Jeronimo Martins Biedronka

Mszczonów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 180 ocen.

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka

Magazynier Dc05

Witam pracuję jako magazynier w Dc05 Lubin i wszystkim odradzam tą pracę !! Szczególnie na 2 zmianie jebanego brokuła !! Ludzie nie warto psuć sobie zdrowia i nerwów za te pieniądze uzerac sie z pojebanymi specjalistami nic co wam obiecują nie jest prawdziwe sami się przekonacie nie pozdrawiam

oszukany

UWAGA!!!!!!!!!!!!!! Dostawcą chleba i bułek do Biedronki jest: OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: NOWAKOWSKI PIEKARNIE SP. Z O.O. JACEK NOWAKOWSKI. Mariola Janczewska, Waldemar Janczewski 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki ul. Mazowiecka 11. NIP: 531-169-11-50. Oszustwa odbywają się w filii zakładu w miejscowości Kolonia Klepaczka ul. Transportowa 4 gm. Kamienica Polska. Firma nie płaci za wykonane usługi i zlecenia ponad pół roku. Usługi zleca bezpośrednio współwłaściciel firmy Jacek Nowakowski, którego długi wobec firm współpracujących rosną jak na drożdżach. Proceder oszukiwania jest bardzo prosty. Jacek Nowakowski zleca prace do wykonania płaci za pierwsze faktury. Firmy nabierają zaufania, po czym zleca coraz więcej robót i już przestaje płacić. W ten sposób zostało oszukanych kilkadziesiąt firm na kilkadziesiąt milionów złotych. W tej chwili sprawę prowadzi Policja - Wydział Przestępczości Gospodarczej i Urząd Skarbowy w Nowym Dworze Mazowieckim. Wszystkich poszkodowanych uprasza się o zgłaszanie do wymienionych instytucji. Przy jakichkolwiek rozmowach telefonicznych lub bezpośrednio w biurze o zaległych finansach Jacek Nowakowski zachowuje się bardzo arogancko, nie wywiązuje się ze składanych obietnic.

dostawca cukru

Sklepy biedronka właśnie stracily jednego klienta po spędzeniu 10h od awizacji dostawy w centrum dystrybucji mszczonow. Huieczki marne więcej juz wam złamanego grosza w sklepie nie zostqwie

Pati

Kobiety w ciąży powinny być przepuszczane w kasach !! A nie że trzeba stać jest to strasznie ciężkie a tym bardziej jak teraz prawie każda kobieta ma problemy ciążowe !

Bajki

Wziąłem urlop na żądanie żeby spotkać się z rekruterem. Pomimo zapewnień że będzie informacja zwrotna nie otrzymałem jej . chodzi o stanowisko specjalistyczne w pionie zarządzania. To świadczy źle o firmie o rekruterach że nie umnieją dać odpowiedzi zwrotnej odnośnie takiego stanowiska . Na stronie mają opisany cały proces rekrutacyjny, że zawsze dają odpowiedź zwrotną. Brak profesjonalizmu i zmarnowany czas. Nie polecam

gwiadka

Jakie są warunki pracy w Centrum dystrybucji w Modlnicy na sekcji przyjęć - na magazyniera?Jakie sa ogólnie zarobki na magazyniera.

Joanna

@Marta szkoda, że nikt nie zdążył Ci odpowiedzieć. Mam nadzieję, że znalazłaś jakieś pomocne rady we wcześniejszych komentarzach. Chętnie też dowiemy się jakie są Twoje wrażenia po pierwszych dniach szkolenia. Może Ty możesz teraz pomóc osobom, które mają pytania podobne do tych jakie miałaś w zeszłym tygodniu.

Marta

Witam, w sobote zaczynam pierwszy dzień pracy i rozpoczynam szkoleniem 10h. Czy ktoś jak wygląda taki pierwszy dzień w biedronce? Na co się przygotować?

Xxx

Ja tam robie na spokojnie i te 2600 zl zawsze mam

goliat
@Xxx 26.06.2017 07:33
Ja tam robie na spokojnie i te 2600 zl zawsze mam

2600 brutto czy netto?

Kier

Kierowca. ITD Jest jedno lekarstwo na problemy najnizszych ranga pracownikow i kierowcow a mianowicie dwa razy w tygodniu niezapowiedziane wizyty INSPEKCJI TRANSPORTU DROGOWEGO pod dystrybucjami biedronki.

Joanna

@Merry to rzeczywiście proces ten jest dość szybki. Pracujesz już w firmie jakieś 2 miesiące. Jak po tym okresie oceniasz firmę jako pracodawcę? Poleciłabyś innym pracę tutaj?

gość

a co powiecie o biedronce w Mszczonowie chodzi o magazyn jakie płace i td

Planista

A czy jest ktoś, kto może napisać coś o pracy planisty zapasu? Czy faktycznie jest jedna zmiana? Jak to jest z nadgodzinami? Jak wygląda sprawa premii w praktyce? Pozdrawiam!

Joanna

Chętnie dowiemy się jak wygląda proces rekrutacji do firmy. Jakie pytania pojawiają się na rozmowie? Jak długo czasu mija od przesłania CV do rozpoczęcia pracy?

Merry
@Joanna 28.03.2017 14:10
Chętnie dowiemy się jak wygląda proces rekrutacji do firmy. Jakie pytania pojawiają się na rozmowie? Jak długo czasu mija od pr...

ja pracuje od 2 tygodniu cv aplikowałam po przez olx, we wtorek rozmowa w czwartek zadzwonili odrazu zalatwianie lekarza i inne biurokracje w piatek pierwszy dzien szkolenia

m.

Ja pracowałam w Biedronce i tak: przerwa 15 min a wg kodeksu pracy powinna być pół godz,niestały grafik,dziwaczne zmiany,jeszcze kierownik rejonu za dużo naobiecywał.

Olek

Napiszcie cos o tym centrum logistycznym w SIERADZU BIEDRONKA jako komisjoner, bo chcialbym sie tam zaczepic ale opinie sa takie ze wychodzi na to ze jest wyzysk i nie wiem. 1-Jaka placa brutto i netto? 2-Ile godzin pracy w miesiacu? 3-Jakie normy? 4-Czy jest problem z wozkami? 5-Ile zmian na jakie godziny? 6-Sa jakies darmowe posilki?

anonim

(usunięte przez administratora)

piotr

powiem ze zarobki są niezłe, trójkie mozna spokojnie zarobic, praca jest naprawde ciezka jesli chodzi o kompletacje, ale da rade sie przyzwyczaic, progi wydajnosciowe tez nie sa za wyskokie, daja obiad i zapewniaja dojazd, socjal tez jest niezły, daja talony na swieta, , ogolnie to nie ma co narzekac, w okolicach nasielska czy płonska to nie ma szans na takie pieniadze

raziel88

Pracuję półltora roku i nie schodzę poniżej 2900 na rękę. Jak zapierniczasz to płacą a patrz na to, że jesteś jedynie tragarzem i każdy może Cię zastąpić więc narzekanie jest nie na miejscu jeśli jesteś osobą, której kwalifikację i sytuacja życiowa zmusiły do pracy w roli tragarza. Narzekanie jest w tym wypadku bez sensu

praktykant

Siemanko Pracuje ktoś może w magazynach biedronki w sieradz wozniki?? Jakie są tam zarobki i wymagania

Olek

@El quattro na całe życie A gdzie pracujesz? Mowisz ze 2600 zl netto mozna zarobic na kompletowaniu ? A zeby to 2600 zl netto zarobic to ile godzin trzeba przerobic? i jaka norme wyrobic ?

El quattro na całe życie
@Olek 29.01.2017 18:02
@El quattro na całe życie A gdzie pracujesz? Mowisz ze 2600 zl netto mozna zarobic na kompletowaniu ? A zeby to 2600 zl netto...

Bez nadgodzin, nadgodzin nigdy nie ma, bo jak je masz to któregoś dnia Cię wyrzucają z pracy wcześniej żeby to uregulować i nie płacić. Norma ok. 120%

kfazi

wyzysk nic wiecej, zamiast dawac normalne pensje to czlowiek robi nocki ,popoludniowki ,soboty ,niedziele i zarabia 2300. nic dziwnego ze coraz wiecej tych... ukraincow zatrudniaja,zamiast dac naszym zarobic

cv

@romek hmm a gdzie Ty kolego widziałeś takie ogłoszenia bo przyznam szczerze ze ja nie widze zadnych ofert pracy od nich tak na prawde wiec podpowiedz proszę

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Chyba jak sobie przyniesiesz te niezbędne narzędzia z domu.

Gość

Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie innych niż artykuły spożywcze. Kupiłem laptopa chciałem oddać w tym samym dniu powiedziano mi że nie mogę go zwrócić. Radzę wszystkim innym klientom dobrze się zastanowić nad zakupem czegokolwiek w tym sklepie. Niby wielki sklep a do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

raziel88
@Gość 30.09.2016 07:01
Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie innych niż artykuły spożywcze. Kupiłem laptopa chciałem oddać w tym samym dniu po...

jak kupujesz laptopa w biedrze to jesteś idiotą i tyle na temat :)

emilio

Jak wyglada sytuacj w centrum dystrybucji w parzniewie? Warto isc na rozmowe. Przez telefon dowiedzialem sie ze wychodzi 2500-2800 na miesiac ale ile w tym prawdy? Na magazynie

anonim

(usunięte przez administratora)

niepolecam

Co do umowy, umowa o pracę, ze stawką jest ok, chociaż premię ciężko wyrobić, zależy jaki sklep. Jeżeli chcesz się zatrudnić, to na 100 % starzy pracownicy uwalą cię na kasie, jeżeli chodzi o szkolenia z wózków elektrycznych (tzw. pieski) to się nie doczekasz, nektórzy pracownicy się ich nie doczekują po dłuższym czasie, ja sam się zwolniłem, i nie żałuję. A, i pilnuj żeby kierownictwo poprawnie umowę wysłało do centrali, bo są problemy z wypłacalnością kasy, a na centrali totalna zlewka, nie interesuje nikogo że przez ich błędy pozbawiają człowieka uczciwie zapracowanych pieniędzy czyli środków do życia, i ani przepraszam ani pocałuj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam

Gość
@niepolecam 31.08.2016 15:23
Co do umowy, umowa o pracę, ze stawką jest ok, chociaż premię ciężko wyrobić, zależy jaki sklep. Jeżeli chcesz się zatrudnić,...

Zgadzam się w 100 %.

dostawca

Biednaronka to szmaciarze wchodzisz na magazyn z papierami i ch. . . Każdy udaje że Cię nie widzi wymyślają czasem ledwo się powstrzymuje aby któremuś nie przyj. Syf kila i mogiła na wycieczki to do biedronki a nie do Oświęcimia Oświęcim Sie kryje przy tych obozach pracy ochrona maca pracowników jak bo każdy oczywiście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie obchodzi ich awizacja tylko jak się spóźnisz kara jak na czas to postoisz parę godzin a tachograf bije

Gdańsk

Jednym słowem solidna firma! W której normalnej pracy dostanę ćwiczenia przed wyjściem na sklep i bezpłatny gabinet fizjoterapeutyczny? Tutaj dba się o pracownika i o jego zdrowie. Ja akurat pracuję w Gdańsku i mamy tutaj obsługę corporate welness zapewnianą przez care solutions. Świetnie mi się pracuje i to bez problemów zdrowotnych :)

załamana

Biedronka jako sklep jest nawet ok, praca też dobra, płaca również. Niestety jedna kwestia jest przy zatrudnianiu zatajana a mianowicie mówią że nie odpowiada się materialnie za różnice kasowe - czy to nadwyżka czy manko- materialnie może i nie ale niestety odpowiada się utratą pracy. Facet który jest dyrektorkiem chyba rejonu, ma ok 36 lat, ma chyba z tego frajdę że wystawia tyle zwolnień w ciągu dnia. Frajerowi chyba tatuś załatwił stanowisko i myśli że może niszczyć zwykłego pracownika. W grafiku na nowy miesiąc wystawiają kilka dni wolnego a jak wraca się po tym wolnym do pracy okazuje się że ostatniego dnia przed wolnym było się już ostatni raz w pracy, bo wstajesz rano wychodzisz do pracy idziesz do niej z myślą żeby przetrwać ten dzień w tych upałach a co się okazuje - oni wręczają wypowiedzenie, a dokładniej informują że jest się zwolnionym a świadectwo pracy przyjdzie pocztą.

Gość
@załamana 11.07.2016 10:02
Biedronka jako sklep jest nawet ok, praca też dobra, płaca również. Niestety jedna kwestia jest przy zatrudnianiu zatajana a mi...

Zgadzam się w 100% z tą opinią.

xxxl

Mam pytanie do kogoś kto pracował w centrum dystrybucyjnym w modlnicy, na ilu zmianach się tam pracuje? po ile godzin czasowo, widziałem ich ogłoszenia dają brutto 2320 zł .

vilk

gdyby byli normalni ks i kr to zupelnie inaczej by wygladalo.nie polecam pracy na 3 maja.ks niby sa za wami a potem co do czego to dostajecie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale niektore osoby tez sa niezle.jak mozna nie odroznic cukini od baklazana i to majac studia.Reka reke myje jak widac.Moze i kasa wporzadku ale stanowczo nie adekwatna do wykonywanych czynnosci.Czesto trzeba robic za innych bo a to ta nie umie maszyna jechac,ta nie wejdzie na drabine.Mozna tak wymieniac.A dobrych pracownikow sie nie docenia bo nie liza tylka.Masakra.Nie warto.

Mati

BOXER- jeżeli Ty mi piszesz ze na warzywach są kartony max 5kg, to Ty chyba nie wiesz o czym piszesz... Pomimo tego ze są lżejsze opakowania na warzywach, to biorąc po jednym nie wyrobisz praktycznie żadnej premii, a wtedy mogą Cię za to wyrzucić, bo jesteś mało produktywny. Kolejna sprawa. Jak ktoś może mówić ze praca nie jest ciężka skoro tam w ciągu dnia z 14 ton się przerzuca. Ja za słaby fizycznie jakoś nie jestem, ale jak się robi 6 dni pod rzad, dzień pierwszy i znowu 5 dni to ta praca jednak daje popalić.

anonim

(usunięte przez administratora)

Klarka

Ja jestem z takich benefitów mega zadowolona. Bezpłatne masaże i obsługa fizjoterapeuty w pracy? Szczęka opada! :) Odkąd mój sklep ma kontrakt z care solutions to znacznie lepszy klimat jest w firmie, bo ludzie przychodzą bardziej wyluzowani i nie są przede wszystkim obolali :)

Klarka

Oooo w Gdańsku widze to samo ;) Ja jestem z Lubina ;)

BoXeR

To teraz moje dwa słowa odnoście centrum dystrybucyjnego w Modlnicy. Zatrudniłem się tam na sekcje kompletowania. Na początek jeden dzień siedzicie na stołówce 8h i macie za zadanie czytać rożne broszury, nie możecie wcześniej wyjść, kolejne dni to już szkolenia na magazynie pod okiem " ekspertów ". Szkolenie z obsługi wózka trwa około 4 dni. W tym czasie jesteście przydzielani pod " opięke " innego robola. Ogólnie praca fizycznie nie jest ciężka ( paczki do max 5 kg na warzywach ) ale musicie być przygotowani na szybką i ciągła prace w pozycji schylonej. Nie każdemu to odpowiada oczywiście. Nie zwracajcie uwagi na to jak osoby szkolące was będa mówiły jak to ciężko i w ogóle. Najbardziej śmiać mi się chciało jak moi " szkolący " mówili o tym i sugerowali że nie dam rady, mimo to ze moja siła fizyczna to dla nich poziom nie do osiągniecia ( pozdrawiam chłopaki , nauczyłeś się w końcu obsługiwać telefon ?). Tyle osobiście polecam każdemu można spróbowac :)

kropka
@BoXeR 23.04.2016 12:21
To teraz moje dwa słowa odnoście centrum dystrybucyjnego w Modlnicy. Zatrudniłem się tam na sekcje kompletowania. Na początek j...

A jakie są zarobki w C.H Modlnica? na komplementacji i jakie zmiany z godzinami pracy?

gigant

czy beda "13" w tym roku?

mar

a jak wygląda praca kontrolera jakości w centrum dystrybucji?

onaaa

Dzięki PB czyli rozumiem ,że da się wytrzymać.

PB

napewno lzejsza niz faceci,kompletuja papierosy itp. jezdza "Koniami", kleja i sztukuja kartony rozwalone, wozą palety ostreczowane

onaaa

Powiedzcie a kobiety w centrum w Modlnicy jaką pracę wykonują i jakie warunki pracy,bo mam się tam zgłosić.

acapullo_21
@onaaa 12.03.2016 19:04
Powiedzcie a kobiety w centrum w Modlnicy jaką pracę wykonują i jakie warunki pracy,bo mam się tam zgłosić....

Witam. Przepracowałam w nie jednej porządnej firmie. Praca w Modlnicy wygląda tak. Generalnie to zasuwasz po 10h,kolejnego dnia masz wolne w zalezności jak wypadnie grafik. Oczywiście pracujesz na pewno 8h i 30minut w tym 15 minut przerwy . Wolne dwa razy w tygodniu. Jeżeli ktoś ma dużo siły i wystawi cztery kartony załóżmy spagetti na samą górę czy piw praca jak najbardziej dla niego. Prawie bez przerwy rzuca się robotę i leci na kase . Z-ca- Kierowniczki bardzo miłe,pomocne,trzeba się nauczyc wszystkich kodów na pamieć,zeby płynnie operować transakcjami. Niestety nie ma żadnych szkoleń czy oprowadzania po sklepie,ty musisz sama obejść sklep i obaczić co się z czym je. Na kasach są kartki z wydrukowanymi kodami do wszystkich produktów. Trzeba się również ruszać i szybko załapać sytuację w pracy,zeby wiedziec na czym się stoi na czym ona polega. Ja załapałam wszystko w dwa tygodnie. Nie byłam tylko na wypieku i nie pisałam sprawdzianu sprawdzającego wiedze o kodach na kasie a taki jest. Musiałam zrezygnowac z tej pracy poniewaz zdrowie pokazało swoje a do tęgich osób nie należę. No i to ciągłe siedzenie na kasie, niekiedy przez cały dzień,nigdy więcej.

PB

Tak napewno na lepsze sie zmieni hehe ,bedziemy robic do 50 :)

gigant

ta ustawa zmieni sie jeszcze pare razy , nie badz naiwny...

PB

Gigant ciekaw jestem czy za 10 -15 lat pracy tam , tez bedziesz tak tryskał entuzjazmem???To nie kopalnia ze po 25 latach idziesz na emeryturke, tam trzeba tyrac do 68 puki co :)

DC09
@PB 10.03.2016 23:28
Gigant ciekaw jestem czy za 10 -15 lat pracy tam , tez bedziesz tak tryskał entuzjazmem???To nie kopalnia ze po 25 latach idzie...

Niepolecam nikomu pracy w centrum w wersji wojniczu. Robi sie nadgodziny przymusowo, nikt niezapyta czy mozesz zostac czy nasz czas i checi musisz i juz, a przy wyplacie... Dostaje sie mniej premi bo za nadgodziny musza zaplaci i w rezultacie wyplata mniejsza niz w miesiacach bez nadhodzin. Zero szacunku do pracownika, tylko srednia i srednia i bledy jak w szkole. Nietraktuja cie powaznie jak doroslego czlowieka tylko jak murzyna ktory na tyrac i sie nieodzywac. Pozdrawiam ludzi którzy juz zmadrzeli i noechca miec nic wspólnego z tą firmą tak jak ja.

tofik

niby tani sklep a maja bardzo dużo produktów przeterminowanych w sprzedaży nie o jeden dzień nawet o dwa tygodnie czy to jest dopuszczalne aby tak truć ludzi skoro w sklepie spożywczym nie potrafią sprawdzić terminów tylko najlepiej wscisnąć klientowi aby nie mieli strat to jest żałosne raczej niezrobie w tym sklepie już zakupów i znajomym bede odradzał

gigant

kompletacja to nie jest praca dla mieczakow, tylko prawdziwych mezczyzn , ci co sie zwalniaja to wymiekaja , bo sa slabi .. a pozniej mowia ze to najgorszy zaklad.. tak sie tlumacza , a dobrze wiedza ze gdzie indziej tyle nie zarabia , ale coz zycie , slabio ludzie zarabiaja mniej bo sa slabi i szukaja pracy lzejszej ... z ktorej i tak moze znowuu odejda , bo zawsze jakies ale ..ten kto nie hcce pracowac nie bedzie pracowac...jak sie idzie do pracy to idzie sie pracowac , a nie siedziec , mieczaki o tym nie wiedza.. pozdrawiam nygusy..

xxx

Witajcie! Czy ktos z Was mógłby załatwić kontakt do kierownika działu Transportu w Sosnowcu? Bądź koordynatora transportu (o ile taki jest?). Pozdrawiam

P01

Jeronimo martins LUBIN kierownik 1 zmiany to kompletnie niekompetetna osoba na tym stanowisku brak urlopow opcja na zadanie zagrozona wypowiedzeniem umowy i chyba najwieksza ćpalnia masa mety sie tam sypie i muszą jelczem dowozić towar grzebanie w zleceniach podczas pracy zmiana ilosci towaru w czasie rzeczywistym a później brak premii na koniec miesiaca za ilosc bledow ktore sami wklepali pracownikowi za nic zeby tylko nie bylo premi do wyplaty ogólnie mowiąc zenada specjalisci tam to tez uposledzone osoby zamiast pomagac i udzielac wskazówek utrudniaja prace sekunda przekroczenie przerwy o 1 sekunde jest liczone jako pełne 60 sek tragedia najgorsze centrum dystrybucji w jakim pracowałem.

DC 10

nie polecam pracy w biedronce nadgodziny nocki święta za taka kase to żaden rarytas i nic przyjemnego 300 za obecnośc było już nie ma uwalanie po tych nędznych premiach non stop abyś robolu za gołą podstawe robił a ludzie myślą że biedronka to coś dobrego i wgl promocje ta kosztem pracowników wyzysk , dookoła magazyny stoją a biedronka na pełnych obrotach DC 10

PB

Na nadgodziny musisz sie sam zgodzic, jesli masz 7 godzin w grafiku to zrobisz 7 i do domu , moga Cie laskawie poprosic zebys zostal,a Ty im mozesz pokazac srodkowy palec

Kris

Przychodze do pracy w sobote na godz 14:00 do 21:00 Po przebraniu kierowni oswiadcza mi ze dzis cala zaloga zostaje do 24:00. Czy to jest zgodne z regulaminem biedronki? Czy to jest zgodne wedlug prawa? Bardzo prosze o odpowiedz.

gdzie nie kupowac w swieta

W Opocznie na konkurencyjnym sklepie Carrefour jest niebieska swiateczna luminacja, ktora juz z daleka zaprasza do robienia swiatecznych zakupow!! A na waszym skelpie nic nie ma!? Co to wasz dyrektor sprzedazy zapomnial o siatecznym wystroju??

z,uk

kiero-wszyscy.zawistni.nerwowi.dostanie.urlopu.w.terminie.ktory.chcesz.graniczy.z.cudem, warszawa,1600,+czasami.premia.1800,bony.x2do.roku.300zl

Zostaw opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Mszczonów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka