brak logo

Truckport Sp. z o.o.

Dąbrowa

Opinie o Truckport Sp. z o.o.

Bito 2015-05-29 12:24:32
Witam wszystkich który pracowali w Truckporcie i nienapisali tu opinii by przestrzec wszystkich potencjalnych pracowników.

Masz doświadczenie w sprzedaży i dostałeś propozycję pracy w truckporcie - to jeżeli szanujesz siebie samego to sobie odpuść bo zostaniesz tylko wykorzystany i wywalony jak co najmniej 7 handlowców wcześniej. jeżeli będziesz miał trochę szczęścia i będziesz podlizywał się to może szanowna Pani z biura pozwoli ci coś sprzedać lub kupić, realia sprzedaży maszyn i pojazdów w Polsce wyglądają po Polsku a nie po niemiecku - czyli maszyny są stare i poprosu wysłużone a samochody trzymane do momentu kiedy się nie rozlecą - Polak to nie niemiec który zmienia co 4 lata wywrotę ect. dopóki w firmie nie pojmiecie mentalnośi polskiego przedsiębiorcy to handlowiec w terenie nie będzie miał racji bytu w tej firmie. Obiecywane worki pieniędzy to niezbyt udana marchewka. Ludzie jeżeli ktoś to przeczyta z tych co pracowali to piszcie ku przestrodze dla innych. średni starz osoby proacującej w tej firmie to 6 miesięcy.rkdb
7
nick 2015-07-15 22:22:14
Taki Debil jak Ty nie mogl tu pracowac
nick 2015-07-15 23:06:00
7 baranow handlowcow ktorzy nic nie potrafili sprzedac Haha
Sratatata 2015-07-20 22:47:40
Zgadzam się z osobą, która napisała pierwszego posta w 100%.

Nie wiem co za "inteligentna" osoba napisała post powyżej na temat "7 baranów itd", ale na pewno jest to ktoś z góry i obecnych pracowników. Zresztą wcale mnie to nie dziwi, że tak ta osoba napisała, bo to świadczy tylko i wyłącznie o tej firmie. Skoro było 7 handlowców (z góry zaznaczając, że były to osoby bardzo dobrze wykształcone i pracujące wcześniej na dużo lepszych i poważniejszych stanowiskach), a teraz już nie pracują to każdy może się domyślić o co chodzi.. (zbyt duże zagrożenie dla Pani z biura- więc trzeba eliminować "intruzów" lub jak kto woli "7 baranów").

Nawiązując dalej do "7 baranów" - gdyby szanowna Pani z biura pozwoliła komukolwiek sprzedać pojazd lub maszynę to i tak nic by to nie dało. Nie jedna osoba sprzedała pojazd lub maszynę, ale i tak zawsze Pani z biura będzie twierdziła, że to był jej klient, bo on dzwonił wcześniej itd szkodząc tym samym tej osobie, ale ważne jest tylko to, że to ona ma premię, a nie ty... A kłamstwa wychodzą jej najlepiej :) Po pierwsze nikt inny nie może obierać telefonów i nikt inny nie może obsługiwać klienta.. to po co zatrudniacie handlowców skoro jest jedyna i niezastąpiona Pani? A potem gadanie i obrażanie pracowników, że są debilami, leniami, do niczego się nie nadają oraz dużo gorsze i niecenzuralne wyzwiska... O to jest pytanie!?

Handlowiec nie ma szans w tej firmie i nie ma prawa bytu. W firmie istnieje monopol na sprzedaż , także jeśli ktoś planuje tam pracę jako handlowiec to stanowczo odradzam! I to nie ze złośliwości, bo komuś się nie udało tylko ze szczerą prawdą! Chyba, że chcesz siedzieć cicho i zarabiać samą podstawę, będąc przy tym obrażanym, pozwalając na mobbing, będąc "człowiekiem gadżetem" (od wszystkiego) i potem zwolnionym po 3 msc. Jak tak, to wymarzona praca dla masochistów;)

Na koniec dodam tylko tyle, że jeżeli ktoś obraca się w branży maszyn oraz pojazdów specjalistycznych, niech popyta w branży - ta firma nie cieszy się dobrą opinią zarówno jeżeli chodzi o obsługę jak i o sam sprzęt.

Pozdrawiam.
5
Bito 2015-08-28 16:40:38
jezeli ktoś z pokrzywdzonych przez Truckport chciałby rościć odszkodowań z rożnych tytułów to zapraszam do kontaktu. Ja przygotowuje się do wytoczenia procesu, mam przygotowany pokaźny zbór dowodów na liczne nieprawidłowości. W połowie września będzie gotowy pozew.
2
Bito 2015-10-08 18:22:17
Witam

Wyraziłem swoją opinie i napisałem o działaniach jakie przeprowadzam wobec firmy. Niechce wypowiadać się za innych pracownikow gdyż wyrażam własne zdanie. Firma jest baletem tylko jednej osoby i niema miejsca na inne gwiazdy. Zawsze będziesz sprowadzony do parteru a inne osoby niekoniecznie związane ze sprzedażą tylko czekają by donieść gdzie trzeba.
1
luko 2015-10-16 11:41:04
proszę o kontakt ( usunięte przez administratora )- ważne !!!!!!!!!!!
1
ToRX 2015-11-03 12:38:47
Zastanawiam się czym ta firma i Pani , która tam sprzedaje zaszła wam ,aż tak za skórę. Ja Firmę znam , w ciągu 2 lat kupiłem, właśnie od tej Pani sprzęt i nie mam nic negatywnego do powiedzenia... pełen profesjonalizm . Pozdrawiam
luko 2015-11-09 12:47:54
bito. jestem zainteresowany. jak sie z tobą skontaktować ??????????? odezwij sie . PILNE!!!!!!!!!!!!!
Pracownik 2015-11-17 12:42:57
Witam , jako wieloletni pracownik firmy Truckport stwierdzam ,że narzekacie a do roboty ciężko było się zabrać :) Pamiętam te wszystkie roszczenia, prawda jest taka,że w każdej pracy są niedomówienia, ale to co wypisujecie to czyste oszczerstwo i tyle.
1
Pracownik 2015-11-17 13:44:33
Witam, byłem pracownikiem tej firmy i czytając to co tu wypisujecie sądzę ,że odgrywa się tu właśnie teatrzyk i nagonka , zabierzcie się do pracy a nie piszcie żałosne komentarze bo są nie prawdziwe. Pozdrawiam
handlowiec 2015-11-17 15:19:48
drodzy Panowie ... i Panie firma ta jest najgorszą firmą z jaką miałem styczność kiedykolwiek, żadnych zasad, ludzie traktowani jak śmieci, wprowadzane standardy "ukraińskie" - wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi :)
póki właściciel firmy nie zmądrzeje i nie zacznie myśleć z dwojga główek tą większą... nic tam się nie zmieni... handlowców przestrzegam.. jeśli wam zależy na dobrej opinii w branży ...trzymajcie się z dala od Truckportu
POLSKA 2015-12-10 16:55:38
FIRMA DOBRA RAZEM Z PANEM PREZESEM ALE UKRAINCY POWINNI BYC NA UKRAINIE
3
Feels 2016-05-11 21:09:54
Powiem ci @migem że no tutaj ofert nie ma, to prawda, ale jak wszedłem na ich stronę internetową to znalazłem, że szukają specjalisty ds. sprzedaży. Trzeba mieć wykształcenie min. średnie, najlepiej techniczne albo doświadczenie w sprzedaży z branży technicznej oraz wysoką umiejętność poruszania się w Internecie, posługiwania się pocztą elektroniczną oraz obsługi pakietu MS Office.
Zostaw swoją opinię o Truckport Sp. z o.o. - Dąbrowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Truckport Sp. z o.o.