Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dawny pracownik - 2014-08-06 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stłuczki nie z twojej winy 1000 potrącenia.
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-08-13 12:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demotrans jest spoko - to tylko zależy kto się wpisuje na forum

fajne nowe kolorowe Mercedesy teraz dostali

Prezentują się na prawdę dobrze - czarne są topowe
zdjecie uzytkownika
bala lala. - 2014-08-27 11:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milan. Ja opisuje jak jest. I nie ublizaj mi bo w ryj możesz dostać.. Pedale.. Średnia spada plac 163 zł dziennie wychodzi..łącznie z wolnym.. Czyli czy urlop czy praca to 163.. A kierowców w du....mają głęboko..
zdjecie uzytkownika
brendan - 2014-08-27 14:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bala lala. - 2014-08-27 11:33:22]:
ja firmę Demotrans kojarzę przede wszystkim z tego, że cierpią na chroniczne kłopoty z ilością kierowców. Już w bardzo wielu miejscach widziałem ich oferty pracy, które bez przerwy są aktualne. Nie wiem czy mają , aż tak wiele kursów czy też po prostu nie wiele osób jest chętnych do pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Magyar - 2014-08-27 15:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie prawda jest taka za 4 tygodnie pracy i 3 dni 4,500pln,to parodia do tego 2 obsada w ciasnych autach,kabiny male nawet na pojedynczej te kabiny nie robia szalu,do tego kilometrowka,pauzy w dzien przy 38 stopni upalu np.w Madrycie przy lotnisku itd...robota dla kamikaze,bo zdrowie i zycie latwo tam stracic w tych kabinkach nie odpoczniesz na pauzie a potem cala noc rypania i pol dnia i znowu pauza w dzien w krzakach we Wiedniu,bo tak chce spedycja przy upale np.30 stopni,po 9h na noc but itd...zajebista robota,jak zdrowia ktos ma zaduzo to ...polecam
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-09-03 12:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego piszesz o małych kabinach - czy to są jakieś małe auta
bo po trasie widzę auta Demotransu nowe Merole w dużych kabinach
może ty jesteś niewymiarowy .

moze firma powinna w gorące dni wysyłac ciebie na basen

Takich driwerów jak ty powinno się wysyłac na patelnię do budowania dróg

trochę pokory
zdjecie uzytkownika
meliska - 2014-09-04 15:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robercie - popieram cię co do pokory , tej brakuje naszym kierowcom

jeździłam z mężem po zachodzie i tam nasze polskie auta były
najlepsze i najnowsze .

firmy nie znam ale często widuje na trasie ich pojazdy -
ho ho ho
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-13 11:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demo to super firma
zdjecie uzytkownika
kierowca1956 - 2014-09-25 00:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ktora placi za przejechane kilometry zaplaci kare jak kierowca odda do sadu jest nie legalne
zdjecie uzytkownika
Kwarz - 2014-09-26 09:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeździłem w Demo ponad dwa lata ale ze względu na prywatne problemy
musiałem zrezygnować .

w firmie wszystko jest normalnie , może trochę
jak dla mnie jest za dużo jazdy ale tak to nie ma co narzekać .
Nowe auta i nowe naczepy robota tyłem pakowana

Ja wrócę jak sobie poukładam - na pewno
zdjecie uzytkownika
brat Piotr - 2014-09-29 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piękne autka i naczepki Brawo Paweł i Andrzej tak trzymać
zdjecie uzytkownika
mysłowice - 2014-10-01 15:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma prawie jak Ricoe się rozrosła


mają tylko chyba lepszy sprzęt
zdjecie uzytkownika
staś - 2014-10-03 15:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie was widać a najwięcej na Italii i Holandii

Gdzie macie bazę bo na necie są dwie lokalizacje ?
zdjecie uzytkownika
Rybak - 2014-10-03 18:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Cała prawda o firmie demotrans. Auta i naczepy faktycznie nowe i to tyle dobrego,spedycja leży totalnie,bałagan i ogólne rozluznienie,dzis tak jutro siak,kto przyjdzie ten żądzi.O zjazd do domu trzeba się prosić i tak przeciągają do 5dni i lepiej.Kilometry marne do 15tys na dwóch w mies. , podstawa najniższa i brak diety,to dla szefa lux,możesz stać po krzakach,bo te nowe zestawy lubią stać po tzw.dzikusach.Kierowca to nie człowiek tylko numer auta,szacunek tego słowa nikt tam nie zna.Czas pracy jak nie pilnujesz sam siebie to możesz niezle nagiąc tacho.Wypłata na czas za system 4/1 i te km,to 4500-5500tys.Ogólnie praca dla lubiacych żyć w tirach i nie majacych rodzin.
zdjecie uzytkownika
Demolina - 2014-10-04 20:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale macie nawalone w głowach, może jeszcze jakieś masaże ? , jak wam źle to zapraszam na Bobrowniki albo Koroszczyn , wschód czeka!!! .Nikt tu na sile nie ciągnie . Pracuje kilka miesięcy i jak na razie dla mnie ok. Kasa zawsze na zjazd. Roboty tez jest sporo a jak się stoi to płacą.Może najlepszych stawek nie dają ale takiej strasznej lipy też nie ma. Spedycja jest ok ale za to Dyspo po 16 śpią na zmianie , a od października mają podobno być jakieś podwyżki .
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-07 13:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierdzielenie Rybak ,


chyba ty jesteś jakimś dziwnym człekiem ,

wszystkich starych się już pozbyli więc ty chyba jeszcze do odstrzału
jesteś ze starej brygady - tak zwanej - oszczędnościowej
zdjecie uzytkownika
grażyna - 2014-10-07 15:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety też jeżdżą w Demotransie całkiem nas nawet sporo jest .

Obraźliwe wypowiedzi proszę kierować tylko do partnera w aucie

firma spoko a i chyba nieliczni mają pozadzierane ze spedycją w większości
ze swojej winy - jak są osłami to nich się sami obwiniają .

poza tym auta nowe i naczepy jak tam ktoś pisał i wiadomo każdy ma swoje
wymagania
zdjecie uzytkownika
ADR - 2014-10-07 16:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ADR ADVISER zaprasza w dniach od 13 - 17 czerwca 2014 roku, do Łowicza na następujące kursy ADR dla kierowców pojazdów przewożących towary niebezpieczne:
- podstawowy w zakresie przewozu drogowego towarów niebezpiecznych wszystkich klas oraz
- specjalistyczny w zakresie przewozu drogowego towarów niebezpiecznych w cysternach
Egzamin: 17 czerwca 2014 roku,

Ważne! Kierowcy którzy zaświadczenia ADR uzyskali przed czerwcem 2010 mogą już przystępować do kursu doskonalącego. A termin ważności nowego zaświadczenia, rozpoczyna swój bieg po wygaśnięciu starego zaświadczenia.

Szczegóły pod numerem telefonu 603-334-790
Zapisy online na: www. adr-adviser. pl
zdjecie uzytkownika
bluesman - 2014-10-11 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy zastanawialiście się nad ich ofertą pracy na kierowców ? tą która przez cały wisi na ich głównej stronie internetowej ? nie wygląda to wszystko aż tak źle jednak trochę przeraża mnie fakt , że jest on tak długo dostępna. Bo albo nikt nie chce tu pracować albo po prostu potrzebują aż tak wielu kierowców. Mam nadzieję na to drugie
zdjecie uzytkownika
Łuki - 2014-10-13 11:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno mają przejąć AMAZONA i już szukają 150 kierowców od stycznia - mają być
nowe stałe linie na podwójną i pojedyncza obsadę - czy ktoś to potwierdzi ?

jak dzwonie o pracę to cały czas telefon zajęty ?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-14 08:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz Panie trochę cierpliwości - ja się dodzwoniłem
dokładnie jak pisze kolega
gwarantują 6 z przodu i jakiś mają nowy kontrakt do obsłużenia
od stycznia czy grudnia

wygląda ciekawie - zobaczymy
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-14 16:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmawiałem z biurem potwierdzają to co jest tu wyżej pisane
ukazały się już nowe ogłoszenia o pracę samemu a nie jak 'ostatnio się chciałem przyjąć to w podwójnej a ja samemu wolę .
będę pisał jak wyjadę w trasę
zdjecie uzytkownika
wroc - 2014-10-18 12:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć szukają 100 kierowców do jazdy w Amazonie z polski do niemiec
to chyba w kółkach będą latać 6 dni w tygodniu

czy może ktoś coś pewnego słyszał?
zdjecie uzytkownika
Trans - 2014-10-21 14:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Bielanach Wrocławskich poz Amazonem stało dziś kilkanaście
aut Demotransu - fajnie wyglądały

ciekawe jak dużo aut podstawiają dziennie do Amazona
i gdzie jeżdżą , kierowcy nie są skorzy do rozmowy
unikają kontaktu z innymi , dziwne
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-10-22 19:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stoję po Amazonem i faktycznie roi się od Demotransów
czy przejęli wszystko czy tylko część roboty ?
stoi też dużo DHL ale to z przyczepami - z dyszlami skrętnymi
ciężka robota
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x