logo Granatoil Graniszewscy

Granatoil Graniszewscy

Zagórze

Opinie o Granatoil Graniszewscy

marzena 2013-05-25 10:07:42
Nie ma się o co martwić.Ta Firma jest solidna.Pracuję tam od początku to wiem. Wcześniejsze opinie napisała osoba,której pracować się nie chciało.Była tam 4 razy i szukała dziury w całym (pachnąca komuną).
look 2013-05-25 17:51:40
[usnięte przez moderatora] pracodawca nie liczy się z pracownikami nie wypłaca wynagrodzenia, ściemnia że nie ma kasy a sami wiemy ile jest imprez różnego typu wyjazdowe i na miejscu kasę trzepie a na pensje nie ma, ciężko trzeba tyrać przez cały miesiąc a o swoje pieniądze potem żebrać [usnięte przez moderatora]
Marek 2014-06-17 15:13:05
Polecam pracę w tym miejscu, dużo można się nauczyć. Ja pracuję w cateringu w różnych lokalizacjach, głównie w Warszawie. Stała i pewna praca. Polecam.
extreme 2014-07-08 23:31:41
[usunięte przez moderatora] Macieju-chcesz się przekonać to próbuj-powodzenia!
uwierzmi 2014-11-24 19:59:26
Sylwia, dobrze Ci radzę, nie idź tam! Szefostwo jak i management nie szanują pracowników. Często jest problem z wypłatami i bardzo ciężko o dzień wolny - we wszystkich działach.
Pozdrawiam. :)
1
Kucharz 2014-12-03 01:55:16
Ja pracuję w tej firmie niemal od początku i nie mogę powiedzieć złego słowa. Jest po prostu normalnie. Trzeba robić swoją robotę należycie, ale to chyba powinno być standardem w każdej firmie. Pozdrawiam
hultaj 2015-01-19 23:04:01
może nie tyle od firmy @kook, co od hotelu, który często zamienić można na dom weselny albo inne tego typu miejsce które nadaje się na zorganizowanie jakiegoś większego eventu. Dlatego co do przyjęć tutaj do pracy to wydaje mi się , że akurat ekipa obśługującą jest dość stała i sztywna, więc raczej bez szans
lampka 2015-02-15 22:43:09
umow brak, na premie nigdy nie ma co liczyc. takie cos tam nie istnieje. a czasem o wyplate trzeba sie dopraszac, mobbing, praca po 300h-ZAPRASZAM DO GRANATOIL!
orety 2016-05-07 20:27:01
hm, czy dobrze kombinuję, że ta firma ma jakieś powiązanie z Villą Zagórze? jeśli tak, to nie bałbym się o nic. Villa jest znana w całej Polsce z wysokiej jakości działań :) podobno wesela są na wysokim poziomie
Zostaw swoją opinię o Granatoil Graniszewscy - Zagórze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Granatoil Graniszewscy