brak logo

Zakład Ochrony Mienia Impuls

Siemianowice Śląskie

Opinie o Zakład Ochrony Mienia Impuls

anonim 2011-02-21 13:35:59
ja sie nie zgadzam z ta opinia firma płaci w terminie praca jak kazda inna inne firmy sprzatajace wogóle nie płca pracownikom
1
A.P. 2011-02-21 13:38:34
Pracuję w Impulsie już dłuższy czas, jak do tej pory nigdy nie było sytuacji żebym nie otrzymała wypłaty, nawet zdarzało mi się otrzymać wcześniej jeśli o to poprosiłam. A zarobki adekwatne do wykonywanej pracy!
1
becia 2011-02-21 13:59:04
jestem pracownikiem firmy juz od jakiegos czasu i praca jest bardzo fajna ,kierownicy sa bardzo wyrozumiali i mozna sie dogadac , nie trzeba sie martwic o srodki chemiczne ,praca zmianowa wiec mozna sobie podzielic dzien ,jest mozliwosc dorobienia do pensji poprzez dodatkowe zlecenia, pensja ZAWSZE byla w terminie nie mozna narzekac tylko trzeba checi do pracy.Polecam pracodawce z czystym sumieniem.
1
kasia 2011-05-20 15:14:11
firma zawsze placi na czas. pracowalam 3 lata. nawet o 1 dzien sie nigdy nie spozniaja. zarobki wszedzie male ale tu przynajmniej pewne i na czas. jak wroce do pracy to tam
1
arti 2013-07-23 14:49:01
dają1600zł brutto w tym wlliczone godziny nocne żebyś nie miał czasem jednej złotówki więcej , za dojazd do pracy również nie chcą dać haha a za Nas kasę biorą za drugą grupę około1000zł a za pierwszą 1800zł żenada to gdzie są te pieńiądze ? a jeszcze jedno teraz na służbie siedż 24 h ale nie wolno mieć laptopa ani zerknąć w telewizję ,no jeszcze nie zakazali czytać książek no nie wiem jak tam z krzyżówkami niech się nie ośmieszają może jeszcze będą kazać na baczność stać przed monitoringiem ,ludzie idżcie po rozum do głowy jak ktoś ma służbę24h to co ma z nudów jaja znosić i tak kasę za Nas bierzecie , z jednej strony to powinli te dofinansowania odebrać tym psełdo zakładom chronionym złodziejstwo by się skończyło no ale szkoda ludzi zostaną bez pracy ale tak to miej więcej wygląda
axn78 2013-08-23 14:31:03
zgadzam się z tą opinią firma [usunięte przez moderatora]
1
finlandia 2013-11-24 18:56:59
Firma Inpuls to jedno wielkie nieporozumienie , wydaje się (usunięte przez administratora) że ludzie za darmo będą na niego pracować , obcinają ludzią wypłaty do wynagrodzenia , popieram fakt że dostają z pefronu duze dotacje ale to się skończy z początkiem 2014 roku i dobrze , nikt na nikim nie będzie sobie dorabiał . A taki(usunięte przez administratora)przyjedzie sobie na obiekt i udaje wielkiego kierownika , człowiek nie ma pojęcia o ochronie robił w konwoju a teraz udaje kierownika . (usunięte przez administratora). Nie polecamy pracy w takim chorym zespole , na dodatek(usunięte przez administratora) na godzinach i zaniżają wynagrodzenia .
1
Kmic 2013-11-25 15:12:57
Rozumiem że każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, ale słowa ,,chory zespół'' nie są na miejscu. Firma Impuls jest firma działająca od wielu lat i przez te wszystkie lata nie dała mi powodu do zmiany miejsca pracy. Mogę wręcz powiedzieć, że jestem zadowolona ze swojej pracy. Niestety ludzie, którzy tylko krytykują chyba nie zdają sobie sprawy, że na obecnym rynku pracy nie znajdą lepszego miejsca. Wszędzie jest ciężko zarówno dla pracowników, jak i pracodawców. Firma Impuls nie jest idealna, ale z czystym sumieniem ją polecam.
szkow 2013-11-25 15:15:13
Polecam firmę, odpowiednie wynagrodzenie, płacone na czas.
filipk 2013-11-25 15:41:44
Solidna firma, jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie Impuls.
prejs 2013-12-26 20:56:46
Nie zgodzę się z przedmówcami że wynagrodzenia w Firmie Impuls są płacone na czas ,(usunięte przez administratora) Firma Inpuls to firma w której trzeba się o wszystko prosić , po sto razy . Księgowośc i kadry w tej firmie to jest paranoja a ludzie na stanowiskach wogóle nie są słowni w tym co mówią . Nie polecam pracy w takiej firmie i omijajcie (usunięte przez administratora)bo on patrzy tylko na swoje korzyści a pracownika ma głęboko w (usunięte przez administratora)
wygrany 2014-02-19 16:40:18
Taki (usunięte przez administratora)dyrektorek który szpanuje sam nie wie czym myśli że jak komuś stówę weźmie z wypłaty to się dorobi , ciekawy jestem czego , daleko mu do dyrektora bo w ogóle się nie nadaje na to stanowisko . Potrafi tylko ludzi okradać i ich oszukiwać . Ciekaw jestem jak długo będzie jeszcze tym pseudo dyrektorem w firmie impuls. Dziwie się właścicielowi firmy ze takich ludzi nieuczciwych dobiera sobie do współpracy . A ludzie w firmie którzy pracują i godzą się na ten wyzysk żal mi jest .
2
były pracownik 2014-04-22 10:37:12
W najbliższych dniach kieruję sprawę do sądu,ponieważ mam już dość czekania na moje ciężko zapracowane pieniądze.Ci co wypowiadali się pozytywnie o tej firmie to oczywiście podstawione osoby,które mają na celu przyćmić negatywny wizerunek tej dziadowskiej firmy.(usunięte przez administratora)
2
kwalifikowany 2014-11-09 20:03:52
Wystawiałem już kiedyś opinię Firmie Inpuls z Siemianowic Śląskich ale widocznie musiała się komuś nie spodobać i znikła z portalu o pracodawcach .
Powracając do faktów to pracowałem w tej zakłamanej firmie parę miesięcy na umowę - zlecenie - ochraniali Park Wodny Aquadrom w Rudzie Śląskiej , musieli opuścić obiekt bo nie nadawali się , ponadto grafiki ochroniarzą robił facet bez licencji w dodatku bez kwalifikacji był Witek a robił z siebie niewiadomo co . szef ochrony - podobno awansował na dyrektora firmy ,, Inpuls '' totalne dno reprezentował swoją osobą , okłamywał ludzi , wielokrotnie obiecywano nam zatrudnienie na pełen etat , firma ta lubi robić ludziom pranie muzgu i bałamucić ich z miesiąca na miesiąc , a kasa leci na konto Firmy Impuls . Tak również było ze mną dostałem kasę dopiero jak zajechałem do właściciela firmy w Siemianowiach śląskich .
Nie polecam tej pseudo firmy , kończą się dotacje i dobrze , w końcu może połowa ludzi wyleci no i może firma pójdzie na dno , bo nikt za darmo nie będzie pracował Rafale .
1
gosc 210 2015-01-10 08:57:36
Zakonczylam wspolprace z firma impuls. Czy polecam? Chyba tylko desperatom albo komus kto ma inne zajecie. Ale nie o to chyba chodzi. Gdyz jakby na to nie patrzec to jest zatrudnienie, praca. Pracowalam na zleceniu. Same pochwaly jaki ze Mnie dobry pracownik. Za caly miesiac zapieprzania na konto przelano Mi 430,00. Siasc i plakac. No i spadac stamtad. Jedno jest pewne, profesjonalana firma to to nie jest. Wyzysk czlowieka za gowniane stawki to tak. Chyba ze przez urzad pracy przyjecie lub osoba z grupa. Pierwszym rozowe okulary spadna z oczu jak przejda na zlecenia. Drudzy sa cenieni. Dla zdrowego czlowieka nie ma perspektyw by zostac w tej firmie. Nie wspominajac już o motywacji. Nie mniej jednak podziwiam te Panie, ktore mimo 400 zl na miesiac nadal trwaja na stanowisku. Dla Mnie osobiscie jest to porazka zawodowa. Pensja uwlacza ludzkiej godnosci. Pozdrawiam. I zycze duzo dobrego Profesjonalnej Firmie Sprzatajacej Impuls, azeby im się wiodlo jak najlepiej, dzięki ludziom, ktorzy ta firme utrzymuja. Dziekuje
1
ania 2015-04-17 16:22:03
mi się bardzo tam fajnie pracowało w tej firmie
1
Szymon Ryszka 2015-06-13 02:11:55
Mierszkam w Dąbrówce Małej z pracą w naszej Polsce nie wesoło że czywiście firma kradnie i 24 a nie 12 sie robi za 24 godz to co najmniej 2.000 na rękę a nie ochłapy?
1
x men 2016-01-14 11:37:56
przepraszam mam pytanie którego dnia miesiaca w firmie jest wynagrodzenie wypłacane i czy jestmozliwiść zaliczki / .
x men 2016-01-21 13:08:34
poczekam wytrzymam do 10 jakoś dziekuje za odpowiedz .
helmut 2016-03-23 22:54:23
Zdecydowanie nie polecam firmy - jeśli ktoś myśli poważnie o pracy. Do dzisiaj nie dostałem pieniędzy za ostatni miesiąc pracy. W sądzie w Siemianowicach raczej trudno czegokolwiek dochodzić, gdyż to koledzy tego milicjanta i od lat ta firma ochrania ten sąd. Te pieniądze zresztą nawet nie warte sądzenia się, bo przecież nie byłem jedynym który został przez nich tak okradziony.
Żeby była jasność - ja jestem tym pracownikiem, który pomógł uwolnić od "INPULSA" szpital w Katowicach, gdyż zdarzyło mi się parę razy, mieć nockę w niekompletnym składzie, ponieważ tak szanowali pracowników, że ci odchodzili - nawet w trakcie zmiany! Kiedyś zamiast czterech pracowników, zostałem sam na obiekcie i dopiero na moje kategoryczne żądanie kierownik ( wiadomo kto...) przywiózł, po dwóch godzinach, o 3" w nocy jakiegoś pijanego menela i poprosił żebym przymknął oko, bo; "..zabrał człowieka z domu w środku nocy.." chociaż wyglądało jakby go zabrał gdzieś spod mostu i wtedy - ten jedyny raz - dostałem na boku stówę, żebym to jakoś do rana ogarnął i nic nie gadał. Finał był taki, że ten menel zasnął w fotelu i się posikał, tak, że trzeba było wyrzucić ten fotel. Praca na tak zwane "zastępstwo", powodowała że pracowali w firmie także ludzie karani sądownie, gdyż tzw CERES brano od tych, którzy byli zatrudnieni tylko na papierze. Kiedyś na nocce odwiedził nas firmowy patrol i podczas rozmowy z młodym pracownikiem na bramie, doszło do incydentu; facet z tzw "grupy" krzyknął na tego młodego pracownika, żeby wstał z krzesła jak do niego mówi i młody wstał, zapytał go czy ma problem i go znokautował, po czym się ubrał i pożegnał i poszedł do domu. Poprosiłem tych kolegów z grupy, żeby któryś zastąpił tego młodego, a oni że nie mogą. Rozmawiałem przez krótkofalówkę z biurem, a oni że teraz nie ma ludzi, żebym to jakoś ogarnął. Rano zgłosiłem sprawę do dyrekcji szpitala, która już wcześniej miała wiele zastrzeżeń do tej firmy, więc zrezygnowano w końcu z jej usług, a ja znalazłem pracę u konkurencji, która wygrała przetarg na obiekcie.
Nazwy chyba nie mogę wymienić, ale powiem tylko, że na rękę za nockę 12godzin, mam 120zł ( z groszami 120 ZŁOTYCH NETTO CZYLI NA RĘKĘ !) Firma z Legnicy, ma siedzibę w Katowicach, ale przyjęć chyba teraz nie ma. Ciekawym, czy ktoś napisze ile to oferuje "IMPULS", ja wiem, bo pytałem na Ceglanej - NIE WSTYDŹCIE SIĘ POCHWALIĆ, SKORO SAMI SOBIE PISZECIE TE DOBRE OPINIĘ.
POZDROWIENIA OD WASZEGO SĄSIADA Z BYTKOWA!!!
2
x men 2016-05-24 11:35:50
praca nie jest zła leka i płaca na czas 10 ty to 10 pracuje w fordzie w Gliwicach i nie narzekam :-).
Rafał Książka bis 2016-08-21 16:01:13
Firma ta ma w nazwie Inpuls a nie Impuls a co słowo Inpuls oznacza nie mam pojęcia bo gdyby to było po angielsku to by znaczyło w pulsie czyli zupełnie bezsensowna nazwa tej firmy ochroniarskiej z Siemianowic Śląskich jak też wykonywanie pracy dla nich nie ma żadnego sensu! Wygrywają przetargi zaniżając koszty co się przekłada na absurdalnie niskie stawki jakie proponują czyli około 3złote 50groszy na rękę za godzinę dla nielicencjonowanych pracowników ochrony i około 5złotych80 groszy na rękę dla tych pracowników którzy są wpisani na listę kwalifikowanych pracowników ochrony w KWPolicji. Niedotrzymywanie terminów wypłat tych i tak żenująco niskich wynagrodzeń, obcinanie wynagrodzenia bezpodstawnie, wypłacanie raz przelewem na konto a w kolejny miesiąc u siebie w siedzibie firmy w Siemianowicach Śląskich do ręki, lecz nie gwarantują ci że dostaniesz swoją wypłatę jak tam przyjedziesz i musisz tam jeździć kilka dni czasami i się z nimi o swoje wynagrodzenie użerać, umundurowanie jakie ci dają to najczęściej używane brudne i przepocone szmaty po nie wiadomo kim włącznie z używanymi T-shirtami po prostu dziadostwo!!!Stanowczo odradzam tą firmę i niezatrudniajcie się tu gdyż nigdy nie będziecie mieć pewności czy wogóle dostaniecie jakiekolwiek wynagrodzenie!!! Jedyne osoby które otrzymują wynagrodzenie na czas to niepełnosprawni z "grupami specjalnymi U,P,E,O" którzy są zatrudnieni na umowy o pracę, pozostałe osoby np. na umowie zleceniu nigdy nie wiedzą czy wogóle dostaną, ani kiedy dostaną swoje wynagrodzenie!!! Omijacie tą firmę z daleka!!!
tomek 2016-08-30 12:25:42
Teraz to chyba nie ma żadnej oferty pracy @nb, ale powodzenia
Zostaw swoją opinię o Zakład Ochrony Mienia Impuls - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Ochrony Mienia Impuls