Elhurt

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Elhurt Sp. z o.o.

Opinie o Elhurt Gdańsk

Nie przegap nowości o Elhurt Sp. z o.o.!

Anon

25.04.2018 09:13

Nie płacą za nadgodziny ani nie udzielają za nie dni wolnych. Może się ktoś w końcu przełamie i gdzieś to zgłosi
    Niebo

04.08.2018 18:40

W pracy się pracuje,a nie na komórce prywatę. Chcesz kasy, to pracuj, to czas,że dla kogoś robisz. Albo buduj swój biznes sam. Spróbuj. Uda się ,wyciągniesz 30K,na miech.---SZACUN. Tylko narzekasz i frustracja.
    Anon

07.08.2018 19:18

Pani/e Niebo, warto zwrócić uwagę, że niepłacenie za nadgodziny ani nie wydawanie za nie dni wolnych jest niezgodne z prawem. Pani/a komentarz nie na miejscu.

18.07.2018 11:20

To nie ja pisałem, ktoś się podszywa pode mnie, szału nie ma, ale na razie ogólnie jest ok.

21.05.2018 21:29

@PRACUJĘ-TERAZ- TU-TAJ a czy w ciągu tych trzech lat, Twoje warunku zatrudnienia, jakie są Ci przez Elhurt Sp. z o.o. zapewniane, uległy poprawie? Trzy lata jest to już całkiem długi staż pracy, więc na pewno wielu forumowiczów będzie wdzięczna za informacje, czy jest na produkcji szansa na podwyżki.

28.06.2018 14:34

TAK, OTRZYMAŁEM KILKA PODWYŻEK I PROPOZYCJI AWANSU.

10.05.2018 19:09

PISAŁEM WAM O TEJ FIRMIE W PAŹDZIERNIKU 2015, ŻE JEŚLI BĘDZIE ŹLE NAPISZĘ WAM O TYM, ROZCZARUJĘ WAS, NIESTETY PO 3 LATACH NIC TAKIEGO NIE STWIERDZIŁEM. DALEJ TWIERDZĘ - PRACA NA PRODUKCJI JEST OK. NIE MA WYŚCIGU SZCZURÓW. PO CO PISAĆ TE BZDURY O UMOWACH ŚMIECIOWYCH I NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ. I NIKOMU SIĘ NIE PODLIZUJĘ.
    majk

20.02.2018 08:34

A jakie stawki tam teraz dają? Widziałem kilka ofert - SMT, AOI i zastanawiam się czy jest sens aplikować.
    king

23.04.2018 08:22

Co ty Chcesz...!!!!! Ludzie są OK. Jak kokosy chcesz ,to w UK.. Jedź i tam żyj,tu Polska i WSZYSTKO JEST OK.!!!! Nie chcesz pracować w ELHURCIE..nie potrzeba tu takich jak ty. Może zrozumiesz,gdy tłumaczyć się będziesz ,że w kiblu byłeś. Robisz7.45 według prawa pracy i..DILL Nie chcesz NIE PRACUJ.
    Banny

23.04.2018 15:28

Wirdać, że dział HR mocno moderuje tę stronę. Większej obłudy w opiniowaniu dawno nie widziałęm. Chcesz poznać tę firmę? Musisz poznać ich kierownictwo. Wtenczas omijać ją będziesz z daleka. Ludzie ok. Choć dużo lizusów.
    Lukas

08.09.2017 21:18

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego? Zawsze mogą być w firmie okresy lepsze i gorsze, może właśnie teraz macie gorszy czas? Przymierzam się do aplikowania i chcę dowiedzieć się coś więcej o firmie. Jakie jest nastawienie ludzi do siebie?
    Kostucha

02.02.2018 13:31

Atmosfera jest super, ludzie są super! Chodź na prawdę warto tu pracować!.
    Witek

07.01.2018 19:09

Jaka jest atmosfera w firmie? Warto aplikować? Podpowiedzcie jak przebiega rekrutacja.
    o e tam

12.01.2018 11:33

Raz lepiej a raz gorzej, ale się pracuje
    Kostucha

02.02.2018 13:29

Atmosfera jest rewelacyjna. Świetna zabawa i mnóstwo śmiechu.

29.09.2017 18:35

@barabasz jaką dają umowę po okresie próbnym? Czy długo pracujesz w Elhurt Sp. z o.o.? Obecnie firma poszukuje na stanowisko MŁODSZY KOORDYNATOR PROJEKTÓW PRODUKCYJNYCH. Z oferty pracy wynika, że zapewniają atrakcyjny system wynagrodzenia adekwatny do osiąganych wyników i realizowanych zadań, udział w budowaniu nowoczesnej i prężnie rozwijającej się firmy, pracę w młodym, dynamicznym zespole. Czy ktoś zastanawia się nad aplikowaniem?
    spacek

03.12.2017 18:23

znam właściciela firmy. podejrzliwy nieprzyjemny typ. nie polecam kontaktów z nim
    kasztan

16.12.2017 00:14

Jako pracownik jestem zupełnie odmiennego zdania. Może pierwsze wrażenie nie jest najlepsze, ale pan Prezes zyskuje z czasem ;) Rozsądny człowiek. Jak coś z nim ustalisz, to możesz być pewna/pewien, że dotrzyma słowa.
    barabasz

25.09.2017 15:40

Na początek jest to umowa na 3 miesiące okresu próbnego.
    barabasz

25.09.2017 15:39

Na początek jest to umowa na 3 miesiące okresu próbnego.
    Kamil

12.09.2017 18:43

Wnioskuję, że to byłaby dobra firma do pracy. Takie pochwały od pracowników to najlepsza reklama dla firmy. Podpowiedzcie mi czy aktualna jest oferta dla przedstawiciela handlowego? Chodzi o Katowice?
    lepiej poinformowany

09.09.2017 23:48

Ogólnie to firma doskonale się rozwija . Obroty rosną . Firma cały czas inwestuje . Obecnie pracuje ok. 130 osób . Nie ma umów śmieciowych . Rotacja jest bardzo mała . Jeśli ktoś odchodzi to raczej w okresie próbnym .Większość osób pracuje wiele lat i jeśli po kilku latach odchodzą to doskonale radzą sobie w innych firmach i nie tracą kontaktu z byłymi współpracownikami. Nie wiem jaka jest atmosfera pracy na produkcji i w administracji ale w pozostałych działach na pewno jest bardzo dobra . Widać to w szczególności podczas spotkań podsumowujących miesiąc jak również w trakcie szkoleń prowadzonych przez zewnętrznych trenerów , które firma często organizuje.Pozytywne nastawienie ludzi widać też na stołówce firmowej :)

05.09.2017 11:47

@Józek a czy Ty pracujesz w firmie Elhurt Sp. z o.o.? Możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? Co najbardziej podoba Ci się w pracy? Na jakim stanowisku jesteś? @nick powiesz coś o swoich doświadczeniach związanych z firmą? Z tego co piszesz to raczej jesteś niezadowolony.
    Me

05.09.2017 13:57

Aneta, interesuje cię budynek produkcji czy administracji? O pierwszym wiem niewiele, o drugim az za dużo
    Józek

22.08.2017 17:08

Ideałów nie ma więc zawsze może się coś wydarzyć z czego niektórzy nie będą zadowoleni. Ale nie znaczy to ,że firma jest zła!
    Feliks

11.08.2017 12:31

Słyszałem o Elhurt dobre opinie i nie rozumiem niektórych osób.
    nick

22.08.2017 12:03

Może dlatego, że słyszałeś opinie, a inni tam byli/pracowali.
    Bartek

25.07.2017 23:09

Elhurt ma kilka ofert na przedstawicieli handlowych, czym to jest spowodowane? Dopytuję ponieważ interesuje mnie praca dla firmy. Chciałbym dowiedzieć się coś więcej od pracowników zanim dotrę do firmy.
    Krzysztof

23.06.2017 14:32

A ja zapeniam , że nie będziesz zadowolony z tej firmy. Tak jak setki osób, które dały się nabrać na ich słodkie "pierdzenie".
    Luidzi

01.05.2017 17:43

@Dandy Jesteś malkontentem i wszystko jest dla Ciebie złe. Więcej optymizmu i wiary w siebie a będziesz zadowolony z firmy.
    G

10.08.2017 09:42

Jeżeli lubisz pracę, w której nie trzeba myśleć, jesteś mało ambitny i lubisz jak Tobą pomiatają to spoko, będziesz zadowolony. No i do tego uznaniowa pensja, dajesz sobą pomiatać to masz więcej. No nie dla mnie, wolę normalność.

27.04.2017 15:55

@Jurgen Praca koordynatora projektów produkcyjnych sprowadza się głównie do wypełniania excelów z cenami poszczególnych elementów projektów. Dużo telefonów z dalekim wschodem, dużo wycen do zrobienia. Przerabiasz pdf na excel, kwotujesz, wysyłasz do klienta i tak w kółko. W dodatku jak potwierdził "Hanibal" powyżej, kierowniczką jest nadal Pani M.B., ktora niestety nie wporwadza zbyt dobrej atmosfery w pracy i jak widać w komentarzach nie ma też zbyt dobrej opini. Polecam zastanowienie się zanim przyjmiesz tą pracę, bo na papierze wszystko dobrze wygląda, ale może się okazać, że będzie słabo.
    Jurgen

25.04.2017 16:48

Czy oferta pracy dla koordynatora projektów produkcyjnych jest jeszcze aktualna? Pytam na forum ponieważ chcę się dowiedzieć czegoś więcej o firmie. Wprawdzie słyszałem dobre opinie ale nie zaszkodzi dopytać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elhurt?

Kontakt - Elhurt Sp. z o.o.

Galaktyczna 35 A 80-299 Gdańsk

NIP:5841956314

KRS:0000204930

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria
    Luiza

18.04.2017 10:28

Pracuję w Elhurt i bardzo chwalę sobie tu pracę a rotacje zawsze będą.
    qwe

11.04.2017 14:32

widziałem, że szukają głównej księgowej. Może wreszcie będzie ktoś z wiedzą. Nie wiecie dlaczego szukają nowej?

19.04.2017 20:36

I coś wiadomo na ten temat ?

19.04.2017 20:37

I coś wiadomo na ten temat ?
    Iza

25.03.2017 16:15

Elhurt to zupełnie spokojna firma. Zawsze znajdzie sie ktoś komu praca nie odpowiada. Myślę, że najlepiej ja zmienić tym bardziej , że jest duże zapotrzebowanie na ludzi do pracy.Pracuję tu i nie narzekam, ludzie w moim dziale stworzyli super zespół!!
    Ann

21.03.2017 22:50

Najgorsza firma w jakiej pracowałam! Wszystkie negatywne opinie to prawda. Jak teraz pomyślę że mogłam się zgodzić na ich warunki to aż jestem na siebie zła. Zakres obowiązków przekraczający znacznie jedno stanowisko. A wynagrodzenie najniższa krajowa. Nawet nie... bo sprytna pani kadrowa sobie wymyśliła ze podstawowe wynagrodzenie wynosić będzie 1850 brutto + 150 brutto premii regulaminowej ( za niechorowanie) haha radzę się zastanowić czy warto marnować swój potencjał na taka pracę
    Ann

21.03.2017 22:49

Natalia

16.03.2017 10:09

Słyszałam, że to spoko firma i obecnie szukam nowej pracy. Może coś więcej dowiem się na tym forum? Czy Elhurt Spółka z o.o. ma aktualnie nowe oferty pracy? Jaka jest atmosfera wśród pracowników? Będę wdzięczna za info!
    Adi

15.03.2017 20:22

Jeśli można zapytać o przedział wynagrodzenia dla osób pracujących w dziale projektowym np. jako PCB Designer albo Elektronik Inżynier , będę wdzięczny za realne dane na obecną chwilę ;)
    Kamil

08.10.2016 17:06

@Byly pracownik ale tu wszyscy pracownicy wobec siebie są tacy nieprzyjemni? Jak dla mnie to faktycznie może być kiepska sprawa, zawsze staram się być w porządku do ludzi, ale jeśli jest tak jak mówisz to nie zawsze się da...

08.10.2016 17:01

Cześć. Praca nie jest idealna ( administracja, dział eksportu). Brutto otrzymasz 2800 plus premia ( zadania, które co miesiąc są zmieniane...niektóre powielające się bądź zależne od współpracowników). Po jakimś czasie ( mimo że ofercie pracy tego nie ma ) będziesz jeździć jako kierowca z towarem/po towar do klientów - nie będąc magazynierem ani kierowcą ( przerzucanie czyiś obowiązków... ). Praca nuda i powtarzająca się. Towarzystwa średnio miłe, czekające na twoje potknięcie ( chyba że akurat macie wspólne zadanie liczone do premii ). Brak kultury i ogólnie panujące chamstwo. Dobre jako pierwsza praca - nauczysz się jak zachowywać w miejscu gdzie każdy chce Ci wsadzić szpile w bok, jak nie reagować na zaczepki słowne i robić słodką minkę kiedy sytuacja od Ciebie tego wymaga. Jako praca na stałe? Osobiście nie polecam - nawet jeśli uda Ci się wytrzymać 3 miesiące próby i stwierdzisz, że praca sama w sobie jest ok, to wierz mi że atmosfera Ciebie szybko zniechęci.

09.07.2016 08:46

Miejsce - dno

01.08.2016 08:45

Zdecydowanie jedna z NAJGORSZYCH! Pozytywne opinie piszą zapewne kierownicy o których tu najczęściej mowa czyli M.B z wycen prod.

04.08.2016 14:11

Nie wiem gdzie to słyszałeś, ale kogoś ostro poniosła fantazja. Gwarantuję Ci, że po miesiącu będziesz myślał o zmianie pracy, a po dwóch zaczniesz jej szukać. Chcesz próbować, to próbuj, ale ja odradzam, szkoda czasu.

21.06.2016 10:12

a

09.07.2016 02:15

Praca ok. Jak będziesz dobry to założysz później własną firmę tak jak pozostali fachowcy z elhurt.

21.06.2016 10:10

@malina Weronika i No way! pisały o pracy w części administracyjnej, więc ciężko powiedzieć jak płacą innym pracownikom.
    No way!

19.06.2016 20:55

Weronika niestety zgadzam sie z Toba... miałam identyczne odczucia pracujac w pionie administracji. Spory miedzy piętrami, spory miedzy działami, ciagle obgadywanie, zazdrość o ladniejsze koleżanki, z metra cięta główna księgowa która udaje sympatie by Cie za plecami obsmarowac, podobnie gwiazda Pani M.H. - pleciuch jakich mało... do tego przełożeni zrzucajacy swoje obowiazki na nizszych szczeblem, tak, tak m.in. Pani MB. Dziwne konszachty odstreczajace od tego miejsca, a praca za smieszna kase. W zyciu bym tam nie wrocila..
    Weronika

18.06.2016 20:31

Najgorsza firma w której przyszło mi pracować. Marne wynagrodzenie, kiepska atmosfera i warunki socjalne. Cieszę się że mam to już za sobą. Odradzam pracę tam!!
    Hanibal

25.05.2016 15:42

@Dandy, Tak kierowniczka to nadal MB. Masz coś na jej temat do powiedzenia?
    worker

10.05.2016 01:38

koordynator projektów produkcyjnych - praca bardzo nudna i monotonna. Szukanie i ręczne wklepywanie cen tysięcy elementów do bazy danych. Zarobki słabe (1400-1600), wieczny stres i wszystko na wczoraj. Nic tylko siedzisz i wpisujesz dane jak robot.

29.04.2016 14:57

@tymon a kierowniczka tego działu nadal jest pani MB?
    JESZCZE RAZ PRACOWNIK

16.04.2016 21:48

TY PRACOWNIK, JESTEŚ CHYBA NIENORMALNY, TRZEBA SIĘ WALNĄĆ W GŁOWĘ NIE PISZ GŁUPOT JEST TU SPOKÓJ JAK NA RAZIE.
    hipo-Chondryk

16.04.2016 21:40

DLACZEGO SZUKACIE DZIURY W CAŁYM, JEST TU CAŁKIEM FAJNIE, PISZĘ JA CZŁOWIEK KTÓRY PRACUJĘ JUŻ TROCHĘ TUTAJ, NIE SZKALUJCIE TEJ FIRMY...SPRAWDŹCIE GDZIE INDZIEJ...
    Kałasznikow

29.12.2015 15:00

@Pracownik - pracujesz na produkcji czy w dystrybucji? Chyba na produkcji sądząc z tego co napisałeś. Nie jest fajnie na linii produkcyjnej?

Zostaw merytoryczną opinię o Elhurt Sp. z o.o.