brak logo

Gestimmo Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Gestimmo Sp. z o.o.

Mariola 2012-02-21 18:06:01
Ja słyszałam że chłopaki zarabiają ok trzech i pół tysiąca złotych
1
ANONIM 2012-02-21 18:10:06
Co wy piszecie!!! przecież tam z ledwością tysiąc złotych idzie zarobić i jeszcze ten kierownik nie do wytrzymania po prostu współczuje tym którzy tam pracują ja już dawno ZREZYGNOWAŁEM!!!!
1
MĄDRZEJSZY 2012-03-07 14:05:38
Szanowny ANONIMIE!
Od 1.01.2012r. minimalne wynagrodzenie netto wynosi 1111,86 zł -tak więc trudno "nie dociągnąć do tysiąca". Poza tym z tego co wiem (a ja dla odmiany jestem dobrze poinformowany) -zatrudniając się w GESTIMMO, podczas rozmowy kwalifikacyjnej pada pytanie: -"jakie są pana oczekiwania co do wynagrodzenia"? ...więc drogi ANONIMIE skoro nie umiesz dobrze zagadać a Twoje umiejętności nie są imponujące -to miałeś tyle ile chciałeś! A w ramach ścisłości to kierowników jest kilku i nie ma co narzekać -chyba, że masz dwie lewe ręce do roboty i nie umiesz słuchać poleceń służbowych!
4
Obiektywny 2014-08-07 11:33:05
Zgadzam się, ilu ludzi, tyle opinii i to jest niepodważalne. Myślę, że Ci co plują jadem powinni czasami uderzyć się w pierś i ocenić to, co inni robili dla nich, a ta branża wymaga przelania cennej wiedzy pracownikowi przez pracodawcę...szkoda, że po tym wszystkim jajko staje się mądrzejsze od kury:( najciekawsze jest to, że negatywne komentarze wpisują osoby z jedno lub dwumiesięcznym stażem pracy, upsss.
2
anty strzałkowo 2014-08-11 12:58:16
Tylko dwie osoby dostały dyscyplinarki i powinny wiedzieć za co, myślę, że Sąd będzie odpowiednią instytucją do oceny zachowań pracowników:), chociażby za pomówienia i wypowiadanie się w niecenzurowany sposób o osobach, które dawały im chleb;)
Widać pracownicy fizyczni rządzili firmą, że posiadają wiedzę finansową wyssaną z palca :DD
1
~wtajemniczony 2014-08-11 15:56:47
Poczekaj cierpliwie,niebawem dostaniesz co Ci się należy... :p
3
pracownik 2014-08-11 23:01:47
Nie mi tylko nam i pisał go dobry prawnik
1
anty piniądz 2014-08-11 23:20:23
To nic, tylko życzyć "Wam" powodzenia :D
1
Lexus 2014-08-11 23:54:12
Dobry prawnik to taki, który wygrywa wszystkie sprawy, a nie pisze pozew :P
1
pracownik 2014-08-12 21:12:50
Ale żeby sprawa się odbyła to trzeba kogoś pozwać tak????
Ojj 2014-08-12 22:11:38
Tak,tak...
2
pracownik 2014-08-12 23:34:49
Towaru nie bylo a on ci jeszcze powie że nie masz checi do pracy
xxx 2014-08-13 00:13:40
To co robiłeś na tej budowie skoro nie było towaru, za ściemę chcesz wypłatę, coś mi tu nie pasuje ?:)
2
ha ha ha 2014-08-13 08:45:44
Jakiś glupie rury oklejalismy bo nawet się o folie nie mozna bylo doprosic a o narzędzia do pracy nie wspomnę i ciagle tylko za malo robicie za wolno itd itp (usunięte przez administratora)
strzałkowo 2014-08-31 21:55:46
Dlaczego wszystkie opinie o firmie usunięte są?????????
~ 2014-09-15 09:02:25
@Tic-Działalność firmy została zawieszona, wiele spraw wyjaśni się w najbliższym czasie, bo większość komentujących nie ma pojęcia o powadze sytuacji. Konflikt nastąpił pomiędzy pracownikami a bezpośrednimi przełożonymi, a jego głównym powodem jest brak ostatniej wypłaty, bo przecież nikt nie narzekał na bezpośredni kontakt z prezesem, on w przeciwieństwie do kierowników, czy inżynierów nigdy nie odmówił pomocy i poświęcił chociaż chwilę uwagi jeśli był problem. Myśle, że krew go zaleje kiedy zobaczy co się stało pod jego nieobecność, dlaczego pluje się jadem na kogoś, kogo nie ma i nie może się wypowiedzieć, wiadomo, że ilu ludzi, tyle opinii, tylko dlaczego każdy jest mądry na forum, na którym pozornie jest się bezkarnym?
2
ccc 2014-09-18 07:30:52
Firma już nie istnieje a sprawa w toku
heh 2014-09-18 14:31:30
Może gdyby inżynierowie swojej firmy nie otworzyli i nie sprzedawali kontraktów, to wszystko byłoby ok., ta sprawa również jest w toku;)
@anonim, widać dobrze zorientowany jesteś, a wiesz że prawda ma swoje ip?:)
3
ble 2014-09-23 07:59:42
A co ma prawda do ip??? Prawda jest taka że firmy nie ma i wypłat też ludzie nie dostali
heh 2014-09-23 08:19:34
@ble, potrafisz czytać ze zrozumieniem? Czy tylko bijesz pianę? Prześledź sobie posty, ale nie wydaje mi się abyś był jednym z byłych pracowników, lecz zwykłym pieniaczem, ponieważ pracownicy już wiedzą o tym, że niedługo dostaną wypłaty! Jedna z przyczyn ZAWIESZENIA, a nie likwidacji firmy również została wymieniona, powstrzymaj się zatem od mało trafnych komentarzy. Czy wiesz, że ludzie, którzy stawiają więcej niż jeden znak zapytania na raz , nie mają zbyt wiele do powiedzenia i mogą mieć problemy psychiczne? :)
2
ble 2014-09-23 10:23:34
Pewnie dobra ściema nie jest zła :-)
heh 2014-09-23 10:45:58
Penie jest tak jak mówisz,nie będę Cię jednak wyprowadzał z błędu, słyszałeś, że dzwoni, ale nie wiesz w której parafii.:) Czas pokaże jaka jest prawda i myślę, że na tym zakończymy bezproduktywną dyskusje, ponieważ niczego nie wnosi.
2
pawel 2014-10-09 20:28:14
mi chciał pomuz finansowo jak tata muj zachorował szacunek !!!!
3
dolar 2014-10-14 09:20:02
Ja do niego nic nie mam tylko niech wypłaci mi i moim kolegą zaległe pieniądze za miesiąc czerwiec
1
Bart 2015-02-18 17:21:40
Wiecie może gdzie teraz przebywa szef tej firmy? czy firma dalej istnieje?
... 2015-02-18 20:17:45
A co potrzebujesz? Napisz maila na biuro to Ci odpowie:)
art 2015-03-27 19:24:32
Dziwna sprawa, ich strona nawet nie jest w przebudowie, wyświetla się błąd wczytywania i jest komunikat o nieodnalezieniu serwera. W takim wypadku może ktos wie, co się obecnie dzieje z Gestimimo, bo w Internecie nie znalazłem żadnych informacji, które mówiłyby o jakiś problemach w firmie. Pozdrawiam.
Ja 2016-03-08 11:36:54
I gdzie te wypłaty????????????????????????
rakuku 2016-05-14 22:30:17
Myślę, że powinieneś się odnaleźć w tej firmie @mhbmb m, ponieważ atmosfera jaka tu panuje jest przyjemna, spróbować możesz. Złóż CV bezpośrednio do nich albo poczekaj na ofertę, dają przede wszystkim umowę o pracę
Zostaw swoją opinię o Gestimmo Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gestimmo Sp. z o.o.