Opinie o Mkj Sp. z o.o. sp.k. w Gdańsk

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Mkj Sp. z o.o. sp.k.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Mkj Sp. z o.o. sp.k. o rekrutacji.

Branże: Sprzedaż sprzętu i akcesoriów telekomunikacyjnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mkj Sp. z o.o. sp.k. w Gdańsk

baner wywiady
Kylie Jenner Nowy wpis

Brak feedback-u. Nie rozumieją, co to jest atrakcyjne wynagrodzenie.

Ilona Nowy wpis

Dalej taka atmosfera konkurencyjna wśród pracowników jak to można przeczytać poniżej? Bo generalnie rozumiem jakąś tam zdrową rywalizację, ale nie cierpię jak pracodawcy podsycają pracowników żeby nawzajem na siebie donosili - jest tak w przypadku tej firmy czy jednak coś się pozmieniało i warto tam składać swoją aplikację z nadzieją na dobrą atmosferę?

Nick Nowy wpis
@Ilona

Niestety nic się w tej firmie nie zmieniło i raczej nigdy nie zmieni

Iksiński Nowy wpis

Wewnętrzna konkurencja sięga dna. Centrala i dział projektowy "blisko szefa" i przyćmione jego oczy na realia bo Ci bliski obsmarują innych, aby wypaść na tych najlepszych. Klienci odchodzą z powodu braku elastyczności. Konkurencja robi to zdecydowanie lepiej.

Cezary

Warto zwracać uwagę gdzie i o kim się pisze. Oddział w Gdańsku jest spoko i nie ma powodu do narzekania

pozytywnaneutralnanegatywna
Aplikowałeś do firmy Mkj Sp. z o.o. sp.k.? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?
logo firmy Doradca Klienta Biznesowego
Admin Complex Ireneusz Buda
(26 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
buli

Witam MKJ Wrocław kompletna klapa, sprzedać i zero wsparcia technicznego mimo iż obiecali pomoc, nie polecam, żenada rzygać mi się chce jak o nich słyszę.

pozytywnaneutralnanegatywna

Jak na ten moment wygląda sytuacja w Mkj Sp. z o.o. sp.k.? Czy zechcecie się podzielić z użytkownikami newsami?

Sowa

Mkj Poznań nie polecam(usunięte przez administratora) obiecanki

Daniel nawy dyrektor w Poznaniu..... dlatego poleca. Gdańsk......bez komentarza odsyłam do "obserwujący" .

daniel

Mkj jest silną firmą jedną z lepszych na rynku polecam, zwłaszcza Poznań

obserujący

Niestety w ostatnim czasie nie jest dobrze. Odeszło trochę niezłych specjalistów szczególnie z Gdańska. Słabo w tej chwili wygląda pomoc techniczna - szczególnie Gdańsk i Poznań. Brak wiedzy = walka ceną, w związku z czym na rynku nie mają dobrej opinii. Dochodzi jeszcze do tego kiepska dostępność towaru (poza Gdańskiem).

kiks

Proponuję poczytać opinie pod adresem "M.K.J." Sp. z o.o. - to to samo.

admin

Wiesz co aktualnie dzieje się w firmie MKJ Sp. z o.o. Sp. K.? W takim razie wiele osób czeka na twój komentarz na forum.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Mkj Sp. z o.o. sp.k. - Gdańsk

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)