EuroJob24

Gorzów Wielkopolski

Opinie o EuroJob24

Damiannnnnn 2014-12-26 13:47
Witam mam pytanie czy pracuje ktoś przez Firme eurojob24 na magazynie kika ?
41
rafik_rav 2015-02-04 17:34
witam,a mnie interesuje kto pracuje na magazynach netto,prosze o opinie
2
Owczar 2016-03-06 14:57
(usunięte przez administratora)
6
u.lubecki@web 2016-03-20 21:28
Witam wszystkie panie pielegniarki i polozne. Firma ma oferty na dobra prace w okolicach Hamburga. Najwazniejsze jest tam zatrudniona b.dobra koordynatorka ktora pomaga we wszystkim na miejscu , naprawde a w dodatku jest sama pielegniarka i nauczycielka jezyka . Bardzo dobra sprawa Polecam. Sama skorzystalam i nie zaluje. Pozdrawiam
2
baba123 2016-08-05 18:39
Czy ktoś pracuje może jako komisjoner w ikei w de ?
Na polskiej umowie w Hamm jakie są warunki pracy,zamieszkania,czy niema kar pieniężnych,jaka jest odległość z miejsca pracy do domku jeżeli ktoś jest w stanie mi na te pytania odp.z obecnych pracowników to dzięki
5
ani.ta 2016-08-23 21:07
a co powiecie o oracy w Insigen jako traktorzysta? jako kobieta mam szansę przejść rekrutację pomyślnie i zdobyć takie zatrudnienie? Czynne prawo jazdy C + E oczywiście posiadam tak jak ten pracodawca tego wymaga więc nie powinno być żadnego ale, kwestia tylko płci
10
Daniel 41 2016-11-13 18:42
Dobry wieczór mam pytanko odnośnie firmy Eurojop24 magazyny ikea Hamburg. Bardzo proszę o opinię jak tam jest?
21
betka27 2016-12-23 03:13
Witam. Nie polecam firmy eurojob24. Co innego jest obiecywane a co inne pozniej sie okazuje. Jak to sie mowi obiecanki cacanki..
13
Beata81 2016-12-23 19:35
Cześć betka27 ja zaczynam niedługo pracować w Eurojob24 w Niemczech, na razie większość pracowników których spotkałam tam na projekcie i z którymi rozmawiałam chwali sobie chodź mówią, że jest czasami ciężko, a co Ci sie nie podobało? chciałabym też poznać inne opinie! Coś z wynagrodzeniem?
5
Betka 2016-12-27 09:53
Witam mam wyjechac 1 stycznia 2017 roku do pracy w Erfrucie na magazyn ,Czytajac opinie o firmie ,warunkach mieszkaniowych płacach ,itd mam wiele obaw co do wyjazdu.W biurze powiedziano mi ze te opinie sa fałszywe ...ja jednak mam obawy ,Niby pieknie ładnie mowia w biurze w Gorzowie ze mieszkanie za darmo ,weekendy wolne .itd ale jak zaczelam pytac i drazyc Pan sie zdenerwowal i zaczol b yc niemily bo za bardzo drązyłam ...NAPISZCIE MI JESLI MOZECIE PRAWDE JAK NAPRAWDE WYGLADA TAM PRACA I WYNAGRODZENIA ,bo nie mysle jechac i dac sie wrobic jak inni tam..
9
Xx 2016-12-28 13:51
Napisz lukaszogorek14@wp.pl
Kłujka 2017-01-25 09:31
Mam pytanko czy w chwili obecnej są oferty pracy dla pielęgniarki w Niemczech? Wiem, że agencja jest super i dlatego chciałabym wyjechać za ich posrednictwem.
Janinka 2017-01-29 17:20
Bardzo się cieszę ponieważ znalazłam ofertę na specjalistę rekrutera w Gorzowie wlk. i mam pytanie czy jest jeszcze aktualna? Znam EuroJab od dawna i mam tylko pozytywne wspomnienia. Super agencja !!!, nie mam zastrzeżeń co do profesjonalizmu firm.y
E88 Warszawa 2017-01-29 18:34
najlepiej zadzwoń do koordynatora projektów gdzie zatrudniają pielęgniarki, telefon ( usunięte przez administratora )
Czech 2017-02-02 12:05
Jak dobrze, że takie firmy istnieją. Super mi się z nimi pracuje a te niemądre wpisy tylko utwierdzają mnie że dobrze wybrałem.
1
Alicja 2017-02-28 11:13
Ostatnio pojawiło się kilkanaście ofert pracy EuroJob24! Korzystaliście już z ich usług, spełniła firma Wasze oczekiwania? ;)
Bodzio 2017-04-04 11:45
Syf kila i mogila
3
Alicja 2017-04-04 15:51
@Bodzio, dlaczego tak uważasz?
krak 2017-04-19 16:06
Witam dostałem oferte pracy na magazynie netto w systemie pick by voice czy faktycznie idzie zarobić 1200euro jak podają przez telefon ? jak wyglądają pokoje, ogólnie praca ? itd. prosze o rzetelne odpowiedzi pozdrawiam.
14
Lila 2017-04-25 18:23
Juz od dawna słyszałem dobre opinie o agencji EuroJob24. Dla osób stroniących od pracy, a za granicą trzeba dobrze się napracować, wyjazd zawsze będzie straszny i zupełnie nie przygotowany. Każdy musi wszystko sprawdzić jeszcze w kraju a z pewnością nie będzie źle.
5
gum1 2017-05-01 18:47
naprawde pomocna opinia brawo ty !
3
Karolina 2017-05-10 09:25
Słyszałam sporo dobrych opinii o EuroJob24 i skorzystałam z ich pośrednictwa. Teraz dzięki nim pracuję w jednej firmie na etacie i jestem zadowolona. Wiadomo, że jeszcze nikt nie dogodził wszystkim więc dla mnie nie jest dziwne, że niektórzy narzekają.
nie ufaj im 2017-05-22 22:28
Masakra. Nie polecam. Wysłali nas na magazyn pod hamburgem. Koordynator zielony w tym co trzeba tam robić potem sobie wyjechał na tydzień
Do Belgii. Praca trwała 2 tygodnie a w piątek zostaliśmy poinformowani ze dziś ostatni dzień. Zostaliśmy na lodzie. Ciekawe czy kasę wypłaca za te dni
4
Sonia 2017-05-23 13:38
@nie ufaj im Nawet najlepsi mają czasami wpadki. Nie powinno się na tej podstawie oceniać firmy.
1
masakra 2017-05-27 13:20
Dajcie se spokoj koordynator mysli jak tu tylko machnac pare piwek po robocie bardziej nadaje się do kopania rowow niż pomagac ludziom w ostatni dzien powiedzieli ze koniec roboty a tak obiecywali bug wie co
1
Qwer123 2017-05-28 17:07
Akurat też się do nich wybieram na rekrutację.
Mój kuzyn u nich pracował i nie narzekał, mówił że był u nich ponad rok a potem wrócił. Na jakim projekcie byłeś? Może podasz jakieś szczegóły? Bo tak narzekać na firmę albo ją chwalić to może każdy anonim.

PS tylko proszę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych... Bo aż mi się w głowie zakręciło jak zobaczyłem te byki xD
1
masakra 2017-05-29 16:16
Anonimowo to piszesz ty jak się nazywał twój kuzyn i jak się ty nazywasz i gdzie pracowal jak nie jestes anonimowa daje reke a nawet głowę uciac że jestes pracownikiem biura bo WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE PISZA pracownicy z biura!!!!!
1
cyk 2017-05-31 08:52
ja chcecie pracować za 7 euro i jeszcze płacić 75e za mieszkanie i za dojazdy to prosze bardzo, jest wolne miejsce
Zespół EuroJob24 2017-06-01 09:10
Szanowni Państwo,
Każdy potencjalny kandydat, przed rozpoczęciem zatrudnienia otrzymuje szczegółowe informacje dotyczące warunków pracy.
Jeżeli decyduje się na podjęcie współpracy to ma świadomość wszystkich plusów i minusów .
Zatrudniamy kilkuset pracowników, z czego staż pracy większości to ponad 2 lata, myślę, że te liczby o czymś świadczą.
Mamy świadomość, że nie jesteśmy w stanie sprostać wszystkim wymaganiom i oczekiwaniom.
1
Kłujka 2017-06-08 22:04
Pracuję w EuroJob na tyle długo że mogę powiedzieć o firmie wiele dobrego. Ludzie przychodzą i oczekują samych ekstra robót do tego super zapłata. Ale najlepiej gdyby nie musieli pracować to może byliby zadowoleni!!
1
Kłujka 2017-06-20 16:45
Agencja EuroJob24 robi swoje bardzo dobrze, ale zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, trudno.
1
Katarzyna 2017-07-09 13:00
Nie płacą w terminie, a o ostatniej wypłacie zapomnijcie. Posty sa usuwane z forum.
1
EuroJob24 2017-07-14 11:44 [pracodawca]
Szanowna Pani/Panie,
zachęcamy do kontaktu z nami. Uprzejmie prosimy o przedstawienie nam dowodów na nieuregulowanie należności wobec pracownika. Inaczej Pani/Pana opinię potraktujemy jako nieprawdziwą.

Jednocześnie zwracamy uwagę, iż pomówienie przedsiębiorcy jest wykroczeniem, co regulują odpowiednie ustawy i kodeks karny.

Z poważaniem,
Zespół EuroJob24

PS. kasowane są administracyjnie opinie zawierające treści wulgarne i jawnie kłamliwe, ponieważ jest to sprzeczne z regulaminem serwisu gowork.
1
Frania 2017-07-14 21:34
Podoba mi się, że agencja wyjaśnia stawiane im zarzuty. Zastanawiam się czy dowiemy się na forum jak się ta sprawa skończyła? Ogólnie mogę powiedzieć, że to solidna agencja i zawsze maja sporo różnych robót.
Nie Polecam 2017-08-26 07:50
Nie wiem jak jest w innych agencjach ale w tej od roku dwóch jest bardzo -źle.
1
Nick 2017-08-28 12:43
Jakieś szczegóły może? O jakim projekcie piszesz? :)
1
poznan 2017-08-29 13:05
Witam serdecznie .
Pracowałem przez tę firmę od stycznia 2015 r na magazynie kik przez rok. Warunki mieszkalne bardzo dobre w porównaniu z tym co oferują inne firmy . Niestety nie doceniłem tej firmy i sie zwolniłem z dnia na dzień . Chciał bym wrócić , ale chyba mnie nie przyjmą z powrotem . Napracowałem sie trochę przez inne firmy w niemczech i euro.job 24 jest najlepszą . polecam
Alicja 2017-08-29 14:35
@Nie Polecam powiedz co się dzieje źle w EuroJob24? Ofert pracy jest ciągle sporo http://www.gowork.pl/praca/eurojob24;pr. Ważne, by na forum argumentować swoje wypowiedzi, by była jasność wypowiedzi, bo niestety taki krótki komentarz nic nie mówi o firmie innym użytkownikom. Uzupełniłbyś swoją wypowiedź?
1
Kłujka 2017-09-13 08:51
Jaki jest powód, że tak długo nikt nie pisze na tym forum? Mam nadzieję, że jesteście tak zadowoleni i dlatego was tu nie ma?
Kwas 2017-09-14 07:43
Cześć
Ktoś wie jaka umowę daje firma ? Czy jest to umowa Polska cZy na warunkach niemieckich ?
Alicja 2017-09-15 13:26
@Kwas takie informacje na pewno uzyskałbyś od pracodawcy, ale może na forum są pracownicy EuroJob24, którzy odpowiedzieliby Ci na te pytania? Dobrze, że zadałeś te pytania, bo myślę, że temat zaciekawi więcej niż jednego użytkownika.
Pr€ze$_87 2017-09-16 15:35
Czy ktoś pracował w miejscowości Duisburg na zbijaniu palet i skrzynek? Jeśli tak to opiszcie jak wygląda sytuacja. Jaka praca, zakwaterowanie i przede wszystkim zarobki. Sugerując się na ofercie i tym co mówią w Agencji to oferta przedstawia się interesująco. Ale wiem z autopsji że w realu może okazać się inaczej.
WIOLKA76 2017-09-19 10:07
CZY KTOS PRACOWAL-PRACUJE NA MAGAZYNIE KIK-A W DORTMUNDZIE PRZEZ FIRME EUROJOB24 CZY SA UCZCIWI PROSZE O OPINIE
arutims 2017-09-19 11:55
Ktoś był na magazynie w dortmundzie? Jak tam jest?
pracuje bo muszę 2017-09-23 17:50
tragedia. złodzieje .nic się nie zgadza . oszukują na premiach. a brygadzisci nie znają niemieckiego i dlatego nic się nie zgadza i problemów nie potrafią rozwiązać. każdy weekend imprezka z kolegami komisionerami a w poniedziałek ledwo w pracy na nogach stoją
Zostaw swoją opinię o EuroJob24 - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroJob24