Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Demotrans

Pracowałeś w firmie Demotrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zarob - 2015-08-04 15:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej widze ze szukaja w gizycku w demotransie Kierowca Międzynarodowy C+E czy wiecie moze ktos wie czy warto dla nich jezdzic jakie sa stawki i ogolne warunki?? Widze duzo komentarzy co do braku zmiennika jak to jest ze nie ma osob na zmiennikow i wy musicie szukac czegos tu nie rozumiem male zaitneresowanie|?
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2015-08-04 15:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy warto dla nich jeździć nie wiem , każdy ma swoje upodobania

jeżdżą tylko w podwójnych obsadach - ja jeździłem ale teraz szukam zmiennika

bo mój się poddał

5800 to gwarantowana
przeciętnie 6500

a ty sam czy jesteście w komplecie ?
zdjecie uzytkownika
ełk - 2015-08-04 18:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO TETE-PRACA KIEROWCY JEST OD WŁOŻENIA DO WYJĘCIA KARTY IDIOTO.
zdjecie uzytkownika
EŁK - 2015-08-04 19:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE warto przemądrzała spedycja i Kaleciaki którzy nią rządzą.nawet winiety na benelux sioe nioe można dopropsić przez karkube bo debile mają swoje racje-pseudospedytorzy z nieiaKIM KAMILEM DEBILEM NA CZELE-OSŁY
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-08-04 22:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wez koło i je.nij sie w czoło. Pózniej wez głaz i je.nij sie jeszcze raz. To moze nie bedziesz pisał głupot. A co sam nie umiesz kupić! Cieżko az tak? A moze bedziesz mial pretensje ze nie ma kto ci du.y podetrzec?
zdjecie uzytkownika
zbynio - 2015-08-05 08:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5800 to na rękę czy brutto?. Jak temat paliwa? Obciążają? System 4/1 zachowany? tzn czy czy pełne 7 dni w domu? Jeździcie na wschód?
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2015-08-05 09:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5800 to jest gwarantowana kasa na rękę , 4/1 , 7 dni w domu
wschodu nie robimy tylko zachód
zdjecie uzytkownika
x - 2015-08-06 10:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialem byc 4 tyg , jestem juz 5tyg i 3 dni . jest czwartek w sobote mam wesele , a ja stoje w polsce i nie moga nas sciagnac na baze , bo niby ze na pusto niemozna tj, 320 km . ale z Barcelony 980 km na pusto mozna bylo .
zdjecie uzytkownika
falk - 2015-08-08 11:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO MARIO-jak ci zapierd. naczepe z komputerami lub telewizorami to bedziesz wiedział dlaczego sie nie kupuje samemu winetki na granicy dupowłazie Demotransu
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-08-09 08:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy barany z demotransu to chujgrajcy pracujesz za 4 tys wiecei nie zarobisz tam
zdjecie uzytkownika
do zenek - 2015-08-09 08:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje-wiecej zarabiam na wywrotce patelni -codziennie w domu-jazda max. 100 km od domu nie musze kupowac jedzenia na 5 tygodni bo z domu biore codzioennie pare kanapek i cos do picia.ale juz nie jezdem wielkim sioferem miedzynarodowym. to jest dobra robota dla bezdomnych i samotnych oraz dla tych z ełku
zdjecie uzytkownika
tołdi - 2015-08-09 08:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby powstawały takie firmy jak ta ktore łoją kierowców baranów na maxa
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-08-09 10:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten dyrektor generalny niech zam jeździ zate pieniądze palant jeden ukrajncom karze jezdzic po 3tyg niech sam iezdzi palant jeden stać po parkingach po 70 godz niech sam stoi dupek
zdjecie uzytkownika
fan zenka - 2015-08-09 12:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrektor generalny na pauzy min 100 godzin do austrii włoch na pełne słonce niech mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przypali i komary niech z niego krew wypija
zdjecie uzytkownika
Paul - 2015-08-09 19:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz - 2015-07-26 20:22:53]:
Szukam zmiennika do demo jestem z wrocka lat 40 ,male doswiadczenie Pos71@wp.pl
zdjecie uzytkownika
frej - 2015-08-09 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam zmiennika z okolic Radomia

ragat@wp.pl

jeżdżę w Demo od 2 lat i wszystko znam - pomogę w przyjęciu do pracy
zdjecie uzytkownika
antyfrej - 2015-08-10 20:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
freju w czym chcesz pomagac łapanki do tej pracy sa w całej polsce 2 lata i zna wszystko nie osmieszajsie
zdjecie uzytkownika
bilo11 - 2015-08-11 17:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lucjan - 2015-08-04 15:21:27]:
Mój też ,ja bym jeszcze pojeżdził.Mój tel. 606 706 371.
Zadzwoń jeśli chcesz.
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-08-12 00:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbynio - 2015-08-05 08:50:07]:
poto tam siedza i to ich robota miedzy inymi jak pajacu nie jezdziles to morda ni na kazdej granicy kupisz VIN
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 15:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
batim - 2015-08-17 15:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma batim płaci nowo przyjętym kierowcom 1900 zł za tydzień pracy. demotrans postaraj sie-nie kradnij tyle kierowcom kradnij troche mniej
zdjecie uzytkownika
Tubędzik - 2015-08-18 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jeszcze są przyjęcia do Demotransu ?

jak dzwoniłem w lipcu to nie mieli miejsc - czy coś się zmieniło

jestem chętny ale tylko na pojedynczą obsadę bo jakoś
nie dam rady znaleźć nikogo z okolic Kielc

zdjecie uzytkownika
przystojniak - 2015-08-19 15:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema kto chętny na zabawe i dobre dym ano w podwojnej
zdjecie uzytkownika
osccar - 2015-08-20 16:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam zmiennika do Demotrans,prosze o kontakt,oska444@o2.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo płynnie, sprawnie i konkretnie. Oby takie firmy nadal powstawały
Pytania: pytania są sprawą prywatną.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 21:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Robakko - 2015-08-20 21:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osccar

czy ty jeździsz u Demonów czy tylko szukasz kogoś na podwójną ?

zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-08-27 18:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pilnie zmiennika do Demontrans( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Demotrans?
Zadaj pytanie
alert