EuroJob24

Gorzów Wielkopolski

Opinie o EuroJob24

Damiannnnnn 2014-12-26 13:47
Witam mam pytanie czy pracuje ktoś przez Firme eurojob24 na magazynie kika ?
26
rafik_rav 2015-02-04 17:34
witam,a mnie interesuje kto pracuje na magazynach netto,prosze o opinie
Owczar 2016-03-06 14:57
(usunięte przez administratora)
3
u.lubecki@web 2016-03-20 21:28
Witam wszystkie panie pielegniarki i polozne. Firma ma oferty na dobra prace w okolicach Hamburga. Najwazniejsze jest tam zatrudniona b.dobra koordynatorka ktora pomaga we wszystkim na miejscu , naprawde a w dodatku jest sama pielegniarka i nauczycielka jezyka . Bardzo dobra sprawa Polecam. Sama skorzystalam i nie zaluje. Pozdrawiam
1
baba123 2016-08-05 18:39
Czy ktoś pracuje może jako komisjoner w ikei w de ?
Na polskiej umowie w Hamm jakie są warunki pracy,zamieszkania,czy niema kar pieniężnych,jaka jest odległość z miejsca pracy do domku jeżeli ktoś jest w stanie mi na te pytania odp.z obecnych pracowników to dzięki
ani.ta 2016-08-23 21:07
a co powiecie o oracy w Insigen jako traktorzysta? jako kobieta mam szansę przejść rekrutację pomyślnie i zdobyć takie zatrudnienie? Czynne prawo jazdy C + E oczywiście posiadam tak jak ten pracodawca tego wymaga więc nie powinno być żadnego ale, kwestia tylko płci
8
Daniel 41 2016-11-13 18:42
Dobry wieczór mam pytanko odnośnie firmy Eurojop24 magazyny ikea Hamburg. Bardzo proszę o opinię jak tam jest?
9
betka27 2016-12-23 03:13
Witam. Nie polecam firmy eurojob24. Co innego jest obiecywane a co inne pozniej sie okazuje. Jak to sie mowi obiecanki cacanki..
8
Beata81 2016-12-23 19:35
Cześć betka27 ja zaczynam niedługo pracować w Eurojob24 w Niemczech, na razie większość pracowników których spotkałam tam na projekcie i z którymi rozmawiałam chwali sobie chodź mówią, że jest czasami ciężko, a co Ci sie nie podobało? chciałabym też poznać inne opinie! Coś z wynagrodzeniem?
3
Betka 2016-12-27 09:53
Witam mam wyjechac 1 stycznia 2017 roku do pracy w Erfrucie na magazyn ,Czytajac opinie o firmie ,warunkach mieszkaniowych płacach ,itd mam wiele obaw co do wyjazdu.W biurze powiedziano mi ze te opinie sa fałszywe ...ja jednak mam obawy ,Niby pieknie ładnie mowia w biurze w Gorzowie ze mieszkanie za darmo ,weekendy wolne .itd ale jak zaczelam pytac i drazyc Pan sie zdenerwowal i zaczol b yc niemily bo za bardzo drązyłam ...NAPISZCIE MI JESLI MOZECIE PRAWDE JAK NAPRAWDE WYGLADA TAM PRACA I WYNAGRODZENIA ,bo nie mysle jechac i dac sie wrobic jak inni tam..
3
Xx 2016-12-28 13:51
Napisz lukaszogorek14@wp.pl
Kłujka 2017-01-25 09:31
Mam pytanko czy w chwili obecnej są oferty pracy dla pielęgniarki w Niemczech? Wiem, że agencja jest super i dlatego chciałabym wyjechać za ich posrednictwem.
Janinka 2017-01-29 17:20
Bardzo się cieszę ponieważ znalazłam ofertę na specjalistę rekrutera w Gorzowie wlk. i mam pytanie czy jest jeszcze aktualna? Znam EuroJab od dawna i mam tylko pozytywne wspomnienia. Super agencja !!!, nie mam zastrzeżeń co do profesjonalizmu firm.y
E88 Warszawa 2017-01-29 18:34
najlepiej zadzwoń do koordynatora projektów gdzie zatrudniają pielęgniarki, telefon ( usunięte przez administratora )
Czech 2017-02-02 12:05
Jak dobrze, że takie firmy istnieją. Super mi się z nimi pracuje a te niemądre wpisy tylko utwierdzają mnie że dobrze wybrałem.
1
Alicja 2017-02-28 11:13
Ostatnio pojawiło się kilkanaście ofert pracy EuroJob24! Korzystaliście już z ich usług, spełniła firma Wasze oczekiwania? ;)
Bodzio 2017-04-04 11:45
Syf kila i mogila
1
Alicja 2017-04-04 15:51
@Bodzio, dlaczego tak uważasz?
krak 2017-04-19 16:06
Witam dostałem oferte pracy na magazynie netto w systemie pick by voice czy faktycznie idzie zarobić 1200euro jak podają przez telefon ? jak wyglądają pokoje, ogólnie praca ? itd. prosze o rzetelne odpowiedzi pozdrawiam.
4
Lila 2017-04-25 18:23
Juz od dawna słyszałem dobre opinie o agencji EuroJob24. Dla osób stroniących od pracy, a za granicą trzeba dobrze się napracować, wyjazd zawsze będzie straszny i zupełnie nie przygotowany. Każdy musi wszystko sprawdzić jeszcze w kraju a z pewnością nie będzie źle.
2
gum1 2017-05-01 18:47
naprawde pomocna opinia brawo ty !
1
Karolina 2017-05-10 09:25
Słyszałam sporo dobrych opinii o EuroJob24 i skorzystałam z ich pośrednictwa. Teraz dzięki nim pracuję w jednej firmie na etacie i jestem zadowolona. Wiadomo, że jeszcze nikt nie dogodził wszystkim więc dla mnie nie jest dziwne, że niektórzy narzekają.
nie ufaj im 2017-05-22 22:28
Masakra. Nie polecam. Wysłali nas na magazyn pod hamburgem. Koordynator zielony w tym co trzeba tam robić potem sobie wyjechał na tydzień
Do Belgii. Praca trwała 2 tygodnie a w piątek zostaliśmy poinformowani ze dziś ostatni dzień. Zostaliśmy na lodzie. Ciekawe czy kasę wypłaca za te dni
2
Sonia 2017-05-23 13:38
@nie ufaj im Nawet najlepsi mają czasami wpadki. Nie powinno się na tej podstawie oceniać firmy.
1
masakra 2017-05-27 13:20
Dajcie se spokoj koordynator mysli jak tu tylko machnac pare piwek po robocie bardziej nadaje się do kopania rowow niż pomagac ludziom w ostatni dzien powiedzieli ze koniec roboty a tak obiecywali bug wie co
Qwer123 2017-05-28 17:07
Akurat też się do nich wybieram na rekrutację.
Mój kuzyn u nich pracował i nie narzekał, mówił że był u nich ponad rok a potem wrócił. Na jakim projekcie byłeś? Może podasz jakieś szczegóły? Bo tak narzekać na firmę albo ją chwalić to może każdy anonim.

PS tylko proszę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych... Bo aż mi się w głowie zakręciło jak zobaczyłem te byki xD
Zostaw swoją opinię o EuroJob24 - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroJob24