Silcare

• Szklarnia
  • Ulim
  • Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Gorzów Wielkopolski
  5. Opinie o Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Opinie o Silcare Gorzów Wielkopolski

Nie przegap nowości o Silcare Sp. z o. o. sp. k.!

KaDa

27.04.2020 19:42

Firma to jest totalne (usunięte przez administratora) zero szacunku do pracowników, wieczne zamieszanie- zwolnienia, zatrudnienia. Jeden wielki bałagan, którego nikt nie ogarnia. Wszystkie negatywne opinie mają chociaż ziarno prawdy, pomimo ze łudziłam się inaczej- zatrudniając się tam przekonałam się na własnej skórze co się tam dzieje. Nikomu nie polecę tam pracy, to nie jest stabilne miejsce, warte uwagi. Często ludzie rezygnują po krótkich okresach czasu, firma nie zwraca na to uwagi bo pracownicy są na 56 miejscu. Mało jest pracowników długoletnich a jak już są to słabo są zadowoleni. Miałam okazje pracować tam pare miesięcy i doskonale widziałam co się dzieje w tej ,,FIRMIE”. Nikomu nie polecam, nikomu
    NM

05.05.2020 21:00

To właśnie jest smutne że mają taką rotację i mało kto zagrzewa tam miejsce... A mimo to traktują tych nielicznych którzy są od lat (na prawdę mała grupka takich osób) jak śmieci i umowy też smieciowe dają po latach współpracy

03.06.2020 07:37

czyli nie ma umowy o pracę ?
    Mw

28.04.2020 13:45

Kolesiostwo i tyle! (usunięte przez administratora)Pozwalniali kupę ludzi pozostawiając ich z niczym, a reszcie za włożony trud przy ogarnięciu sprzedaży w czasie epidemii podziękowali degradując do śmieciowek na najniższą krajową, mimo, że utargi spadły jedynie nieznacznie, a zaoszczędzić udało im się zamykając punkty przynoszące straty. Firma zwęszyła dobry moment na wzbogacenie się. Szefowa to wyniosła karierowiczka, która szczyci sie swoją dobroczynnością, ale ja sie pytam jak taki człowiek moze prowadzić fundację? Żądny pieniądza, bez szacunku do drugiej osoby. Dla niej i zarządu liczy się tylko kasa, dobry pracownik jest niczym. Nie mówiąc o (usunięte przez administratora) jaki jest w całej firmie. Mam nadzieję, że koniec końców jakaś instytucja zainteresuje sie tą firmą. Nie polecam nikomu.
    zwolnienia?????

09.05.2020 13:33

Jeśli są zwolnienia to sprawdzić trzeba ile firma osób pozwalniała. Poczytajcie co to są zwolnienia grupowe. Zgodnie z prawem w przypadku zwolnień grupowych firma jest zobowiązana do zawiadomienia Urzędy Pracy z min. miesięcznym wypowiedzeniem i bez tego nie powinna ich rozpoczynać. Ponadto mamy tu do czynienia ze zwolnieniami z powodu firmy a nie pracowników, tak więc zgodnie z prawem należy się odprawa dla zwalnianych. Firmy nagminnie łamią te przepisy. Jeśli łapie się to pod grupowe zwolnienia to zawiadamiać Inspekcję Pracy i do sądu. W przypadku gdy zwolnienia grupowe były zrobione bez powiadomienia Urzędu Pracy to pracownik może wywalczyć przed sądem dodatkowe odszkodowanie w sumie tej wysokości co i odprawa tak więc to tak jakby musieli wam dać podwójną odprawę.
    Xth

15.05.2020 08:14

Wszystko to prawda !!!
    Nika

12.01.2020 21:30

Czy można się utrzymać za zarobki, które proponują ? Czy zwalniają czy ludzie sami odchodzą ?
    Paweł

05.05.2020 21:12

A kto ma się zająć? Zgłosiłaś/ eś to gdzieś? Nie? To organy kontrolujące mają same się domyślać? Idź do inspekcji pracy czy innej odpowiedniej instytucji. "Nikt się tym nie zajmuje" wiec ty się zajmij pierwsza/ y i daj przykład innym. Chyba najwyższa pora żeby ktos zrobił porządek z tą pseudo firemką
    uwolniona

12.05.2020 18:30

zwalniają jak leci i kiedy chcą
    uwolniona

12.05.2020 18:21

Praca u (usunięte przez administratora) to totalna porażka. Wymagania ponad możliwości. Premia, której nikt nigdy nie widział. Ciągłe zwolnienia, Rotacja pracowników jest tak szybka, że aż nie do ogarnięcia. Dziewczyny są zostawione same sobie z każdym problemem. Zerowe zainteresowanie szefowej problemami bieżącymi. Szczerze nie polecam bo się bardzo zawiedziecie.
    Xyz

11.04.2020 22:29

Niestety, ale to miejsce pracy nie zasługuje na pozytywną opinię. Podczas rozmowy obiecują wiele, ale mogę osobiście powiedzieć, że większość słów mija się z prawdą. Rozpoczynając pracę liczyłam na jakiekolwiek szkolenie chociażby z programów, na których pracuje się na codzień, jednak kierownik wiecznie nie miał czasu, ciężko było uzyskać od niego pomoc i odpowiedź na pytania, na szczęście osoby które pracują tam trochę dłużej (lecz jest ich niewiele, bo rotacja ludzi jest ogromna, co chwilę pojawiają się nowi pracownicy) często pomagały i były życzliwe, jednak uważam że nie do nich należy szkolenie nowych osób, wdrażanie i tłumaczenie, więc mogę powiedzieć że od samego początku przychodziłam niechętnie, od kierownika słyszałam że wiecznie coś jest nie tak, że za mało i muszę się bardziej starać. Wynagrodzenie marne, nieadekwatne do wykonywanych obowiązków. Jeśli chodzi o nadgodziny to niestety, ale nie są dodatkowo płatne, można je odebrać w wyznaczonym przez kierownika miesiącu. Soboty pracujące, a jak się odmówi to grożą wypowiedzeniem. Sugerują, że należy zmienić swoje plany i po prostu przyjść do pracy. Nawiązując do aktualnej sytuacji w kraju, też nie ma co liczyć na wsparcie, masowe zwolnienia, brak premii, zawieszenie wynagrodzeń. Jeśli ktoś poszukuje pracy na dłużej to zdecydowanie odradzam, ciężko zagrzać tam miejsce.
    Hajakak

25.04.2020 20:47

Raczej "dyrektorzy"
    Mw

28.04.2020 18:02

Nie mają? To ciekawe kto kłamie. Ja zostałam zwolniona, z jednego ze źródeł dowiedziałam się, że poleciało ponad 100 osób...
    KOR@

25.03.2020 23:26

Absolutnie nie polecam ! Zero szacunku do pracownika, obiecują bardzo dużo ale później wszystko mija się z rzeczywistością. Bałagan, niedbałość o pracownika. Zwłaszcza w okresie jaki teraz mamy - firma produkuje płyny do dezynfekcji rąk, który uważam powinien dostać każdy pracownik aby zachować jakiekolwiek bezpieczeństwo a tu nic - możesz sobie kupić za 25 zł. Zero socjalu, premii świątecznych, jakichkolwiek bonusów dla pracownika. Żenada. Dyrektorzy i kierownicy patrzą tylko na siebie aby było im lepiej, Omijać szerokim łukiem.
    Xxx

09.04.2020 00:02

Specjalnie zwalniali zanim wprowadzona zostala "tarcza" aby być bezkarnym. Nie myśleli o ludziach którzy w tak trudnym czasie zostają bez pracy i marnymi szansami na znalezienie czegoś nowego. A "góra" myśli tylko o sobie ... wszędzie kamery A wątpię że ktoś z pracowników podpisał zgodę na nagrywanie swojego wizerunku ...ba takiego papieru nawet się nie dostaje do podpisania.
    P

09.04.2020 09:58

Ale papier o zakazie mówienia komukolwiek ile się zarabia to już każdy do podpisania dostaje.
    Brak słów

09.04.2020 06:00

Nigdy nie było dobrze w tej firmie...Ale teraz jest prawdziwa katastrofa! (usunięte przez administratora). Bardzo przestrzegam przed pracą w tej firmie!
    Była pracownica

29.03.2020 17:11

Wszędzie będzie lepiej, brak socjalu brak premii i najnizsza krajowa dopoki nie dasz wypowiedzenia. Zal wspominac o zarzadzie z podstawowym wykształceniem ktory Tobą pomiata. Najmadrzejsi uciekaja stamtad juz w pierwszy dzien, reszta po tygodniu, stad ta rotacja. Ogólnie dobrze wszystkim życząc nie polecaaaam. Z pracy ani pieniedzy ani satysfakcji.
    pracownica

26.03.2020 14:39

firma to porazka. nie pollecam - zero szacunku do pracownika. Bardzo duzo obowiazkow - za mała płace
    runpeople

24.03.2020 21:06

Praca tam to jakiś żart. Dziwię się niektórym pracownikom, którzy narzekają jak im jest źle, ale jednak tam zostają i dają sobą pomiatać. Robienie z człowieka debila przez kadrę kierowniczą jest tam na porządku dziennym (a sami nie znają podstawowych zasad pisowni), oczywiście nieważne jak się starasz - zawsze robisz coś źle. Zero szacunku dla pracownika, zero wdzięczności (oczywiście nie uważam, że za wykonywanie swoich „obowiązków” ktoś musi cię całować po stopach, ale warto chociażby podziękować za wykonaną pracę - szczególnie gdy kończy się współpracę ;)). Mogą cię wywalić z dnia na dzień i zastąpić kimś nowym - nawet nie powiedzą ci tego w twarz. Ilość obowiązków nieadekwatna do wynagrodzenia. Ogólnie nie polecam i nie pozdrawiam.
    xx

24.03.2020 15:51

Praca w firmie to jeden, wielki absurd. Zapomnij o premii. Nadgodziny? Za nadgodziny nie płacą, możesz sobie je odebrać i wyjść wcześniej do domu. Nie ma mowy o dodatkach świątecznych czy innych tego typu sprawach. Zaoszczędzą na Tobie każdy grosz. Najgorzej płatna firma w Gorzowie, a na rozmowie kwafilyfikacyjnej mydlą oczy.
    Weiter

16.03.2020 05:26

Praca tylko wyłącznie jeśli nadal się uczysz i potrzebujesz dorobić czy też nabrać doświadczenia z pracy. Praca nie jest ciężka, ale jeśli myślisz choć trochę przyszłościowo, to stanowczo odradzam. 1. Pensje.. Minimalna krajowa, brak stażowego. Możesz robić 10 lat, a i tak będziesz zarabiać tyle samo, bo zwyczajnie podwyżek nie ma. Druk z wypłaty to absolutny absurd, który nie wyjaśnia niczego. Taki malutki paseczek szerokości 2 długopisów. Inne firmy potrzebują kartki A4, by pomieścić informacje, tutaj tego nie uświadczycie. Na tym pasku nic kompletnie nie ma. 2. Mityczna premia. Niby jakaś premia jest, ale nie zobaczysz jej na wyżej wspomnianym druku z wypłaty. Nie będziesz mieć kompletnie pojęcia czy ją dostałeś i ile jej dostałeś. 3. Socjal to jest bieda i rozpacz. Paczki o których ktoś tu wspomniał, to paczki z kategorii "liczy się gest". Nic więcej nie ma. Nie liczcie, że na wigilie czy wielkanoc dostaniecie jakieś pieniądze czy bony. 4. Pozytyw i negatyw w jednym. Z jednej strony potrafią zrobić fajną atmosferę z drugiej zaś źle zaprojektowanie współpracy między działami produkcja/konfekcja/magazyn potrafią doprowadzić do wściekłości. Firma ma potencjał, by być dobrym pracodawcą, ale tylko wtedy gdy zostanie poprawiona kwestia wynagrodzeń. Obecnie jest ona jedna z najgorszych w gorzowie.
    monkey

18.03.2020 21:43

zgadzam się ze wszystkim! Przeważnie zła atmosfera, bo firma nie sprzyja dobrym relacjom. Brak komunikacji między działami i współpracy na 1 cel. Kilka fajnych osób które tam są i mają coś mądrego do powiedzenia siedzi cicho bo firma "rządzi" kilka innych osób i lepiej się nie wychylać. Socjal nie istnieje. Gdzie bony. Dodatki urlopowe. Premie świąteczne. ??? Premie "uznaniowe" czyli masz te xxx zł albo nie masz. Najniższa na umowie. Jak wyżej. Obecnie jedna z najgorszych w Gorzowie.
    Zainteresowany

14.02.2020 18:03

Witam wszystkich. Czy ktoś mógłby opisać jak wygląda praca w firmie Silcare na stanowisku Regionalnego przedstawiciela handlowego? Z góry dziękuję ;)
    Doradca handlowy

04.03.2020 22:17

Podejmę się z pytaniem o stanowisko doradcy handlowego. Czego można się spodziewać?

18.03.2020 21:34

To zależy bo podobno dużo się zmieniło. Wcześniej targety z księżyca za które były kary i nagrody i łatwo się domyślić czego więcej. Zero elastyczności i dostosowania do klientów bo firma ma zarabiać a nie jej klienci. Wymysły, zmiany na coraz gorsze i obwinianie handlowców za odchodzących klientów
    Jasiu

11.03.2020 13:09

najlepszy pracodawca w Gorzowie
    Nowy

16.03.2020 20:09

Powiem więcej. Pracodawca, który dostaje nagrody i statuetki za bycie super pracodawcą. To nie przeszkadza właścicielom w byciu nieuczciwy wobec ludzi. Mają sporo kasy, którą otwiera im drzwi do różnych możliwości. O szanowaniu pracowników teksty piszą im opłacone osoby.

18.03.2020 21:27

Oczywiście że opłacone. Na szczęście są jeszcze ludzie którzy mają swój rozum i nie wypisują głupot o krainie mlekiem i miodem płynącej.
    Ja to ja

06.03.2020 18:32

Czy w Silcare podpisujecie odpowiedzialność za towar i pieniądze w kasie ?
    O.N.A.P.

10.01.2020 21:23

Czy naprawdę jest aż tak źle jak piszecie? Czemu tak często ogłoszenia? Jak z atmosferą w miejscu pracy? Czy jest dobry kontakt z przełożonymi ?

24.02.2020 19:17

Zastanów się czy gdyby dobrze płacili i fajnie się pracowało, to rotacja byłaby tak duza. Guzik prawda że firma się rozwija. Więcej osob odchodzi niż przychodzi
    O.N.A.P.

25.02.2020 16:53

Wierzę , chociażby patrząc na ogłoszenia i ciągłą rekrutację,nie jest dobrze. Ponadto oprócz pensji liczy się atmosfera, a dla mnie jest ona na równi z pensją.

24.02.2020 19:10

Nie pracuję tam już trochę. Od osob które zostały wiem ze nie dzieje się nic dobrego. Nie tylko w dziale w którym pracowałam ale w innych tez nie zmieniła się atmosfera, podejście do pracowników ani wynagrodzenia poza tym ze najniższa krajowa poszła w górę (czyli sa podwyżki w Silcare ha ha). Dużo by pisac i mało dobrego. Na plus stale godziny pracy i kilka fajnych osób. Niestety zarobki nie były dobre. Kierownik ciągle był nie zadowolony i zawsze było coś za co mozna na pracownika naskoczyć. Bez ukladów niestety nie zrobi sie tam kariery.
    SzeregowyPracownik

23.02.2020 17:05

Radzę trzymać się z daleka. Napiszę tylko tyle, że nie bez powodu jest taka opinia w okolicy i ciągle potrzebują pracowników na różne stanowiska! Asystentki zwłaszcza więc nic dobrego sie tam nie dzieje. (usunięte przez administratora)
    Wisnia

23.02.2020 02:36

Czy jest odpowiedzialność za towar? Jak wygląda sama rekrutacja i szkolenie?
    ANONIM

29.12.2019 11:07

Pracowałam jakiś czas temu w silcare w drogerii. Prawda jest taka że firmę oraz niektórych pracowników, prawda jest zbyt mało komfortowa. Raczej więcej niż najniższą krajowa nie zarobi się w tej firmie. Bardzo duża ilość obowiązkow, nadprogramkwych. Pracownik w drogerii zatrudniony jako sprzedawca ma obowiązki : wprowadzanie dokumentów magazynowych, księgowość, inwenteryzacje, sprzątanie, wykładanie towaru, robienie zamówienia, robienie raportów, obsługa klienta. Niestety żadna z tych,,, obowiązków nie jest dodatkowo płatna '' Najczęściej na zmianie jest się samemu bo firmie niestety za drogo by były 2 osoby na sklepie. Ciężko jest się wyrobić z wszystkim jeśli dodatkowo jest dużo klientów na sklepie to graniczy to z cudem. Wieczne pretensje od strony kadr, gdy potrzebna jest pomocy jeśli jest jakiś problem idzie usłyszeć,, znajdź sobie w książce ''. Plany pomimo że od kilku miesięcy nikomu nie udało się zrobić, nie zostały obniżone, co tylko dowodzi że niestety jest to prawdopodobnie choć nie jestem pewna, robione specjalnie. Nie ma żadnych konkursów sprzedażowych. Szefowa bardzo nieprzyjemna, sztuczna i szukające dziury w całym. Ucząca na audytach sprzedaży jak na targowisku, brak podstawowej wiedzy sprzedażowej, wręcz wyprasza klientów swoim doradztwem, wyciskanie na siłę już dawno nigdzie nie jest stosowane ludzie tego nie lubią. AŻ Wstyd. Ogromnym plusem jest to że dostawałam zniżkę pracownicza na kosmetyki. Która jest jedynym plusem pracy na tym stanowisku.
    A

08.02.2020 18:22

Nie pracowałam akurat w drogerii, ale w biurze w siedzibie firmy i podejście było bardzo podobne. Każą robić dziesięć rzeczy naraz za pensję minimalną. Na święta tylko paczka słodyczy to się niektórzy cieszą, że nie będą już musieli dzieciom słodyczy pod choinkę kupować. Z takiej pensji to pewnie jest spory wydatek hehe.
    Niktodem

15.02.2020 12:58

Zależy na jakim stanowisku. Z reguły jestem umowa zlecenie przez pierwszy miesiąc, potem 3 miesiące, 9 miesięcy, rok a potem chyba dwa lata No i jak dasz radę wytrzymać do tego czasu to umowa na czas nieokreślony

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Silcare?

Kontakt - Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Kostrzyńska 1 66-400 Gorzów Wielkopolski

Branża główna: Kosmetyki

Lo

11.07.2018 12:01

Byłam na rozmowie na stanowisko asystentki prezesa, brak profesjonalizmu że strony kadr, rozmowa bardzo dziwna trwającą może 5 minut, Pani nawet nie była za bardzo zainteresowana aby dowiedzieć się czegoś o ewentualnym przyszłym pracowniku. Z perspektywy uznaję za stratę czasu.
    Saba

08.08.2019 17:28

Ja juz robilam w podobnej firmie 7 lat i podejrzewam o co chodzi. Dzisiaj mialam isc na rozmowe ale sobie darowalam.Oferta nie jest az tak atrakcyjna zeby przez to przechodzic chyba...
    A.

10.02.2020 18:43

Co do jakiegokolwiek stanowiska asystenckiego,to żeby utrzymać się na stanowisku, warto posiadać żelazne nerwy, twarde cztery litery i umiejętność czytania w myślach. A do tego nastawić się, że będzie się głównie pośrednikiem, który pomimo szczerych checi, bedzie obrywał ze każda decyzje.
    Paulina

06.02.2020 16:20

Jak dostać sie do pracy w silcare? Wyslałam cv przez portal na którym ogłosili ze szukają pracowników. Bylam tez osobiście zanieść Cv. Zero odzewu z ich strony.. A szkoda bo m i bardzo zależy na pracy.
    P.Z.

23.02.2020 17:19

(usunięte przez administratora) Zarobkami nie, atmosferą tez nie, benefitów dla pracowników nie ma. Ciężko z umową na stałe. Więc o czymś nie wiem?
    Sadyba

20.12.2019 13:46

Pojawiły się kolejne ogłoszenia na sprzedawców w różnych miastach? Czy faktycznie umowa zlecenie tylko i najniższa krajowa? Wypowie się ktoś? Czemu tak często pojawiają się ogłoszenia ?

03.02.2020 08:06

Rozwijają sieć sprzedaży dlatego tyle ogłoszeń. Umowa o pracę, albo zlecenie możesz zdecydować. A o wynagrodzenie to już musisz dopytać podczas rozmowy rekrutacyjnej.
    S.

05.02.2020 22:57

Najniższa krajowa jest na początek, a po ocenie pracowniczej lub widocznym zaangażowaniu jest opcja przejścia na atrakcyjniejszą stawkę. Obowiązków faktycznie sporo jak to w tego typu drogeryjnej pracy, ale nie oczekujmy, że firma nam zapewni firmę sprzątającą lub wysłannika z poczty ;)
    Gość

21.12.2019 09:42

Pojawiło się dużo ogłoszeń na sprzedawcę. Czy warunki pracy się zmieniły ? Według waszych opinii najniższa krajowa i umowa zlecenie ? Ktoś się wypowie ? Czemu tak często ogłoszenia ?
    Maria

10.01.2020 23:41

Stanowczo nie polecam , marne zarobki zero szacunku do pracowników !!! Najgorszy zakład pracy w Gorzowie

03.02.2020 07:59

Pojawiło się dużo ogłoszeń, bo wciąż otwierają nowe punktu. Firmą stawia na rozwój wiecie sprzedaży. Rekrutacje są w różnych miastach. Z tego co wiem to Umowa o pracę, albo zlecenie. Zależy od kandydatki. O warunki płacowe najlepiej dopytaj na rozmowie rekrutacyjnej. Są dziewczyny, które pracują długo lat w drogeriach i fajnie się realizują.

03.02.2020 07:52

Czytam tak co piszą o pracy w drogerii. I dziwi mnie ta niechęć do obowiązków związanych z dokumentami. Pracowałam sporo czasu w drogerii i z chęcią rozwijałam swoje kwalifikacje dzięki obsłudze programu. Posprzatac- to normalne na takim stanowisku. Praca z klientem dawała dużo zadowolenia. Może minusem było to, ze kontakt z firmą był ograniczony do minimum, bo drogeria oddalona od suedziby, ale wciąż utrzymuję kontakty i wiem , ze to się zmienia. Są organizowane szkolenia w siedzibie firmy. A i tel. Kontakt bez ograniczeń, więc jak cos trzeba na szybko załatwić to kierowniczka dają radę.
    Paulina

27.01.2020 17:02

Czy w silcare jest możliwość na jedną zmiane? I w jakich godzinach??
    Była Kandydatka

11.01.2020 14:27

Dlaczego moja opinia odnośnie niepoważnego zachowania pani kierowniczki została usunięta ?
    Była Kandydatka

11.01.2020 13:53

Dziewczyny zastanówcie się zanim złożycie CV i zaczniecie tam pracować. Ja zostałam bardzo niegrzecznie potraktowana (usunięte przez administratora)Kiedy chciałam sytuację wyjaśnić odnośnie terminu przesunięcia zlecenia zostałam zignorowana totalnie, zero przepraszam, nic. Po prostu ignorowała kontakt ode mnie zamiast napisać, że nie ma możliwości rozpoczęcia współpracy w innym terminie to po prostu olała totalnie. Czy zachowanie(usunięte przez administratora)dobrze świadczy o całej firmie? Bo ja uważam, że nie. Skoro ciężko takiej osobie odpowiedzieć na wiadomości, czy odebrać telefon to moim zdaniem nie powinna zajmować tam stanowiska (usunięte przez administratora). Tyle w temacie.
    Gośka

04.12.2019 12:27

Pracuje w firmie od 5 lat i jestem zadowolona. Kierownika mam okej, na pieniądze nie narzekam wiadomo mogłoby być lepiej ale zbieram doświadczenie i uważam że na start ta praca jest dobra.
    Gośka

10.12.2019 07:36

Kopert już nie ma od dawna ;)

10.12.2019 21:55

Daj spokój . Wszędzie są kamery. :).
    Amalryk

27.11.2019 11:08

Praca w dziale technologicznym firmy Silcare była przyjemnością. Zakład jest malowniczo położony w dolinie Warty, jego teren przylega do brzegu rzeki. Proces rekrutacyjny został przeprowadzony szybko i sprawnie, po rozmowie kwalifikacyjnej decyzja została przesłana w przeciągu tygodnia. Sama rozmowa była rzeczowa, dotyczyła przede wszystkim kwalifikacji na dane stanowisko, w mniejszym stopniu innych doświadczeń kandydata. Jest kładziony nacisk na dobrą znajomość języka angielskiego (literatura przedmiotu jest publikowana niemal wyłącznie po angielsku). Obowiązki zostały przedstawiony w klarowny sposób, a zadania były modyfikowane na bieżąco, wraz z postępem prac badawczych. Szeroka gama produktów Silcare powoduje, że cele badawczo-rozwojowe dotyczą różnych zagadnień, co na pewno jest zaletą. W ramach działu można było liczyć na sprawny przepływ informacji oraz wartościowe konsultacje. Dla osób nie posiadających rozległej wiedzy dotyczącej materiałów światłoutrwardzalnych będzie to z pewnością cenne doświadczenie, a naukowcy posiadający praktykę w tej dziedzinie mogą nabyć nowe kompetencje.

04.12.2019 17:02

Czemu więc piszesz o pracy tam w czasie przeszłym? Dlaczego już tam nie pracujesz?
    Amalryk

06.12.2019 09:32

Chciałem kontynuować karierę akademicką - w momencie, w którym została zaproponowana mi interesująca praca w takim charakterze, przyjąłem ją.
    Ona

22.10.2019 21:51

Z perspektywy pracy i patrząc na inne firmy. Silcare nie jest źle. Płacić by mogli uczciwie.
    Aga

05.12.2019 06:59

Premia miała być za robienie rzeczy ponad swoje obowiązki, przy czym swoich swoich własnych specjalnie dadzą ci tyle, że nie masz już czasu na nic innego, więc tylko minimalna krajowa.
    Malwinka

14.10.2019 19:21

Czy zdarzają się wyjazdy delegacyjne?

19.10.2019 08:02

Tak, np. promowanie firmy na targach międzynarodowych. Ale to raczej dla doświadczonych pracowników.
    xxx

14.10.2019 13:01

Może mi ktoś napisać coś na temat pracy magazyniera czy opłaca się iść na rozmowe kwalifikacyjna ponieważ cały czas jest zapotrzebowanie ?
    Ania

28.08.2019 21:55

Dwa lata temu wyslalam cv na stanowisko ds personalnych na rozmowie uslyszalam, ze aplikowalam na asystenke prezesa. Widze, ze metody te same co wtedy - skladalam ostatnio na pracownika biurowego ds personalnych-propozycja pracy na fakturzyste albo asystentke prezesa.. chyba wiem na co chce aplikowac..Nawet takich ogloszen na stronie nie bylo.
    Hmm

30.08.2019 10:41

Tak, to jest norma, próbują upchnąć kandydata na stanowisku, na które im akurat kogoś potrzeba, a niekoniecznie, na tym na które aplikujesz i masz do niego kwalifikacje. Fakturzystka i asystentka prezesa to jedne z tych stanowisk, na które wiecznie szukają pracownika. Tak samo specjalista ds. Alibaby, ds. sprzedaży internetowej i inne.
    geremia

15.08.2019 20:45

Może nowi kandydaci nie spełniali oczekiwań firmy i dlatego krótko cieszyli się pracą w dobrej firmie?
    Lalala

20.08.2019 16:20

Już chyba 20 razy pisano tu, że jest pensja minimalna bez względu na stanowisko, a niektórzy dalej, że to wspaniała firma i źli ludzie odrzucają tak wspaniałą szansę, by tam pracować.
    kokos

22.08.2019 16:24

Tak cudowna, że kandydaci rezygnują. To czego człowiek się dowiaduje sprawia, że kandydat rezygnuje mimo trudnej sytuacji. Dlaczego? Bo może trafić gorzej. Ani żyć ani odłożyć. To jest przykre. Wątpię, że kilka osób mówi źle o firmie by mówić. To jest opis tego co widać. Te pozytywne budzą podejrzenia.
    Saba

08.08.2019 02:02

Czy te opinie sa o dziale produkcji? Czy ktos pracowal wyzej?
    JA

10.06.2019 13:35

Zatrudniają tylko na zlecenie?
    Gosia

24.06.2019 07:36

To już nawet pracownik za pensję minimalną wychodzi im za drogo?
    Patrycja

02.08.2019 14:58

Każdy stara się zarobić najwięcej. To normalne.
    MP

23.05.2019 19:30

Oferują najniższą krajową niezależnie od stanowiska i kwalifikacji. Wstyd i żenada, Silcare. Podstawą każdego biznesu są ludzie i jeśli nie zaczniecie inwestować w lojalnych pracowników(usunięte przez administratora)To jak funkcjonujecie uwłacza ludzkiej godności.
    loluś

15.07.2019 18:02

Wiesz, jak nigdzie ciebie nie chcą bo np. nie masz doświadczenia to bierzesz. Niestety, ale inaczej się nie da zdobyć doświadczenia, szczególnie jak nie masz polecenia, masz swoje lata a doświadczenie zerowe lub żadne, zaś chęci są. To jest tragiczne.
    Magda

18.07.2019 11:51

Dobrze, że chociaż podwyżka minimalnej jest narzucana takim firmom z góry przez obecny rząd. Bo byłoby jeszcze gorzej.
    MATEO

27.06.2019 17:11

Pytanie : praca od poniedziałku do piatku na magazynie ?

23.01.2019 23:15

loluś

02.06.2019 19:52

W jakim sensie lubił? Czyli już go nie ma czy jak? Proponował pracownicom bliższe kontakty? Nie brzmi to dobrze...

25.06.2019 19:31

To prawda z tym docenianiem co się również wiąże z wynagrodzeniem.

Zostaw merytoryczną opinię o Silcare Sp. z o. o. sp. k.