Aplikowaliście na stanowisko Księgowa w Elstar Engineering Sp. z o.o. i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielem firmy. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenne dla innych użytkowników.
Dość długo jest dostępne ogłoszenie. Zastanawiam się nad złożeniem dokumentów. Może już ktoś był na rozmowie albo tam pracował w księgowości i może coś powiedzieć.
„Coś powiedzieć” chyba było dość mało precyzyjne i dlatego nikt nie udzielił odpowiedzi. ;) Oceni ktoś zarobki na dziale? To praca na samej podstawie czy może są też premie?
Czy firma nadal zatrudnia tylko osoby z działalnością gospodarczą? Większość osób liczyłaby raczej na umowę o pracę. Z waszych starszych wpisów wynika, że raczej o taką tutaj ciężko.
Mnie zainteresowało to, że pisaliście, że są nadgodziny szczególnie, jak jest wiele projektów. Co jak ktoś nie chce zostawać po godzinach? Wtedy po prostu nie ma za nie kasy czy też np. obcinają premie? Wiecie nie każdy chce tyle pracować.
Opowiecie coś więcej o aktualnej atmosferze? przed aplikowaniem dobrze być na bieżąco a nic nie piszecie…
SiemA I co słychać na ba.jzl.....u? Ile teraz płacą,? Działalność W instal.... 50zł tig W aucie..... 45 tig Ekstra było 35 do 40 tig Studzienna 50 tig Innych info nie mam Proszę was koledzy napiszcie ile elsra...traż płaci zwalczmy chorą zmowę milczenia na temat stawek w tym smutnym jak (usunięte przez administratora) mieście :D będziecie cicho siedzieć to nic nie wskuramy tak jak w naszym chorym państwie każdy siedzi cicho zamiast roznieść tą choło.t... Więc apeluje i piszcie proszę was. Dziękuję (*#*)
W imieniu załogi dziękuję Panu Jarkowi za współpracę. Boże miej w opiece ludzi i firmę w której teraz będzie pracowal
Czy zdarzają się nadgodziny w Elstar Engineering Sp. z o.o.?
Projekty zgodne z profilem firmy, nadgodziny zgodne z KP, dziwne pytania, czyżby z PIP jesteś?
Otrzymałem ofertę na magazyn. Mógłby ktoś się wypowiedzieć o tym dziale? Czy wszędzie taka sama ..ujnia?
Chłopie pogadaj z pracownikami, zarobisz około 3tys na działalności z takimi wymaganiami, bez urlopu, bez chorobowego, w każdej innej firmie zarobisz na najniższej krajowej tyle samo i będziesz miał urlop, socjal, ta firma była na topie 15 lat temu, a teraz to dno, od roku juz tu nie pracuje ale mam kontakt z ludźmi i wiem co się dzieje
Szerokiej drogi :) chyba ze menago chcą Rollercoaster :)
Wszyscy płaczą jak jest w firmie . nikt nie wspomina idzie na bok w plecak odpadu z nierdzewki a pozniej na wakacje i nowy samochod starcza. Smiech na sali co wy tam robicie . banda wiecznych placzkow ze elstar im nie chce dac podwyzki
Ciekawą pracę w stabilnej, dynamicznie rozwijającej się firmieMożliwość rozwoju i wzbogacenia doświadczenia zawodowegoNiezbędne narzędzia do wykonywania pracyPrzyjazną atmosferę pracy (usunięte przez administratora) padłem ze śmiechu
Czy w Elstar Engineering Sp. z o.o. zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?
Zmiany są takie że mają nowego brygadzistę gołębiarza który nie ma pojęcia o robocie i zarządzaniu ludźmi,wie tylko jak godziny nabijać i zastraszać ludzi.
Ten zakład już powoli przestaje istnieć, Panie SR obudź się Pan, pogadaj z ludźmi a nie tylko tabelki tabelki i tabelki
Witold, jesteś pracownikiem firmy, to chyba wiesz co tutaj się dzieje, no chyba że jesteś z zarządu to dla ciebie jest wszystko super
Do czego doprowadził Pan Sebastian kierownik że w ciągu 2 lat ze 100 pracujących na hali zostało tylko 30 ? I że stawki pozostają te same a wszystko idzie do góry . Podziękować tylko dla kierownika jak motywuje farmazonem pracowników
Widzę Waszą złość i ją rozumiem, ale chciałbym dowiedzieć się abstrahując od całej sytuacji, czego oczekujecie od firmy Elstar Engineering? Co Wam nie pasuje w tej firmie? Co byście chcieli zmienić? Czekam na Wasze odpowiedzi.
Co to za pytanie. Przecież cała sytuacja w firmie została przedstawiona i szczegółowo opisana. Bardziej zrozumiałe co nie pasuje nie można ująć. Administrator na siłę chce uzyskać jakieś pozytywy? Właśnie prawdziwe oblicze pracodawcy wychodzi w takich sytuacjach jak ta teraz. Żadnego wsparcia tylko ucisk i okrojenie stawek pod pretekstem pandemii, pomimo pełnego obciążenia produkcyjnego.
W Elstarze wszystko jest ok ???? można (usunięte przez administratora)do domu co się chce i jak masz fuchę do zrobienia to też ja zrobisz bo kierownik pozwala więc nie jest źle tylko te stawki i podwyżki nie dla wszystkich ????
A co się stało z dyrektorem produkcji (usunięte przez administratora)
Firma pokazała że ma gest.....daje podwyżki dla pracowników po 2 latach od 1zł do 2 zł brutto . Tylko dziękować
Firmą Elstar Zarządzają ludzie nie kompetentni pracownicy zarząd robią w Bambuko jak nic. Jak chcecie podpowiem wam co trzeba zrobić weście w końcu pracowników za pysk i wtedy zobaczycie poprawą pracy tych ludzi.
Ja tu widzę że wszyscy na ten Elstar narzekają,a na (usunięte przez administratora) filmiki non-stop nowe się pojawiają. Kto ma czas w pracy to nagrywać no i kto na to pozwala. No i podobno jest zakaz fotografowania. No ale co reżyserowi też się należy
Nie ma jak w elstarze nic nie robić A pieniądze brać. Dla niektórych spędzanie czasu A nie praca. Nie ma kto zarządzać na hali to niektórzy robią co chcą albo nic nie robią. Aby kasą się zgadzała.
Widzę że w elstaze nic nowego nowy kierownik już dupy daje tylko szybko szybko. Panie Jarku niema kasy na kwiaty dla pracownika wie Pan co pracownicy się składają a Pan mówi że kasy nie ma masakra
Produkcja zero szacunku dla nas jaruś Pocałuj nas w (usunięte przez administratora) i paczki na święta włóż sobie w (usunięte przez administratora) masz Sławka pilnuj jego co robi a nie mu płacisz 7000zl na rękę na umowę a my robimy na działalności. Nic nie robicie tylko kasę wam dają z nic a my zapierdzielam jaruś już nie długo i będzie won bo się nie nadajesz do niczego
Firma z długoletnim doświadczeniem i na tym koniec.Nic dla pracowników,...... aby zapchać swoją kieszeń .Dyrektor, majstrzy A szczególnie technolog zero pojęcia o robocie, ale co tam jakoś idzie !!!Może zacznijcie szanować pracowników bo to dzięki nim macie dochody.

Jak się pracuje w Elstar Engineering Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Elstar Engineering Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Elstar Engineering Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 7 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!