Silcare

• Szklarnia
  • Ulim
  • Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Gorzów Wielkopolski
  5. Opinie o Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Opinie o Silcare Gorzów Wielkopolski

Nie przegap nowości o Silcare Sp. z o. o. sp. k.!

Silcare Sp. z o. o. sp. k.

13.11.2020 11:49

Szanowni Państwo,

Informujemy, że Silcare Sp. z o.o. sp. k. zdobyła tytuł: Solidny Pracodawca 2020 roku w kategorii ogólnopolskiej.
    W procesie weryfikacyjnym konkurowaliśmy z trzema innymi podmiotami z sektora firm zatrudniających Pracowników w branży kosmetycznej.
    Tegoroczna edycja projektu była szczególna, ze względu na wyzwania jakie stanęły przed pracodawcami w czasie pandemii.

Bardzo istotne kryteria warunkowały przyznanie nagrody:

warunki pracy (przestrzeganie BHP i prawa pracy), terminowość wypłat, opinie wewnętrzne i zewnętrzne, dynamika zatrudnienia, programy motywacyjne, społeczna odpowiedzialność biznesu, zatrudnianie młodych ludzi.

Te obszary pokrywają się z naszymi wartościami, do których nieustannie dążymy.
    To szczególne wyróżnienie, na które składa się praca nas wszystkich
    Jesteśmy zaszczyceni, ale też nie zwalniamy tempa, aby każdy czuł się u nas jak najlepiej.

Dziękujemy i zapraszamy – dołącz do nas!
    Dział HR
    News image
    Smuteczek

11.01.2021 11:23

Faktycznie trzeba mieć „poziom”, żeby używać wulgarnych słów, uważać się za cudo, traktować ludzi jak pachołków itd. Ten poziom dla przeciętnie inteligentych i kulturalnych ludzi jest nieosiągalny a wymagany i pożądany w pracy w Silcare
    polak

25.05.2021 15:56

Tak -zdecydowanie wyeliminować IKEE - nie będzie nas tu jakiś Szwed wykorzystywał! Dodatkowo to meble z papieru ! tylko meble z polskich zakładów i inne produkty!
    Iza

22.03.2017 10:30

Silcare jest moim miejscem pracy z którego jestem bardzo zadowolona. Firma stabilna z wieloletnim doświadczeniem daje pracownikowi stabilizacje i pewność pracy.
    Byly pracownik

29.03.2020 16:53

Chyba zaplacili za ten komentarz ;)
    Córka Zorro

05.01.2025 13:33

Tak pewność podwyżki, jeśli masz minimalną pensję i darmowy parking. Można narobić w gacie ze szczęścia.
    Zosia

21.09.2020 09:08

Nie zgadzam się z tymi opiniami, w każdym dziale jest inaczej... W księgowości np jest dobrze t, jest nowa władza, podwyżki, ułatwienia pracy, pomoc i nikt nie jest sam????poszukujemy fajnych otwartych na naukę i wiedzę ludzi ????
    Zainteresowany

22.05.2021 09:06

Co oznacza "władza"?
    Taki tam

01.08.2021 20:45

Kto jest w temacie ten wie, kto tyle znaków zapytania w odpowiedzi pisze ????
    Kasydy

27.09.2017 13:43

Ja jak najbardziej polecam pracę w Silcare. Pracuję od poniedziałku do piątku na dwie zmiany. Sobota rzadko ale się zdarza ale trzeba się liczyć że będzie. Niektóre działy pracują tylko na 1zmiane. Mam normalną umowę o pracę. Jeżeli ktoś dobrze pracuje to może liczyć na wyższe wynagrodzenie. O biurach się nie wypowiadam ale widziałam że kiedyś mieli gorsze warunki a teraz wszystko się remontuje. Widać że firma się rozwija dla pracowników jest też social, koleżanka została pracownikiem miesiąca i też dostała jakiś bon, w zeszłym roku były na święta paczki. Teraz są tańsze bilety do kina, na żużel, na basen i jeszcze inne. Także jak patrzę to myślę że warto się zatrudnić.
    Aneta

20.04.2014 04:34

Było fajnie aż żal że już nie pracuje

Captain America

16.04.2026 07:59

Z mojej perspektywy praca w Silcare to duże rozczarowanie. Największym problemem jest brak organizacji i spójnego zarządzania, decyzje potrafią zmieniać się z dnia na dzień, a pracownik często zostaje z tym sam. Komunikacja wewnętrzna praktycznie nie funkcjonuje tak, jak powinna. Zakres obowiązków z czasem znacząco rośnie, natomiast wynagrodzenie nie idzie za tym w parze. Trudno mówić o realnym docenieniu zaangażowania. Pojawiają się też sytuacje, gdzie oczekiwania są wysokie, ale wsparcie ze strony przełożonych niewielkie. Rotacja pracowników jest bardzo duża, co przekłada się na ciągły chaos i brak stabilności w zespołach. Nowe osoby nie mają łatwo, bo wdrożenie jest niewystarczające, a wymagania od początku wysokie. Atmosfera również pozostawia wiele do życzenia, zdarza się odczuwalna presja i brak otwartości na konstruktywną krytykę. Zgłaszane problemy często nie są rozwiązywane, tylko ignorowane. Podsumowując: miejsce, które w mojej ocenie ma sporo do poprawy na wielu poziomach. Osobom rozważającym zatrudnienie radzę dobrze się zastanowić.
    Euzebiusz

19.02.2026 08:34

Firma bardzo dba o komunikację wizualną – biuro obklejone plakatami o wzajemnym szacunku, wartościach i kulturze organizacyjnej. Hasła brzmią naprawdę inspirująco. Szkoda tylko, że na tym etapie ta dbałość się kończy. W praktyce atmosfera i sposób traktowania pracowników odbiegają od tego, co można przeczytać na ścianach. Szacunek funkcjonuje głównie w formie dekoracji, a nie codziennego standardu współpracy. Rozmowy rozwojowe czy feedback częściej mają charakter jednostronny niż partnerski. Dla osób ceniących spójność między deklaracjami a rzeczywistością może to być zaskoczenie. Być może kolejnym krokiem – obok drukowania plakatów – będzie wdrożenie tych wartości w życie. To dopiero byłaby prawdziwa kampania wizerunkowa.

Neptun

20.03.2026 19:30

Euzebiusz, co tak milczysz? Mam wrażenie, że jesteś pod innym nickiem🤡

Gwiazdki

15.03.2026 21:08

Ciekawe zjawisko można zaobserwować na stronie z opiniami o Silcare. W ciągu niespełna miesiąca liczba ocen wzrosła z niecałych 300 na ponad 1300, a średnia ocena podskoczyła z 2,3 na 3,4. Ciekawe, co się stało, że firma zaczęła nagle zbierać takie tłumy pozytywnych ocen. Musi to naprawdę sporo kosztować, bo przecież sztuczne podwyższanie reputacji to niełatwa sprawa… ale kto by się tym przejmował, skoro można mieć ładny obrazek w Internecie? 😉 A może taniej byłoby po prostu zacząć dobrze traktować pracowników? No, ale to już chyba za duży wydatek, co?

04.03.2026 20:02

Oglaszaja ze daja umowe o prace przychodzi do podpisania masz zlecenie na miesiac po miesiacu łaskawie musisz sie sam upominac czy masz roboty czy nie(usunięte przez administratora) zero jakich kolwiek szkoleń praca w soboty za dzien wolny to jest jakas kpina i smiech na sali pracownicy to potwierdzaja i tylko mowia no przeciez tu norma haha(usunięte przez administratora)
    Żancia

17.02.2026 21:43

Ja bylam zatrudniona jakis czas temu, ogolnie ile komentujacych, tyle opinii. Zrezygnowalam bo znalazlam lepsza prace, jednak w tej firmie wiele zalezy od tego gdzie i na kogo trafisz. Z tego co ludzie mowili, fajnie trafic do handlu, lub do biura, jednak bardzo ciezko sie tam dostac. Z typowej pracy to najlepiej trafic na magazyn, wiem, ze u Michala jest w miare fajna praca i dobre podejscie do pracownika. U Marleny na płynach tez nie jest źle, te miejsca zdecydowanie sie wybijają na tle innych. Szukaja glownie facetow wiec to ogromny minus.
    Dżepetto

18.02.2026 06:14

Potwierdzam, pracuje w magazynie i wiele sie zmienilo odkad przyszedl Michal. Problem to zarobki, nie obrazilbym sie jakby dali jakies podwyzki
    Kadrowa

19.02.2026 12:26

Warto pamiętać, że obowiązujące przepisy jasno wskazują na konieczność równego traktowania wszystkich pracowników, niezależnie od płci. Przestrzeganie tych zasad świadczy nie tylko o zgodności z prawem, ale także o kulturze organizacyjnej i standardach pracy przyjętych w danym miejscu

08.02.2026 14:51

Silcare to miejsce, w którym bardzo szybko można zrozumieć, że samodzielne myślenie nie jest szczególnie potrzebne. Osoby inteligentne, nastawione na rozwój i szukające przestrzeni do realizowania własnych pomysłów raczej się tu nie odnajdą. Model zarządzania opiera się na przekonaniu, że jedna osoba wie najlepiej wszystko i o wszystkim, więc inicjatywa pracowników staje się zbędna. Nowoczesność firmy widać głównie na parkingu — organizacyjnie i mentalnie czas jakby zatrzymał się gdzie indziej.
    Neptun

18.02.2026 09:05

Dlaczego podajesz się za osobę którą nie jesteś. Czy twój nick jest ok, raczej nie. Pouczasz wszystkich stosując podwójne standardy. Masz pretensje, że opinie są usuwane bardzo dobrze że tak jest. Nie powinno się dawać zgody takim osobom na bezkarność. Piszesz komentarze potem na nie odpowiadasz. Swój dzień zaczynasz od wizyty tutaj. Czy to aby nie jest stalking, czyli uporczywe nękanie, śledzenie, podszywanie się pod inne osoby.

18.02.2026 16:22

Nie podszywam się pod nikogo i nie mam takiego zamiaru. Mój nick nie narusza regulaminu, a jeśli administracja uzna inaczej, dostosuję się do jej decyzji. Nie stosuję podwójnych standardów – wyrażam swoje opinie tak jak inni. To, że ktoś się z nimi nie zgadza, nie oznacza od razu złych intencji. Sugestie o stalkingu czy nękaniu są bezpodstawne i zbyt daleko idące. Korzystanie z publicznego forum i komentowanie wpisów nie jest podszywaniem się ani prześladowaniem. Zarzuty o stalking czy nękanie są bezpodstawne. Proszę o powstrzymanie się od takich oskarżeń i skupienie się na merytorycznej dyskusji.😘

10.02.2026 20:25

Powiedzcie mi jak sie pracuje na etykietowaniu? Mam zamiar sie tam zatrudnic ale nie wiem czy to prawda ze tam często zwalniają ludzi?

13.02.2026 06:24

Absolutnie nie. Napisanie, jak to wygląda naprawdę jest jednoznaczne z usunięciem opinii.

13.02.2026 22:36

Czyli nie ma co se glowy zawracac tym zakladem?
    On

09.02.2026 23:00

Był taki fajny chłopak wózkowy dupnął masztem w bramę dostał naganę a ci z góry kazali się pozbyć problemu i chłopa zwolnili szkoda go niech Bóg ma go w swej opiece potem się młodzi do transportu nie garną, nie ma się co dziwić
    Chihuahua z handlu

05.02.2026 19:06

Magazynier dostał czerwoną kartkę, wózkowy wszedł do gry… telewizory wciąż rozgrywają! Do boju SILCARE, nie poddawaj się, kiedyś wygrasz ten mecz xd! I znów stara prawda powraca, nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie dyrektora silcera…
    gajowy Marucha

06.02.2026 12:49

Nawet tutaj pilnują opinii na temat Silcare, tam nawet pracownicy z Ukrainy długo nie wytrzymują. 😄
    On

25.12.2025 03:46

Można podziwiać jak sukces firmy przekłada się na piękne nieruchomości
    Silcere to tylko strata czasu

31.10.2025 15:05

Nie polecam zrobisz błąd każdy wie zrobisz coś perfekcyjnie nikt się nie dowie, siedzisz jak robot w jednej pozycji 8h ,chyba że męczysz się z kartonami które rozcinają ci place maszyny które ciągle się psują w dodatku można naprawdę się nimi skaleczyć Kolejny minus pracujesz w soboty. pracownicy siedzą na telefonie podjadają opierdzielaj się ale i tak ci wmówią że nadrabiają tych nowych pracowników gówno prawda trzeba mieć mocne nerwy i najlepiej siedzieć cicho bo zaraz dostaniesz opierdziel

28.09.2025 05:20

Czy na stanowisku kierownika regionalnego sprzedaży jest szansa na zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę czy tylko kontrakt B2B?
    Agata

17.05.2025 09:41

Muszę z przykrością stwierdzić że mój ulubiony różowy peeling do ciała drastycznie się pogorszył , co mnie bardzo rozczarowało i zawiodło. Mam jeszcze nadzieje że ten peeling powróci do pierwotnego stanu, bo poprostu był obłędny , a jeśli nie to tylko producent i sprzedaż na tym straci.
    M

03.05.2025 19:29

Nie polecam pracy w Silcare. Wymagania rosną, w odróżnieniu od zarobków. Nie ma rozmowy - są tylko nieuzasadnione ruchy. Niestety przez brak tych rozmów firma nie rozwija się tak, jakby mogła, słuchając specjalistów…
    Ania

08.04.2025 15:30

Dlaczego firma zamyka tyle drogerii?
    Ania

08.04.2025 12:41

Czy firma bankrutuje? Zamyka bardzo dużo swoich sklepów? Czy pozostanie tylko wysyłka internetowa?

04.02.2025 11:40

Widziałam, że pojawiło się ogłoszenie na specjalistę ds. personalnych. Może ktoś powiedzieć coś więcej o tym stanowisku jak i o firmie ?
    Odchodzący

23.01.2025 09:55

Nie polecam, odradzam. Wymagania z kosmosu wynagodzenie beznadziejne. Pewnie i tak wykasują tą opinię.
    Prick@silcare

17.06.2024 11:24

Co z tą firmą jest nie tak? Dlaczego co kilka tygodni pojawiają się nowe oferty pracy? Czy nie szanują tam pracowników? Czy jest (usunięte przez administratora) Ktoś coś wie?

17.06.2024 18:31

Tak jest tam bardzo słabo, ogromne wymagania za najniższą krajową. Nikt nie doceni twojego zaangażowania, ale jeśli popełnisz błąd to wszyscy będą wiedzieć:)
    Korpo123

22.03.2024 10:18

Szczerze nie polecam pracy w Silcare . Bardzo niskie zarobki , wysokie wymagania , bezpłatne delegacje .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Silcare?

Kontakt - Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Kostrzyńska 1 66-400 Gorzów Wielkopolski

Branża główna: Kosmetyki

Beti

08.02.2024 07:44

Po ostatniej opinii ktoś aplikował może mimo wszystko na te konfekcje? Zastanawiam się czy w odbiorze każdego takie warunki pracy występują? mam akurat doświadczenie z pracy w tym zakresie tylko od razu jednak wolałabym mieć już te umowę o prace. o co chodzi z tymi zleceniami, czemu tak długo się na nich pracuje? są osoby które od razu UoP dostały?
    Pola

26.02.2024 13:56

Umowa zlecenie daja na okres duzego zamowienia Klient sie konczy ,a ci z umowy zlecenie sa zwalniani z dnia na dzien Do tego w silcare ,zleceniobiorca nie ma zadnych dodatkow za nadgodziny czy prace w soboty

26.02.2024 11:05

Podczas rozmowy o pracę zostałam poinformowana, że otrzymam informację zwrotną po 2 tyg. Niestety mija już miesiąc, a informacji brak. Pani z HR na rozmowie chyba się śpieszyło, bo za bardzo nie zostało czasu, aby odpowiedzieć na moje pytania. Nieładnie. Potencjalny kandydat nie jest traktowany serio.
    Laborantka

24.01.2024 16:12

Jak oceniacie pracę w laboratorium w tej firmie? Jakie są mniej więcej zarobki?
    Była Laborantka

25.01.2024 15:24

Hej Zarobki dla laboranta to najniższa krajowa. Ogółem osoby w dziale są (usunięte przez administratora), więc one ratują sytuację. Jeśli nie masz kierunkowego wykształcenia to nie licz na awans czy jakąś podwyżkę, ale możesz liczyć na naganę. Elastyczny czas pracy to od kierownika zależy na którą przychodzić (6-8 rano), ale kierownicy tez często się zmieniają.
    MM

25.01.2024 17:33

Najniższa krajowa
    pytanie

17.07.2023 08:41

Czemu Silcare nie ma podanych zarobków na pracuj pl lub olx? Czy są takie niskie, ze wstyd podawać?
    Myszka

14.12.2023 22:56

Miałam podobnie!! Raz na przerwie w kantynie parzyłam garnek czaju z herbaty która miała być bez limitu!!! Kierownik wpadł i pognał mnie do pracy!!! Skoro herbata bez limitu to dlaczego nie mogłam garnka czaju naparzyć?????
    izka

11.12.2023 21:37

wszystko było super do pewnego momentu, kierowniczka zaczęła (usunięte przez administratora) za plecami. Gdyby nie inne osoby to o zwolnieniu dowiedziałabym się z dnia na dzień. Firma i kierownicy kierują się „szczerością i zaufaniem” ale na żadnym kroku tego nie pokazują. Zamiast porozmawiac że współpraca się nie układa i dać czas na znalezienie nowego miejsca zatrudnienia zaczęto dodawać ogłoszenia i mówiono że nie chodzi o nikogo z drogerii bo ogłoszenie się „odswiezylo” jeśli tak zachowują się poważni ludzie którzy chcą mieć dobre kontakty z konsultantkami to gratuluję podejścia i życzę powodzenia bo z takim na pewno się to nie uda :)
    Ankieta

06.12.2023 21:45

Czy w firmie są przeprowadzane ankiety????? Czy jest darmowy parking????
    ?????????

18.11.2023 19:00

Może i najnirzsza krajowa ale jest parking za darmo , herbatka i czajnik, morzna też skozystac z lodówki , firma dba o pracownika, niedługo święta może bedzie racja żywnościowa
    Były kandydat

15.11.2023 14:45

I Jeszcze jedno, jeże osoby jako przedstawiciele firmy Silcare, biorące udział w rekrutacji zobowiązują się do poinformowania kandydata o podjętej decyzji, niezależnie czy będzie to decyzja pozytywna czy negatywna, to sama przyzwoitość zobowiązuje do informacji zwrotnej. (usunięte przez administratora) To właśnie świadczy o braku jakiejkolwiek kultury organizacyjnej w tej firmie.
    Darek

17.11.2023 16:02

No nie tak do końca. Sam startowałem na magazyn wysyłki, wybrali kogoś innego, spoko. Ja osobiście z małym opóźnieniem dostałem informację zwrotną, więc nie mam nic do zazucenia pani z hr. Nie wiem ja jest z innymi.
    Antena

18.11.2023 09:08

Ja tez wybrałam Silcare mimo ze miałam możliwość podjęcia lepiej płatnej pracy. Chyba nie muszę tłumaczyć że główny wpływ na moja decyzje miał darmowy parking. Moje auto zostawiam tam nawet na weekend ????????️????️????️
    @pracownikbylyh

08.11.2023 20:53

Wymagania na rozmowie o prace do marketingu: Ukończone studia i pare lat doświadczenia Oczywiście za najniższą krajową Pani z HR zdziwiona gdy kandydat odmawia bo przecież w przyszłości jest szansa na więcej (czytaj nigdy nikt nie dostał)
    Ciekawa27

02.11.2023 02:04

Jak wygląda praca na magazynie w dziale pakowania i wysyłki? Jak tam płacą? Ktoś może się wypowiedzieć??
    GOŚĆ00123

28.02.2023 16:25

Czy nadal zatrudniają tylko na zlecenie?

04.01.2023 13:43

Silcare Sp. z o. o. sp. k. prowadzi rekrutację na stanowisko kierownik marketu. Wziąłeś w niej udział i wiesz, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Napisz, co sądzisz o spotkaniu z przedstawicielami firmy. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym aplikowanie do firmy.
    Karo

25.01.2023 19:28

Jakiego marketu?
    Kandydatka

19.03.2022 08:33

No cóż, ja standardów w tej firmie nie widziałam. Byłam tutaj niedawno na rozmowie ale byłam też w TPV. W TPV na wejściu do firny ochroniarz spisał moje dane, musiałam wypełnić formularze i zdać w komputerze test z bezpieczeństwa na obszarze, pomiaru temperatury nie wspomnę. Wszyscy w TPV w maseczkach, WSZYSCY! W Silcare, ochroniarz zapytał do kogo i machnął ręką że mogę jechać pod jakieś lobby. Oczywiście był bez maseczki o ankiecie na COVID nawet nie wspominał. Po drodze musiałam uważać żeby czegoś w samochodzie nie urwać na "drodze". Oczywiście powitała mnie pani bez maseczki i rozmowę mieliśmy z drugą panią też bez maseczki. Z resztą nikogo w firmie Silcare w maseczce nie widziałam. Krótko, TPV to firma z klasą, porządek, przestrzeganie zasad, wszyscy w maseczkach, procedury. W Silcare, żadnej z tych rzeczy nie zauważyłam. W Silcare odmówiłam pracy, czekam na umowę z TPV.
    Do Kandydatki

01.06.2022 19:01

Takie fanki ideologii jak ta kandydatka "covidówka" powinni zatrudniać w zakładach dla pracowników specjalnej troski mentalnej co by nie szkodzili LUDZIOM swoimi poglądami. Nie wiedziałem, że w Silcare pracują zrowo umysłowe osoby, chyba złożę podanie :)
    Ktoś

13.12.2022 10:17

TPV firma z klasą, oszołomie to największy badziew w Gorzowie, sama ukraina tam pracuje, a jeżeli polak to desperat, w tpv nie ma żadnych standardów, oni nawet nie wiedzą co to kultura organizacyjna i ty zapewne też nie, wypisanie papierka i założenie maseczki to tylko bibułka pod którą jest wychodek. To jest prawdziwy obraz tpv.

19.11.2022 09:29

Czy Silcare Sp. z o. o. sp. k. organizuje staże dla studentów?

09.12.2022 23:08

Jeśli szukasz czegoś konkretnego i chcesz naprawdę nabyć wiedze z danego tematu to zapomnij. Nie tutaj szkoda twojego czasu, więcej człowiek nauczyć się z Internetu. No chyba, że ktoś nie ma ambicji i będzie niszczył kartki papier albo sprzątła magazny...
    Hm

10.10.2022 16:28

Czy firma oferuje np prywatna opiekę medyczna (luxmed, medicover?) albo multisport ? System benefit albo coś jeszcze innego? Profil pracodawcy wydaje się niezły w ogłoszeniach o prace tylko te opinie nie zachęcają
    Smutek

18.11.2022 13:52

Właśnie. "Wydaje się". Poza ładnymi słówkami w ogłoszeniach niewiele ciekawego, chyba że startujesz na kolejnego kierownika czy dyrektora.

09.12.2022 23:02

Jeśli chodzi o jakikolwiek system socjalny to poza zniżką pracowniczą na produkty marki nie ma takich benefitów i raczej nie będzie.
    Jakaś

20.04.2022 21:42

Ponarzekać zawsze można. Zawsze się coś znajdzie. Praca stabilna. Zap...lu nie ma. Nieskomplikowana. Pracuje na konfekcji. Przerwy zapewnione. Urlop mam zawsze jak potrzebuje. Ludzie jak ludzie. Są fajni i mniej fajni????
    Ciekawska

07.10.2022 12:24

Opowiedz jak ta praca wygląda, ile osób tam pracuje, jak kierownictwo i jakie godziny pracy :) myślę czy nie złożyć cv ;)
    A.H.

18.11.2022 13:55

Tylko ze zapewnienie przerw i urlopu gwarantuje prawo, a nie łaska wielce Państwa i to żaden przywilej, tylko podstawowy obowiązek pracodawcy.
    Marlenka

04.09.2022 23:05

Ale się uśmiałam czytając ogłoszenie do pracy "nieograniczona ilość kawy". Tchibo family to nie jest kawa, tylko najgorsze i najtańsze ścierwo. Śmierdzi tym w całej, pożal się Boże, firmie.
    Kawoszka

09.09.2022 17:47

W domu tez serwujesz marną kawę i prosisz gości o reklamację u producenta:):). Co cwańsi kawę piją w -lobby chyba tylko tam jest coś lepszego:):)
    Renulka

06.11.2022 21:40

Chyba do tego kto taki shicior kupuje pracownikom i te przelewowe ekspresy
    Włodziu

17.09.2022 20:50

Wycieczki do Paryża sponsoruje firma handlowcą a ciekawe czy innym pracownikom dadzą chociaż coś na święta a nie marne 100zł lub paczkę wartą 50zł. Ktoś na te wyniki zapierdziela a docenienia żadnego.
    Zżółknięty

24.09.2022 23:13

Tak i te 100 pln pod stołem (nieoficjalnie) na święta.

09.09.2022 17:34

Xxx

11.09.2022 17:25

Przerzucanie pracownika na różne działy i zmuszanie do robienia rzeczy, które nie mają nic wspólnego z Twoim stanowiskiem to też normlaność w tej firmie
    Sama

22.04.2022 12:01

Sama nie wiem. Firma wypłacalna chociaż wypłaty słabe . Brak perspektyw . Pracownicy techniczni często wypici nikt z tym nic nie robi . Ogólnie byłam zadowolona , poza plotkami i technicznymi na lubelli OK.
    różowa :)P

17.05.2022 21:36

Widzę ,że ktoś tu ma za dużą fantazje :) Przepracowałam w tej firmie 2 lata , bywałam praktycznie na każdym dziale i miałam kontakt praktycznie z każdym, nie powiem, ale zapiernicz tam jest , ale fakt płacą marnie i nie szanują pracownika. Co do remontowego i mechanicznego działu , ani razu nie wyczułam ani nie zauważyłam, żeby pracownicy byli pod wpływem, Jak dla mnie ekipa super i zawsze pomocni :) Co do pracy w sobote i niedziele , to nikt sie tam nie opiernicza, w okresie zimowym trzeba przyjść i napalić w piecach żeby Wam w tyłki bylo ciepło , nikt widze nie potrafi docenić nawet tego, tylko narzekania , a węgiel trzeba przerzucić (tonami) , popiół wywieść i to nie jest lekka praca . Widzę że same księżniczki tu siedzą i nie wiedzą co to jest ciężka praca A moze tak się zamienicie na kilka dni miejscami to zobaczycie jak to jest . Tak zle i tak niedobrze , obudźcie sie ludzie . Wszędzie się znajdzie jakieś ale , jak w każdej pracy, cieszcie się z tego co macie, bo zawsze możecie trafić jeszcze gorzej.
    Nawiedzona

25.07.2022 17:34

Z prezesem też miałaś...kontakt? ;-)

Zostaw merytoryczną opinię o Silcare Sp. z o. o. sp. k.