Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-10-06 12:34:59 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o YORK - BOLECHOWO. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
justysia2819 - 2010-02-20 22:51:21 odpowiedz | cytuj
firma york to maraton inwalidów
anonim - 2010-04-06 15:15:20 odpowiedz | cytuj
ProszÄ? napisaÄ? coÅ? wiÄ?cej. IdÄ? na rozmowÄ?, a nei chciaÅ?abym trafiÄ? z deszczu pod rynnÄ?...
ooo - 2010-08-18 15:52:16 odpowiedz | cytuj
Jeśli jesteś Dobrym Człowiekiem to uciekaj czym prędzej od takich firm jak YORK, EL Cab lub produkcja materacy w Murowanej Goślinie!!!!
Wiem więcej na temat tych firm niż mogłoby się komuś wydawać. Są obliczeni na wyzysk pracownika. Wycisną Cię jak cytrynę a potem wyrzucą w białych rękawiczkach. Najlepiej gdyby ktoś pracował dla nich w ramach czynu społecznego czyli za darmo. Nawet krzywo patrzą jak idziesz zbyt często do toalety ( nie mówię tu o naciąganiu pracodawcy). A ludzie którzy tam latami pracują po prostu schamieli. Uśmiechają się do Ciebie ale jeżeli coś Ci wyjdzie i nie daj Boże szef Cię pochwali lub dostaniesz lepsze warunki umowy, to utopią Cię w łyżce wody. Uciekaj jak możesz najdalej i nie trać na nich czasu i nerwów.
anonim - 2010-09-21 10:56:07 odpowiedz | cytuj
ta firma to rzeczywiście wyzysk pracowników jakby mogli to po najniższej by płacili a ludzie to jeden drugiemu zazdroszcza'wredni zazdrośni fałszywi itp.a dyro to czubek nie ma zielonego pojecia o logistyce i nie przyznaje sie do błedów peremie zabierałby co miesiac bo ma z tego chyba radoche
:) - 2010-09-29 16:32:57 odpowiedz | cytuj
Owego czasu pracowałam tam spory czas na dziale wtryskowni co prawda ludzie są różni ale niestety wszędzie tak jest niestety co do warunkow pracy coż różnie z tym bywało ale szło jakos przeżyć można spotkać jeszcze fajnych ludzi sama wielu takich spotkałam i chyba ze względu na te osoby milo mi sę szło do pracy choć niestety zawsze problem byl z przerwa sniadaniowa ktora przysluguje ale my polacy zawsze bedziemy narzekac:)
Kasiula - 2010-11-05 10:24:50 odpowiedz | cytuj
Jaka jest płaca w tym Yorku???
Kasiula - 2010-11-05 10:24:59 odpowiedz | cytuj
Jaka jest płaca w tym Yorku???
:( - 2010-12-16 09:40:30 odpowiedz | cytuj
Nawet nie pytaj. Na rozmowie wiele obiecują, ale na obiecywaniu się kończy. Mija rok, później drugi itd itd a podstawa wciąż ta sama. Tak szczerze, jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (biorąc pod uwagę zarobki)
Pracowałam tam - 2010-12-16 19:36:58 odpowiedz | cytuj
Płaca jest marna, Jak już jest podwyżka to tylko w premii, którą mogą Ci zabrać za byle co. Podstawa stoi w miejscu min. od 7-8 lat. Dodatkowo teraz nawet nie dają umów o pracę a zwłaszcza młodym kobietom - dyskryminacja na całego. Przyznasz, że planujesz ślub albo coś takiego i już po Tobie, bo po co im pracownica "która zaraz zajdzie w ciąże" - to mnie najbardziej irytowało w tej firmie. Można by pozwać ich za to. Najchętniej to staliby nad Tobą z batem i Cię poganiali, żebyś robiła więcej za mniej. Ludzie słodkopierdzący dla Ciebie, za 5 minut obgadają Cię na maxa! Fałsz i zawiść na każdym kroku. Proponuję poszukać pracę w mniejszej firmie. Tutaj niczego się nie dorobisz poza bólem kręgosłupa, przebitym na maszynie palcem itp. Stanowczo odradzam.
pierdoła - 2010-12-25 21:38:46 odpowiedz | cytuj
najgorszy to zbyszko 3 cytryny
nabijarka - 2011-01-02 21:31:53 odpowiedz | cytuj
odpowidż: jeśli nie masz problemów finansowych i wypłata 1500 PLN ci pasuje , lubisz chapać za taką wypłatę jak wół - to jest to...to znalazłaś pracę....
anonim - 2011-01-14 13:49:59 odpowiedz | cytuj
Mam pytanie czy potrzebują teraz pracowników i w jakim miesiącu jest najwięcej przyjęć
Anonim - 2011-01-17 19:03:57 odpowiedz | cytuj
Teraz chyba nie szukają pracowników, ale z tego co wiem to najczęściej w wakacje jest ruch (sezon urlopowy)
Stars666 - 2011-01-27 12:25:23 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich pisze o paru pracownikach firmy York.Tak na początek pan Andrzej tak zwany elektryk . Jestem ciekawy czy firma cos zrobi w jego sprawie nałogowego palenia papierosuw w kompresowni czy tego nikt niewidzi.Plalenie w firmie york jest zakazane prosze tylko sprawdzic kamere o 6.15 gdzie udaje sie pan Andrzej zwany ZWARA i bedzie wszystko wiadomo i kto udaje sie zaras zanim pozdrawiam Stars666
Miszelini - 2011-01-27 12:33:49 odpowiedz | cytuj
Panowie Bugaje jak cos sie zjebie na wtryskarkach to co pan Bugaj D moze zrobic zrobił by gdyby był prawdziwym szefem a nie psełdo szefem bo to sa jego słowa co ja moge zrobic tak szef wogóle niepowinien muwic tem człowiek nienadaje sie na szefa wtryskowni wielki negatyw dla tego pana czeba ,jusz czas go znienic bo on chyba sie boji pracownikuw pozdrawiam Miszelini.tylko wstyd i nic objeb wkoncu komus premie czy cos bo firma przez ciebie ma same straty bo niejestes stanowczy .
dodini - 2011-01-28 07:48:18 odpowiedz | cytuj
sami analfabeci piszą na Bugai--to porządni faceci ,bardzo kontaktowi do ludzi i inteligentni...odczepcie się od NICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2011-01-28 07:49:58 odpowiedz | cytuj
miszelini - 2011-01-29 12:43:09 odpowiedz | cytuj
Panie Bugaj prosze niewystawiac sobie samooceny pozdrawiam.
anonim - 2011-01-31 15:47:13 odpowiedz | cytuj
witam czytelnikow tego forum.jako firma to ok ale administracja to szczyt hamstwa powinna byc czystka tam na gorze jak w hildingi ,ludzi maja za nic traktuja ich jak bydlo do roboty ,czas najwyzszy dac ludzia podwyzki a nie w premiach ktore zabieracie montujecie kamery i je chowacie a o takich rzeczach ludzie powinni wiedziec kiedy i gdzie sa i kiedy sie ich obserwuje a to co robicie to wstyd i hanba czs na zwiazki i czeste kontrole i sady mobing na kazdym kroku ,dajcie ludziom siekierki i pampersy jak na kasach wstyd 21 wiek obozy pracy.traktujecie ludzi z gory -wszyscy to zlodzieje ....a wy kim jestescie?
anonim - 2011-02-04 19:40:18 odpowiedz | cytuj
A słyszeliście że ten ma taki telefon co normalnie zdjęcia można robić,a tamten ma nową furę,pewnie w kredycie,a tej z tamtej maszyny mąż kupił zegarek,a tego wyrzucili bo dłubał w nosie,a jeszcze inny dorabia na boku,ile to on musi mieć kasy,a ta jakie ma buty.

Jeśli lubisz takie klimaty,podejmując pracę w Yorku,trafiasz do raju.

Pozdrawiam wszystkich,którzy maja zajebiste telefony,konsole,fury,rowery,zegarki,buty,trąbki oraz inne choinkowe bombki,a także tych,których zwyczajnie na to nie stać,ale są normalni.

anonim - 2011-02-04 21:28:16 odpowiedz | cytuj
Jezeli masz mozliwosc to w ogole sie nie zastanawiaj nad praca w innym zakladzie!! Obiecuja tobie umowe o prace, a w rzeczywistosci pracuje juz tam ponad 1,5roku a o umowie nikt nawet nie wspomina.

Mowili ze dostaniemy premie i co nie tylko, ale okazalo sie ze przez rok pracowalismy bez premii tylko podstawe 1100zl

Malo tego Dyrektor na zebraniu powiedzial po roku czasu ze da nam premie tak jak pozostalym pracownika 500zl,... no i faktycznie dal,... ale tego ze nam utnie podstawe to juz nie powiedzial!!!

Robia sobie z ludzi glupkow!!

Mowia tylko to co chca abysmy wiedzieli!!

Zakladaja kamery i robia zdjecia jak jesz, czy chwile przystnaiesz aby zamienic slowo. Malo tego siedza przy kamerach i sie smieja z ciebie!

Dla nich liczy sie tylko zarobek.

Nie interesuje ich pracownik.

Pracuje tu bo musze tak jak wielu, ale gdyby byla inna praca to sie w ogole nie zastanawiam!!
anonim - 2011-02-04 22:19:06 odpowiedz | cytuj
Wyjscie zawsze jest, jest hilding, el-cab, in-line
KASZTANKA - 2011-02-05 19:31:23 odpowiedz | cytuj
POLECAM STRONKĘ : http://yorkbolechowo.fora.pl/
anonim - 2011-02-12 19:41:36 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich forowiczów...niestety cześc z was ma racje, pracuje w yorku od samego poczatku ( pewnie już niedługo)..wiele się zmieniło w tej firmie niestety wiele na gorsze.Podstawowym błędem w firmie jest zatrudnianie młodych ludzi na stanowiskach którzy nigdy nie pracowali cięzko a którzy zrobią wszystko żeby zgnoić za wszelka cene nas prostych ludzi. Zrobią to ,żeby tylko wspiąc się po drabince awansu kosztem ludzi schorowanych nie mających już żadnego celu w życiu...niestety tylko york i norma im pozostaje. Dziwi mnie tylko że pan prezes pozwala żeby firma o której pare lat temu wszyscy mówili że jest ok była prowadzona przez ludzi którzy nie mają najmniejszego pojęcia jak powinien wyglądać \\\"zakład pracy chronionej\\\".Metody stosowane przez YORK są jak najbardziej w porządku jeżeli chodzi o ludzi zdrowych...ale nie nas ludzi chorych!NORMY,KAMERY,ludzie opanujcie się pamiętajcie ,że sami wystawiacie sobie opinie poprzez wasze postepowanie! Mąż mi mówi, zwolnij trochę olej te 40 zł mniej..nie nie w yorku nie jest tak prosto..owszem zwolnie.. o moja córka będzie miała matke bez pracy..tyle
x