brak logo

ID LOGISTIC

Mszczonów

Opinie o ID LOGISTIC

pracownik 2013-09-10 09:45:03
ID Logistic-hahaha,śmiech mnie ogarnia,najbardziej zastanawia mnie fakt jak można zwolnic dobrego lidera ze zmiany? Mowie tu o [usunięte przez moderatora],moze trochę krzyczał,ale znal się na swojej robocie! Po co nam taki [usunięte przez moderatora],który nawet nie potrafi obsługiwać skanera! Biega tylko za dziewczynkami zamiast wziąć się za robotę.Kandydat na lidera powinien najpierw sam popracować w podziale,zeby miał o tym pojęcie.Mamy dwóch liderów,a żaden z nich głupiego nośnika nie potrafi wydrukować.Ponadto łamane są tam przepisy BHP,bo jak można pozwolić kobiecie ciągnąć na paleciaku 400 kg maki czy soli? Zakład posiada może z 15 wozkow elektrycznych,gdzie ludzi w podziale jest 30 osób.
3
Lola 2013-09-18 21:17:34
Oj nie zgodzę się [usunięte przez moderatora] jest bardzo dobrym liderem i bardzo lubianym nie to co inni. A co z tym łamaniem przepisów kogo to obchodzi, jestem kobietą waże 50 kg a kaza mi dzwigać proszki czy co gorsza [usunięte przez moderatora] mnie na alkohole ;( I jak się postawiłam to tylko dostałam zjebki.
Aktualnie nie ma wody do picia w magazynie, bo szefostwo stwierdziło że możemy pić wodę z kranu -.- [usunięte przez moderatora]
2
obserwator 2013-10-02 08:16:10
pracownik - 2013-09-10 09:45:03

ID Logistic-hahaha,śmiech mnie ogarnia,najbardziej zastanawia mnie fakt jak można zwolnic dobrego lidera ze zmiany? Mowie tu o [usunięte przez moderatora],moze trochę krzyczał,ale znal się na swojej robocie! Po co nam taki [usunięte przez moderatora],który nawet nie potrafi obsługiwać skanera! Biega tylko za dziewczynkami zamiast wziąć się za robotę.Kandydat na lidera powinien najpierw sam popracować w podziale,zeby miał o tym pojęcie.Mamy dwóch liderów,a żaden z nich głupiego nośnika nie potrafi wydrukować.Ponadto łamane są tam przepisy BHP,bo jak można pozwolić kobiecie ciągnąć na paleciaku 400 kg maki czy soli? Zakład posiada może z 15 wozkow elektrycznych,gdzie ludzi w podziale jest 30 osób.
[usunięte przez moderatora] zna prace na podziale i ma większe pojęcie od ciebie ,a ty masz chyba nie spełnione nadzieje na awans, jesteś lepszy to podaj swoją kandydaturę na jakieś stanowisko czy funkcje jeśli masz pojęcie co trzeba robić oprócz wchodzenia w tyłek i przychodzenia w soboty w niedziele i pracować po 12 godzin bo KASA ,żenada.
melisa 2013-12-07 17:51:08
Hej jak wygląda praca w ID? Jaka jest atmosfera i warunki pracy? Bardzo zimno jest na magazynie, co powiecie o kierownikach i liderach? Spoko ludzie czy zwykli naganiacze?Proszę o opinie :)
Związkowiec 2015-02-26 18:41:50
witam koleżanki i kolegów z Mszczonowa, w Będzinie w ID Logistics są już Związki Zawodowe ,jak macie chęć przystąpić do Organizacji to proszę o kontakt,widzę że mamy te same problemy, podaje e-mail : idl.solidarni@onet.pl, serdecznie zapraszam
opinia 2015-03-18 20:25:18
ID Mszczonów jedno wielkie kolesiostwo a najlepszy jest kierownik (usunięte przez administratora)
rozczarowana 2015-03-23 20:13:59
Witam wszystkich chętnych do pracy w ID Logistics ich motto to brama jest szeroka jak komuś nie pasuje pracowac po 12 godzin a pózniej odbierać nadgodziny kiedy pracodawcy pasuje. Udany jest Tomasz W. A jeszcze lepsza jest Katarzyna G cały komplecik uzupełnia pani Ewa z Agencji i nie dorobiony nowy dyrektor ktory jest wyśmiewany przez swoi podwładnych jako cipeczka która nie podejmie sama decyzji. Proponuje głęboko się zastanowić zanim zdecydujemy wpaść z" deszczu pod rynnę "
:-p 2015-06-01 23:00:21
Witam miałem przyjemność zatrudnić sie firmie ID Logistic po 6 godzinach zrezygnowałem ponieważ z takim chamstwem nie miałem jeszcze do czynienia Łepek który tam wydaje polecenia niema pojecia o zarządzaniu pracownikami odnosząc sie do pracowników w sposób " ty koleś bierz szczotę i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiatać magazyn "proponuję kadrze zarządzającej doszkolić Liderów z formy odnoszenia sie do pracowników. Bo szkoda ponosić koszty szkolenia ludzi którzy i tak nie zostaną w firmie z taką kulturą :-P
angel 2015-06-08 21:17:36
Witam, planuję przyjąć się na Wasz Magazyn, ale jestem ciekawa, czy na Waszym Magazynie są Związki Zawodowe , bo słyszałam , że IDL w Będzinie są. Pozdrawiam
zwiazkowiec 2015-06-12 18:08:10
jesteśmy już na Facebooku,zapraszam Solidarność Id Logistics
JACK 2015-07-31 07:01:27
Na nowym magazynie we Mszczonowie miało być tak HAPPY, wszystko na najwyższym poziomie, a jest jak zwykle. TOTALNE DNO !!! Nikt nad niczym nie panuje, nikt nic nie wie, a dyrekcję interesuje tylko to na czym by tu jeszcze zaoszczędzić. Niedługo chyba będą poszukiwani wolontariusze do pracy w ID
1
Majki 2015-08-06 00:40:04
A jaki tam jest system zmianowy? Swieta i wszystkie weekendy pracujecie? Planuje własnie sie tam przenieś z magazynu obok ale jestem ciekawy czy własnie nie jest to sammo co u nas.
Ammon 2015-08-08 18:04:55
Tam to najlepiej jest przez agencje i nie pokazywac ze sie umie duzo. I przedewszystkim zadnych pomyslow nie realizowac bo najpierw powiwdza ze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem to samo za tydzien wprowadza i przypisza sobie.
Nie wychylac siw a najlepiej trzymac sie od nich z daleka
Ammon 2015-08-08 18:06:40
Zwiazek zawodowy chyba kur.... Na facebooku i nic pozatym. To raczej kpina niz zwiazek zawodowy
Majki 2015-08-10 13:51:37
a kasa miesięcznie jaka jest?
Rawa 2015-08-18 14:18:25
Historia kołem sie toczy znów czas urlopów i znowu ludzią sie pieniążki nie zgadzają Kinga nalicza? to nic dziwnego brak premii itd Kinga naucz sie liczyć bo strajki bedą sie powtarzać pozdrowienia dla słodkiej idot... KINI JUZ WIDZE JAK TO CZYTA I CZACHA JEJ DYMI :-)))
2
Jack 2015-10-16 20:15:43
Jest szansa, ale stanowisko dyrektora jest jak narazie zajęte i nie prędko się zwolni .Będziesz musiał poczekać.
2
Młody 2016-01-21 00:30:02
Szukasz porządnej Firmy na pewno nie jest to ID nie zdobędziesz doświadczenia ani szacunku tym bardziej nie zarobisz wiecej niż najniższa krajowa przekonać sie możesz tylko co to kolesiostwo kuzynostwo i obłuda jak jesteś dilerem to możesz dorobić bo nawet kierownicy kupią co nie co pozdrowienia dla Tomasza W. Ps. Czemu Dyrektor nie przeprowadzi Narko TEST od kierownika po lidera do administracyjnego ?
1
pracownik 2016-02-27 17:53:14
2200 zl to chyba z nagrodą za podpierdalanie Bakuś ci da ZE swojej pensji :-p normalnie to 1850 na początek a pozniej 2000 bruto plus nagroda bo w statusie premii niema :-p
Carmelinaa 2016-05-23 02:21:13
Ojej ponegowalabym.. Pracowałam na starym magazynie i na nowy wróciłam.. Pracowałam przez agencję teraz tez a ze agencja w kulki zaczęła lecieć to nasz lider wywalczył wiele rzeczy nam i załatwił angażuje przez firmę mógł mieć w dopiero pracowników agencyjnej a walczył o nas ostro kolesiostwo i kuzynostwo jest wszędzie ale w ID wcale tak tego się nie odczuwa a co do zarobków to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda że najniższa krajowa... A jak pracownik pracuje a niee w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali to zwykły pracownik na tranzytu ponad 2 koła wyciagnie
Carmelinaa 2016-05-23 02:21:38
Ojej ponegowalabym.. Pracowałam na starym magazynie i na nowy wróciłam.. Pracowałam przez agencję teraz tez a ze agencja w kulki zaczęła lecieć to nasz lider wywalczył wiele rzeczy nam i załatwił angażuje przez firmę mógł mieć w dopiero pracowników agencyjnej a walczył o nas ostro kolesiostwo i kuzynostwo jest wszędzie ale w ID wcale tak tego się nie odczuwa a co do zarobków to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda że najniższa krajowa... A jak pracownik pracuje a niee w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali to zwykły pracownik na tranzytu ponad 2 koła wyciagnie
ktos 2016-07-19 14:41:47
ID wielka beznadzieja i tyle obóz pracy
1
Ann 2016-10-20 17:51:54
Jakie są zarobki na stanowisku pracownika administracji magazynowej?
wiecie może?
wuja 2016-11-30 16:31:25
wlasnie ile w administracji systemowej daja?
Zostaw swoją opinię o ID LOGISTIC - Mszczonów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ID LOGISTIC