Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-03-28 13:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
flota szacunek
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-03-31 14:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi jakos koles wycedzwil w naczepa i to tez nie z mojej winy i jakos mnie nie obciazyli, wiec z tego co wiem to jak kierowca cos rozwali to ma potracane, pewnie dlatego ze dla firmy za takiego barana leco wzwyżki.
ja firme polecam,
wiadomo sa slabsze miesiace i są też mocniejsze, ale kasa wazne ze zawsze na czas a nie po jakis miesiacach itp. zaliczke tez mozna bez problemu wziac. Jezdzilem w roznych firmach tu jest na razie najlepiej, wczesniej zawsze na kase tygodniami trzeba bylo czekac i nie zawsze byla...
zdjecie uzytkownika
badylll - 2014-04-01 07:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa na czas i nie najgorsza,stres o km i to sa fakty.jezeli komus odpowiada podwojna obsada to firme polecam,ja juz tam nie pracuje.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-04-02 09:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robotę polecam jak najbardziej!!! Jak na poczatku nie bedziesz marudzil pomagal itp. to potem masz lajcik ze spedycja
zdjecie uzytkownika
Rubery - 2014-04-15 09:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luzik , robota jak cep prosta

najwięcej to u nas chłopa ze wschodu jeździ po pięć czasem sześć tygodni
bo i do domu daleko jest wracać .

furmany nowe i naczepy też - merole

jak pojeździsz 5- 6 tygodni to weźmiesz na łapę 10 - 11

po 4 tyg 6 -7
zdjecie uzytkownika
Rubery - 2014-04-15 09:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
luzik , robota jak cep prosta

najwięcej to u nas chłopa ze wschodu jeździ po pięć czasem sześć tygodni
bo i do domu daleko jest wracać .

furmany nowe i naczepy też - merole

jak pojeździsz 5- 6 tygodni to weźmiesz na łapę 10 - 11

po 4 tyg 6 -7
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-04-20 11:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję obecnie w demotransie i powiem tylko tyle ze spedycja w tej firmie to stado bachurów z tego względu że nie potrafi ułożyć roboty,a jak prosisz o zjazd po 4-ech tygodniach to durnia chcą z Ciebie zrobić że nic nie wiedzą na ten temat.Żeby zdobyć doswiadczenie to spoko i tak jak inni piszą to lepiej wziąć swojego kumpla i nie przyznawać się do tego że nie jeżdziłeś nigdzie.Srednio na miesąc pensja wacha się 4500 do 5500 zł ale dzieci ze spedycji próbują naklaniać do jazdy bez karty lecz jak wyjmiesz to masz w biurze rozczarowanie od naszej pani od tacha.Ogolnie to szukam innej pracy bo zagwarantowanie przez szefostwo 20000 km w 4 tyg to tylko puste słowa bo spedycja nie potrafi znależć na zachodzie frachtów,a najgorzej jak trafisz do Austrii bo z tamtąd jest cieżko sie wyrwać,a jak już to z takimi ładunkami że strach przez wagę przejeżdżać. Chłopaki nie polecam z tego względu że pierwsze 3 miechy ganiaja Cię,a(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obora - 2014-04-24 12:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem kto kogo tu trzyma na siłę -
jak ktoś nie przyjmuje warunków to odchodzi i kropka
sam jestem u nich od września i nie mam do czego się doczepić
zdjecie uzytkownika
GoGo - 2014-05-14 08:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przestancie te wszystkie pier ... lic firma daje radę a to
chyba wpisujący to jacyś nierozgarnięci .



jeżdżę tu ponad 2 lata i nie widzę nic złego w tym

że tylko najlepsi dostają najlepsze trasy ,
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2014-05-30 12:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@GoGo
ale widzisz najlepsi tez od razu nie byli, kazdy jakos zaczyna,
zdjecie uzytkownika
badylll - 2014-06-19 11:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko firma.ale juz tam nie pracuje.stres z kilometrami ciagly.teraz podstawa i diety i stoje 4 dni w polsce a kasa leci.nie martwie sie ze dlugi wekend.nigdy wiecej od kilometra.
zdjecie uzytkownika
gomis - 2014-06-19 17:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [badylll - 2014-06-19 11:37:49]:
ale czy jeżeli udawało Ci się wyjeździć te kilometry w Demotransie to czy nie były to większe pieniadze niż w obecnej firmie?
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-02 19:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GoGo - 2014-05-14 08:46:34]:
WĘGORZE GÓRĄ..
zdjecie uzytkownika
lobbik - 2014-07-02 22:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demotrans się chyba rozwija. Przynajmniej tak to przedstawiają na swojej stronie, gdzie pierwsze co się pokazuje to oferta pracy
zdjecie uzytkownika
Wejher - 2014-07-14 11:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla wszystkich Demonów



kilka lat temu tam zaczynałem i teraz mogę napisać , ze to na prawdą
dobra szkoła życia


ci co wpisują negatywne opinie nie zawsze piszą prawdę


mało , która spedycja ma tak poukładaną robotę i taki sprzęt


nie wszystkim zawsze można dogodzić ale nie było źle i mam dobre wspomnienia
z pracy w Demotransie


jeszcze raz pozdrawiam i życzę wytrwałości


Wejher
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2014-07-23 22:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co Wy piszecie??Cebula muwi ze bez wzglendu na km macie po 22 grosze za kilometr,i co?? jest rozliczenie, zawsze sie jeżdziło 4tyg i 3 dni 5 dni...było oki,teraz pasowało 3.5 tyg i co sie okazało tak 22 grosze bez względu na km,ale pod warunkiem,co dowiaduje się przy wypłacie ,ze te grosze jeżeli jeżdzisz ponad 4 tygodnie. pracuje ponad 3 lata...brak docenienia solidnego pracownika..brak dalszej współpracy.Koniec!!!trzeba sie zwolnic a wtedy się prace znajdzie.Kasa przeliczając pobyt w domu 3.900-5100,magnesu nie ma ,zostaje średnia 4.500.Pozdrawiam Scyzoryków
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2014-07-23 22:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co Wy piszecie??Cebula muwi ze bez wzglendu na km macie po 22 grosze za kilometr,i co?? jest rozliczenie, zawsze sie jeżdziło 4tyg i 3 dni 5 dni...było oki,teraz pasowało 3.5 tyg i co sie okazało tak 22 grosze bez względu na km,ale pod warunkiem,co dowiaduje się przy wypłacie ,ze te grosze jeżeli jeżdzisz ponad 4 tygodnie. pracuje ponad 3 lata...brak docenienia solidnego pracownika..brak dalszej współpracy.Koniec!!!trzeba sie zwolnic a wtedy się prace znajdzie.Kasa przeliczając pobyt w domu 3.900-5100,magnesu nie ma ,zostaje średnia 4.500.Pozdrawiam Scyzoryków
zdjecie uzytkownika
dawny pracownik - 2014-08-06 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stłuczki nie z twojej winy 1000 potrącenia.
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-08-13 12:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demotrans jest spoko - to tylko zależy kto się wpisuje na forum

fajne nowe kolorowe Mercedesy teraz dostali

Prezentują się na prawdę dobrze - czarne są topowe
zdjecie uzytkownika
bala lala. - 2014-08-27 11:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milan. Ja opisuje jak jest. I nie ublizaj mi bo w ryj możesz dostać.. Pedale.. Średnia spada plac 163 zł dziennie wychodzi..łącznie z wolnym.. Czyli czy urlop czy praca to 163.. A kierowców w du....mają głęboko..
zdjecie uzytkownika
brendan - 2014-08-27 14:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bala lala. - 2014-08-27 11:33:22]:
ja firmę Demotrans kojarzę przede wszystkim z tego, że cierpią na chroniczne kłopoty z ilością kierowców. Już w bardzo wielu miejscach widziałem ich oferty pracy, które bez przerwy są aktualne. Nie wiem czy mają , aż tak wiele kursów czy też po prostu nie wiele osób jest chętnych do pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Magyar - 2014-08-27 15:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie prawda jest taka za 4 tygodnie pracy i 3 dni 4,500pln,to parodia do tego 2 obsada w ciasnych autach,kabiny male nawet na pojedynczej te kabiny nie robia szalu,do tego kilometrowka,pauzy w dzien przy 38 stopni upalu np.w Madrycie przy lotnisku itd...robota dla kamikaze,bo zdrowie i zycie latwo tam stracic w tych kabinkach nie odpoczniesz na pauzie a potem cala noc rypania i pol dnia i znowu pauza w dzien w krzakach we Wiedniu,bo tak chce spedycja przy upale np.30 stopni,po 9h na noc but itd...zajebista robota,jak zdrowia ktos ma zaduzo to ...polecam
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-09-03 12:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego piszesz o małych kabinach - czy to są jakieś małe auta
bo po trasie widzę auta Demotransu nowe Merole w dużych kabinach
może ty jesteś niewymiarowy .

moze firma powinna w gorące dni wysyłac ciebie na basen

Takich driwerów jak ty powinno się wysyłac na patelnię do budowania dróg

trochę pokory
zdjecie uzytkownika
meliska - 2014-09-04 15:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robercie - popieram cię co do pokory , tej brakuje naszym kierowcom

jeździłam z mężem po zachodzie i tam nasze polskie auta były
najlepsze i najnowsze .

firmy nie znam ale często widuje na trasie ich pojazdy -
ho ho ho
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-13 11:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Demo to super firma
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x