"Herbapol - Lublin" S. A.

Lublin

Opinie o "Herbapol - Lublin" S. A.

McGyver 2017-02-13 15:45
Kierownicy traktują pracowników jak śmiecie. Krzyk bez powodu i fatalna atmosfera. Pracowałem w wielu miejscach ale z takim CHAMSTWEM nigdy się nie spotkałem. Z całego serca odradzam. Nie rozumiem jak można tak poniżać ludzi. Żenada.
16
Zuzanna 2017-03-01 10:10
Wysłałeś/wysłałaś już swoją aplikację do firmy Herbapol? Informacje o pracy, praktykach oraz link do przesłania swojej kandydatury znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,8845,0,0,kariera
lol 2017-03-26 10:20
Nastał nowy rok i plany o 100 % w górę !!!! Wycisnąć jak najwięcej z RKS i PH i nie dać zarobić !!!!!!!!! Tylko chory człowiek zakłada wzrosty rok do roku na poziomie 70-110 % !!!!!!!!
4
lol 2017-03-26 10:21
Nastał nowy rok i plany o 100 % w górę !!!! Wycisnąć jak najwięcej z RKS i PH i nie dać zarobić !!!!!!!!! Tylko chory człowiek zakłada wzrosty rok do roku na poziomie 70-110 % !!!!!!!!
12
Zuzanna 2017-03-27 08:33
@lol rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy. A co więcej możesz nam powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Herbapol - Lublin? Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy?
Lol 2017-03-27 10:40
Pani Redaktor ,
podstawa to 3000 - 3400 brutto, premia co 2 miesiące do 120 % podstawy, składa się na nią wiele czynników nie tylko sprzedaż netto, są również zadania numeryczne, zadania indywidualne, ekspozycje, standy, pakiety. Sama sprzedaż to 60% premii, która jest jeszcze rozbita na brendy.
Samochód Toyota Yaris, telefon, tablet. Opłata za użytkowanie samochodu w celach prywatnych, płatne za kilometr, ryczałt za telefon za użytkowanie prywatne. Dodatkowo płatne dobrowolne ubezpieczenie, dodatkowo płatna karta Multi sport .
8
były pracownik 2017-04-06 20:25
Odradzam pracę w tej firmie z prostego powodu, mianowicie brak towaru na przeterminy. Długi na sklepach i wszystko to o czym mówił przedmówca.
10
Zenon 2017-04-12 22:52
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, oczernianie firmy przychodzi niektórym łatwo. Szkoda, że w pracy nie są tacy aktywni.
1
gru 2017-04-13 08:39
Zenon w 100 % zgadzam się z Tobą!. Pracowałem już w wielu firmach i tu jest dla mnie ok.
gru 2017-04-13 08:40
Zenon w 100 % zgadzam się z Tobą!. Pracowałem już w wielu firmach i tu jest dla mnie ok.
On 2017-04-13 14:54
Chciałoby się rzec że tradycja plus doświadczenie są wizją na przyszłość. Niestety. Wypromowana marka staje się wydmuszką, pustą, z toczącą ją bylejakością.
Cele, ależ owszem, normy w górę!
Premiowanie według widzimisię.
Brud ... to nie wina pań sprzątających, a zatrudnienia firmy zewnętrznej która pracuje przez jedną zmianę w ciągu doby w okrojonym składzie, na sprzęcie pamiętającym króla ćwieczka. Przez weekendy wszystko urasta do centymetrowych warstw, kipiących koszy ... ech!
Brak logistycznego zabezpieczenia produkcji w weekendy!
Brak osób odpowiedzialnych za bezawaryjny tok produkcji. Partnerzy? Owszem, ich skuteczność i dostępność ... na telefon, gdzie czasem się machnie ręką z myślą ''oby do końca zmiany dotrwać''
Przełożony/a? A co jeśli ludzie mają obiekcje do miss co to na wybiegu nosa zadziera, jest błyskotliwa w uwagach lecz bez zaangażowania, zainteresowania tematem rzeczywistym?

Chciałoby się iść do pracy gdzie posłuch przełożonych na równi z produkcyjnymi. Gdzie zgłoszony problem nie czeka w kolejce ... bo tu przecież wszystkim powinno zależeć na jakości, ilości, końcowych efektach.

Chciałoby się ... żeby wszystkim zależało na Herbapolu.

Wesołych Świąt koleżankom i kolegom.
Powodów do dumy z miejsca w którym przyszło żyć, pracować, i współtworzyć.
Zdrowia nade wszystko!
5
Zuzanna 2017-04-13 14:55
@gru a co Tobie odpowiada w pracy w Herbapol? Chętnie usłyszymy więcej o plusach pracy w firmie.
3
Ludek 2017-04-23 12:45
Kolejny raz widzę, że negatywne wpisy to inspiracja nie z potrzeby serca tylko z potrzeb konkurencji!!
1
lol 2017-04-30 23:02
I jeszcze zgadzasz się z tym że 2300 netto w tym zawodzie to godna płaca....
3
Polak 2017-05-05 10:22
Herbapol to świetna firma z tradycją, mało już takich zostało. Praca tu jest przyjemnością ale jak widać nie dla wszystkich.
1
Ana 2017-05-05 11:14
Czyli mam rozumieć, że niewarto się zastanawiać nawet nad pracą w tej firmie na stanowisku PH?
dj 2017-05-05 11:26
Moim zdaniem warto. To dobra marka i dobra firma, a miałem szczęście pracować już w kilku. Jeśli podejmowanie życiowych decyzji uzależniasz od komentarzy innych ludzi, to pozostawiam to już twojej własnej decyzji czy chcesz się opierać na pozytywnych czy negatywnych opiniach.
Zuzanna 2017-05-05 11:35
@dj a mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie? Jak oceniłbyś Herbapol jako pracodawcę?
Ana 2017-05-05 12:37
Nie uzależniam, pracowałem już w wielu firmach jako pH i wiem, ze opinie często są na wyrost. Zazwyczaj wypisują nie osoby, którym nie chce się pracować lub tez z jakichś powodu czuja się oszukane. Zastanawiam się nad złożeniem cv i stad moje zainteresowanie tematem. A jakie są warunki pracy, przełożeni i dodatki?
dj 2017-05-05 13:05
Warunki pracy są jak dla mnie bardzo w porządku. Jeśli masz dobre relacje z klientami i dobrze poukładasz sobie teren można spokojnie pracować. W ostatnim czasie dużo ( wg. mnie )zmieniło się na plus. Dyrektor Handlowy to człowiek na poziomie, dyrektorzy dystryktów z tego co widzę, ludzie z którymi idzie się dogadać. PH pracują bezpośrednio z Kierownikami Dystryktu - ja osobiście nie narzekam. Podstawa + premia co 2 miesiące płacona po zakończonym okresie premiowym. Samochód służbowy yaris można używać prywatnie. Dla mnie plusem pracy tutaj jest to, że jak robisz swoją pracę i nie kombinujesz to wszystko jest ok. Dziwią mnie te opinie które ludzie zamieszczają, bo zamiast narzekać i pisać takie opnie, wzięliby się do pracy i zaczęli zmieniać świat od siebie, bez wymagań że wszystko im się należy za to że istnieją. Ale to również moja opinia. Powodzenia kolego!
Polduś 2017-05-16 10:48
Powiem krótko, dobrymi radami piekło jest wybrukowane. Lepiej będzie jak każdy będzie solidnie wykonywał swoje obowiązki a w firmie zarządzanie pozostawcie szefom.
Poldek 2017-05-30 09:17
Jestem zainteresowana pracą przedstawiciela handlowego, gdyż słyszałam sporo dobrego o firmie. Czy mógłby ktoś dorzucić kilka informacji, jakie warunki do pracy?
Były i obecny 2017-05-30 21:56
A cóż sprawia Panu taką przyjemność?
Paula 2017-06-05 08:16
Firma ma wypracowaną pozycje na rynku, wystarczy sumiennie pracować a będziemy zadowoleni. Zawsze można odejść.
1
123 2017-06-15 00:38
Nie rozumiem opinii ludzi, którzy negatywnie mówią o firmie. Ja pracuję krótko, ale jest bardzo dobrze. Wcześniej w poprzednich firmach bywało różnie. W porządku kierownik, szanuje ludzi i jest sprawiedliwy. Są różne firmy ale w herbapolu jako ph jest dobrze.
2
Aneet 2017-06-15 06:28
Pracuję w HL, ale nie w handlu. Uważam że ostatnio atmosfera w firmie zmieniła się bardzo na plus i dzięki tej atmosferze fajnie się tu pracuje. Szkoda tylko, że jak ktoś jest zadowolony to nie napisze tego nigdzie. Ja jestem zadowolona więc pisze i polecam prace w HL. W odniesieniu do firm w których pracowałam to naprawdę dobra i firma i marka!
1
Paula 2017-06-18 20:53
Herbapol to tradycja i doświadczenie, cieszę się że tu pracuję.
1
Jack 2017-06-18 21:32
Zgadzam się z Wami drogie Panie. Bardzo dobra firma. Oceniam na duży plus.
1
Poldek 2017-06-21 22:49
Moja najlepsza firma w jakiej pracowałem. Może komuś nie odpowiada ale nie przekona mnie, to jest stabilość pracy.
1
Nick 2017-06-23 12:05
Ja pracuję w sprzedaży i napiszę krótko, jest o niebo lepiej od tego co było jeszcze pod koniec 2016 roku. Czuć stabilność, premie i sens działania. Pomoc nam w terenie jest na dużo wyższym poziomie, a szacunek jest standardem, a nie wyjątkiem. Widać, że wzięli się za to ludzie, którzy wiedzą jak to powinno wyglądać.
2
ZZ 2017-06-23 12:10
Zgadzam się. Widać, ze Ci nowi ludzie którzy przyszli znają się na swojej robocie. Jest bardzo dobrze.
2
Poldek 2017-06-24 22:59
Pracuję w Herbapolu już bardzo długo i zawsze denerwowałem się jak ludzie ciągle narzekali. Teraz aż miło czyta się opinie. Sytuacja może była trudna ale jak się bardzo chce to można wiele zrobić. Chodzę do pracy z przyjemnością i wierzę że jeszcze będzie lepiej
MAO 2017-06-27 21:45
Chodzę do pracy z przyjemnością i wierzę że jeszcze będzie lepiej,a JA wierzę,że takich co chodzą to tam wkrótce nie będzie.Bo chodzić,a pracować to dwie różne rzeczy...
4
frog 2017-06-29 10:11
Drodzy pracownicy, a jakie są zarobki jako PH? Jaka podstawa?
Poldek 2017-07-10 10:25
Z całą pewnością firma zasługuje na dobre opinie !!!!!
Aktualny 2017-07-24 21:51
Warunki Zartudnienia
Ph ds sieci 4000 brutto + premia 3 miesieczna
Jasiek 2017-07-24 23:12
Herbapol to fajna firma z tradycjami. Pracowałem tu i byłem bardzo zadowolony z pracy, pensji oraz z ludzi z którymi świetnie się dogadywaliśmy. Może ktoś napisze jak teraz sie pracuje? Miło wspominam tamte czasy i dlatego dopytuję o bieżąca sytuację.
Nowy 2017-07-26 21:36
Na jakie zarobki można liczyć na produkcji? Coś powiecie na temat pracy właśnie na produkcji?
Gary 2017-07-28 22:17
Szkoda, że osoby którym jest w Herbapolu dobrze nie piszą!!!!
Piotr 2017-08-01 21:57
Witam na jakie zarobki może liczyć pracownik techniczny ? Czyli utrzymanie produkcji
Piotr 2017-08-01 22:00
Witam na jakie zarobki może liczyć pracownik techniczny ? Czyli utrzymanie produkcji
Zuzanna 2017-08-11 09:47
Dokładnie informacje na temat zarobków w Herbapol - Lublin na produkcji @Piotr otrzymasz zapewne na rozmowie rekrutacyjnej, gdzie pracodawca poznaje twoje doświadczenie i kwalifikacje. Ważniejsze jest, żeby poznać, na jaką umowę można liczyć czy jakie są godziny pracy? To rzeczy uniwersalne, na które z pewnością inni pracownicy będą znali odpowiedź.
Piotrek 2017-08-20 20:05
Czy może mi ktoś podpowiedzieć w sprawie pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jakie wyposażenie dostaje taki pracownik? Jaka jest atmosfera w firmie? Mam zamiar aplikować dlatego tak dopytuje przed rozmową w firmie. Z góry bardzo dziękuję.
Peperoni 2017-08-21 17:57
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca operatora maszyn? Jakie zarobki? Praca trzyzmianowa?
Zuzanna 2017-08-22 06:40
@peperoni a Herbapol szuka takiego pracownika? W tej chwili widać w sieci rekrutacje na przedstawicieli handlowych @Piotrek. W ogłoszeniu napisano, że oferują służbowy samochód, telefon i iPod. Czy ktoś opowie, jak prezentują się zarobki na tym stanowisku?
Nalepszy handlowiec z sieci 2017-08-30 17:59
W firmie herbapol zarabia sie bardzo dobrze,szef zawsze wszysto wytlumaczy,podpowie,pomoze,a nawet za mnie popracuje dyrektorzy sprawiedliwi i ciezko pracujacy w biurze .
Zaplecze socjalne
wszystko na co mozesz liczyc w najlepszej firmie swiata.
Kasa zawsze na czas z pelnymi premiami.
To mowilem ja Jarzabek.
(Tak mi kazali napisac )
1
Zuzanna 2017-08-31 06:49
@Najlpeszy handlowiec z sieci jak rozumiem, wszystko napisałeś to z ironią. Możesz więc napisać, jak faktycznie pracuje Ci się na tym stanowisku?
Poldek 2017-09-12 23:14
Czy ma ktoś wiedzę o potrzebach firmy w przedstawiciela handlowego? Jakie wymagania może stawiać firma przed kandydatem? Jaka jest teraz atmosfera w firmie? Podpowiedzcie cos nowemu chętnemu do pracy?
krakus 2017-09-22 14:41
Witam , powielam pytanie n/t warunków pracy PH zwłaszcza w dystrykcie Kraków .
Zuzanna 2017-09-25 15:41
@krakus, też starałam się dopytać, ale niestety żadnej poważnej odpowiedzi nie otrzymałam, a z tego co widzę oferta jest nadal aktualna. Oprócz niej są jeszcze inne dotyczące marketingu, więc na pewno konstruktywne opinie na temat tych stanowisk przydałby się na forum.
Zostaw swoją opinię o "Herbapol - Lublin" S. A. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Herbapol - Lublin" S. A.