SCANIA PRODUCTION SŁUPSK SPÓŁKA AKCYJNA
1 190 6 1

Opinie o SCANIA PRODUCTION SŁUPSK SPÓŁKA AKCYJNA

Filtruj opinie po kryteriach:

zielony
 Opinia

chaos, chaos, chaos. to co się dzieje w firmie przeraża coraz więcej osób. menegment przerażony rotacją pracowników, no ale skoro w firmie tak wiele rzeczy dzieje się po omacku, spontanicznie i w sposób improwizowany to nie ma się co dziwić, że ludzie odchodzą. mógłbym wymienić przynajmniej kilka firm lepiej zorganizowanych a nie są to międzynarodowe korporacje tylko lokalne firmy. kryzys pogłębiają niskie wynagrodzenia będące źródłem frustracji pracowników i ich rotacji tym samym praprzyczyną panującego chaosu. nie może być tak, że nowy pracownik dostaje więcej zadań niż stary scaniowiec za dużo niższe wynagrodzenie. ledwie nowy pracownik popracuje trzy miesiące, zacznie cokolwiek rozumieć i już się zwalnia. chaos pogłębia chaos

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Superpraca
 Opinia
@zielony 16.11.2018 16:35

Prawda pracuje miesiac i lider nie potrafił mi wytłumaczyć tylko kazał pracownikowi , gdzie to on raczej powinien mi pokazać gdzie co jak skąd się bierze i wgl a tu nic , już profil lepszy chyba to że dają bułki z rana picie z automatów i ładne dziedobry to nie wszystko ale bardziej postawy pozytywnej a nie arogancki i drwiny tak jak ktoś niżej napisał ręka rękę myje , każdy za plecami (usunięte przez administratora) obrobi jak przyjdzie nowy pracownik. Nie polecam ! I jeszcze umowa zlecenie i co msc popisywać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wielbłąd
 Opinia
@Superpraca 22.11.2018 15:54

na moim stanowisku w zeszłym miesiącu odszedł kolega od tej pory wszystkie jego operacje wykonuję ja. czyli pracuję za dwóch. pozostali tzw. starzy scaniowcy w tym czasie siedzą, odwiedzają stołówkę w celu wypicia czwartej kawy, snują się między stanowiskami aby nie być widocznym na nicnierobieniu. lider widzi ale nie reaguje, bo to są jego koledzy. ja zarabiam 3300 brutto starzy scaniowcy co najmniej tysiaka z kawałkiem więcej. co gorsza starzy scaniowcy zostają po godzinach, aby zarobić jeszcze więcej, ale nic nie robią. ja natomiast muszę się obejść smakiem tych konfitur. dlatego nikogo nie zachęcam do pracy w Scanii. sam nagrywam sobie inną pracę i od stycznia najpewniej już tu mnie nie będzie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zuza
 Opinia
@wielbłąd 24.11.2018 06:48

i masz rację.starzy pracownicy walą bąki i twierdzą że to im się należy.Zapominają,że mają stażowe więc reszta wypłaty ma być za prace a nie za kawkę i koleśarstwo Frajery.

Pomocna?
TakNie
spokojny gosc
 Opinia

Lubię atmosferę w SCANIA PRODUCTION SŁUPSK SPÓŁKA AKCYJNA za: wypłata na czas !

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niespokojny duch
 Opinia
@spokojny gosc 11.01.2019 19:36

wypłata na czas to nie element atmosfery tylko, wypełnianie obowiązującego prawa. równie dobrze mógłbyś powiedzieć że lubisz tą firmę za to że możesz oddychać

Pomocna?
Tak2Nie1
zuza
 Opinia
@niespokojny duch 12.01.2019 06:30

albo jajka olszewskiemu liżesz └▀├

Pomocna?
TakNie1
Zainteresowany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ile zarabia się na początku w scani? Wiem że najpierw przez agencje zatrudniają, pani zaproponowała mi 2300 około na rękę, śmieszna stawka jak na te czasy, później jest jakoś lepiej czy nie warto zawracać sb głowy pracą w scanii?

Pomocna?
Tak5Nie
zuza
 Opinia
@Zainteresowany 21.02.2019 18:57

na porządku jest tak samo jak i na końcu zapomnij o podwyżce...ale obiecują DNO

Pomocna?
TakNie1
K
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się uczciwie o pracy w Scanii ? Zarobki, godziny pracy i czy jest szansa na dłuższe zatrudnienie bez ryzyka jego utraty z dnia na dzień. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
łysy
 Opinia
@K 17.02.2019 18:14

Nie ma ryzyka utraty pracy bo nie ma rąk do pracy, więc się nie obawiaj. Jak jesteś rozgarnięty to dasz radę . Czas pracy w zasadzie 52 godz. tygodniowo. Zarobki słabe ale jeżeli chcesz zarabiać lepiej to musisz przynosić jajka majstrowi, jeżeli więc jesteś hodowcą drobiu zapraszam serdecznie

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
minionek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@łysy 14.03.2019 06:10

a który to jest majster który lubi jaka

Pomocna?
TakNie1
zuza
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@minionek 13.04.2019 22:56

pewnie olszówka debil.pozdro

Pomocna?
TakNie1
minionek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

W Scanii pracuje się fajnie a pensja nie wiem czy jest duża w porównaniu z rówieśnikami ze Szwecji to słabo ,a jak na warunki Słupskie to w miarę .Tylko atmosfera staje się zła, zmienianie kierownictwa,majstrów, liderów myślę że dobrze nie wpływa na dobre pracownikom.A jeszcze jedno najebanych autobusów na placu ,nieskończonych, a oni cały czas pchają do przodu,a jeszcze mają zmniejszyć czas .Co oni palą ,albo co oni biorą że walą tymi regułkami oszukują tego naszego Dyrektora , a on na nich na zebraniach (usunięte przez administratora)mówi a oni nic.A wracając do kierownictwa to wszystko(usunięte przez administratora) z magazynu na produkcje ,z produkcji na magazyn , a i z Indii na produkcje gdzie już był kierownikiem i nic nie wniósł,tylko porządki ,tablice i inne niepotrzebne sprawy. A jeszcze żeby wyglądał jak kierownik ,jak pracuje to nie pamiętam żeby wyglądał jak kierownik,kurteczka jakieś (usunięte przez administratora) dzinsy (usunięte przez administratora),a gdzie koszula jakaś marynarka nie pamiętam,no i wygląd ,czasami jak przyjdzie do pracy to wygląda tak jakby przez weekend spawał ,albo na fleku, ale kto go sprawdzi przecież to wielki kierownik ,bo mu się należy,służbowy samochód i inne przywileje.Dobra kończę.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie
wege
 Opinia

ta firma to pomyłka. niby wielka korporacja ale bałagan jak w latach 90. przypadkowi ludzie na kluczowych stanowiskach, brak kompetencji u kierownictwa, (usunięte przez administratora) i arogancja u liderów. wszystkim którzy myślą o pracy tutaj mówię: nie daj się zbajerować opisom w ogłoszeniach i gadce na rekrutacji.

Pomocna?
Tak9Nie
Piotr
 Opinia

Zapraszamy panowie do pracy w niemczech , wyższe zsrobki i zero urzerania się z liderami czy innymi cwaniaczkami . Najlepiej byłoby gdybyście przyjechali z partnerkami , we dwoje raźniej i w dodatku jeśli by pracowała to mielibyście bezstresowe wygodne życie .3tyś. netto w zupełności wystarczy wam na wygodne życie a zarobić we dwoje takie pieniążki to nie problem . Zspraszam do Niemiec , po co macie się męczyć z idiotami przez całe życie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
łysy
 Opinia
@Piotr 15.03.2019 08:28

trójka netto do zarobienia w dwie osoby? chłopie sprecyzuj to jeszcze raz ba mam dość łysego lidera

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak lubisz tyrać po 11 godzin to zapraszamy...

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wyprany w persilu
 Opinia

sczmiany, zniammiany, zmiany. mógłbym powiedzieć syfbałagan i haos chaos to nasz sos w ktorym wszyscy pływamy.ó wiem, że lepiej już było i nie wróci juzż. najgorsze w tym wszystkim jet to, że so amianach zmianach ci ktorych dotyczą dowiadują się z a pomocą smsa a nie w rozmowie twarzą w twarzó. na ale to słabośc ćwynika ze słabości jednego gościa w białej koszuli. poza tym pozdrawiam alpejskiego. przestrzegam miłosnika ąśnika jajek, że nadmiar może być szkodliwy. fiołek alpejski

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jajecznica
 Opinia

Czy to prawda, że majster od proszku do prania lubi pojeść wiejskich jajek?

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
alpejski
 Opinia
@jajecznica 18.01.2019 17:40

Niestety, to wielki wstyd. Z drugiej strony z tego co wiem zajmuje swoje stanowisko wcale nie dlatego, że posiada wyjątkowe kompetencje. Czym skorupka za młodu nasiąknie ....

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wege
 Opinia
@jajecznica 18.01.2019 17:40

lubi jajecznicę ale bez boczku

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fran
 Opinia

Jakie są zarobki na szczeblach kierowniczych? Orientuje się ktoś?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hahaahah
 Opinia
@Fran 30.01.2019 21:44

Co za kierownik pyta się o zarobki w takim miejscu ? Stań lepiej na montażu młody ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRACOWNIK byly
 Opinia

Widać jaka ludzie mają opinie na temat Scani jak tak dalej będzie, to przyszłości nie wróżę firmie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciach pach i autobus gotowy
 Opinia
@PRACOWNIK byly 22.12.2018 22:22

Przyszłość jest jasna przyszłość to Scania

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciach pach i autobus gotowy
 Opinia

Witam. Moim zdaniem w Scani jest fajnie. Robię kilka lat i jestem u „łba" i nie narzekam. Dobre zarobki są tylko ten bank godzin taki niezbyt fajny bo wyrzucają na wolne a wolałbym hajs.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator uczestniczący
 Opinia

Tytułem rocznego podsumowania kilka słów charakterystyki w kilku obszarach. 1. Ludzie. Tutaj na pierwszy plan wysuwa się ogromna rotacja pracowników utrudniająca kompletację kompetentnego zespołu, tym samym harmonijnej pracy.Przyczyna to brak polityki firmy w obszarze relacji międzyludzkich. Mówiąc inaczej brak kompetencji miękkich (m.in.: komunikacyjnych, empatii, innowacyjności, kreatywności) u kluczowego zespołu: liderzy, majstrowie. Zespół ten ukierunkowany jest na rozwiązywanie problemów technicznych zapominając, że obszar relacji międzyludzkich jest równie ważny, ponieważ najważniejszym kapitałem firmy są ludzie. Liderzy i majstrowie nie potrafią słuchać, wydawać poleceń, obserwować, analizować i wyciągać wniosków. W działaniach, jakie obserwuję brak jest rezultatów analizy stanu zastanego. Brak jest osób, które potrafią obserwować procesy i relacje, jako ciąg przyczynowo-skutkowy, stawiać diagnozy, identyfikować obszary problemowe i poszukiwać rozwiązań. Na to nakładają się ambicje, sympatie i antypatie poszczególnych osób. Zagubił się duch organizacji, jako spójnie działającego organizmu współpracujących ze sobą osób. 2. Nierówne traktowanie. Firma, szczególnie ta, to również skandynawska filozofia równego traktowania.O ile w Szwecji sprawy zapewne wyglądają inaczej o tyle w Polsce nawet w firmie zagranicznej sprawy realizowane są po polsku.Brak jest systemu motywacji nie tylko finansowej do pozostania w firmie.Brak jest określenia ścieżki dalszego rozwoju w firmie dla każdego pracownika. Wynika to z braku rąk do pracy i skupienia na „tu i teraz”, aby zrealizować plan. Realizacja planu nagradzana jest sowitymi premiami wśród członków kadry zarządzającej. Nikt tych dzięki którym powstają kolejne autobusy nigdy premii za wykonanie planu nie widział. Za to wychodząc z firmy widzi piktogramy pokazujące zadowoloną twarz oraz ilość ukończonych wozów.Codziennie jest ich kilka, każdy to co najmniej milion wpływu do firmowej kasy.Nie ma równej płacy za taką samą pracę. Jak ktoś przynosi majstrowi jajka to ma lepsze warunki płacowe niż inni. Sytuację pogarsza fakt wykorzystywania do zatrudniania pracowników agencji pracy tymczasowej. Pogłębia to podział na pracowników dwóch kategorii: scaniowców i randstadowców.Odsuwa perspektywę umowy bezterminowej oraz wszelkich benefitów, jakie z tego wynikają (pracownicy scaniowscy otrzymują dodatkowe wynagrodzenie urlopowe oraz świąteczne a wykonujący taką samą pracę tymczasowi już nie). Normą jest, że nowozatrudniony wykonuje najtrudniejsze operacje bez właściwego wprowadzenia.Dotychczasowi pracownicy ograniczają się do najłatwiejszych. Lider usuwa się w cień na zasadzie skoro gość pracuje to jest ok. Jednym słowem Szwecja po polsku. 3. Kompetencje, wiedza i umiejętności. Tutaj widzę brak polityki transferu wiedzy od tych, którzy ją posiadają do tych, którzy mają ją posiąść. Nikt w firmie nie zdaje sobie sprawy z tego, że bez strategii wewnętrznego przepływu wiedzy nie jest możliwe skompletowanie i utrzymanie kompetentnej kadry pracowniczej.Nikt nie pokusił się o diagnozę i analizę tego obszaru funkcjonowania firmy. Każdy nowy pracownik może być z korzyścią wykorzystany w firmie, ale musi być właściwie wdrożony. I nie wystarczy tutaj opowieść o domku Scania.Osoby odpowiadające za wdrażanie nowych pracowników nie posiadają w tym zakresie kompetencji. Nie wiedzą jak przekazywać wiedzę. Nie ma rozdzielenia ról między liderem a osobą wdrażającą nowozatrudnionego pracownika.To nie musi być ta sama osoba. Brak jest kadry szkolącej. Bycie liderem nie oznacza posiadania kompetencji w zakresie przekazywania wiedzy, ale nikt o tym nie ma pojęcia. Niestety. Który z liderów wie, co to jest instruktaż, pokaz czy demonstracja i potrafi w praktyce zastosować te metody? – a przecież to podstawowe formy przekazywania umiejętności praktycznych. Rezultatem jest to, że wielu nowych pracowników bardzo szybko rezygnuje z pracy, bo nie jest w stanie podołać zadaniom do których nie zostali właściwie przygotowani lub trafili na stanowisko, na jakie się nie nadają a nikt nie wpadł na pomysł aby zaproponować im inne. Znaczna część rotacji pracowników jest niepotrzebna i można jej uniknąć. To marnotrawstwo. Rotacja = koszty. Jeden niezadowolony były pracownik zniechęca pięciu potencjalnych a przecież zasoby pracy w okolicy nie są niewyczerpalne. 4. Kultura. To pochodna punktu 1. Dehumanizacja pracy, skupienie na technikaliach zamiast na ludziach powoduje zdziczenie.Liderzy i kierownicy zamiast być przykładem kultury, standardów wyższych niż niższych fraternizują się z elementami dominującymi, co wynika z ich słabości i próby przypodobania się. Brak rąk do pracy zdewaluował rolę lidera i majstra, którzy nie mają możliwości dyscyplinowania członków zespołu.Efektem jest nieformalne przywództwo jednostek najbardziej skłonnych do dominacji o niskiej kulturze.Co nie jest dobrym rozwiązaniem, bo wypycha na słabsze pozycje tych, którzy nie mają siły przebicia pozostając jednak wartościowymi pracownikami

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator uczestniczący
 Opinia
@obserwator uczestniczący 20.12.2018 15:51

Z braku znaków w poprzedniej wypowiedzi tytułem rozczarowania dodaję. Reasumując dzisiejsze przedświąteczne spotkanie – jednym słowem jesteśmy super, takiej produkcji jeszcze nie było. Słuchając naszych menadżerów oraz naszego Brzozy usłyszałem sporo o wszystkich aspektach działalności firmy. Z wyjątkiem jednego, nie padło ani słowo na temat wynagrodzeń robotniczych. Rekordowo zakończony rok na pewno przyniesie kadrze zarządzającej pokaźne premie (stąd już wiem dlaczego ostatnie dwa dni praca była do 17.00), ale robotnik kręcący kluczem dzięki któremu ten plan został zrealizowany nie dostanie nic. Super miło, aż się chce świętować sukces firmy.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Minionek
 Opinia
@obserwator uczestniczący 20.12.2018 15:53

Widzę kolega jest na bieżąco,ale jak sam zauważyłeś i usłyszałeś nie jesteśmy super firmą bo co powiedział " Brzoza" żadnych dewiacji!!! A co do produkcji przyjmują ludzi młodych którzy już po paru dniach odchodzą bo im się nie chce pracować, na szkoleniach przez cały tydzień co mają to tylko nauczą ich pić kawy albo herbaty bo jest za darmo i palić i póżniej widać zamiast pracować to chodzą na herbatki i kawki a niestety czas leci i autobus musi zjechać ze stanowiska.Kierwnicy tylko zmieniają obszary i nic się nie poprawia a pojęcia o produkcji zero puste regułki i najważniejsze porządek 5 s i takie tam.A ta praca do 17 nie wiem poco najpierw wysyłają na wolne a potem po godzinach,barany.Nie bede tu mówił nazwiskami bo każdy zna kierownictwo ale jeden sepleni drugi zielony a trzeci święta krowa z indii..

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

Dzięki za info. Czyli jak jesteś pracowity i wykonujesz polecenia przełożonego ,masz szanse a umowe w scani .Jak wyglądają godz pracy, tzn są zmiany , czy jedna .Najważniejsze jak atmosfera wśrod pracowników można liczyć na jaką kolwiek pomoc. Pozdrawiam i dzięki info

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie jestem menadżerem
 Opinia
@Marcin 08.12.2018 20:43

Nie, nie zrozumiałeś, co napisałem. To czy jesteś pracowity i czy wykonujesz właściwie polecenia nie ma znaczenia na szybszą umowę scaniowską. Znaczenie mają kompetencje społeczne twojego lidera. Jeżeli ten rozumie, co ma wpływ na zadowolenie pracownika i jego w konsekwencji lepszą pracę to potrafi stanąć na wysokości zadania. Tyle tylko, że liderzy nie mają o tym pojęcia, bo to prości ludzie wyszkoleni w kręceniu kluczem. Oni są nauczeni nie myślenia tylko wykonywania poleceń i to właśnie jest jedną z przyczyn kiepskich relacji międzyludzkich i w konsekwencji rotacji pracowników. Liderzy nie mają pojęcia o asertywności, komunikacji interpersonalnej, są niekulturalni, co zresztą przejmują od niektórych majstrów. Nie potrafią przeprowadzić instruktażu, pokazu czy demonstracji na stanowisku pracy, bo nikt w korporacji nie zdaje sobie sprawy, że to podstawowe kwestie w nauce nowych kompetencji u nowozatrudnionych. A jednocześnie dokonują ocen kompetencji pracowników swoich zespołów To jest pięta achillesowa tej firmy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie nie nie
 Opinia
@nie jestem menadżerem 09.12.2018 07:24

Zgadzam się na dole z tobą o tym że lider kluczem potrafi kręcić tylko a nic nie nauczy jak sam się nie nauczysz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie nie nie
 Opinia
@Marcin 08.12.2018 20:43

Idź to się dowiesz daje 2tyg ????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zielony moim mentorem
 Opinia

Witam. Pracuje w Scanii kilka lat. Moim zdaniem są dobre warunki i dobra płaca jak na Słupsk. Jak komuś się nie podoba to może się zwolnić?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Moim nie
 Opinia
@Zielony moim mentorem 06.12.2018 22:10

No właśnie nie chodzi o to, aby się zwalniać. Scania to nie firma krzak tylko korporacja, od której nie tylko można, ale nawet trzeba wymagać standardów. Skoro ochrona środowiska jest ważna to, dlaczego nie człowiek? Jeżeli śmieci są ważniejsze od pracownika to efekty są widoczne, na co dzień. Twój argument o zwolnieniu się jest jak żywcem wyjęty z podręcznika dla menadżerów niższego szczebla z lat 90. Rotacja pracowników taka jak jest w firmie to nie tylko wzrost kosztów, ale przyczyna całego chaosu. Rotacja przybrała już takie rozmiary, że menagment przyzwyczaił się do sytuacji i uważa ja za naturalną. Cała organizacja przyjęła za naturalny tak duży ruch pracowniczy, że niemożliwym stało się skompletowanie kompetentnych pracowników na poszczególnych stanowiskach. To właśnie jest przyczyną chaosu, niezadowolenia i wtórnej rotacji na stanowiskach robotniczych. Gdzieś w tym wszystkim zagubił się duch organizacji. Brzoza z uwagi na barierę językową wie tylko tyle, co zostanie mu ujawnione. O nastrojach załogi nic, bo nawet rozmów międzypracowniczych nie jest w stanie zrozumieć. A menadżerowie nie mają odwagi powiedzieć, że pewnych barier nie są w stanie przeskoczyć

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pneumat
 Opinia
@Zielony moim mentorem 06.12.2018 22:10

chyba przemawia przez ciebie obrona swojego własnego dobrze płatnego miejsca pracy na którym niewiele robisz. i chyba nie jest to robotnicze miejsce pracy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
koper
 Opinia
@Zielony moim mentorem 06.12.2018 22:10

ile może zarobić pracownik produkcji na rękę? pilnie potrzebuję pracy ;/

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

Witam ."Zielony" czy ty też byłeś zatrudniony przez randsat jeżeli tak, to po jakim czasie dostałeś umowe o prace

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie jestem menadżerem
 Opinia
@Marcin 07.12.2018 20:18

Nie mogę napisać po jakim okresie bo mógłbym się zdekonspirować. Nie mam pewności czy nie jesteś przypadkiem jednym z „menadżerów”. Powiedzmy, że sprawa umowy ma charakter umowny. Różne są okresy oczekiwania na umowę. Nie ma tutaj reguły. Wszystko zależy tak naprawę od lidera, który ma bezpośrednie przełożenia na majstra. Jak uzna, że pracownik jest bardzo potrzeby i warto zrobić mu dobrze to załatwia umowę. Jak lider ma …….., albo za kimś specjalnie nie przepada to nic nie załatwia i pracownik czeka aż minie mu czas jaki może być na umowie tymczasowej. Ogólnie w związku z trudną sytuacją na rynku pracy i dużą rotacją w ostatnim okresie czas oczekiwania na umowę scaniowską generalnie uległ skróceniu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Scania
 Opinia

Z mojej obserwacji wynika, że znaczna część pracowników to mieszkańcy podsłupskich wsi z niskim wykształceniem oceniający współpracowników po samochodzie, jakim jeżdżą. Oczywiście wśród robotników są też osoby z większym potencjałem. Znaczna część pracowników szczególnie tych z nieco dłuższym stażem rozgoryczona jest niskimi wynagrodzeniami oraz chaosem panującym w firmie. Jest grupa pracowników, co, do których nie można stwierdzić, na czym polega ich praca, kręcą się i wałęsają w różnych miejscach bez celu. Wśród liderów zauważyć można tych o wysokim ciśnieniu na awans i upodobania do przesadnego posługiwania się standardami jak i tych, którzy rozwiązują problemy w sposób pragmatyczny. Wyraźnie widoczne jest bardzo umiejętne psychologiczne wpływanie majstrów na poszczególnych pracowników na różnych działach w celu połechtania ich ambicji i pobudzenia do rywalizacji. Wiadomo, że jak koń wyrywa do przodu to woźnica jest zadowolony. Stopień kradzieży przewyższa wszystko, co do tej pory widziałam. Kradzione są narzędzia, materiały, części. Liderzy przymykają na to oko, bo lider to taki niby kierownik na najniższym szczeblu, ale w żaden sposób nieumocowany możliwościami dyscyplinowania pracowników, niektórzy to prawdziwi słabeusze. Zastanawia mnie ile kradzieży jest wykrywalnych na bramie? Nie słyszałam o takim przypadku a przecież codziennie mnóstwo sprzętu wychodzi za bramę. Związki zawodowe, z którymi jeszcze nie miałam do czynienia wydają mi się raczej tylko listkiem figowym, dobrze spacyfikowanym przez menagment. Tak z ciekawości to proszę podanie stanowisk i stawek wynagrodzenia panów związkowców. Napiszcie coś na temat waszych spostrzeżeń, obserwacji i opinii.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
czerwony kapturek
 Opinia
@Scania 07.10.2018 18:02

dodam, że za komuny za jajka ludzie ze wsi kupowali posady i dyplomy różnych szkół. w scanii za jajka można dostać dobrą pensję

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Ze Scanii odszedłem w połowie tego roku. Pracowałem w małej filii jednego z północnych oddziałów. Są plusy i minusy, których niestety jest więcej. Niestety Scania to typowa korporacja w której liczą się tylko wykresy i chore wizje ludzi którym utworzono niepotrzebne stanowika. Podstawowy pracownik jakim jest mechanik czy pracownik biura obsługi klienta to dla firmy śmieć. Ma robić żeby wyrobić norme. Praca pod presją czasu i w nadgodzinach to norma. Bardzo często naprawia się pojazdy metodą regenaracji części z najtańszych zamienników. Kolesiostwo kierownika z klientami doprowadza do tego że przyjmuje się poza kolejnością przed umówionymi posiadaczami Scanii auta innych marek. Pracownicy się irytują i klienci którzy byli umówieni a muszą czekać również. Problem z urlopami (podaje tylko na swoim przykładzie). Milion pytań po co ci urlop? a co się stało? a musisz? w końcu wypisz wniosek a ja się zastanowie. Zdarzają się problemy z urlopami okolicznościowymi, ojcowskimi ale im bardziej liżesz tym lepiej masz. W Scanii lubią lizustwo. W Scanii pracowałem prawie trzy lata, zarobki dobre jeśli są klienci i zapieprzasz jak dzik. Zatrudniani nowi pracownicy dostawali większe podstawy (około 300-400zł) niż moja po dwóch corocznych podwyżkach. Dużo by tu jeszcze pisać. Praca nie najgorsza ale patrząc na ogół to nie polecam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyczes1998@gmail.com
 Opinia

(usunięte przez administratora) Randstad cały ! Za 20 dni dostalem więcej wypłaty niz za cały miesiąc gdzie jeszcze wchodza 37 nadgodzin i urlop platny , na papierku z wyplaty ze 2300 powino byc na czysto bez nadgodzin , za nadgodziny nie zaplacili mi ,dzownie z wyjanieniamy nie odbieraja ,mial byc wysłany numer do szefowej kadr i bawie sie w glucrhy telefon , Nie polecam ,jezeli chcesz bys dymany na hajs i robic za 4 to polecam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany Scanią
 Opinia

Cześć, z opinii wyczytałem, że raczej nie ma co liczyć na fajną atmosferę w pracy, ale nikt nic nie mówi o zarobkach. Czy mógłby ktoś podzielić się tym jak wyglądają zarobki netto np. dla nowego pracownika i powiedzmy po przepracowaniu dwóch lat ? Z góry dziękuję

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia
@Zainteresowany Scanią 03.11.2018 13:26

na początek 3300-3500 brutto w zależności od kwalifikacji a potem to zależy jak głęboko wejdziesz w majstra

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany Scanią
 Opinia
@robol 04.11.2018 06:34

Dzięki za odpowiedź. Kurcze to co się ludzie tak ekscytują tą scanią jak w wielu słupskich zakładach płacą lekko ponad 3000 netto z dwoma sobotami. Jeszcze jakieś umowy tymczasowe ehh... Odpuszczę sobie. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zaskoczony syfem
 Opinia

(usunięte przez administratora) brak manier i kultury, złodziejstwo na każdym kroku, ręka rękę myje, korupcja na linii robotnik - majster. Poza tym szwedzka firma w niemieckich rękach czyli stawiamy na ochronę środowiska ale ergonomią pracy robotnika się nie przejmujemy. Narzędzia stare i wyeksploatowane. Chcesz dołączyć? Zapraszam do zespołu. Randstadt przyjmuje w dalszym ciągu.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia
@zaskoczony syfem 30.10.2018 15:46

Wysuwasz wobec pracowników firmy zarzuty na forum publicznym. Może to być przez nich odebrane jako pomówienie. Czy masz dowody, które potwierdzają Twoje tezy? Komentarze na forum powinny zawierać sprawdzone informacje. Tylko wtedy są cenne dla osób rozważających podjęcie pracy w danym miejscu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zaskoczony syfem
 Opinia
@Maja 30.10.2018 18:06

Witaj Maju, nie wysuwam wobec nikogo zarzutów bo nikogo nie wymieniam z imienia i nazwiska, dlatego argument o pomówieniu schowaj sobie głęboko w ….. kieszeni. Dowody, dowody ….. . Jeżeli pracujesz na linii i nie masz oczu zamkniętych to pewnie widzisz to samo co ja. Czy nie masz wrażenia, że gdyby z taką samą dbałością jak o środowisko i segregację śmieci dbano o ergonomię (sprawdź znaczenie słowa ergonomia:(usunięte przez administratora) ) pracy robotnika to wszystkim pracowałoby się łatwiej? Czy na twoim stanowisku pracy wszystkie narzędzia są sprawne i w odpowiedniej ilości? Czy twój lider potrafi ocenić pracę wszystkich pracowników? Czy jest zainteresowany usprawnieniami na swoim odcinku? Tak sam z siebie? Czy widziałeś panią od bhp która byłaby zainteresowana takimi czynnikami jak hałas, zapylenie i inne szkodliwe na którymkolwiek stanowisku pracy? Ja nie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik z 2 letnim stażem
 Opinia

Stało się, po blisko 2 latach pracy postanowiłem zrezygnować. Przyszedłem do firmy uważając, że to praca nie dla mnie. Ostatecznie spodobało mi się, czemu sam się czasem dziwiłem. Chaos plus trudności w komunikacji z liderem sprowokowały mnie do tej decyzji. Muszę z przykrością przyznać, że liderzy to najsłabsze ogniwo w scaniowskim łańcuchu. Kręcenie kluczem to zbyt mało, aby skutecznie zarządzać zespołem na tym najniższym szczeblu. Liderom brakuje kompetencji interpersonalnych, nie potrafią słuchać, formułować wniosków, wydawać poleceń tak, aby ich wykonanie nie wzbudzało oporu, wielu brak kultury i ogłady. Zauważyłem, że klika liderów i młodych, ale starszych stażem pracowników wprowadza zły klimat dla nowych pracowników, – czyli nowy pracuje, bo „musi się nauczyć” a reszta nie robi nic.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zaraz się zwalniam
 Opinia
@Pracownik z 2 letnim stażem 19.10.2018 16:06

co do liderów to prawda, chamstwo,grubiaństwo i brak manier. dziwi mnie, że nikt z menegmentu nie zwraca na to uwagi bo wiem, że menegment zagląda tutaj i czyta

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gruby Benek
 Opinia

Scania Słupsk to firma ciesząca się opinią „dobrej firmy”, czyli dobrego miejsca do pracy. Jest to opinia historyczna, prawdą jest, że Scania w przeszłości była pożądanym miejscem pracy z uwagi na dobre wynagrodzenia oraz organizację pracy. Aktualnie opinia ta jest nieaktualna. Firma nie płaci lepiej niż inne, organizacja pracy to pięta achillesowa. Scania nie zatrudnia bezpośrednio tylko przez agencję. Bolączką firmy jest kiepski menagment, czyli kierownictwo doprowadzające do tego, że firma podjęła się zleceń nie mając pokrycia w mocach produkcyjnych, czyli ludziach a w zasadzie ich rękach do pracy. Stąd właśnie problemy organizacyjne, słabe płace i ogromna rotacja pracowników.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik krótkotrwały
 Opinia

sprawa jest prosta - jeśli jesteś koniem, to to jest praca dla ciebie... zatrudnia tylko Randstad, Scania przyjmuje dopiero po 12-18 miesiącach, harówka to jest mało powiedziane, to jest kierat... na początek szkolenie, eleganckie bo prosto ze Szwecji, ale na tym się kończy, bo to nie jest firma Scania, tylko SCANIA POLSKA!!! przez tydzień słyszysz tylko o bezpieczeństwie pracy, zasadach które wyznaje firma, środkach ochrony osobistej, a potem trafiasz na linię produkcyjną i jest masakra!!! narzędzia pamiętają chyba, jak prezydentem Polski był jeszcze Wałęsa, mógł nawet na nich jeszcze pracować w stoczni... strach to brać do ręki, wszyscy młodzi trafiają na najgorsze stanowiska, ale na szkoleniu mówią ci przy każdej okazji, żeby się nie zrażać, bo jak będzie ci ciężko, to możesz bez problemu poprosić o przeniesienie na inne miejsce - tak zrobiłem, bo trafiłem na stanowisko związane z używaniem głównie siły fizycznej, a jestem dobry w czymś wymagającym zdolności manualnych i usłyszałem, że albo robię tu gdzie jestem, albo mogę się zwolnić... to się zwolniłem, nawet do końca dnia mi nie pozwolili dopracować, chociaż chciałem, bo nie planowałem zostawić chłopaków z którymi pracowałem w środku dnia... ogólnie odradzam szczerze, bo to jest nie praca, tylko wyzysk... w Szwecji by to nie przeszło, ale przecież jesteśmy w Polsce, zamknij mordę i do roboty, albo wypad... z grupy, z którą byłem na szkoleniu, z tego co wiem, prawie nikt już nie został, a ci co jeszcze robią, szukają innej pracy...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@były pracownik krótkotrwały 01.10.2018 11:52

Do dzis nie moge pojac kto zmusza pracownikow do pracy po 11 godzin? Czy trzeba zostawac i robic nadgodziny skoro wedle prawda nikt nie ma przymusu ich robic?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bill
 Opinia

UWAGA UWAGA DO WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ PRACOWAĆ W SCANI! Jeżeli pracowałeś na narzędziach typu wiertarki wkrętarki flexy nitownice itp, masz pojęcie trochę o technice, to dasz radę. Jeden dostanie gorszą pracę np montowanie jakichś podzespołów, drugi układa kable albo płyty podłogowe. Jeżeli nie masz pojęcia o narzędziach, szkoda czasu waszego i naszego. Nauczyć się można wszystkiego, a i tak uciekają młodzi po tygodniu pracy, także , zastanowić się dwa razy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia
@Bill 30.08.2018 06:49

A odzywa się firma ranstad czy Scania? Jak ranstad to niech się ciągną.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obecny pracownik
 Opinia
@Bill 30.08.2018 06:49

dodam, że jeżeli pracowałeś na kilkunastoletnich narzędziach to odnajdziesz się jak w muzeum, bo w Scanii norma jest praca kilkunastoletnimi awaryjnymi narzędziami.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aktualny pracownik
 Opinia

potencjalnych chętnych raczej nie zachęcam, bo na lokalnym rynku pracy jest sporo atrakcyjniejszych firm. Scania jest w stanie upadku organizacyjnego, starzy wieloletni pracownicy poupychani na stanowiskach lekkich. nowi zatrudniani przez Randstadt idą na pierwszą linię najcięższych prac. tempo pracy podkręcają już od najbliższego poniedziałku, bo przecież polski robotnik będzie pracował jak nakręcony robot podczas gdy szwedzki rozpocząłby strajk. demoralizujący system zarobków. przyjęci w lipcu 3300, przyjęci we wrześniu 3530 w wszyscy tak samo zasuwają. w ostatnim okresie z 22 nowych pracowników pozostało kilku, reszta rezygnowała już w trakcie szkolenia wstępnego.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

Na dużym portalu z ofertami pracy, znalazłam ogłoszenie od SCANIA POLSKA. W tej chwili, do oddziału w Słupsku poszukiwany jest mechanik samochodowy. Należy posiadać prawo jazdy kat. B, ale dodatkowym atutem będzie też C i E. Mile widziane będzie doświadczenie w pracy na tym stanowisku. Czy któryś z pracowników, mógłby podpowiedzieć czy warto się starać o tą pracę? Jak najlepiej przygotować się do spotkania rekrutacyjnego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BatoNICK
 Opinia

Pracuję tam 12 lat, takiego syfu jeszcze nie było. Praca po 11 godzin od poniedziałku do czwartku, kołchoz i (usunięte przez administratora) w jednym. Majstrowie zero kompetencji, kolesiostwo i rodzinne powiązania. Kto się ustawił, ten ma ok. SZCZERZE NIE POLECAM!!!!!!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Anty*** a dlaczego tak postąpiłeś? Czy możesz rozszerzyć swoją wypowiedź i napisać co skłoniło Cię do rezygnacji z pracy zaledwie po tygodniu? Podziel się, proszę, z nami swoimi doświadczeniami, będą to cenne informacje dla osób, które chciałyby wysłać do SCANIA POLSKA swoje dokumenty aplikacyjne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o SCANIA PRODUCTION SŁUPSK SPÓŁKA AKCYJNA - Słupsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCANIA PRODUCTION SŁUPSK SPÓŁKA AKCYJNA

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.