EuroJob24

Gorzów Wielkopolski

Opinie o EuroJob24

Damiannnnnn 2014-12-26 13:47:22
Witam mam pytanie czy pracuje ktoś przez Firme eurojob24 na magazynie kika ?
16
rafik_rav 2015-02-04 17:34:07
witam,a mnie interesuje kto pracuje na magazynach netto,prosze o opinie
Owczar 2016-03-06 14:57:05
(usunięte przez administratora)
2
u.lubecki@web 2016-03-20 21:28:20
Witam wszystkie panie pielegniarki i polozne. Firma ma oferty na dobra prace w okolicach Hamburga. Najwazniejsze jest tam zatrudniona b.dobra koordynatorka ktora pomaga we wszystkim na miejscu , naprawde a w dodatku jest sama pielegniarka i nauczycielka jezyka . Bardzo dobra sprawa Polecam. Sama skorzystalam i nie zaluje. Pozdrawiam
1
baba123 2016-08-05 18:39:23
Czy ktoś pracuje może jako komisjoner w ikei w de ?
Na polskiej umowie w Hamm jakie są warunki pracy,zamieszkania,czy niema kar pieniężnych,jaka jest odległość z miejsca pracy do domku jeżeli ktoś jest w stanie mi na te pytania odp.z obecnych pracowników to dzięki
ani.ta 2016-08-23 21:07:36
a co powiecie o oracy w Insigen jako traktorzysta? jako kobieta mam szansę przejść rekrutację pomyślnie i zdobyć takie zatrudnienie? Czynne prawo jazdy C + E oczywiście posiadam tak jak ten pracodawca tego wymaga więc nie powinno być żadnego ale, kwestia tylko płci
7
Daniel 41 2016-11-13 18:42:01
Dobry wieczór mam pytanko odnośnie firmy Eurojop24 magazyny ikea Hamburg. Bardzo proszę o opinię jak tam jest?
3
betka27 2016-12-23 03:13:01
Witam. Nie polecam firmy eurojob24. Co innego jest obiecywane a co inne pozniej sie okazuje. Jak to sie mowi obiecanki cacanki..
2
Beata81 2016-12-23 19:35:33
Cześć betka27 ja zaczynam niedługo pracować w Eurojob24 w Niemczech, na razie większość pracowników których spotkałam tam na projekcie i z którymi rozmawiałam chwali sobie chodź mówią, że jest czasami ciężko, a co Ci sie nie podobało? chciałabym też poznać inne opinie! Coś z wynagrodzeniem?
2
Betka 2016-12-27 09:53:52
Witam mam wyjechac 1 stycznia 2017 roku do pracy w Erfrucie na magazyn ,Czytajac opinie o firmie ,warunkach mieszkaniowych płacach ,itd mam wiele obaw co do wyjazdu.W biurze powiedziano mi ze te opinie sa fałszywe ...ja jednak mam obawy ,Niby pieknie ładnie mowia w biurze w Gorzowie ze mieszkanie za darmo ,weekendy wolne .itd ale jak zaczelam pytac i drazyc Pan sie zdenerwowal i zaczol b yc niemily bo za bardzo drązyłam ...NAPISZCIE MI JESLI MOZECIE PRAWDE JAK NAPRAWDE WYGLADA TAM PRACA I WYNAGRODZENIA ,bo nie mysle jechac i dac sie wrobic jak inni tam..
Xx 2016-12-28 13:51:14
Napisz lukaszogorek14@wp.pl
Zostaw swoją opinię o EuroJob24 - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroJob24