Skanska S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 929 ocen.

Skanska S.A.
2 929

Opinie o Skanska S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skanska S.A.

mickdżager

Potwierdzone info : COLAS przejmuje oddział bitumiczny Skanska, Wytwórnie + załoga oraz specjalistów. Z tego co wiem rezygnują z naszych Skanska pseudo menedżerów.

..
@Dziedzic Pruski 16.07.2018 00:30

Nie jest głupi. Miesiąc pracy to Twoje roczne wynagrodzenie.

Jamroży

Co teraz robi pan P.J ?

Bitum
@Jamroży 16.07.2018 10:33

Robi w pory. Dla tego głąba nie ma miejsca w realnym biznesie

Tęczowy Wacek

Skanska Szwecja przechodzi certyfikację LGBT. To jedno z bardziej spektakularnych wydarzeń mijającego półrocza.

Kamil
@Tęczowy Wacek 11.07.2018 18:52

To czekam na rekrutację wewnętrzną na Super Gay Managera.

q

Kto wie, co się dzieje z Panią Prezes KSP ?

Ziutka druch
@q 13.07.2018 09:48

Pewnie pojechała kręcić kolejny odcinek Bonda jako KS ...

Orero

http://next.gazeta.pl/next/7,151003,23659168,sytuacja-w-budowlance-coraz-trudniejsza-wyniki-budimexu-wygladaja.html#Czolka3Img Dla hurraoptymistow

Orero
@.. 12.07.2018 21:20

Ja nie pokazuje wyzszosci Sk and Bx tylko pokazuje tendencje na rynku ktora z orlami u sterow okazala sie zabojcza dla Sk

Erni

Remi z etyki uszczupla dalej projekty?

Byk
@Erni 04.07.2018 09:28

prawdziwy Remix

Zainteresowany

I co Cola... już kupił wytwórnie Skanskowe ? Coś wiadomo jakieś pewne info ?

pepsi
@Zainteresowany 06.07.2018 12:51

Poziomka, trzeba się było nie zwalniać to byś wiedział.

Aissak

Chyba nie jest tak zle jak tu wszyscy wylewają bo co chwile jakas oferta pracy sie pojawia . Ostatnio inzynier obo .

...
@Zbr. 02.07.2018 14:28

Dyrektorów wymieniono. Tych którzy przynosili zyski, na tych którzy zamiast zajmować się przynoszeniem zysków zajmowali się wspinaniem po plecach dyrektorów j/w..

...

Znowu szkolenie z etyki. Etykę pokazali przy nepotyźmie w okresie zwolnień grupowych. Niech sobie szwed swoją etykę wsadzić w żaden. Idę się wyrzygać.

Kazek
@... 25.06.2018 14:31

Ćwiczą etykę na naiwnych a grupa swojaków robi co im się podoba, bez konsekwencji.

małopolanin

dawno mnie tu nie było odkad w kwietniu mnie zwolnili/moje szczęście/-mam pytanko?TEN CYRK JESZCZE ISTNIEJE?

ziutek
@małopolanin 02.07.2018 18:18

Co łza się w oku kręci ?

mc

https://www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/skanska-na-czele-rankingu-generalnych-wykonawcow-aa-tdAN-YZyk-ExwA.html - :-)

Ojciec Mateusz
@mc 29.06.2018 12:26

Kolego sam piszesz, ze Antal to firma rekrutacyjna a nie audytorska wiec zestawienie Forbesa wydaje sie bardziej wiarygodne plasujac Skanske w srodku stawki miedzy Lidlem a Biedronka .Coz szczeka na buty nie opada.

Taki sobie

Czy ktoś może mi powiedzieć jaki idzie oferowanie w wielkich miastach i jaki jest prognozowany wynik po FCII?

Szary Robak
@:) 30.06.2018 13:24

"Samosię" ? Ciąg przyczynowo-skutkowy nie działa tylko w przypadku interwencji siły wyższej, więc nie "samosię" ale albo była jakaś przyczyna albo stał się cud. Jak myślisz?

Jo

Panowie i Panie właśnie wybilo 4000 postów. Życze wam samych dobrych decyzji. Po za ta pseudo-korporacją naprawdę sie całkiem dobrze pracuje i lepiej zarabia. Powodzenia !

Już gdzie indziej
@Jo 26.06.2018 12:08

Potwierdzam. Ja podjąłem kilka miesięcy temu tą trudną wtedy dla mnie decyzję i po wielu latach pracy w Skanska zmieniłem barwy. Pracuję teraz z fantastycznymi ludźmi, zarabiam niemalże 2 razy tyle co w Skanska i wreszcie skupiam się na budowaniu, a nie pierdach o PSEUDO BHP, etyce i środowisku. Naprawdę warto się przełamać. Życzę Wam siły w podejmowaniu decyzji. Pamiętajcie, że hossa na rynku budowlanym nie będzie trwać wiecznie...

Teresees

Co się dzieje teraz z WMB? Np ta w Lublinie?

strażnik
@Teresees 26.06.2018 14:35

WMB w Lublinie wygaszona, została tylko ochrona.

Coolio

Jakie to przykre że z takiej dobrej firmy pozostało tylko wspomnienie. Serdecznie współczuję obecnym pracownikom bo pracować w atmosferze wiecznego strachu i braku nadziei na lepsze jest straszne. Pozdrawiam dawny OBI Poznań, tych których już zwolnili i tych ktorych jeszcze nie zwolnili. Trzymajcie się.

Qwerty

Cześć wyrobnicy , macie cóś na ząb : http://budownictwo.wnp.pl/niezwykla-kariera-katarzyny-zawodnej-w-skansce-moje-plany-byly-nieco-inne,325887_1_0_0.html Niech żyje proletariat.

Radosław Rumian
@Qwerty 28.06.2018 13:00

Dzięki odpowiednim decyzjom personalnym w SPP oni są tam gdzie są. Szkoda że u nas tego zabrakło i jesteśmy tam gdzie jesteśmy. Może przy okazji następnej zmiany strategii Pani Prezes zastąpi Magnusa i pojawi się jasność w tunelu.

Były pracownik

Polecam tym, którzy narzekają i tym którzy myślą pozytywnie. Mimo, że część personelu menedżerskiego z okresu poszukiwania przez firmę miejsca na mapie gospodarczej nie zgadzała się z pomysłami i forsowała swoje a afekt ich widać dzisiaj , może znajdzie się odważny i powie, że korzystanie z rozwiązań stosowanych przez innych wpisanych w firmę nie jest wstydem. Miłej lektury http://www.wnp.pl/wiadomosci/325765.html

sandacz

Jak tam sytuacja w firmie? Jaki wynik po pierwszej połowie roku? Chyba trochę City Builderów zrezygnowało z dalszej pracy.

robol

Tak jak pisałem pół roku temu koniec roku i się zawijamy całkowicie zostaje tylko kubaturówka. Nikt tego narazie na głos nie mówi bo trzeba skończyć projekty.

Scyzoryk

czy to prawda że WKS idzie na sprzedaż???? :(

:)
@budujemykonkurencje 22.06.2018 15:45

Anna ze swoimi butami

Rudy Mundek

Sądząc po ciszy na profilu, ludzie narzekający zostali wylani albo sami odeszli . Swoją drogą ciekawe skąd wiedzieli decydenci kogo wywalić .......

Rudy Mundek
@szczesliwy zwolniony 20.06.2018 21:25

Cicho nad tą trumną (zagadka kto to powiedział ? dla ułatwienia dodam ,że nie była to Iza (K.S.)

Zdzisek

Jak tu cicho o zmierzchu ......

Qwerty
@Były pracownik 15.06.2018 09:25

Nie tylko OS. Gdzie nie spojrzec cos sie buduje. A Skanska widzi swoja przyszlosc tylko w "miastach", czytaj biurowcach i gmachach publicznych.

.

Złodziejskie bamberstwo

Radosław Rumian

Forum ucichło bo sytuacja się ustabilizowała. Nowa strategia zaczyna przynosić pozytywne efekty. Brawo Magnus.

Mruz
@Radosław Rumian 14.06.2018 06:15

Ha! Ha !

09876

Forum zamarlo. To już chyba koniec. RIP.

09876

Forum zamarlo. To już chyba koniec. RIP.

Pracownik

Pycha kroczy przed upadkiem

Ghg

Jak z tej firmy się zwalnia nawet BHP to wiedz że coś się dzieje....

....
@zretencjonowany 08.06.2018 14:54

Do inżynierów budownictwa próbują dotrzeć formami przekazu dobrymi dla branży MLM. Ciekawe jaki będzie efekt. No chyba, że managment adresuje te szopki sam do siebie, żeby się przekonać o słuszności strategii.

Jj

Kto kupuje WKS?

Ciekawy
@Jj 30.05.2018 21:42

Ktoś coś wie ?

Miki

Poszukuję brygadzisty/majstra robót żelbetowych, znajomość systemów szalunkowych PERI,ULMA. MOŻLIWOŚĆ PODUCZENIA OFERUJĘ ZAKWATEROWANIE i Wynagrodzenie 9'000 PLN netto + samochód służbowy Kontakt : betonkonstrukcje@gmail.com Praca od zaraz!!! Telefon kontaktowy:+ 48 669 835 760

Andrul
@kb 06.06.2018 08:28

Przecież to fejk.

Zostaw opinię o Skanska S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skanska S.A.