brak logo

Sunnyline Computer Products Poland Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Sunnyline Computer Products Poland Sp. z o.o.

były pracownik 2014-11-04 08:01:05
Jeżeli chcesz być szanowany i dostawać godziwe wynagrodzenie za swoją pracę to zdecydowanie, nie możesz tu pracować. Chamstwo, prostactwo, prymitywizm - słowa, które najlepiej opisują tą firmę. Panujący tam klimat można porównać do czasów niewolnictwa, a praca tam jest jak praca na polu bawełny. Ludzie w biurach zarabiają tyle samo co magazynierzy... Zdanie ma tylko jedna osoba, która zielonego pojęcia nie ma o niczym. NIE POLECAM - BURACTWO !
8
Szyna 2014-11-04 13:43:37
Nikomu nie polecam tej firmy, zasady człowieczeństwa są im bardzo obce, traktują ludzi jak zwierzęta... Pieniądze nigdy nie są na koncie o czasie, nie dbają w ogóle o pracowników, obiecują złote góry na rozmowach kwalifikacyjnych których nigdy nie spełniają. W przeciągu ostatniego roku odeszło z tej firmy około 10 osób to chyba o czymś świadczy... Nie ma co liczyć na podwyżki inflacyjne. Podwyżka to 100 zł netto wybłagane i wyżebrane raz na 3 lata...
5
Olo 2015-01-19 16:52:58
Nikomu nie polecam tej firmy,traktuja ludzi przedmiotowo ,pracując tam straciłem mój czas większe możliwości rozwoju miałbym pracując w Biedronce. Szefostwo kompletne Buraki i prostaki zapatrzone w siebie napychając sobie kieszenie, pracownika mają w (usunięte przez administratora) na św Bożego Narodzenia wyrzygane 100 zł podwyżki wyżebrane raz na 5 lat 100 zł brutto.W przeciągu ostatniego roku odeszło z tej firmy około 10 osób to chyba o czymś świadczy.Pracownicy z wielo letnim stażem odchodzili z uśmiechem na ustach.Apel do młodych ludzi jesli chcesz pracować w dobrej firmie z możliwością rozwoju za godziwe pieniadze NIE POLECAM stracisz swój czas !
7
Mati 2015-02-18 20:38:14
Dołanczajac się do wypowiedzi Kolegów szczerze nie polecam pensja głodowa
-premia - brak
-fundusz socjalny-brak
-o podwyżkach nie wspomne
-prezenty świateczne-od tego roku-brak
-atmosfera w firnie od 0-10 to 2
jednym słowem mała rodzinno-garażowa firemka buraczana z której MASOWO UCIEKAJĄ PRACOWNICY,spełniajac sie w innych firmach!!!!!!!!!!
3
Paweł 2015-02-26 13:13:42
Pracowałem tam kilka lat temu:
1. Bardzo niskie zarobki, brak szans na rozwój i wzrost zarobków.
2. Układy.
3. Fatalna atmosfera.
4. Zarząd (Andrzej i Mariusz) - mentalność typowego małego "prywaciarza"
5. Oszczędności na czym się da z wyjątkiem aut dla zarządu:)
3
Plin 2015-07-19 22:58:48
Tak sobie czytam i czytam i jakbym w innej firmie pracował. Praca 5 dni w tygodniu, bez nadgodzin a jeśli by się coś wydarzyło to są płatne. O urlop bez problemu idzie się dogadać, łącznie z tym jak trzeba na pół dnia gdzieś wyskoczyć. Biura klimatyzowane. Narobić na handlówce się trzeba, ale zasady są jasne od samego początku, jest podstawa, prowizja i premia. Mam wrażenie, że niektórzy chcieliby dostawać kasę na zasadzie "czy się stoi czy się leży, gruba pensja się należy". A dodatkowo nigdzie indziej nie pracowali i nie przerabiali różnych dziwnych sytuacji które tu nie mają miejsca.
1
ital 2015-07-20 08:11:58
Praca w Sunnyline to sama przyjemność: ludzkie podejście do pracownika, dobra atmosfera i jasne zasady wynagradzania. Wiadomo, że trzeba się narobić, ale na tym ma polegać praca. Komunizm już za nami i nie ma pierdzenia w stołek i zgarniania wypłaty. Osoby ambitne i pracowite są w Sunnyline zauważane i doceniane.
Ci Co wypowiadają się negatywnie nie sprostali wymaganiom i są rozgoryczeni.
2
Criss 2015-07-30 23:56:40
W Sunnyline pracowałem kilka lat na magazynie i ciężko mi było się rozstać firmą, ale zmieniałem miejsce zamieszkania.
Plusów mnóstwo:
- ludzka atmosfera
- dobrze płatne nadgodziny
- super warunki pracy
Minusów prawie co nic:
- ciężka praca przy rozładunku kontenerów
1
Mateusz 2015-07-31 19:38:15
Miałem okazję pracować w firmie Sunnyline i na podstawie tych doświadczeń mogę z czystym sumieniem polecić pracę w tej firmie. Życzliwa atmosfera, dobre wynagrodzenie i kontaktowi ludzie. Polecam!
1
Bart 2015-08-02 23:20:11
Pracowałem w Sunnyline i nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie. Całkiem niezłe pieniądze, sympatyczna atmosfera, polecam tego pracodawcę!
Zdziwiony 2015-08-14 20:33:09
Do Hania ty chyba masz rozkaz wpisywania pozytywnych opinii o tej firmie bo tam nie ma zadowolonych ludzi!!!
2
Zdziwiony 2015-08-14 20:37:54
Do bart ty nigdy w tej firmie nie pracowałeś bo Każdy z pracowników którzy z tamtad uciekli to robili z uśmiechem na twarzy przychylam się do negatywnych opinii o tej firmie bo są prawdziwe a pozytywne są wystawiane przez zarząd lub przez pracowników którym to nakazano tak działa ta firma
1
Zdziwiony zdziwionym 2015-08-17 12:04:32
Zdziwiony, ty chyba żartujesz, tak jak bart pracowałem w Sunnyline i nie uciekałem w popłochu. Ta firma jest naprawdę dobrym miejscem pracy, więc nie wiem czego się czepiasz chłopie
PR 2015-08-28 21:51:44
Wiele z tych pozytywnych opinii to czysty PR dla poprawy wizerunku firmy. Prawda jest taka, że są tam pewne układy.. Są osoby, które zarobią dość dobrze, ale większość ma niskie wypłaty i nikłe szansy polepszenia statusu (o socjalnych dodatkach zapomnijcie). Oczywiście "góra" myśli, że wszystkie niepowodzenia firmy to wina innych.. a prawda jest taka, że "ryba psuję się od głowy". Generalnie w firmie panuje marazm i słaba atmosfera - bez kluczowych zmian personalnych nie wróżę dobrej przyszłości.
3
Tata muminka 2015-09-13 20:43:09
Niestety zgadzam się z opinią że wszystkie pozytyw wypisane powyżej to czysty PR. Mógłbym nawet wymienić imię i nazwisko osoby która to napisała. Szczerze? Nie znam osoby,która dobrze wspomina pracę w tej firmę. Każdy którą ją opuścił jest teraz szczęśliwy i z uśmiechem chodzi do pracy. Brakuje tam spójnej wizji rozwoju, wszystko robione jest na szybko i na łapu capu bezkonkretnego planu działania co zresztą widać. Zgadzam się również z opinią że ryba psuje się od głowy...
Bardzo marne zarobki, tak jak ktoś wyzej napisał ludzie w biurach dostaja tyle co magazynierzy... Jedyny pozytyw tej firmy to fakt że niedaleko jest bar picollini, który dowiezie 2 daniowy obiad za 10 zł
2
Bart 2 2015-09-13 20:45:51
Trochę pracowałem w tej firmie i nie znam żadnego Barta...
1
MRC 2016-01-25 13:09:27
Fascynujące jest z jakim zacietrzewieniem wypowiadają się ludzie którzy od lat już w firmie nie pracują. Nie dopuszczają do siebie myśli, że cokolwiek się w niej zmieniło. Ciekawe co piszą o swoich bieżących pracodawcach. Jak znam życie to pewnie równie źle. To tak dla przemyślenia dla tych którzy takimi opiniami się kierują. A dla zainteresowanych - w firmie zaszło dużo zmian pozytywnych, między innymi przez wymianę części załogi, w tym kierowniczej. Zostali Ci którym chce się pracować i szukają sposobów a nie powodów.
1
Nick Carter 2016-01-28 21:50:52
Według mnie właśnie po to jest ta strona, żeby każdy mógł się wypowiedzieć o danej firmie. Wszyscy pracownicy którzy odeszli z tej firmy aktualnie zarabiają o wiele więcej pieniędzy i są ludzmi spełnionymi zawodowo, pną się do góry i robią kariere - są doceniani. Śmieszą mnie teksty w stylu:

"... w firmie zaszło dużo zmian pozytywnych, między innymi przez wymianę części załogi, w tym kierowniczej."

Załoga kierownicza sama odeszła, zresztą jak wszyscy pracownicy, którzy już tam nie pracują... Niestety w dalszym ciągu trzeba tam wymienić pewną osobę żeby było tam normalnie...
4
Biker 2016-05-30 12:38:51
No właśnie, kogo trzeba wymienić? Może już nie pracuje nawet? Pytam bo znajomy mówił, że szukają handlowców a on tam krótko pracuje więc może nie wie o kogo chodzi?
robert 2016-07-06 18:54:03
Handlowca szukali i owszem @Biker ale już dawno temu chyba około roku jakoś tak wiem już trochę minęło, teraz z tego co wiem to nie ma u nich wolnych etatów niestety
Zostaw swoją opinię o Sunnyline Computer Products Poland Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sunnyline Computer Products Poland Sp. z o.o.