Czy z ostatniej opinii mam w pewnym sensie rozumieć, że firma nie oszczędza na pracownikach, skoro na składnikach nie? zastanawiam się jak w takiej sytuacji mogą wyglądać tegoroczne podwyżki? czy były przyznawane?
W dniu 24.07.2018 kupiłem flaki pikantne . !Pikantnie pijany musiał być ten co ten szajs doprawiał , bo oprócz bardzo dużej iloci soli w tych flakach nie było nic. Numer partii 10.07.18 Zbigniew Brzozowski
W ogóle ta firma chyba nie zna przyprawy takiej jak (usunięte przez administratora) gołąbki, pierogi wszelkiego rodzaju smak (usunięte przez administratora) jak mozna takie coś robić. Zwracam się do dyrekcji TAURUSA w Pilznie czy wiecie, ze jest taka przyprawa jak (usunięte przez administratora) nie stosując go nikt tego badziewia bez smaku nie będzie kupował.
Czy możecie napisać coś dobrego o tym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnego? Pytam bo podejrzewam, że jest to praca, gdzie nie każdy mógłby się odnaleźć. Za pośrednictwem tego właśnie wątku chciałbym ustalić na co trzeba być gotowym myśląc o podjęciu zatrudnienia właśnie tam. Ktoś zechce mi odpowiedzieć? Dziękuję.
Najlepszy zakład pracy w Tarnowie . Super atmosfer pierwszy raz w swoim stażu pracy znalazłam zakład o którym mogę napisać w samych superlatywach a mam z czego porównywać.
@Ktosia Możesz dodać więcej informacji do tych oskarżeń? Mam wrażenie, że to inspirowany wpis!
Jeśli kogoś oskarżamy to pewnie mamy na to dowody? Słyszałem, że to zupełnie dobra firma!
Nie polecam, absolutnie. Kpina jak nie wiem, już wiem dlaczego nikt tam nie chce pracować.
@Zibi 2, w jaki sposób użytkownicy na forum mogą pomóc Ci rozwiązać problem? Powinieneś zgłaszać swoje zastrzeżenia dotyczące produktu bezpośrednio u osób u których zakupiłeś towar. Jeśli to nie pomoże takie uwagi należy wystosować do szefostwa lub kierownictwa. Nie zniechęcam do aktywności jednak forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do sygnalizowania tego typu sytuacji ponieważ nikt nie będzie w stanie realnie Ci pomóc.
a ja nie, uważam, że to krzywdzące dla firmy pisać takie opinie, zwłaszcza, że naprawdę mają dbałość prduktów i ja też prowadząc restaurację muszę ją mieć, dlatego cieszę się, że mam dobre mięso w dobrej cenie
zgadzam się z opinią pracusia w 100 %. Wyzysk ma maksa pracownik jest nikim.
Witam! Ogólnie katastrofa! za minimalną krajową 1400- 1500 PLN, wymagają pracy w systemie 24 godzinnym. W sezonie dadzą 1600 bo zapierdzielasz aż pot po rowku spływa. Cały czas tylko patrzą jak by tu obciąć obsadę. Najchętniej zrobili by z jednej osoby kelnerkę, bufetową, kucharkę, w wolnej chwili posprzątasz parking a jak pijaczki zaczną rozróbę mile widziany kurs karate w celu ochrony lokalu. Jak przyjedzie kontrola z Pilzna (nadęty bufon który szuka dziury w całym). A ty nie uśmiechniesz się zalotnie sugerując miłość francuską, na drugi dzień kierowniczka która skończyła w 5 lat Zasadniczą Szkołę Zawodową mdleje ze strachu po telefonie z kadr. Kierownictwo nakazuje wykonanie poleceń rożnego rodzaju które są niezgodne z kodeksem pracy, zasłaniając się regulaminem wewnętrznym. Jeżeli odmówisz jutro idziesz na urlop dwutygodniowy a po jego upływie jesteś bezrobotna! O umowie na stałe można zapomnieć, jest tak skonstruowana że mogą Cię zwolnić z 2 tygodniowym wypowiedzeniem, nawet jeżeli masz 10 letni staż pracy.
Wiecie w jaki sposób aplikować do firmy Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego Taurus Sp. z o.o. oraz jaka panuje w niej atmosfera pracy? Twoja opinia jest ważna!