brak logo

Firma Handlowa Mariola Krajewska

Słupsk

Opinie o Firma Handlowa Mariola Krajewska

anonim 2011-06-03 12:45:44
specjalistów? jakich specjalistów kucharzy z zawodu krawcowa albo po podstawówce zbieranina z ulicy która nie ma pojęcia o gotowaniu stare hermetycznie pakowane pierogi z których ulatnia się gaz robione na niezalegalizowanej i ciągle psującej się maszynie:D dobre sobie chyba pisał to ktoś z rodziny bo fakty są faktami firma [usunięte przez moderatora]
1
Mirek K. prawda o mojej firmie 2012-02-23 19:15:36
najgorsza firma jaka znam oszuści złodzieje
pracowników traktują jak szmaty nie płacą pensji a szef jaki szef to zwykły palant który jeździ sobie na wakacje za granice a pracowników ma głęboko w [usunięte przez moderatora] zamknąć ten burd.. ludzie powinni się zebrać i napisać zbiorowy pozew do Sądu Pracy żeby odzyskać swoje pieniądze i odsetki za nieterminowe wypłaty jak i również odszkodowanie za poniesione straty.
1
ktos 2012-03-26 13:05:53
Mirek K. prawda o mojej firmie - 2012-02-23 19:15:36

najgorsza firma jaka znam oszuści złodzieje

pracowników traktują jak szmaty nie płacą pensji a szef jaki szef to zwykły [usunięte przez moderatora]który jeździ sobie na wakacje za granice a pracowników ma głęboko w [usunięte przez moderatora] zamknąć ten burd.. ludzie powinni się zebrać i napisać zbiorowy pozew do Sądu Pracy żeby odzyskać swoje pieniądze i odsetki za nieterminowe wypłaty jak i również odszkodowanie za poniesione straty.
popieram złodzieje jeszcze raz złodzieje nie można się doprosić własnych zarobionych pieniędzy z jak już sie upomnisz to sto innych powodów żeby ich nie wyplacic
anonim 2012-07-10 12:08:33
Firma oszustów, popieram, złodzieje.. Brud, syf.... Ja jeszcze nigdy nie spotkałam sie z takimi ludzmi..
ja 2012-11-29 19:36:41
gdzie miesci sie dokladnie ten dziewczęcy dołek? bo nawet nie podaja adresu na opakowaniach - galaretkach.
as 2014-12-26 10:12:49
Śmieszą mnie opinie pospólstwa i motłochu, jakby mogli to wszystko by rozkradli. Dna społeczne i nieudacznicy. Tfu. brzydzę się.
gina 2016-05-21 08:49:34
cześć @lepek czy orientujesz się co dzieje się w firmie? Coś się zmieniło? Czy warto się nimi interesować jeżeli chodzi o pracę?
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowa Mariola Krajewska - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowa Mariola Krajewska