brak logo

Demotrans

Oleśnica

Opinie o Demotrans

Stary pracownik 2017-02-01 13:52
Ja też jeżdżę z mężem i twierdzę jedno firma jest ok, owszem są firmy gdzie płacą więcej, ale liczbie się z tym że za inna robotę. Wkurzają jest to jak osobiście słyszymy, od innych kierowców, że np.plandeki to oni nie wezmą bo nie na to się pisali. Volvo czy Toyoty to zapomnij, ale śmiesznie jest to jak żebrzą o zjazd do polski co najmniej raz w tygodniu. Ludzie ogarnięcie się każdy raz na jakiś czas chciałby zrobić zakupy w kraju, a wszystkich ściągać na raz też nie da rady. A co do plandeki my możemy ją ciągnąć cały czas, ale żeby było ferie wobec innych to za 500 zł dodatkowo za tą przyjemność. Szerokości wszystkim.
3
Dagasio 2017-02-01 16:09
Ale 8700 za ile dni?? 38?? i powrót tak jak Oni chcą?? samochody są już na stałe, czy cały czas się przepakowujesz??
1
YETY 2017-02-01 18:57
Art. 1.
1. Każdy ma prawo do ochrony dotyczących go danych osobowych.
2. Przetwarzanie danych osobowych może mieć miejsce ze względu na dobro publiczne, dobro osoby,
której dane dotyczą, lub dobro osób trzecich w zakresie i trybie określonym ustawą.
Art. 2.
1. Ustawa określa zasady postępowania przy przetwarzaniu danych osobowych oraz prawa osób
fizycznych, których dane osobowe są lub mogą być przetwarzane w zbiorach danych.
2. Ustawę stosuje się do przetwarzania danych osobowych:
1) w kartotekach, skorowidzach, księgach, wykazach i w innych zbiorach ewidencyjnych;
2) w systemach informatycznych, także w przypadku przetwarzania danych poza zbiorem danych.
3. W odniesieniu do zbiorów danych osobowych sporządzanych doraźnie, wyłącznie ze względów
technicznych, szkoleniowych lub w związku z dydaktyką w szkołach wyższych, a po ich
wykorzystaniu niezwłocznie usuwanych albo poddanych anonimizacji, mają zastosowanie jedynie
przepisy rozdziału 5.
Art. 3.
1. Ustawę stosuje się do organów państwowych, organów samorządu terytorialnego oraz do
państwowych i komunalnych jednostek organizacyjnych.
2. Ustawę stosuje się również do:
1) podmiotów niepublicznych realizujących zadania publiczne,
2) osób fizycznych i osób prawnych oraz jednostek organizacyjnych niebędących osobami prawnymi,
jeżeli przetwarzają dane osobowe w związku z działalnością zarobkową, zawodową lub dla realizacji
celów statutowych
- które mają siedzibę albo miejsce zamieszkania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, albo w
państwie trzecim, o ile przetwarzają dane osobowe przy wykorzystaniu środków technicznych
znajdujących się na terytorium Rzeczypospolitej Pol
Marek 2017-02-02 19:40
Heniek a jakim koniem jeździsz w Slamie ? - to podejdę na słówko

ja również chcę wrócić do Demo bo tu to trochę kiszka
Kierowca 2017-02-04 12:02
Mazury..Kiedy chętny na wyjazd
Demon 2017-02-04 12:06
Szukam do podwójnej do demotransu może być bez doświadczenia...Tel.piec jeden jeden zero zero sześć dziewięć sześć dwa...Ja 30 lat palący.. Warmia-mazury
Michał 2017-02-04 19:54
Firma jest naprawde oki drodzy kierowcy to nie Dziad trans to Demotrans moze w innach firmach jest ok ale tu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podobno ma byc film o kierowcach z demo w roli głownej mlody chlopak z mercedesa
ilo 2017-02-04 21:57
Czy moglabym do Pana jakis email? Mam kilka pytan do odnosnie pracy z tej firmy. Z gory dziekuje
Driver 2017-02-05 17:32
Nie jestem dyspozytorem ani szefem jestem kierowcom a co do przyjecia do pracy to dzwon do pana Andzeja Błacha szef do do spraw kierowcow
Pilot 2017-02-05 19:35
System 38 dni i Max 7dni by wrócić !! Szantaże i wymuszenia na paowrot bo kierowcy nie wracali ,tracą kierowców wiec szantażują by wracali co to za firma ???!!! Nieznam żadnej takiej drugiej !!!! Praca dla nowicjuszy to fakt najważniejsze byś tylko trafił na adres a reszta nieważna . Kasa 7500 za 45 dni to dużo ??? Inne firmy płaca po 6500 za 25 dni pracy i 6 dni wolnego
Szukajcie ogłoszeń to się zdziwicie jak inni płaca
Grom 2017-02-05 20:09
Pilot - jesteś w błędzie lub chcesz wprowadzić w błąd pytających
5 /1 8100

a w domu możesz siedzieć 8 dni lub jak chcesz dłużej nie ma problemu
bo to twoja kasa i tyle
Pilot widocznie jest czytaczem a nie kierowcom

Damiannn 2017-02-05 20:36
Witam. Od 1 marca będę się wybierał do tej firmy na rozmowę. Czy jest ktoś z woj. Opolskiego co szuka do podwójnej obsady?
Mamntez propozycje w innej firmie. 4/1. Płacą 259zl dniowka to wychodzi 7500zl za 30 dni. Zastanawiam się czy w Demotrans będzie lepiej?
Pozdrawiam
Driver 2017-02-05 21:29
Podono jest młody szef i wszystko jest na lepsze nawet kasa Eryk dobrze dysponuje robota jest jak marzenie jedyny minus firmy to ,ze mercedesy są na sprezynach a nie na poduszkach i tyle są twarde na spęzynach
Kierowca 2017-02-06 09:15
Tak jak napisałeś między 35-38 dni sciagaja do domu...
Demon 2017-02-06 09:23
Mój numer pięć jeden jeden zero zero sześć dziewięć sześć dwa...Na podwójna szukam województwo warm-mazurskie
lobaso 2017-02-06 17:24
Jak wyglada sprawa pracy w biurze? Nigdy nie widzialem zadnych ogloszen. Widzialem, ze osobowek oklejonych jezdzi - czy to handlowcy czy spedytorzy maja sluzbowki?
Darek 2017-02-06 19:19
do biura nie przyjmują nikogo , stała jest tam ekipa
Damian 2017-02-07 11:47
Ktoś z Opolskiego szuka do podwójnej?
kamil 2017-02-07 14:59
Hej ja z okolic ty w jakim wieku niepalący 25
Gargamel 2017-02-07 15:02
Weź mana ten na poduszka i mercedes y tez sa
NIkolass 2017-02-08 10:18
to co dzieje się w tej firmie to istny meksyk. Właściciel sprawdza czy ludzie biorą 500+ i tnie wynagrodzenie o 500, 1000 zł. Mówi, że przecież i tak państwo to wam wyrównuje.
kary są za wszystko, za 5 minut spóźnienia do pracy, nie odebrania telefonu od spedytora.
laska która przesyła mi zlecenia jest nieogarnięta, ciągle czegoś nie wie, myli. ostatnio 6 kierowców zrezygnowało z dnia na dzień z pracy. ludzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pracodawca. omijać szerokim, bardzo szerokim łukiem.
Uwe 2017-02-08 21:44
co ty baranie piszesz ?

chyba ci się cos pomieszało od pisania bzdur

w demo jest jak u babci na zapiecku - spokojnie cichutko i cieplutko

czasem jakis kretyn napisze dla fanu stek bzdur by podgrzać atmosferę

prosta jest prawda : pracuje tu całe mnóstwo ludzi , którzy utrzymują swoje rodziny
z codziennej pracy - pisanie przez kapucunów bzdur nie jest tu mile widziane


jak nie masz co robić zwal sobie konia - jopie
1
Kiero 2017-02-09 14:14
Co ty( usunięte przez administratora ) za głupoty, ogarnij się chłopie! Bo wiochą od ciebie zalatuje na kilometr.
1
Damiann 2017-02-09 18:11
Kamil jestem z okolic Białej Prudnickiej i szukam do podwójnej obsady. Mam 35 lat i nie palę szlugow.
Odezwij się siedem dziewięć sześć, trzy osiem osiem, trzy dwa dziewięć. Gdybym nie odebrał topisz SMS-a, oddzwonię.
Wojtek 2017-02-09 18:29
czesc

czy na pojedyczą przyjmują - jestem z Wrocławia
Alek 2017-02-09 20:21
jeździ trochę aut w pojedynkę wszystko z Polski do Niemiec i Czech i nazad

jak jesteś z Wrocławia to czemu piszesz i się pytasz na forum - to chyba najgorsze
miejsce do zadawania pytań

zadzwoń albo pojedź do Dobroszyc i się sam dowiedz
Topa 2017-02-10 10:37
Firma ok ale ten system ....
Dyspozytor czasami zadzwoni z jakąś głupota (w jakie firmie tego nie robią czasami?)
Praca na dniówki 200 PLN+premie=7800 czy stoisz czy leżysz w systemie 34/7 praca jest lekka tylko przepinki albo zaladunki z rampy kierowca nigdy nie jest przy zaladunku. Srednie miesieczne wynagrodzenie z roku wychodzi 5700 +/- mozna policzyc ze 5700 +/- w systemie 25/26 na 5 dni wolnego.
Jest to duża firma i jestes traktowany przedmiotowo
Mlody92 2017-02-11 11:33
Witam szukam kogoś na podwójna z Podkarpacia mam 25 lat bez nałogów i szukam zmienika tez gdzieś w tym wieku i bez nałogów pisać na e mail skiper92@interia.pl Pozdrawiam
Jacek 2017-02-11 13:19
wszystko zależy od stażu im dłużej pracujesz tym więcej zarabiasz

starzy mają najlepiej jak wszędzie , młody ma zawszę tak samo pod górkę
Misiak 2017-02-11 13:27
Szukam do podwójnej miejscowego kierowcę - mam zjazdy co weekend na bazę jazda głównie
PL - DE -PL z naczepą kofrem
NICK 2017-02-12 06:55
PALĘ I PIJĘ WSZYSTKO--I NADAJĘ SIĘ DO DEMOTRANSU.
1
Lech 2017-02-13 19:15
Misiak daj jakiś namiar na siebie
jestem z Oleśnicy i mam dość jeżdżenia zestawem
czym jeździsz Mankiem czy Mercem ?

Demon 2017-02-14 01:01
Witam. Czytając niektóre tutaj opinie można odnieść wrażenie, że piszą to ludzie którzy nigdy nie pracowali w Demo, lub już nie pracują, rozstali się z hukiem i spalili mosty, popracowali trochę w DziadTransie WałTransie lub SyfTransie i bardzo żałują, że już nie mogą wrócić do Demo, więc chociaż podzielą się swoimi wypocinami w większości zmyślonymi, aby tylko innych zrazić do firmy. Pracuję tutaj ponad rok więc coś na temat firmy wiem. Ogólnie nie narzekam, wypłata zawsze na czas, nie przepracujesz się raczej, czasami trafi się Toyota to trzeba trochę polatać przy tym, Demony wiedzą o co chodzi, więc nie będę tego wyjaśniał. A tak to drzwi otwierasz, podjeżdżasz pod rampę i wszystko, żadnego rozładunku, czy załadunku nie robisz, nawet nie musisz stać i pilnować, przeliczać, czy tego typu śmieszne historie znane z firm, które wymieniłem na początku wpisu. Jak wiadomo idealnych firm nie ma, praca tutaj ma też minusy i nie jest to kwestia, że Merc nie jest na poduszkach jak przeczytałem wpis jednej osoby. Jak nie pasuje Merc, to można siadać na Mana, który jest na poduszkach i po kłopocie. Minusy moim zdaniem są dwa. Za długo w kabinie trzeba siedzieć. System 3/1 powinien zostać wprowadzony. Drugi minus to podstawa, która powinna być normalnie, co miesiąc wypłacana a nie tak jak teraz. Niby jest, ale tylko na papierze a nie w kieszeni kierowcy. Czyli 3/1, z dni wychodzi wtedy 4200 plus 1500 podstawa plus 600 za powrót plus 200 premia. Razem 6500. Wprowadzenie tylko tych 2 zmian, moim zdaniem zakończy wszystkie narzekania kierowców, wszystkie auta będą jeździć, a nie stać na bazie i trzeba będzie się w listę kolejkową zapisać i poczekać aż się miejsce zwolni, aby się do Demo przyjąć. Czy jednak kierownictwo rozważy takie zmiany, czas pokaże. Koszt to dla firmy nie będzie wbrew pozorom duży, dlatego że wszystkie auta będą wtedy obsadzone i w szerszym bilansie przyniesie to pokaźne zyski dla firmy. Pozdrawiam kierownictwo Demo ;)
6
Grzegorz 2017-02-14 19:28
Ja dostałem taką informację , że ma być system dwa tygodnie i do domu na tydzień
co do kasy to ponoć ma być podana za do końca lutego

dla wszystkich podwójnych i pojedynczych obsad bez wyjątku
Endriu_sza 2017-02-16 20:42
Jak by było 3/1 lub 2/1 to by było git. Już 3 dni stoję pod Amazonem na czekoladowej i żadnej trasy pomocy .. he he. jak by ktoś chciał jakieś info o tej pracy i kasie to dzwonić i tak się nudzę.
(pięć jeden cztery siedem jeden trzy zero trzy dwa)
Michał...26 2017-02-16 21:57
Ktoś może z lubelskiego na podwójną do demotrans? najlepiej z min. rocznym doświadczeniem poniewaz niestety ja nie posiadam. Pozdrawiam jak cos to na email dawac znać : Misiek172008@interia.pl
Dwm 2017-02-17 10:08
Też sie zgadzam z tym co piśzesz demon. Tylko ten system przeraża, kazdy z nas ma rodzine i tez chce z nia spedzac czas oczywiscie robic tez trzeb ale nie zyjemy tylko po to by robic. i jezeli macie jakies sumienie w tym biurze to zrobcie system 3/1
1
Bandyta 2017-02-17 14:55
Witam szukam kogoś na podwójna i bez nałogów pisać na e mail bandyta00@o2.Pl
Jeden rok jeżdżę Demotransie
Pozdrawiam
3/1 2017-02-18 22:09
3/1 to w innej firmie w Oleśnicy proponują tu w życiu nie będzie
Młody 2017-02-19 12:35
Witam czy może ktoś powiedzieć jak dlugo jest się w trasie 4 5 tygodnie zjazd sobota niedziela i powrót na 4 5 tygodnie ? Co do podstawy nie rozumiem że jest na papierze ale jej nie ma czyli składki nie są odprowadzane ? I jakie kierunki obsługuje firma ? z góry dziękuję za odpowiedz i proszę o nie wyskakiwanie z tekstem baranie tępy ciulu i tym podobne.również proszę o odpowiedz osób pracujących e tej firmie
Dem 2017-02-19 14:07
30 ,34 ,38 dni w trasie ja za 34 dni wzialem 8370 jezeli jester na czas. sama prawie kurierka jazda wiecej nocek. Auta nowe i syf jak nie wiem co wiekszosc pali i sie nie myje pod tym wzgledem tragedia reszta ok oprocz systemu
Młody 2017-02-19 15:13
Takiego podejścia nigdy nie zrozumiem no ale okay każdy jest inny można zalamac jedynie ręce Czyli nie ma czegoś takiego jak przypisanie auta do kierowcy ciągle się je zmienia nawet jak jeździsz w podwójnej obsadzie ? Nie wiem czy dobrze wywnioskowalem. Czas pracy jazdy jest święty czy impulsator i jazda dalej ? Mam sporo pytań ponieważ jestem zainteresowany praca w tej firmie.jak na ta chwilę widzę że jest więcej plusów niż minusow.Jest mozliwy z tobą (Dem) kontak mailowy lub telefoniczny ? Pozdrawiam
Tomak 2017-02-19 15:48
czy ktoś szuka kolegi na podwójną do Demotrans

jestem z okolic Tarnobrzegu - koledzy sobie chwalą ale ja nie mam z kim jeździć

Prosze o odpowiedź


Tomek
Michał...26 2017-02-19 16:14
ja z chęcią kolego tyle że jestem bez doświadczenia jestem z okolic chełma woj. lubelskie
Tomek 2017-02-19 16:18
Michał - ja też nie mam za wielkie więc może poszukajmy jeszcze dalej ?

ja chętnie pojeżdżę z kimś młodszym bo sam mam 26 lat i ze starymi całkiem kierowcami
nie za bardzo mi się chce

Może na początek do obejżenia jak jest w europie
Dem 2017-02-19 18:34
Auta co zjazd inne to jest minus. Jazda zgodnie z tacho bez magnesu. i ci brudni przepaleni kierowcy a nawet niektorzy z psami jezdza. Porazka. spedycja ok duzo pomagaja
ever 2017-02-19 18:48
witam szukam do podwójnej tylko nie moczymorda pisać proszę ever4444@wp.pl
Endriu_sza 2017-02-19 19:03
Witam jeżdżę w demo 2 lata ostatnio zmiennik się zwolnił więc wyjechałem w trasę sam , ale jakoś tak samemu nudno więc mogę wziąć pod skrzydła kogoś bez doświadczenia i wszystkiego nauczyć mam 29 lat
nie pale nie pije . Jeśli ktoś chętny to pisać dzeju24@gmail.com lub dzwonić ( piec jeden cztery siedem jeden trzy zero trzy dwa) poszukuje kogoś do 30 lat bez nałogów najlepiej bez doświadczenia. dzwonić
demo 2017-02-20 12:23
szukam do podwójnej obsady dzwonić { siedem dwa dziewięć trzy jeden osiem cztery siedem dziewięć }
jurek 2017-02-20 12:57
Podaj nr wyja s nie
Zostaw swoją opinię o Demotrans - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans