Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aw - 2015-02-11 15:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam drugiego do Demotransu, jestem z lubelskiego. Mam 36 zainteresowdanych proszę o kontakt mailowy andrzejw78@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
adamweremij - 2015-02-12 10:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam zmiennika na podwojna do demo trans jestem z lubelskiego -hrubieszow kontakt adamweremij@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2015-02-12 15:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam zmiennika na podwójną obsade do demo trans jestem z Jeleniej Góry kontakt Malkiu@o2.pl
zdjecie uzytkownika
PIL - 2015-02-12 16:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jerzy - 2015-02-12 15:13:38]:
Witam,brak kontaktu z twa poczta,prosze odpisz oska444@o2.pl
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-02-12 18:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adamweremij - 2015-02-12 10:40:10]:
witam jestem z okolic zamoscia.. niestety na ce male doswiadczenie mam.. 25lat bez nałogów
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2015-02-13 10:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam zmienika na podwójną obsade do demo trans jestem z Jeleniej Góry kontakt Malkju@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-13 11:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! szukam zmiennika na podwójną obsade do Demotrans jestem z Lubelskiego.Prosze o kontakt kaka3327@interia.pl
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-02-13 12:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [scania1220@wp.pl - 2015-01-16 19:16:32]:
zadzwon tomek w sprawie pracy w demotrans (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-02-13 16:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-02-13 11:39:30]:
witam jestem z okolic zamoscia, na ce male doswiadczenie mam 26 lat jak chcesz to pisz na barthuse@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Ze - 2015-02-13 17:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam na podwojna do demo. Jestem wielkopolskiego. Pisz na zenben1806@interia.pl
zdjecie uzytkownika
afgan - 2015-02-18 12:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słówko z kam jestes
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-02-18 18:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeździłem tam kiedyś, płacą jak płacą ale zapierdol, i piratami spedytor do wymiany w 50 proc, oliwka weź się w garść ci chłopa trzeba jakiegoś ......korzenia
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-02-18 18:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale już z jeździłem i zajechał em na emeryturę he była lepsza m....., ile teraz płacą tam może do robie na poematu 2 na 1 by mi pasowało, jakie mają autka, i ile zrobię za tydzień jazdy, na wikendowce zjazd do domu, mają taki systemie ile płacą pozdro
zdjecie uzytkownika
afgan - 2015-02-18 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blazej - 2015-02-07 14:52:26]:
Siemka masz już kogoś jak coś daj znać ja z dolnoslaskiego
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-02-18 19:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slawko - 2015-02-01 15:32:15]:
Hej może głogów?
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-02-18 19:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hello szukam kompana do podwójnej w moim wieku 23 średnie doświadczenie, niepalący pije oka_*, w zamian za naukę zrobię ci dobrze kontakt tu na forum
zdjecie uzytkownika
kiero_kielce - 2015-02-19 21:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie poszukuje kogoś normalnego do demotransu na podwójną, najlepiej z doświadczeniem na zachodzie bo ja takowego nie posiadam, tylko kraj, wiek 27 lat bez nałogów p.s ja 100% hetero wiec jak ktos wypadnie z takimi ofertami jak kolega wyzej to przype*dole decha po plerach i (usunięte przez administratora) w holandii albo belgii. zainteresowani pisac na maila danekmalpa@op.pl
zdjecie uzytkownika
kiero_kielce - 2015-02-19 21:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero_kielce - 2015-02-19 21:22:15]:
a i najlepiej z woj świętokrzyskiego bądź lubelskiego... są jakieś kobiety w tym zawodzie z tych województw? bo już wole mieć w kabinie kogoś za kogo mogę wykonywac manewr cofania niż wąchać starego zgreda któremu się wykąpać nie będzie chcialo :)
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-02-19 22:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubie Belgii i Holandię tam te parkingi odlotem ik
zdjecie uzytkownika
anders - 2015-02-20 09:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukam kompana z doświadczeniem na podwójną do demotrans, woj. dolnośląskie. Mam 28 lat i doświadczenie po kraju. Kontakt: anders.ramires@gmail.com
zdjecie uzytkownika
afgan - 2015-02-24 17:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anders - 2015-02-20 09:43:16]:
Witam skąd klikasz odezwij się na afgan
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-02-25 16:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka tu cisza olek zrób mi kółek i jazda
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2015-02-26 19:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jo Kazek.K szofer z doswiadczeniem stary ale jary mom sily ze krucy nikt na reke mnie nie zwali ino prawidlowo bo inacyj mom nozyk w kiesni ale ino trosecke wbije nie colkiem.Prolek se swoje lunycki w tnt milano noi stalo sie byli za mna security mongoly z budy i nakryli mnie a miolem tego dwa worki po zimnoiikach i se tak prolek i prolek tam juz 3 godziny az wody zacelo brakowac no to zek posed do oficiny tnt i pokazuje ze mom jesce troje gaci opurkanych rzadkim obornikiem i ze nie smierdza ale trza wyprac a oni powonchali i mowia ze jesce roz mozna takie zalozyc bo oni tak robia no to zek posedl zpowrotem z dziadami do kamiona na parking
zdjecie uzytkownika
kiero_kielce - 2015-02-27 20:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2015-02-26 19:45:33]:
kolego kazek czy konsultowałeś się z lekarzem specjalista odnośnie objaw które wystąpiły na skutek przegrzania główki w kabince w której siedziałeś kilka miesięcy bez przerwy??? on chętniej by cie wysłuchał, kolejny pseudo kierowca który znalazł po 20 latach jazdy prace w magazynie i usiłuje wszystkich przekonać jakie to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] być kierowca...bo on cale życie musiał robić coś czego nawet trochę nie lubił, a ze narobił sobie knypków za młodu bo go na gumki nie było stać to trzeba bylo coś robić a ze prawko wtedy dawali wszystkim którzy wiedzieli gdzie jest fotograf który robi zdjęcia legitymacyjne to już inna historia.... ehh meczący są tacy ludzie, nikt wam nie każe wykonywać tego zawodu, którego sami wykonywaliście zbyt długo jak na kogoś kto przez 20 lat nie nauczył się cofać i do dziś na forach pyta o czas pracy bo nie wie ze przerwę można nawet dzielić.... tak tak wcześniej świadectwo się dostawało nawet nie przychodząc na wykłady.... minęły te czasy i ten niby nowy narybek który chce jeździć ponieważ to lubi będzie 3 razy lepszy od was szoferów ze stażem kilkunastoletnim... żałośni jesteście, w dodatku mylisz człowieku chory fora, to nie miejsce na wylewaniu żalu ponieważ po latach ocknąłeś się ze nic poza dupczeniem za młodu, porażka w szkole i gonitwa po europie nie udało ci się osiągnąć... przykre ale prawdziwe, mam dwóch wujków zawodowych kierowców od x czasu i obaj płacili za kat e bo zdać nie potrafili wtedy!!! co nie było aż takich wymagań... był wybór, łopata albo fajera, a jak się to skończyło napisałem wyżej... wasze historie:)p.s i to wasze zalewanie mordy co weekend na parkingach, picie przy lustrze... i ktoś tacy jak wy śmią mianować się szoferem zawodowym, stary nieogolony śmierdziel z 30 kilogramowa nadwaga który myśli ze z racji swojego wieku pozjadał wszystkie rozumy, a nie potrafi się poprawnie wypowiedzieć o pisaniu nie wspominając nawet ... heh
zdjecie uzytkownika
anders - 2015-03-01 22:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [afgan - 2015-02-18 12:40:21]:
pisałem na ten adres do ciebie zenben1806@interia.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie