Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-17 22:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto chętny na podwójna z dolnegoslaska pisac
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-18 21:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lini - 2015-05-09 09:52:27]:
jestem zaintrsowany propozycię two tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-19 09:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-04-20 13:23:59]:
Jestem zaitrsowany propozycię two poczta moia pchojnowski1977@wp.pl Pilnie tel 533 220 700
zdjecie uzytkownika
thomas257 - 2015-05-27 13:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, szukam zmienniczki do powójnej obsady w demotransie, możliwość przyuczenia, bez znaczenia skąd, w razie pytań thomas257@interia.pl
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-05-27 14:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,poszukuję zmiennika do demo,obecnie tam pracuję,mam 30 lat z okolic Kielc,pilne mój e-mail tomiwa83@wp.pl
zdjecie uzytkownika
pronto - 2015-06-05 03:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomi - 2015-05-27 14:56:51]:
na zmienników raczej nie masz co liczyć. Jednak słyszałem , że na stałą posadkę w Demotransie z Gizycka już kilka osób oczekuje. Chodzi tutaj o kierowce międzynarodowego C+E. Tutaj macie kilka szczegółów więcej http://www.nuzle.pl/kierowca-miedzynarodowy-ce-gizycko,13672584 . Stałe trasy więc w sumie lajt
zdjecie uzytkownika
abcde - 2015-06-06 10:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomi - 2015-05-27 14:56:51]:
jest lajt-na 4 tygodnie 2 stoisz, 2 jeżdzisz
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-06-09 11:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika do Demotrans.Jestem ze świętokrzyskiego
zdjecie uzytkownika
Matheusz lat 40 - 2015-06-11 16:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwis - 2015-04-23 20:33:40]:
Jestem z Kielc. tel. 697 612 783. szukam zmiennika z Kielc, lub bliskiej okolicy. Dzwon do godz. 21:30 dzisiaj tj. czwartek 11 czerwca. (06-11-2015-06-12-2015).
Tylko bez nałogow i chetni do pracy za dwa tygodnie w Demotransie. Thanks
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-06-13 17:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmienia z na loga mi na Viking żak, nie ma rudera, jeżdżę juz 3 lata jak nawet mogę przyłączyć chętne panie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-06-13 17:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-05-17 22:40:32]:
Siemka ja bez doświadczenia jak mnie nauczysz jeździć w zamian się odwdzięczyć i dobrze ci pociągnęła z polukiem
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-06-14 10:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika do prac w Demotransie, Kielce i bliska okolica, wspólne dojazdy do pracy, wiek max 45 lat, może być bez doświadczenia. Tel. Kontaktowy 697612783
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-06-14 10:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam zmiennika do pracy w Demotransie, Kielce i bliska okolica, wspólne dojazdy do pracy,wiek max 45 lat, może być bez doświadczenia. Zjeżdża za 2 tygodnie (koniec czerwca),praca za 3 tygodnie (tydzień przerwy). tel. Kontaktowy 697612783
zdjecie uzytkownika
Ralfi - 2015-06-14 16:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-05-09 20:05:26]:
Ja mam 41 lat i jestem poważnie zainteresowany twoją propozycją jestem z Kielc jak cię interesi daj znać tel 731-188-675 jestem niepalący i niepijący jeśli chcesz wiedzieć więcej zadzwoń Rafał
zdjecie uzytkownika
sasza - 2015-06-15 21:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UK jest oki firma można zarobić jak się jeździ 8 tygodni i hej wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci co się obija cie ja jeździć i mieć kasa
zdjecie uzytkownika
jozek - 2015-06-16 11:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wiecie nie pisać tu głupot tyłki się za jazdę wejście a nie o pierdola h piszecie ja jeżdżę i jest oki można nawet mieszana mieć załogę i masz z tego przyjemność pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-16 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.kierowca 34lat kilku letnia praktyka c,e wolny od ok. połowy lipca,jestem miejscowy moge jechać na 3/1 lub 4/1 w podwójnej janekpuls24@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-06-16 14:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-06-16 12:43:29]:
Ty skad
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2015-06-17 18:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam wszystkich na(usunięte przez administratora) Forum założone dla kierowców i szukających zmiennika.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2015-06-27 23:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej!
Powtarzam się i powtarzać będę ;) jako, że posty kasowane są jako spam czy inna reklama :)
Zapraszam wszystkich na http://demotrans.nrn.pl
Jest tam miejsce do zamieszczania ogłoszeń na podwójną i kilka innych pomysłów na wypowiedzi i rozmowy.
Wszystko co tyczy się demonów warto chyba na forum zamieścić?
zdjecie uzytkownika
wegorz - 2015-06-30 12:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest super praca są km i dużą każą pozdrawiam nowych
zdjecie uzytkownika
ua - 2015-07-01 10:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dobre i się stoi oliwka be
zdjecie uzytkownika
tube - 2015-07-03 10:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy się stoi czy jedzie płacą
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo płynnie, sprawnie i konkretnie. Oby takie firmy nadal powstawały
Pytania: pytania są sprawą prywatną.
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-07-03 10:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema mam 26 lat i mam już trochę doświadczenia chętnie pójdę z kimś jeżdzi w demo woj lubelskie tel( usunięte przez administratora ) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2015-07-05 11:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demotrans to znana mi firma, ale nie wiem jak wygląda praca u nich dokładnie. Rekrutują teraz na kierowców międzynarodowych. Niestety nie piszą jakie są to trasy, poza tym, że mówią o stałych. Podobno płaca minimalna jest wysoka, ale też nie znam konkretów. Podoba mi się to, że system jest 4/1, to chyba najlepszy z możliwych jak dla mnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie
alert