Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ID LOGISTIC

Pracowałeś w firmie ID LOGISTIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-10 09:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ID Logistic-hahaha,śmiech mnie ogarnia,najbardziej zastanawia mnie fakt jak można zwolnic dobrego lidera ze zmiany? Mowie tu o [usunięte przez moderatora],moze trochę krzyczał,ale znal się na swojej robocie! Po co nam taki [usunięte przez moderatora],który nawet nie potrafi obsługiwać skanera! Biega tylko za dziewczynkami zamiast wziąć się za robotę.Kandydat na lidera powinien najpierw sam popracować w podziale,zeby miał o tym pojęcie.Mamy dwóch liderów,a żaden z nich głupiego nośnika nie potrafi wydrukować.Ponadto łamane są tam przepisy BHP,bo jak można pozwolić kobiecie ciągnąć na paleciaku 400 kg maki czy soli? Zakład posiada może z 15 wozkow elektrycznych,gdzie ludzi w podziale jest 30 osób.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2013-09-18 21:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj nie zgodzę się [usunięte przez moderatora] jest bardzo dobrym liderem i bardzo lubianym nie to co inni. A co z tym łamaniem przepisów kogo to obchodzi, jestem kobietą waże 50 kg a kaza mi dzwigać proszki czy co gorsza [usunięte przez moderatora] mnie na alkohole ;( I jak się postawiłam to tylko dostałam zjebki.
Aktualnie nie ma wody do picia w magazynie, bo szefostwo stwierdziło że możemy pić wodę z kranu -.- [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-10-02 08:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2013-09-10 09:45:03

ID Logistic-hahaha,śmiech mnie ogarnia,najbardziej zastanawia mnie fakt jak można zwolnic dobrego lidera ze zmiany? Mowie tu o [usunięte przez moderatora],moze trochę krzyczał,ale znal się na swojej robocie! Po co nam taki [usunięte przez moderatora],który nawet nie potrafi obsługiwać skanera! Biega tylko za dziewczynkami zamiast wziąć się za robotę.Kandydat na lidera powinien najpierw sam popracować w podziale,zeby miał o tym pojęcie.Mamy dwóch liderów,a żaden z nich głupiego nośnika nie potrafi wydrukować.Ponadto łamane są tam przepisy BHP,bo jak można pozwolić kobiecie ciągnąć na paleciaku 400 kg maki czy soli? Zakład posiada może z 15 wozkow elektrycznych,gdzie ludzi w podziale jest 30 osób.
[usunięte przez moderatora] zna prace na podziale i ma większe pojęcie od ciebie ,a ty masz chyba nie spełnione nadzieje na awans, jesteś lepszy to podaj swoją kandydaturę na jakieś stanowisko czy funkcje jeśli masz pojęcie co trzeba robić oprócz wchodzenia w tyłek i przychodzenia w soboty w niedziele i pracować po 12 godzin bo KASA ,żenada.
zdjecie uzytkownika
melisa - 2013-12-07 17:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak wygląda praca w ID? Jaka jest atmosfera i warunki pracy? Bardzo zimno jest na magazynie, co powiecie o kierownikach i liderach? Spoko ludzie czy zwykli naganiacze?Proszę o opinie :)
zdjecie uzytkownika
Związkowiec - 2015-02-26 18:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam koleżanki i kolegów z Mszczonowa, w Będzinie w ID Logistics są już Związki Zawodowe ,jak macie chęć przystąpić do Organizacji to proszę o kontakt,widzę że mamy te same problemy, podaje e-mail : idl.solidarni@onet.pl, serdecznie zapraszam
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-03-18 20:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ID Mszczonów jedno wielkie kolesiostwo a najlepszy jest kierownik (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2015-03-23 20:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chętnych do pracy w ID Logistics ich motto to brama jest szeroka jak komuś nie pasuje pracowac po 12 godzin a pózniej odbierać nadgodziny kiedy pracodawcy pasuje. Udany jest Tomasz W. A jeszcze lepsza jest Katarzyna G cały komplecik uzupełnia pani Ewa z Agencji i nie dorobiony nowy dyrektor ktory jest wyśmiewany przez swoi podwładnych jako cipeczka która nie podejmie sama decyzji. Proponuje głęboko się zastanowić zanim zdecydujemy wpaść z" deszczu pod rynnę "
zdjecie uzytkownika
:-p - 2015-06-01 23:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam miałem przyjemność zatrudnić sie firmie ID Logistic po 6 godzinach zrezygnowałem ponieważ z takim chamstwem nie miałem jeszcze do czynienia Łepek który tam wydaje polecenia niema pojecia o zarządzaniu pracownikami odnosząc sie do pracowników w sposób " ty koleś bierz szczotę i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiatać magazyn "proponuję kadrze zarządzającej doszkolić Liderów z formy odnoszenia sie do pracowników. Bo szkoda ponosić koszty szkolenia ludzi którzy i tak nie zostaną w firmie z taką kulturą :-P
zdjecie uzytkownika
angel - 2015-06-08 21:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, planuję przyjąć się na Wasz Magazyn, ale jestem ciekawa, czy na Waszym Magazynie są Związki Zawodowe , bo słyszałam , że IDL w Będzinie są. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zwiazkowiec - 2015-06-12 18:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteśmy już na Facebooku,zapraszam Solidarność Id Logistics
zdjecie uzytkownika
jacenty - 2015-06-29 14:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O prosze, jak rozumiem to związek zawodowy ID Logistic, fajnie, że jakoś działają i nawet są teraz na facebooku, tylko pytanie raczej czy prócz zakładania kont na facebooku i zbierania tych polubień rzeczywiście coś robią dla pracowników. Teraz są ogłoszenia do Swadzimia, Będzin oraz Błoni, szukają głównie magazynierów.
zdjecie uzytkownika
JACK - 2015-07-31 07:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nowym magazynie we Mszczonowie miało być tak HAPPY, wszystko na najwyższym poziomie, a jest jak zwykle. TOTALNE DNO !!! Nikt nad niczym nie panuje, nikt nic nie wie, a dyrekcję interesuje tylko to na czym by tu jeszcze zaoszczędzić. Niedługo chyba będą poszukiwani wolontariusze do pracy w ID
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ID LOGISTIC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ID LOGISTIC?
Zadaj pytanie
alert