brak logo

Slawex

Włodawa

Opinie o Slawex

kaśka 2014-08-08 10:19:08
w Piszczacu najbrzydziej jest w okolo waszego sklepu kostka zarasta trawą,sklep do tej pory niepomalowany , z tyłu sklepu brak parkingu. natomiast w środku brak klimatyzacji wszystkie produkty czekoladowe się rozpływają, wędliny szybko się psują albo sprzedają cuchnące. okropność.A konkurencja nie śpi i w tym miesiącu w centrum otwierają duży sklep z parkingiem. stracicie klientów.
xxx 2014-08-11 19:02:28
Taki sklep jak otwieraja jest zerem w porównaniu do Slawexu...wszyscy to dobrze wiedzą...
produkty czekoladowe...hmm a zajdź do delikatesów...tez płyną...a widzisz tylko tu...
w magdzie wiecznie nie świeży drób czy mięso...
tak komentujecie bo konkurencja dla Slawexu nie dorasta do pięt...tu jest zawsze czysto i świeże produkty...tyle lat robie zakupy i kilka razy dziennie i wszystko jest w porządku...i tak maja i beda mieć najwięcej klientów...
xxx 2014-08-11 19:04:24
Parking ślepa kasiu jak nie zauważyłaś jest i z przodu i z tylu....
przyjaciel 2014-08-16 22:09:59
a co to za parking że samochodami parkują pod samymi drzwiami sklepu , ha ha ha
przyjaciółka 2014-08-27 10:29:37
cz w Terespolu jest sklep slawex?
stała klientka 2014-09-11 21:01:08
na Twoim miejscu też bym broniła sklepu w którym pracuję:) pozdrawiam.
przyjaciółka 2014-09-22 10:54:38
no i powstała konkurencja w samym centrum Piszczca z wygodnym dużym parkingiem oraz ze wspaniałym miejscem do stawiania rowerów, pomyślane o każdym kliencie. Ceny również są niższe niż w slawexie, jest przestrzennie, czysto i wszystko na swoim miejscu.cały budynek na zewnątrz jak i wewnątrz jest ekskluzywny.
A slawex wygląda jak obora nie mówiąc o syfie jaki jest dookoła budynku. tracicie klientów.
klientka 2014-09-27 01:29:36
Czytając powyższy komentarz śmiało mogę stwierdzić ze pisał je ktos z konkurencji slawexu.postanowiłam sprawdzić ceny konkurencji i slawexu i okazuje sie ze ceny w sklepie slawex są o wiele niższe i produkty są świeże.bo wędliny i mięso czy drób kupuje kilka razy w tygodniu.a w ladach konkurencji leżą natomiast bardzo brzydko wyglądające produkty. Nie wspomnę o smrodzie jaki towarzyszył otwarciu nowego sklepu i to w środku budynku.a wiec podsumowując uważam ze taka konkurencja to nie zagrożenie delikatesom slawex ponieważ każdy klient szczególną uwagę zwraca na wysoka jakość i niską cenę produktów.a obydwa kryteria jak narazie spełnia w Piszczacu sklep Slawex.
1
przyjaciółka 2014-09-29 09:30:04
straciliście połowę klientów w Piszczacu, jak coś z tym nie zrobicie to stracicie jeszcze więcej. dobrze sami o tym wiecie.
xcx 2014-11-10 22:16:58
Pracuję w sklepie slawex od dwóch miesięcy. Nie wiem jak jest w innych miastach, ale we Włodawie moi przełożoni kładą szczególny nacisk na porządek i higienę. Na pracowników można ponarzekać niestety, ale myślę że nie jest aż tak tragicznie.
przyjaciółka 2014-11-12 09:17:10
we włodawie mają wszystko pod kontrolą bo firma jest na miejscu , ale czym dalej od włodawy tym gorzej jest niedopilnowane. niepodoba mi się to że z przodu sklepu na zewnątrz nie ma kamer. dlatego wszyscy lepszymi rowerami parkują przy samym wejściu do sklepu bo się boją żeby ktoś nie ukradł, co jest bardzo uciążliwe dla klientów.Piszczac.
ewa 2014-11-17 09:19:52
byście zrobili porządne stojaki na rowery w Piszczacu a to nie ma gdzie rowera postawić, wogóle nie dbacie o sklep, jest wiele robót nieskończonych. w innych miejscowościach dbacie oswoje sklepy tylko u nas wygląda jak obora.
władek 2015-02-11 02:36:01
oczywiście jeśli już pytasz o zarobki to głównie powinniśmy się zająć sprawą tego o jakim stanowisku mówisz... bo jeżeli chodzi o zwykłego sprzedawce... to nie licz na nic wielkiego. Może nie jest to minimalna krajowa , ale na pewno nie jest to również zbyt wiele ponad to. Także zastanów się dobrze przed wyborem
przyjaciel 2015-02-16 08:35:25
nie chcę nikogo obrażać , ale slawex w Piszczacu jest strasznie brzydki.
jagielonczyk 2015-03-31 07:21:09
lepsze jaja sa w slawex wlodawa kolo tiku niby to bułka 19 groszy a cena przy kasie 40gr i w (usunięte przez administratora) mnie zrobili
ola 2015-04-05 21:25:38
witam ja z bułkami miałam to samo tylko w Sobiborze niby 0,19 gr ,a płacę 0,40 gr a przeterminowanych towarów szkoda gadać nie lubię tych sklepów.
przyjaciel 2015-04-21 07:43:34
mają za dużo sklepów i nie potrafią dopilnować.
sara 2015-05-20 07:53:54
slawex w piszczacu.... wszystko jako tako , ale rękawiczki na stoisku mięsnym konieczne !!!!!! Palcują tą wędlinę...... fuuuuuj !!!!!!! OBRZYDLIWE!!!!!!!
życzliwy 2015-05-22 09:35:13
w slawexie sprzedają bardzo dużo starej wędliny i cuchnącego mięsa fuuuu. piszczac
3
piszczac 2015-05-23 09:01:21
tam źle się dzieje w tym sklepie.nie chce się zakupów nawet robić w takiej atmosferze.znowu nowe osoby,ale takie ze nie można o nic zapytać.szczególnie ta dziewczyna z grzywą i okularach i starszy facet w okularach.wielce oburzeni jeżeli się o coś zapyta czy poprosi.mięso też mrożone albo opalcowane tak jak i wędliny.co się tam dzieje
1
ewa 2015-05-23 22:10:36
Pytasz czy warto zainteresować się pracą …otóż NIE!!!Wartościowa ekipa została zwolniona lub sami odeszli, przemiał nowo zatrudnionych osób jest ogromny, zapomnijcie o normalnej atmosferze czy umowie o pracę i jak szukacie obozu pracy dosłownie w nazwie to zapraszamy do Firmy SLAWEX. Ta firma nie uznaje najważniejszego pojęcia jakim kierowały bądź kierują się firmy osiągające najlepsze wyniki na rynku, że najważniejszą wartością pozamaterialną w firmie jest człowiek.
Tu ważniejsze jest robienie wokół siebie sensacji które robi obecnie zarządzająca osoba sklepem.
Druga sprawa jest taka, że pracujesz dopóki nie zauważy że umiesz i wiesz więcej ,że jesteś czy będziesz zagrożeniem w przyszłości ( stanowisko ) aniżeli dobrem firmy. po rotacji już widać co się święci.
1
niezależy 2015-05-27 23:47:23
Nie wiem co za frustraci wygłaszają takie opinie, nie ma firmy idealnej i nie będzie.Jest wiele rzeczy do poprawienia w firmie Slawex ale ktoś kto publikuje to- znaczy że pracował w tej firmie i coś tam powinien jej zawdzięczać a nie bezmyślnie walić to co na wątrobie leży.Warto pogodzić się z porażką-lżej się żyje-pozdro!!
1
niezależy 2015-05-27 23:48:10
Nie wiem co za frustraci wygłaszają takie opinie, nie ma firmy idealnej i nie będzie.Jest wiele rzeczy do poprawienia w firmie Slawex ale ktoś kto publikuje to- znaczy że pracował w tej firmie i coś tam powinien jej zawdzięczać a nie bezmyślnie walić to co na wątrobie leży.Warto pogodzić się z porażką-lżej się żyje-pozdro!!
klientka 2015-06-08 09:47:24
Co do mięsnego . to prawda !Bez rękawic podają, kroją np. szynkę.... współczuję tym , którym przypadnie końcówka tej szynki... ile razy dotykana, palcowana... feeeee...!!!!!!
irena 2015-06-09 09:31:09
w slawekxie piszczac to prawda na mięsnym nie prawidłowo używa się rękawic, krojenie wędlin polega na całkowitym jej dotykaniu przez rękawice.A tak w slawexie niestety nie jest, cały czas palcują wędliny obrzydliwe. I nie jestem ani nie byłam pracownikiem tej firmy. Weście się za higienę.
łukasz 2015-07-01 19:07:08
Teraz w tym piszczacu to kupa wariatów pracuje!!! Niewiem kto ich pozatrudniał. Załosne
nie fan slawex 2015-08-01 16:34:54
Z tego co wiem Slawex ma wiele sklepów i zadziwia mnie fakt tylu komentarzy dotyczących tylko jednego w Piszczacu. Boli kogoś że jest tam ten sklep czy nie dostał w nim pracy a może został zwolniony, nieważne - jeżeli mi nie podoba się jakiś sklep to inne do innego, wszystkim bezmyślnym krytykantom to proponuję - w innym obsłużą was w rękawiczkach i dostaniecie za darmo tylko co będzie można wtedy szczekać ?
xxx 2015-08-03 16:04:40
jaka obrona...pewnie kierowniczki!!!ha ha ha...bo tylko ona tak tu często zagląda...a może i pisze inne komentarze???? bo przecież to ona zawsze jest ofiarą....żałośni jesteście!!!
1
klient 2015-08-06 21:57:49
w Piszczacu sami odchodza pracownicy nikt ich nie zwalnia bo psychicznie nie wytrzymuja kazdy wie z kim!!! taka prawda!!! jestem klientka sklepu i chyba przez rok odeszlo z 13 pracownikow wiec chyba o czyms swiadczy!!!!
irena 2015-08-06 22:09:52
Zgodzę się z powyższym komentarzem. W końcu ktoś prawdę napisał. Przydałoby się kierownictwo zmienić i od razu byłoby więcej klientów. A tak ich cały czas tracicie
do klient - 2015-08-06 21:57:49 2015-08-25 19:37:32
ciekawe skąd ty masz tak precyzyjne informacje o ilości zwolnionych, a może ciebie zwolnili bo byłaś obibokiem więc nie pudruj się na klienta, jeżeli nie odpowiada ci ten sklep to masz do dyspozycji inne
klient 2015-08-25 22:04:01
Tam to obiboków jest od groma i coraz więcej przybywa...i plotkar ...na czele wszyscy wiedza z kim...bo nawet o tej stronie od was usłyszałem na sklepie
ha ha 2015-08-25 22:13:17
Jak się ma znajomości to się wszystko wie!!! ha ha
do klient - 2015-08-25 22:04:01 2015-08-27 19:59:14
Jeżeli możesz, bardzo proszę podziel się swoją wiedzą na temat tego kto jest tą największą plotkarą. Może wszyscy na tym skorzystają. Pytam o to bo uważam, że trzeba szanować trud czyjejś pracy a gnidy trzeba tępić (ot takie moje naiwne podejście do życia)!?
do !!! 2015-08-30 10:55:23
Po co pytasz jak dobrze wiesz o kim mowa.
nikol 2015-09-10 07:46:58
slawex w piszczacu to fajny sklep , tylko szkoda że niema zakazu parkowania przed drzwiami sklepu to jest takie denerwujące
Nenek 2015-12-04 10:31:02
Są firmy idealne naprawdę prosze mi uwieżyć no przynajmniej jedna we Włodawie.Gdzie człowiek jest traktowany jak normalny pracownik a nie niewolnik.
oluś 2015-12-06 19:37:41
Zgadzam się SLAWEX TO JEST TRAGEDIA prawdziwy obóz pracy psychiczne znęcanie się nad pracownikiem .Nie polecam nikomu.
1
oluś 2015-12-06 19:50:35
CHYBA WAS POGRZAŁO JAK TO JEST NORMALNA FIRMA TO JEST PATOLOGIA WŚRÓD WŁODAWSKICH FIRM!!!
przyjaciółka 2015-12-07 09:40:35
Brawo slawex w Piszczacu został nareszcie pomalowany , chłopcy się spisali na medal, oczywiście ekipa remontowa.
1
Junior 2015-12-07 21:47:51
Trzeba wreszcie z tym skączyć dla czego żąd tej ustawy nie wprowadzi ? Chodzi mi o to że.W pierwszej kolejnośći powinni mieć prace miejscowi zameldowani na pobyt stały we Włodawie. A nie tak jak jest u pana Sławińskiego że większość osob pracujących tam to osoby z poza Włodawy.Ja rozumiem że każdemu są potszebne pieniądze ale w pierwszej kolejności powinni być zatrudniani ći co blisko mieszkają czyli ze stałym meldunkiem we Włodawie.
Warto 2015-12-07 21:52:32
Warto śię zatrudniać ale dla osób z poza Włodawy a dla nas Włodawiaków to lipa.
należny 2015-12-07 21:55:38
A muśi ci śię podobać? Wystarczy że piękne wieśniary w nim pracują.
xxxx 2016-01-06 16:43:51
paranoja co dzieję się w tym Slaweksie w Piszczacu.zamiast kierownik sklepu nim rządzić to rządzi jej siostra.a po za tym może by kierowniczka w końcu zapłaciła swoje paragony w kasach a nie każe je doliczać do pieniędzy w kasie.tak samo jak zastępcy biorący alkohol i papierosy na paragon a reszta pracowników tak nie może...może by coś z tym zrobić...
1
West 2016-03-19 02:46:05
Wstyd i jeszcze raz wstyd. Zadbajcie trochę o porządek przy sklepach pana Sławinskiego i to w każdym punktcie a najbardziej tu przy al. Jana Pawła 2 bo naprawdę jest brudno.
3
Jola 2016-05-08 20:19:45
Chciałabym zatrudnić się do rozkładania towaru w Sławex, ale nie wiem czy by Pan (usunięte przez administratora) chciał mnie do pracy. Od czego to zależy? Jestem uczennicą i mam ukończone 18.
:):) 2016-08-02 20:06:55
wiecie co mnie śmieszy każdy tak narzeka a i tak chodzi robić tam zakupy...po co te głupie komentarze nie mam pojęcia :) ale cóż jesteśmy tylko ludźmi :))
Julka 2016-09-06 07:27:41
Obóz pracy mało tego obczajcie ich magazyn gdzie sami znajdzcie komedia czysta .Ba mało tego ceny kosmiczne wole bidrone czy lidla ewentualnie tesco ale nie te sklepy srawex
1
Pip 2016-09-30 21:50:18
To zależy od tego czy spodobasz się szefowi. Dłużej popracujesz jeżeli pozwolisz mu żeby Cię obmacywał. A jak mu się oddasz to masz pracę do emerytury.
1
xxx 2016-11-10 14:33:04
No i doczekaliście się swego!!!! W Piszczacu to juz ludzie sami wypowiedzenia składają!!! Ha ha ha do czego doprowadzają dwie siostrzyczki- kierowniczki bez wykształciuchy!!! Nikt n ki e chce pracować z bezmózgami!!!
4
Zostaw swoją opinię o Slawex - Włodawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex