brak logo

Stachbud Tomasz Staszak

Kalisz

Opinie o Stachbud Tomasz Staszak

anonim 2011-12-03 08:31:10
STASZAK TO OSZUST I KŁAMCA. NIE PŁACI TYLKO OSZUKUJE. NIE POLECAM NIKOMU PRACY U NIEGO. PRACA W TEJ FIRMIE TO TAK SAMO JAKBYŚ PRACOWAŁ SPOŁECZNIE. LEPIEJ BYŁO KIEDY SIEDZIAŁ W WIĘZIENIU BO PRZYNAJMNIEJ JEGO ŻONA BYŁA SOLIDNA I PRAWDOMÓWNA. TAKIE FIRMY POWINNO SIĘ ZAMYKAĆ OD RAZU LUB ZGŁASZAĆ DO PIP.
pisanka 2012-01-05 11:25:18
podaj namiar na siebie na priv to pogadamy mam tez do pogodania na Staszaka, może razem coś wymyślimy.
mario 2012-02-18 11:55:11
Staszak to bardzo uczciwy i bogobojny człowiek . Jest czysty i uczciwy i zawsze dotrzymuje słowa . Kto twierdzi inaczej kłamie z zawisci.
klient 2012-03-06 18:01:33
Jeżeli tylko uda mi sie dorwać tego (usunięte przez administratora).. zmusze go zeby w zebach przyniósł mi to co jest mi winien, najgorszy kłamca jakiego kiedykolwiek widziałem , a poza tym wcale nie kompetentny
Szef 2012-03-07 20:39:45
(usunięte przez administratora)oszołomy jak nie pasuje to(usunięte przez administratora)zaden wyzej wala nie skoczy i moze mi na kant (usunięte przez administratora) skoczyc . przegrane niedorobione polglowki
2013-09-24 23:55:28
(usunięte przez administratora) Moja opinia potwierdzona wyrokami sadow oraz wieloma postepowaniami prokuratorskimi. Plotki niosa iz rowniez konfident. NIE POLECAC PATAŁAJSTWA
Ja 2015-08-11 14:24:39
Prosze nie dzwonic pod numer ktory Staszak podal jako swoj bo juz sporo czasu dosstaje telefony do niego. A numer nie nalezy do niego. Sprawa jest juz na policji. Bo zaczely sie grozby. A ja go nawet nie znam
romek 2016-05-20 13:35:17
moze na budowlancow bedzie jakis nabor chociaz nie wiem czy dostac sie donich tak latwo, firma az taka duza nie jest, ale kazdy chyba grosz sie liczy dla nich, wiec chyba trzeymaja tych samych pracownikow bo moze nie stac ich na nowych bo to wiaze sie z wydatkiem
Zostaw swoją opinię o Stachbud Tomasz Staszak - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stachbud Tomasz Staszak