Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zielo - 2014-11-11 10:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rushky - 2014-10-30 18:52:13]:
Nie wiem kto jeździ ponad 2 miesiące i co to jest zaniżona stawka dla Ciebie, ale IMHO 6k za 4/1 to jest normalna stawka.
zdjecie uzytkownika
Rekin obdzwaniacz - 2014-11-12 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłem o pracę i takie są warunki :

działalność gospodarcza 9225 zł
umowa o pracę 6500 zł

mają podwójne ale ponoć od stycznia ruszają z pojedynczymi
tutaj koleś nie podał mi ceny więc jej nie przytoczę

co gwarantują :

nowe auto
nowa naczepa - a i tutaj plus większość izotermów załadunek tylny
stałe trasy i po zjeździe wypłata
nie dowożą busami za granicę - baza w Polsce - te też dobre



zdjecie uzytkownika
Lenka - 2014-11-12 21:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy kobiety też tam są przyjmowane do pracy ?

mam doświadczenie ale nie mam partnera

Może ktoś chętny ?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-14 14:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Waśnie słyszałem i widziałem w Amazonie - to chyba prawda
zdjecie uzytkownika
obecny - 2014-11-14 20:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-14 14:55:35]:
amazona wzieli ale kierowcy juz mysla o skladaniu wypowiedzen duzo stoisz a jak stoisz nie zarabiasz tak
zdjecie uzytkownika
obecny - 2014-11-14 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lenka - 2014-11-12 21:32:28]:
w jakim wieku jestes ja mam 33 lata i pracuje w demo w styczniu mozemy pogadac
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-15 12:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amazon dopiero na połowę gwizdka pracuje dopiero od połowy listopada ponoć ma się dobrze rozkręcić - wszystkie auta mają jeździć w kółkach

zobaczymy czy tak będzie
zdjecie uzytkownika
Lenka - 2014-11-16 21:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny - 2014-11-14 20:06:04]:
obecny mam 31 lat jestem z centralnej Polski a Ty ?

Jeździłam w pojedynczej obsadzie ale kilometrów się za wiele
nie robi a nie lubię siedzieć sama na zatłoczonych parkingach.
Rozmawiałem z kolegami Demo i wiem , ze nie stoisz za wiele na
dzikich parkingach a i jeździ się tylko autostradami .
szukam spokojną osobę - chcącą zarobić a nie marudzić .
mam poukładane życie prywatne i chętnie pojeżdżę nawet 6-8 tygodni
ciągiem . najważniejsze dla mnie to dobre - najlepiej nowe czyste auto
a nie stary śmieć , a wiem że takie są w Demotransie
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-17 19:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilkanaście kobiet jest u nas

więc jak sobie kogoś mądrego znajdziesz to pewnie Andrzej
da wam nowe auto bo preferuje mieszane obsady

ja jeżdżę już trochę i jest w miarę - taż żeby nie przesadzić
bo mogło by być zawsze lepiej ale nie narzekam

Fajne dziewczyny są zawsze mile widziane - lepsze to niż stado
Ełczków - których jest tu pewnie ze 150
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-11-18 13:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co masz przeciwko kierowcom z Ełku - to tacy sami pracownicy
jak z zachodniej czy centralnej Polski .

nie uważam by nam coś brakowało ?
zdjecie uzytkownika
obecny - 2014-11-18 16:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lenka - 2014-11-16 21:47:04]:
witam ja jestem ze swietokrzyskiego ja lubie czyste auto i tak tez mam zobaczymy w styczniu jak bedziesz zainteresowana zapraszam skontaktujemy sie na forum narazie nie podaje nr. tel chyba rozumiesz
zdjecie uzytkownika
conan - 2014-11-18 19:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dokładnie jakie oni mają wymagania wobec nowych młodych kierowców? bo obecnie szukam pracy w tym temacie i ktośtam mi polecił właśnie Demotrans. kim trzeba być i co umieć żeby złapać zatrudnienie w takiej firmie?nie ukrywam że stawka jaką by mi mogli zapłacić i umowa jaką mi dadzą to kluczowa sprawa dla mnie
zdjecie uzytkownika
rushky - 2014-11-27 07:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ktorej czesci polski Lenka jestes?
zdjecie uzytkownika
rushky - 2014-11-27 07:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje w demotransie ale po nowym roku bede potrzebowal zmiennika
zdjecie uzytkownika
marx - 2014-11-27 13:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Szukam osoby z doświadczeniem która pomogła by mi nabrać trochę doświadczenia.
Jeździłem w Demotransie w podwójnej tylko miesiąc(2011), zrezygnowałem ponieważ znajomy z doświadczeniem, który mnie tam wciągnał nagle zrezygnował.

O mnie
25lat, mieszkam w woj.podkarpackim, posiadam doświadczenie na solówkach, spokojny. Chce zarobić.
Najchętniej zacząłbym tuż po Nowym Roku.

kontakt: marcinvip89@tlen.pl

zdjecie uzytkownika
ormo - 2014-11-28 12:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam zmiennika z pn wschodniej polski do zalogi w demotransie
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-11-28 22:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ormo - 2014-11-28 12:14:56]:
szukam drugiej osoby na podwojna obsade, jestem z okolic ostrowa wlkp, posiadam 2 letnie doswiadczenie.
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-11-30 10:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elk psuje robote w demotransie nosza lizidupy prezenty spedytorom wegorze sekacze wodke a te pajace daja im lepsze trasy i tylko oni nie narzekają a reszta się zwalnia rotacja masakryczna ale gadaliśmy z ludźmi którzy mają dość tego i chcą rozmawiać o tym bezpośrednio z panem Pawłem Kaleta właścicielem owej firmy.

zdjecie uzytkownika
Stary Demon - 2014-12-04 20:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Jezdziłem e Demo,cóż największym plusem są nowe auta i naczepy i to tyle.Spedycja nie poukładana,dużo zamętu i ogólnego bałaganu.Minus to goła kilometrówka,brak diet,niski ekwiwalent za weekendy i śmieszna niby premia po 4tyg. 90% jazdy nocą,najlepiej na odcięciu 88km(ulubione cytaty spedycji:Panowie ogień,lecimy na strzała)Najlepiej to bez względu na warunki drogowe gonić na odcięciu,grunt to towar na czas,kierowca się nie liczy.Duża presja na kierowcach!!!Duża rotacja kierowców,mało normalnych ekip,nie jest to jedna Wielka rodzina,a szkoda.Auta Demotransu nie widzą normalnych parkingów,gonitwa bo podwójna obsada,stoją pod firmami,dzikusy,perełka jest Duiven.Niech każdy zdecyduje sam,co mu odpowiada.
zdjecie uzytkownika
demonstrant akysz - 2014-12-04 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech zyje demotrans a Ty Stary smrodzie piszesz glupoty bo Ci sie jezdzic nie chce skrzetny siedz w chalupie na osr..ej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
kazik polonez caro - 2014-12-04 21:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to w trase biore 4 klio margaryny i 10kg zoladkow i 80 jajek i 20 kilowy worek ziembiakow i jezdze polonezem za 300 zl z dojazdem mnie wychodzi oplata na miesiac zazbieruje co przyroda da [jablka gruszki snopki ryzu itp)co zaoszczedze to oddam firmie bo zaplace na mt blancu karta szella.moje patelnie gdzies leza w milano bo mi zakosili a tak dobrze mi sluzyly przez 25 lat.czesto sie gubie ale to carcuba mnie prowadzi ale za to sa jablka na kompot.wode zazbieruje z dachu naczepy.w carpiano dostalem kopa od alfonsa bo siadlem na krzesle pani przydroznej nie mam swoich reklamowek i kradne szary papier po kiblach w niemczech jezdze w demo szukam zmiennika nikt nie chce ze mna jezdzic co ja zlego robie to ze skrzynki na lozku trzymam czy ze zajmuje cala lodowke i wsxystkie schowki juz sam nie wiem prosze o podpowiedz Kazek
zdjecie uzytkownika
trendy - 2014-12-05 10:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego jeżdżę na Milan i nie widziałem twoich patelni ale może kup takie turystyczne to wejdę ci do schowka pod łóżkiem

poza tym wszystko się zgadza - nowe auta , nowa naczepy
kasa na czas zawsze po zjeździe
jak dobry miesiąc to wyciągnąć można 6 a nawet 7

wpisów jest dużo od baranów i tyle
zdjecie uzytkownika
fingielking - 2014-12-05 19:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma spoko ,

same superlatywy
zdjecie uzytkownika
swojak - 2014-12-06 10:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam wszystkich normalnych kierowców Demotransu
jadących po szosach całej Europy
zdjecie uzytkownika
rushky - 2014-12-07 17:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W demonach nie jest zle ale moglo byc lepiej kilometrow nie ma za duzo ale to wina spedytorow no i jeszcze kierowcow z elku ktorych nie lubie bo psuja robote
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie
x