TelForceOne

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o TelForceOne S.A.

Opinie o TelForceOne Wrocław

Nie przegap nowości o TelForceOne S.A.!

Olek

21.05.2018 09:52

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy a patrząc na forum i tą ciszę sadzę, że tak jest!
ola

29.05.2021 19:19

To, ze wypowiadają się tylko Ci, którzy musza wylać swoje żale w internecie, bo została im zwrócona uwaga i znaleźli sobie idealny sposób na „zemstę” nie znaczy, ze firma ma fatalna renomę. Sama pracowałam tam długi okres czasu, bardzo dobrze wspominam i nie mam żadnych zastrzeżeń. Zarówno z menadżerami jak i szefostwem da się bez problemu dogadać, wystarczy chcieć i po prostu pracować
Ola

29.05.2021 19:28

zupełnie się nie zgadzam

Pan M

29.08.2026 13:05

Nie rozumiem tak krytycznego podejścia do firmy TelForceOne. Osobiście uważam że dla każdego jest to najlepsza opcja na start kariery. Jest mało miejsc we Wrocławiu gdzie jest tak bardzo kiepska i nieudolna kadra zarządzająca handlem i produktami. Pozwala to doświadczyć prawdziwej szkoły życia zawodowego zmierzyć się z przeciwnościami i zobaczyć jak naprawdę wygląda praca. Po roku takich doświadczeń jest moment uświadomienia sobie że warto iść dalej bo tacy pracownicy są bardzo cenieni na rynku. Co to powoduje ? Że z pracy gdzie zarabia się mniej niż na kasie w biedronce można zrobi duży skok w przód dzięki doświadczeniu.

Zodiak

30.08.2026 09:20

Widać że negatywne komentarze piszą byli pracownicy, którzy wylewają swoje żale, ale okey, to Wasza perspektywa. Pamiętajcie, że jest zawsze druga strona. A poza tym skąd wiesz, że nic się nie zmienia skoro już tam nie pracujesz? Ja widzę dużą zmianę w porównaniu do tego co było rok temu, zresztą kierowniczka o której mowa ma dobry vibe ze swoimi pracownikami, nic nie ukrywa i jest transparentna. Elo!

26.08.2026 11:20

Jako były pracownik chciałbym podzielić się swoją opinią na temat warunków pracy w TelForceOne. Moje doświadczenia są w dużej mierze zbieżne z opiniami, które pojawiły się wcześniej. W mojej ocenie jednym z głównych problemów były niezadowalające warunki wynagrodzenia, trudna atmosfera oraz konflikty między pracownikami. Zauważalny był również chaos organizacyjny, niejasny podział odpowiedzialności i przerzucanie obowiązków pomiędzy poszczególnymi osobami lub działami. Odnosiłem także wrażenie, że na funkcjonowanie firmy wpływały nieformalne relacje i układy, szczególnie wśród osób pracujących w organizacji od wielu lat i zajmujących wyższe stanowiska. Niepokojące było również, moim zdaniem, kontaktowanie się z pracownikami podczas ich zwolnienia lekarskiego. W przypadku zgłaszania problemów do działu HR nie miałem poczucia, że moje uwagi były traktowane w sposób skuteczny i bezstronny. Wręcz przeciwnie — zgłoszenie problemu mogło, w moim odczuciu, prowadzić do pogorszenia sytuacji osoby, która zdecydowała się go zgłosić. Szczególne zastrzeżenia budził sposób działania jednej z osób zajmujących wysokie stanowisko. W mojej ocenie jej działania przyczyniały się do utrzymywania atmosfery konfliktu i napięcia w zespole. Odnosiłem również wrażenie, że niektóre podejmowane działania mogły być niezgodne z zasadami prawa pracy, jednak zgłaszane wątpliwości nie spotykały się z odpowiednią reakcją. W rezultacie, z mojej perspektywy, firma traciła kompetentnych i doświadczonych pracowników. Wielu wartościowych specjalistów decydowało się odejść, ponieważ atmosfera i sposób funkcjonowania organizacji negatywnie wpływały na komfort oraz poczucie bezpieczeństwa w pracy.

27.08.2026 10:18

W komentarzu odnosisz się do obszarów, którym jako firma poświęcamy uwagę i które podlegają bieżącej analizie. Szczególnie istotne jest dla nas tworzenie środowiska pracy, w którym pracownicy mogą otwarcie komunikować swoje uwagi, zgłaszać trudności i mieć pewność, że zostaną one potraktowane z należytą uwagą, poszanowaniem poufności i bezstronnością. Podejmując działania w takich sytuacjach, kierujemy się zarówno dobrem pracowników, jak i odpowiedzialnością za prawidłowe funkcjonowanie organizacji. Opinie publikowane anonimowo są dla nas ważnym sygnałem, natomiast nie dają możliwości odniesienia się do konkretnych okoliczności ani zweryfikowania prawdziwości przedstawionych informacji. Niezmiennie zachęcamy obecnych, jak i byłych pracowników do dzielenia się swoimi opiniami zarówno tymi krytycznymi, jak i pozytywnymi. Wierzymy, że doświadczenie pracy w TelForceOne jest złożone i może obejmować zarówno obszary wymagające poprawy, jak i takie, które warto kontynuować i rozwijać.
AKP

30.05.2026 14:41

Nędzne warunki płacowe, chaos organizacyjny i kolesiostwo to codzienność tej firmy. O rozwoju zawodowym można zapomnieć – wymagania wobec pracowników są ogromne, często nierealne do spełnienia, natomiast wsparcie ze strony pracodawcy jest znikome. Najbardziej niepokojące jest jednak podejście do problemów zgłaszanych przez pracowników. W moim przypadku oraz według wiedzy, jaką posiadałem, liczne osoby zgłaszały do HR nieakceptowalne zachowania (usunięte przez administratora). Mimo to osoba ta pozostała na stanowisku. (usunięte przez administratora) Po powrocie wspomnianej osoby atmosfera w pracy stała się jeszcze gorsza, a część pracowników miała poczucie, że spotykają ich działania odwetowe za wcześniejsze zgłoszenia. W efekcie w firmie panuje atmosfera strachu, frustracji i braku zaufania. Nie polecam tego pracodawcy osobom, które szukają stabilnego miejsca pracy, możliwości rozwoju i szacunku wobec pracownika. Zatrudnienie w tej firmie może kosztować więcej nerwów i zdrowia niż jest warte.

02.06.2026 09:51

Przykro nam, że wyniosłeś z pracy w naszej firmie takie doświadczenia. Każdy sygnał dotyczący warunków pracy, organizacji, relacji w zespole czy poczucia bezpieczeństwa pracowników traktujemy poważnie. Ze względu na poufność oraz szacunek dla wszystkich zaangażowanych osób nie możemy odnosić się publicznie do indywidualnych sytuacji opisanych w komentarzu. Zależy nam na tworzeniu środowiska pracy opartego na wzajemnym szacunku i otwartej komunikacji. Opinie pracowników, również te krytyczne, są dla nas ważnym źródłem informacji i pomagają nam identyfikować obszary wymagające dalszej pracy. Jeśli chciałbyś podzielić się dodatkowymi informacjami, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Każde zgłoszenie analizujemy z należytą uwagą.
Rekrutacja

01.07.2026 14:44

No nareszcie ktoś napisał rzetelnie jak jest, może raczej było bo dzięki Bogu już mnie tam nie ma .
Stasim

15.05.2026 23:30

Czy akceptujecie osoby niebinarne o skrajnie prawicowych poglądach politycznych?
#Aktuariusz
Ka

13.03.2026 15:51

Mam pytanie jak długo dajecie umowa zlecenie?Czy można wybrać sobie godziny pracy chodzi o magazyn

17.03.2026 09:54

Magazyn pracuje w systemie zmianowym pomiędzy godzinami 6.00 - 21.00. Nie ma stałych zmian, grafik jest zmienny w okresie tygodniowym. Umowy zlecenie są zawierane na różne okresy czasu, zależnie od bieżącego zapotrzebowania, przeważnie na 12m-cy.

09.09.2024 08:34

Jesteśmy częścią największego wydarzenia w branży GSM i elektroniki użytkowej - IFA 2024! Dołącz do nas!
Spotkaj się z zespołem #telforceone na stoisku 216 w hali 4.2 Nie możemy się doczekać, aby Cię tu zobaczyć!

16.02.2024 09:16

Na jakie wsparcie w TelForceOne S.A. mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?
lela

16.08.2024 18:49

To mowa tu o przypadkach gdy kobieta przebywa na zwolnieniu lekarskim. A co w sytuacji gdy kobieta pozostaje czynna zawodowo? Chcę wiedzieć na jakie przywileje się nastawić

19.08.2024 16:15

Wymieniona sytuacja dotyczy osoby aktywnej zawodowo.

10.08.2024 10:32

12.08.2024 10:30

Jesteśmy zwolennikami planowania pracy tak, aby zrealizować zadania w określonym czasie, niemniej jednak mogą zdarzyć się bardziej intensywne okresy, wtedy przełożony uzgadnia ze swoimi pracownikami zmiany w grafiku.
Monia

08.08.2024 10:02

Czyli w firmie nie ma kompletnie żadnych problemów? z doświadczenia niestety wiem ze czasami sie zdarzają a tutaj wszyscy dość kolorowo opisują te cala atmosferę

08.08.2024 10:57

Dzień dobry, opinie są różnorodne gdyż pracujemy w różnorodnym gronie. Każdy z naszych pracowników jest dla nas unikalny. To oni, czyli nasz najważniejszy kapitał (kapitał ludzki) tworzy atmosferę w swoich zespołach. Ponadto dodamy, że w dzisiejszym świecie również towarzyszą nam trudne sytuacje, ważna jest dla nas koncentracja na pozytywach i rozwiązaniach.

06.08.2024 08:59

Spotkajmy się na Targach IFA :-)

18.07.2024 06:12

Cześć. szukam stabilnej pracy a widziałem w starszych komentarzach jak wspominali o zwolnieniach. Do dziś jest to już przeszłość?

18.07.2024 14:10

Dzień dobry, w firmie nie było nigdy grupowych zwolnień, wcześniejsze komentarze dotyczyły innej firmy z analogicznej dziedziny. Jesteśmy stabilną firmą, która jest liderem w swojej branży. Śmiało zapraszamy do aplikowania :-)
pytanko

14.07.2024 22:19

Mam pytanie - kto wymyslił nazwę brandu Ugly Rubber na etui? (usunięte przez administratora) Prośba o wyjaśnienie, bardzo mnie to intryguje.

15.07.2024 10:45

Dzień dobry, brand Ugly Rubber jest marką chińską, którą firma TelForceOne ma w dystrybucji. Produkty Ugly Rubber (etui, uchwyty samochodowe, selfie sticki), paradoksalnie do swojej nazwy, są bardzo dobrej jakości i wyróżniają się designem. Jeśli nurtuje Cię geneza powstania nazwy brandu, polecamy kontakt z producentem :-)
Sebastian

15.07.2024 04:58

Powiecie jak wygląda kwestia podwyżek w tym roku? dalej czekacie? Nie widzę żeby ostatnio sie nimi w jakikolwiek sposób chwalili stad wątpliwości a szukam lepiej płatnej pracy.

15.07.2024 10:44

Dzień dobry, firma TelForceOne nie ma w swojej kulturze organizacyjnej PRowego zwyczaju ogłaszania podwyżek dla pracowników. Traktujemy tą kwestię wewnętrznie. Jeśli zastanawiasz się nad zmianą pracy ze względów finansowych, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu lub poprzez konkretne ogłoszenie.

10.06.2024 09:18

Dziękujemy za możliwość spotkania podczas organizowanych przez  Polska Izba Paliw Płynnych  Międzynarodowych Targów Stacji Paliw. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy podzielić się naszym 23-letnim doświadczeniem w branży elektroniki użytkowej. Z niecierpliwością czekamy na nowe projekty, które mogą przynieść wymierne korzyści Twojemu biznesowi i Twoim klientom.

21.02.2024 16:18

Nie wiem czy widzieliście ale wczoraj dodano ofertę dla specjalisty ds. e-commerce, to chyba dość szybki strzał jeśli o nabory chodzi, bo widzę ze jeszcze przez 4 dni ogłoszenie jest dostępne, musze się więc streszczać. Chciałbym przeczytać wasza opinie odnośnie aktualnych warunkach zatrudnienia. raczej zgłoszę się na rozmowę, po jakim czasie udaje się na nią umówić? I czy stawkę na niej właśnie się negocjuje? Nie ma widełek

01.03.2024 14:41

Ogłoszenie było dodane około miesiąc temu, także to najprawdopodobniej automatyczne odświeżenie. Kwestie formalne dotyczące warunków zatrudnienia omawiamy podczas rozmowy oraz w ofercie pracy.

18.09.2023 17:49

Pasikonik

19.09.2023 09:35

O jaki proces Ci chodzi? Nie napisalas/ les ;) Ja bralem udzial niedawno w rekrutacji do sprzedazy i bylo w porzadku, poznalem kobiete, ktora miala byc moja przelozona. Dostalem info, ze teraz nie, ale za jakis czas znowu wysle cv.
Pasikonik

21.09.2023 10:59

Ja aplikowalem na handlowca z wloskim i dostalem info, ze wybrali kogos innego i podali powod wiec wiem co i jak i dlaczego.

05.11.2022 09:51

Jak szefostwo w TelForceOne S.A. traktuje ludzi?

10.11.2022 15:15

To ciekawe co mówisz, bo ostatnio zostało zwolnionych sporo osób.
Xxx

19.06.2023 21:55

Np duże zwolnienia w Eoptimo ponad połowa obsady bo przeliczyli siły na zamiary. Najłatwiej zatrudnić kilkadziesiąt osób a później ich zwolnić
ciekawy

19.06.2023 12:54

Jak wyglądaja zadania rekrutacyjne na stanowisko "specjalista ds. sprzedaży"?
Zainteresowany

26.05.2023 12:00

Widziałem ogłoszenie na grafika. Jakie są Wasze wrażenia? Jak wypłata, ilość zadań?
Natalia

07.03.2023 13:52

Napisałam do firmy w sprawie ładowarki, reakcja była ekspresowa wszystko załatwione w bardzo szybkim tempie. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TelForceOne?

Kontakt - TelForceOne S.A.

Krakowska 119 50-428 Wrocław

NIP:8981967851

Branża główna: RTV i AGD

06.03.2023 13:12

Dzieciom popsuły sie ładowarki do zegarków załatwione w ciągu jednej rozmowy j wielkości e mail następnego dnia wysłane profesjonaliści

23.06.2022 23:19

Generalnie zatrudnial mnie Seba i wiele lat budowałem swoją pozycję. Piąłem się po szczeblach, aż wszedłem na sam szczyt. Także mogę teraz powiedzieć, że zadowolony jestem. Polecam raczej firmę.

24.06.2022 20:48

tak, jak najbardziej, moja historia jest tego przykladem

03.11.2022 22:58

Zależy od wyników firmy. Mam podstawę i premię. Raczej nie narzekam.

28.10.2022 08:37

Firma myśli że jest Korporacja:) Nie polecam nikomu jak chcesz się zwolnić robią ci problemy i szukają dziury w całym zarobki bardzo marne lepiej nie pisać bo szkoda miejsca :)

18.08.2022 00:26

bez nogi Joe

18.08.2022 16:08

A jak sie nazywal manager, ktory Cie rekrutowal?
Nowik

21.08.2022 13:01

Nie. Biuro firmy Momi ma siedzibę w Poznaniu, Telforceone we Wrocławiu.

25.06.2022 11:58

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z TelForceOne S.A.? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
FIFTY-FIFTY

28.06.2022 22:20

Jak nie jestes nieudacznikiem zyciowym to sam stamtad odejdziesz. Jesli nie masz zadnych ambicji i na niczym sie nie znasz, to Cie zwolnia. w TFO nalezy byc do bolu przecietnym - wtedy sie mozna utrzymac.

26.05.2022 19:45

Praca dobra dla kogoś kto zaczyna swoją karierę zawodową i nie ma jeszcze za dużo doświadczenia. Na dłuższą metę zarobki bardzo słabe jak na wymagania pracodawcy… dodatkowo totalny chaos w firmie i często brak pomysłów - 0 kreatywności.

27.01.2022 18:16

Pracowałam przez jakiś czas w dziale marketingu. Ogólnie ludzie fajni, przyjaźnie nastawieni i sympatyczni, ale co z tego skoro prawie 8h dziennie (wyłączając przerwę ;)) klepie się w komputer w ciszy, najlepiej w słuchawkach ze swoją muzyką i niemalże nikt się nie odzywa. Praca schematyczna, monotonna, wręcz nudna - każdy dzień taki sam, na moim stanowisku zero inwencji twórczej, słabe szanse rozwoju, praca zadaniowa - ktoś ci zleca, ty klepiesz. Nic kreatywnego. Pewnie dużo zależy od obejmowanego stanowisko, ale mimo że u mnie było stanowisko mid specialist to w obecnej pracy w innej firmie, na niższym stanowisku robię tysiąc razy więcej i ciekawszych, bardziej rozwijających rzeczy ;) Pieniądze jakie dostałam w TFO były w porzadku, będą dobre dla młodych ludzi, którzy chcą zdobyć jakieś doświadczenie i trochę zarobić, ale raczej nie jest to firma, w której będzie się pięło po szczeblach kariery i zrobi rewolucję. No i branża nie jakoś szczególnie ciekawa, zależy co kto lubi. Nie dostałam przedłużenia umowy przez covid i w sumie jestem wdzięczna, bo trafiłam w inne miejsce, gdzie mogę się rozwijać marketingowo :) Pozdrawiam znajome twarze z TFO, ktokolwiek to czyta :P
nie brzmi to pocieszająco

31.01.2022 12:47

pieniądze dobre dla młodych ludzi czyli ile ? 3000 na rękę ? to już skraj ubóstwa, żeby przeżyć hahahHa twoja opinia mówi wszystko
Były

03.03.2022 21:55

Święta prawda! Uvieklem z tego miejsca i jako nowy pracownik dostałam 50%więcej do podstawy jak tam . Nie wspominając o rozwoju osobistym czego niestety w tej firmie brak

03.03.2022 09:32

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w TelForceOne S.A.?

03.03.2022 21:54

Zależy w jakim dziale ale ... jeśli liczysz że przekroczysz próg podatkowy to marne szanse po 3 latach pracy jeszcze nie udało mi się to przekroczyć
magic

31.01.2022 12:46

szukają teraz grafika magika i chyba nie mogą znaleźć , bo ogłoszenie się pojawią non stop programy graficzne ale najlepiej żeby znał 3D i jeszcze programował strony ???? ciekawe ile proponują pewnie marne 4000 na rękę... albo o zgrozo mniej

05.11.2021 09:47

Prowadzona jest ciągle rekrutacja do TelForceOne S.A.. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę? Dużo umieszczają ogłoszeń na GoWork.pl, ostatnie dodali 22 lipca.
Nie polecam

23.11.2021 19:09

Szukają bo nikt nie chce tam iść pracować. Niestety ale dobrą opinią się ta firma nie cieszy . Sam chciałem aplikować ale sąsiadka,która tam pracowała nakreslila mi jak dokładnie wygląda tam praca i atmosfera .(usunięte przez administratora)

23.01.2022 19:18

Nie w tej firmie ...
Poszukiwaczpracy

07.09.2021 20:55

Witam jak sytuacja na magazynie na dzień dzisiejszy . Opłaca się aplikować??

08.09.2021 09:41

Nie jest zle, może nie płacą tyle co na innych magazynach np amazon ale praca jest spokojna, fajna ekipa i atmosfera.

11.10.2021 22:45

Nie . Jeśli już musisz gdzieś iść to na Bielanach będzie ci lepiej Chyba że darmowa kawa i parking cię przekonują

05.10.2021 18:37

Witam. Jak wygląda praca Młodszego Specjalisty do Spraw Handlowych? Jest to praca, na tzw. słuchawce?

11.10.2021 22:43

Niestety tak . Dzwonienie dzwonienie raportowanie Masz założone min telefonów jakie musisz wykonać plus plan Dodatkowo zajmujesz się należnościami reklamacjami i wszystkim innym
Oferta pracy

05.08.2021 07:01

Dzień dobry Pojawiła się oferta pracy dla pracownika ze znajomością języka włoskiego. Po opiniach się zatanawiam.... Czy warto aplikować na to stanowisko?
Stefo

16.08.2021 10:30

Warto :) kiedyś pracowałem w sprzedaży tam i było spoko, fajni ludzie, atmosfera i praca. Nie ma na co narzekać!

24.08.2021 13:35

No właśnie kiedyś.... Od kiedyś minęło sporo czasu .... Ja osobiście nie polecam ale może dlatego ,że się rozczarowałem. Na rozmowie obiecywane są złote góry i super zarobki i prowizje ,później rzeczywistość okazuje się inna. Jeśli szukasz czegoś na chwilę to jasne opłaca się Ale na dłużej lepiej nie tracić czasu. Przekonałem się o tym po znalezieniu nowej pracy.

15.07.2021 10:46

Czy możliwa jest praca zdalna w firmie TelForceOne S.A. w przypadku pracy jako Product Manager?

16.07.2021 06:49

Ta firma nie praktykuje czegoś takiego jak praca zdalna .

26.07.2021 08:41

Zarobków portal nie udostępni Ale bardziej klasa średnia Premie są albo ich nie ma ... jak już są to nie są to kokosy .
kasia

19.03.2020 09:50

Hej :) widziałam ogłoszenie pracy "specjalista ds sprzedaży z językiem obcym". Ktoś mógłby powiedzieć coś więcej? Na jakie wynagrodzenie można liczyć, premie, benefity? z Góry dziękuję za odpowiedź :)

18.09.2020 17:37

Warto ale aby się o tym przekonać musisz przyjść

14.07.2021 07:04

Pracowałam tam i 50% prowizji to fikcja Nie wiem skąd takie informacje wyssane z palca

07.06.2021 11:55

Miałam okazję pracować w Telforceone kilka miesięcy. Szukasz pracy na chwilę to dobrze trafiłeś Klimat ok , ludzie też , zarobki zgodnie z ustaleniami Minusy open space na kupie . Bez okien, która się otwierają . Duszno. Brak światła dziennego tylko lampy. Po 2 miesiącach borykasz się każdego dnia ze strasznym bólem głowy. Na dusza mate nie da się tak pracować . Jeśli jesteś nowym pracownikiem zapomnij o pracy zdalnej. Reszta na plus

14.07.2021 07:02

U mnie było tak, że dostałam kwotę jaką chciałam bez większych negocjacji .Miałam nadzieję, że z biegiem czasu zaproponują po przedłużeniu umowy więcej.... Była obiecana prowi,ja za plan ale wyrobienie planu graniczyło z Niemożliwym jedynie premia wyznaniowa wpadła ale niewiele to było . Dlatego zmieniłam pracę na inną jest bez porównania.

04.04.2021 10:57

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w TelForceOne S.A.?
Charlie Vouosheen

01.05.2021 18:05

Poziom podworkowy. Pamietaj zeby nie oniesmielic swojego potencjalnego managera tym, ze Twoja inteligencja jest zbyt wysoka.

13.09.2020 10:13

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w TelForceOne S.A.?

18.09.2020 17:32

W dobie covid były zawieszone obecnie już wracamy do żywych:) Ostatnie lata mieliśmy szkolenia wyjazdowe Integracyjne Targi Imprazy firmowr
Pravownik

18.09.2020 17:44

Najważniejsze?? Czyli jakie? Bo my tu tego nie zauważyliśmy. Pasje przycieli jak przyszła pandemia ale wszystko wróciło już do normy. Lepiej tak niż jak by mieli wszystkich zwalniać
grzechu

20.04.2020 23:09

hej, jaka jest sytuacja w TFO? Warto aplikowac? Handlowka.

18.09.2020 17:34

Warto :)
Jestem na nie

08.08.2020 07:47

Czy w tej firmie odpisuje ktoś w ogóle na maile??! Co za kpina.
Jestem na nie

13.08.2020 12:09

Jak gdzie go kieruje? Na adres mailowy podany na stronie internetowej !

18.09.2020 08:41

Proponuje napisać do opiekuna swojej firmy :)

Zostaw merytoryczną opinię o TelForceOne S.A.