Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ID LOGISTIC

Pracowałeś w firmie ID LOGISTIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-10 09:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ID Logistic-hahaha,śmiech mnie ogarnia,najbardziej zastanawia mnie fakt jak można zwolnic dobrego lidera ze zmiany? Mowie tu o [usunięte przez moderatora],moze trochę krzyczał,ale znal się na swojej robocie! Po co nam taki [usunięte przez moderatora],który nawet nie potrafi obsługiwać skanera! Biega tylko za dziewczynkami zamiast wziąć się za robotę.Kandydat na lidera powinien najpierw sam popracować w podziale,zeby miał o tym pojęcie.Mamy dwóch liderów,a żaden z nich głupiego nośnika nie potrafi wydrukować.Ponadto łamane są tam przepisy BHP,bo jak można pozwolić kobiecie ciągnąć na paleciaku 400 kg maki czy soli? Zakład posiada może z 15 wozkow elektrycznych,gdzie ludzi w podziale jest 30 osób.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2013-09-18 21:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oj nie zgodzę się [usunięte przez moderatora] jest bardzo dobrym liderem i bardzo lubianym nie to co inni. A co z tym łamaniem przepisów kogo to obchodzi, jestem kobietą waże 50 kg a kaza mi dzwigać proszki czy co gorsza [usunięte przez moderatora] mnie na alkohole ;( I jak się postawiłam to tylko dostałam zjebki.
Aktualnie nie ma wody do picia w magazynie, bo szefostwo stwierdziło że możemy pić wodę z kranu -.- [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-10-02 08:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2013-09-10 09:45:03

ID Logistic-hahaha,śmiech mnie ogarnia,najbardziej zastanawia mnie fakt jak można zwolnic dobrego lidera ze zmiany? Mowie tu o [usunięte przez moderatora],moze trochę krzyczał,ale znal się na swojej robocie! Po co nam taki [usunięte przez moderatora],który nawet nie potrafi obsługiwać skanera! Biega tylko za dziewczynkami zamiast wziąć się za robotę.Kandydat na lidera powinien najpierw sam popracować w podziale,zeby miał o tym pojęcie.Mamy dwóch liderów,a żaden z nich głupiego nośnika nie potrafi wydrukować.Ponadto łamane są tam przepisy BHP,bo jak można pozwolić kobiecie ciągnąć na paleciaku 400 kg maki czy soli? Zakład posiada może z 15 wozkow elektrycznych,gdzie ludzi w podziale jest 30 osób.
[usunięte przez moderatora] zna prace na podziale i ma większe pojęcie od ciebie ,a ty masz chyba nie spełnione nadzieje na awans, jesteś lepszy to podaj swoją kandydaturę na jakieś stanowisko czy funkcje jeśli masz pojęcie co trzeba robić oprócz wchodzenia w tyłek i przychodzenia w soboty w niedziele i pracować po 12 godzin bo KASA ,żenada.
zdjecie uzytkownika
melisa - 2013-12-07 17:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak wygląda praca w ID? Jaka jest atmosfera i warunki pracy? Bardzo zimno jest na magazynie, co powiecie o kierownikach i liderach? Spoko ludzie czy zwykli naganiacze?Proszę o opinie :)
zdjecie uzytkownika
Związkowiec - 2015-02-26 18:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam koleżanki i kolegów z Mszczonowa, w Będzinie w ID Logistics są już Związki Zawodowe ,jak macie chęć przystąpić do Organizacji to proszę o kontakt,widzę że mamy te same problemy, podaje e-mail : idl.solidarni@onet.pl, serdecznie zapraszam
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-03-18 20:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ID Mszczonów jedno wielkie kolesiostwo a najlepszy jest kierownik (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2015-03-23 20:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chętnych do pracy w ID Logistics ich motto to brama jest szeroka jak komuś nie pasuje pracowac po 12 godzin a pózniej odbierać nadgodziny kiedy pracodawcy pasuje. Udany jest Tomasz W. A jeszcze lepsza jest Katarzyna G cały komplecik uzupełnia pani Ewa z Agencji i nie dorobiony nowy dyrektor ktory jest wyśmiewany przez swoi podwładnych jako cipeczka która nie podejmie sama decyzji. Proponuje głęboko się zastanowić zanim zdecydujemy wpaść z" deszczu pod rynnę "
zdjecie uzytkownika
:-p - 2015-06-01 23:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam miałem przyjemność zatrudnić sie firmie ID Logistic po 6 godzinach zrezygnowałem ponieważ z takim chamstwem nie miałem jeszcze do czynienia Łepek który tam wydaje polecenia niema pojecia o zarządzaniu pracownikami odnosząc sie do pracowników w sposób " ty koleś bierz szczotę i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiatać magazyn "proponuję kadrze zarządzającej doszkolić Liderów z formy odnoszenia sie do pracowników. Bo szkoda ponosić koszty szkolenia ludzi którzy i tak nie zostaną w firmie z taką kulturą :-P
zdjecie uzytkownika
angel - 2015-06-08 21:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, planuję przyjąć się na Wasz Magazyn, ale jestem ciekawa, czy na Waszym Magazynie są Związki Zawodowe , bo słyszałam , że IDL w Będzinie są. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zwiazkowiec - 2015-06-12 18:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteśmy już na Facebooku,zapraszam Solidarność Id Logistics
zdjecie uzytkownika
jacenty - 2015-06-29 14:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O prosze, jak rozumiem to związek zawodowy ID Logistic, fajnie, że jakoś działają i nawet są teraz na facebooku, tylko pytanie raczej czy prócz zakładania kont na facebooku i zbierania tych polubień rzeczywiście coś robią dla pracowników. Teraz są ogłoszenia do Swadzimia, Będzin oraz Błoni, szukają głównie magazynierów.
zdjecie uzytkownika
JACK - 2015-07-31 07:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nowym magazynie we Mszczonowie miało być tak HAPPY, wszystko na najwyższym poziomie, a jest jak zwykle. TOTALNE DNO !!! Nikt nad niczym nie panuje, nikt nic nie wie, a dyrekcję interesuje tylko to na czym by tu jeszcze zaoszczędzić. Niedługo chyba będą poszukiwani wolontariusze do pracy w ID
zdjecie uzytkownika
Majki - 2015-08-06 00:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki tam jest system zmianowy? Swieta i wszystkie weekendy pracujecie? Planuje własnie sie tam przenieś z magazynu obok ale jestem ciekawy czy własnie nie jest to sammo co u nas.
zdjecie uzytkownika
Ammon - 2015-08-08 18:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam to najlepiej jest przez agencje i nie pokazywac ze sie umie duzo. I przedewszystkim zadnych pomyslow nie realizowac bo najpierw powiwdza ze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem to samo za tydzien wprowadza i przypisza sobie.
Nie wychylac siw a najlepiej trzymac sie od nich z daleka
zdjecie uzytkownika
Ammon - 2015-08-08 18:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwiazek zawodowy chyba kur.... Na facebooku i nic pozatym. To raczej kpina niz zwiazek zawodowy
zdjecie uzytkownika
Majki - 2015-08-10 13:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kasa miesięcznie jaka jest?
zdjecie uzytkownika
Rawa - 2015-08-18 14:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Historia kołem sie toczy znów czas urlopów i znowu ludzią sie pieniążki nie zgadzają Kinga nalicza? to nic dziwnego brak premii itd Kinga naucz sie liczyć bo strajki bedą sie powtarzać pozdrowienia dla słodkiej idot... KINI JUZ WIDZE JAK TO CZYTA I CZACHA JEJ DYMI :-)))
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-08-31 02:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś jest jeszcze zwas zianteresowany praca jako magazynier to teraz rekrutują, wymagania nie takie złe, z obowiązków to jest przyjmowanie dostaw towarów na magazyn/kompletacja zamówień/ wysyłanie dostaw z magazynu do sklepów (w zależności od przypisania do konkretnego działu na magazynie) i przygotowywanie dostaw oczywiście.
zdjecie uzytkownika
dziaba - 2015-09-30 16:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, możecie mi powiedzieć jaka jest teraz szansa aby znaleźć jakąś sensowną pracę u nich ? Chciałem gdzieś zdobyć nieco doświadczenia i przy okazji zarobić jakieś przyzwoite pieniądze, bo wiadomo że w logistyce spore pieniądze krążą, ale trzeba odpowiednio się po nie upomnieć. Jak widzicie teraz ich szanse w porównaniu z innymi firmami ..
zdjecie uzytkownika
Jack - 2015-10-16 20:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest szansa, ale stanowisko dyrektora jest jak narazie zajęte i nie prędko się zwolni .Będziesz musiał poczekać.
zdjecie uzytkownika
och - 2015-10-31 11:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jack - na dyrektora nie, ale jest teraz ogłoszenie, że jest poszukiwany contract manager i lider zmiany co-packing. W jednej z nich trzeba mieć 10letnie doświadczenie w dziedzinie pokrewnej, ale na pewno za to zarobki są adekwatne do powierzonych obowiązków. Może ktoś wie czy są zapewnione dla pracowików jakieś benefity?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2016-01-21 00:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukasz porządnej Firmy na pewno nie jest to ID nie zdobędziesz doświadczenia ani szacunku tym bardziej nie zarobisz wiecej niż najniższa krajowa przekonać sie możesz tylko co to kolesiostwo kuzynostwo i obłuda jak jesteś dilerem to możesz dorobić bo nawet kierownicy kupią co nie co pozdrowienia dla Tomasza W. Ps. Czemu Dyrektor nie przeprowadzi Narko TEST od kierownika po lidera do administracyjnego ?
zdjecie uzytkownika
dransi - 2016-01-21 13:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Młody zależy jeszcze na jakim stanowisku będziesz, bo w spedycji nie jest tak źle, dostajesz umowę o pracę, a dodatkowo zarobki niezłe, 3000 z kawałkiem.
zdjecie uzytkownika
kansas - 2016-01-23 13:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dransi z tego co piszesz to faktycznie, jak na pracę spedytora krajowego płaca naprawdę dobra. ważna też umowa o prace, to daje trochę stabilności. szkoda ze nie szukaja teraz nikogo, ale regulanie coś wrzucają więc moze się doczekam
zdjecie uzytkownika
rtyr5 - 2016-02-14 19:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiedzialem ze na stanowisku spedytora krajowego mozna zarobic nawet ponad 3 tysiace zlotych, na prawde nie ejst zle w dodatku jest umowa o prace..
zdjecie uzytkownika
fooor - 2016-02-19 20:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 3000 złotych @rtyr5 to już z premią, na początku bowiem będziesz miał jakieś 2200 złotych netto. Ale to i tak są dobre pieniądze, poza tym będziesz miał też i szkolenia.
zdjecie uzytkownika
pejci - 2016-02-23 13:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenia ważna rzecz :) i te zarobki, kto by takich nie chciał... :) fajnie, że jest to firma logistyczna dająca szansę na zatrudnienie nawet studentom logistyki z końca studiów :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-27 17:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2200 zl to chyba z nagrodą za podpierdalanie Bakuś ci da ZE swojej pensji :-p normalnie to 1850 na początek a pozniej 2000 bruto plus nagroda bo w statusie premii niema :-p
zdjecie uzytkownika
robg - 2016-02-27 18:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm ostatnio nie widziałem żadnego ogłoszenia na stażystę, myślicie że można je przesłać tak od tak? jeśli to prawda z wypłatą to rzeczywiście nie jest źle
zdjecie uzytkownika
mat - 2016-04-11 21:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że nie ma problemu u nich z wypłatami, ale wiecie czy będą jeszcze jakieś oferty pracy? Bardzo mi zależy na tym, żeby znaleźć zatrudnienie, zwłaszcza, że atmosfera opiera się na dobrych relacjach.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-05-14 15:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magazynier lub Operator Wózka Wysokiego Składowania jest teraz do nich potrzebny do firmy, wydaje mi się, że biora pod uwage tylko osoby, które są doswidczone.
zdjecie uzytkownika
Carmelinaa - 2016-05-23 02:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojej ponegowalabym.. Pracowałam na starym magazynie i na nowy wróciłam.. Pracowałam przez agencję teraz tez a ze agencja w kulki zaczęła lecieć to nasz lider wywalczył wiele rzeczy nam i załatwił angażuje przez firmę mógł mieć w dopiero pracowników agencyjnej a walczył o nas ostro kolesiostwo i kuzynostwo jest wszędzie ale w ID wcale tak tego się nie odczuwa a co do zarobków to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda że najniższa krajowa... A jak pracownik pracuje a niee w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali to zwykły pracownik na tranzytu ponad 2 koła wyciagnie
zdjecie uzytkownika
Carmelinaa - 2016-05-23 02:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojej ponegowalabym.. Pracowałam na starym magazynie i na nowy wróciłam.. Pracowałam przez agencję teraz tez a ze agencja w kulki zaczęła lecieć to nasz lider wywalczył wiele rzeczy nam i załatwił angażuje przez firmę mógł mieć w dopiero pracowników agencyjnej a walczył o nas ostro kolesiostwo i kuzynostwo jest wszędzie ale w ID wcale tak tego się nie odczuwa a co do zarobków to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda że najniższa krajowa... A jak pracownik pracuje a niee w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali to zwykły pracownik na tranzytu ponad 2 koła wyciagnie
zdjecie uzytkownika
er - 2016-06-20 12:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze szukaja tez pracownika administracji magazynowej w Mszczonowie do zadan takiej ososby nalezy wprowadzanie danych do systemu i weryfikacja poprawności danych bieżąca pomoc pracownikom produkcji w wyjaśnianiu niezgodności sporządzanie raportów i analiz

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ID LOGISTIC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ID LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert