Elhurt

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Elhurt Sp. z o.o.

Opinie o Elhurt Gdańsk

Nie przegap nowości o Elhurt Sp. z o.o.!

były pracownik

27.01.2025 16:39

Tak to jest jak się nie wynagradza pracowników. Kierownicy chodzą mówią że mało zarabiają. Zwykli pracownicy, rekordziści walą ponad 350 godzin. By dostać normalna wypłatę. Firma zamiast trzymać ludzi uzdolnionych. To woli ich wymienić bo będą zmuszeni pójść za godną płacą.
    Była pracownica

30.01.2025 15:56

Dokładnie tak- zamiast docenić pracownika, który walczy, stara się- daje z siebie wszystko, zatrzymać, to wolą przytaknąć i po sprawie zamiast finansowo pokazać człowiekowi,że komuś zależy, że dobrze pracuje. Szkoda, bo gdyby finansowo było więcej dla takich osób, komunikacja nie kulała i każdy zająłby się swoją pracą,to nie byłoby aż tak źle.

Zszywka

22.06.2026 21:52

Przecież te 350 godzin nie możliwe

J-L

17.03.2026 11:55

Pracowałam w firmie kilka lat. Jest duży bałagan, po przeprowadzce z jednej hali na drugą. Widać jak mocno kierownictwo nie potrafi dogadać się między sobą. Widać zgrzyty i widać niechęć jednych przełożonych do drugich. W zależności od działu na którym się pracuje takie mogą być opinie. Lider liderowi nie równy. Zarobki są nijakie, wymagania dość duże a ogólna atmosfera to znowu tylko i wyłącznie zależy od tego z kim na co dzień się współpracuje

14.02.2026 14:11

Hej, czy firma upada? Albo przenosi się? Widzę budynki na wynajem, a rekrutacje ciągle trwają.

Tomek

17.03.2026 08:18

Firma nie znajduje się w stanie likwidacji ani upadłości. Budynek, który jest obecnie oferowany na wynajem, był wcześniej wykorzystywany na potrzeby produkcji kontraktowej. W połowie 2024 roku działalność produkcyjna została przeniesiona do nowej, znacznie większej lokalizacji przy ul. Rakietowej, gdzie obecnie mieści się siedziba Elhurt EMS.

Tepuje na bota

03.03.2026 17:39

hej, po jakim czasie oddzwaniają po spotkaniu rekrutacyjnym? Pani z hr zapewniała, że w ciągu kilku dni się odezwą niezależnie od wyniku i po tygodniu cisza. Moze lepiej samemu zadzwonić i się dopytać?
    maslak

04.02.2026 18:45

Byłem na rozmowie ponad 2 miesiące temu obiecali ze się odezwa w ciągu następnego tygodnia i tak czekam do teraz :) Moim zdaniem brak szacunku dla kandydata. Jeżeli dostaniecie ofertę z innej firmy w czasie oczekiwania na odpowiedz, bieżcie od razu, bo to maja Twoja kandydaturę głęboko ....

03.01.2026 20:54

Bylem na rozmowie, pani z HR zapewniła mnie że się ze mną skontaktuje w najbliższych dniach by podpisać umowę. Po dwóch latach sądzę że mnie chyba pani okłamała...
    kandydatka

20.01.2026 12:54

dwa lata czekałeś na odpowiedź?
    Kasia

06.08.2025 14:12

Witam, czy ktoś wie ile czeka się na informację od firmy po uzupełnieniu testów? Odpowiedź jest odrazu? Czy jak się nie przejdzie tego etapu to też się odzywają?
    kandydatka

13.11.2025 07:54

ja czekałam prawie dwa tygodnie, akurat moja rekrutacja była dośc długa

31.07.2025 16:21

Witam, od dłuższego pojawia się ogłoszenie na stanowisko specjalista ds. kadr i płac. Czy w firmie jest taka rotacja pracowników na tym stanowisku? Jak widełki płacowe wyglądają? Oraz jak wygląda rekrutacja na to stanowisko
    Kandydatka

02.06.2025 13:30

Firma nie dała informacji zwrotnej po rozmowie- choć zapewniano, że tak będzie. Wypełnianie kwestionariusza w trakcie aplikacji, potem w trakcie rozmowy, dokumentacja potwierdzająca kwalifikacje, a koniec końców - brak nawet maila z podziękowaniem za rozmowę… bardzo słabe
    @pracodawca

03.06.2025 12:21

Dzień dobry, Przykro nam, że nie otrzymała Pani od nas informacji zwrotnej – zależy nam, aby każdy kandydat wiedział, na czym stoi. Zawsze staramy się odpowiadać po rozmowach, więc możliwe, że nastąpiło niezamierzone przeoczenie lub problem z komunikacją. Dziękujemy za zwrócenie nam na to uwagi – pomaga nam to ulepszać nasze procesy. Przepraszamy za niedopatrzenie i życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach zawodowych!
    ex pracownica

24.02.2025 22:08

Z perspektywy nowego pracownika to nie polecam tej firmy, głównie ze względu na ludzi, brak organizacji i traktowanie pracowników. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, żebym miała kogoś za plecami i słyszała tylko "To pilne". Ja to rozumiem, to produkcja, (usunięte przez administratora)Brak szkoleń, pracownik zostawiony sam sobie, musi sam organizować sobie pracę, chociaż jest mało zleceń. Ciągle brak pracy i trzeba siedzieć i wymyślać sobie robotę, po prostu góra musi widzieć, że coś robimy. No śmiech na sali xD chyba zdaje sobie sprawę, że nie ma pracy, ale no coz... cyrk musi trwać. I pamiętajcie! Trzeba umieć już pierwszego dnia pracy, tak jak starszy stażem pracownik, bo jak nie, to będą nad Tobą stać, dając do zrozumienia, że jesteś do niczego.. nie dadzą Ci szansy, wolą szybko zastąpić nowego pracownika innym nowym xD i uwaga! Zabierając Ci zlecenie i dając komu innemu. Kij z tym, że przecież człowiek uczy się na błędach, nie można ich popełniać i tyle! Szkolenie, o którym mówiono mi na rekrutacji nijak się ma do tego, jak to wygląda w rzeczywistości, w większości czasu samemu trzeba się uczyć i domyślać, a jak źle zrobisz, to Cię ochrzanią xD Najczęściej są to znudzeni już, wypaleni i sfrustrowani swoją pracą, pracownicy, którzy tłumaczą Ci tak szybko, jak to możliwe, żeby mieć z głowy i zamiast normalnie tłumaczyć wolą się przemądrzać, pokazując przy tym swoją wyższość nad nowymi pracownikami. Tak, niestety doświadczyłam tego. Dlatego nie polecam pracy w tej firmie. I jak tyle lat żyje na tym świecie, tak jeszcze nigdy nie spotkało mnie to co opisałam, a nawet więcej w żadnym zakładzie pracy.
    TU BYŁEM

25.02.2025 12:15

Trafiła mnie "przyjemność" współpracy z Panią. (usunięte przez administratora) ciężko jest tłumaczyć coś osobie która ewidentnie nie chce się uczyć.
    Ex pracownica

28.02.2025 13:35

Żaden facet mnie nie szkolił, ale dobra. Zapomniałam dodać, że praca spoko, ale atmosfera ciężka, a dla mnie sfera psychiczna jest na tyle ważna, ze żadne pieniądze świata tego nie zmienią i cieszę się, że mam taką możliwość, żeby moc odejść, bo niektórzy, naprawdę bardzo fajni ludzie, niestety dalej tam pracują i bardzo im współczuję.
    Z

21.02.2025 14:15

Fabryka jak fabryka. Piszę w kontekście pracy na dziale testowania. Prosta, powtarzalna, mało wymagająca praca. Łatwo osiągnąć normy godzinowe. Bardzo niskie wymagania jeżeli chodzi o rekrutację na pracowników produkcji - większość ludzi jest przypadkowa, nie rozumieją za bardzo co robią i nie rozwiązują samodzielnie nawet prostych problemów. Z drugiej strony ta praca tego nie wymaga, bo lider naprawi gdy coś nie działa. Słaba organizacja, brakuje sensownego zastępcy lidera. Gdy lider jest na urlopie/L4 to jest do niego dzwonione 5 razy dziennie, bo nie wiadomo, które zadania dać pracownikom. (usunięte przez administratora)
    Robert

03.01.2024 18:45

@pracodawca jesteście w stanie już dać 8k na rękę? I spokój na stanowisku jako osoba która wie co robi? Czy jest sens składać CV gdy mam zbyt dobre doświadczenie zawodowe jak na waszą firme?

04.01.2024 14:23

Dzień dobry Panie Robercie Nasz system wynagrodzeń opiera się o siatki płac, które różnią się kwotowo w zależności od stanowiska. Wynagrodzenia, które oferujemy są zgodne z trendami rynkowymi, które stale śledzimy. Jeśli więc jest Pan zainteresowany udziałem w rekrutacji na stanowisko, które według obecnych trendów jest wynagradzane na poziomie 8000 zł netto i zauważył Pan że mamy obecnie taki wakat, to zapraszamy do przesłania swojej aplikacji.
    Robert

28.01.2025 22:48

@Pracodawca (usunięte przez administratora) Dziękuję nie mam pytań.
    Ona

12.12.2024 18:52

Wygląda na to, że firma mogła przeszacować swoje oczekiwania finansowe względem stanowiska specjalisty ds. marketingu. Wystawili nowe ogłoszenie, tym razem na młodszego specjalistę, podając widełki płacowe, które wydają się nieadekwatne do realiów wynagrodzeń w Gdańsku w obszarze marketingu.

02.09.2024 08:38

Niestety, ale po wysłaniu swojej aplikacji trzeba wypełniać dodatkowe kwestionariusze, dają ci z góry nałożony termin, a finalnie z ich strony kontakt się urywa. Brak profesjonalizmu ze strony HR. Szkoda tracić swojego czasu.
    Elhurt Gdansk

11.11.2024 13:28

Mam pytanie czy głośno jest rży stanowiskach tht i lutowanie chodzi o hałas maszyn na hali
    Były Pracownik

10.09.2024 16:35

Witam. Ogólnie uważam, że sama praca nie jest zła. Wiadomo, jak to praca na produkcji - są normy, nie raz wszystko jest pilne i bardzo pilne, na już ... Takie są produkcje. To nie są wakacje a praca. Ogólnie nie mam zarzutów. Co do finansów uważam, że doświadczeni pracownicy powinni wyróżniać się finansowo od tych nowych bez doświadczenia. Największy minus - kiedyś atmosfera była dużo lepsza (usunięte przez administratora) . Życzę Firmie żeby wróciła na właściwe tory. Pozdrawiam
    Dział niemiecki

01.08.2024 20:40

Pracowałam w tym dziale i szczerze odradzam. Pieniądze bardzo słabe jak na ilość obowiązków. Ludzie tam ciągle się zmieniają, przez co ten kto pracuje tam najdłużej ma najwięcej pracy bo musi ogarniać wszystko. Atmosfera bardzo napięta. Kiedy tam pracowałam ludzie po miesiącu odchodzili z kolejnych stanowisk. Dużo osób zatrudnia się tam na chwilę, żeby mieć czas znaleźć coś lepszego. Praca w tej firmie naprawdę nie ma plusów. Odradzam.
    Ktos321

28.03.2024 14:54

Z całego serca nie polecam pracy na produkcji, jest to wyzysk za najniższą krajowa. Praca na akord, są tam normy, gdzie niektóre są brane z kosmosu. Ciągła kontrola pracownika przez tzn. terminal, jak chcesz wyjść poza hale musisz się z niego wylogować. (Przerwa 20min na cały dzień w tym liczone każdorazowo wyjście do łazienki, gdy przekroczysz czas musisz go odrobić, bo inaczej potrącają ci z wypłaty) Z plusów mogę jedynie napisać, że jest to elastyczny czas pracy, czyli możesz przyjść wcześniej, żeby szybciej skończyć. Nie ma radia, ale można mieć jedną słuchawkę. Luźna atmosfera, ale kierownictwo patrzy na ciebie z góry. I to byłoby na tyle, minusów mam o wiele więcej, ale jak ktoś chce się sam przekonać to musi sam tego doświadczyć i spróbować.

26.03.2024 00:08

Będę mówił o pracy na produkcji z własnego doświadczenia. Plusy: + luźna atmosfera + możliwość wzięcia urlopu z dnia na dzień (jak jest dużo roboty to nie, chyba że jest jakiś ważny powód) + możliwość dogadania się w sprawie godzin (jednego dnia możesz wyjść szybciej, potem możesz albo odrobić albo zabierają z wypłaty wyliczone godziny np. 23.5 zł za godzinę) Minusy: - minimalna krajowa - zwolnienie pracownika bez wczesnej informacji zwrotnej co ma poprawić aby nie rozwiązać umowy. Robisz coś źle a nawet o tym nie wiesz, zwalniają ciebie i potem mówią co robiłeś/aś źle - kontrola wszystkiego co robi pracownik. Rozumiem, pracodawca musi wiedzieć, ale to nie jest wymówka do nadmiernej kontroli, co pokazuje brak zaufania wobec pracownika - brak równego traktowania/równouprawnienia że względu na płeć (nie, nie takie o którym myślisz. Tutaj mężczyźni są na gorszej pozycji. Kobiety dostają awanse na wyższe stanowiska minimum 2 razy częściej, świętowany jest tylko dzień kobiet itp.) To są trzy główne minusy i plusy według mnie, gdzie innych minusów jest więcej niż innych plusów, ale nie będę się już rozpisywać W skrócie, w mojej opinii nie warto tutaj pracować, chyba że ktoś potrzebuje jakiegokolwiek dochodu
    Karola

17.01.2024 12:43

Czy może ktoś powiedzieć czy coś się zmieniło w tej firmie? Opinie są straszne. Na jakie zarobki można liczyć na stanowisku asystenta ds sprzedaży lub na stanowisku asystentki biura? Po przeczytaniu komentarzy, nie wiem czy warto marnować czas na aplikacje tam.
    Basia

22.07.2023 18:17

Podczas rekrutacji wymuszają włączenie kamery jednocześnie uniemożliwiając spotkanie w siedzibie. Pytania, które zadają są nieprofesjonalne. Nie rozmawiali ze mną na temat moich umiejętności, bardziej interesuje ich w jakim IDE piszę kod. Jedno z pierwszych ich pytań to pytanie ile chcę zarabiać.
    Sas

24.07.2023 13:15

Jak pytają o IDE i tego typu dydrymały jak konkretny program do schematów/pcb, konkretne pakiety biurowe to trzeba cać sobie spokój. Dlaczego? Bo szukają kogoś kto zna konkretne programy a nie osoby inteligentnej, potrafiącej szybko nauczyć się posługiwania dowolnym programem z branży. Na 99% mamy doczynienia z ludźmi z kompleksami i wyzyskiwaczami. Podobnie jak wymagane SEP. To firmy nie stać na inwestycję 500zł w nowego pracownika? Podobnie z IDE czy pcb/schematy. Używają darmowego badziewia, projekt tworzy się więc długo jest drogi a cierpi pracownik bo zarabia mało.Komercyjny program zwraca się w kilka miesięcy później zarabia na siebie. Pracownik może zarobić więcej firma też. Daj sobie spokój z ta firmą bo wszystko wskazuje, ze będzie tam wyzysk za głodowe stawki. Praca programisty na akord :-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elhurt?

Kontakt - Elhurt Sp. z o.o.

Galaktyczna 35 A 80-299 Gdańsk

NIP:5841956314

KRS:0000204930

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria
    Ewa

23.02.2023 16:29

firma poszukuje kogoś na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży z językiem niemieckim. powiedzcie mi, jak wygląda kwestia zarobków na tej posadzie? czy płacone jest za wykonanie jakiegoś zlecenia, czy po prostu za godzinę? pytam, ponieważ napisano tu, że wynagrodzenie jest oparte o wynagrodzenie zasadnicze oraz o premię uzależnioną od wyników. czy jest szansa, ze ma się po prostu jakąś tą podstawę godzinową wypłacaną? ; )

24.02.2023 09:06

Dzień dobry Pani Ewo Zgodnie z informacją, którą Pani otrzymała, wynagrodzenie w naszej firmie dzieli się na wynagrodzenie zasadnicze (podstawę) i premię uzależnioną od realizacji przydzielonych w danym miesiącu zadań. Podstawa wynagrodzenia stanowi znaczącą większość puli. Na każdym stanowisku w naszej firmie istnieje siatka płac, w której określonych jest kilka poziomów wynagrodzenia możliwych do osiągnięcia na danym stanowisku. Mamy przejrzyste zasady wynagradzania pracowników i jasno ustalone kryteria awansu finansowego. Zachęcamy do udziału w intersującym Panią procesie rekrutacyjnym.
    Katka

05.02.2023 16:26

Jak wyglada praca na produkcji?chodzi mi czy jest względnie dobra atmosfera pracy? Jakie są zarobki?
    Przerost formy nad treścią

24.08.2022 17:30

Aplikowałam na jedno ze stanowisk biurowych. Wieloetapowa rekrutacja prawie jak do Nasa ( test z angielskiego, test osobowości, wypelnianie kwestionariuszy) a na miejscu okazuje się, że podstawa nie wynosi nawet 3k na rękę. Strata czasu, nie polecam...
    Potencjalny Pracownik

07.07.2022 04:44

Witam Chciałem aplikować na stanowisko "Specjalisty ds. Wdrażania Technologii Produkcyjnych" (NPI Engieneer). Czy na tym stanowisku jest aktualnie osiągalna stawka 6500 PLN Netto?

30.12.2021 12:31

Atmosfera w firmie? Fajna, owocowe wtorki, czwartki i jeszcze raz w tygodniu ciasto bo ktoś się zwalnia ;)
    Byłyś mi bliski

02.01.2022 16:11

Owocowe wtorki czwartki :) polewa jak pracownicy rzucają sie na jabłka. Bo jest to ich jedyna premia do wpłaty. Kiedyś myślałem że jabłeczniki w domu robią.
    Obserwator

30.06.2022 16:10

Na szczęście córka pani od jablecznika już wróciła z macierzynskiego :)
    Zaciekawiony

14.06.2022 18:02

Podwyżki jakieś były? Inflacja te sprawy. Wszystko kosztuje w (usunięte przez administratora). A w elhurcie się zarabiało mniej niż najniższa krajowa. Więc jak tam u was? Da się żyć czy nadal nie?
    Były.

15.06.2022 14:52

Jak ja pracowałem to się wypytałem wszystkich czy są jakiekolwiek godne możliwości zarobku. Wszyscy odpowiadali zgodnie ze tak. Ale nie tutaj :) jak pracowałem w elhurcie to minimalna była (usunięte przez administratora)z hakiem. Notorycznie przelewy dostawałem (usunięte przez administratora). Zresztą same wampiry energetyczne. Pracować się z nimi nie dało.

16.06.2022 02:44

Kwoty usunięte. Ale wychodziło tak. Że wypłata była na umowie o pracę na rękę mniejsza niż najniższa ustawowo.
    Monika

13.04.2022 21:43

Zastanawiam się nad złożeniem CV ale na biura. Miałam okazję być w siedzibie firmy przy okazji i pierwsze wrażenie ok. Ale wiadomo jak to jest z wrażeniem...raz złożyłam CV bo wydawało się ok a wyszedł (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Czy ktoś może coś.napisac o biurach? Duża rotacja? Na któryś dział szczególnie zwrócić uwagę ?
    DBS

25.03.2022 19:43

Fajne miejsce. Mili przełożeni. Gdyby nie zmiana planów w życiu , pracowałbym tam nadal. Śmiało polecam.
    Beata

03.03.2022 10:12

Witam,a jak wygląda sytuacja na stanowiskach biurowych? Jak atmosfera? Czy też podobne klimaty jak na produkcji? Można palić papierosy?
    Anon

23.07.2020 15:37

Bardzo słabe płace, w listopadzie czy tam w grudniu po strajku była mała podwyżka a w czerwcu gdy produkcja po covidzie już ruszała na dobre to i tak małe już podstawy zostały obniżone co było odrażającym zagraniem. "Góra" się dziwi czemu pracownicy wykonują kijową robotę a za takie pieniądze nie dziw że nikomu się nic nie chce. Żeby zasłużyć na szacunek trzeba najpierw nauczyć się szanować innego człowieka. Pozdrawiam
    kelly

17.01.2022 21:40

bo za pracę nalezy się godziwe wynagrodzenie.\\\Bo każda dobra kadra zarządzająca wie, że trzeba dobrze nagradzać i motywować dobrych pracowników.. Proste.
    PrAcOwnik

11.02.2022 20:58

A może trzeba po prostu dobrze pracować a nie odwalać "kijową" robotę?
    były pracownik

09.06.2021 20:34

Pracowałem w Ehurcie prawie 10 lat temu ale w tego co widzę po najnowszych wpisach to niewiele się tam zmieniło. Jedyny plus to to że naprawdę bardzo dużo się nauczyłem co pomogło mi się dostać do następnej pracy oraz (w tamtym czasie) naprawdę dobrze zorganizowane szkolenie. Minusy: pensja żenująca;(usunięte przez administratora)słaba atmosfera pracy; podejście do pracownika nie na zasadzie "im więcej pracujesz tym więcej dostaniesz" tylko "im więcej pracujesz tym mniej stracisz" ; premia (jesli to w ogole nazwac mozna premia) ucinana za byle co; mnie rozwaliły bony Sodexo na 30 zł :)
    Rumcajs

17.08.2021 18:46

Fantazje to Ty masz bujną - nie ma co :) 10 lat temu nie było w firmie bonów Sodexo :)
    mk

31.12.2021 00:47

były
    Ktoś

25.12.2021 10:49

Zobaczymy za,parę miesięcy kończy mi się umowa jeśli nie dostanę podwyżki to spadam, z tego co widzę po opiniach nie dostanę ale mam nadzieję.
    Pytający

10.12.2021 12:32

Czytając opinie wygląda to na jeden wielki horror. Czy praca na stanowisku tester układów elektronicznych na które to wisi oferta na stronie wygląda tak samo makabrycznie? Warto wysyłać cv?

20.12.2021 15:37

Nie warto, wogole się z tą firmą jakkolwiek wiązać. Odradzam wogole patrzenie na budynek bo normalnych ludzi może spotkać nieszczęście. Czyli że będą musieli tam chodzić. A jeżeli chodzi o stanowisko testera. To bez żadnego namysłu podłączanie kabelków które co chwilę się rozwalają. I bezmyślne naciskanie przycisku. I wymiana modułu... Czyli praca która zabija samodzielne myślenie. I to będzie problem z znalezieniem sobie czegoś po tym stanowisku. Bo każdy inny pracodawca nagrodzi za samodzielnie myślenie. Elhurt zabierze za to premie.
    kandydat

27.11.2021 15:57

hej, czy ktoś orientuje się z ilu etapów składa się proces rekrutacyjny do pracy w biurze? jakie są mniej więcej stawki na stanowisku kupca? Czy firma ma problemy z dostawami elektroniki? (Dość mocne pytanie retoryczne.)

14.12.2021 06:49

Cześć, Byłam przyjmowana na początku tego roku i wtedy były to trzy etapy, ostatni to już spotkanie w biurze. Bardzo dobrze wspominam cały proces. Sprawnie dostawałam odpowiedzi nt. kolejnych etapów.
    Potencjalny

08.12.2021 19:40

Witam Was, Firma nie informuje o zasadach i ilości etapów rekrutacyjnych. Wysyła jakieś testy do rozwiązania na ponad 1,5 h pracy na weekend, czyli nie ma poszanowania czasu wolnego potencjalnego pracownika, po czym się nie odzywa. Zero żadnego Feedbacku. Bardzo kiepskie podejście. Pozdrawiam.
    Zainteresowany

02.12.2021 11:09

Pytanie do pracowników. Ta firma jest w ogóle wypłacalna? Wypłaty przychodzą na czas takie jak na umowie ?

08.12.2021 18:37

Tak, jeśli chodzi o wypłaty to są zawsze na czas.
    Polak

07.10.2021 12:57

Widzę, że cały czas Elhurt szuka pracowników. Czy tak ludzie z niej odchodzą, jak zobaczą na czym ta praca polega i ile płacą? Przecież zarobki w Trójmieście między 4-5 tyś na produkcji bez Łaski. A ile zarabiacie w Elhurcie, bez nadgodzin? Pozdrawiam
    Teges

15.10.2021 14:56

Zarobki 4-5 tyś????? Mieszkam od zawsze w Trójmieście i jeszcze takiej wypłaty nie uświadczyłem ????
    karl

27.10.2021 19:53

Pewnie że tyle zarobisz ,ale za dwa miesiące pracy

12.10.2021 07:21

Ktoś zapomniał dodać że większość dodatków i benefitów. Jest po pracy roku, co do dnia. Lub więcej lat też liczone co do dnia. Zresztą nie wiem jak ta praca może być szczytem możliwości. Polecam poszerzyć horyzonty. Małpę dało by się wyszkolić by lutowała.

12.10.2021 15:35

Dzień dobry. Żaden spośród kilkunastu dodatków pozapłacowych i benefitów, które oferujemy nie jest warunkowany rocznym stażem pracy. Jeżeli nadal jest Pan(i) naszym pracownikiem zachęcamy do zapoznania się z obowiązującymi zasadami dotyczącymi korzystania z benefitów i dodatków pozapłacowych. Informacje na ten temat znajdzie Pan(i) u swojego przełożonego, w Dziale Kadr i Płac, w Dziale HR oraz w ogólnodostępnej dokumentacji. Porównanie naszych pracowników, a przede wszystkim czynności wykonywanych przez nich, jako mało istotnych, niewymagających i równych z tymi, które mogłaby wykonywać małpa, jest wysoce nie na miejscu. Zatrudnieni u nas pracownicy posiadają wysokie kompetencje i umiejętności, są świetni w tym co robią i stanowią najważniejszy element naszej organizacji. Jeżeli natomiast obowiązki, które Pan(i) wykonuje są według Pani/Pana niższe od Pani/Pana aspiracji, zachęcamy do podjęcia rozmowy ze swoim przełożonym i/lub Działem HR i wzięcia udziału w rekrutacjach wewnętrznych na stanowiska, które mają w Pani/Pana opinii większe horyzonty.

11.10.2021 16:16

Nie polecam. Słabe place. Jako głowa rodziny nie mam możliwości by wyżywić swoją spuściznę.
    Zainteresowany pracą

12.10.2021 11:35

A jak u Państwa w firmie z komponentami? Nie macie żadnych braków?Cały rynek elektroniczny załamany, bo brak komponentów.Fabryki ledwo dyszą i nie wiedzą, kiedy będzie dostawa na bieżąco.

07.10.2021 20:49

Słabe place. Z nadgodzinami słabo nawet wyciągnąć 4 na początku. Słaba atmosfera. Muzyczka w pracy? Zapomnij. Trzeba słuchać maszyn i przełożonych. Prawie to samo jak się drą przez całą hale. Każde wyjście do WC odliczane z czasu pracy. Nie polecam.

08.10.2021 12:28

Dzień dobry Każdy pracownik już na etapie rozmowy kwalifikacyjnej jest informowany o tym, że firma nie gwarantuje możliwości wykonywania nadgodzin, a co więcej staramy się tak ułożyć pracę i zadania na poszczególnych stanowiskach i w poszczególnych działach, aby pracownicy mieli czas na życie prywatne i mogli znaleźć równowagę między nim a pracą. Zaskoczeniem jest dla nas, że ocenia Pan(i) atmosferę w naszej firmie, jako słabą. Przykro nam, że nie udało się Pani/Panu nawiązać relacji ze współpracownikami, którzy w przeprowadzonym kilka miesięcy temu Badaniu Satysfakcji, bardzo wysoko ocenili poziom swojego zadowolenia z atmosfery w naszej firmie oraz profesjonalizmu, jaki wykazują współpracownicy i przełożeni. Założenie, że pracownicy produkcyjni nie powinni słuchać głośnej muzyki przez słuchawki podczas wykonywania pracy, wynika przede wszystkim z dbałości o ich zdrowie i życie. W przypadku ich zagrożenia i konieczności ewakuacji, pracownik słuchający muzyki przez słuchawki nie usłyszy alarmu, krzyku lub ostrzeżenia innej osoby, awarii maszyny lub innego dźwięku alarmującego o pojawiającym się zagrożeniu. Ze względu na fakt, że toalety w budynku produkcyjnym znajdują się poza halą produkcyjną, wszyscy pracownicy produkcyjni mają wydłużony czas przerwy ponad ten, który określa Kodeks Pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Elhurt Sp. z o.o.