brak logo

Honki

Poznań

Opinie o Honki

tomson 2014-01-25 13:45:57
Na podstawie własnych doświadczeń, nie polecam tej firmy z tego co zauważyłem spora rotacja pracowników, ciągle szukają kogoś kto "spełni" ich wymagania co do projektów. Współpracowałem zdalnie i niby mają dużych klientów, wymagania co do milimetra jeśli chodzi o projekty, natomiast płatności kuleją i to bardzo. Musiałem "ostro" walczyć o swoje pieniądze bo ciągle coś im wypadało i odwlekali płtaność. Masa nerwów zjedzonych, dopominania się i zlewka z ich strony w sprawie rozliczeń. Podobne historie słyszałem od znajomego, który też z nimi współpracował. Nie polecam absolutnie do współpracy.
1
uprzejma 2014-04-30 00:19:30
Współpracuję z Honki od wielu lat. Wymagający, ale mi to nie przeszkadza bo tylko z takimi pracuję i dobrze płacą. Projekty całkiem ciekawe. Trzymanie terminów płatności jak wszędzie, ani lepiej ani gorzej.
1
trek 2014-07-10 16:24:30
Współpracowałem z tą firmą 2, może 3 razy. Niestety kiepsko to wygląda z rozliczeniem. Sporo wymagają, natomiast mało wymagają os siebie w kwestii płatności za wykonaną pracę. Generalnie nie polecam.
2
MK 2014-08-05 12:59:01
Nie polecam pracy w tej firmie. Atmosfera nieciekawa, dużo stresu, rozliczanie przerw co do minuty, zapisywanie każdej głupoty w CRMie, kierownictwo niekompetentne w branży (za to nie mogę odmówić ich umiejętności sprzedażowych). Problemy z płatnościami. Na tle pracy w innych agencjach, to jest naprawdę dno.
3
GG 2014-08-14 17:18:46
Pracuję aktualnie w tej firmie i jest spoko. Jeszcze mnie nie wywalili ;) Dobrze zorganizowana praca chociaż raz po raz coś na wczoraj wpada. Brak nadgodzin, rozliczanie co do minuty co ma swoje plusy i minusy. Premie od tego co się zrobiło. Wysoka podstawa.
3
gosc 2014-09-16 11:51:16
Zgadzam się ... jeśli chodzi o wykonanie projektu to zawsze się pali.. ale jeśli chodzi o ich wypłacalnośc to kuleją z tą sprawą i traktują tą kwestię jako najmniej istotną. Dla nich ważne, że projekt jest, a zapłata za niego może poczekać nawet kilka mc... Nie polecam...
2
gość 2014-10-09 15:44:23
U mnie zawsze kasa na czas i się zawsze zgadza. Rzeczywiście świrują z raportami w CRMie ale jak się je pisze to się ma kasę. Raz mnie przeczołgali bo zawaliłem termin i się nauczyłem. Polecam bo fajna ekipa.
KI 2014-10-12 12:39:37
Jestem zadowolony. W poprzedniej robocie musiałem robić wszystko na raz a tu robie swoją działakę a nie tysiąc innych dupereli.
1
KI 2014-10-29 09:11:54
Miesiąc czekania to kurde nieźle. Ja bym normalnie nie przeżył bo kasa się mnie nie trzyma ;) Wynagrodzenie zgodznie z umową. Pilnuj tylko tego CRMa i jest GIT.
2
taka prawda 2015-01-15 19:07:20
Bawią mnie pozytywne opinie. Jestem więcej jak przekonany, że pisze je sam "zarząd". B. fałszywe towarzystwo. O swoją należność nie raz trzeba mocno walczyć. Polecam zdecydowane reakcje. Szczerze odradzam i pozdrawiam "zarząd".
2
GG 2015-02-09 11:31:08
Ja nie mam sie do czego przyczepić. Kasa sie zgadza. Formalności pilnują. CRM upierdliwy ale w agencjach na poziomie zawsze coś takiego jest (ja miałem).
lolek 2015-03-14 10:45:43
dla mnie ok. robie u nich FE.
1
gość 2015-04-19 03:31:50
wyzysk i duża rotacja to domena tej firmy. nie polecam.
1
koleżka 2015-04-21 04:00:41
zakłamany pracodawca i zakłamana firma. unikać jak ognia. a wszystkie pozytywne komentarze pisane sa przez firmowych niewolnikow od PR. potwierdzam opinie przedmowcow!
2
niewolnik 2015-04-22 10:08:39
Niewolnicy od PRu pozdrawiają i zapraszają zainteresowanych pracą do kontaktu bezpośrednio na praca@honki.pl
2
Gość 2015-04-24 03:34:09
Ta firma to ścieżka do piekła. Jak ktoś się chce tańczyć z diabłem w świetle księżyca - zawsze może. Dobra praca, żeby wiedzieć jakich rodzaju i ludzi unikać :)
Tak się robi czarny PR. Drogie roboty od białego PR - nie musicie mi dziękować za świetna reklamę. Zostaniecie rozliczeni po śmierci :)
3
Trzeźwy 2015-04-26 19:23:12
No, no. Dwa miesiace w tamtej firmie w zupelnosci wystarczyly mi, żeby przekonać się czym jest "Strategia marketingowa" firmy. Bezczelność czuć nawet tutaj. Nie ma to jak na hama wpychać się z reklama o pracę w negatywne komentarze :) Na stronie honki widać zaś, kto przyjmuje klientów. Jak nie można wyzyskiwać polaczków, to bierze się osoby z zagranicy :)
Pozdro dla PRowców z honki. Niech ciemna strona mocy będzie z wami :)
pięknie wyglądający 2015-06-26 14:09:37
... a najlepsze, że wcale nie jest taki ładny jak na zdjęciu. Wszyscy inni szefowie są ładniejsi niż on. Najbardziej to wolę takiego Toma Kruza albo może Tomasz Lisa. Sam nie wiem. Chyba Jednak Kruza, ale on chyba nie robi z Internecie.
2
bolek 2015-10-03 19:50:15
Ostatnie miejsce do szukania opinii to jest chyba właśnie to. Same pierdoly tu siedzą.
Jadwiga 2015-10-28 17:40:02
Skąd się ludzie wzięli tu to ja nie wiem. Nie mogę złego słowa powiedzieć o Honkich. Ja tam sprzątałam i zawsze miło i pieniążki na czas. Jak na firmę od internetu to całkiem czysto mieli. Jeden taki był tylko co musiał się przykleić żeby zobaczyć że nabrudził. Niestety się pochorowałam i musiałam przestać sprzątać, ale na nowy rok już lekarz pozwolił pracować.
1
Zło w potrawce 2016-01-12 09:05:16
Na usta nasuwa się słowo " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Potrafią zatrudnić, opóźniać podpisanie umowy, cisnąć o terminowość, nastepnie zwolnić bez zapłacenia.
Trzymajcie się z daleka!
1
Admin2016 2016-02-05 08:17:45
Ponieważ pomówienie dotyczące np. mobbingu jak też sam proceder są karalne proszę się spodziewać prośby o przekazanie danych szczegółowych.
1
mirek 2016-02-05 08:30:19
To sie kupy nie trzyma. Jak nie masz umowy to nie pracujesz. Jak nie pracujesz na poziomie to zawsze wylecisz. Nie trzeba być geniszem żeby to zrozumieć.
1
mobik 2016-02-08 10:33:27
Zrealizowałem z nimi nie jeden projekt. Zaliczka zawsze na czas. Kasa zawsze na czas. Umowa jak należy. Materiały profi. Jestem zadowolony. Nie polecam i nie przestrzegam. Nie mam kompetencji do oceniania ich biznesu.
1
nick 2016-02-11 12:36:12
Firma ok.
ala 2016-02-13 13:35:46
miałam tam praktyki. zadanie konkretne dostałyśmy i generalnie spoko.
Misiek 2016-03-02 18:19:17
Współpracuje z nimi od jakiegoś czasu, umowa i kasa w porzo.
raz mnie cisnęli o terminy, ale sie opazniałem, miałem chorego psa.
Cymes 2016-04-30 11:54:44
Wszystko poukładane, zawsze ustalone i wyjaśnione. Kasa przed pierwszym i bez niespodzianek. Naprawdę OK!
1
WK 2016-07-02 18:04:11
nie wiem co to za ekipa była zatrudniona w 2014 roku ale pewnie wszyscy wylecieli że im się tak zebrało na pisanie hejtu ;) czytam i nie wierzę! pracuję dwa lata i jest jak należy a nawet polecam innym.
2
WK 2016-07-02 18:04:40
nie wiem co to za ekipa była zatrudniona w 2014 roku ale pewnie wszyscy wylecieli że im się tak zebrało na pisanie hejtu ;) czytam i nie wierzę! pracuję dwa lata i jest jak należy a nawet polecam innym.
1
MN 2016-08-17 19:18:38
Czytając negatywne opinie to się zacząłem zastanawiać, czy tu aby na pewno chodzi o Honki, jestem co najmniej zdziwiony takimi złymi ocenami. Moje 1 zlecenie miało miejsce w 2006 r i od tego czasu do dzisiaj było ich wystarczająco dużo aby stracić rachubę. Nie powiem ciśnienie bywa odczuwalne, ale w tej branży to akurat norma, jest zlecenie - jest termin. Moja praca była doceniania co dawało mi dodatkową satysfakcję i nigdy nie miałem wspomnianych problemów, być może to kwestia indywidualna. W mojej ocenie, życzyłbym sobie, aby każda firma była tak rzetelna i profesjonalna jak Honki.
1
cvbn 2016-08-17 21:50:40
@ MN bo prawda jest taka, że ilu ludzi, tyle opinii. Tobie sie podobało, komuś innemu nie. Ty byłeś zadowolony, ktoś inny zdecydowanie nie. Nie wiem czy jest reguła, czy może umiałeś wynegocjować sobie lepsze warunki?
1
Filip 2016-11-23 15:23:36
Zdolni ludzie i zawodowcy, więc atmosfera jak należy. Projekty raczej większe niż mniejsze, więc jest też satysfakcja i kasa na miłym poziomie. Nie wiem jakie są plany zarządu i czy szukają kogoś, ale opinia moja jest bardzo pozytywna.
Zostaw swoją opinię o Honki - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Honki