Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-10-14 19:54:55 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Slawex - Lublin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2008-11-04 00:28:24 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):rozwojowa i wyczerpująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako do poprawy .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .atmosfera koligacji a ludzie w większości super .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?raczej nie
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: rozwojowość firmy... .
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: .niekompetencja wielu osób zajmujących odpowiedzialne stanowiska.. .
anonim - 2009-01-03 16:01:13 odpowiedz | cytuj
Praca tam to porażka, stres, stres i jeszcze raz stres. Nikt nie doceni tego co robisz.( usunięte przez administratora )przy wszystkich pracownika, zero kultury jeśli chodzi o zwracanie uwagi komukolwiek, nawet pracownikom , którzy pracują dla niej od początku istnienia firmy. Praca w działach w sumie fajna zależy od tego czy trafisz na jakiegoś kabla, lizusa to wtedy porażka. O awansie zapomnij. o podwyżce również szefowa unika tego tematu jak ognia. Nie ma mowy o negocjacjach przy podpisywaniu umowy zrobią tak jak sami uważają za stosowane a ty albo podpiszesz albo spadaj. Nie wież też ze jak ci obiecują po 3 m-c zleceniu umowę o prace to zapomnij. Ludzie nawet rok (jeśli dotrzymają tyle) pracują na zleceniu. Pracują ludzie młodzi bo wciąż jest tam rotacja głównei w dziale zyskaj zdrowie.
anonim - 2009-01-20 19:39:50 odpowiedz | cytuj
mam taka propozycje:
wszyscy pracownicy byli czy obecni zbierzmy sie razem i zafundujmy naszej kochanej hurtowni wizyte sanetidu i to nie taka jak zwykle
(spodziewana o ktorej wiadomo juz 2 tyg. przed) ale taka najlepiej z kamera i o 5 rano bo o tej porze najlepiej widac jaki to b...el. transport lekow jesli mozna to nazwac w ten sposob to istny dramat: brud smrod...ludzie na wsi to ziemniaki lepiej woza. odradzam ta prace wszystkim tym ktorzy nie chca stracic rodziny przyjaciol i zdrowia.
anonim - 2009-01-20 19:47:35 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-01-23 11:16:40 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-01-20 19:47:35

A za co wyleciałeś, kotku? Jesteś leniem, czy matołem?
anonim - 2009-02-01 23:10:37 odpowiedz | cytuj
droga kolezanko naleze do szczesliwcow ktorzy w pore przejrzeli na oczy, a jak sie domyslam to mam wlasnie do czynienia z jedna z kochanych kierowniczek ktorym nawet wazelina nie jest potrzebna gdy z jezykiem na brodzie biegna do szefowej na rozmowe...
anonim - 2009-03-21 16:41:33 odpowiedz | cytuj
widze ze przeszedles(as) sporo w tej firmie co do zdrowia,rodziny i przyjaciol zdecydowanie popieram ja ide do prawnika i wytocze tym [usunięte przez admina]sprawe w sadzie pracy nie bede sie patyczkowal tak jak oni zero litosci i zrozumieia-znize sie niestety do ich poziomu co do kabli i atosfery nie ma zludzen-jest [usunięte przez admina] nie wiadomo ile zrobisz zawsze jest za malo.
anonim - 2009-03-21 17:31:04 odpowiedz | cytuj
a dlaczego idziesz do prawnika nie placa czy co?
anonim - 2009-03-22 11:00:25 odpowiedz | cytuj
idde do prawnika bo( usunięte przez administratora )br /> to jest punkt pierwszy reszte odczuje slawex-najgorszy pracodawca na swiecie za zadne pieniadze nie chce tam pracowac
anonim - 2009-03-22 17:29:16 odpowiedz | cytuj
wracac do lublina!!!na ta [usunięte przez admina]wioske!!! zaloze sie,ze nawet chinczycy nie chcieliby u was pracowac!!! wyzyskowi mowimy zdecydowane NIE!!!!!!! a [usunięte przez admina]niech sie leczy na nogi,bo na glowe juz za pozno!!! wyscig szczurow tylko w lublinie za marne grosze!!! praca dla masochistow!!!
Normalny - 2009-03-25 23:04:13 odpowiedz | cytuj
Nie wiem jak jest w Poznaniu w firmach wiem jak jest w Lublinie i widze iz mimo to ze 3 lata jest otwarty oddzial przy energtyow to kompletnie jest firma niezorganizowana amatorstwem bije na odleglosc...co do ludzi to powiem tyle ze frajerow nie brakuje na kazdym rogu ...trzeba uwazac co sie gada;D ...atmosfera jest dziwna ...wykorzystywanie pracownika to normalka... mimo iz spotkalem pare sympatyzcznych osob to i tak widze ze wiekszosc pracownikow powinna pracowac w polu ,,,kasa na poczatku slaba pozniej okej...pozdrawiam normalnych !!!
anonim - 2009-03-27 14:22:52 odpowiedz | cytuj
Właśnie zauważyłam, że nie ma znaczenia w jakim regionie znajduje sie oddział tej hurtowni, w każdym jest identyczny scenariusz:( usunięte przez administratora )
anonim - 2009-03-29 16:51:45 odpowiedz | cytuj
owszem zmieni sie jak ta firma zbanczy
anonim - 2009-03-31 20:52:38 odpowiedz | cytuj
a myślisz, że to jest możliwe? ( usunięte przez administratora ) ma kasy jak lodu...
gość - 2009-04-02 20:26:13 odpowiedz | cytuj
witam, proszę napiszcie jakie są zarobki, na początku i po okresie próbnym (ile trwa) ?
praca jest 2 czy 3 zmianowa?
dzięki, pozdrawiam
anonim - 2009-04-08 23:59:32 odpowiedz | cytuj
nie zgodze sie z poprzednimi wypocinami,zarobki sa niezle,ludzie sa wporzadku w slawexie,pensja zalezy od dzialu na jakim sie pracuje,firma sie rozwija!
anonim - 2009-04-10 21:35:40 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-01-20 19:47:35jakis czas temu bylem zatrudniony w tej hurtowni jako kierowca i uwierzcie mi ze za zadne skarby swiata nie kupie lekow w aptece ktora zaopatrywuje slawex. Masz zupełną rację. A jestem z innej strony Z sieci aptek z logo "zyskaj Zdrowie" Znałem wielu kierowców,( usunięte przez administratora )
anonim - 2009-04-24 19:47:25 odpowiedz | cytuj
a kto cie tu chce, ofermo ...
anonim - 2009-07-05 12:54:34 odpowiedz | cytuj
Pracowałam przez pewien okres czasu w biurach w Slawexie, oczywiscie mialam otrzymac umowe o prace, ktorej nie otrzymalam, a zarobki nie byly rewelacyjne. Atmosfera była niezbyt miła, ciągle trzeba bylo uwazac co i do kogo sie mowi. A rotacja ogomna, ciagle nowi ludzie, ktorzy popracowali kilka mc i uciekali, glownie dzial zz i marketingu. Kadra kierownicza, okropna, ludzie falszywi i przemadrzali, gdy nadazala sie okazja wszystko bylo donoszone szefowej.
Gelo24 Lublin - 2009-08-09 18:05:25 odpowiedz | cytuj
Przymierzam się do zatrudnienia z własną działalnością do Firmy slawex jako kierowca co o ty myślicie i na co tam mogę liczyć chodzi mi o zarobki a czego lepiej unikać
Ala - 2009-10-14 18:13:03 odpowiedz | cytuj
Praca po 12 godzin, ciągłe stresy. A zarobki ( usunięte przez administratora )
Pracownik - 2009-10-16 12:32:59 odpowiedz | cytuj
To i tak macie więcej u nas z premia co nie którzy tyle mają . Telemarketerki ( usunięte przez administratora )Najbardziej denerwujące są plotki . U nas w Poznaniu to samo . Denerwuje mnie to że naszego kierownika interesuje życie osobiste pracowników . Chyba najważniejsze jest to jak pracuje.
anonim - 2009-12-16 11:01:25 odpowiedz | cytuj
Ludzie co za bagno , czas podjąć jakieś kroki . Przeciesz na to wszystko jest jakieś prawo .
anonim - 2009-12-17 10:54:35 odpowiedz | cytuj
x