Get Job Sp. z.o.o.

3 Dodaj opinię
Get Job Sp. z.o.o.
3 162 5 1

Opinie o Get Job Sp. z.o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

anonymous
 Opinia

W tej firmie jest jeden wielki (usunięte przez administratora) ! a tu problem z wypłatą , a tu problem z Pitem . Panie w biurze to jakaś pomyłka zatrudnione pewnie po znajomości , mam nawet nagrane jak pewna pani ciśnie mi kity które okazują się nie prawdą oczywiście wszystko na moją nie korzyść , gdzież okazuje się to kłamstwem oraz pod koniec rozmowy stwierdza fakt że jednak jest inaczej... Ludzie w biurze mydlą ci oczy , najlepiej a byś siedział cicho aby oni mogli zerżnać z ciebie kasę !! Nie Polecam tego dziadostwa !!

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Opinia
@anonymous 12.05.2019 16:45

Dziękujemy za komentarz. Nie chcemy uprawiać tutaj, lapidarnie ujmując, spychologii, ale prosimy o wyrozumiałość - część banków ma wydłużony czas księgowania wynagrodzeń, księgują pieniądze w różnych transzach itd. – stąd potencjalne opóźnienia tudzież poślizgi. Jeśli chodzi o Pity to dostajemy nieliczne sygnały, iż przytrafiają się problemy ale z odpowiedzialności osób je wyliczających w biurach rachunkowych czy doradztwa podatkowego. Zdarza się, iż niestety nie znają one specyfiki czy odrębności rynku holenderskiego zestawiając go z przepisami obowiązującymi w Polsce. Stąd trafiają się przeinaczenia lub zniekształcenia, niezależne od Agencji. Zawsze jednak służymy pomocą i wsparciem naszego Dział Kadr i Rozliczeń pod numerem telefonu 572 357 759 lub kadry@getjob.com.pl. Idea naszej współpracy polega na obopólnym szacunku oraz atencji względem swoich obowiązków czy powinności. Opłacalne i intratne współdziałanie manifestujące się zadowoleniem, ukontentowaniem i satysfakcją pracownika związane jest m.in. z jego godziwym wynagrodzeniem, możliwością zorganizowania zapotrzebowania pracowniczego o bardzo dobrym standardzie oraz stałej opiece i wsparciu ze strony naszych rezydentek w Holandii oraz Pań z Działu Rekrutacji w Polsce. To truizm, lecz tylko zadowolony pracownik zostaje ze swoim pracodawcą na dłużej, kontynuując z nim zyskowną współpracę. W naszej racjonalnej, logicznej i pragmatycznej filozofii nie ma miejsca na takie zachowania jak wprowadzanie kogoś świadomie w błąd, zwodzenie czy ukrócanie praw do przysługujących mu świadczeń. Agencja jest przedsiębiorstwem, które nie bazuje na tymczasowych i ulotnych wynikach lecz długofalowym scenariuszu, w którym główną, podmiotową rolą nieodmiennie odgrywają zatrudnieni pracownicy. Taka postawa przynosi zdecydowanie korzystne oraz rentowne rezultaty. Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak1Nie1
Jula
 Opinia
@anonymous 12.05.2019 16:45

wiesz, mysle ze wszystko zalezy kto czego szuka... pracowałam w różnych firmach i jak na razie w Get Job zostaje. Konczy mi sie projekt ale juz mialam rozmowe co dalej, wiec nie martwie sie o przyszłość. mam dobry kontakt zarówno z personelem w Polsce jak i w Holandii i mam nadzieje ze zostane tu jak najdluzej :) Fakt ze mialam opozniona wyplate o jeden dzien ale wysokosc salarisu zrekompensowała mi to, jeste zadowolona

Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Jula 13.05.2019 16:02

Dziękujemy za komentarz:) Jeśli każda ze stron jest zadowolona ze współpracy to pragniemy podtrzymywać i kontynuować satysfakcjonującą relację. Ukontentowaniem są dla nas tego rodzaju świadectwa, wskazujące na słuszną i właściwą drogę postępowania oraz funkcjonowania. Każdy z pracowników, który z nami zostaje - bądź do nas wraca, bo i takich sytuacji jest proporcjonalnie coraz więcej - może liczyć nie tylko na doraźne zatrudnienie, ale również na antycypowanie stanowiska i przyszłego zajęcia. Jest to dla nas nieustanną inspiracją. Nieodmiennie, zapraszamy do współpracy!

Pomocna?
Tak1Nie
Anonymous
 Opinia
@Jula 13.05.2019 16:02

To jaka wyszła ci stawka netto? I za ile godzin? Jestem ciekawa

Pomocna?
TakNie
Gg
 Opinia
@anonymous 12.05.2019 16:45

Dziękuję my za'' to jedyne jeszcze zrozumiale słowa jakie ta firma potrafi napisać. Reszczta to mydlący bełkot. Prawdę piszesz gościu. Ich wypowiedzi poniżej oraz papuszki z biura świadczą o tym jak tak naprawdę jest. Wypłaty nie ma na czas no i to że wypłata nigdy się Nie zgadza. Dziwnym cudem jeszcze nie zdażylo się by ktoś przypadkiem dostał wypłacone za dużo tylko zawsze za mało. Tu jest namacalny dowód jak tych co liczyć nie umieją nabijaja w butelkę. Jak każdemu z wypłaty ukroją to nazbiera się pokaźna kwotka. A ty toczysz wojne by odzyskac co jest tobie należne. 1000 telefonów 200 mail wiekszość rezygnuje i daje sobie spokój bo jedyne co może uzyskać to '' dziękujęmy za..... Bla Bla Bla ''

Pomocna?
Tak2Nie1
Jacu
 Opinia
@Gg 18.05.2019 23:32

Kolego GG. Ja tez nie znam wszystkich słów z niektórych komentarzy, choć kontekst jest zrozumiały. Wtedy staram się je poznać dzięki google – nie jest to jakiś nadludzki wysiłek, polecam zamiast płakać że bełkot i w ogóle skandal. No nie wiem, mnie np. wypłata zawsze się zgadzała ale znam osoby które miały jakies korekty bo źle uzupełniły godziny albo nie wysłały ich na czas i nie było jak ich zweryfikować. Taaaak, dokładnie, najlepiej podejść z paranoją że na każdym kroku chcą nas okraść, skroić czy coś wyłudzić, coby się nie działo, w pracy, w sklepie itd. Gratuluję zdrowego podejścia do świata! „Toczysz wojnę”? Kolego, trcohę umiaru, działania wojenne to są prowadzone u naszcyh sąsiadów czy w innych państwach- i nie trzeba dodawać jak to wygląda i co tam się dzieje za dramat. Jeśli mam jakieś zapytanie z Biura to dzwonie i uzyskuję odpowiedź, zajmuje to kilka minut… ale jak ktoś szuka problemu to oczywiście, miliard przeszkód, zarzutów i pretensji. A najlepiej skwitować że nie rozumiem, bla bla bla itd.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Gg 18.05.2019 23:32

Dziękujemy za opinie. Generalnie większość replik została zasygnalizowana w odpowiedzi użytkownika JACU. Zdarzają się sporadyczne poślizgi w związku z wynagrodzeniem, ale związane jest to z księgowaniem wypłat przez poszczególne banki. Same przelewy są wysyłane na konta/rachunki zgodnie z przyjętym harmonogramem. Niepokoi nas kategoryczność i arbitralność sądów, gdyż jako Agencja jesteśmy jedynym podmiotem mającym pełną i właściwą wiedzę nt. wysokości wypłat, jej terminowości czy potencjalnych nieścisłości któregoś z pracowników. Pragmatycznym, racjonalnym oraz trzeźwym jest zajmowane przez nas stanowisko współpracy długofalowej i perspektywicznej, gdzie nie ma zwyczajnie miejsca na irracjonalne czy nieintratne zachowania. W miejsce wyimaginowanych konfrontacji zapraszamy nieodmiennie do bezpośredniego, telefonicznego kontaktu w razie dowolnych wątpliwości bądź doprecyzowań:) Bądź mailowo na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie
Anonymous
 Opinia
@Jacu 20.05.2019 09:58

Ile ci wychodzi netto kolego? Przy jakiej stawce i godzinach? Jednym pasuje 6 euro a inni nie będą robić za psie pieniądze...

Pomocna?
Tak1Nie1
JACU
 Opinia
@Anonymous 21.05.2019 12:11

W poprzednim miesiacu za przepracowne bodaj 168h dostałem 7,7 euro na czysto, po potraceniach ze stawki wyjściowej. Wcześniej oczywiście bywało inaczej, zależnie od tego ile godzin spędziłem w robocie - ale to wiadoma sprawa. Mnie ta stawka jak najbardziej pasuje, zwłaszcza że pracowałem wcześniej w Polsce na szklarni i mam porównanie, nie tylko to najważniejsze - cenowe.

Pomocna?
TakNie
:)
 Opinia
@JACU 21.05.2019 13:30

To może get job traci ludzi, bo ludzie zaczynają się budzić. Mi w Get job wyszło nie całe 6 euro, problem z Pitem musiałam dwa razy zapłacić za rozliczenie.. Taka stawka mi nie pasowała i każdy za tyle samo godzin zarabiał inaczej... Robić trzeba było aby ktoś nabil sobie kieszenie heh

Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Opinia
@:) 22.05.2019 12:25

Przy wątpliwościach z PITem zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Kadr i Rozliczeń, kadry@getjob.com.pl oraz 572 357 759. Nieliczne docierające do nas komunikaty i anonse dotyczące błędnych rozliczeń wiążą się często, niestety, w brakiem wiedzy/kompetencji biur rachunkowych, które tych kalkulacji dokonują – nie uwzględniają różnic w prawodawstwie polskim/ holenderskim itd. Rotacja w naszej Agencji pozostaje na niezmiennym, śladowym poziomie. Co nas ambicjonalnie w tym obiegu cieszy, trend powrotów oraz wznawiania z nami współpracy jest coraz bardziej wydatny i sprawdzalny. Sygnalizowaną nam motywacją tychże ciągów dalszych są gwarant godzin oraz stawka godzinowa netto dla pracownika (po wszystkich wspominanych potrąceniach). Oferujemy atrakcyjne i satysfakcjonujące zarobki, co znajduje oddźwięk w wystawianej nam reputacji. Schlebia nam, iż pracownicy są tego świadomi oraz - kierując się racjonalnymi powodami - podejmują współpracę z Agencją Get Job. Ten rodzaj „przebudzenia” motywuje nas do kontynuowania ciężkiej pracy, gdzie priorytetem jest zadowolony, rzetelnie wynagradzany pracownik.

Pomocna?
Tak1Nie1
:)
 Opinia
@Get Job Sp. z.o.o. 22.05.2019 13:34

sami sobie róbcie w pełnym słońcu gorąco duszno w zależności od pogody za nie całe 6 euro . Ktoś opuszcza rodzinę ,żonę dom dzieci za marne psie pieniądze i się nie pracuje tylko się zapier** ... Dobrze ze ludzie się budzą z tego letargu !!!

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Praca w Holandii! 

Wiemy jak ciężko jest znaleźć satysfakcjonującą pracę. Mamy szansę dla Ciebie! Poszukujemy pracowników do zbioru ogórków szklarniowych.

- Stawka 9.82 euro brutto. 
- Opieka polskiego rezydenta.
- Indywidualne podejście do każdego pracownika.
- Legalne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
- Bonus dla kierowcy busa!

Oferta ograniczona czasowo do 31 maja.

Jesteś zainteresowany? Zadzwoń do nas: +48 572 642 300 

Pomocna?
Tak2Nie
.....
 Opinia

Niby opinie dobre ale chyba sami je wypisują. Nie jedna agencja , która ma złe opinie ma dużo lepszą stawkę godzinową i co najważniejsze nie lecą w (usunięte przez administratora) z umowami .Mają tak zła organizacje w tym biurze że sami nie wiedzą co mają odpowiadać i nie wiedzą podstawowych rzeczy. Z daleka od tego badziewia. Konkurencja ma dużo lepsze warunki i 3dni przed wyjazdem go nie odwołuje.

Pomocna?
Tak23Nie1

Pracodawca

 Opinia
@..... 14.02.2019 10:36

Dziękujemy za opinię. Staramy się działać w sposób kompleksowy, skoordynowany i zsynchronizowany, gdzie jakość oferowanej usługi harmonijnie i transparentnie odzwierciedla opinia jej dotycząca. Jest to proste, przejrzyste i efektywne założenie, które z naszego wieloletniego doświadczenia sprawdza się w 100%. Wyczerpujących odpowiedzi na wszelkie bieżące i merytoryczne kwestie udzielamy na pomoc@getjob.com.pl. Zapraszamy do kontaktu!

Pomocna?
Tak4Nie1
.....
 Opinia
@Get Job Sp. z.o.o. 15.02.2019 10:15

Kontakt z Wami jest taki że na FB nawet komentarze usuwacie tak więc życzę powodzenia. Wieloletnie doświadczenie macie w robieniu z ludzi idiotów "Witam Informujemy , iż projekt na który miała Pani wyjechać ( zgodnie z podpisaną umową z dnia 08.02.2019) został odwołany . W związku z powyższym uznajemy podpisaną umowę za nieważną. " Tłumacznie pogodą... taki kit możecie cisnąc osobie co nie ma znajomych w Holandii i nie posiada internetu. Poziom waszych kompetencji doświadczenia innych kitów spadł do 0,1%.

Pomocna?
Tak15Nie

Pracodawca

 Opinia
@..... 15.02.2019 11:12

Dziękujemy za opinię! W żadnym momencie nie negowaliśmy, iż projekt nie został odwołany. Niestety, zdarzają się akcydentalne i sporadyczne sytuacje, gdzie z powodów od nas obiektywnie niezależnych oraz samoistnych kontrahent unieważnia dotychczasowe ustalenia. Pragniemy również nadmienić, że do dnia dzisiejszego nie przysłała nam Pani podpisanej umowy, co w świetle obowiązującego prawa uznajemy za brak dopełnienia obowiązków, który skutkuje anulowaniem zobowiązań między zainteresowanymi stronami a sam temat za w pełni sfinalizowany.

Pomocna?
Tak2Nie
jula
 Opinia
@..... 14.02.2019 10:36

No niby tak .........ale. z drugiej strony, coraz czesciej slysze ze ludzie z konkurencji przechodza do Getjob???daje to troche do myslenia....

Pomocna?
Tak1Nie2
Feel Good
 Opinia
@..... 14.02.2019 10:36

Łapka w górę dla Ciebię

Pomocna?
TakNie
ekipa z Wąsa
 Opinia

Kiedy w końcu ruszycie z tymi borówkami?:P Czekamy i czekamy, a tu nadal brak wystartowanych ofert! Oks, w sumie to się tylko przypominamy - poprosimy o te samo zakwaterowanie i pracodawcę jak w zeszłym roku, dawało radę. Aha, do naszego "tryja" dodalibyśmy ziomka z roku, a ponoć przewidziane są jakieś bonusy za polecenie pracownika? To nie ma opcji, z niecierpliwością za info!

Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Opinia
@ekipa z Wąsa 14.05.2019 18:35

Nabór borówkowy rusza lada moment, w przyszłym tygodniu zaczynamy sielską rekrutację???? Od minionego roku przybyło nam kontrahentów na owe projekty, więc wybór jest nieskrępowany, ale oczywiście usytuujemy Was wedle życzenia. Pracodawca również będzie kontent z powrotu Waszego tercetu, którego animusz z rozrzewnieniem co jakiś czas wspomina???? Tak, od niedawna gratyfikujemy za rekomendację osób zainteresowanych podjęciem pracy. O szczegółach poinformujemy podczas nieodległego, bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy i do niebawem!

Pomocna?
Tak1Nie1
Mordo
 Opinia

To się mile zdziwiłem. Pracowałem w kwietniu niecały tydzień, myślę że pewnie jakieś ochłapy dostane za te mizerie a tutaj całkiem wysoka wypłata. Nie wiem dlaczego tak wszyscy narzekają że ciągle coś nie tak z pensją… Była na czas i to większa niż się spodziewałem. Nic, tylko zrywać te ogóry!

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Opinia
@Mordo 13.05.2019 18:50

Dziękujemy za uznanie i afirmację!

Pomocna?
Tak1Nie
Inka
 Opinia

Czy ktoś coś wie na temat dzisiejszej wypłaty?

Pomocna?
Tak1Nie
Feel Good
 Opinia

Tak to prawda że z zaliczka i jest tu problem. Mi szybciej przyszla wypłata jak zaliczka. Teraz jest gorzej w GJob niż w tamtym roku. Zmiany są odczuwalne. 2 koordynatorki w jednym roku??? Plus jeszcze jakiś chłopak pomocnik. To o czymś świadczy. Niby ma być lepiej i te zmiany mają być na lepsze ale tak naprawdę jest kiszka. Często jest ciężko o coś się doprosic. Panie z personalnego w Kaliszu są miłe przy rekrutacji. Jak się jest tu na miejscu to bałagan zostaje odczuwalny.Czemu nie może być tak jak kiedyś było? Jeszcze rok temu! Szkoda bo lubię GJ. Ale jak tak będzie to każdy od was w pewnym momencie odejdzie.

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Feel Good 08.05.2019 20:39

Dziękujemy za komentarz. Niełatwo jest polemizować z subiektywnymi odczuciami:) Wszelkie nasze działania, aktywności oraz zabiegi mają wiadomy cel: nieustannie podnosić jakość oferowanych przez nas usług. To dla nas priorytet i prymarna sprawa. Po części zdeterminowane jest to ustawicznym rozwojem Agencji. Kolejne projekty pracownicze, sukcesywnie pozyskiwani kontrahenci w Holandii, coraz więcej zatrudnianych osób. Systematycznie staramy się harmonizować oraz synchronizować wszelkie newralgiczne obszary. Nieunikniona jest rotacja pracowników na rozmaitych stanowiskach, być może bardziej odczuwalna przy tym monumentalnym horyzoncie. Generalnie, przeszłość zawsze narażona jest na manierę idealizowania, lekkiej gloryfikacji. Spoglądajmy jednak z optymizmem w przyszłość, napawając się nachodzącą, wzniosłą perspektywą.

Pomocna?
Tak1Nie2
Kamil
 Opinia
@Get Job Sp. z.o.o. 10.05.2019 08:55

Hahahaha

Pomocna?
Tak2Nie
Zaliczka
 Opinia

Z zaliczką jest tragedia. Ja też nie doczekałem się na nią. Uważaj bo jak za częto będziesz pytać się o zaliczkę to zwołanią ciebie jako pierwszego. Tak było w grudniu ubiegłego roku.

Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Zaliczka 08.05.2019 17:03

Dziękujemy za opinię. Ideę zaliczki należy traktować wielowarstwowo. Koncepcja przedpłaty pojawiła się jako wsparcie oraz finansowa pomoc dla wszystkich osób, które zobowiązane są z niej skorzystać. By ją pobrać pracownik musi przepracować tydzień, minimum 5 dni roboczych w pełnym wymiarze. Zdarza się, że pracownik dosyć wybiórczo i swobodnie traktuje swoją powinność stawienia się w miejscu pracy bądź pracuje samowolnie jedynie w szczątkowym zakresie – taka postawa kategorycznie eliminuje jego starania o zaliczkę. Jeśli wymóg przepracowania odpowiedniej ilości dni/godzin jest spełniony (potencjalna zaliczka ma pokrycie w wypracowanych poborach), wtedy pracownik wypełnia wniosek o zaliczkę, na którego rozpatrzenie tudzież weryfikację mamy ustalone 3 dni. Jeśli nie znajdujemy żadnych ostentacyjnych przeszkód, obostrzeń i ograniczeń zaliczka jest wysyłana na konto pracownika – tutaj zarazem należy podkreślić, iż moment zaksięgowania przedpłaty jest uzależniony od poszczególnych banków i Agencja nie ma wpływu kiedy one trafią na pracownicze konta (zwykle są to 24h, następny dzień). Tyle sztywne procedury. Oczywistym jest, że sytuacja sytuacji niewspółmierna i zawsze staramy się każde okoliczności rozpatrywać odrębnie. Niemniej, pewne formalności muszą zostać bezwarunkowo zachowane. Prosimy o tym pamiętać! Arcyważną kwestią jest, iż nieustannie, permanentnie i trwale decyzja o przyznaniu zaliczki należy wyłącznie do Agencji. W gestii firmy znajduje się postanowienie oraz rozstrzygniecie, czy takowej przedpłaty udzieli. Pracownik jedynie wnioskuje o jej przyznanie a Agencja suwerennie i autonomicznie rozdysponowuje jej przekazanie bądź odmawia jej udzielenia. Uspokajamy zarazem, że postulowanie o jej przyznanie nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami z naszej strony, a już na pewno reperkusjami kalibru „zwolnienie z pracy” – jest to konfabulacja. Samo zdroworozsądkowe podejście oraz pewien pragmatyzm sytuują ów zarzut jako zwyczajne urojenie. Zarazem subtelnie sygnalizujemy, iż niebawem ujednolicimy oraz nieznacznie poprawimy całą procedurę, m.in. asygnowanie zaliczek raz w tygodniu, w środę. Usprawni oraz zsynchronizuje to cały tryb postępowania. Całościowy, zaktualizowany i wyklarowany tekst zostanie oczywiście rozpowszechniony w e-mailach wysłanych do wszystkich pracowników Agencji Get Job. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak2Nie2
Jabol
 Opinia

Co to za nowa wydra. Koordynatorka jest niekompetentna. Powinni ja zwolnic. Jaka ona wystawia opinie firmie. Odradzam te firme za brak kompetentnego personelu. W holandii i w polsce. Ciagle problemy z zaliczkami.

Pomocna?
Tak2Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Jabol 06.05.2019 14:45

Dziękujemy za komentarz. Chwilowe niedogodności z przedpłatami mogły być związane ze zmianą druków/formularzy zaliczkowych oraz ich deficytem na zakwaterowaniu – niedobór ten wiązał się z ich zawrotną oraz rozbuchaną eksploatacją:) Sytuacja powinna już być ustabilizowana! Nowa Pani Koordynator pojawiła się jako wsparcie i pomoc dla wszystkich naszych pracowników, by zoptymalizować oraz zsynchronizować administrowanie wszelkich niezbędnych obszarów oraz z czasem przejmować coraz więcej obowiązków i zadań, które jak dobrze wiemy, potrafią swą ekspresją zdumieć, zaskoczyć tudzież doprowadzić do głębokiej refleksji. Niezmiennie zarówno Panie Koordynatorki w Holandii, jak i cały zespół Agencji Get Job przebywający w Polsce, z zaangażowaniem i bezkompromisowo starają się być asystą oraz podporą we wszelkich turbulentnych i problematycznych chwilach bądź sytuacjach. W ramach odsieczy zapraszamy oczywiście do kontaktu na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak1Nie2
Feel Good
 Opinia
@Jabol 06.05.2019 14:45

Wiesz co troszkę kultury by Tobie się przydało. To że w GJob jest źle to tak porostu jest. Ale chyba trzeba być ostatecznym (usunięte przez administratora) by komuś zwolnienia życzyć. Jak Ci koordynatora się nie podoba bo jest nie kompetentna to napisz na pomoc@ ale nie wypisuje takich rzeczy publicznie.

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Poszukujesz pracy? Mamy szansę dla Ciebie! 

Poszukujemy pracowników do pracy przy zbiorze ogórków lub truskawek szklarniowych.

Stawka 9.82 euro. Oferta ograniczona czasowo.

Zadzwoń teraz
+48 572 642 300
i dowiedz się więcej szczegółów.

Pomocna?
Tak5Nie1
S1990
 Opinia

Wszystkichm zainteresowanym serdecznie odradzam. Najgorsza agencja w Niemczech.

Pomocna?
Tak1Nie1
Anabel
 Opinia
@S1990 01.05.2019 09:16

Hmm no tutaj rekrutacja dot. pracy w Holandii.. ktoś wie jak konkretnie tam praca wygląda? Czy zapewniają zakwaterowanie i na jak długo się wyjeżdża?

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@S1990 01.05.2019 09:16

Dziękujemy za kolejną enigmatyczną wypowiedź. Prosimy po raz wtóry o skonkretyzowanie swoich wątpliwości, gdyż ogólnikowy komentarz ponownie sprowadza się wyłącznie do jowialnego odradzania podjęcia z nami satysfakcjonującej i intratnej współpracy. Zaznaczamy zarazem, że Agencja Get Job działa wyłącznie na terenie Holandii, o czym wszyscy zainteresowani są w pełni świadomi:) Wskazywanie, że prowadzimy działania w Niemczech tudzież pozostałe powierzchowne insynuacje, sugerują jednoznacznie, iż Pańskie opinie są krańcowo nieautentyczne, zwodnicze oraz mistyfikacją. Nie odnoszą się w żaden sposób do merytoryki i są niewiarygodne. Nie mają umocowania w rzeczywistości. Prosimy zatem o zaprzestanie niniejszych zabiegów, które intencjonalnie oraz z premedytacją mają na celu szkalowanie i kwestionowanie jakości usług, które oferuje Agencja Get Job. Parafrazując, wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy w Holandii serdecznie zapraszamy!

Pomocna?
Tak2Nie1
S1990
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Najgorsza agencja. Nie wyplacaja bonusów. Wypłata się nie zgadza. Teraz pracuje przez inną agencje i mam porównanie jak było źle w get jab. Wszystkim odradzam pracę u nich

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Opinia
@S1990 26.04.2019 17:04

Dziękujemy za efemeryczny sygnał. Prosimy zarazem o skonkretyzowanie i sprecyzowanie poniższej enigmatycznej enumeracji, tzn. jakich dokładnie bonusów, dlaczego wypłata się nie zgadza i z jakiego powodu było subiektywnie nie tak jak trzeba. Nasze biuro rachunkowe oraz Dział Kadr i Płac pedantycznie oraz skrupulatnie realizują swoje powinności i obowiązki. Zachęcamy zatem do informacji zwrotnej na pomoc@getjob.com.pl lub pod numerem 572 357 759 bądź kadry@getjob.com.pl.

Pomocna?
Tak2Nie2
Pity 2018
 Opinia

Proszę uważajcie na tą agencję. Pracowałam przez nich i jestem gorzko rozczarowana tym jak obchodzą się z ludźmi. Źle traktują pracowników i mają śmieciowe umowy. Mam problem z PITEM z tej agencji.

Pomocna?
Tak7Nie3
Anielka
 Opinia
@Pity 2018 23.03.2019 16:40

Umowa jak umowa. Ale to że Panie w Kaliszu ciągle wymówki miały na błędy w wpłatach. Normalnie ręce opadają. Jestem ciekawa co z moim Pitem. Jak będzie on też tak wyłączony jak wypłaty to już z góry wiem że mam problem.

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Pity 2018 23.03.2019 16:40

Dziękujemy za opinię. Z pracownikami podpisujemy standardowe umowy o pracę na czas określony, które z definicji trudno charakteryzować jako opatrzone defektem czy skazą. Wszystkie ustalenia dotyczące zatrudnienia oraz warunków pracy są przedstawione w sposób czytelny i transparentny. Jeśli chodzi o szkopuł z rozliczeniem PIT, to proszę o kontakt z Działem Kadr i Płac pod numerem 572 357 759 bądź kadry@getjob.com.pl, który wyczerpująco i merytorycznie odpowie na Pani interpelacje. Wsparcie dla naszych pracowników jest dla nas prymarne oraz decydujące i nic w tym fenomenie się nie zmieniło. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak1Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Anielka 24.03.2019 11:32

W przypadku jakichkolwiek faktycznych niejasności czy wątpliwości odnośnie wypłat bądź rozliczenia PIT zapraszamy do kontaktu z Działem Kadr i Płac pod numerem 572 357 759 bądź kadry@getjob.com.pl. Nie antycypujmy najgorszego!:) Dokładamy wszelkich starań oraz trudu by sporadycznych potknięć było jak najmniej, gdyż nie przynoszą one profitu oraz prestiżu żadnej ze stron.

Pomocna?
Tak1Nie1
Ewa
 Opinia
@Anielka 24.03.2019 11:32

Ja miałam problem z Pitem w 2018 roku haha nic się nie zmieniło !

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Ewa 25.04.2019 19:48

W tego rodzaju przypadkach, na szczęście coraz rzadszych i baaardzo sporadycznych, my również się powielimy z prośbą o kontakt z Działem Kadr i Płac pod numerem 572 357 759 bądź kadry@getjob.com.pl. Momentalnie zweryfikujemy potencjalną niejasność tudzież zastrzeżenie.

Pomocna?
TakNie1
M.
 Opinia

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt dla całego szanownego GET JOB, szczególnie dla przemiłych pań z biura, pani Jagódki i przesympatycznej pani Asi która ostatnio osobićie odwiedziała nas w szklarni.

Pomocna?
Tak1Nie3
Robert
 Opinia

Szczerze dziękuje agencji za pomoc. Byłem w podbramkowej sytuacji - wystawiło mnie inne biuro, a ja bez dachu i bez pracy na miejscu w Holandii/. Znalazłem ofertę na truskawki, opowiedziałem co i jak paniom z biura i pomogły, od jutra zaczynam pracę. Teraz czuje ulgę i spokój. Fajnie, że są jeszcze firmy które rozumieją takie sytuacje i tak po ludzku mogą pomóc. Stawka jak stawka, jest ok. Mam nadzieje że nie zabraknie pracy oraz zakwaterowanie będzie znośne. Na pewno nie braknie mi motywacji!

Pomocna?
Tak2Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Robert 16.04.2019 18:43

Dziękujemy za serdeczną opinię. Dokładamy wszelkich starań oraz zabiegów, by reagować ze wszech miar elastycznie i w ramach kontekstu. Najważniejsze są finalnie konsensus tudzież synergia. Zapraszamy nieodmiennie do współpracy - wspólnymi siłami sprostamy wszelakim trudnościom oraz przeciwnościom! Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak1Nie
Dudek
 Opinia

Czemu nie odbieracie jak do was dzwonie? Co jest z wami? Podajcie numer do was. Prosze.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Dudek 10.04.2019 16:56

Dziękujemy za komentarz. Kordialnie proszę przyjąć nasze usprawiedliwienie oraz objaśnienie zaistniałej sytuacji. Zdarzają się bowiem momenty, mniej lub bardziej incydentalne, iż mimo dysponowania trzema otwartymi liniami do Działu Rekrutacji oraz odrębną do Działu Kadr wszystkie połączenia są zajęte. Wynika to z newralgicznego momentu na rynku pracy i permanentnego zaabsorbowania ze strony zainteresowanych współpracą osób. Każdorazowo jednak oddzwaniamy i czynimy starania kontaktu zwrotnego. Proszę o dodatkowy nakład wiary i próbę nawiązania łączności między 8-16 od poniedziałku do piątku. Numer centralny to nieodmiennie i bez przeinaczeń +48 572 642 300 a do Kadr 572 357 759. Zapraszamy do kontaktu!

Pomocna?
Tak1Nie1
Monika A
 Opinia

Dzien dobry, Ogolnie jestem zadowolona. Domki fajne, kasa na czas i w ogole do pracy rowerem, albo swoim prywatym autem i sie wtedy dogadac. Nie ma nic za darmo. Ludzie pija piwo litrami do pracy nie chodza i oczekuja ze pracodawca ich pochwali. Na domku zmywarki pralki a ludzie po tydzien garka po sobie nie umyja. To moj jedyny problem. Ale ogolnie to agencja spoko.

Pomocna?
Tak5Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Monika A 03.04.2019 15:25

Uniżenie dziękujemy za komentarz. Dostrzegamy problem z frekwencja pracowniczą. By zachęcić oraz dodać animuszu w kwestii stawiennictwa w miejscu pracy zaaranżowaliśmy symboliczną, bonusową gratyfikację w wysokości 30 euro za 100% obecność każdego miesiąca. Ustawicznie motywujemy osoby do obopólnej współpracy zapewniając bezbłędne i jakościowo oczekiwane warunki zakwaterowania, jak wyliczone osprzęt, umeblowanie, wszechobejmujące wyposażenie. Ogniskujemy działania, by zagwarantować elastyczność dostosowania się i bezproblemowość w osiągnięciu konsensusu w każdej kwestii, w tym np. wspomnianego transportu. Sygnalizujemy zarazem o wzajemnych, wspólnych zobowiązaniach, powinnościach oraz odpowiedzialności względem pracodawcy oraz współlokatorów. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak1Nie
Anielka
 Opinia

Kto wypisuje takie bzdury. Że warunki na domkach są dobre. Pracowałam w tamtym roku u nich i mieszkaliśmy w pieczarkami. Malutkie pokoiki . Tłok w kuchni. Co za bzdury że warunki mieszkalne są u nich dobre. Kto ma odwagę coś takiego pisać.

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@Anielka 24.03.2019 11:28

Dziękujemy za opinię. Jeśli była Pani zatrudniona na projekcie sygnowanym przez Get Job to nie rozumiemy zarzutu dotyczącego zakwaterowania. W większości prac dysponujemy domkami jedynie czteroosobowymi, rzadziej są to zakwaterowania dla ośmiu osób – nieustannie w pokojach maksymalnie dwuosobowych. Zawsze są to jednak powierzchnie przestrzenne, regulaminowo dostosowane do liczby przebywających w niej lokatorów – zarówno wedle rygorystycznych norm metrażowych, jak i konwencjonalnego, subiektywnego komfortu osób rezydujących. Estetycznie zaaranżowane domki są wyposażone we wszelkie nieodzowne sprzęty oraz umeblowanie.

Pomocna?
Tak3Nie1
Byłiwidział
 Opinia
@Anielka 24.03.2019 11:28

Bzdury to masz w głowie i lepiej może wracaj do pałacu w polsce. jedź do agencji co cię wrzuci na 30 osób w dom i samych alkoholików to może doxcenisz co ci dają.

Pomocna?
Tak1Nie4

Pracodawca

 Opinia
@Byłiwidział 01.04.2019 10:56

Dziękujemy za komentarz oraz słowa orędownictwa. Postulujemy jednak, by zachować nieco więcej wyważenia oraz afektywnego umiarkowania. Co do samej merytoryki – jesteśmy świadomi stosowania różnych dławiąco pejoratywnych oraz uwłaczających praktyk na rynku pracy. Tym mocniej nacisk kładziemy na aspekt zakwaterowania, które proponujemy naszym pracownikom. Niezbędne prywatna przestrzeń, intymność, autonomia - wszystko to jest zapewniane w ramach wynajmowanych przez nas domków. Harmonia nieodmiennie zaczyna się od podstaw; dla nas pryncypium jest, by kwestia zakwaterowania, tak przecież fundamentalna, stanowiła obszar zgody oraz godności osobistej.

Pomocna?
Tak1Nie2
kasienka259
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

witam czy pracowal ktos na pakowaniu cykorii przez getjob?jaka praca?warunki mieszkaniowe?

Pomocna?
Tak2Nie
Jula
 Opinia
@kasienka259 19.03.2019 21:38

Hej ja pracowałam tam jesien/zima...praca jak dla mnie fajna, ale tempo jest ... wiesz zalezy kto czego szuka i w czym jest dobry. sa tam pracownicy ktorzy zostaja miesiac ale sa i tez tacy, ktorzy pracuja tam od kilku lat. Ile ludzi tyle opini, mysle ;) najlepiej samemu sie przekonac... Mysle, ze jesli jestes zmotywowana do pracy, dasz sobie rade, motywacja tam jest wazna..... praca cały rok to tez plus... warunki? a gdzie bedziesz mieszkala? maja kilka mieszkan w okolicy... moje byly w miare....ieszkałam razem z pracownikami ktorzy ta pracuja. Wiesz, ogolnie spoko, bo jesli nie sprawdzisz sie, proponuja ci inny projekt, to uwazam za plus, bo nie siedzisz na domku....

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Opinia
@kasienka259 19.03.2019 21:38

Ze strony Agencji możemy dopowiedzieć, iż jest to normalna praca produkcyjna, z ustalonym żwawym tempem przerobu cykorii. Jak wzmiankowano: dominujące są chęć i determinacja do pracy. Jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe to asygnujemy lokum w wysokim standardzie, z całym wyposażeniem agd, umeblowaniem, dostępem do Internetu itd. W skrócie: afirmatywny kanon kwaterunkowy:)

Pomocna?
Tak1Nie1
Piotrek
 Opinia

Wyjeżdżam pod koniec marca na szparagi. Zachęciła mnie dobra opinia o tej agencji (a miałem nieprzyjemność z kilkoma) oraz stawka godzinowa wraz z gwarantowanym bonusem za nadkilogramy oraz przepracowanie całego sezonu. Warto spróbować.

Pomocna?
Tak5Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Piotrek 15.03.2019 08:11

Dziękujemy za komentarz oraz podjęcie z nami współpracy. Dokładamy wszelkich starań, by osoby zmotywowane, odpowiedzialne oraz lojalne względem swych zobowiązań pracowniczych obsypane były kontentującą gratyfikacją:) Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak2Nie1
Anonim
 Opinia

Witam, czy ma ktoś może wiedze na temat firmy Get Job? czy wypłaca extra wakacyjne i urlopowe czy jest to wliczone do stawki godzinowej? a może sama firma chce sie wypowiedziec?

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Anonim 14.03.2019 17:43

Dziękujemy za wiadomość. Odpowiadając na nurtujące zapytanie - Agencja Get Job jest dysponentem certyfikatu Nen 4400-2, który jest potwierdzeniem oraz uwierzytelnieniem spełnienia wszystkich standardów związanych z prawidłowym i przepisowym naliczaniem wynagrodzeń dla swoich pracowników. Kontynuując, osoby zatrudnione w naszej firmie otrzymują wynagrodzenie podstawowe, do którego naliczane są wzmiankowane ingrediencje: dodatek wakacyjny oraz zgodnie z wolą większości pracowników dodatek „urlopowy”. Żaden z komponentów nie zawiera się w stawce podstawowej wynagrodzenia. W razie dalszych sprecyzowań i szczegółów proszę o maila na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak2Nie
Kowalski
 Opinia

Z ogórków zwalniają za byle co. Wyraziłam kasę na bilet. Moje sugestie dla Get Job Sp. z.o.o.: Nic wam z tego niebedzie

Pomocna?
Tak1Nie6

Pracodawca

 Opinia
@Kowalski 12.03.2019 13:52

Dziękujemy za opinię. Nasze działania nie są wolicjonalne, zależne od chwilowego zamysłu czy bieżącego usposobienia. Wszelkie ograniczenia bądź redukowanie zapotrzebowania są konsekwencją przede wszystkim poczynań samych pracowników oraz decyzji kontrahentów. Nigdy nie jest to rozstrzygnięcie arbitralne, raptowne czy bezprzyczynowe. Niebotyczna rotacja nie jest intratna dla żadnej ze stron, dlatego staramy się jej unikać. Niemniej, jeśli (usunięte przez administratora) występują jednoznaczne oraz poważne czynniki implikujące do zakończenie współpracy, które są permanentne i notoryczne, to jesteśmy statutowo zobligowani do takiego kroku. Takie sytuacje zdarzają się jednak bardzo incydentalnie. Nasi zmotywowani oraz doświadczeni pracownicy są dla nas nieoszacowanym beneficjum.

Pomocna?
Tak3Nie1
Kędzior
 Opinia

Pracuje na ogórkach. W Biurze szukali osób zmotywowanych. Nie mam za wielkiej praktyki w szklarni, pracowało się tu i tam ale postanowiłem spróbować na dłuższy czas. Wiadomo, temperatura robi swoje, bywa niełatwo bo pod szkłem jest gorąco, ale kurde, w końcu to szklarnia! Da się trwać jak się jest nastawionym i chętnym do pracy za atrakcyjny pieniądz???? A że łakomych na kasę nie brakuje, to szykuje się w ekipie fajny sezon!

Pomocna?
Tak9Nie1
Ogóreczcy
 Opinia
@Kędzior 27.02.2019 09:33

My też robimy na szklarni. Jest ok w zimie, latem nie do wytrzymania. Temperatury dochodzę do 55 stopni Celsjusza. A na windzie u góry moze i nawet wiecej. Upał daje siwe znaki. Praca nam się podoba tylko szkoda że biuro tak dużo odlicza dodatkowych kosztów. Z 9.50€ zostaje ledwo 8€. Praca jak praca biuro ma troszkę bałaganu ale to wszystkim się zdarza.

Pomocna?
Tak5Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Ogóreczcy 27.02.2019 12:43

Uniżenie dziękujemy za opinię! Jeśli chodzi o dodatkowe koszty to musimy zaakcentować, iż takowych najzwyczajniej nie ma - ujmujemy jedynie dwa transparentne fundamentalia, tzn. zakwaterowanie oraz dojazd do pracy (gdy jest wymagany). Dziękujemy za wyrozumiałość - jak to w zapalczywym boju bywa, czasem zdarzy się śladowa turbulencja - ustawicznie i z uporem niwelujemy jednakowoż wszelkie aberracje:) Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@Kędzior 27.02.2019 09:33

Serdecznie dziękujemy za komentarz. Choć realia panujące w branży rolnej pod szkłem, zajmującej się wszechobecną uprawą warzyw i roślin, nie stanowią ekstremum czy tytanicznego wyzwania, to okoliczności pracy są absolutnie wiadome. Wspomniane motywacja czy determinacja stanowią świetną receptę na nie najwyższą praktykę na tym stanowisku - chęć do pracy jest prymarna. Odwzajemniamy się atrakcyjnymi zarobkami i możliwością spotkania ciekawych ludzi:) Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak3Nie
Drajer
 Opinia
@Ogóreczcy 27.02.2019 12:43

Haha 55 stopni to chyba jak na dworze jest 49 :) jak kto woli to zawsze na szparagach może po 12godzin :) i pelne slonce, to jest hardkor a w szklarni po tygodniu jestes już jak u siebie w domu zobaxzymy z jaką motywacja przyjada do nas na szklarnie bo w gębie mocni wszyscy a krolewnom i lalusiom rączki opadaja po jednym dniu :) :). Dla mnie lepiej bp mam wiecej godzin :)

Pomocna?
Tak4Nie
Ela
 Opinia
@Kędzior 27.02.2019 09:33

Dokladnie, zgadzam się z tobą... ja jestem co prawda na innym projekcie ale jeśli ktoś przyjeżdża pracować i zarobic ja jak najbardziej polecam. Z czystym sumieniem.

Pomocna?
Tak4Nie
jula
 Opinia
@Ogóreczcy 27.02.2019 12:43

na jakiej szklarni macie 55 stopni? spokojnie ludzie....w szklarni z ogorkami czy pomidorami sxhowasz sie w cieniu miedzy plantami, ja pracowalam przy kwiatach,tam nie masz cienia i jest goraco ale kto kwestia przyzwyczajenia. Ludzie chyba wiedza ze jada pracowac w szklarni???? Dla mnie get job jest jak do tad ok...a nawet powiedzialabym ze jest duzo lepiej niz w zeszlym sezonie....

Pomocna?
Tak2Nie
Ewa40
 Opinia
@Drajer 28.02.2019 13:18

dokladnie :) na jakiej szklarni jest 25 stopni? ogorek najlepiej rosnie przy 25.... haha ... ja pracowalam na kwiatach, tam nie schowasz sie w cien ale mimi wszystko polecam. Chyba wiemy w koncu ze jedzemy do szklarni pracowac gdzie cieplo jest.... Ludzie, wszedzie cos.... a tu przynajmniej atmosfera jest spoko..... no i wyplata tez...pracowalam poprzednio przez dwa inne biura gdzie rowninez odciagaja za domki i dojazd.... a nawet non stop kary czy odciagania za zbyt duze zuzycie pradu czy gazu.... polecam Get Job

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Drajer 28.02.2019 13:18

Dziękujemy za opinię! Poczucie humoru jest fantastycznym remedium na namacalną, opasającą nas rzeczywistość:) Każdy z rozlicznych projektów obliguje do innego wysiłku czy podejścia - z doświadczenia wiemy, iż nie należy ich jednak deprecjonować czy demonizować. Motywacja i chęć do pracy są najważniejsze, aklimatyzacja jest ich naturalną konsekwencją! Pozdrawiamy:)

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@jula 28.02.2019 21:11

Dziękujemy za komentarz. Motywacja oraz świadomość podejmowanego zajęcia swobodnie i bezpretensjonalnie przekładają się na wartkość adaptacji. Jesteśmy wdzięczni za serdeczne referencje oraz zaufanie. Systematycznie i niepowstrzymanie podwyższamy jakość naszych usług - ów progres jest dla nas kardynalnie ważny. Ustawicznie czekamy na wszelkie dodatkowe sugestie na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Ela 28.02.2019 17:03

Dziękujemy za opinię! Intratność impulsu do wyjazdu jest przez nas autoryzowana:) W dopełnieniu oferujemy możliwość poznania nietuzinkowych ludzi oraz zjawiskowego kraju. Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak2Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak34Nie
bartek-b.
 Opinia

Wszystko co mogą wypłacają i opisują na holenderskich warunkach, bo to dla firmy bardziej opłacalne. Nie dajcie się na to nabrać.

Pomocna?
Tak23Nie2

Pracodawca

 Opinia

Bardzo nam przykro z zaistniałej sytuacji. Prosimy o kontakt na pomoc@getjob.com.pl. Zweryfikujemy bezzwłocznie problem i odpowiemy najszybciej jak to możliwe. Sytuacja z nieprawidłowo wyliczonym wynagrodzeniem absolutnie nie powinna mieć miejsca. (usunięte przez administratora). Pozdrawiamy GetJob

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia
@Get Job Sp. z.o.o. 17.12.2018 11:57

do dzis nie odpowiedzieliście - wielkie dzięki.

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@anonim 28.02.2019 09:25

Dziękujemy za powiadomienie. Przeczesaliśmy naszą skrzynkę pocztową i nie mamy żadnych zaniedbań czy naleciałości. Prosimy zatem o ponowienie zapytania, byśmy mogli w pełni i merytorycznie odnieść się do żywotnych spraw. Kontakt pod pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak1Nie
Kamel
 Opinia

Dwa razy byłam już na borówkach przez Getjob i w tym roku też się wybieram. Nie wiem skąd ta nagonka na tę firmę. Ja i 15 innych osób na borówkach naprawdę nie narzekaliśmy. Dużo godzin i zabawny właściciel pola. Może ludzie trafiliście na złego holendra. Wiadomo, że nie brakuje takich. Ale to trzeba zgłaszać do biura i zrobią porządek bo dbają o interes pracownika. U nas dopytywali czy nie mamy problemu z innymi pracownikami albo z właścicielem

Pomocna?
Tak7Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Kamel 17.02.2019 10:54

Dziękujemy za opinię! Wskazane przez Panią remedium na potencjalne nieporozumienia czy dysonanse jest sednem naszych procedur. Informacja zwrotna jest kluczowa do obopólnego, podmiotowego funkcjonowania. Jesteśmy świadomi jak ważna jest harmonia w tym względzie. Raduje nas, że jest Pani zadowolona z dotychczasowej współpracy???? Zapraszamy do jej kontynuowania oraz udziału w kolejnych atrakcyjnych oraz szalonych projektach! Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak1Nie
karyna
 Opinia
@Kamel 17.02.2019 10:54

Dokładnie, za przeproszeniem wku*w człowieka bierze jak czyta te wieczne pretensje i boleści, a bo jest opuznienie z projektem, bo zostaje z wyprzedzeniem odwołany (a co chcielibyście się na miejscu w Holandii dowiedzieć że kontrachent zrezygnował z zapotrzebowania?); bo ktoś nie radzi sobie z pracą. Naprawde, no ludzie!!! Wraz z mężem jesteśmy już drugi rok przez tę Agencje, ciężko tyramy by zbudować dom w Polsce. Wyjechaliśmy długo myśląc na ta decyzją, i radzimy każdemu również przemyśleć wyjazd jeśli ktoś oczekuje skuszony stawką że czy się robi czy się leży… I powie wam to każdy to popracował w Holandi, Niemczech czy Anglii. Trzeba mierzyć siły na zamiary i być chcieć pracować. Nikt tu nic za darmo nie da. A że cos nieraz nawali ze strony kontrahenta czy biura? Życie. Jeśli można to poprawić to akceptujemy i jedziemy dalej. Stawki są atrakcyjne, nie kapią z godzinami tylko pełny wymiar, rezydentka w miarę możliwości do dyspozycji.

Pomocna?
Tak5Nie1

Pracodawca

 Opinia
@karyna 18.02.2019 18:33

Serdecznie dziękujemy za opinię. Napominamy jednak, by nie posiłkować się tak ofensywnym tonem. Słusznym jest wyeksponowanie, iż należy przemyśleć decyzję o wyjeździe i nie może być ona pochopną czy lekkomyślną. Jeśli jesteście zmotywowani, zmobilizowani oraz skorzy otrzymywać powabne i godziwe wynagrodzenie to zapraszamy do współpracy:)

Pomocna?
Tak2Nie
Dedertijs
 Opinia

(usunięte przez administratora)Dużo obiecują a żadnych obietnic nie spełniają. Mnie w tamtym roku przyciągały 2 tygodnie po czym okazało się że miałem jechać do fabryki lodów gdzie jest taki (usunięte przez administratora)że cały Internet o tym trąbi. Panie z biura obiecują wiele i (usunięte przez administratora)jak z nut. Mnie też (usunięte przez administratora)że mają dużo innych projektów na koniec dowiedziałem się że nie mają nic. Ok mogę zrozumieć że coś pójdzie nie tak ale kłamstwa bezczelnego nie znoszę. Ogłoszenie ich na Internecie się nie pokrywają z rzeczywistością. Jak pytałem o inna pracę to okazywało się że jej nie było. Agencja ta dodaje fikcyjne ogłoszenia, więc nie traccie czasu na wysyłanie podań bo ofert to oni nie mają. Od tamtego roku obserwuje uważnie opinie o tej agencji i rzucaja się w oczy że opinie negatywne są usuwane. A przecież one są po to by dostrzegać przed takimi agecjami jak ta

Pomocna?
Tak14Nie

Pracodawca

 Opinia
@Dedertijs 16.02.2019 21:43

Prosimy o niepowielanie komentarzy oraz zachowywanie kultury wypowiedzi – w przeciwnym razie posty staną się nieczytelne, mało transparentne i będą czynić absmak swym wydźwiękiem. Szanujmy nasz język oraz naszych rozmówców!

Pomocna?
Tak1Nie
Dedertijs
 Opinia

Popieram. też mnie zrobili w balona. Dużo obiecują a żadnych obietnic nie spełniają. Mnie w tamtym roku przyciągały 2 tygodnie po czym okazało się że miałem jechać do fabryki lodów gdzie jest taki mobing że cały Internet o tym trąbi. Panie z biura obiecują wiele i klamią jak z nut. Mnie też oklamywaly że mają dużo innych projektów na koniec dowiedziałem się że nie mają nic. Ok mogę zrozumieć że coś pójdzie nie tak ale kłamstwa bezczelnego nie znoszę. Ogłoszenie ich na Internecie się nie pokrywają z rzeczywistością. Jak pytałem o inna pracę to okazywało się że jej nie było. Agencja ta dodaje fikcyjne ogłoszenia, więc nie traccie czasu na wysyłanie podań bo ofert to oni nie mają. Od tamtego roku obserwuje uważnie opinie o tej agencji i rzucaja się w oczy że opinie negatywne są usuwane. A przecież one są po to by dostrzegać przed takimi agecjami jak ta Moje sugestie dla Get Job Sp. z.o.o.: Nie życzę sobie odpowiedzi ze strony firmy Get Job która będzie pisana niezrozumiałym nikomu językiem oraz jak zwykle zaczynające się od " DZIEKUJEMY ZA... " Proszę o jasną reakcję ludzkie słowa a nie bzdurą odpowiedz z automatu. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Traktujcie kandydata poważnie to i inni będą was normalnie traktować. I przyjmijcie te negatywne opinie z pokorą. Usuwanie ich nie poprawi wam atmosfery.

Pomocna?
Tak14Nie

Pracodawca

 Opinia
@Dedertijs 16.02.2019 22:15

Dziękujemy za niniejszą, staranną opinię. Nieustannie podkreślamy, że każda informacja zwrotna, nawet ta polemiczna czy konfrontacyjna jest dla nas bardzo ważna i zasadnicza. W tym wyraża się ów szacunek i estyma, którą darzymy naszych pracowników oraz kandydatów – stąd te powszechne wyrazy wdzięczności. Kurtuazja z zasady nie jest niczym nagannym czy irytującym. Komentarze nie są usuwane bo nie mamy takich intencji, czego m.in. ten jest jednoznaczną ilustracją. Przykro nam, że ma Pan taki osąd o naszym Biurze. Internet bywa żywym, nieokiełznanym tworem ale regułą jest, że ogłoszenia widniejące na portalach poświęconych pracy są bieżące i obowiązujące. Symulowanie czy pozorowanie anonsów nie jest naszą praktyką, gdyż jak Pan trafnie zauważył takie zabiegi nie są intratne dla żadnej ze stron i w efekcie przynoszą wyłącznie szkodę i nieporozumienia. Zapraszamy nieodmiennie do kontaktu telefonicznego bądź mailowego, by finalnie przekonać się, czy oferty są nadal aktualne oraz by poznać szczegóły tyczące się danej propozycji zatrudnienia.

Pomocna?
Tak1Nie
albert_moch
 Opinia

Widze po opiniach, ze firma ratuje sie jak może pisząc sama sobie pozytywne komentarze. Czy naprawde jest aż tak zle ze musicie sie do tego posuwac? Moze gdybyscie robili to chociaz nieco bardziej umiejetnie, to jakoś by to wyglądalo. Prawdziwe, czyli zazwyczaj negatywne opinie, są zepchniete na sam dol, a te pochwalne podbijacie na gore.

Pomocna?
Tak22Nie

Pracodawca

 Opinia
@albert_moch 14.02.2019 09:13

Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania. Niegdysiejsi oraz obecni pracownicy zawsze mają suwerenne tudzież nieskrępowane prawo jak również przywilej do wypowiedzenia się, zarówno polemicznie i z rezerwą jak i życzliwie, dziękując za podmiotową i pełną szacunku współpracę. Uznanie i atencja, którymi obdarzamy naszych pracowników naturalnie zobowiązują oraz zagrzewają nas do kontaktu, do którego ustawicznie i bez ustanku gorąco namawiamy. Zachęcamy również do korespondencji mailowej na pomoc@getjob.com.pl w ramach potencjalnej odsieczy czy rzeczowego wsparcia z naszej strony. Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak3Nie
aleksandra_osta
 Opinia
@Get Job Sp. z.o.o. 14.02.2019 10:24

hahahahahahahahaha ale poezja :D hahahaha

Pomocna?
Tak11Nie

Pracodawca

 Opinia
@aleksandra_osta 15.02.2019 19:58

Kordialnie dziękujemy za afirmację!:)

Pomocna?
Tak2Nie
Ewa
 Opinia
@aleksandra_osta 15.02.2019 19:58

Nie wiem kto pisze te komenatrze z biura , ale musi być dobrze na haju hahahahahhaha

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Ewa 25.04.2019 19:53

Bez ustanku dziękujemy za atencję:)

Pomocna?
TakNie
aleksandra_osta
 Opinia

Uważajcie na ta agencje! Ja i moja znajoma zostalysmy przez nich (usunięte przez administratora) Umowa okazala sie miec duzo ukrytych kosztow, odciagneli nam z wynagrodzenie tak duzo, ze nie warto bylo wyjezdzac. Pozniej brak kontaktu, brak wyjasnien. Na maile nie odpoiwiadaja, mimo ze tu w opiniach mozecie poczytac jak to niby super dbaja o pracownikow.

Pomocna?
Tak14Nie

Pracodawca

 Opinia
@aleksandra_osta 15.02.2019 19:56

Dziękujemy za wyrażoną opinię. Umowa jest czytelna i transparentna. Absolutnie nie zawiera żadnych ukrytych kosztów ani zamaskowanych nakładów. Jest przejrzysta i jednoznaczna. Wszelkie wkład czy powinności jak koszt zakwaterowania czy stawka godzinowa są klarowne, komunikatywne i dostępne dla podpisującego umowę. Nie rozumiemy więc zarzutu. Może Pan konkretnie podać przykład tego nieuświadomionego wydatku, do którego był Pan zobligowany? Informacja zwrotna jest dla nas powinnością oraz przejawem szacunku dla pracownika, więc proszę być pewnym jej niezwłocznego udzielenia. Nieodmiennie zapraszamy do kontaktu na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy!

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność

Ruszamy z rekrutacją na sezon wiosenny!


Masz doświadczenie w pracach szklarniowych (ogórki, pomidory, papryka, kwiaty, truskawki)?
Aplikuj już dziś!
Ilość miejsc mocno ograniczona.


Pomocna?
Tak4Nie1
.....
 Opinia

Bardzo ciekawe i wszystkim 3dni przed wyjazdem odwołacie ? Konkurencja ma dużo lepsze warunki ( te co mają bardzo złe opinie ). Pracownicy niekompetentni , sami nie wiedzą co mają mówić.

Pomocna?
Tak14Nie

Pracodawca

 Opinia
@..... 14.02.2019 11:18

Dziękujemy za wyrażoną opinię. Zdarzają się sytuacje absolutnie losowe, wyodrębnione z prognoz zdarzenia oraz niezależne, pełne precedensu przypadki. Czasem nam też niezmiernie trudno zaakceptować ową samoistność, wpisaną w życie nieprzewidywalność. Zawsze jednak otaczamy pracowników należnymi ochroną oraz opieką. Oferujemy równorzędne, alternatywne projekty – dopasowane do możliwości i doświadczenia pracownika. W przypadku drobnych poślizgów zwracamy się z prośbą o wyrozumiałość, spokój i ufność. Wywiązywanie się danego słowa odnośnie warunków zatrudnienia, tj. stabilności i pełnego wymiar czasu pracy są naszym priorytetem. Z naszego doświadczenia wynika, iż powyższe procedury stanowią idealne remedium na wszelkie zrządzenia oraz niespodziewane okoliczności. Utwierdza nas w tej postawie liczny odzew zadowolonych i usatysfakcjonowanych pracowników. Nieodmiennie zapraszamy do składania wszelkich sugestii na pomoc@getjob.com.pl. Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak4Nie
....
 Opinia
@Get Job Sp. z.o.o. 14.02.2019 12:54

Nie ma żadnej alternatywy z waszej twierdzenie że ogłoszenia dodawane na strony są dodawane z automatu,liczne komentarze które są pozytywne są pisane przez was albo osoby związane z firmą w jakiś sposób niekoniecznie ludzie pracujący zagranicą . 3dni przed wyjazdem dzwonić do człowieka gadać że wyjazdu nie ma poprzez e mail twierdzić że umowa którą się podpisało ma traktować jak nieważną ludzie niech wami się zajmie PIP.

Pomocna?
Tak14Nie

Pracodawca

 Opinia
@..... 14.02.2019 11:18

Dziękujemy nieodmiennie za opinię. Rozumiemy rozgoryczenie i niezadowolenie spowodowane niepomyślnym rozwojem spraw. Zaprawdę niełatwo przewiedzieć losowość pewnych wydarzeń i nie na wszystko jako ludzie mamy ostateczny wpływ, jak wspomniana pogoda czy warunki atmosferyczne, uniemożliwiające rozpoczęcie projektu w danym, prognozowanym terminie. Wszystko co jest w naszej gestii, na co mamy sprawczość to wedle ustaleń realizujemy i wywiązujemy się obopólnych ustaleń. Przykro nam również z dosadnego osądu, jakim obdarza Pani naszych pracowników. Mamy nadzieję, że mimo wszystko uda nam się odzyskać Pani zaufanie.

Pomocna?
Tak1Nie
Wielmożny Państwo
 Opinia
@..... 14.02.2019 11:18

U nas było tak samo w tamtym roku. Składałam podania o pracę i czekałam i czekałam. Od Pań z biura co róż to słyszałam inne wymówki. Moja córka odradzajała mi w tedy wyjazd do pracy przez tą agencję jednak (usunięte przez administratora)przekonała mnie by czekać. Zadłużyłam się bo wiele tygodni byłam bez dochodu aż w końcu nie miałam wyboru i musiałam pojechać przez tą agencję. Po czym realia okazały sięzupełnie inne na miejscu w Holandii niż to co opisywała Pani z biura. Ciągłe przeprowadzki, Pani opiekunka która bardzo źle traktuje każdego kto nie podziela jej zdania oraz niewdzieczna praca.

Pomocna?
Tak10Nie

Pracodawca

 Opinia
@Wielmożny Państwo 15.02.2019 14:27

Dziękujemy za opinię. Rynek agencji zatrudnienia jest zdominowany przez całe spektrum wyspecjalizowanych firm, zatrudniających do poszczególnych krajów i na konkretne stanowiska. Takie rozwarstwienie niesie szereg korzyści przede wszystkim dla potencjalnego pracownika, który dzięki temu ma wolność wyboru, skrępowanego jedynie własnymi umiejętnościami i doświadczeniem. Podjęcie decyzji o wyjeździe powinno być zawsze świadomym, suwerennym i autonomicznym postanowieniem. Optymalizuje to mnogość dostępnych agencji. W segmencie rynku holenderskiego Agencja Get Job jest jednym z liderów. Liczna konkurencja tylko potęguje nasze wysiłki, by cały czas prężnie i systematycznie się rozwijać oraz podwyższać jakość usług. I rynek to arbitralnie, obiektywnie weryfikuje, sytuując Get Job jako jednego czempionów zatrudniania pracowników do Holandii. W zeszłym roku nie odnotowaliśmy żadnych roszad czy zmian w zakwaterowaniu, głównie ze względu na deficyt samego lokum, które ze względu na wspomnianą mnogość agencji jest bezcenne i nikt z niego nie rezygnuje. Pani Rezydent jest cyklicznie i systematycznie opiniowana oraz audytowana. W razie jej niewłaściwego czy nieprofesjonalnego zachowania bylibyśmy o tym niezwłocznie poinformowani. Dotychczas nie zarejestrowaliśmy negatywnej ewaluacji pani opiekun.

Pomocna?
Tak1Nie
Wielmożny Państwo
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Korzystam z pomocy córki by napisać ten artykuł. Nigdy bym nie poczyniła takich działań by oczerniać mojego chlebodawce ale chcę by każdy bardzo poważnie się zastanowił zanim wyjedzie przez tą agencję. Wszystko co obiecują odbiega od rzeczywistej prawdy. Jestem na skraju podjęcia rezygnacji z pracy i chcem wam z ręką na sercu powiedzieć że jeszcze nigdy w życiu tego sama nie zrobiłam. Zawsze ciężko pracowałam na gospodarce wychowałam dzieci A teraz poniżana jestem przez Holendra. Liczyłam na wsparcie, ale słyszę w pracy tylko sznela sznela. Agencja nie pomaga tylko popiera zachowanie Holendra. Chce pracować nie boję się ciężkiej pracy przecież jako wdowa obrobiłam sama cała gospodarkę. Wychowałam dzieci. Ale dlaczego Polak Polaka tak źle traktuje. Rozumiem że przyjechałam do pracy ale dlaczego Polak Polaka tak traktuje ? Agencja ma na to wpływ i wieże że mogła by zaingerować jednak siedzą cicho i nic ich nie obchodzi. Sami boją się odezwać. Nie polecam tej firmy bo każdy na nią narzeka. Jeśli jesteś zdesperowany zostań lepiej w Polsce lub wybierz agencję która ciebie doceni. Tu jest mało zrozumienia dla pracownika. Już za komuny w PGRże było lepiej niż tu.

Pomocna?
Tak17Nie

Pracodawca

 Opinia
@Wielmożny Państwo 15.02.2019 14:17

Dziękujemy za odwagę poniższej wypowiedzi. Bezwzględnie prosimy o więcej szczegółów dotyczących Pani zatrudnienia, tzn. stanowisko, projekt, kontrahent. Nie otrzymaliśmy absolutnie żadnych sygnałów o nieprawidłowościach czy niewłaściwych zachowaniach względem naszych pracowników, zwłaszcza w tak ekspresywnym tonie - ani pośrednio i okrężnie od Rezydentki, ani zgłaszanych do Biura w Polsce. Po uzyskaniu wspomnianych informacji rygorystycznie zweryfikujemy je u źródła (kontrahenta) i podejmiemy adekwatne działania. Przypominamy o możliwości kontaktu na pomoc@getjob.com.pl !

Pomocna?
Tak1Nie
Wielmożny Państwo
 Opinia
@Get Job Sp. z.o.o. 15.02.2019 14:44

Moja mama nie chce stracić pracy. Powiedziała że przetrzyma te poniżenia. Więc dziękuję w jej imieniu za odpowiedź.

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia
@Wielmożny Państwo 15.02.2019 16:25

Rozumiemy obawy, ale jeśli przytoczone zarzuty mają wyjść poza stadium pomawiających insynuacji (od których się Pani odżegnuje) to bezwzględnie prosimy o więcej szczegółów. Zapewniamy pełną anonimowość oraz poufność. Namiar to oczywiście pomoc@getjob.com.pl. W innym wypadku nie można ich odbierać inaczej niż świadoma, martyrologiczna konfabulacja, której cel jest dla nas tajemnicą.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Get Job Sp. z.o.o. - Kalisz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Get Job Sp. z.o.o.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny