Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sasza - 2015-06-15 21:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UK jest oki firma można zarobić jak się jeździ 8 tygodni i hej wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci co się obija cie ja jeździć i mieć kasa
zdjecie uzytkownika
jozek - 2015-06-16 11:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wiecie nie pisać tu głupot tyłki się za jazdę wejście a nie o pierdola h piszecie ja jeżdżę i jest oki można nawet mieszana mieć załogę i masz z tego przyjemność pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-16 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.kierowca 34lat kilku letnia praktyka c,e wolny od ok. połowy lipca,jestem miejscowy moge jechać na 3/1 lub 4/1 w podwójnej janekpuls24@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-06-16 14:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-06-16 12:43:29]:
Ty skad
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2015-06-17 18:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam wszystkich na(usunięte przez administratora) Forum założone dla kierowców i szukających zmiennika.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2015-06-27 23:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!
Powtarzam się i powtarzać będę ;) jako, że posty kasowane są jako spam czy inna reklama :)
Zapraszam wszystkich na http://demotrans.nrn.pl
Jest tam miejsce do zamieszczania ogłoszeń na podwójną i kilka innych pomysłów na wypowiedzi i rozmowy.
Wszystko co tyczy się demonów warto chyba na forum zamieścić?
zdjecie uzytkownika
wegorz - 2015-06-30 12:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest super praca są km i dużą każą pozdrawiam nowych
zdjecie uzytkownika
ua - 2015-07-01 10:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dobre i się stoi oliwka be
zdjecie uzytkownika
tube - 2015-07-03 10:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy się stoi czy jedzie płacą
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-07-03 10:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema mam 26 lat i mam już trochę doświadczenia chętnie pójdę z kimś jeżdzi w demo woj lubelskie tel( usunięte przez administratora ) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2015-07-05 11:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demotrans to znana mi firma, ale nie wiem jak wygląda praca u nich dokładnie. Rekrutują teraz na kierowców międzynarodowych. Niestety nie piszą jakie są to trasy, poza tym, że mówią o stałych. Podobno płaca minimalna jest wysoka, ale też nie znam konkretów. Podoba mi się to, że system jest 4/1, to chyba najlepszy z możliwych jak dla mnie
zdjecie uzytkownika
radek1988 - 2015-07-05 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcinek - 2015-07-05 11:32:38]:
witam.poszukuje zmiennika.pilnie.mam 27lat.
zdjecie uzytkownika
radek1988 - 2015-07-05 21:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomosc na radek.kulis@onet.pl
zdjecie uzytkownika
radek1988 - 2015-07-05 21:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tel.796 262 528 wyjazd od reki...pilnie
zdjecie uzytkownika
KK - 2015-07-07 10:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam zmiennika z jakiegokolwiek rejonu od drugiej połowy lipca, nie ma doświadczenia, 38 lat, palący, jestem z okolic Leszna. tel. ( usunięte przez administratora )karol.kubiak@g.pl
zdjecie uzytkownika
AS - 2015-07-13 16:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika z mazur,nawet od zaraz ( usunięte przez administratora ) android54@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Pos - 2015-07-20 10:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,szukam zmiennika do demotransu ,jestem bez doświadczenia ,z okolic wrocławia mam 41 lat.praca po 10 sierpnia .prosze o kontakt na adres . Pos71@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Szofer - 2015-07-23 23:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demotrans obecnie jest bardzo dobra firma. I maja cierpliwosc do kierowcow. I choc w okresie wakacyjnym duzo sie zwalniaja bo ida jezdzic na wywrotkach to i tak nie brak chetnych do pracy; Polecam
zdjecie uzytkownika
nemo - 2015-07-24 18:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to kierowcy maja cierpliwość do demotransu za te przestoje i marną płace. ale zostają tam tylko ci słabsi ,którzy nie umieją nawet liczyć i myślą, że 5800 to duzo piniendzy.
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-07-24 23:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nemo - 2015-07-24 18:15:23]:
Tak dla mnie to dużo w Ełku musisz dwa miechy na to robić a ci nie pali to nie pracuj ty skad
zdjecie uzytkownika
ełk - 2015-07-25 19:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 złotych na godzine to ma byle ochroniarz- jeszcze krowy wydoi i kozie siana zarzuci.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-26 20:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt szukam zmiennika ja 43 lata okolice Buska Zdroju tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ełk - 2015-07-29 20:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrektor generalny obiecuje 5800 za 29 dni. jak chcesz być 29 dni tylko, to ci robia 27, lub 28 dni i płacą tylko tyle ile wyjeżdzisz. najlepiej jak byś jeżdził 5 , 6 , lub 7 tygodni.wtedy bierzesz dużo geldów, tylko większosć nie kojarzy że te geldy są za 2 miesiące.wstydż sie panie dyrektorze gen. cebula za krojenie głupich dziadów m. in. z ĘŁKU.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo płynnie, sprawnie i konkretnie. Oby takie firmy nadal powstawały
Pytania: pytania są sprawą prywatną.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-07-30 09:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam do pary kierowcę

jestem z Radomia mam 43 lata
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-07-30 14:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15200km na dwoje/30dni pracy/6200zł na głowę. Tak się sprawa przedstawia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie
alert