brak logo

Demotrans

Oleśnica

Opinie o Demotrans

Stanisław 2017-03-03 14:37
Szukam wspólnika najlepiej z mazur i okolic Ełku niepalący z doświadczeniem lub nie tel.697 022 865
1
Z Ełku 2017-03-03 16:01
Uwazajcie na tego stanislawa z Ełku co szuka zamiennika gość rzada kasy za tak zwane przyuczenie bedzie wmawial że to kaucja przez pierwsze 3 miechy i że za to że 6 miesięcy bedziesz razem jezdzil to niby odda. Hehhe a z nim nikt nie potrafi wytrzymać jak 2 miesiące
2
Ddd 2017-03-05 09:47
rotacja duza ale wiecej jest teraz zwolnien niż przyjec. siedzisz 34 dni za 6800 30 dni 6000 38 dni 7200 podstawa wliczona do tego. Jakies smieszne premie wymyslili. robota dla desperatow odradzam normalnym kierowcom. Jesli szanujesz rodzine poszukaj innej roboty bo jest wiele w systemi 3/1 za te pieniadze.
Jo 2017-03-05 15:36
robota jest w porządku więc kolego jesteś z poza firmy .

kasa oczywiście również inna niż podałeś

rotacja chyba na prawdę nie masz pojęcia o Demotransie - wstrzymane są przyjęcia czereśniaku
Driver 2017-03-06 10:47
Do Ddd zastanawiam sie jakiego mydła uzywasz i jakich perfumy skoro nazywasz kogoś brudasem. Bo niby z Elku itd. Sam jestem z z Elku ale mi słoma z butów nie wystaje tak jak tobie to raz a dwa nikt nie trzyma tu na siłę idź sobie gdzieś gdzie ci zapłacą lepiej a znając życie nigdzie cie nie chcą bo trzeba pewnie mieć doświadczenie a nie wspomnę język obcy minimum. Ba lepsze pojęcie o jeździe. Jak to przysłowie mówi kozak w necie a piz.....a w świecie. Czemu do gebelsa nie pójdziesz jak ci w demo źle.
1
Stanisław 2017-03-06 15:05
Po pierwsze to Pan Stanisław ,
Po drugie skoro nie jesteś z Ełku tylko z PGRu koło Ełku to tak napisz i nie wstydź się tego ,
Po trzecie firma płaci mi 1000 zł za kierowce bez doświadczenia , a tobie 140 zł ,
W ten sposób problem się rozwiązał ... no chyba , że masz duży staż w ORMO, to liczy się podwójnie ,
A kogoś oceniać to trzeba zacząć od siebie .
1
Romek 2017-03-06 19:19
Stasiu - bardzo dobra odpowiedź

z Ełku są przyzoite chłopaki - może z małymi wyjątkami

Ddd wrocek 2017-03-07 07:30
Wszystko bruno banani. A dlaczego brudasy z elku i tamtych stron? bo jest was w tej firmie najwiecej drudzy sa z lubelszczyzny. Gdy rozmawiam z kims pytam skad jestes, odpowiedz brzmi elk lub gizycko patrze do auta a tam brud smrod ubostwo. siekiere mozna wieszac tak napalone.
Paweł 2017-03-07 10:48
Szukam zmiennika ,w demo mam zrobione 6 tras po 34 dni, nie pije ,pale ,mòwie po angielsku,jestem z wroclawia ,mam 45lat email Pos71@wp.pl
Paweł 2017-03-07 10:50
Szukam zmiennika ,w demo mam zrobione 6 tras po 34 dni, nie pije ,pale ,mòwie po angielsku,jestem z wroclawia ,mam 45lat email Pos71@wp.pl
Marek 2017-03-07 14:31
Nie polecam
Firma nie wypłaca tyle ile powinna wypłacić , po za tym dodatkowe premie nie są takie same jak mówili.
1
Przystojniak 2017-03-09 19:40
Do Dolmatu są przyjęcia chłopaki z Ełku
Twierdzą że jest oki.
Evry Day 2017-03-09 21:14
do Dolmatu zawsze są przyjęcia :) brak tylko konkretnej roboty
Dolosyfek 2017-03-10 07:46
Dolmat ma zawsze przyjęcia za 4800 :)
T najgorsza firma w powiecie
JÓZEF 2017-03-12 00:46
Witam mamy zamiar wybrać się z żoną do Demonów Pany pytanie ale szczerze proszę jak jest jeździmy pod tnt znamy temat podpowiedzcie jak to u nich jest pozdro
JÓZEF 2017-03-12 02:01
Hej Pany śpicie zależy mi na rzetelnej opinii dupowłazom i bohaterom parkingowym dziękuję bardzo
Kierowca 2017-03-12 07:21
Dobrze mowisz. Ale jak narazie to sprawą powinien zająć się prokurator. Za 27 dni wziąłem 4860 zl. A musiałem podpisać papiery na jakies 7500 zl. Czyli krótko mówiąc szef mnie okrada. A inni w biurze mu pomagają . Czyli to jest zorganizowana grupa przestępcza (mafia) a w prawie polskim jest za takie przestępstwo kara.
1
Otto 2017-03-12 09:06
czyli ty jesteś baranem - dobrze to rozumiem ?


jeśli piszesz takie rzeczy za nie odpowiadasz jeśli ktoś ci założy sprawę

Darek 2017-03-12 09:19
Kierowca - czyli rozumiem że już nie pracujesz ?

jeśli jednak to daj namiar
Ad 2017-03-12 12:56
Mozecie jezdzic pod tnt tutaj nie tylko tnt jest. Jest duzo amazona dhl i innej kurierki. 200 zl dniowka i premie ktorych nie ma obiecuja duzo przyjdzie do wyplaty to jest zdziwienie wielkie.nie rozumiem tej firmy czy kierowcy ich oszukuja czy spozniaja sie na załadunki i rozladunki? Wydaje mi sie ze nie kazdy wykonuje swoja prace jak najlepiej a i tak jestesmy oszukiwani w bialy dzien.
Romek 2017-03-12 14:08
Józef ja wszystko dostaję - to może z tobą coś nie gra .
Po co w ogóle tu pracujesz - ja jak się rozliczam sprawdzam za każdym razem ile mam przelewane na konto a ile dostaję kasy .
zawsze się mi zgadza - jakby się nie zgadzało to bym tu nie jeździł .

premie są wyjazdowe więc musisz sobie to pododawać - chyba że jesteś kiepski z matmy

nie rozumiem jak komuś się cos nie zgadza to wypisuje na forum - czyli nie jesteś
takim skończonym baranem więc chyba też umiesz dodawać

Jurek Postępek 2017-03-12 18:42
A konie wciąż jeżdżą i jeżdżą .....

ciekawa sprawa to jak rośnie nam trawa .......

a jak przebiśniegi zaczną kwitnąć to i w głowach zacznie się przewracać

co za naród ten kiermanowski chłam .....


szkoda gadać tylko lać .....


ale czasy są takie a nie inne więc tylko koni - koni żal ...





Edek 2017-03-13 18:49
kto wieży w pisane na forum wiadomości jest sam sobie winien

nie ważne czy negatywne czy pozytywne

Życie weryfikuje zawsze wszystko - trzeba mieć własny rozum

opinie pisane są czasem pod wpływem emocji

nie ma firm co nie płaca należycie kierowcom - przy najmniej takich nie znam
różnica jest tylko jak ciężką pracę się wykonuje

może jest jeszcze różnica w pracy na zestawach lekkich plandekach a naczepach chłodniach

chłopaki nie dajcie się zwariować
Kik 2017-03-15 07:43
Przyjęcia nie są wstrzymane !! Dzwoniłem powiedzieli że przyjmują cały czas czeresniaku.
Kierowca 2017-03-16 00:28
Bo 1000 zl chcesz zgarnac??
1
Kierowca 2017-03-16 00:39
Ale zciemniasz!!! 34 dni tj. 6800 plus premia w sumie 7200 !!! I jak wrócisz na 8-usmy dzien do auta to daja 700 zl tzw. Premi wyjazdowej. Jwk nie wrocisz na 8-dzien to niema jej. Policz wpierw!!! 7200 zl za 34 dni w trasie i 7 dni w domu. To dje nam 41 dni za ktore wezniesz 7200. A w roku masz 9 wyplat. Srednia miesieczna pensja wynosi ok 4700zl w skali 12 miesiecy. Osobiscie dzis dostlismy propozycje pracy w firmie za 300 zl dniowki co w skali 30 dni daje juz 9000zl. A ta sama robota. Czesc ludzi zachwala czesc nie jak wszedzie. Ale sa tacy co wala w h..... dziobia itd za to stoja po parkingach i pija. Sa tez opinie dodawane przez samych dyspozytorow.
1
Kierowca 2017-03-16 00:43
Marcel- ty nie jestes kierowca!!! Co tk zachwalasz??? Sa plysy ale i wielkie minusy. Powiadasz Marcin??? Jak sie ktos z nim uklada to ma dobrze
1
Kierowca 2017-03-16 10:20
Sa plusy ale i minusy!!! Jak sie bedziesz ukladac to bedziesz miec dobrze jak ukraincy..... Co wekend co dwa sa na bazie...pranie zakupy pijanstwo a polaczek gania po europie i bierze te same pieniadze . Zeby przyjechac do polski zeby dokupic jedzenie trzeba sie prosic bo przeciez inni sa wazniejsi. Wystarczy wjechac na logistyczna we Wroclawiu non stop te same gęby to samo na bazie. Polak u Niemca noe zarobi tych damych pieniedzy a czesto zapier.... za dwóch. U nas Ukraincy rumuni sa na tych samych zasadach zarobkowych maja jakies tam przywileje i jeszcze narzekają ze malo zarabiaja. Kpina. Polak polakowi w jednej firmie wrogiem.
3
Michał 2017-03-16 10:32
Znajdzie sie ktoś chętny na podwójną najlepiej z doświadczeniem z Lubelskiego, ale może być też z innych okolic, tak aby było w miare po drodze. jak coś to dzwonić 725-660-020
Lwow 2017-03-16 20:25
Kolega - ja jadu tak samo ja ty - robię robote jak ty
wiec czemu mam dostjawac mniej od ciebie

ja tam pracoval w innu firmu i tu je jak w niebie to co wam sie nie podobaju
to dawaj do innyi firmu a tu budu tylko nasi
Jan 2017-03-16 20:49
To podaj nazwe firmy to tez z checia pojde stad
Marek 2017-03-16 21:44
Marcel ty to chyba jakieś układy masz z Marcinem jak się z nim ułożyć to masz dobrze podaj nr do niego też mu dam w łapę ile bierze za stałe kolka
Marek 2017-03-16 22:12
Marcel podaj nr i namiar czym jeździsz robimy spółkę z ,Marcinem i wyjedziemy z kółka święta i Tomka idziesz na to
Marcel 2017-03-17 22:19
Drodzy kierowcy byście się wstydzili takie głupoty pisac nie mam zadnych układów z Marcinem jestem dla niego człowiekiem normalnym po prostu szanuje dyspozytorow daje szacunek innym jak normalny katolik jak człowiek pracuje jak kazdy kierowca co do finasow firma oki idzie zarobic jak ktosc miał piątki z matematyki to niech sobie policzy a potem niech sie zwalnia i krytykuje na forum pracowników którzy tu pracujom i sobie chwalą firme to jest firma dla inteligentnych ludzi a nie dla patologi
Makina 2017-03-18 11:16
Dla inteligentnych? he ty gosciu chyba nie wiesz co to słowo oznacza. Przeciez wiekszosc w firmie nie swieci inteligencja nawet i w biurze nie wszyscy są kumaci. Wiekszośc kierowcow to prości ludzie
2
Mlody 2017-03-18 19:39
Firma dla tych co chcą załapać doświadczenie i uciec na lepsze warunki robota faktycznie nie narobisz się ale za takie pieniądze dziękuję zmieniłem mimo że plandeka 3/1 7 tys wystarczy poszukać
2
Witek 2017-03-19 11:00
Brawo brawo ja latam w tej firmie już od roku i jak widzę te niektóre komentarze to śmiech na sali. Co do kasy to zawsze się wszystko zgadza czy to na konto czy do kieszeni premia też zawsze jest. Nigdy nie miałem z tym problemu czy wracam w nocy czy nad ranem zawsze kasa jest wypłacana. Dyspozytorzy też są w porządku dyspozycje zawsze czytelne i jasne do zrozumienia żadnych jak jest jakiś problem człowiek musi zjechać na bazę np. do lekarza to zawsze pomogą dla mnie firma jest ok
hahahha 2017-03-19 11:02
ty sobie słownik najpierw kup a nie będziesz zmieniał robotę Że hahahhaah się piszę
Marek 2017-03-19 11:53
Mlody podaj firmę jak możesz i nie jest to problem bo też szukam roboty w tym systemie
Mlody 2017-03-19 12:09
W Oleśnicy masz zielone plandeki w tym systemie nie pamietam nazwy ale płaca tyle i na czas
Robert 2017-03-20 21:35
Młody - od tych zielonych plandek to lepiej się trzymać na dużą odległość
chłopaki narzekają tam strasznie
XXL 2017-03-21 09:27
To jest karalne. No chyba ze sie kierowcy na to godza.
XXL 2017-03-21 09:32
Trzeba bylo nie pidpisywac jak robili inni, ktorzy sie nie zgadzali. Nigdy nie podpisuj dokumentow in blanco bo potem kwiatki wychodza. Gdyby wszyscy zlozyli doniesienie wowczas organy by sie zainteresowaly, a tak to tylko mozesz sobie pogadac.
Nowy pracownik 2017-03-21 09:59
Gdy zaproponowano mi tutaj pracę myślałem , że złapałem Pana Boga za nogi. Niestety nie jest tak kolorowo jak to przedstawiają. Szkoda ... bo rodzina sama się nie wykarmi, a przy tak nikłych zarobkach ledwo wychodzę na zero. Nie polecam , naprawdę :(
Arek 2017-03-23 17:53
Jestem z pod Kielc - jeżdżę w Demotransie 3 lata
mój zmiennik zachorował więc szukam kogoś do siebie
mam 39 lat - nie palę i nie piję jeżdżę po europie od 7 lat

jak ktoś przyzwoity chce ze mna pracować i dobrze zarobić zapraszam
Exdemo 2017-03-23 19:42
Robert
Może i narzekamy bo praca trudniejsza ale trochę ruchu die przyda zamiast rosnącego bembola i dupy ale za to kasa dużo lepsza 25 dni 6,5 tys czego w demotransie tydz dłużej trzeba jeździć, jak ja siedzę w domu już to wy nadal w budzie garujecie
JW 2017-03-24 10:11
Szukam zmiennika z doswiadczeniem do Demotransu.Jestem z Olesnicy ,43l,bez nalogow.email:cactus22@interia.pl
XXX 2017-03-24 10:28
POSZUKUJE chętnego na podwójna ZE ŚWIĘTOKRZYSKIEGO NP TEL 669666122
ja 36 doświadczenie niepalący alkohol jak trza
Jurek 2017-03-25 10:30
ja poszedłem do Slam i też jeżdżę w Amazonie ale nie polecam - lepiej
mimo wszystko jeździć u Demo

Marcin - wracam do ciebie
zielo 2017-03-26 01:47
Możesz Jurku przybliżyć i szerzej się wypowiedzieć?
Jaki system w tym Slamie? Jak płacą?
No i dlaczego lepiej w Demonach ?

---------------------------------
demotrans.nrn.pl - (nie)oficjalne forum Demotrans
Zostaw swoją opinię o Demotrans - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans