brak logo

P.P.H.U. DAKAR

Lublin

Opinie o P.P.H.U. DAKAR

anonim 2009-02-09 20:35:52
Słowa kojarzące się z P.P.H.U. DAKAR - stresująca, wyczerpująca:
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako - brak
Atmosfera i ludzie tam pracujący są mierne;
Najbardziej podobało mi się w P.P.H.U. DAKAR : - płaca;
Najbardziej nie podobało mi się w P.P.H.U. DAKAR : przedmiotowe traktowanie pracowników;
1
anonim 2009-05-04 17:38:34
AUTOR TEJ OPINI BYŁ [usunięte przez admina]
anonim 2009-05-21 11:03:36
nie zgadzam sie z opinią dotyczącą firmy P.P.H.U.DAKAR-LUBLIN pracowałem tam dość długo i zdobyte tam doświadczenie wykorzystuję dosyć często. Nie mogę też powiedzieć złego słowa na pracodawce-współpracę z tym człowiekiem zaliczam do bardzo udanych (a wierzcie mi spotkałem sie z różnymi pracodawcami)
KLI 2013-06-04 08:42:28
Jesli chodzi o atmosferę jest bardzo miła koleżeńska, zdarza sie że od czasu do czasu szef krzyknie jak trzeba zmobilizowac druzyne do działania. Ogólnie panują spoko warunki wiec nie trzeba narzekać:)
KLI 2013-06-04 08:45:06
A i teraz nie jest PPHU DAKAR tylko AUTOSERWIS DAKAR
KLI 2013-06-05 08:28:45
Nie powiedziałem, ze to coś złego jak szef krzyknie, Własciciel się nie zmienił tylko nazwa bo działalność się rozszerzyła:)
MAŁY 2015-10-16 19:33:16
PRACOWAŁEM W DAKARZE PRZEZ 3LAAT SZEF SERWISU WYJĄTKOWO PRZYJAZNY-KASA NA CZAS I NIE PRZYJMUJĄ NA CZARNO DUŻO SIĘ TAM NAUCZYŁEM WSZYSTKO NA LEGALU.SZKODA ŻE MUSIAŁEM ZACZĄC BIZNES Z TEŚCIEM ALE CZESTO TAM WRACAM I ZAWSZE O NICH BEDE DORZE MÓWIŁ.SZACUN DLA DAKARU
Jednorazowa wizyta 2016-02-10 14:41:48
Jako klient nie polecam. Miły Pan oznajmił mi podając fakturę "pozwoliłem sobie dodać kilka rzeczy". Dolał mi olej za 20zł, nowe wycieraczki 52zł a "płyn do spryskiwaczy w gratisie od firmy:!! Bez pytania czy może, czy chcę! ja w garażu mam pióra do wycieraczek i płyny, jak tak można? Opinie na http://dobrymechanik.pl/mechanicy/lublin/dakar.html są fałszywe, podstawione osoby je piszą.
1
Krakowiak 2016-07-04 20:18:30
Świetna firma - wiele się nauczyłem na temat samochodów
ee3 2016-07-06 22:21:57
@Krakowiak oo no i super :)o to przeciez w sumie chodzi zeby pracujac uczyc sie czegos nowego przydatnego fajnie ejst tez na przyklad jezeli firma oferuje swoim pracownikom jakies szkolenia np takie wdrażające tez mozna sie wiele rzeczy dowiedziec :)
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. DAKAR - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. DAKAR