brak logo

Textel Sp. z o.o.

Wejherowo

Opinie o Textel Sp. z o.o.

robol 2013-12-06 19:01:11
za dawnych rzadów w tej firmie nie było to do pomyślenia pracowników sie doceniało a teraz się ich gnębi za marne grosze może następca junior będzie lepszy i doceni nas!!!!
robol 2013-12-24 11:26:29
ooo ktoś odważył sie prawde napisać gratuluje i pozdrawiam
alex 2013-12-25 18:26:06
GRATULACJE
hutek 2013-12-27 10:29:51
wojna gratuluje
--- 2013-12-27 15:54:33
zalatw temat z23.12.2013
. 2013-12-30 11:27:53
ludzie bez jaj , sploszeni na MAXa. CO TA FIRMA Z PRACOWNIKAMI ZROBILA....jezeli ktos wie,to prosze o opinie,wlasne odwazne zdanie.;J...U.
aaa 2014-01-01 21:08:49
uwaga na typa z t 4 moja opinia
lala 2014-01-09 19:47:19
same frajerskie pały....począwszy od starego, poprzez M i innych grajków pana N.
Jednym słowem obóz pracy!Mariusz ...co ...ty ku...o!!!!!!!!!!
. 2014-01-10 16:29:30
uwaga na typa z t4 moja opinia
koparkowy 2014-02-22 17:48:11
NIGDY WIECEJ TAKICH FIRM!!!
J...U 2014-02-22 18:51:57
witam na forum! szanowni koledzy-oszczednosci szukac trzeba na gorze a nie na dole . (usunięte przez administratora)
J...U 2014-02-22 20:48:58
koparkowy--SZACUN!!!
Pracownik 2014-02-24 18:09:41
NAPRAWDĘ SZKODA ZBYNIA,SOLIDNIE PRACOWAŁ PO KILKANAŚCIE GODZIN DZIENNIE I TAKĄ DOSTAŁ ZAPŁATĘ.OJ DYREKCJIO BARDZO NIE ŁADNIE !!!!!!!!!!
ko.....wy 2014-02-26 14:09:23
Jak to jest,caly rok dyrekcja beczy że jest kryzys , trzeba szukać oszczędności a tu wyjazdy ,popijawy firmowe.Ciekawe kto to wszystko FUNDUJE!!!CI CO SIĘ INTEGRUJĄ CZY MY BIEDNI PRACOWNICY.........(usunięte przez administratora)
ko.....wy 2014-02-26 14:27:44
witam na forum! szanowni koledzy-oszczednosci szukac trzeba na gorze a nie na dole ! (usunięte przez administratora)
ko.....wy 2014-02-26 15:47:53
witam na forum! szanowni koledzy-oszczednosci szukac trzeba na gorze a nie na dole ! Jak to jest,caly rok dyrekcja beczy że jest kryzys , trzeba szukać oszczędności a tu wyjazdy ,popijawy firmowe.Ciekawe kto to wszystko FUNDUJE!!!CI CO SIĘ INTEGRUJĄ CZY MY BIEDNI PRACOWNICY........(usunięte przez administratora)
my 2014-03-01 18:27:06
kiedy podwyżka pensj kiedy
x 2014-03-07 12:07:03
daj ludziom podwyzkie bo ci pracownicy odejdą
Pracownik 2014-03-07 15:46:00
Jaka podwyżka, najpierw praca w niemczech po kilkanaście godzin na dobę za marne grosze.
v 2014-03-09 08:56:34
jakie marne sześć i puł tysioca przeliczając na polskie pieniądze
Pracownik 2014-03-10 18:47:37
tyle to zarabia brygadzista a nie zwykły pracownik.
w..a 2014-03-15 19:43:31
Po dziesięciu latah pracy w firmie "TEXTEL" inne czynniki zmusiły mnie do odejscia ... Mogę wspomnieć , że praca jak praca - na pensję trzeba zarobić , socjal na czwórkę z plusem - obdarty i boso nie biegałem :) . PENSJA ZAWSZE NA CZAS !!!! (usunięte przez administratora)
b 2014-03-16 09:37:17
Patrzyć na tom marną wypłate co miesiąc,a teraz jadom do niemiec za te marne pieniądze za 4 tyś zł ,jeszcze pare osóp odejdzie z tej (usunięte przez administratora) firmy
M 2014-03-16 09:59:04
Uwaga na typa k z t4
1
p.....k 2014-03-16 11:54:03
wszystko jest ok! dostaniemy obiady będzie dobrze , zobaczycie.
P.....K 2014-03-16 11:56:48
ważne że jest robota!!!!!!!!! PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO/////////
uwaga !!!!!! 2014-03-18 09:37:51
ZSP po raz szósty organizuje konkurs na Najgorszego Pracodawcę Roku. Konkurs jest wyrazem sprzeciwu wobec procederu łamania praw pracowniczych w naszym kraju oraz odpowiedzią na tendencyjne, przeprowadzane co roku, konkursy na najlepszych pracodawców, w których to zwykle biznesmeni dają sobie nawzajem nagrody i wyróżnienia.
W poprzednim roku mieliśmy do czynienia z wieloma przypadkami nieprzestrzegania Prawa Pracy jak i zwykłego, ludzkiego poczucia uczciwości i sprawiedliwości. Były to min.: niewypłacanie pensji, zastraszanie pracowników, zwalnianie za próby organizowania się w miejscach pracy, mobbing, stosowanie nierealnych norm, osobiste powody zwolnień czy wręcz przemoc fizyczna w stosunku do pracowników.
Jeśli uważasz, że twój (były lub obecny) pracodawca zasługuje na ten “zaszczytny” tytuł, napisz do nas na maila konkurs@najgorsipracodawcy.pl
Zgłoszenia prosimy wysyłać do 15 maja 2014.
kret 2014-03-18 12:22:46
Guliwer zrób jeszcze laskę Mariuszowi...w ogóle wypłaty nie bierz i tylko rób..takich oni potrzebują.
1
k............ 2014-03-25 18:36:10
w dupie mam podwyżkę, chcę tylko dotrwać do emerytury czyli ściema/T4/
k......y 2014-03-30 11:32:14
DALI NAM PODWYŻKĘ ......(usunięte przez administratora)
J...U 2014-03-30 11:35:10
Dali wam podwyżkę (usunięte przez administratora)
J...U 2014-04-05 18:19:48
TO WY ZA 1 ZŁ. LUB 2 ZŁ. MIĘKNIECIE !!!!!!!!!!!! LUDZIE OBUDZCIE SIĘ!
j...u 2014-04-05 18:26:08
boją się biurowcy ze będą musieli ubrać DRELICH!!!(usunięte przez administratora)
ko......y 2014-04-05 18:31:07
(usunięte przez administratora)!zyski mają !to się musi skończyć.,.,.,..CDN
T.....R 2014-04-20 14:58:19
NAJLEPSI ODESZLI.......
Pracownik 2014-05-07 12:11:21
Tak masz rację najlepsi odeszli nie dają się dalej wykorzystywać np.pracując po kilkanaście godzin na dobę w Niemczech(usunięte przez administratora)
1 2014-05-31 17:40:47
ci co piszą nie mają pojęcia o czym piszą same bzdury sami w tej firmie pracowali a teraz oczerniają i obrażają
Poszukujący Pracy 2014-06-30 10:24:04
Mam pytanie,poszukuję pracy ale czytając wpisy niczego ciekawego na temat Firmy Textel nie mogę się dowiedzieć gdyż praktycznie każdy jest częściowo usuwany przez administratora,domyślam się że są to wpisy nie wygodne dla dyrekcji.
PRACOWNIK --JESZCZE 2014-07-24 11:22:02
JEZELI TAK TWIERDZISZ TO JESTES GAMONIEM TAK JAK TA CAŁA GÓRA!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2014-07-24 11:27:53
TYLKO NIE TUTAJ --TAK JAK SZYBKO CIEBIE ZATRUDNIĄ TAK SZYBKO SIĘ ZWOLNISZ...ALBO ADMINISTRATOR CIĘ USUNIE TAK JAK WAŻNE WPISY!!!!!!!!
edi 2014-08-09 15:30:37
Jestescie beznadziejni ---------Niewolnicy. M.n.................i m.f. pisze nazwiska z malych bo oni sa mali a Wy dajecie sie w ch..a robic!!!!!!!!!
T4 2014-08-24 13:16:44
NO I DOBRZE SIE DOMYSLASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laguna 2014-08-25 23:34:24
olejcie ta firmę jak tam nie pracujesz stać cie na całe skarpetki a jak zaczniesz tam pracować to już tylko w podartych będziesz chodził w tej firmie do niczego nie dojdziesz prócz podartych skarpet a po drugie same konfidenty tam pracują a szef lepiej nie pisać a typ kuik z t4 po lituj się szuja i szata jbana
koparkowy 2014-10-19 12:58:40
DOSTEPNE STANOWISKO TO cytat...SZEFA ---MIESO ROBOCZE--
LED 2015-01-25 13:39:12
W -TEXTELU- MOZESZ SIE ZALAPAC NA CIEZKA ROBOTE KTORA NIE JEST ZAPLACONA.... WYPLATE PLACA NAM Z OSMIU GODZIN NA KONTO , A NADGODZINY DO KOPERTY . JEST TO NASTEPNY ZE STRONY DYREKCJI!!!NASTEPNY PRZEKRET....KTORY DAJE DO MYSLENIA.POZDRO!!!!!!!!!!!!!
2
wykorzystywany 2016-01-14 11:22:44
kierowniczek obcina nadgodziny i z uśmiechem się do tego przyznaje.to normalne?
WOLV 2016-01-14 11:32:21
PRZECIEZ WSZYSCY WIEDZĄ ZE TO ---DARGOLINI--
1
wykoprzystywany 2016-01-14 13:45:11
bo tak jest i gamoń z tym się nie krył i nie kryje.taka firma jacy kierownicy.tylko powodzenia im życzyć.a ja sobie będę wpisy robił bo po to to jest...hahaha.
3
dr 2016-02-13 17:02:06
Zarobki marne
bv 2016-05-15 20:35:28
@ania z napiwkami to chyba nie trzeba się za specjalnie rozwodzić nad tematem. Klienci jak mają ochote to napiwki dają, a jak ochoty nie majato nie dają. Nikt ci nie powie ile z nich wyciągniesz konkretnie bo jak wiesz to zależy od "hojności" klientów
Zostaw swoją opinię o Textel Sp. z o.o. - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Textel Sp. z o.o.