Lafarge Cement S.A.

Warszawa

Opinie o Lafarge Cement S.A.

realista 2015-12-20 14:51
W betonach jest najgorzej.Zamiast zająć się produkcją i podzielić się zyskami z pracownikami to lepiej niech węzły nic nie robią albo wykorzystują małą część mocy przerobowej a dyrektorzy jeżdżą i kontrolują porządki i nie pytają się czemu jest mała produkcja .
3
i want 2015-12-26 16:19
@morek najlepiej to samemu się przekonać o prawdziwości niektórych komentarzy. Na pewno atmosfera dopisuje, a mają w sumie oferty pracy na elektromentorów. Trzeba posiadać jakąś wiedzę techniczną.
dorotka 2015-12-29 12:26
kolego oczywiste, tym bardziej jak teraz wisi oferta na operatora węzła betoniarskiego to nie miejsca dla amatorów, uprawnienia do obsługi ładowarek jednonaczyniowych min.kl.III wymagane
kukiz 2016-02-01 09:46
wszystko byłoby dobrze, gdyby nie te absurdalne wymagania bhp, wszedzie pasy w aucie toż kuriozum...
3
niks 2016-02-01 14:14
kukiz, względy bezpieczeństwa są ważne, a jak kontrola będzie chciała to się do wszystkiego przyczepi. Ja zastanawiam się nad pracą na produkcji jako koordynator - wiadomo co się z poprzednim stało ?
dcdc 2016-02-05 21:20
dał nogę istne wariatkowo
3
gowin 2016-02-06 12:22
@kukiz przynajmniej wypadków mają mniej niż inni, czyli problemów też. Mnie zainteresowała ich oferta pracy na operatora węzła, wymagają doświadczenia i uprawnień na maszyny ale oferują umowę o pracę
cscs 2016-02-11 20:06
duch - 2016-02-08 19:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali - 2016-02-07 15:54:53]:
Kali nie masz racji Lafarge nie jest jednych z lepszych tylko jednym z gorszych.Jak by była jedną z lepszych nie było by takiego przemiału ludzi jak jest dotychczas.Sprzęt jaki posiadają jest przeważnie stary a jak jest nowszy to wyrzucają z niego zaawansowane oprogramowanie i wkładają swój zacofany program do szpiegowania operatorów chyba nazywa się BCXM. I następny temat chyba nie szukają operatorów tylko ludzi którzy będą robili na tych co siedzą w biurach, bo ludzi pracy nie szanuję taka firma jak Lafarge.
zdjecie uzytkownika
nolen - 2016-02-11 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator odwala robotę za całe biuro bo oni muszą miec czas na jezdzenie za kierowcami betonomieszarek czy jezdza w pasach, okulary kask kamizelka na budowach, siedzenie w laptopach obserwowac kamery
5
pronto 2016-02-12 11:47
jeśli chodzi o przemiał ludzi to moim zdaniem jest on ponieważ niektórzy nie dają sobie po prostu rady. W końcu to oni godzili się na stawki przy podpisywanych umowach prawda?
ccss 2016-02-12 17:59
Pronto ty jesteś jakiś niepełnosprytny? Od kiedy praca w korporacji jest taka zajebi...a, oszukują nawet przy rozmowie wstępnej po to że jak Ciebie już mają to będziesz pracował bo albo się gdzieś rzuciłeś pracę albo jej nie masz.
3
morek 2016-02-14 15:41
dziwi mnie naparwde wasze podejście do pracy, przecież trzeba pracować no i nie widze w tym nic złego, ale jako Operator węzła betoniarskiego to na pewno można do 2000 zł zarobić na premii.
adi 2016-02-14 16:50
I przez takich jak ty Morek psuję się rynek pracy operatorów albo nie potrafisz docenić swojego fachu jak go w ogóle masz.Operator węzła jest to bardzo odpowiedzialna praca a zatem powinna dobrze płatna.Twój błąd może narazić na poważne straty albo nawet katastrofę budowlaną. W Lafarge nikt tego nie docenia myślą sobie ci za biurkami że dadzą operatorom zarobić 2tys i będą produkować i sprzedawać z uśmiechem na twarzy .
4
Ewik 2016-02-16 17:19
Ja myślę, że można zarobić więcej niż 2 tysiące na stanowisku operatora węzła betoniarskiego. W szczególności w tej firmie. Fajnie też wygląda praca na mechanika, bo są wysokie standardy pracy i można się rozwijać. Tyle, że trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku.
adi 2016-02-17 21:59
Ewik to jesteś boot i piszesz głupoty
nowe i stare 2016-02-18 21:32
premia wirtualna kaski okulary kamizelki ,zamawiasz piach cemet pisanie e maili w nieskonczonosc , malowanie sprzatanie itp
4
ya 2016-02-22 12:43
nie za bardzo rozumiem ostatni wpis odnośnie władzy, bo pod tym względem chyba w firmie nic się nie zmieniło z tego co wiem? no i praca jako Operator węzła betoniarskiego wydaje się byc sensowna, ale konieczne jest doswiadczenie.
led 2016-04-03 08:46
umowa o prace to nie wynagrodzenie teraz na wsi zarobi 2500 to po co jechac do słoikowa
2
$$ 2016-04-05 21:17
~lubiem chlopcuf
2016-04-04 21:21:47 ORANIE GRUŻKOWOZEM 24/7 TACHO ZA OKNO BRAK WYPLAT ALBO DO 1500 ZA MIESIECZNA ORKE CO NA UMOWIE NA RATY BRAK SZACUNKU DLA GRUŻKOWYCH PRZEZ SŁOIKOWO Tylko ON ON ON PO GODZINACH DOJENIE PALIWKA CO 3 DNI I CHOWANIE PO BAGAZNIKACH STRASZENIE BHP WYSOKIE KARY ZA BRAK ZAPIETYCH PASOW OKULARKI BUTY KAMIZELKA KASK DO 1500ZL/DZIEN OD BHP ZA PRACE W BŁOCIE BRAK POSZANOWANIA DLA GRUŻKOWYCH ZNIEWOLENIE UPODLENIE KOPANIE JAK SMIECIA PRZEZ GUMOFILCÓW Z CALEJ RODZINKI. PL [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I PSYHIATRYK SZUKANIE FRAJEROW CO DYMAJA PO 18 GODZIN ZA FRII I SPIA NA WEZLE. NON STOP CASTING NA GRUZKOWYCH DLA DAJACYCH DYMAC SIE W *
3
Rico 2016-04-07 12:46
Wie ktoś może na ile może liczyć nowo przyjęty inż. górnik na żwirowni ? Po ile godzin się średnio pracuje dziennie ? Jaka atmosfera panuje w kruszywach obecnie ? Czy poważnie podchodzą do wdrożenia nowych, czy po prostu sam sobie będę musiał poradzić ?
3
przyszly operator? 2016-04-13 17:45
widze, ze w slad za iloscia obowiazkow dla operatora w koncu proponuja dobre wynagrodzenie
chetny 2016-04-13 17:50
ile moge dostac z uprawnieniami?
Kiedy skonczy sie komuna 2016-07-06 10:44
Podwykonawcy Lafarge zaczynają zatrudniać Ukrainców , za takiego pracownika nie trzeba płacic ZUSU są konkuręcją dla POlskiego pracownika tak nas wydymało PO PSL AWS ITP
4
sanse 2016-08-15 09:57
Polacy w firmach prywatnych i prowadzący DG muszą Długo pracować, a Mało zarabiać,i mieć potem malutkie emerytury,
bo każdy z nich ma na utrzymaniu Pasozytów Urzedasów z Rodzinami, całkowicie Nieproduktywnych, a wręcz szkodzących gospodarce durnymi przepisami i ich egzekwowaniem,a do tego armię Wcześniejszych Emerytów Mundurowych i Uprzywilejowanych,
którzy jeszcze dorabiać na etacie czy własnym DG mogą, Próżniaków Sędziów i Prokuratorów którzy proste sprawy ciągną latami, o Kościele , czy Krusie nie wspomnę !!!
I dlatego praca w Polsce jest tak wysoko opodatkowana i Ozusowana na 70% !!,
podczas gdy w normalnych krajach to maks. 35% !!!!
Gdyby nie te w/w Grupy Pasożytów ,najniższa płaca w Polsce spokojnie wychodziłaby na poziomie 1200-1300€
4
Grzegorz 2016-10-07 08:44
nie polecam pracy w tej firmie na stanowisku operator węzła betoniarskiego, zakres obowiązków to: od sprzątania toalet poprzez zamiatanie placu, wypełniania stosu papierów z tabelkami, i dopiero na samym końcu jest kręcenie betonu. Operator w tej firmie to najgorsze zło, jest od wszystkiego. Zarobki na rękę 3300 zł z czego 1000 zł musisz wydać na dojazdy do pracy i przemieszczanie się między wytworniami. Nadgodziny nie płatne, wszystkie do odbioru w stosunku 1:1. Praca po za domem w delegacji. Nie miła atmosfera w pracy, ludzie pracujący w tej firmie mają kompleksy wyższości nie wszyscy, ale większość.
Jedynym plusem w tej firmie to jest rygorystyczne przestrzeganie BHP.
Nie polecam tej firmy, stąd tak duża liczba ofert pracy na operatora, gdyż nikt o zdrowych zmysłach nie będzie tam pracował.
8
Andrzej86 2016-10-20 11:34
Hej, a jak jest z laborantami?
rob 2016-10-22 20:26
Jak rygorystyczne Bhp jest plusem to chyba ty jesteś botem albo się przewróciłeś i nie wiesz co piszesz.
4
жорсткий 2016-12-14 20:38
nie polecam. 2 kursy na 16 godzin pracy. dziadostwo i patologia, ktora nie da Ci zarobic bo sama musi sie zawsze nachłapac. tylko metry metry metry sami wywoża na pompy a Tobie dają kibel do wywiezienia(rodzinka). jedyne co to sie oplaci to ON doić i beton do żyda wyworze codziennie jak bhpowiec śpi i nie widzi gpsa, a tak to kibel i upodlenie psychiczne jak jestes tam świeżakiem
5
Zgłoś miewolnictwo PL 2016-12-20 21:26
z kar od roboli urządzili sobie zarobek kary do 1000zł
5
Optymista 2017-01-04 20:52

A co to ma wspólnego z Lafarge mam nadzieją że beton będzie dostarczała firma która szanuje ludzi pracy :)
1
nik 2017-01-15 19:31
Lafarge może tym sposobem zmiejszyć cenę transportu betonu o 26%
6
wow 2017-01-30 07:07
Lafarge nie ma swojego transportu także twoja reklama nie powinna tu być .Jak by mieli swój transport to cena betonu musiała być co najmniej 2 razy droższa bo obsada kierowców na jednej "gruszce "powinna być potrójna :)
4
bgbgrr 2017-02-15 22:06
tory już zabiera kolej
Mieszkania plus powstaną na Odolanach - Wola - TVN Warszawa
tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,mieszkania-plus-powstana-na-odolanach,2236..
2
vdvdvd 2017-02-20 11:24
To ile jednego dnia mogą zabrać kierowcy za niby BHP 500 zł czy 1500 zł
To jakiś absurd ?
4
Iwona 2017-02-27 16:10
http://www.lafarge.pl/wps/portal/pl/9-dolacz-do_nas Na stronie internetowej firmy Lafarge Kruszywa i Beton można znaleźć informacje na temat obecnie prowadzonej rekrutacji. Co myślicie o oferowanych warunkach? Możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym aplikacją na któreś ze stanowisk?
rgnhgfnhjgfrhgf 2017-03-11 09:36
Patologia karać po 1000 ZŁ
2
Iwona 2017-03-13 08:52
@rgnhgfnhjgfrhgf mógłbyś wyjaśnić o jakiej sytuacji mówisz?
prosta matematyka 2017-04-08 22:20
rgnhgfnhjgfrhgf 2017-03-11 09:36 Patologia karać po 1000 ZŁ

pewnie chodziło komuś np za brak okularów ochronnych 500 zł + brak kasku = 1000 zł
2
Iwona 2017-04-10 08:53
@prosta matematyka rozumiem, że w firmie stosowane są kary za brak odpowiedniej odzieży ochronnej. Często zdarzają się takie sytuacje?
Viki 2017-04-27 14:04
Ja miałam kontakt jedynie z recepcją, telefoniczny. Nie powiem, kultura jak beton! cha, cha, cha. Pani usłyszawszy skąd dzwonię, za pierwszym razem rozłączyła się, a za drugim - rzuciła wrednie słuchawką. A dzwoniłam z uprzejmym pytaniem, czy byliby zainteresowani w br. skorzystaniem z kursów językowych. Nie wysyłam nikomu żadnego spamu, jak ktoś nie zainteresowany - nie nagabuję. Bo i po co, na siłę nikogo nie zwerbujesz.
4
Pan Pisklak 4 KAMIENICE 2017-05-04 19:35
U Króla na Siekierkach jest raj z ON pełne bagi po 4000 litrów w pomieszczeniach Lafarge niby warsztat i pomieszczenia socjalne ludzie pomieszkują całyczas ciche przyzwolnie
?
5
Steew 2017-05-29 14:33
Lafarge Beton odział Gdańsk - aplikowałem tam na stanowisko laboranta, zostałem zaproszony na rozmowę kwalfikacyjną na której miałem okazję poznać potencjalnych przełożonych tj. kierownik i dyrektor regionu. Po rozmowie obaj Panowie byli zadowoleni i nie ukrywali checi do rozpoczęcia współpracy z moją osobą. Na samej rozmowie miała być trzecia osoba reprezentująca dział HR, tej osoby nie było z niewiadomych przyczyn. po upływie dwóch dni i weekendu od rozmowy, dzwoni do mnie właśnie dział HR zadając te same pytania które padły na rozmowie kfalfikacyjnej, dodatkowo Pani z HR poinformowała mnie o tym że dostałem się do drugiego etapu rekrutacji i w ciagu tygodnia zapadnie decyzja. Mija tydzień telefon milczy... postanowiłem sam zadzwonić i dowiedziec się czy aby napewno firma nadal istnieje :D otrzymałem informację że ktos zachorował i bez niej nie można podjąć decyzji.... zastanawiające kto jest ważniejszy od dyrektora regionu w sprawie rekrutacji??? Faktem jest że nie szanuja ani czasu ani samego człowieka który ubiega się o pracę. po upływie kolejnych dwóch dni i weekendu dzwoni pani Anna i mówi że dziękuje za stracony czas.... decyzją ludzi którzy nawet nie widzieli mnie na oczy zostałem pokonany w rekrutacji 50:50 z inna osobą!!!
Pracowałem w kilku korporacjach międzynarodowych ale z taka jeszcze się nie spotkałem!!! Brak profesjonalizmu, brak poszanowania dla rekrutujących i dwutygodniowy okres rekrutacji gdzie tylko raz mogłem sie spotkac z przedstawicielami i zaprezentować swą osobę.
2
4 Kamienice 2017-06-10 12:21
Pan Pisklak 4 KAMIENICE 2017-05-04 19:35 U Króla na Siekierkach jest raj z ON pełne bagi po 4000 litrów w pomieszczeniach Lafarge niby warsztat i pomieszczenia socjalne ludzie pomieszkują całyczas ciche przyzwolnie

To gdzie mają trzymać ON w Dickierhofie jest na każdej wytwórni zbiornik z ON , Kierowcy z Ładowarek tankują se Paliwko do Osobówek i Sprzętu Budowlanego i nikt tam PO koszaCH NA ŚMIECI nie GRZEBIE
3
Sąsiad 2017-06-23 16:02
Taki Rai z Karami ŻE 1 BYZNESMEN GRUSZKOWY ZABIERA 10 SZTUK
3
byłem tu 2017-06-25 00:00
Tam jest Casting na gruszki i przewoznikOw

24 H orka pajac twardy




Rejon:
mazowieckie
Wymagane kategorie prawa jazdy:
C
Wymagane kursy:
Kurs na przewóz osób i rzeczy
Tachograf cyfrowy:
Wymagana jest karta do tachografu cyfrowego
Informacje dodatkowe:
praca na betonomieszarce man TGA 2007 I SCANII NA TARCZKI oraz wywrotka TGS, mile widziane doświadczenie ale bez też zapraszamy
zarobki od 3000 zł do 7000 zl praca w koło komina Warszawa i okolice, umowa o pracę na stałe pilnie!
REKLAMA


Kontakt:
502687025

TRANSBUD-ENERGO ZBIGNIEW RYBAK

WARSZAWA

telefon: 504293056

email: rybaczek9@gmail.com
Wróć do listy
Dodaj
ofertę pracy dla kierowcy

Moje konto

REKLAMA


Praca dla kierowców:
Szukam pracy (422)
Dam pracę (1286)
Skróty:
Praca - strona główna
Praca dla kierowców
Inne oferty pracy
Dodaj ofertę (kierowca)
Dodaj ofertę (inna)
REKLAMA
1
byłem TU 2017-06-25 00:06
tam jeszcze KRól Olek Trans Servis szuka jeleni w tym trans serwisie same oszołomy z pola ale ma układy na pisiarni wyrobił się GUMOWIEC
1
Zgłoś miewolnictwo PL 2017-06-25 23:34
Kary za wszystko brak kamizelki, okularów, kasku, podjazd pod węzeł w pasach, gadanie przez komórkę, palenie na placu. Płatne z kursu 45pln, robisz 2-3 dziennie, godziny bez limitu tarczki aut
KapitanNemo1
2017-06-25 21:47:49 ~loko Robisz zaprawę (podstawienie o 6 rano) około 8 jesteś na bazie myjesz bekę, a następna robota np. od 15. 7 godz. siedzisz i czekasz za free. Oczywiście jesteś na końcu kolejki jak jest 10-ciu to jesteś 11-ty. Załadunek +- 15 min.
3
Iwona 2017-06-26 15:08
@2017-06-25 23:34 czyli jeśli chodzi o kary to są one stosowane, by w pełni stosować się do przepisów BHP?
Byłem WIDZIAŁEM 2017-06-28 16:41
Lafarge Biuro mają słupki i stztystyki ilość w danym miesjącu sprzedaż Kruszyw i Betonu ilość mandatów co miesjąc na Kierowcę pużniej jest na balety Warszawka Pieniążki z BIURA
2
zamydlenie OCZU 2017-07-27 21:55
Nie zastanawialiście się czasami po co ta nagonga na BHP ktoś na Górze kręci lody a was gania przed Zarządem trzeba się pokazać?
2
Lafarge Cement S.A. 2017-08-03 09:52 [pracodawca]
Szanowny @dfghj,

We wspomnianej sprawie zakończyło się już intensywne postępowanie wyjaśniające i wprowadziliśmy środki zaradcze mające zapobiec wystąpieniu podobnych zdarzeń w przyszłości. Zapraszamy do zapoznania się z pełną treścią komunikatu: http://www.lafarge.pl/wps/portal/pl/7_2_1-Komunikaty_prasowe?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connectlib_pl/Site_pl/AllPR/PR_1493120253993/PR oraz oficjalnym oświadczeniem grupy LafargeHolcim http://www.lafarge.pl/Oswiadczenie_LafargeHolcim_w_sprawie_dawnych_zakladow_w_Syrii.pdf

Z pozdrowieniami,
Zespół LafargeHolcim w Polsce
Zostaw swoją opinię o Lafarge Cement S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lafarge Cement S.A.