brak logo

Dalbet Sp. z o.o.

Szczecinek

Opinie o Dalbet Sp. z o.o.

okil 2013-04-13 13:01:16
[usunięte przez moderatora] kto ma tam isc do pracy to niech lepiej siedzi w domu to lepiej na tym wyjdzie 1300 zl na konto a 200zl premi do reki za 200 godzin
okil 2013-04-14 13:05:28
a zapomnialem i nie placi na czas z 2 lub 3 tygodniowym opuznieniem
1
xx 2013-06-17 17:35:21
Firma beznadziejna, brak organizacji i zupełny brak szacunku dla pracowników. Pensja z dużą ilością nadgodzin jest żałosna!!! Nie polecam pracy w tej firmie i odradzam dla wszystkich, którzy chcą w niej pracować.
obserwator 2014-01-30 09:20:07
dokładnie jak piszą inni, mam tam kilku znajomych, w ogłoszeniach do pracy jest atrakcyjne wynagrodzenie, odtrącają za każdą pierdołę, sprzęt mają starszy sypie się i jest wina pracowników, wypłata opóźniona, co innego mówią inaczej robią, brak szacunku pracownikom,oraz temu co robią. Wszystkich co znam wytrzymali może kilka dni, góra do pierwszej "atrakcyjnej" wypłaty. niektórzy kierownicy to zmieniają się tam częściej jak rękawiczki. Nie neguje firmy ale i nie polecam.
daro 2014-03-31 19:54:29
Koszmar. Firma budowlana, a o sprzęt karzą dbać jak o samochody stojące w salonie. Istne wariactwo. Brak docenienia pracownika, który robi wszystko dostaje to samo co nie robiący nic i zbijający bąk, odtrącenia z pensji za byle(usunięte przez administratora) stary sprzęt mają, a nawet jeśli to i tak się lekceważy by było na pracownika. BRAK ORGANIZACJI
1
szcecinek 2014-10-12 21:02:15
Duzo by pisac o tym dziadostwie,ale najkrócej ujme to tak-brud smrud i ubustwo.
2
&&&& 2014-12-08 12:02:48
Szkoda słów i szkoda czasu... Nikt tam nie szanuje ludzi, wypłata z opóźnieniem, wymagania najlepiej pracować 24 na dobę za psi grosz. W ogłoszeniach obiecanki cacanki aby złapac jelenia potem szybko wychodzi szydło z worka. Jednym slowem beznadziejny syf.
adako 2014-12-08 12:05:50
Firma ta to jeden wielki koszmar bez organizacji, ludzi traktują jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą śmieszne pieniądze kiedy chcą nigdy na czas. Nie polecam, omijajcie szerokim łukiem.
rico 2014-12-26 11:37:27
Pracuję w niej 23 lata prawdą jest że nierobów nie lubią za kradzież na zbity pysk wywalają . Pracuje tam ponad 100 osób i wielu z nich ponad 10 lat . W sprzęt włożyli ogromne pieniądze to wymagają.
Pojedzcie polskie nieroby za granicę tam zobaczycie co to praca i odpowiedzialność za sprzęt. Zarobki daj Boże żeby inni tak płacili. Życzę powodzenia w innych tych lepszych firmach.
rico 2014-12-26 12:23:35
Pracuję w niej 23 lata prawdą jest że nierobów nie lubią za kradzież na zbity pysk wywalają . Pracuje tam ponad 100 osób i wielu z nich ponad 10 lat . W sprzęt włożyli ogromne pieniądze to wymagają.
Pojedzcie polskie nieroby za granicę tam zobaczycie co to praca i odpowiedzialność za sprzęt. Zarobki daj Boże żeby inni tak płacili. Życzę powodzenia w innych tych lepszych firmach.
2
karu 2015-01-09 20:54:07
Szkoda czasu i szkoda słów. Jednym słowem wielkie dziadostwo. Pan P. uważa, że ludzie i tak za dużo u niego zarabiają no tak najlepiej to byłoby pracować za darmo.... wtedy może zaczęli by szanować pracowników bo jak do tej pory to mają ludzi za nic. Koszmar nie firma.
vajzer 2015-01-10 10:49:23
Jeżeli "ktoś" ma nijakie podejście do pracy to dostaje nijaką pensje.Dbanie o sprzęt jak o nowy ok ,a czy "ty" niszczysz to co twoje ? chyba nie!!! PRAWDA JEST TAKA ŻE NIKT NIE NARZEKA TAK JAK POLACY... strajkujcie narzekajcie jeszcze k... związki załóżcie ""nieroby"" Nasi Ojcowie nie narzekali,a mieli gorzej.
ta 2015-01-12 08:29:38
Dalbet to paranoja nie firma, tak samo jak i wszyscy pracujący tam kierownicy i pseudodyrektorzy zmieniąjący się w mgnieniu oka
fyl1 2015-01-14 07:28:44
jeden wielki koszmar, szkoda czasu .... na Dalbet
.;;; 2015-01-19 13:43:20
smutna firma i smutni jej ludzie ... przykre to i tyle dla szukających pracy omijajcie Dalbet szerokim łukiem
ilo 2015-01-23 11:05:26
istne wariactwo nie firma nie polecam
pol 2015-01-27 20:56:50
Dalbet na czarnej liście pracodawców ze Szczecinka
ukryty 2015-01-29 13:05:47
Nie piszcie bzdur!
1
lolek 2015-02-09 13:09:51
Czarna lista to prawda tak jak napisał przedmówca. Wszystko sie zgadza. Jeśli ktoś nie wierzy może sie przekonać tam wciąż poszukują ludzi do pracy.
iski 2015-02-24 11:25:32
Najpierw same obietnice jak to w Dalbecie cudnie jest potem jak już Cię złapią na haczyk wykorzystają do cna i kopną w tyłek dalej szukając kolejnych jeleni ;-( Koszmar i tyle
gizmo 2015-03-10 09:56:20
Wystarczy zobaczyć kto tam pracuje na sprzęcie i samochodach ciężarowych. Sami emeryci i renciści, którzy dorabiają do swoich świadczeń. Młodzi tam przychodzą, lizną doświadczenia i uciekają z Dziadbetu jak najdalej!
vicer 2015-03-12 14:44:22
Dobrze przedmówca określił to firmę Dziadbet bo to jest naprawdę wielkie dziadostwo.
22 2015-05-19 22:06:34
drodzy ilo, pol, iski, okil, xx, obserwator, olaro i inne podwinięte kity zapraszam do Dalbet , szczekać każdy kundel potrafi , ja tam pracuję ponad 20 lat i nie oglądałem się na małe pieski , facet rządzi i ma jaja ponad 30 lat próbował i próbuje z takich nierobów jak wy coś zrobić.Stańcie do roboty z szefem we wszystkim was zagnie , bo on zapieprzał kiedy wy szczekaliście i szczekacie . Kity podwinąć i po kuroniówkę
1
Andrzej 2015-06-25 20:04:25
A masz coś do zwiazkow zawodowych oszołomie jeden
złote 2015-07-13 22:08:23
Dalbet(DEBET).Pewność i zaufanie(PEWNE MASZ ZADŁUŻANIE) W EMERYTACH SIŁA!
byly 2016-02-11 09:52:41
pracują po 20 lat stare wyżeracze co już nie mają się gdzie podziać i do niczego innego nie nadają!! Młodzi uciekają po co najmniej dwóch latach,
1
toya 2016-02-17 16:40:46
Zgadzam się z przedmówcą wyżej pracowałem w tej firmie zwolniłem się sam,miałem już dość panującej w tej firmie atmosfery i braku szacunku do człowieka za wykonaną pracę.BRAK ORGANIZACJI,BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKÓW,TOTALNY WEWNĘTRZNY CHAOS,CHODŹ NA PIERWSZY RZUT OKA DOBRZE ZKRYWANY Z CZASEM WYCHODZI SZYDŁO Z WORKA,WYPŁATA Z OPÓŹNIENIEM,SŁABE ZAROBKI.Pracując w tej firmie szczerze mówiąc nie zauważyłem jej pozytywnych stron,zapewne one już dawno odeszły w niepamięć w latach świetności tej firmy.BRAK SŁÓW.Nie polecam nikomu omijacie ten zakład na dobre wam to wyjdzie.
lalalal 2016-02-29 21:01:38
Drodzy przedówcy nikt wam w tej firmie pracować nie każe!!Pamiętajcie...Wszędzie dobrze gdzie was nie maaa!!
LALAL 2016-02-29 21:05:25
Drodzy przedmówcy,nikt wam w tej firmie pracować nie każe!!!Pamiętajcie...Wszędzie dobrze gdzie Was nie ma!!!
stankii 2016-05-12 19:23:50
widze ze ich najnowsza oferta pracy jest na stanowisko Learning & Development Manager w Krakowie podobnie jak na innych stanowsikach u nich tutaj tez trzeba znac jezyk angielski nawet ogloszenie w takim jest
Zostaw swoją opinię o Dalbet Sp. z o.o. - Szczecinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dalbet Sp. z o.o.