TelForceOne

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o TelForceOne S.A.

Opinie o TelForceOne Wrocław

Nie przegap nowości o TelForceOne S.A.!

Igorr

28.07.2020 11:19

Cześć, Jak wyglądają stawki bazowe w TFO? Jak wygląda premia? Ktoś może opisać pracę handlowca B2B?

24.04.2020 10:23

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie TelForceOne S.A.?

03.07.2020 11:54

Zależy od działu Handlowka 9 17
    program stażowy

14.06.2020 13:39

Czy ktos wie czy warto aplikować na program stażowy zostań kowalem swojego losu?
    BOGUSIA

24.03.2020 06:30

Witam, czy zgodnie z prawem w dniu 23.03.2020 firma może obniży premie do poziomu 0zł za miesiąc Marzec, oraz bez porozumienia pisemnego pomniejszyć o 20% wynagrodzenie zasadnicze zawarte w umowie o pracę również wstecznie za miesiąc Marzec oraz miesiąc Kwiecień z datą 1 Marca powołując się na Pandemię Koronawirusa. Dodatkowo wprowadziła tą zmianę ustnie a nie pisemnie. Proszę o odpowiedź doświadczonego prawnika. Miłego dnia. Bogusia.

25.03.2020 20:44

Szanowna Pani Jeśli jest Pani pracownikiem firmy Tfo proszę udać się do kadr o informację lub do swojego bezpośredniego przełożonego. Nawet jeśli takowa sytuacja miałaby miejsce to pracownicy Telforceone mają swoje mózgi i potrafią się odezwać i zrobić tak abyśmy wszyscy jakoś przetrwali trudny czas pandemii adwokat nam nie jest potrzebny na forum i tego typu wpisy są zbędne. Nie działa na ani na korzyść pracodawcy ani nie pomagają nam pracownika
    przecieki z zarzadu

25.03.2020 21:57

tak, dodatkowo od maja beda mieli prawo rekwirowac Ci 30% suchego prowiantu, ktory przyniesiesz sobie do pracy. Co prawda na razie tylko w dni nieparzyste i tylko kanapki z szynka ale przygotuj sie na to.
    Toma

13.02.2020 14:37

Czy rekrutacja do myPhone jest prowadzona przez dział HR z TelForceOne? Bo z tego co widzę, to myPhone należy do grupy kapitałowej TelForceOne i ma ten sam adres.

25.03.2020 20:46

Nie mptech ma swój dział HR
    Michał

20.03.2020 13:48

Czy to prawda, że w związku z szerzeniem się koronawirusa firma TelforceOne S.A. zadecydowała, że minimalny odstęp między biurkami pracowników będzie wynosił dwa metry, w trosce o ich zdrowie i bezpieczeństwo? Słyszałem takie plotki ale nie wiem czy to prawda, bo podobno takie są zalecenia Sanepidu a firma TFO bardzo dba o pracowników. Pozdrawiam Michał
    Agnieszka

25.03.2020 12:27

Ja slyszalam, ze na biurkach w koncu ludzie przestana miec balagan i resztki jedzenia w zwiazku z tym, ze meskiej toalecie z sedesu wyskoczyl podobno szczur wielkosci 30 cm i uciekl na magazyn. zarzadzanie ma byc wprowadzone dotyczace higieny osobistej i pracy od kwietnia. Dodatkowo kazdy z pracownikow ma przed wyjsciem do firmy powinien wziac prysznic i myc zęby minimum raz dziennie. Takie plotki podobno chodza po firmie ale ile w tym prawdy? Moze ktos z dobrze poinformowanych pracownikow sie wypowie?
    Ktoś

01.02.2020 10:21

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej odnośnie stanowiska - pracownik magazynowy. Pani zapoznała mnie z ofertą firmy Tel Force One: stawka to 17zł brutto/h, umowa zlecenie. Zapytałem czy umowa zlecenie jest na okres próbny np.miesiąc? Pani zmieniła temat i stwierdziła,że po miesiącu można negocjować podwyższenie stawki na 18zł brutto/h. Po ponownym zapytaniu o formę zatrudnienia Pani raczyła odpowiedzieć,że zatrudniają tylko na umowę zlecenie. Myślę,że obecnie we Wrocławiu da się znaleźć o wiele lepszego pracodawcę, który zaoferuje umowę o pracę, a nie jakieś śmieciowe gó..no i stawkę powyżej najniższej krajowej.

13.01.2020 10:30

Jak jest z awansem w TelForceOne S.A.?

28.01.2020 19:36

To zależy co masz na myśli pytając o awans o zmianę nazwy stanowiska czy o inne pieniądze. Na pierwsze możesz liczyć A o 2 zapomniec
    Madzialena

25.11.2019 18:53

Co powiedziec o firmie moge ... nic dobrego O ludziach wiele tylko oni robią robotę A nikt ich nie docenia.... Pracowałam tam troszkę czasu I co wywalczysz na wstępnie to będziesz miał Awans i ścieżka kariery w tej firmie to mit chyba że za ta sama kasę. Praktyka wstań i wyjdz już tu nie pracujesz to norma. Bezpieczni sa pracownicy z długim wypowiedzeniem. Masowe zwolnienia też się zdarzały po 1 osobie /2 z działu. Nawet PM ręka dotchnęła mimo ,że są mega dobrymi fachowcami . Ja nie polecam . Szkoda mi tylko tych lat straconych .... Ale dziękuję za doświadczenie, bo przydaje mi się w obecnej firmie

16.10.2019 13:48

Byłem na rozmowie o pracę . Firma fajnie się prezentuje. (usunięte przez administratora) Umowa o pracę Benefity Trochę dłużej czekałem na decyzję, więc zdecydowałem się na innego pracodawcę gdyby nie to to bym się zdecydował
    Bartek

19.11.2019 09:10

jestem w podobnej sytuacji - rekrutacja w obecnych czasach gdzie pracownik ma kilka ofert i musi wybierać szybciej (żeby nie zostać z niczym) często powoduje, że trzeba podejmować trudne decyzje - i często zarówno pracodawca jak i niedoszły pracownik są stratni.
    Cztery na rękę

20.11.2019 13:48

Tak prowizję po 3 miesiącach ale nie mówili jak to wygląda (usunięte przez administratora)
    Ciekawski

24.06.2019 17:18

Czytam wpisy innych użytkowników i jestem zniechęcony by tam aplikować. Aż taka lipa jest? Może niech ktoś obiektywnie się wypowie? Czytając wpisy wnioskuję że forma zatrudnienia to śmieciówka i zarobki to najniższa krajowa. Prawda?
    TelForceOne S.A.

26.07.2019 16:17

Dzień dobry, ostatnio pojawiło się dużo pytań na temat warunków zatrudnienia oraz aktualnie prowadzonych rekrutacji w obszarze logistyki magazynowej, dlatego postaramy się udzielić wyczerpującej odpowiedzi w jednym wpisie. Do zespołu logistyki magazynowej poszukujemy osób, które są zdecydowane na długofalową współpracę. Nasz magazyn składa się z czterech kluczowych obszarów zajmujących się kompletowaniem zamówień, konfekcjonowaniem towaru, dostawami oraz magazynowaniem produktów specjalnych. Do głównych zadań pracowników magazynu należy przyjęcie i wydawanie towaru. Poszczególne sekcje zajmują się mi.in. odbiorem i pakowaniem towarów, realizacją zamówień, fakturowaniem, wystawianiem listów przewozowych. Praca na magazynie TelForceOne to: • praca zmianowa od poniedziałku do piątku • dla osób chętnych praca również w soboty • ośmiogodzinne zmiany, które są ustalane w przedziale czasowym 6:00 - 22:00 • umowa zlecenie/ umowa o pracę • wynagrodzenie stałe + system premiowy Obecnie trwa rekrutacja, dlatego zapraszamy do aplikowania. Zainteresowane osoby prosimy o wysłanie swojego CV na adres mailowy [email protected]

21.10.2019 22:03

Oferta fajnie wygląda tylko na papierze . Zaproponowano mi umowę - (usunięte przez administratora)i 15 zł Brutto Taka ot cała prawda .

03.10.2019 19:12

Co jaki okres czasu w TelForceOne S.A. można ubiegać się o podwyżkę?
    Znawca

12.10.2019 22:47

Raczej nie ma co liczyć na podwyzke
    Cegła

07.10.2019 10:12

Właśnie jestem po rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko pracownik magazynowy. (usunięte przez administratora) Po pytaniu czy jest szansa na umowę o pracę po okresie próbnym dostałem pozytywną odpowiedź.
    Andrzej

26.07.2019 00:36

Miejsce pracy jest okropne!!!!!! Pracowałem 1.5 roku temu,na pakowanie, zatrudnią ludzi na umowie zlecenia, albo jeżeli poprosić to w całe nie jest takie proste musisz chodzić codziennie i prosić u kierownika czy pan rozmawiał z dyrektorem o mojej umowie czy nie....??Po drugie grafik pracy nie jest dokładnie ustawiony możesz jutro na godziny później prszyjc według twojego grafiku albo wcześniej, warunki pracy do (usunięte przez administratora) Wszędzie jest syf,nikt nie sprząta.Brak czystego powietrza. I do tego wszystkiego na umowie o pracę 1800 netto na ręce
    Kaśka6

12.04.2019 21:15

Witam!!! Podobno w firmie dużo się zmieniło na lepsze dzięki szeregowi usprawnień. Podobno już nie zwalnia się najlepiej zarabiających, a najsłabsi przestali sami odchodzić. Czy ktoś to może potwierdzić?
    starsza pani

13.02.2019 12:40

Czy ktoś wie czemu (usunięte przez administratora)została zwolniona?! czyżby nie dogadywała się z (usunięte przez administratora)!? W firmie na ten temat cisza...
    Mati9x

15.01.2019 23:49

Pracowałem. Kasa dość słaba ale nie jest najgorzej, jeśli chodzi o magazyn to wszystko zależy do jakiego działu trafisz - najgorzej mają na pakowaniu. Na innych działach nawet spoko wygodne zmiany, lepiej mają starsi pracownicy którym udało się trafić na jakiś lepszy dział. Bardzo fajna atmosfera, Większość kierowników fajna, inni ludzie też (chociaż zdarzają się wyjątki), atmosfera spoko. Kawa jest za darmo, czasem dają też i pizzę :) Są minusy ale miło wspominam.
    Brajan.

13.11.2018 19:56

WItam, czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy praca na magazynie jest skomplikowana?Bo wiadomo, tempo pracy za pewne jest wysokie, ale Czy te czynności które trzeba wykonać są skomplikowane? Z góry Dziękuję za pomoc. :)
    Pracownik Miesiąca

11.08.2018 21:17

Witam wszystkich, czy TFO rekrutuje pracowników magazynowych także w wymiarze 1/2 etatu? Chodzi mi zwłaszcza o system sob-nd. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    TelForceOne S.A.

22.08.2018 17:11

Witam, jest możliwość pracy na magazynie w niepełnym wymiarze godzinowym, jednak zmiany są ustalane od poniedziałku do piątku w przedziale czasowym 6:00 - 22:00. Zachęcam do aplikowania: [email protected]
    Pracownik Miesiąca

11.08.2018 21:14

Witam wszystkich, czy TFO rekrutuje do pracy na magazynie także na 0,5 etatu, tj. na weekendy? Dzięki z góry za odpowiedź.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TelForceOne?

Kontakt - TelForceOne S.A.

Krakowska 119 50-428 Wrocław

NIP:8981967851

Branże: RTV i AGD
    Klient

01.06.2018 12:10

towar fajny pod warunkiem że dojedzie nie zniszczony , opóźnienia w dostawie , mimo że zamykasz koszyk szybko , towar czasami dociera zniszczony , system reklamacji porażka 1,5 miesiąca czekałm na 1 produkt czujecie a klientowi co powiesz ? trzeba oddac kase , nie polecam , obsługe konsultantów OK dopóki kupujesz ale jak sa problemy wtedy sie zaczyna porażka
    Agata

27.04.2018 15:22

Nie widzę, aby obecnie były prowadzone rekrutacje, ale może ktoś z was będzie wiedział czy są jakieś nabory. Proszę pomóżcie innym użytkownikom dzieląc się opinią o firmie TelForceOne. Wiecie może jak wygląda rekrutacja? Czy ewentualnie można liczyć na dodatkowe benefity od firmy?
    Paweł

21.05.2018 00:59

Benefity takie jakie sobie wykupisz (cena jak dla zwykłych klientów), rekrutacja jest ciągle prowadzona, ponieważ rotacja pracowników jest ogromna. Preferowane osoby po znajomości.
    Agata

05.04.2018 13:57

@Maciej, napiszesz coś więcej, co to znaczy, że są straszne warunki na magazynie? Jakiej umowy można się spodziewać? Jaka panuje atmosfera w firmie między pracownikami? Proszę również żebyś wyrażał się w sposób kulturalny - forum gowork to nie miejsce na obrażanie innych osób. Przed zamieszczeniem komentarza zapoznaj się proszę dokładnie z regulaminem - https://www.gowork.pl/regulamin Pamiętajcie, że udzielając merytorycznej odpowiedzi pomagacie innym osobom zainteresowanym pracą w firmie TelForceOne..
    Gość

06.04.2018 23:58

oczywiscie, ze pomagamy innym osobom zainteresowanym, po to jest te miejsce, a jaka atmosfera to widać po setkach różnych opinii
    Filip

14.03.2018 19:15

Może zacznijcie doceniać pracę w dobrej firmie!! Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
    gość 324353

25.03.2018 21:18

oczywiscie ze doceniam prace w dobrej firmie, ale tfo to nawet nie jest srednia firma :d wszedzie dobrze, byle nie w tfo.
    maciej

09.03.2018 13:12

nie polecam, straszne warunki na magazynie

02.02.2018 22:48

Praca na magazynie od 1800 do 2300 umowa o prace plus premia duzo obcokrajowców na pakowaniu ale klimat spoko . Dla studenta jest ok. Pracuje i jest dobrze pizza day plus automaty z kawa . Cukier zapewniony plus przerwa obiadowa mozliwość zapalenia co 2 h ja polecam
    wacek

25.02.2018 23:36

Co ty pitolisz, chyba oszalałeś albo HR wrzuca kłamstwa, żeby zachęcić ludzi. 1600, zapierdziel i masa ruskow.
    Ktoś

18.01.2018 11:33

Widzę, że jest prowadzona obecnie rekrutacja na stanowiska "Osoba kompletująca zamówienia" oraz "Pracownik Działu Dostaw", może się ktoś wypowiedzieć na temat atmosfery tam panującej i wysokości zarobków na tych stanowiskach? Bardziej interesują mnie zarobki, bo za najniższą krajową to podziękuję.
    Pracownik magazynu

02.02.2018 22:44

Od 1800 do 2300 plus premia zależy od Ciebie ile ugrasz . Atmosfera pakowanie kupa ukraincow dostawy spoko klimat
    wacek

25.02.2018 23:36

Dareczek

25.07.2017 21:40

TelForceOne ma dobre zarobki dla pracowników, którzy potrafią dobrze pracować. Słyszałem sporo dobrego o firmie i teraz tu pracuję. Jestem zadowolony , fajna atmosfera mam nadzieję, że po okresie próbnym dostane lepszą kaskę.
    Toshiro

21.11.2017 17:21

Od twój post, koniec lipca, minął wiecej niż czas okres próbny. Opowiadaj człowieku :)
    Darek

23.01.2018 15:40

Kaski lepszej nie dostałem, więc uciekłem. Już tam nie pracuję, nie polecam, nie ma perspektyw.
    smieciowa firma

20.01.2018 23:19

dajcie spokoj, najgorsze mniejsce, najgorsze wspomnienia, najgorsi szefowie i ludzie. niezlaleznie od dzialu - koszmar.
    Szkoda

16.12.2017 23:38

Nie polecam młodym pracy w TFO. Podwójna umowa. Zrobki na niskim poziomie. Atmosfera bywa ciężka, a zachowania niektórych są nie na miejscu. Tak tylko zapytam z ciekawości o kontrolę i te umowy proponowane przez TFO. Czy coś się zmieniło? (usunięte przez administratora)
    Twoja stara

20.01.2018 01:33

Firma (usunięte przez administratora) przez lata dymali ludzi na składkach a teraz jak się zmienia prawo i wymusza pojedynczą umowę, to w końcu znikają zlecenia. Oczywiście głupi motłoch zapomina o latach oszustw i całuje po stopach zarząd, wazeliniarze i donosiciele. Zobaczcie tylko kto najczęściej chodzi do grubasów ...
    Jeszcze prqcuję

19.01.2018 20:08

Po prostu wierzyć się nie chce, że dalej jest tak samo, a nawet gorzej. Są w tej firmie działy lepsze i gorsze. Jednak to, co się dzieje między nimi to koszmar. Oczekiwania i samozachwyt na poziomie trzyletniego dziecka jeśli chodzi o produkty marek własnych. W szczególności tych, stworzonych z myślą o naiwnym kliencie. I co? I nie idzie! Liderowanie rodem z najgorszych przykładów, zero zespołowości. Liczy się ego. Trzeba podkreślić ważność niektórych person. Mogą wszystko bez żadnych konsekwencji, bo kto słyszał aby po informacjach o dziwnych zachowaniach płynących od pracownika, przełożony miał jakieś problemy, zwrócenie uwagi. Im niżej jesteś w tej firmie tym bardziej musisz liczyć się z tym, że to tobie trzeba zwrócić uwagę.
    On

22.12.2017 06:45

Czytam konentarze i Śmiac mi sie chce ,zastanawiam się tylko jeśli komuś tak źle dlaczego dalej tu pracuje ?! Jestem pracownikiem TFO. Pewnie bywało ciężko ,ale gdzie nie jest ?? Jesteśmy tylko ludzmi ... Obecnie w firmie jedna umowa (fakt były dwie) Zarobki adwkwatne do doświadczenia Moge polecić i się tego nie wstydzić dział zagraniczny zarobki od 2800 w góre A przełożona tego działu (usunięte przez administratora)kobieta o której nie można złego słowa powiedzieć . Ja w swoim dziale też nie zarabiam źle 2800 plus prowizja od sprzedaży około tysac zł . (usunięte przez administratora) Ja polecam ta firme jesli przychodzisz i robisz swoje to nie masz sie czego bac
    mb

14.01.2018 14:22

Nie rzucaj prostaku nazwiskami!
    Odchodzę

05.01.2018 20:55

Takiego bałaganu w zarzadzani jak w TFO to nie widziałem a jest już ponad rok. Miało się zmienić i nic się nie zmieniło. Produkty marek typu B to kontenerowe resztki, które się nie sprzedają. Ludzie głowią się jak zrobić aby to jakoś wyglądało na półce, ale specjalistów wielu i każdy rości sobie prawo do podejmowania decyzji o produkcie. Kłótnie o to kto ma rację i argumenty typu ja wiem i tyle w temacie. Ludzie biorą te produkty do sklepów, klient wraca niezadowolony i tak leci wszystko na łeb na szyję. I znowu pojawiają się kłótnie i problemy. Równia pochyla. Wydzieranie sobie produktów na stokach lub dziwne układy, których nikt nie może już nawet zrozumieć. Jak ktoś więcej sprzeda to zaczyna się hejt, jak widać. I tak cały czas. Kreują się na jednego z liderów a wszystko w tej firmie jest garażowe. Nic nie jest odnawiane i z myślą o komforcie pracy. Każdy tam przychodzi jak do hurtowni, w której trzeb odpalić kompa, zrobić swoje i tyle. Nie polecam, zarobki takie, że można tylko usiąść i płakać, ale obiecywano góry. Nawet jak jest 98% planu to i tak są pretensje i wiadomo co. Jak więcej jak sto to już nic nie ma. Nie dziwię się, że jest taka atmosfera i takie relacje z magazynem. W tej firmie jeden drugie najchętniej by drugiemu nogę podłożył za każdym razem jak go widzi. Wszystko jest traktowane personalnie, mój klient, moja sprzedaż, moja marka, mój produkt. Wszędzie ja i moje. Wprowadzanie produktów ze zbyt wysokim pozycjonowaniem ceny, a potem wszyscy się dziwią, że się nie sprzedaje. I znowu każdy na każdego patrzy jak na wroga.

03.01.2018 17:21

Niestety, ale w tej firmie panuje prawo silniejszego. Bardzo często można zauważyć u ludzi problemy z konunikacją, mowa oczywiście o managerach, a w szczególności niektórych handlowcach. Każdy z nich ma racje we wszystkim, ten bo sprzedaje a tamten z tytułu stanowiska. Ci co naprawdę coś widzą i sprzedają nie musza się dowartościowywać na każdym kroku. Ogólnie akceptacja zadań też funkcjonuje w dziwny sposób. handlowiec zajmuje i akceptuje zadania grafika. Albo mówi grafikowi, że to się nie sprzeda i on to wie, bo handlowcy takie rzeczy wiedzą. Wieczne pouczanie i kręcenie nosem, że wszystko nie tak. Do tego wszystkiego wywoływanie presji, że ich zadanie jest najważniejsze. Sprzeciw wywołuje u nich agresję. Zachowania gorsze jak ku dzieci.
    Jan

17.12.2017 14:04

Dzięki za aktualne opinie. Skoro są tak negatywne, to będę trzymał się z daleka i nie będę aplikował, skoro zarobki są ekstremalnie niskie(usunięte przez administratora)
    aaaaa

23.12.2017 20:28

Chyba żartujesz
    Piotr

29.12.2017 15:02

To ja też podziękuję. Dobrze, że są takie portale i ludzie są ostrzegani przed kiepskimi pracodawcami.
    K2

03.03.2017 11:26

Prowadzę mały sklepik i przestrzegam przed zakupem telefonów w tej firmie. Serwis trwał 2m-ce. Po miesiącu z hakiem zacząłem dzwonić co się dzieje, wykonałem kilka telefonów w tym okresie i zawsze informacja, że serwisowany telefon w przeciągu paru dni będzie u mnie (w ten sposób minęły 3 tygodnie). W między czasie ja musiałem polubownie załatwić sprawę ze swoim klientem bo niestety mało który klient jest tak wyrozumiały by czekać 2 m-ce. Na wysłane pismo nie odpowiadają. Telefonów nie nagrywają więc wypierają się tego co powiedzieli wcześniej i nie da się tego udowodnić. Generalnie kłamią i mają klienta gdzieś !
    Wolant

27.12.2017 15:54

Ta firma to barakowa hurtownia, to nie dziwota, że takie sytuacje się zdarzają i będą zdarzać coraz częściej! Kadra coraz młodsza, mniej doświadczona, gorzej opłacana i gorzej zarządzana przez amatorów bez doświadczenia branżowego. Obecnie to buda typu "Szczęki" jak na starych bazarach albo stadionach i taka też jest obsługa. Omijać szerokim łukiem i jak najdalej się da - jest to rada dla klientów i ludzi zainteresowanych pracą w tym przybytku nędzy i rozpaczy.
    Praca

12.11.2017 12:59

W każdym dziale tak samo - Zarobki niskie. Pracujesz na umowie z najniższą krajową albo na swojej działalności. Nie polecam. Wymagają bardzo dużo a w zamian zostajesz z niczym.
    Bez zmian

27.12.2017 15:50

Dalej tak samo jak było, nie polecam
    Uczciwy Luke

23.12.2017 17:09

Weźcie sobie porównajcie jakie opinie są lajkowane jako pomocne. Tylko negatywne. 1:0 dla uczciwych.

22.12.2017 17:55

Pracuje kilka lat. Nigdzie nie jest idealnie, ale TFO nie jest złe. Umowa juz tylko jedna nie wiem dlaczego ludzie piszą takie bzdury? Na magazynie nikt nie zarabia max (usunięte przez administratora)tylko znacznie więcej, ktoś kto tam nawet nie postawił kroku na dłużej niż 2h w całym swoim stażu pracy to nic dziwnego, że nie wie jak jest. Śmieszy mnie jak ktoś z działu-ewidentnie handlowego, pisze o nacisku na magazyn ze strony handlówki, jeśli naprawdę żal Ci tych ludzi, którzy odwalalają dobrą robotę, to nie obiecuj klientowi, że coś dostanie na jutro! Ludzie na magazynie tworzą fajną atmosferę. Jeśli jesteś człowiekiem dla człowieka to dogadasz sie z każdym działem. Ludzie na handlówce widać jak bardzo są fałszywi (nie wszyscy!). Jeśli planujesz na ten dział aplikować to uważaj z kim rozmawiasz (wnioskuję po opiniach i sporadycznych kontaktach telefonicznych). Jak komuś źle niech się zwolni. Można swoją opinię wyrazić owszem, ale obrażanie ludzi takich jak dyrektorzy, nie jest na miejscu. Widocznie dlatego nie może,znaleźć pracy jedna z osób piszących tutaj, bo na rozmowach kwalifikacyjnych na pierwszy rzut oka widać kto przyszedł. Skoro pewni ludzie maja jakieś stanowiska to znaczy, że na nie zasługują. Znam ludzi w TFO którzy pracowali w KRD i są bardzo kompetentni! Nie awansuje się tylko po podlizywaniu! Trzeba tylko samemu działać, aplikować na inne działy. Z magazynu ciężko jest się wybić dalej, ale niektórym się zdarzyło ze stanowiska pakującego iść na reklamacje, handlówkę czy logistykę. Wystarczy pytać, informować dyrektora, że chcesz zmienić stanowisko i aplikować samemu! Szkoleń dużo nie ma, ale są. Szczerze polecam pracę w TFO, ludzie tworzą fajną atmosferę. Zdarzają się fałszywe osoby, ale gdzie ich nie ma? Dyrektora z dzialu handlowego udało mi się poznać. (usunięte przez administratora) Zniechęcasz innych do pracy tutaj, bo boisz się utraty stanowiska na które sie nie nadajesz??
    Luke

23.12.2017 17:07

Fajna atmosfera? Widac po komentarzach jak ludzie się nie lubią, kłócą o pieniądze i swoje źle wykonywane obowiązki. Atmosfera jest ale wiecznego konfliktu, donoszenia, prostactwa i buractwa. Przełożeni (prędzej przez kolano) tylko temu przyklaskują bo ludzie skłóceni nie stanowią siły. No chyba że jesteś z ukrainy to znajdziesz masę kolegów i bedziecie trzymać się w swoim zwartym obozie. Banderowców tylu co Polakow.
    dobra rada

23.12.2017 15:59

Uwaga, negatywne wpisy są losowo i po czasie usuwane. Wszystko tak, żeby większość się nie zorientowała. Potem ktoś dopisuje pozytywne opinie. Firma płaci albo współpracuje z serwisem, sprawa zgłoszona do inspekcji pracy i uke. Ostatni wpis rzekomego "pracownika" to bzdura, 99% ludzi, którzy przeszli z magazynu do biura, już tam nie pracuje. Zabili ich fałszywi koledzy, kierownicy albo to że firma nie daje na początku wsparcia, poza tymi co pracowali w krd (usunięte przez administratora) Piszesz o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia. Pracujesz w tym swoim śmiesznym magazynie, który zawala wszystkie tematy, nie wyrabia się i nie pomaga? To pracuj dalej i się nie udzielaj na tematy biurówki, które są ci jak widać obce. Poczytajcie WSZYSTKIE komentarze i wyciągnijcie wnioski: "TE SAME POZYTYWNE OPINIE PISZE OCZYWIŚCIE DZIAŁ HR , NATOMIAST LUDZIE ,KTÓRZY MAJĄ TROCHĘ OLEJU W GŁOWIE DOSKONALE TO WIEDZĄ I NIE PÓJDĄ TAM DO PRACY" i takie opinie od lat się powtarzają, przestrzegam przed pracą tam! Oczywiście zrobicie, jak chcecie, ale potem już będziecie wiedzieli, że czasem dobrze posłuchać rady wielu ludzi piszących na goworku! Kłamstwo, dalej nie mam jednej umowy, póki co takie umowy mają ci co chcieli odejść i przyjaciele krd... Boże, jak niektórzy (hr?) jawnie picują image firmy, jakie to jest żałosne... PS. Rzekomego pracownika zjadam na śniadanie ilością języków, generowanym zyskiem i stażem. Nie polecam brać na poważnie takich wywodów.

Zostaw merytoryczną opinię o TelForceOne S.A.