logo Herbapol S.A. Lublin

Herbapol S.A. Lublin

Lublin

Opinie o Herbapol S.A. Lublin

AnnA 2016-10-13 06:44:44
Ludzie. Nie słuchajcie tych pozytywnych . Obiecuje bo sie zatrudnili i samym sie pali pod nogami. Premie tak ale co 2/3 miesiące. Ta firma tonie. ......... Plum plum. A Ci pozytywni nich sami sie do roboty weżną.
10
Piwko Piłem 2016-10-13 09:32:59
Premia co dwa miesiące :) dobre, a ludzie dalej czekają na rozliczenie poprzedniej.
Dziwi tylko to, że nikt z rządzących w tej firmie nie uczy się na błędach. Jak można wymagać od pracowników efektywnej pracy i po raz któryś z rzędu nie wypłacać premii na czas.
Cyrk na kółkach, tak można podsumować , to co się obecnie wyprawia. Strach zajechać na Orlen i się za przeproszeniem wysrać, bo za chwilę trzeba się będzie tłumaczyć, dlaczego stało się 15 minut pod Orlenem. Poziom absurdu i żenady przekroczył już chyba wszelkie granice.
19
ZBIKO 2016-10-18 19:38:42
Hej mozecie podrzucić jak tam warunki na produkcji jakie warunki finansowe i atmosfera.
Ciekawy 2016-10-21 01:39:30
Jaki jest sytem zmianowy?
Ewa 2016-10-23 19:34:00
Nowy sezon, nowi ludzie. Agencje oferują 7.26/h. Czy to nie woła o pomstę do nieba? Bez dodatków za noce, czterobrygadówka, umowa zlecenie. Ponadto wchodzący, albo chcący wejść na zakład całują klamkę. Wejście tylko za czipem dla stałych pracowników. Więc może chociaż jakiś dach nad drzwiami wejściowymi mógłby Herbapol zaoferować wyrobnikom? Może szafki w szatniach, na stołówkach ... ludzie trzymają ubrania na krzesłach, kto im zwróci w przypadku kradzieży? Same znaki zapytania ... Za organizację mierny.
14
Ewa 2016-10-24 20:01:21
Zalew pracowników z agencji za 7.26! Brak warunków socjalno - bytowych. Ubrania na wieszakach, krzesłach, na własne ryzyko. Ot, nagonka taniej siły roboczej. Z wejściem na wydział trzeba czekać aż ktoś z łaską otworzy drzwi. Noce bez dodatku nocnego! Mierny za organizację.
14
HL 2016-10-25 20:18:15
W przeciwieństwie do ciebie, tak.
żenada 2016-10-27 11:27:48
w takim razie masz problem z interpretacja a to 3 klasa podstawówki.
pozdrawiam
Bury 2016-11-03 23:01:34
jakie 1800???????? w tej chwili "nowi" dostają więcej podstawy na próbnym, niż ph z długim stażem czyli 3500 brutto.....w którym Ty regionie pracujesz za takie marne pieniądze????
Bury 2016-11-03 23:17:36
.....optymista.....zrobią z Herbapolem to samo , co P. Dz. zrobił w Stocku.....jak można dopuścić do tego,żeby "takie" persony ciągnęły na dno tak prężne firmy??? Gdzie właściciele...prezesi...nie widzą tego??? nie czytają opinii w necie???...przechodzi " toto" z firmy do firmy i swoje wizje ma.... tylko tymi wizjami to niech sobie dzieci w domu wychowuje....masakra...
13
znawcabranzyiherbapolu 2016-11-04 09:39:32
dajcie mi znać jak ZAJCZYKkowski poleci. Jak go spuszczą to odpalam szampana wartego 2 tysiące bo to turbo głupek jest z przerośniętym ego co na jego garniturek mogą polecieć podstarzałem głodne kobietki tylko :)
9
Hl owiec 2016-11-08 17:28:28
bury
Piszesz ze P DZ taki zły ?
Bo nie wiem o co ci chodzi .
Phowiec 2016-11-08 22:13:08
O czym rozmawiamy, skoro należne premie, nie są wypłacone od sierpnia. Nie polecam.
13
PHolwiec 2016-11-09 02:49:24
2 lata pracy, odbudowywania rynku, relacji i przyjdzie taka kamisowa ekipka i w kilka tygodni wszystko zniszczy.
Narzekaliście na P. Dz. , to teraz macie pana G.i jego świtę oraz 'głodową'pensyjkę...czytaj, bez szans na premie. Mimo szczerych chęci...czas stąd wyp..

19
Migotka 2016-11-10 01:00:37
Ta firma to porażka, premie nie do wyrobienia, plany z kosmosu, przyrostu o 100%? W jakiej drugiej firmie tak jest? Rozliczenia nie są na czas, a osoby na stanowiskach kierowniczych to tylko pozoranci, którzy chcą zaimponować nowym władzom, które mają swoje świetne wizje, które nie doprowadzają nigdzie. Nie polecam!
26
Bury 2016-11-16 11:28:04
a co zadowolony jesteś?
Jub 2016-11-19 09:19:00
Wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kozojebcy Trochę szacunku dla pracowników bo tylko dzięki nim macie co żryć. Kadra zarządzająca produkcją na czele z parą gejów trzymających ręce w kieszeniach jest żałosna. Tyle jest ludzi po studiach nie możecie przyjąć normalynch ludzi którzy to ogarną ? Bo na tą chwilę to w tej firmie nie zmieni się nic na lepsze dopuki nie zmieni się pokolenie ludzi nią zarządzajacych . Wszyscy są za bardzo obsrani by szczerze powiedzieć dyrektorowi jak jest i co się dzieje z herbapolem
20
innyregion 2016-11-20 14:05:12
też to słyszałem na hurtowniach
6
Krzysiek 2016-11-22 14:10:29
Czy to prawda że będą likwidować H.Lublin?Czy plotki?Słyszałem tak od członka związku zawodowego.
1
pracownica 2016-11-23 18:00:44
Praca sama w sobie nie jest zła. Mówię o pracy pakowacza na wydziale ziół.
To ludzie zarządzający wyzej sr*ja niz d*pe maja. Bluzgi i ponizanie jest na poprzadku dziennym, szczegolnie kiedy jestes na zmianie z szanownym panem andrzejem ktory ma sie chyba za krola wszystkiego. Zero szacunku do pracownikow, masz robic norme i nic nikogo nie interesuje czy dajesz rade czy robisz za 2 czy 3 osoby, jeszcze uslyszysz ze sie opier*alasz.
Pracownicy jak najbardziej na plus, miłe panie, kazdy sie szanuje choc bywaja wyjatki jak wszedzie.
14
Obserwator 2016-11-24 19:02:21
Gdyby ktoś chciał wiedzieć, porównać, wyrobienie w Chinach a Herbapolu to jest podobnie. Nie polecam jako zakład docelowy, dożywotni. Zadziwiają wypowiedzi przełożonych do pracowników. Gdyby ktoś chciał wiedzieć jakim stresem, wyrzeczeniem, zmęczeniem, wyprodukowany jest produkt, nie sięgnąłby po niego w sklepie. Nie ma relacji pracownik produkcji-mistrz itd. Wszystko ma się kręcić na podkręconych obrotach za wszelką cenę. Źle się dzieje, a przecież w takim zakładzie ze znanym logo oczekujemy poszanowania i kultury na poszczególnych szczeblach. Zapraszam Pana Prezesa do konsultacji. Niech Pan przejdzie i indywidualnie zapyta co się dzieje, co można ulepszyć, i co komu leży na wątrobie...
22
obecny ph 2016-11-24 20:47:54
lepiej już nie będzie!!! nadeszły ciężkie czasy -fajni ludzie z pomysłami,kreatywni,empatyczni już dawno odeszli i nie wrócą nie do takie firmy ,nie za taka kase i nie na taka poniewierkę ... przyszli pozoranci udajacy że coś robią... może właściciel zacznie w końcu czytać na forum i dowie się jaki cyrk urządzili z jego firmy !!! póki Pan prezes będzie zarządzał firma i poniewierał ludźmi to patrzeć na upadek ...
18
dildo 2016-11-24 21:27:53
No toFirma zostala wystawiona na sprzedaz .Ktos zainteresowany moze Maspex
13
czek 2016-11-24 22:49:49
Co to za bzdury? Gdzie jest wystawiona?
załamany 2016-11-26 19:12:14
czytając komentarze to należy od tej firmy uciekać dalej niż pieprz rośnie. a takie fajne produkty ,szkoda że niepoważni ludzie tu pracują -czytalem o prezesie Greku , Panie prezesie wstyd co Pan zrobil z firmą .Dawno temu pracowałem w Herbapolu i każdy chciał się dostać do tej firmy a teraz to jakaś porażka... wielka szkoda :(
27
realista 2016-11-29 20:21:58
Cooo !!!
Komu dobrze płacą?, chyba tylko sobie, jak tak uważasz to przyjdź i się zatrudnij to sam się przekonasz jak ci dobrze zapłacą.
18
obecny ph 2016-11-30 10:06:28
dokładnie zgadzam się z tobą 100% -nie płacą !!!!nie polecam, nie pakujcie się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
18
Aga 2016-11-30 20:27:49
Jak ma być we firmie dobrze skoro w tabelach ma być wszystko cacy, jacy to jesteśmy super że skutecznością wizyt jak w realu połowa nie wyjeżdża. To samo tyczy się wizyt. Jak bedzie trzeba zrobic 30 to bedzie 30 ale na papierze żeby wszystko się zgadzało. Pozoranci i tyle, praca za psie pieniądze. Odradzam
21
Phhl 2016-12-05 22:29:46
I przyszła kryska na Matyska.. żegnamy panie Rampampam
19
Bury 2016-12-07 22:51:06
nie ma się z czego cieszyć....piękna Mery wskoczy na jego miejsce i dopiero się zacznie jazda!!!
3
Żenua 2016-12-08 11:09:16
A kto tu się cieszy?!! A jazda już się zaczelam.
2
Rumpel 2016-12-08 21:37:21
A dodatkowo były obiecane pieniądze za sprzedane syropy w sierpniu a tu ani widu ani słychu, budżet zamknięty, a ludzie są wściekli i czują się oszukani - słusznie. Herbapol faktycznie jest liderem, ale w rotacji pracowników ;)
14
Kasztan 2016-12-09 21:34:05
Rumpel palety zostały rozliczone przy ostatniej wypłacie.Tylko problem tkwi w tym że zaliczyli to co chcieli albo na ile kasy im starczyło .
6
nabity w herbapolu. 2016-12-15 20:02:11
A całe to rzekome rozliczenie jest owiane wielką tajemnicą !!!
Ciekawe ile zaplacili ph dystrybutorów ?!!!Oszuści.
7
Ja 2016-12-21 11:00:52
Witam wszystkich. Pojawiła się oferta pracy (na zastępstwo) w Olsztynie - PH detal. Warto? Ktoś może napisać coś więcej o zarobkach, kierownikach itp. Z góry dziękuję.
obserwator2 2016-12-21 15:08:58
a na wydziale ziół? nadal bałagan, brak decyzyjności, brak kompetentnych mistrzów, poniewieranie pracownicami lub pracownikami z agencji, na szczęście nie ma już Pana H. i jego dziwacznych odzywek
7
Miki 2016-12-22 20:22:11
Widać, że myślenie jest Ci obce, a i bystrością nie grzeszysz.
3
Agentka 2016-12-23 21:58:06
Zdrowych i spokojnych świąt. Zostawmy to co złe za nami, niech nadzieja przyniesie dobre rozwiązania sprawom spędzającym sen z powiek. O wiele ładniej brzmimy i wyglądamy dzieląc się uśmiechem. Karpi bez ości, kierownicy żeby przemówili ludzkimi głosami, produkcji żeby się jeszcze chciało:). Wszystkim razem i osobno ... kochajmy się.
2
Poldek 2016-12-27 12:37:22
Ktoś może coś napisać o pracy ph na rejon podkarpacia? Czy 3500 brutto podstawy jest realne na początek? Z tego co czytałem na premie raczej nie ma co liczyć chyba że coś się zmieni
lol 2016-12-29 13:59:58
Raczej 3000 - 3200.
3
Poldek 2017-01-03 18:42:28
Super że ktoś pisze fajnie w tonacji świat. Niejeden malkontent może pomyśli zanim zacznie wylewać z siebie złość i opluwać miejsce dające kasę na życie. Pogoda ducha przyciąga dobrą energię i kto wie , może coś zmienić.
1
do happy 2017-01-05 10:19:30
Happy co Ty gadasz? za kartę dopłacasz 40 zł. Zorientuj się człowieku, zanim napiszesz bzdury! a pakiet medyczny nie jest obowiązkowy, nie chcesz nie wykupujesz i 100 masz w kieszeni i czekasz w 3 miesięcznych kolejkach do lekarza.
porażka 2017-01-05 17:19:43
do karty benefit dopłacam 40 zl a do karty zdrowotnej 100 zl TU SIĘ wszystko zgadza , może nawet nie wiesz za co Ci potrącaja ??? generalnie chora firma wszyscy odchodzą, a jak już ktoś nowy przyjdzie to popracuję 3 mies i ucieka gdzie pieprz rośnie!!!! ludzie otworzcie oczy. wszyscy mają wszystko w d.... nikt nic nie załatwia - nie ma wsparcia od przełożonych, rotacja w regionie średnio na kwartał - 4 PH na 6 CZY TO JEST NORMALNE ? brak stabilizacji, brak wsparcia , NIE WSPOMNE o motywacji, zarobki na coraz gorsze.... premie nie osiągalne, na własny plan czeka się 3 tyg zanim łaskawie kierownik czy dyrektor przekażę wartości. . . mówmy fakty a nie ratujmy tonacego tytanica.
9
były 2017-01-05 17:25:58
wiesz ja obecnie jestem w firmie , gdzie mam wszystkie pakiety multi sport VIP i lux med i nie płacę grosza!!!! tak więc 140 zł to bardzo dużo . żadnej łaski firma nie robi jak Ci zapewnia benefity w postaci kart a jak sam masz za nie płacić to jaki to profit ? wyłudzenia kasy i tyle
6
Herbuś 2017-01-08 13:02:55
Nie należy oceniać firmy przez pryzmat swoich niepowodzeń. Tak zarabiasz, masz pracę, która dowartościowuje każdego człowieka. Firma uznawana na rynku, mająca swoje tradycje. Niejedna osoba chciałaby tam pracować.
Maserak 2017-01-08 20:25:03
Tak jak i niejedna osoba po zetknięciu się z tą firma czuje głębokie rozczarowanie ;).

Ja przygodę z tą firmą mam na szczęście za sobą. Szkoda się nawet rozpisywać bardziej ;).
5
Bury 2017-01-08 20:59:07
przyjdź...popracuj miesiąc..będziesz wiedział o czym mowa na tym forum..
4
smutny 2017-01-09 11:12:25
to oznacza że 90 % osób pracujących lub tych którzy odeszli miali swoje niepowodzenie? ja rozumiem 30 % , narzeka czy uważa ze jest źle, ale kogo się nie zapytać z obecnych to zdanie jest jednoznaczne .. najlepszym dowodem jest podejście do pracy niektórych Kierowników i Dyrektorów - przyszli na przetrwanie , ludzie nie piszcie bzdur jaka to dobra firma i jak się super pracuje !!! bo tak nie jest. może jesteś jednym z tych co ma "inne zarobki " . generalnie nie polecam byłem długoletnim pracownikiem i pora było się rozstać ! kiepska atmosfera, brak wsparcia ze strony kadry zarządzającej, wręcz ignorancja, brak rozliczenia na czas , zero wsparcia ze strony TM , każdym wszystko w d...
16
gapcio :) 2017-01-18 11:28:42
A czego się spodziewać po dyrektorach i kierownikach, którzy mają swoją firmę a pracę w herbapolu traktują jako darmowy zus i ubezpieczenie ??? Wszyscy pewnie wiedzą o kogo chodzi. Miejmy nadzieję, że w końcu ktoś wyżej zauważy, że nie w przedstawicielach leży problem, a w totalnym braku wsparcia, debilnych pomysłach, nierealnych planach. Straszenie zwolnieniami i blokowanie urlopów to kolejny świetny przykład debilizmu niektórych osób wyższego szczebla. Szkoda firmy i marki Herbapol, która właśnie przez taką pseudo-kadrę wyższego szczebla ma bardzo złą opinie pracodawcy na rynku.
7
Witold 2017-01-18 16:12:02
Opinie na tym forum są tak różne , że jak ktoś chciałby wyrobić sobie zdanie to nie ma szans. Jedno jest pewne, jak kadra kierownicza dobrze prowadzi firmę to efekty widać.
Zostaw swoją opinię o Herbapol S.A. Lublin - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herbapol S.A. Lublin