Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-03-16 15:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciał chętnego do kompania kolegi na szybką jazdę autkiem i ty mnie w zamian możesz traktować jak suczkę zapraszam ce i ADR z ełku
zdjecie uzytkownika
Romek - 2015-03-16 20:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę , ze na tym formum same śmieszkasy są

lepsze to niż kabareton w telewizji

kierowca to jednak ciężki zawód i potrzeba wiele wyrozumiałości
dla wszystkich



pozdrawiam i bezpiecznej drogi zarówno w tę jak i z powrotem
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-18 08:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdro dla ekipy balowa nicków z tnt milano jak worki popada li po tym spi rybie heheheeh
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-18 11:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest ekipa jest i zabawa sezon grillowa czas po 21 rozpoczac
zdjecie uzytkownika
demon - 2015-03-19 22:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje kierowcy do Demotrans na podwójna z woj lubelskiego proszę o kontakt ( usunięte przez administratora ). ja 35 lat bez nałogów jeżdżę w Demotrans od 1,5 roku
zdjecie uzytkownika
Endriu_sza - 2015-03-20 19:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [demon - 2015-03-19 22:43:43]:
A Z kielc ci nie pasuje masz po drodze jak coś to sie odezwij endriu_sza@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-03-22 11:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Endriu_sza - 2015-03-20 19:24:01]:
Witam! Jestem z Bychawy pod Lublinem. I tez poszukuje kierowcy do pary solido@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-22 18:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem z lubelskiego,mam 36 lat (bez nałogów).Chciałbym pracować w Demotransie, jeżeli ktoś poszukuje drugiej osoby na podwójną obsadę to czekam na odpowiedź- k.dyszewski28@wp.pl
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-03-22 20:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka a te podwójne to same Lachowicz czy też są jakieś leśny siostry czka bym się nimi zajal
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-03-23 19:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz się jeździ i jak placa
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2015-03-23 19:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeździ się do przodu , czasami się cofa
płaca w polskich złotych co miesiąc

no i to by było na temat , chyba że mam rozwinąć ale to jest raczej zbyteczne
na tym forum wpisują się tylko chłopaki do podwójnej
zdjecie uzytkownika
szofer 24 - 2015-03-24 12:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam do podwójnej obsady. Mam 24 lata nie palacy male doswiadczenie.pisac tomekt@onet.eu okolice bialek podlaskiej ,Lubelskie
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-03-24 13:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stachu - 2015-03-23 19:05:16]:
Aleś się rozpisałem to i ja wiem dodaj ile płacą i jaki system
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-03-24 13:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stachu - 2015-03-23 19:05:16]:
Aleś się rozpisałem to i ja wiem dodaj ile płacą i jaki system
zdjecie uzytkownika
afgan - 2015-03-24 13:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szofer 24 - 2015-03-24 12:12:49]:
Hejka jaki system cie interesuje
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-03-24 13:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [afgan - 2015-03-24 13:35:05]:
siemka a o jesteś uległy na dwa natychmiast na dwa baty
zdjecie uzytkownika
szofer 24 - 2015-03-24 14:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-1Najlepszy ale nie po gardze innym bo siedze i czekam na jakas robote . inne systemy tez wychodzą w grę
zdjecie uzytkownika
szofer 24 - 2015-03-24 14:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [afgan - 2015-03-24 13:35:05]:
3-1 Ale inne tez
zdjecie uzytkownika
afgan - 2015-03-24 15:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szofer 24 - 2015-03-24 14:49:58]:
Tu jest 4 na jeden i więcej
zdjecie uzytkownika
szofer 24 - 2015-03-24 15:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [afgan - 2015-03-24 15:04:01]:
Moze byc . 4-1 ok. ja chce to tak ogarnac zeby po swietach ruszyc
zdjecie uzytkownika
Endriu_sza - 2015-03-24 20:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystki jeśli ktoś pracuje w Demotransie i potrzebóje zmiennika z świętokrzyskiego lub okolic to prosze pisać. Endriu_sza@wp.pl Niepalący 28 lat
3 lata praktyki za ciągnikach znajomość podstaw angielskiego.
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-03-25 10:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [afgan - 2015-03-24 15:04:01]:
Jak coś się zdzwonimy lub spotkamy na bazie
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2015-03-27 12:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby zachęcić potencjalnych forumowiczów, ułatwiłem proces rejestracji. Teraz wystarczy podać swoje hasło. Żeby wykluczyć boty zastosowałem reCAPTCHA od Google.
Zapraszam ponownie: http://demotrans.nrn.pl.
Mam nadzieję, że tym razem przybędzie trochę więcej chętnych niż jedna osoba :D
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-03-27 13:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem z lubelskiego,mam 36 lat (bez nałogów).Chciałbym pracować w Demotransie, jeżeli ktoś poszukuje drugiej osoby na podwójną obsadę to czekam na odpowiedź- k.dyszewski28@wp.pl
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-03-29 16:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam 21 lat i szukam do podwójnej bez doświadczenia z okolic dolnegośląska, szybko się uczę jest ktos zainteresowany najlepiej w podobnym wieku. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie