Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
falk - 2015-08-08 11:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO MARIO-jak ci zapierd. naczepe z komputerami lub telewizorami to bedziesz wiedział dlaczego sie nie kupuje samemu winetki na granicy dupowłazie Demotransu
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-08-09 08:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy barany z demotransu to chujgrajcy pracujesz za 4 tys wiecei nie zarobisz tam
zdjecie uzytkownika
do zenek - 2015-08-09 08:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje-wiecej zarabiam na wywrotce patelni -codziennie w domu-jazda max. 100 km od domu nie musze kupowac jedzenia na 5 tygodni bo z domu biore codzioennie pare kanapek i cos do picia.ale juz nie jezdem wielkim sioferem miedzynarodowym. to jest dobra robota dla bezdomnych i samotnych oraz dla tych z ełku
zdjecie uzytkownika
tołdi - 2015-08-09 08:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby powstawały takie firmy jak ta ktore łoją kierowców baranów na maxa
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-08-09 10:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten dyrektor generalny niech zam jeździ zate pieniądze palant jeden ukrajncom karze jezdzic po 3tyg niech sam iezdzi palant jeden stać po parkingach po 70 godz niech sam stoi dupek
zdjecie uzytkownika
fan zenka - 2015-08-09 12:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrektor generalny na pauzy min 100 godzin do austrii włoch na pełne słonce niech mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przypali i komary niech z niego krew wypija
zdjecie uzytkownika
Paul - 2015-08-09 19:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2015-07-26 20:22:53]:
Szukam zmiennika do demo jestem z wrocka lat 40 ,male doswiadczenie Pos71@wp.pl
zdjecie uzytkownika
frej - 2015-08-09 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam zmiennika z okolic Radomia

ragat@wp.pl

jeżdżę w Demo od 2 lat i wszystko znam - pomogę w przyjęciu do pracy
zdjecie uzytkownika
antyfrej - 2015-08-10 20:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
freju w czym chcesz pomagac łapanki do tej pracy sa w całej polsce 2 lata i zna wszystko nie osmieszajsie
zdjecie uzytkownika
bilo11 - 2015-08-11 17:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lucjan - 2015-08-04 15:21:27]:
Mój też ,ja bym jeszcze pojeżdził.Mój tel. 606 706 371.
Zadzwoń jeśli chcesz.
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-08-12 00:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbynio - 2015-08-05 08:50:07]:
poto tam siedza i to ich robota miedzy inymi jak pajacu nie jezdziles to morda ni na kazdej granicy kupisz VIN
zdjecie uzytkownika
batim - 2015-08-17 15:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma batim płaci nowo przyjętym kierowcom 1900 zł za tydzień pracy. demotrans postaraj sie-nie kradnij tyle kierowcom kradnij troche mniej
zdjecie uzytkownika
Tubędzik - 2015-08-18 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jeszcze są przyjęcia do Demotransu ?

jak dzwoniłem w lipcu to nie mieli miejsc - czy coś się zmieniło

jestem chętny ale tylko na pojedynczą obsadę bo jakoś
nie dam rady znaleźć nikogo z okolic Kielc

zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-08-19 15:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema kto chętny na zabawe i dobre dym ano w podwojnej
zdjecie uzytkownika
osccar - 2015-08-20 16:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam zmiennika do Demotrans,prosze o kontakt,oska444@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Robakko - 2015-08-20 21:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osccar

czy ty jeździsz u Demonów czy tylko szukasz kogoś na podwójną ?

zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-08-27 18:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pilnie zmiennika do Demontrans( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Ełczak - 2015-08-28 15:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika od początku września. jak coś to na forum pisać
zdjecie uzytkownika
monika780 - 2015-08-29 11:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś szuka zmienniczki na podwójną obsadę
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 13:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Mazur - 2015-08-29 13:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika780 - 2015-08-29 11:43:50]:
Dla mnie jest obojętne o ile będe mógł zasnąć na górnej pryczy jak będziesz prowadziła
zdjecie uzytkownika
Jurgen - 2015-08-29 14:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć

jeśli masz C+E i trochę pojęcia to możemy spróbować

ja jeżdżę w Demo 3 lata i mój zmiennik chciałby przejść na inne autko ze
szwagrem więc jestem wolny od połowy września

mam 37 lat nie palę - znam wszystkie trasy w Demotransie i mogę
zaoferować miejsce w kabinie i pewną wypłatę z 6 z przodu

w razie czego pisz a jak wrócę to się skontaktujemy

zdjecie uzytkownika
monika780 - 2015-08-29 14:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mazur - 2015-08-29 13:59:28]:
napisz coś więcej na temat pracy a i jeszcze jedno nie mam zbyt wielkiego doświadczeni jeździłam chwile w firmie Transsped na wahadle trasy nocne malawa łódz i międzynarodówka łącznie 3 miesiące nie wiem czy ci to odpowiadało by jestem z okolic Rzeszowa
zdjecie uzytkownika
monika780 - 2015-08-29 15:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika780 - 2015-08-29 14:58:58]:
mam wszystkie uprawnienia c+e kurs na przewóz rzeczy badania lekarskie i psychotechniczne nie mam zbyt dużego doświadczenia jeździłam w firmie transsped jestem twoją rówieśniczką mam też 37 lat z okolic RZeszowa
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo płynnie, sprawnie i konkretnie. Oby takie firmy nadal powstawały
Pytania: pytania są sprawą prywatną.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 15:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
nemo - 2015-08-29 15:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kaleta i chmurka to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-08-29 17:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jurek skad klikasz ja z boleslawca
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie
alert