Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ADR - 2014-10-07 16:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ADR ADVISER zaprasza w dniach od 13 - 17 czerwca 2014 roku, do Łowicza na następujące kursy ADR dla kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne:
- podstawowy w zakresie przewozu drogowego towarów niebezpiecznych wszystkich klas oraz
- specjalistyczny w zakresie przewozu drogowego towarów niebezpiecznych w cysternach
Egzamin: 17 czerwca 2014 roku,

Ważne! Kierowcy którzy zaświadczenia ADR uzyskali przed czerwcem 2010 mogą już przystępować do kursu doskonalącego. A termin ważności nowego zaświadczenia, rozpoczyna swój bieg po wygaśnięciu starego zaświadczenia.

Szczegóły pod numerem telefonu 603-334-790
Zapisy online na: www. adr-adviser. pl
zdjecie uzytkownika
bluesman - 2014-10-11 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy zastanawialiście się nad ich ofertą pracy na kierowców ? tą która przez cały wisi na ich głównej stronie internetowej ? nie wygląda to wszystko aż tak źle jednak trochę przeraża mnie fakt , że jest on tak długo dostępna. Bo albo nikt nie chce tu pracować albo po prostu potrzebują aż tak wielu kierowców. Mam nadzieję na to drugie
zdjecie uzytkownika
Łuki - 2014-10-13 11:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno mają przejąć AMAZONA i już szukają 150 kierowców od stycznia - mają być
nowe stałe linie na podwójną i pojedyncza obsadę - czy ktoś to potwierdzi ?

jak dzwonie o pracę to cały czas telefon zajęty ?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-14 08:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz Panie trochę cierpliwości - ja się dodzwoniłem
dokładnie jak pisze kolega
gwarantują 6 z przodu i jakiś mają nowy kontrakt do obsłużenia
od stycznia czy grudnia

wygląda ciekawie - zobaczymy
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-14 16:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmawiałem z biurem potwierdzają to co jest tu wyżej pisane
ukazały się już nowe ogłoszenia o pracę samemu a nie jak 'ostatnio się chciałem przyjąć to w podwójnej a ja samemu wolę .
będę pisał jak wyjadę w trasę
zdjecie uzytkownika
wroc - 2014-10-18 12:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć szukają 100 kierowców do jazdy w Amazonie z polski do niemiec
to chyba w kółkach będą latać 6 dni w tygodniu

czy może ktoś coś pewnego słyszał?
zdjecie uzytkownika
Trans - 2014-10-21 14:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Bielanach Wrocławskich poz Amazonem stało dziś kilkanaście
aut Demotransu - fajnie wyglądały

ciekawe jak dużo aut podstawiają dziennie do Amazona
i gdzie jeżdżą , kierowcy nie są skorzy do rozmowy
unikają kontaktu z innymi , dziwne
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-22 19:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stoję po Amazonem i faktycznie roi się od Demotransów
czy przejęli wszystko czy tylko część roboty ?
stoi też dużo DHL ale to z przyczepami - z dyszlami skrętnymi
ciężka robota
zdjecie uzytkownika
Werona - 2014-10-30 14:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdżą dożo do Italii tam też widziałem sporo ich autek
raz naliczyłem 12 jadących w kolumnie

Duża flota
zdjecie uzytkownika
Rushky - 2014-10-30 18:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie same ełczaki bo jeżdżą za zaniżoną stawkę i powyżej 2 miesięcy
zdjecie uzytkownika
trąbek - 2014-10-31 15:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to mają przejąć amazona? a nie odwrotnie? amazona to przejąć mogą chyba tylko kosmici bo tak wielka korpo. wiecie do kogo uderzyć żeby przyjęli na kierowcę do demotrans?
zdjecie uzytkownika
sawa - 2014-10-31 15:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają ogłoszenie w necie - znajdź www.demotrans.pl
zdjecie uzytkownika
zielo - 2014-11-11 10:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rushky - 2014-10-30 18:52:13]:
Nie wiem kto jeździ ponad 2 miesiące i co to jest zaniżona stawka dla Ciebie, ale IMHO 6k za 4/1 to jest normalna stawka.
zdjecie uzytkownika
Rekin obdzwaniacz - 2014-11-12 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłem o pracę i takie są warunki :

działalność gospodarcza 9225 zł
umowa o pracę 6500 zł

mają podwójne ale ponoć od stycznia ruszają z pojedynczymi
tutaj koleś nie podał mi ceny więc jej nie przytoczę

co gwarantują :

nowe auto
nowa naczepa - a i tutaj plus większość izotermów załadunek tylny
stałe trasy i po zjeździe wypłata
nie dowożą busami za granicę - baza w Polsce - te też dobre



zdjecie uzytkownika
Lenka - 2014-11-12 21:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy kobiety też tam są przyjmowane do pracy ?

mam doświadczenie ale nie mam partnera

Może ktoś chętny ?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-14 14:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Waśnie słyszałem i widziałem w Amazonie - to chyba prawda
zdjecie uzytkownika
obecny - 2014-11-14 20:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-14 14:55:35]:
amazona wzieli ale kierowcy juz mysla o skladaniu wypowiedzen duzo stoisz a jak stoisz nie zarabiasz tak
zdjecie uzytkownika
obecny - 2014-11-14 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lenka - 2014-11-12 21:32:28]:
w jakim wieku jestes ja mam 33 lata i pracuje w demo w styczniu mozemy pogadac
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-15 12:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amazon dopiero na połowę gwizdka pracuje dopiero od połowy listopada ponoć ma się dobrze rozkręcić - wszystkie auta mają jeździć w kółkach

zobaczymy czy tak będzie
zdjecie uzytkownika
Lenka - 2014-11-16 21:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny - 2014-11-14 20:06:04]:
obecny mam 31 lat jestem z centralnej Polski a Ty ?

Jeździłam w pojedynczej obsadzie ale kilometrów się za wiele
nie robi a nie lubię siedzieć sama na zatłoczonych parkingach.
Rozmawiałem z kolegami Demo i wiem , ze nie stoisz za wiele na
dzikich parkingach a i jeździ się tylko autostradami .
szukam spokojną osobę - chcącą zarobić a nie marudzić .
mam poukładane życie prywatne i chętnie pojeżdżę nawet 6-8 tygodni
ciągiem . najważniejsze dla mnie to dobre - najlepiej nowe czyste auto
a nie stary śmieć , a wiem że takie są w Demotransie
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-11-17 19:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilkanaście kobiet jest u nas

więc jak sobie kogoś mądrego znajdziesz to pewnie Andrzej
da wam nowe auto bo preferuje mieszane obsady

ja jeżdżę już trochę i jest w miarę - taż żeby nie przesadzić
bo mogło by być zawsze lepiej ale nie narzekam

Fajne dziewczyny są zawsze mile widziane - lepsze to niż stado
Ełczków - których jest tu pewnie ze 150
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-11-18 13:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co masz przeciwko kierowcom z Ełku - to tacy sami pracownicy
jak z zachodniej czy centralnej Polski .

nie uważam by nam coś brakowało ?
zdjecie uzytkownika
obecny - 2014-11-18 16:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lenka - 2014-11-16 21:47:04]:
witam ja jestem ze swietokrzyskiego ja lubie czyste auto i tak tez mam zobaczymy w styczniu jak bedziesz zainteresowana zapraszam skontaktujemy sie na forum narazie nie podaje nr. tel chyba rozumiesz
zdjecie uzytkownika
conan - 2014-11-18 19:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dokładnie jakie oni mają wymagania wobec nowych młodych kierowców? bo obecnie szukam pracy w tym temacie i ktośtam mi polecił właśnie Demotrans. kim trzeba być i co umieć żeby złapać zatrudnienie w takiej firmie?nie ukrywam że stawka jaką by mi mogli zapłacić i umowa jaką mi dadzą to kluczowa sprawa dla mnie
zdjecie uzytkownika
marcinx89 - 2014-11-26 19:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lenka - 2014-11-12 21:32:28]:
witam
mam 25lat, spokojny, chce zarobic
odezwij sie lenka gg 8300835
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x