Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PUG REMAGUM-SERWIS

Pracowałeś w firmie PUG REMAGUM-SERWIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Frajer - 2014-12-28 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duży ty chyba jesteś jakimś pi....nym idiotą co ty w ogóle piszesz :)
zdjecie uzytkownika
SMOK20 - 2014-12-29 00:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
TY mosz w łbie nasrene chopie moja na kasie siedzi i na renka mo 1800 a ty jeszcze o normalnej firmie godosz wyleź tam u wos na parking i pomyśl co tam stoi a co chopcom płacicie nic tylko sie smioć z nich można nic wincy
zdjecie uzytkownika
Grubiorz - 2014-12-30 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
Chłopie weź porządny rozbieg i przywal se łbem o kombajn,ale ściągnij kask.
zdjecie uzytkownika
Duży - 2015-01-03 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idźcie do Żabki. Tylko skoro Żabka lepiej płaci to skąd są ci ludzie pod bramą?? Czemu nie stoją po Żabką??
zdjecie uzytkownika
żona kombajnisty - 2015-01-19 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [duży - 2014-12-25 09:01:25]:
jak mąż miał narażać życie pracując na ścianie w metanie za 1600 zł to faktycznie lepiej miałby w żabce,tam co najwyżej z półki spadnie na głowę makaron a nie kęs węgla jełopie DUŻY!!!
zdjecie uzytkownika
je banany socjal - 2015-01-25 23:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam nie odpowiadają zarobki to ssię zwolnijcie. Ludzie złoci nie ma przymusu pracy, sam zrobiłem w tej firmie ale się przekwalifikowalem i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
CH4 - 2015-02-07 03:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Duży - 2015-01-03 09:40:55]:
Czy już niedługo wszyscy pracujący na dole dostaną najniższą krajową?
zdjecie uzytkownika
CH₄ - 2015-02-07 03:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-07 10:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polują na pracowników do zwolnienia i Pan Dyr będzie dawał nagany dla łatwego zwolnienia. Nagany za byle coś. Nie podpisujcie nagan i upomnień. to niezgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-02-28 11:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W i t Y i j AAAA /=:) - 2014-09-14 20:09:15]:
poznalem cie po stylu i bledach mieszkasz w Chorzowie jezdzisz clio a wczesniej z Romkiem jezdziles na Staszic i na POKOJ.MASZ tylko gimnazjum i iloraz inteligencji ponizej 15.i te twoje bokserki ze sie cos tam piesci itryska.DAWIDZIE
zdjecie uzytkownika
leniwcu - 2015-03-12 21:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2015-02-28 11:13:44]:
leniwcu kopa w zeby wylapiesz
zdjecie uzytkownika
By£y - 2015-04-02 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak Panowie na święta po 1kg białej kiełbasy od Remagumu ?
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-04-20 11:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobisci pracowalem w remagum i nie narzekalem nigdy wyplata na czas i sporo nie wiem kto w tej girmie zarobil 1500 zl chyba na guziku, z przodka firma placi bardzo dobre dniowki wiadomo ze emeryci raz tyle co mlodzi ale kolo 3 zawsze bylo :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-04-22 12:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-11-19 11:08:04]:
Firma dla emerytów na rozmowie o prace ci powie wielki bhpowca ze państwo ma cie wykształcić w kursy dołowe a oni potem kokosy zbijać i sami emeryci potrzebni ,młody po szkole zero szans ,super firma
zdjecie uzytkownika
trol - 2015-07-23 18:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy narzekają i narzekają i ciągle ściemniają że pracują.
zdjecie uzytkownika
trol - 2015-07-23 18:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Firmie Remagum i dziwie się że co niektórzy piszą takie bzdury,przeważnie piszą o małych zarobkach i o złych warunkach pracy. Powiem tak brać się lenie do roboty a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
trol c..l - 2015-07-24 22:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się jakiś (usunięte przez administratora)bardzo pracowity
zdjecie uzytkownika
ryl - 2015-08-05 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czepczor to jeszcze robi?
zdjecie uzytkownika
mody - 2015-08-11 17:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pit........ wszyscy narzekaja jo tez robie w tej firmie wszedzie ciezko ..... co jak co ale wyplata zawsze na czas !!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 23:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
endrju - 2015-08-11 23:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie chce to sie zarobi.jak komu mało to miech prubuje kaj indziej.POWODZEIA
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-08-12 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trol - 2015-07-23 18:50:35]:
zaczynalem od niczego teraz po trzech latach mam górnika i pare kursow. Młodzi tez mogom tylko trzeba chciec!
zdjecie uzytkownika
malinka jasia - 2015-08-20 15:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robert w pełni popieram twoje podejście, w górnictwie można mieść osiągnięcia, nawet w dobie kryzysu, tylko trzeba pracować i cierpliwie walczyć o swoje. napisz proszę od zatrudnienia na jakim stanowisku zaczynałeś u nich chętnjie tez spróbuję skoro w tej firmie są realne perspektywy awansu i kariery
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-08-25 09:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo tam ni wiem, ale nie ma zle każdy mo normalno umowa i zawsze placa w terminie jak ma być. Kokosów ni mo, ale tera ni mo nigdzie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ZERO PROFESJONALIZMU ,CHĘĆ ZYROWANIA NA LUDZIACH EMERYTACH KTORZY MAJA KURSY ZROBIONE POD PANSTWOWA KOPALNIA .A ty mlody szkole masz praktyki masz ale idz sobie SKANDAL
Pytania: iLE lad pracy na dole? Emeryt pan jest?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 14:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-08-30 14:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile na początek idzie zarobić w Remagum mam Górnika.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-09-03 20:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są może jakieś przyjęcia do Remagum i na jakich kopalniach robią
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUG REMAGUM-SERWIS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PUG REMAGUM-SERWIS?
Zadaj pytanie
alert