brak logo

Cortez Arkadiusz Księżki

Starachowice

Opinie o Cortez Arkadiusz Księżki

anonim 2011-06-28 11:57:15
Pani Katarzyno 1960, takiego steku bzdur dawno nie czytałem. Ani ta firma miła, ani solidna, a już na pewno nie jest godna polecenia. Towar sprzedają kiepski za cenę 3 razy taką jak w internecie. Przed zakupem wszystko ładnie, pięknie, ale w momencie reklamacji wszyscy się wypinają. Na czele z Panem (usunięte przez moderatora), który jest kolejnym dorobkiewiczem, trzepiącym kasę na naiwnych staruszkach. Pracownicy odchodzą z tej pseudo \"firemki\" na potęgę. Serdecznie nie polecam!!!
2
st-ce 2011-09-12 11:55:58
Nie będę się rozpisywała powiem krótko: SYF, KIŁA I MOGIŁA.....
3
klaudia 2012-02-16 18:53:47
witam
moja babcia niedawno kupiła sobie komplet pościeli z merynosa australijskiego od jednego z przedstawicieli , który doradził jej ten rodzaj wełny(najtańszy) i..........jest przezadowolona materac sprawił iż nawiedzające ją bóle rwy kulszowej jej niedokuczają (3 miesiące używania) a kołdra jest wyjątkowa ciepła i lekka a bóle reumatyczne jej minęły jak za dotknięciem różdżki(tak mówi).zamierza i mi kupić komplet na ślub.mogę szczerze polecić te produkty i firmę cortez
Maria 2012-03-06 20:11:17
Najwięcej opinii negatywnych oczywiście piszą ludzie którzy kupią kołdrę od Rumuna za 50 zł, a potem ją przy praniu można razem z wodą spuścić (tak jak kupić Malucha zamiast Mercedesa). Prawdziwi użytkownicy to są ci którzy mają taką pościel od lat (mam na myśli 20 - 30 lat) potrafią docenić fakt posiadania zdrowego snu. Kolejni niezadowoleni to tacy którzy za pościel dali grube tysiące a okazało się że np, w Cortez można było kupić to za 3 razy mniej, kolejny fakt.
Ważną rzeczą jest też to że sprzedaż opiera się właśnie na tym że sprzedawany towar sprzedaje się drożej niż kupuje (to jest NORMALNE inaczej nikt by niczego nie sprzedawał - dobry przykład to litr mleka. U dostawcy za 50 groszy a w sklepie już 2,5 zł pięciokrotna przebitka)
mario 2012-05-16 13:01:15
Pracuję już w tej firmie 2 lata i jestem bardzo zadowolony. Atmosfera warunki pracy wszystko ok. Z doświadczenia wiem że jak ktoś pracuje to super a jak kogoś przyłapią na wałkach i zwolnią to firma be. Ja osobiście nie zamierzam zmienić pracy ze względu na atmosferę dużą ilość szkoleń i oczywiście dobrą płacę
darek 2012-08-18 14:41:01
Ja pracuje dopiero pół roku i jestem zadowolony. Uwielbiam pracę z ludźmi i dlatego lubię tą pracę
Benia 2012-10-09 09:25:36
Chyba te pozytywne opinie pisze Pan (usunięte przez moderatora)...bo nie znam osoby ktora by sie wypowiadala pozytywnie o tej firmie:) posciel 3 krotnie drozsza z tego co wiem to atmosfera w pracy tez kiepska ...
2
Gosia 2013-09-10 08:37:46
Po przeczytaniu tych opinii nie poszłam na spotkanie. Napisałam Panu (usunięte przez moderatora) sms-a, iż nie pojawię się na spotkaniu rekrutacyjnym.... otrzymałam odpowiedź : mała strata. Takie traktowanie ludzi, których jeszcze nie zna wskazuje na niski poziom inteligencji i wykształcenia.
Przestrzegam wszystkich, gdyż pozytywne opinie pisze tylko sam zainteresowany..:)
ja 2014-01-30 13:49:01
Gosia miałaś całkowita rację, że nie pojechałaś a za szkolenia (usunięte przez administratora) umowa dopiero po szkoleniu równie dobrze mogłaś siedzieć tam 2 tygodnie i stwierdziliby, że jednak Cie nie chcą i do widzenia, nie wypowiem się dobitnie na temat tej firmy bo zasugerują mi "pomówienia" powiem krótko NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE, SZEF ZERO KULTURY OSOBISTEJ, TOWAR chłam, a pozytywy piszą chyba sami właściciele bo znam dwie osoby pracujące tam i klną na szefostwo jak nikt i szukają lepszych ofert pracy a i klienci bardzo negują jakość tych kołder i innych
żart 2014-02-16 14:34:03
to opinia pracodawcy, sam o sobie żenada
zbychu 2014-11-27 10:33:55
Bardzo żałosna firma ,jak można ją nazwać firmą . Naciągają starszych ludzi na towar trzy razy droższy , przykładem jest moja mama którą naciągnęli na jakiś materac uzdrawiający a po 10 dniach mama zmarła.
Jak można być tak perfidny by osobie tak schorowanej wmówić coś takiego.
przestrzegam wszystkich
henio 2014-12-29 04:42:05
siema, ja jestem starachowiczaninem z krwi i kości ale nie było mi prędko do roboty bo wiecie z mamusia mieszkałem i wszystko miałem a teraz się to zmieniło niestety. Doświadczenia brak mi każdego wieć ciężko o prace bo jak patrzę to wszyscy go oczekują ale na stronie Corteza znalazłem oferte dla Przedstawiciela Handlowego i nic nie napisali o doświadczeniu wiec super, ale czy warto się u nich zatrdudnic?
Opaska 2015-02-27 06:27:13
Na dobrą sprawę praca przedstawiciela handlowego jest różna - zależy od firmy. NIe jestem w stanie powiedzieć jak to może wyglądać akurat w przypadku Corteza, dlatego trzeba byłoby znaleźć osobę chętną na podjęcie konkretnego stanowiska i przedstawienie reszcie jak wygląda forma zatrudnienia i na co zwrócić ew. uwagę.
jambo 2015-03-16 01:06:10
Cortez specjalizuje się w produktach z naturalnej wełny. W ich ofercie znajdują się pościele z wełny wielbłądziej camel, pościel wełniana i materace z owczej wełny merynosa australijskiego oraz pościeli wełnianej z kóz kaszmirskich... także jeżeli ktoś naprawdę nie ma na co wydawać pieniędzy to tu je na pewno od niego przyjmą
kalik 2015-03-30 21:19:36
@jambo, nie polecasz produktów z wełny, jakie robi firma Cortez, że dodałeś to zdanie o braku powodów do wydawania pieniędzy? Chyba taki materac, koc, czy pościel ma swoje plusy, jest ciepłe i to bardziej niż produkty sztuczne, ale wiadomo jest droższe, ale jest eko - co jest bardzo modne. Pozdrawiam.
abc 2016-02-26 08:24:25
Ludzie, jaki przedstawiciel handlowy, wakat który proponuje Cortez to domokrążca. Włazicie w buciorach do prywatnego domu i wciskacie towar starszym osobom, twierdząc, że jest lekarstwem na wszystko. Zastanówcie się czy sprzedalibyście to swojej rodzinie. Jak się domyślam to właściciel napisał kilka wpisów wyżej, że handel polega na tańszym kupowaniu i droższym sprzedawaniu, jasne, pozostaje tylko pytanie czy 200% marży to uczciwa cena?
wiemtonapewno 2016-05-08 12:58:21
Ale jak się komuś taka praca nie podoba to nie musi się przecież zatrudniać @omik. Znajdą się inni chętni.
Zostaw swoją opinię o Cortez Arkadiusz Księżki - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cortez Arkadiusz Księżki