brak logo

Colfarm

Jarocin

Opinie o Colfarm

malina 2012-10-10 18:55:23
bez przesady!
biedny pa 2012-10-10 19:00:45
dziękujemy Ci kierowniku najlepszy żeś nam 9.10 przysłał pakiety i cele no i chwała Ci żeśmy poznali w końcu targety!!!!!!!!!!! alleluja oj te firmy farmaceutyczne powinny się zabijać o ciebie boś Ty najlepszy i tylko Ty :)
Nowalijka 2012-10-16 15:29:01
Hej, w niedługim czasie mam rozmowę rekrutacyjną [usunięte przez moderatora] ? Jakie zarobki są, auta etc. Ogólnie w firmie jak się pracuję, bo posty nie są zaciekawe i nie zachęcają do podjęcia pracy w Colfarmie.
budzik 2012-10-26 19:10:54
Po co nowy kierownik marketingu skoro obecny jest super? :-)
BUDZIKOWA 2012-10-26 19:31:00
budzik - 2012-10-26 19:10:54

Po co nowy kierownik marketingu skoro obecny jest super? :-)
hahahahahaha
prezs 2012-10-29 11:46:37
BUDZIKOWA - 2012-10-26 19:31:00

budzik - 2012-10-26 19:10:54

Po co nowy kierownik marketingu skoro obecny jest super? :-)
hahahahahaha
buhahahahhahahahahahaha posikałam sie buhahahhahaha
dzwoneczek 2012-10-29 15:44:34
Zresztą co tu dużo mówić.... jaka firma....i PH taki marketing :-)
Ciekawy 2012-10-29 21:36:52
Pracuje jeszcze [usunięte przez moderatora] ??? i co o nim sadzicie???
proszę o Opinie...
szczery 2012-10-30 08:35:34
chociaż to nie mój kierownik( niestety ) [usunięte przez moderatora] jes tbardzo w porządku , maja szczęście Ci których jest kierownikiem[usunięte przez moderatora]
zosia 2012-11-01 23:39:02
dzwoneczek - 2012-10-29 15:44:34

Zresztą co tu dużo mówić.... jaka firma....i PH taki marketing :-)
święte słowa, jaki [usunięte przez moderatora]. marketing hehehe, wszyscy idą do przodu a ci sie [usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na maxa, ... [usunięte przez moderatora] zrób coś z tym proszę ;)
KOKS 2012-11-09 18:46:45
wiesz co jak ja czytam te wpisy to mam mieszane odczucia odnośnie tej firmy ,sory może nie samej firmy tylko osób które tam pracow
ały lub pracują
.Obrzucanie się błotem ,krytyka i to \"ostre bluzganie\"
xyz 2012-11-10 15:29:55
Kasia i Koks dokładnie tak jest. Firma jest ogólnie OK. Czasami lepiej czasami gorzej, jak wszędzie. Ale są u nas dwie czarne owce, które robią do swojego gniazda. Jak się wkurzę to napiszę kto to.
koks 2012-11-10 21:35:36
wiele się Kasiu z tych wpisów nie dowiedziałaś
piszą że tam czarne owce mieszają ale może reszta \"stada\" jest w porządku,o wodzu też różnie piszą ,a więc decyzja należy do ciebie Kasiu.
ciekawe 2012-11-25 12:19:40
witam wszystkich , jestem ciekawy czy dadza jakas premie na swieta (albo jej nie zabiora za ryske na scianie) moze jakies bony dla pracownikow? chyba ze firma zrobi jeszcze jedno ognisko integracyjne jak to bylo we wrzesniu i pazdzierniku? mysle jednak ze wiekszosc funduszy idzie na jakies budowy domów ...
on 2012-11-25 13:47:58
fajne masz marzenia ognisko ,bony ,,czy nie wiesz ze w tej firmie [usunięte przez moderatora] zero nagród,pochwał. O przepraszam masz przecież comiesięczny przelew,no czasem pomniejszony o "ryse na ścianie"
sczery 2012-11-26 08:18:49
taki fajniutki [usunięte przez moderatora]i dyrektor to może i bony będą:)hihi słodziak
3
ktos 2012-11-26 09:00:06
jeden bon już dostaliśmy :) zasady użytkowania samochodu:)
ktoś 2012-11-29 18:26:41
jak popracujesz w Colfarmie to po miesiącu wchodząc np. do jakiegoś sklepu czy domu będziesz pytać " przepraszam czy ja tu byłam z pieskiem czy bez????" :)
Lusi 2012-12-04 08:43:35
Witam wszystkich, jak to jest z tą ofertą pracy dla kierownika marketingu? Wybrali kogoś?
Byłam na rozmowie w tej firmie i nie wiem o co kaman. Zauważyłam, że przedłużyli rekrutacje. Faktycznie coś się tam dzieje dziwnego, bo z tego co wywnioskowałam to nie ma żadnego dyrektora a przyszły kierownik ma ciągnąć cały zakład iz jakimś małym i z tego co piszecie "niedoświadczonym" zespołem. Jakie zarobki tam są?-wie ktoś, bo firma wydaje się ok.
Proszę o info, please:-)
jaaa 2012-12-26 20:51:43
hej, pojawilo sie oglosenie an PA na kraków, ktos napisze cos wiecej na ten temat, jak dlugo popredni PA pracował, faktycznie wyleciał za brak wyników, ile wynosi teraz wynagrodzenie w firmie, i czy premie sa realne?
2
jaaa 2012-12-27 15:31:29
to jaki jest problem w Krakowie w takim razie? za duze plany sa narzucane? PA w Krakowie jest 2 czy 1
franz 2013-01-04 12:58:36
wow to i macie już kierownika marketingu ;)))
z doświadczeniem buhahahahahaha
(usunięte przez administratora) z działu marketingu Fabryki Farb i Lakierów Śnieżka S.A.
to pewnie teraz ędziecie farby w aptekach promować
oj prezes prezes nic tylko pchac ten ..... wózek
jaaaa 2013-01-10 10:34:54
Jeśli jest ktoś dobrym fachowcem i zna się na rzeczy to nie ważne czy pracuje w fabryce farb, leków czy nawet w fabryce kredek. Zastanówcie się czy przedstawiciele zmieniając pracę też idą do leków czy zostają przedstawicielami w innej branży........
1
Bodzio 2013-01-12 22:11:39
A tu dalej jak widzę bicie piany :-) Nic się nie zmieniło. Tylko w Lublinie bez zmian. Ciekawe jak wielu pracowników Slawexu pracuje już w Colfarmie ;) (usunięte przez administratora) pewnie wie hehehe
kandydat 2013-02-28 12:04:45
witam
byłem na rozmowie na (usunięte przez administratora) , mam pytanie w zwiazku z tym. Nie wiem czy warto startować ponieważ mówi sie że Slawex ma byc sprzedany a słyszałem że to jeden właściciel.
będę wdzięczny za odpowiedź.
Cichosza 2013-03-04 18:33:51
Nie wierz w takie bzdury . SLAWEX nigdy w zyciu sie nie sprzeda. A o tym mogłes słyszec bo jezdza po aptekach barany z grupy (usunięte przez administratora) i popychaja takie pierdoły.
zły 2013-04-05 16:24:25
niech chciwi dalej robią po 160% planu to będziemy mieli nidługo po sto tysięcy targetu!!!! bezmyślni!! myśleliście że będzie fajnie? no to macie
zz 2013-04-05 17:06:45
no fakt te całe nagrody to był chwyt by zobaczyć ile możemy! to se księżna połapała że skoro ktoś robi o 30- 40 tysi więcej to po co płacić więcej, lepiej dowalić target żeby ciężko było zrobić chociaż 100%
trzeba przyznać że bardzo sprytnie i szkoda że chciwość zasłoniła logikę
1
Obserwator 2013-04-09 17:58:24
zły - 2013-04-05 16:24:25

niech chciwi dalej robią po 160% planu to będziemy mieli nidługo po sto tysięcy targetu!!!! bezmyślni!! myśleliście że będzie fajnie? no to macie
Dokładnie zgadzam sie w 100% . Dla mnie to jest troche mało logiczne . Patrząc na zasady wynagradzania (chyba kazdy wie co mam na mysli) no ale niestety tego nie przeskoczymy . 1 pokaze ze mozna to i wszyscy mogą . Jesli chodzi o dodatkowe nagrody fakt na to sie złapali. NO nic rano wstac i ten wózek pchać nic innego nie pozostało ;)
zły zły 2013-04-09 20:46:40
(usunięte przez administratora) A tych co mają z doświadczeniem dobrych sprzedawców firma ma za nic!!!
(usunięte przez administratora)
ktoś 2013-04-09 20:59:55
i znów czasy (usunięte przez administratora) powróciły:) i znowu kolga kolegę zatrudnia :)
a (usunięte przez administratora) cóż może o mój Boże
kks 2013-04-19 19:52:54
Witam
Czy możecie napisać czy w waszej firmie potrzebuja key accountów?
było ostatnio ogłoszenie i nie wiem czy jest aktualne.
proszę o odpowiedż czy warto startować bo opinie tutaj troche przerażają
pozd
nowy 2013-04-21 17:03:21
Witam,

pojawiło się ogłoszenie na Przedstawiciela Aptecznego w Colfarmie na mazowieckie. Czy mógłby ktoś napisać jaka jest atmosfera w firmie, jaki jest socjal, jaka umowa i jaka flota samochodowa? Mam trzyletnie doswiadczenie w pracy z aptekami ale zlikwidowali dzial farmaceutyczny i siedze w domku od paru dni.

Pozdrawiam
Colfarmowiec 2013-04-22 16:10:34
nowy - 2013-04-21 17:03:21

Witam,



pojawiło się ogłoszenie na Przedstawiciela Aptecznego w Colfarmie na mazowieckie. Czy mógłby ktoś napisać jaka jest atmosfera w firmie, jaki jest socjal, jaka umowa i jaka flota samochodowa? Mam trzyletnie doswiadczenie w pracy z aptekami ale zlikwidowali dzial farmaceutyczny i siedze w domku od paru dni.



Pozdrawiam
Atmosfera w firmie raz lepsza raz gorsza .Widac podział na zespoły (wschód - zachód) umowa o prace . Flota ? Skoda Fabia . Obecnie zmiany zmiany zmiany. Praca jak praca jesli lubisz sprzedawać zapraszamy
nowy 2013-04-22 18:23:14
Dzięki za info.

CV już wysłałem :)
Pozdrawiam.
aska 2013-06-19 12:20:45
Witam :) chciałam spytać jak wygląda tam praca w weekendy? :)
2
ciekawy 2013-10-03 15:32:52
co oni tak często na śląsk szukają pechowca?
łysek 2013-10-10 23:13:27
czesto ? Szukają na rynek masowy Przedstawiciela HANDLOWEGO nie aptecznego :)
chyba zle zrozumiałes :)

Pomijajc prace na PHnadlowym polecam :)
Ola 2013-12-03 17:45:49
Witam, niedawno pojawiło się rozgłos że Firma Colfarm w Mielcu będzie przyjmował do pracy. Proszę o info jak tam wygląda praca czy na wtryskarkach czy na lini, jakie są zarobki, na ile zmian pracuje firma i czy w weekendy też pracuje?

Z góry dziękuję za info i pozdrawiam :)
4
Rep 2014-08-11 09:57:06
Witam proszę o pomoc interesuje mnie kilka spraw:
- ile produktów do promocji ma rep
- ile wizyt dziennie
- jaki target lekarski (spec)
- jaki samochód i czy ma gps
- czy są budżety
- plany realne
kuba 2014-08-12 17:32:28
Witam dostałem zaproszenie na rozmowę w ten Czwartek tj. 14.08 na stanowisko PH. Pytanie moje jest takie, czy jest więcej etapów czy tylko jeden?
Jak z flotą?
ile wizyt dziennie?
czy jest budżet ?
jakie zarobki ?
2
yyy 2014-09-17 09:49:38
pojawiło się ogłoszenie na PF na wlkp. Może ktoś wie czy to nowo tworzone stanowisko czy ktoś się nie sprawdził ?
Cichy 2014-10-09 00:50:16
jest takie, czy jest więcej etapów czy tylko jeden? 1 etap
Jak z flotą? skoda fabia 2009-2010 r
ile wizyt dziennie? 12
czy jest budżet ? 200zł
jakie zarobki ? a tu juz zalezy jak lezy :) miedzy 1500-1800 na reke podstawy
1
ola 2014-10-09 19:20:18
cichy byłeś na rozmowie czy tam pracowałeś ?
1
cichy 2014-10-15 12:02:55
cos jeszcze ? moze buzi ? :P

Premia ---


premie są jak najbardziej jak zrobisz plan . Jeśli chodzi o wysokośc w zależności od wykonania . minimum masz 90% planu . A czy plany są realne juz nie mnie oceniać ;) Zależy ile chciałbyś zarabiać kwoty rzędu 3000-3500 zł są chyba do osiągniecia .
yetik 2015-01-15 14:34:13
dostał ktoś pracę w colfarmiee jak po prostu przesłał przez ich stronę internetową kwestionriusz osobowy? prosiłbym o informacje w tym temacie. mam nadzieje, że dacie mi jakieś informacje na ten temat. o zarobk iteż zapytam chociaż wiem, że nikt się tym za bardzo nie chwali. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Mychu 2015-03-26 06:16:39
Nie wiem czy sam kwestionariusz osobowy ze ich strony wystarczy, ja wysłałem i kwestionariusz i CV na maja żeby mieć już jakąś większą pewność, że zwrócą na to uwagę. Colfarm jest z posiadanych mi informacji rozwijający się w sprawach tabletek i innych takich medykamentów. Moi znajomi to bardzo polecają ich Hepacol Total tabletki na wątrobę. Mam nadzieję że jak dostanę się do nich do roboty to wypróbuję ich specyfiki
manager2507 2016-01-14 19:01:29
Witam. Mam takie pytanie bo zaprosili mnie na rozmowę rekrutacyjna na PH i chciałbym się dowiedzieć czego mam się spodziewać i wogóle jakie są zarobki w tej firmie na tym stanowisku?
agadare 2016-02-29 11:01:29
Witam,
czy nadal w Colfarmie płaca 1500 zł netto dla PH jak wynika z wcześniejszych opini?
lexus 2016-05-07 20:08:15
jeśli 1500 złotych netto, to na pewno podstawa :) spokojnie!
Zostaw swoją opinię o Colfarm - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colfarm