Jestem mieszkańcem Gdyni i miałem do wyremontowania mieszkanie w Warszawie w starej powojennej kamienicy. Mieszkanie to wymagało bardzo trudnego i gruntownego remontu. Nie znając wcale warszawskich firm, szukałem ich w Internecie i natrafiłem na firmę Dobre Wnętrza Michał & Witold Podgórscy. Już przy pierwszej rozmowie Pan Witold nie widział żadnego problemu z podjęciem się wymagających i trudnych prac, w tym skucia tynków, wymiany instalacji elektrycznej i hydraulicznej oraz wymiany okien, a następnie wszystkich pozostałych prac wykończeniowych i wyposażeniowych. Kontaktowaliśmy się na odległość, więc kiedy wszedłem do wyremontowanego mieszkania to uzyskany efekt był imponujący, jakbym znalazł się w nowo zbudowanym mieszkaniu! Myślę, że to Łaska Boża, że natrafiłem na tą właśnie firmę.
Panowie, uprzejmi, kulturalni, życzliwi. Załatwianie wielu spraw brali na siebie, ze względu na odległość. Prace wykonane fachowo, kompetentnie, rzetelnie potwierdzone świadectwami specjalistów. Przejrzysta księgowość rachunków, wszystkie wydatki znakomicie udokumentowane, ceny też konkurencyjne.
Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z wykonanego remontu i szczerze polecam Państwu firmę Dobre Wnętrza.