Kaps Sp. z o.o.

Rzezawa

Opinie o Kaps Sp. z o.o.

Jacek 2010-12-07 14:27
Poznałeś spostrzeżenia ludzi pracujących w tej firmie o swoim pracodawcy? Czy wiesz jak wygląda etat w spółce Kaps Spółka z o.o.? A możesz wiesz czy Rzezawa prowadzi rekrutację? Opowiedz o własnych przeżyciach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Od kiedy tam pracujesz? Czy można tam dobrze zarobić?
RUDA 2013-10-03 11:58
Jeśli możesz daj parę groszy więcej,ale kup porządne. Np Scholla-wiem ,że są droższe ale skuteczniejsze. Szkoda kasy. Ale każdy kupuje co woli. To tylko moja sugestia. Najlepiej pytaj w sklepach ortopedycznych. Tam maja szeroki wybór.
3
NoName 2014-12-03 17:19
Trzeba przyznac,że jest to praca dla ludzi ktorzy lubia pracowac.Nic za darmo sie tu sie nie dostanie,zreszta jak w kazdej innej firmie.Lecz atmosfera,ludzie wynagradzaja wszystkie trudy pracy.
1
NoName 2014-12-03 17:20
Trzeba przyznac,że jest to praca dla ludzi ktorzy lubia pracowac.Nic za darmo tu sie nie dostanie,zreszta jak w kazdej innej firmie.Lecz atmosfera,ludzie wynagradzaja wszystkie trudy pracy.
1
kuku 2015-01-21 15:01
Jak dla mnie praca w tej firmie jest ok. Zarobki jak w regionie na nic więcej na pewno nie możesz liczyć, co ważne kasa zawsze terminowo. Można liczyć na premie jeżeli oczywiście się czymś wykażesz. Ja tam jestem zadowolony z pracy.
1
buka 2015-03-26 13:12
zastanawiam się nad współpracą z nimi ale nie wiem czy branża szewska to taka stabilna i przyszłościowa branża a nie chciałabym zmieniać pracy za rok czy dwa z jakichś powodów powiedzy rynkowych. w sumie to też nbie wiem czy kosmetyki do pielęgnacji butów tak dobrze się sprzedają. mogę być u nich przedstawiciele handlowym nawet u nich, ale to zależy jakie są prowizję i ile dostaję dla siebie
oszukany 2015-05-20 12:04
każdy kto chce współpracować z ta firmą powinien wszystko nagrywać, każdą rozmowę by mieć dowody, potrafią wyprzeć się wszystkiego, kłamią na każdym etapie współpracy
11
kazan 2016-09-06 11:26
to, że nie ma rekrutacji to nie znaczy, ze nie ma wzmożonego ruchu, rekrutacja polega na zatrudnianiu znajomych, znajomych, ludzie sami przychodzą bo w regionie jest mało firm a w ostateczności zatrudnia się rodzinę i rodzinę rodziny, dostają większą kasę w połowie udają że coś robią i kółko się zamyka, ludzi w tej firmie przewija się tyle co na giełdzie samochodowej ale przecież nie będą o sobie źle pisać, oferty w biurze pracy jak są to płaca minimalna itp, itd
4
agent 2016-09-23 22:01
Zgadzam się z powyższymi opiniami w całej rozciągłości, jeżeli marzy się komuś praca przez agencję pracy tymczasowej to polecam.
2
Bluszcz 2016-09-26 19:22
Nawet na biurze są nadgodziny? Mówiąc, że źle płacą masz na myśli terminowość wypłacania pensji czy ich wysokość?
kapsorobot 2016-09-28 15:47
WYSOKOŚĆ!
2
kapsorobot 2016-09-28 15:50
Ludzie są spoko, pomijając księgowość i parę innych wyrobników. To zarząd robi atmosferę zakładu zamkniętego i domu wariatów- całkowity brak predyspozycji do kierowania ludźmi i ustalania im wynagrodzenią-żenada!
5
hahaha 2016-10-16 17:14
producentawysokiej jakości kosmetyków - hahahahaaaa! chyba wysokiej ceny.
3
hahaha 2016-10-16 17:20
producentawysokiej jakości kosmetyków - chyba cen
4
Andrzej 2016-10-16 19:11
bardzo proszę o podanie argumentów dlaczego Pan lub Pani uważa ,że ceny są wysokie chętnie porozmawiam na ten temat
8
hahaha 2016-11-25 22:28
Krótko! Żenada!
2
Alicja 2017-04-04 15:46
@hahaha, dlaczego? Powiedz coś więcej.
ELKA 2017-04-30 22:32
popieram wypowiedż-wyroby -lipa, po czyszczeniu butów emu zostały plamy i odbarwienia nie warto oszczędzać tylko kupić firmy kiwi -odpowiednia jakość za dobrą cenę tą firmę zawsze będę polecać -a tak straciłam parę fajnych butów za 600 zł nadają się tylko do śmieci
hahaha 2017-05-31 16:39
wyślij im buty i niech zwrócą kasę
trawa 2017-05-31 16:41
wszystko jest super, wspaniale a negatywne opinie znikają jak i w innych tak wspaniałych firmach
1
Zostaw swoją opinię o Kaps Sp. z o.o. - Rzezawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaps Sp. z o.o.