Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
raczek - 2015-04-20 13:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pojeździ i się zwalnia bo tęskni za rodziną,nie mozna cale zycie mieszkac w kabinie
zdjecie uzytkownika
rocky - 2015-04-20 15:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację kolego ale z czegoś trzeba żyć - rodzina też musi jeść
a jak ty niczego innego w życiu nie robiłeś poza jazdą to jesteś skazany na kierownicę
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-04-21 18:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chętnie pojeździe i w zamian za naukę zadowoleni chetnego
zdjecie uzytkownika
Tedi - 2015-04-22 20:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-04-15 13:39:43]:
Również jestem zatrudniony w Demotrans.Lublin sześć zero sześć siedem zero sześć trzy siedem jeden , Tadeusz
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-04-23 17:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany jestem Paweł nie pale nie pije proszę o kontakt (usunięte przez administratora) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
elwis - 2015-04-23 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam zmiennika do Demotrans.Świętokrzyskie szukam kogoś to pracuje w Demotrans proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
siemo55 - 2015-04-23 20:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem z Lubelskiego, 25 lat, słyszałem o tej firmie dobre opinie, miałem zastąpić kolegę, ale nic z tego nie wyszło. Jestem z Okolic Zamościa, Lubelskie. Jeśli ktoś szuka do podwójnej i jest z tego województwa proszę o kontakt na e-mail'a siemo52@wp.pl . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-04-27 22:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy wybieram sie z kolega do Demotransu juz w maju. Jak tam jest? Warto isc? Jestem z Warminsko-mazurskiego. Ile tak mniej wiecej zarobie w podwojnej w systemie 4/1?
zdjecie uzytkownika
spokojny 1234 - 2015-05-08 22:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na gwiazdy nie ma jazdy taka jest rzeczywistosc w demotransie za 4 tyg i 1 dzien zarobisz 5800 i tak wiecej sie stoi niz jezdzi i to wkurza.Wszystkie samochody wypuscili za granice noi zciagaja diety z kierowcow a jazdy malo co
zdjecie uzytkownika
Lini - 2015-05-09 09:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika max 30 lat ogarnietego i najlepiej z doswiadczeniem po zachodzie. Kobiety tez mile widziane. Jezdze w Demotransie od listopada na naczepenie w sumie okolo 2 lata. Jestem z wojewodztwa warminsko mazurskiego. Zmiennik moze byc dla mnie nawet z drugiego konca Polski aby rozgarniety. Pozdrawiam. kontakt: linek2@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Klerder - 2015-05-09 09:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam potrzebuje zmiennika bez nalogow mniej wiecej w moim wieku tzn do 35 lat tylko ze od polowy lipca zainteresowanych prosze pisac na forum ja z malopolskiego jezdze w demo 2 lata firma spoko idzie zarobic ja bez nalogow szukam bo moj zmiennik sie zwalnia
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-05-09 20:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłbym zainteresowany twoim ogłoszeniem ja jestem ze świętokrzyskiego bez nałogów mam 22 lat
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2015-05-10 12:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam szukam zmiennika z doświadczeniem po Europie.
W firmie już pracuję, ale obecny zmiennik się zwalnia, z uwagi na to potrzebuję kogoś chętnego zacząc jazdę jak najszybciej. Jestem z woj. Wielkopolskiego.
Kontakt: feyen@o2.pl

Pozdr.
zdjecie uzytkownika
misior - 2015-05-11 17:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyslij mi do siebie numer na adres misiorelk@interia.pl
zdjecie uzytkownika
kierośląskie - 2015-05-12 11:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klerder - 2015-05-09 09:53:44]:
Witam kolego jestem ze śląskiego mam 40 na karku , jestem bez nałogów , byłbym zainteresowany tylko jak z tymi zarobkami bo słyszałem że idzie pod siedem zarobić a tu wypisują że nie ma kilometrów i to minimum 5,800.Jak jesteś zainteresowany to odpisz.
zdjecie uzytkownika
www. - 2015-05-12 18:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak madsz kark do idż do kopalni, mniej stresw jak w demotransie
zdjecie uzytkownika
www. nemo - 2015-05-12 18:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złodzieji można OBRAŻAĆ
zdjecie uzytkownika
kierośląskie - 2015-05-13 11:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www. - 2015-05-12 18:03:42]:
kolego ty mi nie mów gdzie ja mam iść , bo w transporcie siedzę już od 15 lat i ty mnie straszysz stresem. Bądź poważny.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-05-13 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika z Kielc lub okolic od Zaraz do jazdy. wiek 41obez nalogow .juz tu pracujewpracuje.w Demo.
tel ..697612783.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-13 22:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2015-05-13 17:27:45]:
Ja jestem z okolic Kielc ja byś był zainteresowany bez nałogów tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rocky - 2015-05-16 12:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Ełku , wiem że jeździ w Demotransie sporo kierowców z naszych stron
czy może ktoś szuka kierowcy do pary na podwójną obsadę
jeśli tak proszę o kontakt
Jestem zainteresowany mam 31 lat 4 lata praktyki na unii
nie mam nałogów NIE PIJĄCY , zależy mi na pracy a nie na fajerwerkach


Rafał
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-17 17:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rocky - 2015-05-16 12:59:03]:
Witam jestem zainteresowany pańską ofertą
O to mój kontakt telefoniczny 533 220 700
Pozdrawaiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-17 22:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto chętny na podwójna z dolnegoslaska pisac
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-18 21:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lini - 2015-05-09 09:52:27]:
jestem zaintrsowany propozycię two tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-19 09:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-04-20 13:23:59]:
Jestem zaitrsowany propozycię two poczta moia pchojnowski1977@wp.pl Pilnie tel 533 220 700
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie
alert