brak logo

Bimex Sp.j. Hurtownia Narzędzi

Września

Opinie o Bimex Sp.j. Hurtownia Narzędzi

... 2011-01-15 03:38:06
po pierwsze( usunięte przez administratora )u nie pracuje, po drugie firma kompletne ( usunięte przez administratora ) obiecują Ci złote góry a w rzeczywistości tak nie jest, bedąc przedstawicielem nie otrzymasz nawet podstawowych narzędzi pracy.. telefon z kolegą na spółkę, słabe zarobki, no i nie godny do naśladowania- ( usunięte przez administratora )NIE POLECAM szkoda czasu
A.K 2011-03-08 15:32:21
ciekawi mnie pierwsza wypowiedź na temat firmy Bimex Sp.J. Hurtownia narzędzi. ( usunięte przez administratora )a osoba pisząca wypowiada się w rodzaju męskim. Wydaje się, że pierwsza opinia pisana była przez totalnego( usunięte przez administratora )- pasuje ona niestety do jednego z w( usunięte przez administratora )z branży narzędziowej, a jego wiedza techniczna zatrzymała się na poziomie piątej klasy szkoły podstawowej. Jeśli czyta to jego wspólnik pytanie - jak można tolerować tak ( usunięte przez administratora ) w przypadku kluczowej osoby w firmie?!?!( usunięte przez administratora )i z kierownikiem( usunięte przez administratora )ic sobą nie reprezentuje, nie licząc bogatej przeszłości odnotowanej w opasłych tomach organów zajmujących się przestrzeganiem prawa - zarobki nie najgorsze ale patrząc na pozycję firmy na rynku lokalnym, prowadzone inwestycje i ponadprzeciętny rozwój, wymagania względem pracowników, możliwości finansowe właścicieli to co proponują to rzucane [usunięte przez moderatora]
tojaś 2011-03-08 15:45:30
Powyżej święta prawda o firmie!!. ( usunięte przez administratora )nawet dla dobrze wykonujących swą pracę. Motywowanie w stylu "staraj się z całych sił a za parę lat zobaczymy..." Tak faktycznie w tej firmie można się tylko garba dorobić. Pracuję tu już 12 lat i od tych 12 lat obiecuje mi się stabilizację a żyje cały czas na poziomie szczura kanałowego... Nie polecam wręcz odradzam. pozdrawiam
anonim 2011-05-06 02:01:53
Rzeczywiście...wszystko co zostało napisane powyżej to prawda. Miałem okazje pracować kilka dni w bimexie na tzw. okresie próbnym. Firma całkowicie jest ukierunkowana tylko i wyłącznie na zysk. Kierownik sklepu to( usunięte przez administratora ) Powtarza non stop jakieś wyuczone regułki z firmowych szkoleń. Natomiast jeden z właścicieli jak napisał ktoś powyżej ma chyba jakieś kompleksy z dzieciństwa. Ogólnie nie polecam nikomu tej firmy, nabawiłem się tylko lekkiej nerwicy i zaniżyła mi się samoocena. Krótko po tym zdarzeniu pogorszyło mi się tylko zdrowie. Chciałbym podziękować za to kierownikowi sklepu i jednemu z właścicieli ( usunięte przez administratora )
belzebub 2011-07-04 16:30:22
Pracuję w firmie ponad 10 lat i obserwuję jak na przestrzeni ostatnich kilku, z firmy odchodzą najbardziej wartościowi pracownicy, którzy swoją wiedzą potrafili perfekcyjnie doradzić niezorientowanemu klientowi. To co się w tej chwili tu dzieje można nazwać totalną żenadą. Brak podstawowych pozycji na regałach sklepowych - osoba pełniąca tak ważną funkcję w firmie jak koordynowanie stanu i obrotu towaru na sklepie znalazła się na tym miejscu całkiem przypadkiem (2-letni staż pracy w firmie...).( usunięte przez administratora )!! A miałem go za inteligentnego.... ( usunięte przez administratora )to co dzieje się na sklepie a jakimś cudem klienci kilkanaście razy dziennie błądzą pomiędzy regałami w poszukiwaniu jakiejkolwiek informacji od kompetentnej osoby. Tajemnicą poliszynela jest fakt, że klienci mocno skarżą się na obsługę - a ludu jak na taki sklep w nim zatrudnionego jest naprawdę co niemiara( usunięte przez administratora )wypatrując między regałami kierownika, żeby na czas kied
anonim 2011-07-08 15:48:49
CZYTAM TO CO PISZECIE I SZCZERZE TO RZYGAĆ SIE CHCE NA TO NARZEKANIE JAK SIE KOMUŚ NIE CHCE PRACOWAĆ TO NIECH SZUKA INNEJ MOŻE LEPSZEJ PRACY A NIE ZABIERA WŁAŚCICIELOWI JEGO CENNEGO CZASU. JAKA PRACA TAKA PŁACA JA STARAM SIE NAJLEPIEJ JAK POTRAFIĘ I NIE NARZEKAM. MAM BEZPOŚREDNI KONTAKT Z KLIENTEM POTRZEBNE NARZĘDZIA DO WYROBIENIA ZAŁOZONEGO OBROTU I CO ZA TYM IDZIE BEZPOŚREDNI WPŁYW NA TO ILE ZAROBIĘ. A WIERZCIE MI PRZY MOICH UMIEJĘTNOŚCIACH DA SIĘ ZAROBIĆ GODZIWĄ WYPŁATĘ. JEŚLI JESTEŚ CZŁOWIEKIEM KTÓRY ROZUMIE, ŻE ABY ZAROBIĆ TRZEBA SIE WYKAZAĆ TA FIRMA TO IDEALNE DLA CIEBIE MIEJSCE. BEZPOŚREDNI KONTAKT Z SZEFEM, JASNE KLAROWNE ZASADY, SAMOCHÓD I TELEFON DO DYSPOZYCJI A RAZ NA JAKIŚ CZAS NIEZŁY BONUS OD FIRMY ZA WYROBIONY OBRÓT. NIE BIERZCIE NA POWAŻNIE TEGO CO INNE OSOBY PISZĄ!POLECAM WSZYSTKIM PRACĘ W FIRMIE BIMEX WE WRZEŚNI NAJPRĘŻNIEJ ROZWIJAJĄCEJ SIĘ FIRMIE W REGIONIE. POZDRAWIAM
:) 2011-07-09 04:34:29
anonim wyżej zachwalający firme to pewnie któraś z władczyń ( usunięte przez administratora )obstawiam ( usunięte przez administratora )by sobie nie poradziła z taką ilością słów :) z tego co wiem to bonus był na święta w postaci ( usunięte przez administratora )y w galarecie ( usunięte przez administratora )Z punktu widzenia klienta oceniam lepiej brico tam chociaż chłodno obsługa tu i tu do kitu ale nie ma sie co dziwić chłopakom i ( usunięte przez administratora ) nie ma co pracować. pozdr
1
bimex mam w dupie 2011-07-09 14:44:44
D R O D Z Y K O L E D Z Y I K O L E Ż A N K I Bądźcie cierpliwi bo firma się rozwija i wypłaty przy takim rozwoju firmy na pewno wzrosną. Musicie jednak zrozumieć że firma cały czas inwestuje w nowe punkty sprzedaży i przecież pamiętacie niedawny kryzys. Fakt że wypłaty mieliści wypłacane w kilku ratach ale to dzięki Wam firma mogła zakupić grunty w Poznaniu i Wągrowcu i przejąć Jarocin. Wy też jesteście częścią tej inwestycji jeździcie przecież na szkolenia, gdzi nocujecie w najlepszych hotelach, otrzymujecie ubrania do pracy, możecie pić wodę, macie cukier do dyspozycji, używać papieru toaletowego - to wszystko nie jest za darmo. Dotacje z Unii. Myślicie że każdemu one są przyznawane na piękne oczy? Nie, załatwienie dotacji zawdzięczamy ( usunięte przez administratora )uszczypnąć troche do własnej kieszeni.. Cóż my kupiliśmy samochody ale dla Was też coś zostanie dowiecie sie o tym przy okazji dzielenia się opłatkiem w Wigilię. To wszystko dla Waszego dobra. Bierzcie przykład z
1
anonim 2011-07-11 02:53:50
W związku z pomówieniami i obraźliwymi sformuowaniami skierowanymi pod adresem kadry zarządzającej i kilku pracowników personalnie informuję, że przekazałam sprawę do prawnika, który w naszym imieniu występi z prośbą o udostępnienie IP komputerów i danych osobowych osób, które obraźliwie wypowiadają się na forum niszcząc wizerunek firmy i osób w nią zaangażowanych, a następnie zgłosimy sprawę o naruszenie dóbr osobistych do prokuratury. Zanim napiszesz, dwa razy pomyśl, pozdrawiam ar
WRZ 2011-07-13 15:06:46
Czasem robię zakupy w bimexie. I nie narzekam, ale czytam gorsze komentarze o różnych Wrześinskich firmach, np. o [usunięte przez moderatora]. I tam nikt nie starszy żadnymi prawnikami itd. Nie rozumiem tego podejścia. Wkońcu istnieje coś takiego jak wolność słowa. Szczególnie w internecie. pozdrawiam
1
klient 2011-07-13 16:07:18
nie rozumiem o co tyle szumu o to że osoby dodające wpisy poza faktycznie żałosnymi epitetami napisały 90% prawdy o firmie? Rozumiem że właściciele chcą zjeść jak najwięcej z torta jakiego oferuje handel lecz niestety w dzisiejszych czasach nie tylko liczy się to ile kto ma w kieszeni ale również a może przede wszystkim kogo się zatrudnia i kto pracuje na tzw wizerunek. Zastanówcie się ludzie czy osoby dodające wpisy napisały głosno to co myślą tylko na tym forum czy też te opowieści niestety krążą po prowincjonalnym (czyt. wiejskim) wrzesińskim rynku pracy. Może czas zacząć pracować na niszczony wizerunek poprzez stworzenie godziwych warunków zatrudnionym ludziom i nie myślę tu wyłącznie o wymiarze finansowym. Atmosfera poszanowania, jawne zasady, traktowania wszsytkich według zasług i tego co potrafią, jak umieją sprzedać produkt klientowi a nie według tego jakie informacje przyniosą itd. Czy nie warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem bo skoro pojawiło się tu tyle wpisów to zn
1
rr 2011-07-14 04:23:58
moje zdanie o firmie i pracy w niej: na wrzesińskim rynku pracy nie znajdziesz pracodawcy oferującego pracę w tak prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie, które zapewni tak szybki rozwój osobowości i pozwoli w takim stopniu pogłębić wiedzę i umiejętności techniczne. Wiadomo, że w każdym miejscu pracy wymagana jest dyscyplina i zorientowanie na sukces, dlatego dla tych dla których ciężka i efektywna praca nie stanowi problemu jest to doskonałe miejsce do rozwoju
TO JA 2011-07-14 12:55:55
zamiast straszyc lepiej pomyslec gdzie lezy problem... wg mnie potrzebne bylyby male zmiany przede wszystkim zatrudnienie godziwej osoby na stanowisku kierowniczym- inteligentnej,mającej podejscie do ludzi a także budzącej zaufanie, osoby do ktorej mieliby respekt i szacunjek pracownicy a takze klienci . Jak jest wiemy wszyscy.. Mam nadzieje ze osoba ta ktorej tyczy sie ten post przeczyta go i zwolni miejsce osobie która poradzi sobie z tym stanowiskiem a są takie w firmie. Pozdrowienia dla szefostwa .. zawsze znajdzie sie ktoś taki komu coś nie pasuje
TO JA 2011-07-14 13:01:01
to ja - nie mylić z byłym kierownikiem!
rysiek z klanu z wizytą na plebani 2011-07-27 15:13:53
widze ze cieniasy wystraszyły sie ze ktos z szefostwa pogroził palcem i postraszył prawnikiem. Swoją drogą dziwie sie żę mój poprzedni wpis został usuniety a przecierz zawierał tyle prawdy o Firmie i Rodzinie. Tej prawdy na pewno można by napisać na łamach tego wspaniałego portalu dużo więcej ale chciałbym żeby miało to poparcie kolegów nadal pracujących i nie było usuwane zbyt szybko przez administratora. Trochę faktów mam w pamięci ale o tym może w przyszłości. Sięgając właśnie pamięcią w przeszłość przychodzi mi coś do głowy Pomyślecie sobie ile razy czuliście się w tej firmie jak złodzieje?Na pewno każdy z was tego doświadzył. Pamiętajcie jednak że złodziej to ktoś kto kradnie małe kwoty, natomiast ktoś kto wyłudza duże kwoty nazywany jest biznesmenem. Poniżej link do ciekawego artykułu http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,9858963,ABW_zatrzymalo_szesc_osob__Wyludzili_dotacje_z_UE_.html Oczywiście szczerze ufam że wasze szefostwo nic takiego na sumieniu nie ma i mieć nie będzie i oc
Beniu 17 2012-02-18 14:36:23
Muszę przyznać że we Wrześni nie ma firmy w której można się więcej nauczyć, Bimex rozwija wiedzę techniczną.
(koniec pozytywów)

Nie polecam pracy w tej firmie można nabawić się nerwicy ( pracując we Wrześni) tylko i wyłącznie z winy kierownika.
Zarobki w Bimex oscylują NIECO powyżej średnich zarobków we Wrześni.

Oczywiście obietnice wyższych zarobków są, ale ja przez parę lat się niczego nie doczekałem (pomimo rozwoju i usilnych starań dla firmy).
Rotacja jest straszna od chwili gdy odszedł Magazynier [usunięte przez moderatora], towar na magazynie zalega, w tym samym okresie odszedł [usunięte przez moderatora]. najbardziej ogarnięty sprzedawca, od tego momentu zaczęło źle się dziać w firmie.
Koledzy o których wspomniałem zrezygnowali z powodu kierownika (nie jestem zdziwiony ich rezygnacji).

Szkolenia sponsorowane są przez organizatorów szkoleń czyli dostawców towaru, a nie pracodawce jak ktoś źle wspomniał.
Tematami szkoleń są wąskie grupy produktów
1
Beniu 17 2012-02-18 14:38:55
cd.
Tematami szkoleń są wąskie grupy produktów pochodzących z oferty organizatora, pracownik nie otrzymuje żadnego świadectwa o ukończeniu szkolenia.
(Prawdziwe szkolenia odbywa tylko szef i kierownictwo.)

Fundusz socjalny (nie istnieje)
Pracownicy nie otrzymują zgodnie z przyjętym zwyczajem rynku pracy paczki na święta (nawet dzieci pracowników), jeden z nas kupił paczkę dziecku aby to mogło powiedzieć w przedszkolu że "tata pracuje w fajnej firmie".

Umowa o pracę:
-typowa umowa
-minimum + premia
Niepokojące są za to załączniki.

Nadgodziny nie są wypłacane (czasem część) raczej można wykorzystać je do wyjścia w proporcjach 1h pracy=1h do wyjścia a nie jak jest zapisane ustawowo 1h=1,5h.

Każdy prezent nawet imienny od dostawcy dla ciebie musisz oddać pracodawcy pod rygorem zwolnienia.

Wynagrodzenie płatne czasami w ratach i nikt (kierownik)
nie potrafi wcześni
Beniu 17 2012-02-18 14:41:25
cd.2
Wynagrodzenie płatne czasami w ratach i nikt (nawet kierownik)
nie potrafi wcześniej o tym poinformować.

Wrócę do sprawy kierownika, nie posiada rzetelnej wiedzy na temat kierowania tak dużą liczbą osób w firmie(nie radzi sobie a frustracje przelewa na pracowników) rozumiem że szef stawia przed nim wymagania ale to nie powód do takiego zachowania.
PS. Jeżeli coś w firmie jest nie tak, zawsze za to odpowiada kierownik, jeżeli coś jest źle zrobione albo nie jest zrobione w ogóle, to jest twoja wina. Takie są realia rynku pracy. PRZEMYŚL TO!

Muszę przyznać że wypowiedzi poprzedników na temat szefostwa były zbyt obelżywe.

[usunięte przez moderatora]-
trzyma firmę twardą ręką bez tego nie utrzymali by się na rynku, ale zapomina że sukces zapewniają mu pracownicy. To MY dla ciebie zarabiamy!

[usunięte przez moderatora] -
miłe usposobienie ale brak poszanowania dla pracownika.
Tutaj cytat: "Chłopacy zapłacą" zorientowani wiedzą o co
Beniu 17 2012-02-18 14:45:48
cd.3
[usunięte przez moderatora]-
miłe usposobienie ale brak poszanowania dla pracownika.
Tutaj cytat: "Chłopacy zapłacą" zorientowani wiedzą o co chodzi.

[usunięte przez moderatora]-
raczej miły, czasem przekręca powiedzenia, jeżeli ty załatwisz wszystko o co cię prosi masz w nim przyjaciela.

[usunięte przez moderatora] -
mogę mało powiedzieć o niej raczej przyjazna osoba, z rzetelna wiedzą na temat zarządzania firmą.

Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem jeżeli ktoś poczuł się urażony, bardzo przepraszam starałem się uzmysłowić każdemu w firmie i wszystkim chętnym do pracy jak jest w naszej firmie.


Mój komentarz odnosi się bezpośrednio do stanu faktycznego jaki panuje w firmie według mojej oceny, starałem się nie naruszyć dobrego imienia nikogo kogo wspomniałem w komentarzu ani wpłynąć negatywnie na interesy przedsiębiorstwa, jeżeli ktoś traktuje moją wypowiedź za obrazę oznacza to że nie zrozumiał i polecam przeczytać jeszcze raz całość.

Beniu 17 2012-02-18 14:49:39
cd4.
Mój komentarz odnosi się bezpośrednio do stanu faktycznego jaki panuje w firmie według mojej oceny, starałem się nie naruszyć dobrego imienia nikogo kogo wspomniałem w komentarzu ani wpłynąć negatywnie na interesy przedsiębiorstwa, jeżeli ktoś traktuje moją wypowiedź za obrazę oznacza to że nie zrozumiał i polecam przeczytać jeszcze raz całość.

-art. 54 Konstytucji RP z późniejszymi poprawkami
-wyrok Sądu Najwyższego z dn. 28 września 2000 r. (V KKN 171/98)\"

Pozdrawiam Admina
pracownik 2012-10-25 20:04:10
jak tobie tak żle to dlaczego tam pracujesz
nie bądz śmieszny albo zastanów się co piszesz
Klient 2012-11-19 14:42:14
Przesyłka z grzejnikiem dotarła,jednak wcześniej nie było odzewu na moje pytanie: kiedy dotrze.Zamówienie opłacone w poniedziałek,a dostawa w piątek(miało być do 2 dni).Dodatkowo na grzejniku widać wgniecenie i na pewno nie z winy kuriera,a teraz firma zrzuca winę na to że nie sprawdziłem przesyłki.Wina jest po ich stronie ewidentna. Nie polecam zakupów z tego sklepu,a nie ich oferty z allegro -moja opinia nie jest jednostkowa -sprawdźcie przesyłkę i w razie wykrycia jakieś wady odsyłajcie do tej firmy!
C 2013-03-25 18:43:29
NIE WYGLĄDA TO DOBRZE PANIE [usunięte przez moderatora]
!!!!!!!!!!!!!
zdziwiony 2013-06-18 21:53:45
Co tak cicho? po ostatnich wydarzeniach powinno tu kipieć:)
admin 2013-08-02 19:59:04
Bo po prostu brak słów :)
jaga 2013-12-31 14:23:20
anonim straszyc to możesz dzieci kominiarzem. Wiem, ze post jest sprzed dwóch lat ale mam to gdzieś. Urażeni, ze ludzie potrafią napisac prawdę, ze sie buntują? To DLACZEGO w PUP Września niemal co dwa tygodnie jest Bimexowskie ogłoszenie o prace jeśli tam jest tak dobrze? Kończą sie czasy robienia ludzi w balona. JAK DBACIE TAK MACIE. Bez poważania. I leć sobie z tym nawet do papieża.
piotras 2014-10-19 21:57:05
Lipa
klient 2014-11-11 17:37:51
Gdzie są ci pracownicy , którzy tam pracowali 3,5,10 lat temu. Ludzie , którzy mieli wiedzę i potrafili doradzić i zawsze mieli czas dla klienta. Szanowny kliencie omijaj ten bałagan szerokim łukiem.
piotras 2014-11-22 14:05:03
Firma rozwinęła się dzięki pracownikom którzy ciężko pracowali na sukces tej firmy.Firmę oni zbudowali a teraz ogólny brak pracowników doprowadza do powolnego cofania się firmy.Przypuszczam że nawet starzy pracownicy którzy pozostali powoli szykują Cv do WV.Niestety jeżeli firma wymaga daj z siebie "1000% a my Ci damy 1% "przy ogólnej psychozie jaka tam panuje,nie nadąrzą szkolić pracowników.Mam nadzieje że właściciele przejżą na oczy,oby nie było za późno.
Jakość towarów i obsługi drastycznie spada!
jurek11 2015-01-14 15:08:39
nie pracowalem tam i nie zamierzam. bylem ich klientem. to jest zart a nie firma. zero obslugi klienta. reklamacja byla zalatwiana przez 6 miesiecy, nie mozna sie dodzwonic,nie ma tego pana, ja sie tym nie zajmuje itd. w sumie to potwierdza tylko marne warunki pracy a odbija sie na klientach. gratulacje dla zarzadu.
1
znawca tematu 2015-01-25 18:37:03
Pieczaczarka , ja myślę ,że Ty już tam pracujesz , a nawet jesteś jedną z żon właścicieli.
1
znawca tematu 2015-03-05 18:38:38
Tak,potrzegują głupich i silnych za 1500 zł. Ty gdzie mieszkasz ,że nie możesz dotrzeć z tym pytaniem do siedziby firmy,tylko się wydurniasz na Gowork. Jakie narzędzia można tam kupić ,każdy wie a najlepiej działa obsługa posprzedażowa-żenada. Śmiech na sali.
1
Żenada 2015-03-15 20:25:20
Praca jest uczciwa, tylko pracodawcy nieuczciwi. Jeśli chodzi o wykształcenie, to z tego co wiem to tylko jedna osoba z pracodawców ma wykształcenie wyższe (zrobione zaocznie).Śmieszy mnie fakt ,że pracodawcy piszą posty na tym portalu i jeszcze obrażają swoich pracowników.
KrystianN 2015-06-11 10:40:06
Polecam ta firmę wszystkim poszukujących dobra hurtownię!
1
nick 2015-06-12 22:39:55
Praca Bimex Pan panie robi wszystko powoli:powoli Pan pisze powoli Pan mowi,powoli pan sie porusza czy umie Pan cos szybko......PANIE KIEROWNIKU NIECH PAN PALI SZYBCIEJ BO NIEDLUGO KATOW I BRAM ZABRAKNIE NA WYCHODNE A PONOC JEST JEDEN PAPIEROS!!!!!!A NIE 8 P. KIEROWNIKU. LUDZIE OK SZEFOSTWO TEZ A KIEROWNIK.................WYZSZEJ FANTAZJI NIE MA JAK SZUKAC KATA
1
znawca tematu 2015-07-20 21:16:01
Skąd ta zmiana frontu ,najpierw piszesz ,że trzeba było się uczyć a teraz ,że wykształcenie nie jest ważne. Teraz według Ciebie liczy się doświadczenie,które zdobywasz przez lata praktyki?! To kim jest ten Pan na hurtowni , który nie ma wykształcenia a i doświadczenie jakieś takie kiepskie po tylu latach prowadzenia biznesu.
1
Majster 2015-10-07 13:10:06
Obsługa klienta na strasznie niskim poziomie, bardzo wysoka marża, która nie wiem za co jest brana skoro nie można liczyć na szybką czy profesjonalną obsługę. Kierownictwo nieuczciwe, ceny w sklepie stacjonarnym oczywiście dużo wyższe niż na stronie. Od czasu powstania dużej konkurencji pod ich nosem moim zdaniem szukają wszędzie oszczędności, szczególnie nie tam gdzie trzeba. Nie polecam nikomu tej firmy.
1
on 2015-11-05 19:48:56
To nie jest portal darmowych reklam . Tutaj pisze się opinie o pracodawcach. Większość wpisów zrobili właściciele tego bałaganu próbując się wybielić.
1
on 2016-01-16 23:04:41
Zwłaszcza ta Twoja opinia jest obiektywna i nie udawana buhahahahahahaha
3
pika 2016-05-12 09:43:21
aktualnie firma Bimex firma poszukuje serwisanta elektronarzędzi @pozytywnie!. Liczyłem na opinie pracowników o pracy w tej hurtowni , niestety nic konkretnego nie spotkałem.Może odezwą się aktualni bądź byli pracownicy i napiszą coś o warunkach pracy i płacy
Zostaw swoją opinię o Bimex Sp.j. Hurtownia Narzędzi - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bimex Sp.j. Hurtownia Narzędzi