brak logo

Demotrans

Oleśnica

Opinie o Demotrans

Nowy pracownik 2017-03-21 09:59
Gdy zaproponowano mi tutaj pracę myślałem , że złapałem Pana Boga za nogi. Niestety nie jest tak kolorowo jak to przedstawiają. Szkoda ... bo rodzina sama się nie wykarmi, a przy tak nikłych zarobkach ledwo wychodzę na zero. Nie polecam , naprawdę :(
1
Arek 2017-03-23 17:53
Jestem z pod Kielc - jeżdżę w Demotransie 3 lata
mój zmiennik zachorował więc szukam kogoś do siebie
mam 39 lat - nie palę i nie piję jeżdżę po europie od 7 lat

jak ktoś przyzwoity chce ze mna pracować i dobrze zarobić zapraszam
2
Exdemo 2017-03-23 19:42
Robert
Może i narzekamy bo praca trudniejsza ale trochę ruchu die przyda zamiast rosnącego bembola i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale za to kasa dużo lepsza 25 dni 6,5 tys czego w demotransie tydz dłużej trzeba jeździć, jak ja siedzę w domu już to wy nadal w budzie garujecie
JW 2017-03-24 10:11
Szukam zmiennika z doswiadczeniem do Demotransu.Jestem z Olesnicy ,43l,bez nalogow.email:cactus22@interia.pl
Jurek 2017-03-25 10:30
ja poszedłem do Slam i też jeżdżę w Amazonie ale nie polecam - lepiej
mimo wszystko jeździć u Demo

Marcin - wracam do ciebie
zielo 2017-03-26 01:47
Możesz Jurku przybliżyć i szerzej się wypowiedzieć?
Jaki system w tym Slamie? Jak płacą?
No i dlaczego lepiej w Demonach ?

---------------------------------
demotrans.nrn.pl - (nie)oficjalne forum Demotrans
3
Rafał 2017-03-30 21:08
szukam kolegi na podwójną obsadę do Demotransu

pracuję 2 lata i potrzebuję nowego zmiennika

jestem z okolic Wielunia
1
Michal 2017-03-30 23:15
Kolo ja bez doświadczenia ty ile lat przyjmują ja z wrócą jaka kasa itp
Tom 2017-03-31 18:43
Przyjmę na przy uczenie chętnie osobę z okolic Lublina na wspólną jazdę w podwójnej obsadzie szczegóły pięć jeden cztery zero pięć siedem zero siedem cztery
1
Monika TT 2017-03-31 19:19
chętnie pojeżdżę z kimś konkretnym
mam małe doświadczenie ale jestem odważna i mówię po niemiecku i trochę po angielsku

29 lat - paląca - nie pijąca , no może małe piwko czasem
nie szukam chłopa tylko kolegi lub koleżanki do wspólnej pracy
mogę jeździć dłużej bo mi kasa potrzebna .
jestem z Warmii
Bogdan 2017-03-31 21:02
Szukam zmiennika z doświadczeniem do Demotransu z okolic Giżycka, mam 27 lat, nie palę oraz nie piję. bodzio230@gmail.com
Exdemo 2017-03-31 21:19
Co jest z wami ludzie lgniecie do demotransu jak muchy do g o w na !!! Przecież to bagno i wyzysk człowieka za taka kwotę 40 dni w budzie masakra za takie pieniądze
rozweselony 2017-04-02 23:39
"40 dni w budzie" jak to napisałeś to 8400 na rękę. Jeśli ci się to nie podoba to tego nie komentuj tylko rób co teraz robisz i nie wyżywaj się za swoje niepowodzenie, tyle na ten temat.
23658 2017-04-03 16:43
No i co rozweselony cie tak w tym podnieca ja 8400 zarabiam w 28 dni i tydz wolnego a nie jak u tego dziada 200 zl dniowka i wliczona do tego podstawa plus premia za spalanie. Nie bede mu splacal leasingu a ludzie to sa tak naiwni ze jezdza bo kasa wystarczy poszukac roboty jest mnostwo za duzo lepsze pieniadze i mniej czasu w budzie
Milosz 2017-04-03 16:56
Witam ja potrzebuje zmiennika nie wiem czy juz masz kogos ja 30 lat jezdze tu 2 lata a ogolnie to 5 lat po europie nie pije i nie pale jak chetna to daj znac
Antoni 2017-04-03 17:17
ciesz się tym w takim razie co masz bo niedługo nadejdą czasy zmian

wszędzie już aż głośno od informacji o autonomicznych autach oraz rozwiązaniach
nowoczesnej technologii , która przejmie obowiązki kierowców a zastąpi ich
automat .
podana data uruchomienia to 2020 rok - więc już nie długo
pozostanie tylko robota na patelniach i dystrybucja lokalna
Transport międzynarodowy długodystansowy ma być objęty automatyzacją .
Do tego w Niemczech mają być uchodźcy dopuszczeni do pracy w zawodzie kierowcy
więc i z zachodu beda wracać Polacy

Wniosek

szanuj co masz i nie podskakuj bo możesz szybko żałować , że nie zmieniłeś
zawodu .
Buta niektórych kierowców jest zatrważająca - pamiętaj , że w rynku nie ma długo
dziury - rynek szybko weryfikuje
Monika TT 2017-04-03 17:21
cześć Miłek

tak , zadzwoniłam do biura i dostałam zmiennika
w środą ruszam do Mediolanu jako pierwszy wyjazd

Pozdro i do zobaczenia na drodze
Milosz 2017-04-03 17:54
No ok to powodzenia
Milosz 2017-04-03 18:06
Podaj mi swego fb to moze kiedys pojezdzimy raxem
Kierowca 2017-04-04 01:11
A czy Polak racujacy w Niemczech zarobi ta samą kasę co Niemiec???!!! NIE!!!!!!!!! Zatoka walucie w hu...... Do Anglii nie wejdziecie, chłopaki zapiera..... Część z was kręci się pl-de bo firma już zapłaciła kary za was. Nie macie wiz pracowniczych na Europę tylko na Polskę!!!! A bierzecie takie same wypłaty. Wiecznie stoicie na logistycznej lub na bazie w weekendy i jeszcze wam źle. Dał bym max 150 dniowki!!!!!! Ozatym robicie syf na bazie pijanstwo i awantury! W Toyocie was nie chcą za te pyskowki. Jeszcze firma straci Toyote. Firma powinna was obciążać za szkody itp. Pozatym obwieszacie auta flagami .... Skoro tak kochacie swój kraj to co tu robicie??????? Pierdo..... Rynek pracy i opinie!!!!!!
1
Kierowca 2017-04-04 01:19
Policz panie matematyk ile masz wypłat w roku i jaka średnia ci wychodzi!!!!!!! 4700 zł. Mieszkam w skali roku!!!!!!!
1
Doswiadczony 2017-04-04 01:27
Zadzwoń siedem dwa jeden sześć dziewięć trzy pięć zero dziewiec
Kalisz 2017-04-07 14:03
200 zł premii na święta od komara i sieragi,wsadzić sobie je w buty wieśniaki z Oleśnicy.Zdjecia na temat premii zaraz wyląduja w necie niech z was cała Polska kpi.P.S. Sieraga i Demotrans to jedyna w Polsce firma gdzie Ukrainiec jest traktowany lepiej od Polaka.
1
Popek lubawa 2017-04-07 14:16
Czysta prawda ze Demo to DZIADTRANS. Kupuja nowe auta z niemiec a oszczednosci szukaja na kierowcach obcinajac dniowki oraz premie . Na swieta wielkanocne ucieto premie o 60%. Zeby ludzie mieli blizej do domu to olaliby was cieplym moczem. Sieraga i Ras nadaja sie do sprzedawania paczkow bez dzemu bo z dzemem to juz himalaje dla nich.
Młody ziom 2017-04-07 19:08
Siemka spoko firma i dysponuje szczególnie Hubert, Bartuś Adrian i matki spoko ziom ki polecam
Hokey 2017-04-07 19:31
najlepsza firma na dolnym śląsku

a na pewno mają najlepszy sprzęt - na drogach jest ich pełno

brawo
Trex 2017-04-08 16:11
Dziad straszny nie polecam 6 msc stracone omijam z daleka ta firme
sołtys 2017-04-08 16:32
UWAGA mieszkańcy miejscowości Stępin i Dobroszyce, proszę robić zdjęcia (z numerem rejestracyjnym) ciężarówek które łamią zakaz wjazdu powyżej 8 ton!!! Zdjęcia z datą i godziną wykroczenia należy wysyłać na maila policji i/ lub ITD. Od dłuższego czasu Policja monitoruje tego typu wykroczenia w naszych miejscowościach.
1
Saba 2017-04-08 17:51
dobrze ze wchodzi zakaz w niemczech 45
Saba 2017-04-08 17:52
dobrze ze wchodzi zakaz w niemczech 45
Byly 2017-04-09 13:52
Demo demo 30 dni 6 tys 30 dni 6 tys 30 dni 6 tys najlepsza firma w pl najlepsze auta najlepsze naczepy najlepsi spedytorzy najlepsi kierownicy najlepsi dyrektorzy najlepszy serwis. panie daj zarowke i plyn, nie ma panie wiosna idzie wode lac.zarowek tez nie ma. A i ciec siedzacy raczej spiacy kiedy nie wjezdzam albo wyjezdzam spi. Demo demo u nas zarobisz najwiecej 8700 za sto dni w kabinie
3
Robert 2017-04-09 14:23
szukam kolegi - koleżanki na podwójną do Demotransu

mam doświadczenie 4 lata
jeździłem już w Amazonie i znam wszystkie zasady

palę ale nie piję
chcę jeździć po miesiąc i wracac do domu

jestem z Konina
Zainteresowany 2017-04-09 14:30
A jakie zasady sa w amazonie
Bogdan 2017-04-10 12:46
Jeśli jeszcze szukasz kogoś to napisz do mnie na maila bodzio230@gmail.com
Swojak 2017-04-11 07:40
To jest kpina 200zł za święta,oszukują jak mogą .Gdzieś jest jeszcze jakaś inna firma -co można zarobić jako kierowca na międzynarodówce ,bo tu to jedynie nerwicy idzie się nabawić.
1
Gyto 2017-04-11 10:58
Ale co sie dziwic gdyby kaxdy zaprotestowal nie bylo by tego a tak sie godzicie sami na to. Siedzicie po 45 dni i macie problem
Felek 2017-04-14 10:31
Dostalem
zawiadomienie z Policji o poświadczenie nieprawdy art.271.53 kk
geld 2017-04-18 10:56
jak tam po świętach-po 200 pln sie wychaczyło geld ist geld
Maniek 2017-04-18 15:38
ja mam pytanie , kierowca bez doświadczenia ile zarobi w tej firmie będąc w trasie 34 dni
nick 2017-04-18 15:55
MANIEK wliczeniu też nie masz doświadczenia-34 razzy 200=
34 2017-04-20 14:19
Bez doswiadczenia to 34 razy 140=
Tomasz 2017-04-20 17:41
To powiedz , że masz małe doświadczenie i wyślą cię na 1-2 tygodnie z którymś ze Starych kierowców
lub dosadzą na stałe i po 1-2 tygodniach będziesz miał normalną kasę .

Wwer 2017-04-23 12:19
Tak a ty tak miales ze po 1, 5 tyg placili ci normalnie bo mojemu zmiennikowi powiedzieli ze dopiero drugim razem bedzie mial 200 zl a tak go okradli na prawie 2 tys
lobaso 2017-04-25 01:02
Jest szansa na pracę w biurze w Demotransie? Nigdy nie ma ogłoszeń. Stanowisko dyspozytora / specjalisty ds. floty itp
Adam 2017-04-25 13:42
Koledzy przyjdźcie do Slamu oglaszaja sie ze sa zatrudnienia. Mowili ze nie przyjmuja z demotransu ale dzwonilem i zaczynam jutro.
Stasio 2017-04-25 17:42
ha ha ha a twoją żonę zastąpi tzw laska automatyczna piękna blondyna o dużych uszach i bardzo wyrozumiała ale to dopiero w 2018 roku
Robert 2017-04-25 19:19
w Slamie to już jeździłem ale wróciłem do Demotransu


haha zobaczysz co tam jest za Slam-s
Kiero mero 2017-04-26 20:10
Jak ktos szuka zmiennika albo chce na przyuczenie niech zadzwoni do firmy i poprosi o Jacka on podobno paruje itp.
kasia2d 2017-04-26 22:32
Witam jestem z pod lublina szukam zmiennika do demotransu, niestety nie mam doswiadczenia:( 882 511 615
Adan 2017-04-27 17:52
Szukam dziewczyny do podwojnej obsady ja 30 lat 3 lata jezdze w demo . Nie pije i nie pale . Moze byc bez praktyki
Zostaw swoją opinię o Demotrans - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans