci i istnieje podzial na regiony - slazaki i gorole --------- Dawniej nie napisal bym tego ale dzis firma zepsuta przez dozor ( nie da sie juz pracowac ) ---- praca na 100% a zadaja pracy na 190% ---- wracasz na kolanach do domu ------------------------ ZA L4 masz do czynienia z firma - chorujesz nie masz pracy - TAKA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2012-06-15 15:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygada tzw poza przodkowa to zarobek 80zl na dniowke --- PRZODKOWIEC zarabia nawet 300pln ( emeryt-nieudacznik) ----dlaczego nikt nie widzi co sie dzieje - czemu mamy nosic ciezkie zelazo dla emerytow aby zarobili----- my zarabiamy do 2300pln a emeryt ktory ma juz 4000pln dorabia w firmie 5-6tys zl
zdjecie uzytkownika
Przypadkowy internauta - 2012-06-15 16:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z tym co wyzej napisane ---- na pochylni 6CDF mimo iz nie ma pozwolenia na jazde ludzi tasmami musimy siedziec i czekac na guziku aby wyciagnac emerytow na gore bo chodzic nie potrafia ( tylko ze kto odpowie za wypadek?????) a odezwiesz sie to zostaniesz zwolniony
zdjecie uzytkownika
świr - 2012-08-17 16:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cieniasy siedzicie na guzikach i śpicie boicie się przodka
zdjecie uzytkownika
Wihajster - 2012-08-23 03:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze powiedziane, większość z nich na oczy nie widziało przodka,mamlasy siedzą na kneflu zamiast wyrywają się do przodka bo jest taka możliwość , ale im jest za ciepło tam i kręci się w głowie.
zdjecie uzytkownika
adi - 2012-09-28 12:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli pracujesz dla kartek na zupę-porażka,a jezeli dla kasy to zastanów się co (usunięte przez administratora), w te firmie płaci sie za robotę a nie za obecność
zdjecie uzytkownika
hajer - 2012-10-10 19:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy chcecie od tego sztygara porządny chłop, zna się na robocie i roli. Troszkę nerwowy ale za to doskonale pływa.
zdjecie uzytkownika
tzw. zły dozór - 2012-10-21 09:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi niewolniku Ja równierz pracowałem w REMAGUM , dzisiaj jestem szczęśliwym \\\\\\\" pełnym \\\\\\\" emerytem. Uważam że REMAGUM jest jedną z lepszch firm na rynku pracy w górnictwie. Mam do ciebie propozycję żebyś złożył dokumenty na kopalnię , przyjęcia są cały czas. Będziesz wtedy szanowany , poleżysz całą dniuwkę , zarobisz grubą kasę . Będziesz korzystać z bezpłatnych kursów , nauczysz się pisać na komputerze , skończysz szkołę podstawową ,przestaniesz oczerniać ludzi którzy ciężką pracą zdobyli zasłużoną emeryturę.(usunięte przez administratora) Komornik pozwoli Ci przeżyć od 10-tego do 11-tego będzie super - sprubuj. ŻYCZĘ CI SZCZĘŚĆ BOŻE
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-11-03 21:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak mlody ma miec checi pracy w przodku, jak nie ma jakiegos pawulona i wskoczy w jego miejsce np na tydzien czy 2 ,a pozniej przy wyplacie okazuje sie ze on nic z tego nie ma, a jak sie dopyta o dniowki okazuje sie ze ma z guzika. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dwd - 2012-11-26 13:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak nie jesteś emerytem to nie masz tu co szukać
zdjecie uzytkownika
Tajemniczy - 2012-11-27 08:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem pracownikiem firmy remagum i czytajac to co tu nie ktorzy pisza to nie dowierzam w niektore sytuacje , a z niektorych to smiac mi sie chce . Zalezy tez od kopalni na ktorej pracujecie . JEzeli chodzi o Staszic jest tam bardziej poukładnane wszystko . Jest tam nie jaki sztygar Dziopa ktory potrafi (usunięte przez administratora) ludzi , i zniecheca wtedy do roboty , jezeli chodzi o zarobki to nie jest zle , i to ze pisza ze nie zarobisz wiecej niz 2300 to smieszne jest !!! Jak pracujesz 2 lub 3 miesiace to faktycznie tyle wezmiesz .... ale potem znaczenie lepiej . Skladki sa odprowadzane od całej sumy jaka zarobisz brutto , i to masz pokazane na pasku ( niby ) który otrzymujesz w dniu wyplaty ... wiec co wy tu gadacie o emerytyach
zdjecie uzytkownika
dudzio - 2013-02-22 19:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierownik robót na kwk staszic jest ok tylko lewusy myslą inaczej
zdjecie uzytkownika
stefan - 2013-03-09 17:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z umową podpisywaną na 3 lata? przy wcześniejszym zerwaniu umowy płaci sie 10 tys podobno
zdjecie uzytkownika
Władek - 2013-03-31 09:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem daja umowy na 2 lata , a o zadnych 10 tys nie ma mowy .... Co innego jezeli podpisujesz niejaki kontrakt - ze powiedzmy w przecuagu 5 lat sie nie zwolnisz , wtedy faktycznie ponosisz koszty wszystkich szkolen kursów itp
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2013-05-09 17:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ERWIN ty skonczyles jakąs szkole? - a co do czepiania sie Sosnowca - ja mieszkam w Sosnowcu i Katowicach tzn moj dom jest na granicy jednego i drugiego , po stronie Sosnowieckiej mieszkam,zyje z rodziną,kształca sie moje dzieci, a na strone Katowicka chodzimy wszyscy tylko i wyłącznie (usunięte przez administratora) - a co do remagum , to jedna wylęgarnia talentów
zdjecie uzytkownika
dwd - 2013-06-15 00:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadkopie jak się z tym czujesz że z twojego powodu jeden młody człowiek nie ma co jeść i cała jego rodzina
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 22:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wogule to na czym polega praca w firmie REMAGUM SERWIS sp.z.o.o? czy ktoś może mi opowiedzieć o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
mr.x - 2013-08-11 17:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie podoba praca w firmie to si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] połóżcie w domach i wystawcie swoje stare na ulice będziecie bogaci i nie przerobicie się
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 12:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mrx a czy możesz wyrazić swoją opinię na temat firmy REMAGUM SERWIS Sp.z.o.o? czy pracujesz tam obecnie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-15 06:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje prawie rok w Remagum na Staszicu i mam mieszane uczucia. Kierownik Robót (usunięte przez administratora) jest dobrym fachowcem i normalnym człowiekiem, który szanuje innych niezależnie czy są w dozorze czy jadą na łopacie. Jak chodziłem na początku tylko na rano to była tragedia co za ludzie tam robią... Jak jest któryś zwykły sztygar to aż robić się chce, robota zrobiona, zero nerwów i darcia mordy, po prostu wzajemna kultura ale jak jest SIR-DEC ze swoim (usunięte przez administratora) i taksówkarzem (usunięte przez administratora) to już wiesz ze co byś nie zrobił to będzie źle, mało i nie po jego myśli. Nie ma za grosz szacunku dla kogoś kto nie stoi nad nim. Zero kultury, szacunku dla ludzi i ich pracy a przecież to my na niego robimy! ( jak ludzie nie przyjdą do pracy i nie zjadą to firmy nie ma.... ale jak jego nie ma dole to i tak niczego nikomu nie brakuje! Tak jest! Co do wypłaty to firma nie płaci źle a można nawet powiedzieć że rewelacyjnie tylko szkoda, że głównie emerytom... Jak wszyscy którzy pracują, żeby żyć i się utrzymać tak i ja twierdzę, że wszyscy emerytowani ryle są do odstrzału. Taki weźmie 3800 od listonosza a młodemu i jego rodzinie odbiera chleb cisnąc się do przodka. A młody ma żonę, dziecko i mieszkanie na utrzymaniu i dostanie 2400 a cały miesiąc tyra jak koń. Emeryci powinni nie mieć prawa zbliżać się do przodka bliżej niż na 50 metrów. Młodym dać robić, zarobić i żyć a nie dziadom! Emeryci tacy sami niezależnie od zmiany. ZUS-owski Dziad powinien siedzieć na taśmie za 1500 a nie cisnąć mordę do kasy i jeszcze żadnej soboty czy niedzieli nie odpuści bo by nie miał na pampersy. Wdzięczny za pracę jestem panu Prezesowi i jego rodzinie bo dzięki Tym ludziom mam jak żyć ja i moja rodzina. Ale na pewno nie decowi bo gdyby go nie było to ani ja ani inni pracownicy by zmiany na gorsze nie odczuli. Gdyby nas nie było to kierownik nie miałby po co iść do banku. To on nas potrzebuje nie my jego!!!
zdjecie uzytkownika
niewazne kto - 2014-01-01 19:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tej firmie juz pare lat, i śmiać mi sie chce jak czytam te bzdury!.
,Mało jest ludzi młodych którzy chcą pracować w przodku bo to naprawade ciężka i niebezpieczna praca.Wolą posiedzieć na guziku i sie nie narobić. Gdyby zrobili pare świąt więcej to zarobili by tyle samo co przodkowiec.A co do emertytów to co niektórzy pracują po 30lat na dole a i tak sie do niczego nie nadają.Za to zdarzają się wyjątki i młody może się wiele nauczyć od emeryta.Ludzie którzy piszą ze emeryci zajmują miejsce w przodku mają racje ale przeważnie piszą to ci którzy nie potrafią nawet założyć jednej rozpory.W tej firmie jeśli sie nie boisz narobic to zarobisz trzeba tylko miec checi i troche sie znac na robocie.
zdjecie uzytkownika
Miners - 2014-01-19 17:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,pracuje w Remagum na Wesołej.Nie polecam pracy w tej firmie.Godność człowieka jest tu na ostatnim miejscu.(usunięte przez administratora) Za robote w przodku marne pieniądze,chyba ze jestes emerytem.Zgadzam się całkowicie z poprzednikiem "ktosiem".
zdjecie uzytkownika
łors - 2014-02-22 13:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz liczy się szybka i łatwa kasa, a wytrwałość niejednokrotnie w Polsce nie jest nagradzana ani doceniana, więc po co się męczyć. Praca w remagum pewnie do najlżejszych nie należy a z wdzięcznością jak jest .. kto wie.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-16 11:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka lat temu pracowałem w tej firmie i jeśli jesteś chętny i pojętnym to nie ma przeszkód żeby dostać sie do przodka .W moim czasie sam inwestowalem w kursy co przekładało sie na lepsze zarobki a co do dozoru to norma czy w firmie czy pod kopalnia takie same podejście do pracownika .Szanujcie emerytów tylko oni was czegoś naucza
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-16 11:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka lat temu pracowałem w tej firmie i jeśli jesteś chętny i pojętnym to nie ma przeszkód żeby dostać sie do przodka .W moim czasie sam inwestowalem w kursy co przekładało sie na lepsze zarobki a co do dozoru to norma czy w firmie czy pod kopalnia takie same podejście do pracownika .Szanujcie emerytów tylko oni was czegoś naucza
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMAGUM-SERWIS Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x