brak logo

Gurczyński Andrzej Zakład Remontowo-Budowlany

Maszewo Duże

Opinie o Gurczyński Andrzej Zakład Remontowo-Budowlany

anonim 2011-04-19 03:06:50
Można by tu pisać dużo i negatywnie,ale szkoda czasu...
ezim 2011-12-06 05:25:54
tak, ja też bym pisał raczej negatywne słowa, no ale szkoda czasu a pracownikom to raczej nie zazdroszczę tylko współczuje.
ddd 2012-05-22 08:54:57
to co takiego negatywnego mozecie Panowie napisac. Mysle ze byliscie nie udanymu pracownikami. Myślicie ze jestescie fachowcami, a nic nie umiecie. Takich jak Wy jest bardzo dużo.
bad boy 2012-07-03 16:07:20
sratatata robilem tam z 5 lat temu. Na pieniadze trzeba czekac bo mowia ze pieniedzy na wyplaty nie maja. niby pracuja po 10 h a w wiekszosci chlopaki robia do 19 albo i dalej za 8zl na godz.
bad boy 2012-07-03 16:14:40
I jeszcze zobaczymy kiedy skarbówka się wezmie za was bo ja tego nie popuszcze. [usunięte przez moderatora]
Gruby 2012-07-16 07:02:57
[usunięte przez moderatora] - W tej firmie nie ma \\\\\\\"fachowców\\\\\\\" ! Ty sam człowieku nie wiesz co znaczy słowo fachowiec. Jeśli fachowiec kojarzy ci się z chłopem spod sklepu to świadczy to o rankingu tej firmy.
Gruby 2012-07-16 17:52:12
A wy myślicie że jak człowiek nie ma wykształcenia to można go wykorzystywać [usunięte przez moderatora] . Nic z tego wszystkich przestrzegam przed tą firmą.
radek 2012-07-23 09:59:05
Ja tez tam pracowalem, 8 zł to dostawałem w 2004 moze 2005 roku. Ale na robocie sie znam. Wiesiek jes specyficzny, i za bardzo go nie lubia. Juz tam nie pracuje, gdyz mialem wieksze aspiracje na zycie niż wy i załozyłem własną działalność. Powiem tak zarabiam ponad dwa razy wiecej. Ale źle nie wspominam pracy.
anonim 2012-08-01 12:02:48
Do Radka- od 2004 czy 2005 nic się raczej nie zmieniło jeszcze rok temu była taka stawka za godz a i nadal taka jest bo utrzymuje kontakt z chłopakami którzy tam jeszcze pracują. Dlatego nie warto tyrać za taki grosz, w Warszawie najniższa to 14zł za godz w godnych warunkach, cieszę się że zaryzykowałem bo naprawdę w porządnych firmach, które prowadzą wielkie budowy pracownik ma wszystko zapewnione np. wodę pod dostatkiem gdzie tu było różnie, fakt trzeba też pracować jak jest się zwykłym fizycznym ale jeśli wybierać to już lepiej za większą kasę. Mimo to pozdrawiam pracowników tej firmy.
KLienci domku 2014-06-12 09:31:05
Witam serdecznie .

Firma buduje nam dom JESTEŚMY ZAŁAMANI !!!!!
bo podpisaliśmy z nimi UMOWĘ !!!!

zakupy z

" MBM " Z MASZEWA

ceny kosmos nigdy nigdy nie wiemy ile za co się płaci ceny z kosmosu !!!!!!!!!!

JEŚLI SIĘ CHCECIE BUDOWAĆ NIE POLECAM TEJ FIRMY ABSOLUTNIE NAWET WROGOWI !!!!!
SĄ JEDNYM SŁOWEM BARDZO MOCNO PRZEREKLAMOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
blusz 2014-10-23 22:29:01
do Witek098- kolego o czym ty mówisz, jaki dodatek wakacyjny???? Jak idziesz po wypłatę to masz takie odczucie <Po co ty tu przylazłeś?> najlepiej jakbyś pracował za darmo. Zero szacunku dla pracownika. Nie ma gdzie zjeść nie mówiąc już o wysrani...u się. Jestem ciekawy czy spróbowałeś pracy w tej firmie i jakie masz wrażenia. Ja na szczęście szybko się poznałem na pracodawcy i długo nie zagżałem miejsca w tej firmie o ile można nazwać ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmą...
Wiesław 2014-10-24 18:08:21
Ta firma to żenada. Nie polecam nikomu tam pracować!! Nikomu.
?????? 2014-12-16 16:14:52
To chyba ktoś z zrb piszę żeby odwrócić uwagę od samych negatywnych opinii hehe i że niby tam jest rekrutacja ha biorą kto chętny bo nikt długo tam nie wytrzymuje. Ja osobiście współczuję inwestorom myślą że mają robiony domek pięknymi materiałami a tu niespodzianka szkoda ze pozwalają sobie na to i nie sprawdzają etapów. Pozdrawiam tych którzy tam jeszcze pracują bo muszą.
Maniek 2015-03-13 15:26:38
Nie polecam nikomu tej firmy. Ani szukającym pracy, ani inwestorom.
KrzYch 2015-06-16 12:24:12
Jedno słowo - MASAKRA. Paciaciajstwo i tyle. Nie polecam nikomu.
Xx 2015-08-06 21:52:57
Tragedia, nie polecam.
Łysy 2015-08-13 22:48:20
Dno straszne i Wszystko w temacie. Lepiej z głodu umrzeć niż tam pracować.
Nycek.. 2015-09-10 09:44:28
Pracownicy tej firmy to przewaga starszych panów na emeryturze lub panów o niezbyt dużej inteligencji ( nie obrazajac nikogo chodzi tu bardziej o wykształcenie) którzy nie lubią wylewać za kołnierz łagodnie to ujmując dlatego też firma jakoś tam jeszcze prosperuje. Jak potrzebują sobie dorobić nie koniecznie na chleb a bardziej na używki to i do pracy przychodzą. Porządni pracownicy dawno się już wykruszyli a nieliczni, którzy zostali pewnie dlugo tam jeszcze nie posiedzą. Co do warunków tam panujących nie będę się dużo rozpisywał - brak jakiegokolwiek socjala Rozpoczynając od miejsca do załatwienia potrzeb fizjologicznych po umycie rąk lub zostawienie ubrań. Brak ubrań roboczych czy nawet wody do picia..... Jeśli ktoś potrzebuje pilnie pracy to oczywiście można spróbować bo tam zawsze brakuje ludzi a taka szkoła życia przyda się każdemu bo gorzej pewnie już nie trafi. Mam nadzieję że pomogłem w wyrażeniu opini szukającym pracy a moja wypowiedź nie jest na pewno na wyrost i pustym sloganem. Pozdrawiam
jaj 2016-05-18 08:53:58
strasznie negatywne zle opinie, wiec nie wiem czy i ja chcialbym w takim razie tam pracowac skoro piszecie ze jest tak zle, nie ma ubran roboczych nawet
Zostaw swoją opinię o Gurczyński Andrzej Zakład Remontowo-Budowlany - Maszewo Duże
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gurczyński Andrzej Zakład Remontowo-Budowlany