brak logo

Demotrans

Oleśnica

Opinie o Demotrans

ever 2017-05-11 10:58
szukam zmiennika do podwójnej na początek czerwca pisać ever4444@wp.pl
BI 2017-05-15 19:21
Za ile tygodni te gwarantowane 9,5 tys i jak jest z tym autem na stan???Ktoś przerobił te nowe warunki?
pytający 2017-05-15 21:00
Jakie nowe warunki??
Demon 2017-05-16 17:53
Ciekawe za ile dni w kabinie,pewnie z 40 :D Za niedługo tam będzie system 10/1 hehhe
5
X_x 2017-05-17 12:19
Zapraszam wszystkich na forum demotrans.nrn.pl tam można śmiało pytać o wszystko.Pozdro
3
Wacek 2017-05-17 18:06
Szukam kolegi - koleżanki do roboty w Demotransie

ja jeżdżę 4/1 ale mogę się dopasować - chętnych prosze o podawanie nr telefonu
2
Nowy 2017-05-19 11:39
Podobno maja byc jakies zmiany na lepsze
Systemy 3/1 itp
Tez slyszalem o systemie co weekend w domu
Ktos cos wie ?
kierowca 2017-05-24 15:49
Koledzy z Demo wszedł zakaz 45h w D do kompletu mamy obecnie D,B,F i niebawem makarony.Kara za każdą godzinę 60e na kierowcę,180e na firmę.Uważajcie żeby nie sponsorować swojego odpoczynku.Ratuje Was dokument np.faktura z hotelu.Wyciąganie kart i spacerek nic nie da.
Direk 2017-05-24 20:08
kolego

jeszcze nie wszedł - ma wejść ale nie doczytałeś , że zakaz będzie obowiązywał w miejscach
nieuprawnionych .
oznacza to , że nie można stać na parkingach zwykłych , drogach bocznych czy też przed firmami
które nie mają odpowiednich pomieszczeń socjalnych .
Rasthoffy - parkingi strzeżone , zajazdy dla samochodów ciężarowych w których można
się wykąpać , zjeść jest dozwolone
Szym 2017-05-25 19:22
Szesc szesc dziewiec dziewiec dwa dziewiec osiem dwa trzy Szymon(26l).
tirowiec 2017-05-28 13:09
Witam, jak tam zarobki w demonie? Dalej płaci po 200 zł ?
1
kierowca 2017-05-31 17:00
Z info.tel. nastąpiły takie zmiany:podobno jest system 25dni/7 kasa 5500+200zł , 30dni/7 6400 , za 38dni/7 9500.Ogółem dniówka wychodzi obecnie 220zł.Jest sporo jazdy i sporo km,przewaga Amazona.
Kiero 2017-05-31 18:13
Źle policzyłeś ;-) ale prawie
kierowca 2017-05-31 20:46
To jak mówię z rozmowy,ale jak to faktycznie jest?Jak z tym systemem 3/1 jest ,czy nie?Może coś podrzucisz kolego.Wiem że licząc to nie pasuje,ale taką info dostałem,w tych kwotach są jakieś premie czy coś takiego.
robot 2017-06-01 11:57
Z info.tel. nastąpiły takie zmiany:podobno jest system 25dni/7 kasa 5500+200zł , 30dni/7 6400 , za 38dni/7 9500.Ogółem dniówka wychodzi obecnie 220zł.Jest sporo jazdy i sporo km,przewaga Amazona.
nie ma zadnej podwyzki, sciema bo zaczli sie zwalniac kierowcy
w olesnicy jest firma co za 25 /6 dni placi 6500 na reke bez laski Amazona .
nowki sprzety ,megi
Kiero 2017-06-01 12:56
Sprawa wygląda tak: 25/7 za 5700+300 ; 30/7 za 7000+400 ; 35/7 za 8100+600 ; 38/7 za 8760+800. Te kwoty za + do ręki jak wróci się na czas. Trzeba dobrze słuchać przez tel ;-) i pamiętać że w domku pełne 7 dni, na 8 dzień do pracy, także podwyżki są, zawsze parę groszy do przodu, ale jeśli komuś nie pasuje to są inne firmy ;-)
2
miś 45 2017-06-01 13:29
Pierwszy Bartek
2
ever 2017-06-01 14:10
szukam zmiennika na max trzy tygodnie na poczatek czerwca może być bez doświadczenia aby nie był pijak pisac ever4444@wp.pl
Pioo 2017-06-01 17:45
Ile się podpisuję- tyle powinno się mieć w kieszeni.
Uwe 2017-06-01 19:20
Ever

jestem ze Swiętokszyskiego jeżdżę w Demotransie od 1,5 roku

czy ty już jeździłeś w takiej firmie ?

Robimy po 16 tkm i 25-30 dni
jeśli jesteś zainteresowany pisz
ever 2017-06-01 20:25
ja jeżdzę w demo i teraz dla mnie tak wyszło ze chce zrobić max do 3 tyg
Bogdan 2017-06-02 11:45
szukam zmiennika pracuje w demotransie 8 miesiecy 503-625-209 pozdrawiam.
exdemon 2017-06-05 20:34
I co nie dałeś sobie rady i wróciłeś do Demotransu. To chyba z Ciebie zrezygnowali i nie miałeś wyjścia. W Slamie jest system 3/1 (co większość podwójnych załóg preferuje) i zarabiasz większe pieniądze. A robota taka sama. Jaki był sens wracać na gorsze warunki finansowe przy takiej samej robocie ? Tylko jedno wytłumaczenie - to z Ciebie zrezygnowała firma.
2
Kiero 2017-06-06 15:43
3/1? Na pewno, a ja wiem że te 3 zmienia się często na 4/1 i ten 1 wcale nie jest pełny ; dwa jazda na zakazach po Francji i czas na maksa wyważony albo nawet ponad ;-) Trzy cały czas Anglia - tak jeździć to można lepiej u Anglika za lepsze pieniądze, ale kto co woli.
1
Demodupa 2017-06-06 17:27
Oj wy ludzie szukać roboty nie umiecie ,byłem w demo i jak baran patrzyłem na transcargo bo mi mówili ze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma ale poszedłem sam sprawdzić i co ??????
25/6 dni i 6500 +premia za paliwo oczy w słup !!
2
Demon 2017-06-06 22:14
to widocznie nie wiesz ile się w Demo zarabia - pajacu z cargo

hahahhaha

1
Kiero 2017-06-06 22:53
Zacznij demon liczyc... Ile masz wyplat w roku???? A wiesz chociaz jaka srednia ci wychodzi???? 4700!!!! Moze teraz wyjdzie pare stowek wiecej.
ogien666 2017-06-07 09:35
szukam zmiennika r666666@op.pl start od zaraz !
demodupa 2017-06-07 09:58
w trans-cargo 12x6500 78.000 na rok a w demo? i kto jest pajac ??????
1
miś 45 2017-06-08 10:33
dlaczego usuwają moją opinnie
1
miś 45 2017-06-08 10:36
Jeśli cię nie okradli to na pewno to cię okradną..............
3
miś 45 2017-06-08 11:23
Przez pół roku okradli mnie na ponad 4 tyś.
3
pablo96 2017-06-08 14:23
Demotrans przyjmuje kierowców bez doświadczenia ? Za 2msc kończę kurs na prawko i zastanawiam się do kogo będę uderzać
1
Kiero 2017-06-08 16:54
To ty zacznij liczyć, bo nie potrafisz, i nie pisz pod moim logo, bo takich beznadziejny tekstów to ja nie piszę.
Grabarz 2017-06-09 18:23
Witam!Czy faktycznie jest ten system 3/1 i te 6tys. za tą pracę?Czy to tylko mydlenie oczu?Bo nie mam czasu na testy.Rozumiem że zjazd może być max 2dni dłużej,ale jak z 3tyg robi się 4tyg to już musiałbym rozmówcy co mi to obiecał zmienić wygląd.A i czy faktycznie macie pełen tydzień wolnego?Dziękuję z góry za jakieś info kolegom zza kierownicy,bo gryzipiórkom nie wierzę.
Kiero 2017-06-09 20:40
Dokładnie to jest 25 dni i pełen tydzień w domu, do pracy jest na ósmy dzień, po zjeździe z kółka masz 5700 do ręki i jak wracasz do pracy na ósmy dzień dostajesz 300 zł. Razem wychodzi 6000 zł
1
Grabarz 2017-06-09 21:56
Dzięki Kolego.A ile średnio km robicie w tym systemie,jak z tymi przepinkami dużo tego,spedycja taka w miarę?Najważniejsze jak z tacho,bo Ja nie przeginam koniec-pauza i nie ma tematu.Pozdrawiam.Z góry dzięki.
Kiero 2017-06-10 19:48
Tacho bez przejęć, wszystko na legalny, km mało, my na 3 tyg w trasie teraz mamy lącznie 12000 km. I Jeszce jedna rzecz, te stawki to ci napisałem to na podwójną załogę.
Topa 2017-06-10 19:59
Jezdzilem w demotransie 34\7 teraz jezdze 21\7 wyplata w nowej firmie 6000/6500(2300+/- podstawa netto) srednio co pięć dni na firmie gdzie masz pelny socjal i busa do dyspozycji.
Szukajcie a znajdziecie
Wer 2017-06-11 21:51
Podaj ta firme jak mozesz
Sprzedam 2017-06-12 08:03
Sprzedam telewizje tv+antena+modul ci+przyssawka do szyby. Tv 18.5 cala modul ci z cyfrowwgo polsatu wszystko dziala bez zarzutu w kazdym panstwie co jezdzi demo
Mirek 2017-06-14 21:58
Warto czy nie?Zapukać do tej firmy?Różne opinie,ale nigdzie nie ma idealnie,w każdej firmie jest coś nie tak.Podobno śmigacie tylko autostradami,a nie bujanie landówkami.Dużo tych przepinek i jak z tym Amazonem,bo podobno tam jest średnio i ten Fedex też coś nie ciekawie.Jak faktycznie???
1
S.R 2017-06-14 22:42
Szukam ZMIENNICZKE!! Tylko powazne propozycje !!
2
Franek Dolas 2017-06-18 01:03
W SLAMIE jest OK wypłata na czas i ponad 7 koła papieru za 20 dni,13 wypłat w roku i około 91 tys rocznie kto nie po WORD to se poradzi, i nie gadajcie że w demonach super bo to niedługo padnie robotę potracił, pan Andrzej B wyprowadzi P.Kaleta w pole z cebulą jeżeli nie zacznie myśleć realistycznie.pozdro były demo .PS A te jego kombinacje systemy porażka ,wyżuciłbym go bruk układać. Narka
1
S.R 2017-06-18 13:59
Franek-powiedz jakim cudem 13 wyplat sk8ro rok ma 12 miechow?!!!! Pozatymnapisz jak placa...... Wyplata na3 razy!! TZN. 1000euro zaliczki przy wyjezdzie pozniej podstawa i reszta przy kolejnym wyjezdzie wraz zaliczka 1000euro.. Pozatym wiekszosc to UK
1
Waldi 2017-06-18 18:21
Szukam zmiennika z okolic Giżycka niepalącego .W Demo jeżdże 8 miesięcy.Pięć siedem dziewięć dwa sześć jeden sześć pięć trzy
1
Witek 2017-06-19 08:57
Ja latam już tutaj dwa lata i jest spoko
S.R 2017-06-19 22:29
Szukam ZMIENNICZKE !!
Weedy 2017-06-22 14:17
Jak wygląda praca na kraju w Demotransie?
Kapelusz 2017-06-22 14:26
Nie ma krajowi tu
Zostaw swoją opinię o Demotrans - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans